porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

22. velj 2013.

Kako sam pojebao maminu sestru

Tog proljeća u našu kuću privremeno se uselila mamina mlađa sestra Ivona. Kada kažem mlađa sestra moram reći da je od mame bila mlađa tek nešto više od godine dana. Također kada kažem da se uselila u našu kuću to baš nije bilo tako. U stvari uselila se u stan iznad naše garaže. Naime garaža se nalazi odmah uz kuću ili preciznije rečeno, priljubljena je uza zid kuće. Iznad prilično velike i prostrane garaže otac je sagradio mali ali komforni stan. Stan se satojao od male ali funkcionalne kuhinje, također male kupaonice i toaleta te dvije sobe. Veće koja može služiti kao dnevni boravak i blagovanica i manje koja ima funkciju spavaće sobe. U taj stan iznad garaže može su ući na dva načina. S vanjske strane stepenicama iza garaže a može se ući i iz kuće, tj. s kata kuće. Naime dio terase garaže otac je ostavio kao neku vrst verande odnosno balkona i probio je vrata u zidu kuće tako da se kroz ta vrata može ući odmah u hodnik na katu.

Odmah moram naglasiti da je teta Ivona uistinu rasna pička. Možda malo, ali uistinu malo, krupnije građe, tj. koje kile viška ali to joj uopće nije mana. Kada bi je trebao ukratko opisati rekao bi; široki i čvrsti guzovi, lijepe sise i kurvinski pogled. Ona definitivno spada u one žene za koje se kaže da im kurac viri iz očiju. No nisam naveo razlog iz kojeg se teta doselila k nama. Teta je bila udana ali već dulje vrijeme je taj brak bio u teškoj krizi. Njezin muž Ante naprosto više nije mogao trpjeti tetine izvan bračne izlete, ili da budem direktan, njezina kurvanja. On osobno mi je to ispričao i znao sam da govori istinu. Dakle taj brak je definitivno pukao i teta se iselila iz zajedničkog stana. Financijskih teta Ivona nije imala. Novcem od prodaje imanja koje je njoj i mojoj mami ostavio djed otvorila je kafić koji je relativno dobro poslovao. Njen muž Ante je vodio brigu i poslove vezane uz kafić a tako je i danas kada više nisu zajedno. Teta samo uzima svoj dio novca što joj omogućuje pristojnu egzistenciju.

Dakle lako je zaključiti da mi njezino prisustvo u kući uopće nije smetalo. Nastojao sam što više vremena provoditi u njezinoj blizini jer palila me kao šibicu. Uživao sam kada bi u popodnevnim satima sišla u prizemlje kuće, tj. u dnevni boravak, te s mamom pila kavu. Uredno bi prebacila nogu preko noge otkrivajući svu raskoš svojih bedara. Nerijetko bi obukla samo košulju ili majicu a da ispod nije nosila grudnjak. Bradavice bi izdajnički i izazovno strašale ispod to malo platna. Ja bi kao fol gledao tv ili bi igrao neku igricu a u stvari sam napasao oči na teti. Nakon tih njezinih posjeta redovito sam ga morao izdrkati.

Teta se inače uvijek odijeva na način da još više naglasi svoj sexipil. Suknje i haljine uredno su iznad koljena jer svjesna je da ima jako dobre noge. Uz to uredno je zategnuta čime dodatno naglašava svoje poprsje i dupe. Uopće nije poput nekih žena koje su iskompleksirane zbog velike guze. Ona naprotiv voli istaknuti dupe i siguran sam da uživa u pohotnim pogledima muškaraca.

  Malo po malo sam se ohrabrio pa sam se kroz vrata na katu iskradao do balkona na garaži i škicao kroz prozorčić koji je gledao na kupaonicu. Strpljivo bi čekao u mraku hodnika i kada bi ugledao svjetlo na prozorčiću znao sam da je teta u kupaonici. Inače na katu se nalazila moja soba. Roditelji su svoju spavaću sobu imali u prizemlju tako da me nitko nije ometao. Stajao sam u mraku i bilo je dovoljno da se malo propnem na prste i zagledam u unutrašnjost kupaonice. Uživao sam je gledati dok se tušira. Posebno me napalilo kada je ispod tuša brijala dlaćice s pičke. Tada sam spoznao da me strašno pali promatrati ju dok piša. Uživao sam gledajući kako sjedi na wc školjci i piša, a posebno me palilo ako bi uz to na sebi imala samostojeće čarape ili haltere. Kurac mi je parao hlače i malo bi nedostajalo da svršim dok sam je promatrao kako papirom briše vlažnu pičku.

Nerijetko bi znala vrata kupaonice ostaviti širom otvorena. Tada sam je mogao promatrati dok gola hoda po sobi ili se odijeva... Oblači gaćice ili na noge navlači čarape.

Bližilo se ljeto. Majka i otac odlučili su vikend iskoristiti kako bi otputovali u Biograd n/m. Tamo smo u jednom od kampova imali stacioniranu kamp prikolicu. Trebalo je prikolicu, tj. kamp kućicu, osposobiti i pripremiti za ljeto. Nisam pošao s njima jer morao sam se pripremati za ispite, što je bio samo jedan od dva razloga. Drugi razlog bio je taj što sam želio ostati s tetom Ivonom sam kod kuće. Već u petak ujutro roditelji su krenuli put mora.

