porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

5. srp 2012.

Tražim ljubavnika za svoju ženu

Već sam jednom napisao ovu svoju priču koja je bila objavljena na jednom blogu ali blog je u međuvremenu hakiran pa je i moja priča izbrisana. Stoga pišem ponovo.

Mi smo bračni par koji su već prešli čerdesetu godinu života. Relativno dugo smo u braku. Oboje smo mladoliki, barem tako kažu. Usudim se reći da je moja supruga prilično zgodna i atraktivna žena. Kada imate zgodnu i sexi ženu onda morate prihvatiti i činjenicu da će biti predmet želja mnogih muškaraca i pomiriti se s tim ili ćete popizditi od ljubomore. Ja spadam u kategoriju onih muškaraca koje uzbuđuje činjenica da ih žena vara, tj. da se jebe s drugima. Njena šaranja započela su već u ranoj fazi našeg braka no meni je dosta dugo trebalo da to shvatim. Moram priznati da je to radila izuzetno pametno i vješto je glumila vjernu suprugu. U nekoliko navrata kod mene se pojavila sumnja ali ništa više od toga. Prva greška kod nje bila je kada se upustila u avanturu s jednim mojim dobrim znancem. Najprije sam sumnjao jer mi je njihovo ponašanje bilo neobično, u stvari neki instinkt je proradio i kasnije sam shvatio da sam bio u pravu, a onda sam si dao malo truda pa sam je pratio i vrlo brzo sam otkrio da se sastaju meni iza leđa. OK, to je bilo to.

Ne mogu sad reći da nisam osjećao neku vrstu ljutnje jer mi je moja žena nabijala rogove ispred nosa s čovjekom kojeg sam gotovo smatrao prijateljem. Ali ta ljutnja ispreplitala se s uzbuđenjem kojeg sam također osjećao. Odlučio sam šutjeti i čekati dok ne razmislim kako točno postupiti. No stjecajem okolnosti, o kojima neću sad tu pisati da previše ne duljim, ta se veza raspala.
Znao sam da će u dogledno vrijeme pronaći novog ljubavnika. Tako je i bilo. U periodu cca dvije godine imala je dvojicu ljubavnika za koje sam saznao. Jedan je bio visoko obrazovani mladi muškarac a drugi je bio konobar u jednom kafiću u koji je zalazila na kavu. Obojica su bila oženjena pa je to vjerojatno bio razlog što veze s njima nisu dulje potrajale. Moguće da je bilo još njih ali ja to ne znam.

Bio sam konačno spreman otvoreno porazgovarati sa ženom i predložiti joj da prestane sa skrivanjem i da pronađe ljubavnika na dulje staze a da se i ja s vremenom uključim u igru. Ne bi imao ništa ni protiv ljubavnog para ali to bi možda bila iduća faza. No prije nego sam uspio realizirati taj planirani razgovor moja žena napravila je kardinalnu grešku.

Spetljala se s jednim rastavljenim muškarcem, nešto mlađim od nje što je nebitno ali samo da spomenem. Sve bi bilo u redu da je taj tip htio samo avanturu i povremeni sex. No on se zaljubio u moju ženu. Tu nastaju problemi. Najprije ju je obasipao neviđenom pažnjom, slatkim riječima i poklonima. To je rezultiralo time da je moja žena počela provoditi više vremena s njim nego sa mnom. Sve to joj je godilo i vjerojatno se i ona u njega zaljubila mada to nikada nije otvoreno priznala. Preduboko i predaleko je u toj vezi otišla a kada je konačno shvatila da je zabrazdila on joj nije dopuštao da samo tako prekinu. Otkrila je njegovu neugodnu narav. Njegova posesivnost ju je gušila i umjesto da uživa u povremenom sexu sa strane počela je doživljavati silne neugodnosti.

Zvao bi je telefonom i na mobitel nebrojeno puta na dan, dolazio je autom pred našu kuću a naposlijetku je jednostavno došao u kuću po nju. Djelovao je ljutito i agresivno a predstavljao se kao bratić ženine kolegice s posla. Shvatio sam da su stvari izmakle kontroli i sad su moji planovi pali u vodu. Supruga mi je postala nervozna. Jasno je bilo da je pod stresom a na licu i u očima lako se mogao uočiti i strah.

Nije bilo druge nego da joj iskreno priznam kako znam da me vara i kako znam da joj je taj tip ljubavnik. Najprije je sve negirala. Očajnički se trudila izmisliti nekakvu suvislu priču kojom bi me uvjerila da griješim iako je znala da od toga nema koristi. Tada sam i ja napravio grešku. Njezino ponašanje toliko me razljutilo da sam joj odlučio nabrojati ljubavnike za koje sam znao a posebno sam joj na nos nabio avanturu s mojim znancem koji nam je dolazio u kuću. To je onda rezlutiralo time da je briznula u plač. Shvatio sam da smo oboje pod stresom i da se moramo otarasiti tog neugodnog tipa. Ona je još više bila isfrustrirana jer sam ja u ljutnji koja me obuzela spomenuo razvod braka.