Ispratio sam roditelje i vratio se u kuću. Doručkovao sam i počeo se pripremati za učenje. Začuo sam lupanje potpetica na stepenicama. Znao sam da to silazi teta Ivona i srce mi je brže zakucalo. Zastala je na ulazu u sobu i veselo me pozdravila. Rekla je kako ima zakazan termin kod svoje frizerke a poslije će s prijateljicama na kavu. Kazala je da će se vratiti do ručka. Na sebi je imala usko pripijenu košulju koju su opasno napadale njezine sise. Uska, zategnuta suknja, dobrano iznad koljena otkrivala je svu ljepotu njenih nogu. Uz to štikle na nogama dodatno su naglasile njezine jebozovne noge. Ispratio sam je do vratiju, ne toliko zbog pristojnosti koliko zbog toga da bi mogao buljiti u njene noge i dupe. Gledao sam za njom dok je hodala prema dvorišnim vratima a ona je nehajno vrtjela guzom. Izlazeći na ulicu koketno mi se nasmiješila i mahnula rukom.


Mama se pobrinula za mene ne želeći da tijekom vikenda budem gladan pa je pripremila hrpu hrane od koje se dio nalazio u zamrzivaču. Očekujući tetin povratak dao sam si truda pa sam pripremio stol i podgrijao hranu. Nisam želio sam jesti a nisam bio baš ni gladan. Iskoristio sam priliku dok tete nema pa sam ušao u stan iznad garaže. Oprezno sam prekapao po ladicama ormara zagledajući i guštajući držeći u rukama njezine gaćice, haltere, čarape...Teta je imala mnoštvo čarapa svake vrste. Najviše me palilo kada bi obukla one čarape s crtom odostraga. Ušao sam u kupaonicu. Tamo su u košu za prljav veš nehajno bile nabacane njezine gaćice, halteri, čarape, suknje a pored koša su se nalazile crvene štikle. Uzeo sam gaćice i upijao s njih miris tetine pičke. Trlajo sam ih po kurcu i umalo da nisam svršio.Napokon sam se uzbuđen vratio u prizemlje ne želeći riskirati nenadan tetin povratak.

Kada sam začuo otvaranje ulaznih vrata silno sam se razveselio. Bila je to, naravno, teta. Izašao sam na hodnik kako bi je dočekao i pozvao da mi se pridruži na ručku. Malo me iznenadila boja njezine kose. Frizuru nije znantno izmijenila samo je plavu kosu zamijenila nešto između brinete i crvenokose. Prihvatila je moj poziv na ručak rekavši kako ide do svoje sobe da bi donijela bocu vina. Tek tada sam je upitao zašto je promijenila boju kose? Penjući se stepenicama okrenula je glavu prema meni rekavši kako bi željela izgledati malo manje kurvinski. Upravo tim riječima i to me je ostavilo bez riječi. kada je zamakla niz hodnik pomislio sam kako joj ta boja kose baš i nije nešto pomogla u tome da manje izgleda kurvinski. Teta se ubrzo vratila s bocom crvenog vina. Ručali smo usput razgovarajući o svemu općenito. lagano smo uz jelo pijuckali vino. Moj pogled sve više je klizio na njezine prekrižene noge koje su otkrivale vieš nego bi to bilo normalno. Nakon ručka teta se ponudila da raspremi stol i opere suđe, no ja kao pravi kavalir nisam joj to dopustio.

Dok sam paro suđe u kuhinji koja je bila dijelom dnevnog boravka bacao sam oko na tetu. Teta je upalila radio i sjedeći za stolom lisatala neki časopis. Noge je nehajno raširila i jednostavno nisam mogao ne blenuti. Malo bolje sam s ezagledao i shvatio da teta na sebi nema gaćica. Buljio sam kao hipnotiziran. Teta je iznenada digal pogled s časopisa i odmah shvatila kamo gledam. Shvativši da me je provalila zacrvenio sam se poput crvenog svjetla na semaforu. Teta je skupila noge ali me i dalje promatrala ispod oka zavodnički se smješeći. Ja sam se pak uzvrpoljio poput kakvog derana uhvaćenog s prstima u pekmezu.

Nelagodu je prekinula teta rekavši neka ostavim suđe i dođem sjesti za stol. Ponovo je natočila vino u čaše. Kucnuli smo se čašama gledajući se u oči. No i dalje sam se osjećao nelagodno i zbunjeno. Teta me ispitivala o mjestima gdje izlazim s društvom. Pitala me imam li djevojku. Kada sam rekao da nemam pravila se da je iznenađena ili je možda uistinu bila iznenađena, nisam mogao zaključiti. Tada je na radiju zasvirala neka glazba koja joj se svidjela. Ustala je otišavši do radija i malo pojačala glasnost. Lagano je njihala bokovima u ritmu glazbe. Gledao sam u njezino dupe i osjetio kako mi se kurac diže. Okrenula se prema meni rekavši kako već dugo nije bila na plesu a inače jako voli plesati. Potom je rekla kako bi ona i ja sutra mogli otići negdje na ples te me upitala znam li neko dobro mjesto sa živom glazbom. Slegnuo sam ramenima rekavši kako baš i ne znam za takvo mjesto a osim toga ja jako loše plešem.

Uvjeraval me kako to nije neki problem jer uopće nije teško naučiti plesati. Pozvala me da priđem rekavši kako će mi to odmah pokazati. Sjedio sam prikovan za stolac ne znajući bi li prihvatio njezin poziv tim više što mi je kurac bio tvrd poput kamena. Ponovo me pozvala no ovog puta je došla do mene uhvativši me za ruku. Nisam imao izbora. Svirala je lagana glazba i teta je odmah prebacila ruke preko mojih ramena. Ja sam je rukama obgrlio oko struka. Njezine sise koje su se trljale o mene dovodile su me do ludila. Rekla je kako je slobodno mogu jače priviti k sebi i ne čekajući da ja to učinim ona se sama priljubila uz moje tijelo. Sada više nije bilo šanse da ne osjeti moj nabrekli kurac. Njišući se trljala se o moj kurac i ja jednostavno više nisam mogao izdržati. Svršavao sam toliko žestoko da mi se u jednom trenutku, što od uzbuđenja, što od nelagode, zavrtjelo u glavi. Glavu je imala naslonjenu na moje rame i ja sam uživao upijajući miris njena parfema ali i nečega što je mirisalo na jebačinu.

Kada sam napokon ispraznio jaja do kraja gaće su mi bile mokre kao da sam se upišao. Bojao sam se da će sperma probiti kroz hlače. Odmaknula je glavu i gledajući me u oči smiješila se. Imao sam dojam da je shvatila što mi se dogodilo. Nježno je svojim putenim usnama dotaknula moje i ja sam imao osjećaj kao da me je okinuo strujni udar. Odvojila se od mene i prišla stolu. U čaše je natočila preostalo vino iz boce. Jednu čašu pružila je prema meni. Išao sam oprezno prema nmjoj nastojeći rukom nekako prikriti eventualnu mrlju na hlačama. Nisam se usudio pogledati dolje pa tako nisam niti znao je li sperma napravila mrlju na hlačama.

Teta Ivona je komentirala kako više nema vina ali joj se čini da je vidjela jednu bocu u spavaćoj sobi mojih roditelja. Uopće nisam bio svjestan toga što ona priča. Uzela me je za ruku i povela niz hodnik prema spavaćoj sobi mojih roditelja rekavši kako idemo pronaći onu bocu. Čim smo ušli u sobu okrenula se prema meni i strasno me poljubila u usta. Vlažni jezici su nam se ispreplitali a meni su u glavi sijevale munje i gromovi. Spretno je raskopčala moje hlače i prije nego sam se snašao gurnula je ruku u moje spermom natopljene gaćice prstima obujmivši moj kurac.

Izvukla je ruku držeći je u zraku savijenu u  laktu. Smiješila se gledajući u mene a potom je pogledala prste svoje ruke koji su bili umrljani mojom spermom. Došlo mi je da propadnem u zemlju kada je ona učinila meni nešto nevjerojatno. Približila je prste svojim ustima i idućeg trenutka jezikom prešla preko njih. Nisam mogao vjerovati da je to učinila. Privukla me k sebi i ugurala mi jezik u usta. Sada su se ostaci moje sperme izmiješali u našim ustima i to me strašno napalilo. Pomogla mi je da se skroz svučem i jednostavno me gurnula na krevet. Ležao sam na leđima promatrajući je. Jezikom je oblizivala usne i zadigla suknju visoko iznad bokova.

Popela se na krevet i opkoračila me u visini glave. Svoju pičku bukvalno mi je nabila u usta te je stala vrtjeti guzom. Pohotno sam jezikom istraživao unutrašnjost vlažne i tople pičke. Pička joj je lučila sokove u velikim količinama i ti sokovi slijevali su mi se u usta ali to mi uopće nije smetalo. Rukama je čvrsto stezala dasku iznad uzglavlja. Dahtala je, stenjala a na momente i vrištala. Prstima sam nekako uspio raskopčati dugmad na njezinoj košulji. Sise spremljene u grudnjaku spremno su izletjele izvan košulje. Uspio sam povući grudnjak prema dolje a pogled na njene nabrekle bradavice u meni je izazvao novi val uzbuđenja. Teta se spustila malo niže namjestivši mi bradavice svojih sisa ispred usta.  Halapljivo sam ih sisao, lizao, ljubio, grizao...A onad se uspravila gornjim dijelom tijela. Iznenađujuće spretno se okrenula. Sada je prema mom licu bilo okrenuto njezino dupe. Rukama sam čvrsto zgarbio njezine guzove i raširio ih. Ukazao mi se njezin ružićasti šupak koji se širio i skupljao kao da diše. Nije mi uopće bio problem jezikom ući u taj stražnji otvor. Kada je osjetila jezik u guzi jače je zavrtjela bokovima i guzom. Jezikom sam joj temeljito obrađivao šupak dok je ona meni pušila kurac rukom mi čvrsto stiščući jaja.