Jednog dana kada ju je tip nazvao zamolio sam je da mi da telefon i odlučio sam porazgovarati s njime. Objasnio sam mu kako sve znam i kako je sad došlo vrijeme da je ostavi na miru. Za divno čudo razgovor s njim čak nije bio ni neugodan. Djelovao je razumno i smireno, nadasve kulturno što me je čak iznenadilo ali i zavaralo. Rekao je kako shvaća situaciju i da mu je žao zbog svega te kako jedino želi da se nas troje nađemo i u miru, normalno, porazgovaramo. Činilo mi se to u redu pa sam naivno pristao. Pitao je može li doći kod nas doma i ja sam pristao.

Dan-dva kasnije on je i došao kako smo se dogovorili. Uistinu je djelovao posve smireno i u redu. Rukovali smo se i sjeli u dnevni boravak, ja, on i moja žena. Ponudio sam ga pićem i vrlo brzo smo zapodjenuli razgovor zbog kojeg smo se i našli. Ukratko sam mu objasnio da sve znam i da sam preko svega prešao, ženi oprostio a i ona želi ostati u braku sa mnom. On je opet rekao kako sve razumije i kako mu je iskreno žao što je njoj, a i meni, prouzročio svu silu neugodnosti. Priznao je da se iskreno zaljubio i pogriješio. Primjetio sam da je ženi laknulo. Napetost je kod svih nas na očigled popustila.

Prva naznaka da tip ne misli baš tako kako priča pojavila se u trenutku kada je žena otišla u kuhinju skuhati kavu. Dok je nije bilo u sobi počeo mi je pričati kako je i ona njemu uzvraćala ljubav i govorila kako će se rastati te udati za njega. Kako mu pričala ne baš lijepo o meni i slično. Kada se žena vratila on je prekinuo te priče. Opet je bio fin i uljudan do maksimuma. U trenutku kada je odlučio otići zamolio me, gotovo skrušeno, bi li imao nešto protiv da on i moja žena odu sami negdje na kavu i još malo popričaju? Moram priznati da me je zbunio. Pogledao sam ženu i ona se kolebala a onda konačno rekla kako može ali negdje u blizini i to najviše pola sata. Pristao je a i ja se više nisam protivio.Otišli su, on u svom autu a ona s našim autom.

No umjesto pola sata to se oduljilo na skoro dva sata. Pokušao sam je zvati na mobitel ali bio je isključen. Sad sam se već iskreno zabrinuo. Napokon kada je žena stigla doma laknulo mi je. Naravno da sam je pitao gdje je tako dugo. Ispričala mi je kako ju je molio i kumio da ne prekidaju, kako je on i dalje spreman oženiti je, čak je i plakao. No, kako je rekla, na kraju je shvatio da je ipak kraj. Mislio sam kako nemam razloga ne vjerovati joj da je bilo tako. Kasnije je ispalo da je sve to uglavnom bilo točno samo je izostavila jedan vrlo bitan dio priče.

Nakon možda dva-tri dana tip me nazvao. Pitao je bi li se mogli naći negdje na piću, samo ja i on. Nisam imao baš volje sastajati se s njime i to sam mu rekao. No on je inzistirao govoreći mi kako mi mora nešto vrlo važno reći i to je onda definitivno zadnje. Misleći kako ćemo ga se napokon riješiti zauvijek pristao sam. Našli smo se u jednom kafiću i nakon nekoliko neobaveznih rečenica krenuo je na stvar. Najprije me pitao znam li da je ona uz mene imala i druge ljubavnike jer on se malo raspitivao i saznao kako je šarala. Odgovorio sam mu kako se to tiče samo mene i nje i kako ne razumijem što tim pitanjem želi postići. Potom je nastupio vrlo bezobrazno i drsko pitavši me kako mogu živjeti s kurvom? Nastojao sam ostati smiren i pitao sam ga zašto bi onda on želio živjeti s kurvom? Odgovorio je kako bi on nju vrlo brzo doveo u red. E sad mi se stvarno zgadio i to sam mu rekao. Također sam mu rekao da je bolje da sad odem jer dolazim u iskušenje da ga mlatnem po nosu. Tada je rekao kako mi mora reći još samo jednu stvar. Čekao sam da čujem... One večeri kada je bio u našem domu i kada je zamolio da ode s njim na jednu kavu uopće nije mislio na kavu. Umjesto na kavu otišli su na tzv. oproštajni seks. To je bilo zadnji put da ju je pojebao a ja sam eto, kako je rekao, ispao naivac.

Uistinu sam bio ljut. Došavši doma morao sam reagirati burno. Moja žena sad je bila skroz slomljena. Pitao sam je zašto je lagala i nije mi iskreno rekla što se dogodilo. Odgovorila je da ju je bukvalno primorao na seks prijeteći joj kako je u protivnom neće ostaviti na miru već će joj i nadalje zagorčavati život. Vjerovao sam da je bilo tako.