Moji prsti, najprije jedan a potom i tri, bez nekog većeg otpora ulazili su u tetinu guzu. Bilo mi je jasno da mojoj dragoj teti ni primanje kurca u šupak nije nešto strano. Ustima i rukama teta je postigla to da mi kurac opet bude spreman za akciju. Povukla se prema naprijed i malo podigla na koljenima. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga na sam ulaz svoje pičke. Nabila se do jaja i stala vrtjeti guzom. Zibala se naprijed nazad, kružila bokovima a k tome glasno stenjala. Uslijedila je nova erupcija. Svršio sam drugi put i uopće nisam stekao dojam da je iz moga kurca izašlo manje sperme nego prvi put. Osjećao sam kako mi se po jajima obilno cijede sekreti iz pičke pomiješani sa spermom. Čvrsto me stezala bedrima drščući čitavim tijelom. Napokon je stisak popustio i ona se jednostavno izvalila na krevet pored mene. Na pamet mi je palo nešto što je u tom trenutku djelovalo čak i smiješno. Naime, pomislio sam kako smo pošteno uneredili plahte na bračnom krevetu mojih roditelja.

Bio je to lud i nezaboravan vikend. Bez obzira na sve lijepo s tetom proživljeno ipak sam se pomalo radovao povratku roditelja. Bio sam na izmaku snaga. Teta se pokazala i dokazala kao prava nezasitna kuja. Iscijedila me poput limuna.Kod nas je ostala još nešto manje od mjesec dana. Ona i, sad već bivši suprug, Ante prodali su stan i podijelili novac. Od tog novca teta je kupila mali stančić za sebe. Naravno da moji roditelji nikada nisu saznali za našu sexi - vikend avanturu. Još uvijek povremeno posjećujem tetu u njenom stanu. Barem dva do tri puta mjesečno. Zar vi ne bi?

Imam želju opisati još neke pikanterije koje sam iskusio tog vikenda s tetom. No nemam previše slobodnog vremena za pisanje. U svakom slučaju narednih dana dati ću si truda te opisati moje prvo jebanje u guzicu koje mi je naravno omugućila teta kao i pišanje po njezinim sisama.

  -DAKLE, NASTAVAK SLIJEDI USKORO 

21. velj 2013.

Kada žena voli da je jebu opasni tipovi

 -EPIZODA br. 1 ( u stanu kod Brune)

Stajao sam u sjeni velikog divljeg kestena i promatrao parkiralište ispred cafe bara "Millenium" na suprotnoj strani ulice. Svakog trena na taj parking, svojim autom, trebala je stići moja supruga Vesna. Upravo sam bacio popušenu cigaretu kada se na parkingu zaustavio srebrni Citroen Picasso. Bila je to ona. Brzo je izašla iz auta i pogledala u mom smjeru. Izgledala je kao i uvijek, istovremeno elegantna i vrlo sexi. Krenuo sam preko ulice kada je iz kafića izašla skupina muškaraca. Zainteresirano su je odmjerili pogledima. Vesna je zgodna plavuša, istina lažna plavuša ali ipak plavuša. Sa svojih 43 godine izgledala je i izgleda uistinu mladoliko i atraktivno. Na sebi je imala crnu halljinu koja je bila iznad koljena i sa izrezom straga. Crne samostojeće čarape i crne cipele s visokom petom. Bila je odjevena upravo onako kako je to Bruno tražio.

Kratko smo se poljubili u usta i ušli u kafić. Nije bilo mnogo ljudi ili mi se to samo tako činilo zbog veličine prostora. Sjeli smo u prvi separe desno od ulaza. Tek što smo otpili gutljaj naručenoga pića u kafić je ušao Bruno. Poznavajući ga primjetio sam da je prilično jednostavno odjeven. To kažem stoga jer je često nosio skupa odijela skrojena po mjeri. Sada je na sebi imao crne hlače, sivu košulju i jaknu slične boje. No i tako odjeven ostavljao je dojam elegantnog muškarca njegovanog izgleda. Bruno je inače redovito pohodio u teretanu, solarij pa čak i kozmetičara te pedikera, a bavio se i plivanjem. Dakle lako je zaključiti da je jako držao do svog izgleda. Sjeo je k nama u separe. Odmah je rekao kako mu je drago što smo stigli na vrijeme. Inzistirao je na točnosti jer, kako je rekao, on je poslovan čovjek i čitav dan mu je isplaniran gotovo u minutu. Nije trpio aljkavost i kašnjenje. Odmah je naglasio kako ni sada nema mnogo vremena te je najbolje da odmah krenemo. 

Rukom je dao znak konobaru kako ne želi ništa naručiti. Ustali smo i izašli iz kafića. Nisam siguran ali pretpostavljam da je kafić "Millenium" u njegovom vlasništvu ili barem dijelom u njegovu vlasništvu. Nikada ga to nisam pitao jer vrlo dobro sam znao da Bruno ne voli bilo kakva propitkivanja o njegovim poslovima. Za sebe je govorio da je poslovni čovjek a ja sam pak jako dobro znao da je dobar dio tih poslova sumnjivog karaktera ili, jednostavnije rečeno, radilo se o "mutnim" poslovima.

Hodali smo svo troje pješice niz ulicu nekih stotinjak metara. Tu se nalazila relativno novosagrađena trokatnica. U toj zgradi na prvom katu nalazio se stan koji je Bruno ponekad koristio. Ni za taj stan ne znam je li njegov ili možda pripada nekome od njegovih poslovnih partnera. Bruno je ključem otvorio ulazna vrata u haustoru. Ja sam pridržao vrata a Vesna i Bruno su ušli ispred mene. Zatvorivši vrata krenuo sam stepenicama za njima. Penjući se stepenicama Bruno je zagrlio Vesnu oko struka i poljubio je u usta. Ruka mu je kliznula niže na Vesnino dupe. Malko joj je zadigao haljinu i sada sam hodajući iza njih mogao nazrijeti rub Vesninih čarapa. Znao sam da Vesna na sebi nema gaćice jer tako je od nje zahtijevao Bruno.

Čim smo ušli u stan Bruno je strasno krenuo ljubiti moju Vesnu zavlačeći joj ruku ispod haljine. Potom se okrenuo prema meni rekavši mi da navučem zavjese. Bio je to stan veličine nekih sedamdesetak kvadrata. U stanu gotovo da nije bilo pregradnih zidova. U hodniku s desne strane nalazila su se dvoja vrata. Jedna su vodila u kupaonicu a druga u toalet. Iz hodnika se ulazilo u veliku i prostranu sobu. Na sredini sobe sa svake strane stolića nalazile su se dvije udobne sofe. Ravno ispred s lijeve i desne strane nalazili su se ugradbeni ormari a između njih se ulazilo u prostor spavaće sobe koju je od dnevnog boravka dijelio samo jedan mali šank s dvije barske stolice. Desno se ulazilo u prostor kuhinje s čije lijeve i desne strane su također bili ugradbeni ormari.

Dok sam ja spuštao zavjese na prozore Bruno je mojoj ženi Vesni zadigao haljinu visoko iznad bokova. Okrenuo ju je leđima prema sebi i lagano je gurnuo naprijed. Vesna se poslušno sagnula. Rukama se uhvatila za naslon sofe. Lijeva noga joj je bila na podu a desnu joj je Bruno stavio na sofu. Tako razgolićena i raskrečena čekala je da joj Bruno zabije svoj kurac. Bruno joj je jednom rukom trljao pičku dok je drugom otkopčavao svoje hlače. Tog trenutak zazvonio mu je mobitel kojeg je stavio na stol. Namrštenog lica uzeo je mobitel gledajući tko zove a potom se javio. 

Pažljivo je slušao osobu s druge strane te s istim razmijenio nekoliko rečenica koje nisam u potpunosti razumio. Vesna je i dalje bila u pozi u kojoj ju je Bruno ostavio. Okrenula je glavu gledajući prema njemu. Bruno je bio vidno zaokupljen razgovorom i nije odmah primjetio da se Vesna uspravila. Popravila je haljinu i tek što je napravila korak, dva prema kuhinji Bruno je zapucketao prstima ne skidajući mobitel s uha. Samo očima i glavom te bez riječi upitao je Vesnu gdje je krenula? Vesna je tiho rekla kako je krenula pristaviti kavu dok on završi razgovor. Bruno se na trenutak ispričao sugovorniku s druge strane te je mobitel pokrio dlanom ruke. Rekao je Vesni da se vrati nazad te da zauzme pozu u kojoj je bila. Nije to bila molba već više naredba. Potom je pogledao prema meni rekavši kako ću kavu skuhati ja. Vesna je bez pogovora zadigla haljinu iznad bokova i zauzela onu istu pozu na sofi. 

Možda minutu kasnije Bruno je završio razgovor. Ja sam već bio u prostoru kuhinje i pripremao se za kuhanje kave. Nisam vidio ali čuo sam dvije jake pljuske. Znao sam da ju je Bruno opalio po dupetu. Okrenuo sam glavu baš u trenutku kada je Vesna glasno vrisnula. Razlog je bio taj što joj je Bruno brutalno zabio kurac u pičku. Zabijao se u nju toliko žestoko da sam na trenutak pomislio kako će Vesna upirući se rukama o stranicu sofe tu stranicu odvaliti iz ležišta. Glasno, gotovo bolno, je stenjala svo vrijeme. 

U trenutku dok sam završavao s kuhanjem kave i Bruno je uz glasne uzdahe svršavao duboko u pičku moje žene. Zabio joj ga je još dva-tri puta stenjući a potom ga izvukao i odmah otišao u kupaonicu. Nije imao vremena za tuširanje pa je samo isprao kurac. Vesna je za to vrijeme spustila haljinu i popravljala frizuru jer u jednom trenutku Bruno ju je čvrsto rukom uhvatio za kosu. Tek tada pogledala je prema meni. Bila je crvena u licu i zacakljenog pogleda. Pravio sam se da sam zaokupljen točenjem kave u šalice. Bruno se vratio iz kupaonice a u kupaonicu je žurnim koracima otišla Vesna kako bi iz pičke isprala Bruninu spermu koja joj se već cijedila niz čarape. 