No ni tu nije bio kraj. Već iduće večeri tip je nazvao. Javila se žena a kada je problijedila shvatio sam da on zove. Stavio sam ga na spikerfon kako bi ga čuo ali da se i ja mogu uključiti u razgovor. U početku dok nije shvaćao da je uključen spikerfon nastojao ju je nagovoriti da se nađu. Rezolutno je to odbila. Kad je shvatio da uistinu neće pristati počeo ju je "častiti" najpogrdnijim riječima. Nazivao ju je kurvom, droljom, nifomakom... Konačno mi je dopizdilo i morao sam mu zaprijetiti da ukoliko još jednom nazove morati ću ga prijaviti policiji zbog uznemiravanja. Shvatio je da mislim ozbiljno pa je smirio ton. No i nadalje je provocirao ali sada smirenim glasom. Pitao me je zašto uopće želim nastaviti živjeti s takvom ženom koja me vara? Rekoh mu da kako to nije njegova briga i da više ne naziva jer ću ga uistinu prijaviti policiji a ako bude potrbno i osobno potražiti.

Nekoliko dana kasnije presreo ju je kada je išla s posla a kada je ona uzela mobitel i nazvala mene, ne želeći s njim razgovarati, sjeo je u auto i otišao. Od tada uistinu više nije maltretirao ni nju ali ni mene.
********************************************************

Eto to je ta moja priča koju sam iskreno odlučio podijeliti svama. Jedan idiot sjebao je čitav moj plan i sve moje ideje. Naravno da je trebalo proći izvjesno vrijeme kako bi se situacija posve normalizirala. Tada sam polako pokušao sa ženom razgovarati o mogućem ljubavniku. No ona je rezolutno odbijala takve ideje. Nije uopće željela razgovarati na tu temu. U njezinom pogledu, držanju, glasu uočio sam sumnju. Naime mislim kako se plašila, i plaši, da to možda nije neka moja provokacija. Iako sam je nastojao razuvjeriti u takvo što ona jednostavno ne želi o tome otvoreno razgovarati. Uporno je odbijala i još odbija takvu ideju i uopće razgovor na tu temu. 

Znam da su je njene avanture dovele u situaciju da bude ozbiljno uzdrmana i ranjena i da je ona toga svjesna. Odlučio sam nikada više ne spominjati tog idiota i pustiti da vrijeme polako učini svoje. Nisam želio ništa forsirati. Danas znam da se ona u potpunosti vratila u normalu. Osim toga više sam nego siguran da me opet vara samo što to čini mnogo pametnije i suptilnije. Ipak je starija i iskusnija a proživljeno bolno iskustvo joj je bila itekakva škola. Nemam nikavih dokaza da me vara ali osjećam to. Ne želim vršiti neke svoje istrage po tom pitanju kako ne bi zeznuo stvar.

Upravo stoga sam se odlučio ovako, ovim putem, pronaći nekog normalnog, zdravog i pouzdanog koji bi uz moju svesrdnu pomoć pokušao zavesti moju ženu. Dobro bi došao i par (ljubavni ili bračni). Čak sam se bavio mišlju da se uključi par pa da onda dama pokuša zavesti moju suprugu a kasnije bi se uključio i njezin partner, pa onda naravno i ja. Imam razrađeno nekoliko mogućih scenarija te ću svakom onom koji mi se javi (pojedinac ili par) rado to detaljno opisati.

Moram još naglasiti da godine nisu važne ni presudne, da moja žena preferira crnopute muškarce, da bi bilo poželjno (ne i obvezno) da osoba ili par budu, makar blago, BI orijentirani.

U svakom slučaju poželjno je da ste iz Zagreba ili okolice.

Evo toliko za sada a svi koji mi se odluče javiti, ukoliko su dobronamjerni, normalni i iskreni, te ukoliko razumiju moju situaciju, to mogu napraviti tako da mi pošalju mail na adresu:

cuckold11@net.hr


Vjerujem da će neki od vas imati dodatna pitanja, možda kakav dobar savjet, slobodno pitajte i pišite. Iskreno se nadam da je ovo što sam napisao i opisao većini razumljivo i da shvaćaju situaciju.Oni koji me nisu shvatili i zlonamjerni najbolje da se na javljaju. 
Inače povremeno navratite na ovaj blog i na ovu moju stranicu (tražim ljubavnika za svoju ženu) jer ću povremeno nabaciti koju njezinu sliku i neka svoja promišljanja.

Borna

 


Vjerujem da vas zanima kako moja žena izgleda pa evo 
stavio sam neke slikice a vi možete slobodno na gore navedeni mail iste 
 prokomentirati.







  
-Moram reći da sam kod kuće na kompjuteru provalio ženinu mail adresu te tamo pronašao vrlo zanimljive fotografije koje joj je lik poslao a većina su snimljene prije ili nakon sexa s njim. Neke su snimane na nekim mjestima gdje je s njim izlazila i gdje su se zabavljali s nekim meni nepoznatim ljudima. Ovih dana izabrati ću neke od tih slika i staviti ih ovdje. Pa ako vas zanima navratite na blog i pogledajte. 
------------------------------------------------------------------

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)