Popili smo kavu, relativno brzo, uz neobavezni razgovor. Bruni se žurilo te je poslao Vesnu da opere šalice. Ustao je i ispričao se rekavši kako mora žuriti zbog posla. Vratili smo se do parkirališta ispred kafića. Sjedajući u svoj BMW Bruno je rekao kako će nas nazvati možda već sutra. Mahnuo nam je i odvezao se. Vesna i ja sjeli smo u naš, tj. njezin, Citroen i krenuli put našeg doma na Trešnjevci.

Sad ako ste pročitali ovu epizodu 1 vjerojatno se pitate tko, kako i zašto. No najbolje je da krenem iz početka pa će vam stvari postati mnogo jasnije.

-Možda zbog toga što nisam baš vičan pisanju nisam u mogućnosti sve što se događalo sažeti u jednu relativno kratku priču. Razmišljao sam i došao do zaključka da je tu bilo toliko događaja koji bi svaki za sebe mogao biti jedna priča. Sukladno tomu odlučio sam ispričati svoju priču kroz niz manjih priča koje sam nazvao EPIZODA-ma.

-EPIZODA br. 2 (tražeći ljubavnika za svoju ženu)


Kako rekoh, krenimo od početka.  Kroz niz godina koje smo Vesna i ja proveli u braku između ostaloga spoznao sam da nju privlače opasni tipovi. Ne mislim opasni u nekom generalnom smislu jer pod pojmom opasni može se mnogo toga podrazumijevati. Nju su privlačili oni otmjeni, rafinirani, nadasve kulturni likovi koji su uz to bili muževni, zgodni i privlačni a poslovi kojima su se bavili balansirali su na rubu zakona ili su taj rub prema potrebi i okolnostima prelazili u manjoj ili većoj mjeri. Recimo radi boljeg razumijevanja da Vesna obožava filmove iz serijala „Kum“. Sad vam je valjda jasnije o kakvim tipovima pričam. U slobodnom „prijevodu“ i pojednostavljeno rečeno nju pale  „mafioze“.

Vesna je po zanimanju medicinska sestra. Jednom prilikom u saobraćajnoj nesreći stradao je jedan od takvih tipova. Liječio se u bolnici gdje ona radi. Redovito su mu u posjet dolazili prijatelji koji su ostavljali dojam elegantne i galantne gospode u skupim odijelima, koji su vozili skupe aute i imali puno para. Na nju su ostavili dubok dojam i nije se libila pričati mi o njima. Jednom  prilikom njih trojica u hodniku su razgovarali s ovim koji je bio u bolnici na liječenju. Pozlilo mu je i prijatelji su pozvali sestru a to je, stjecajem okolnosti, bila moja žena.  Nakon što mu je pružila pomoć i smjestila ga u krevet njegovi prijatelji su joj se zahvalili i usput joj udijelili nekoliko komplimenata vezanih uz njezin izgled. Idućeg dana donijeli su joj na poklon krasan buket cvijeća. I to je na nju ostavilo dojam. Naravno, dok mi je to pričala nije rekla koliko ju se to dojmilo ali iz njezina načina kako je prepričavala taj događaj meni to nije bilo teško shvatiti.

Ovaj uvod bio je nužan za lakše razumijevanje nastavka priče.  Ja sam se već dulje vrijeme bavio mišlju da u naš seksualni život  uvedem još neki par ili muškarca. Sve više me palila pomisao na to kako gledam dok mi ženu jebe netko drugi, odnosno da je jebemo obojica istovremeno.  No nisam imao hrabrosti Vesni to otvoreno reći.  Surfao sam internetom obilazeći razne oglasnike. Kako bi je potakao na akciju pozvao sam je da mi se pridruži u čitanju oglasa jer su mnogi od njih vrlo zanimljivi a neki čak i smiješni.
I tako je počelo. Zajedno smo proučavali oglase i komentirali ih. Ciljao sam trenutak kada je bila dobrog raspoloženja i predložio kako bi i nas dvoje mogli objaviti neki ili nekoliko oglasa pa da baš vidimo kakvi će nam se sve ljudi javiti. Nije imala ništa protiv i ja sam na sebe uzeo taj zadatak. Sročio sam nekoliko oglasa čak sam ih začinio i nekim fotografijama iz naše kolekcije. No uz oglase za koje je i ona znala sročio sam jedan u kojem sam opširno opisao osobu kakva bi nju zasigurno zainteresirala. Dakle netko kao ona „gospoda“ koji su dolazili u posjetu kod prijatelja u bolnici.

Zajedno smo proučavali pristigle ponude na oglase. Komentirali ih, nekima se smijali a neke odmah brisali jer nisu bili vrijedni pažnje. Prošlo je poprilično vremena i već sam izgubio svaku nadu da će se na oglas javiti netko tko odgovara traženom profilu. Istina, javljali su se ljudi ali sve to skupa nije bilo to. Onda jednog dana kada sam već  izgubio svaku nadu pojavila se zanimljiva ponuda.  Odgovorio sam ponuđaču i ubrzo mi je na moj mail stigla poruka. Poruka je bila opširna i djelovala je iskreno.  Tip se zvao Bruno i uz poruku je priložio nekoliko svojih slika.

Odlučio sam poruku pokazati Vesni. Čitajući napisano i vidjevši priložene fotografije Vesna se zainteresirala mada je to nastojala prikriti ali ja ju predobro poznajem. Otvoreno sam joj rekao kako bi mogli dogovoriti susret s Brunom. Popiti kavu ili piće, porazgovarati što bi u konačnici moglo biti zabavno i zanimljivo . Vidjeli bi o kakvom se čovjeku radi  a ništa nećemo i ne moramo prihvatiti. Primarno je samo to da se malo zabavimo. Taj moj prijedlog joj se svidio. Uostalom već dugo nigdje nismo izašli zajedno. Uglavnom  pritisnuti poslom i obvezama zanemarili smo izlaske i opuštanje.

Tog dana kada sam s Brunom dogovorio susret Vesna se istinski potrudila da izgleda jako seksi. Posjetila je frizera, kozmetičarku, našminkala se vrhunski i odjenula jebački. Crni šos koji je otkrivao koljena, cipele s visokom petom, bijela košulja i lagani kaputić koji se nije kopčao već je otkrivao njeno poprsje zategnuto grudnjakom koji je isticao njezine sise.  Došli smo u već spomenuti  kafić „Millenium“ prije dogovorenog vremena. Ambijent kafića nam se svidio. Naručili smo piće i mada smo oboje glumili ravnodušnost bili smo nervozni i lagano uzbuđeni. Pomalo sam se plašio jer možda se iza poruke krije netko drugi a fotografije su lažne. No to nisam želio spomenuti Vesni.

U točno dogovoreno vrijeme u kafić je ušao Bruno. Odmah sam ga prepoznao.  Bio sam licem okrenut vratima dok je Vesna bila,okrenuta leđima.  Znak raspoznavanja, ukoliko bi u kafiću bilo još sličnih parova, trebala je biti boca neotvorenog vina, Cabernet Saugvinon . Bruno je lagano koračao kafićem diskretno pogledavajući prema zauzetim stolovima.  Vrlo brzo nas je registrirao.  Ja moram priznati da sam osjećao određenu nervozu pa i nelagodu no takvo što kod Brune nisam uočio. Kada je prišao stolu i rukovao se, najprije s Vesnom a potom i sa mnom, djelovao je smireno i staloženo.  Odmah na prvu ostavljao je dojam stabilnog muškarca koji točno zna što hoće i zbog toga se ne osjeća niti loše niti nervozno.

Bojao sam se toga što ćemo i o čemu ćemo razgovarati. Bruno se pokazao vrlo elokventnim  što je uvelike olakšavalo stvar. Pozvao je konobara da otvori vino i natoči u čaše. Pričao je o tome kako ima udjela u nekoliko tvrtki, često putuje i mnogo vremena mu oduzimaju poslovne obveze. Razgovor je išao u raznim smjerovima a Bogu hvala moja Vesna kada naiđe na elokventnog sugovornika i sama se raspriča naveliko. To što je puno pričala i pozorno slušala Brunu bio mi je jasan znak da joj se Bruno sviđa.

Sve u svemu vrijeme je brzo odmicalo. Sad kada smo se svi oslobodili „kočnica“, ukoliko ih je kod Brune uopće bilo, razgovor je postao još ležerniji. Načeli smo i drugu bocu vina.  Bruno je galantno s vremena na vrijeme Vesnu počastio ponekim komplimentom što je njoj vidno godilo. U jednom trenutku otišao sam do wc-a ostavivši ih nasamo. Kada sam se vratio vidio sam da se Vesna smiješka poput uspaljene šiparice.  Bruno je otvoreno rekao kako mu se oboje sviđamo kao osobe a Vesna mu se posebno sviđa i na drugi način. Vesna se smiješila dodirujući kosu i bilo mi je jasno da je zrela.

Prije nego smo se rastali Bruno nas je pozvao na večeru u neki od narednih dana kada nam bude odgovaralo. Do tada neka sredimo dojmove i donesemo konačnu odluku o nastavku našeg „prijateljstva“.  Svidjelo mi se to. Srdačno smo se rukovali i otišli kući. Te noći Vesna i ja imali smo vrlo buran seks a ja uopće ne sumnjam da je razlog tomu bio Bruno. Kako je Vesnu vino lagano uhvatilo odlučio sam u autu na putu prema kući nagnati je da mi otvoreno kaže što misli o Bruni. Iskreno je priznala da je na nju ostavio dobar dojam ali ja sam znao da je to i više od običnog dojma.

Drugi dan na našu adresu stigao je raskošan buket cvijeća. Bio je od Brune.  U poruci je pisalo kako mu je bilo neizmjerno zadovoljstvo biti u društvu tako lijepe i seksipilne žene i kako joj je zbog toga zahvalan a ovo cvijeće je tek mali dokaz toj tvrdnji. Naravno da se Vesna rastopila od silnog zadovoljstva.  Navečer kada je Bruno nazvao i pitao hoćemo li prihvatiti poziv na večeru nisam trebao ni pitati Vesnu  za mišljenje. Znao sam da jedva čeka.
Bruno je rekao kako nema potrebe da dolazim svojim autom jer će on po nas poslati auto i vozača. I uistinu je bilo tako. Na večeru smo se odvezli u skupocjenom Mercedesu za kojeg je Bruno rekao da pripada jednoj od firmi u kojoj ima većinskog udjela. Nikada ga nisam pitao koja je to firma i čime se bavi.

Bruno nas je dočekao za stolom u jednom od najluksuznijih restorana u gradu. Bio je odjeven u plavo odijelo. Očito vrlo skupo. Na ruci je imao skupocjen sat. Čim smo se pozdravili i sjeli za stol Vesni je pružio malu kutiju lijepo zapakiranu rekavši neka otvori tek kada dođemo kući. Poklon je, rekao je, mali znak pažnje iz razloga nastavka našeg prijateljstva kojem se iskreno nada i raduje te taj poklon Vesnu, a ni mene, na ništa ne obvezuje.  Vrijeme je opet prolazilo u ugodnom razgovoru. Nisam mogao ne primijetiti da konobari skaču i na najmanji Brunin mig. Jednog od konobara sam površno poznavao. Sretali smo se povremeno u dvorani gdje sam s društvom rekreativno igrao mali nogomet.  Pri kraju večere Bruno je otvoreno rekao kako se nada da je naš oglas bio iskren i kako smo dolaskom na ovu večeru potvrdili to da želimo produbiti ovo poznanstvo na način koji je sam oglas podrazumijevao. Nije mi dao da mu bilo što odgovorim  već je pogledao u mene svojim prodornim pogledom. Rekao mi je kako, bez obzira na stupanj prijateljstva, ne želi da ga ikada išta propitkujemo o privatnom životu, poslovima kojima se bavi kao i o obitelji. Isto vrijedi za njega kada smo mi u pitanju. Reći ćemo mu ono što želimo i ako želimo, kao i on nama o sebi. Odmah je nastavio. Dao mi je na znanje kako se nada da ću imati razumijevanja jer prvo on sam želi bolje upoznati i zbližiti se s Vesnom. Stoga će se u početku on sastajati s njom bez mene. Dodao je kako ne moramo imati bojazni jer nije mu cilj razarati ničije brakove. Jednostavno želi povremene susrete u diskreciji. On sam je također oženjen i taj brak želi sačuvati. Ono što želi je imati povremenu diskretnu ljubavnicu ali ljubavnicu koja mu se sviđa i do koje mu je stalo, a Vesna jest takva žena, u to je bio siguran.

Završio je svoj monolog a da Vesna i ja uopće nismo dobili riječ. Nakon što je rekao to što je rekao nazdravio je čašom pjenušca.  Prije nego smo se rastali rekao je kako ga neće biti nekoliko dana u gradu jer ide na poslovni put, no čim se vrati nazvati će nas.
Mercedesom smo se i vratili kući. Zbog prisutnosti vozača nismo željeli razgovarati. Vesna je jedva dočekala da otvori poklon. Zinula je u čudu, a bogami i ja, kada je vidjela da se u kutiji nalazi vrlo lijepa i zasigurno skupa ogrlica. Sada sam morao otvoreno porazgovarati s Vesnom. Pitao sam je želi li da nastavimo ovo „prijateljstvo“. Slijegala je ramenima a djelovala je poput curice koja se stidi priznati pravu istinu. No ja sam znao da se Bruno Vesni sviđa. I na mene je ostavio dojam i bio sam uvjeren da je on idealna prilika ako već želim Vesnu dijeliti s drugim muškarcem. Zato sam joj olakšao stvar iskreno priznajući da ja nemam ništa protiv. Otišli smo na spavanje a da se Vesna ipak nije glasno izjasnila.

Dva dana poslije bio sam na nogometu s društvom i tamo sam sreo konobara iz restorana. Srdačno me pozdravio kao da smo stari prijatelji. Očito je to bilo zbog Brune. Slagao sam mu kako s Brunom surađujem zbog jednog zajedničkog posla te sam ga upitao zna li što o Bruni. Malo je šutio kao da pokušava proniknuti u to da li ga ja to pitam jer zbilja ne znam ništa o Bruni ili ga možda provociram. Očito je zaključio da mi Bruno nije od ranije poznat.  Sve u svemu nije želio mnogo pričati ali ono što jest rekao jasno mi je dalo do znanja da je Bruno jedan od onih „opasnih“ tipova. Vrlo bogat i utjecajan a za poslove kojima se bavi bolje je ne pitati. Znao sam da to što sam saznao neće odvratiti Vesnu od Brune. Naprotiv, to će ju još više napaliti. I bilo je tako.

Prošla su četiri dana i ja sam lako mogao zaključiti da Vesna s nestrpljenjem čeka poziv. Na svaku zvonjavu mobitela hitro bi reagirala. Napokon je Bruno nazvao. Nazvao je na moj mobitel. Kratko me pozdravio i zamolio me da mu dam Vesnu. Vesna osim što je slušala gotovo ništa nije rekla. Jedino što je opširnije kazala bilo je; -Sutra, sutra sam slobodna…dobro, u redu… razumijem. – Potom je mobitel dala meni.  Bruno mi je rekao kako je dogovorio sastanak s Vesnom .  Zamolio me da budem strpljiv jer, kako je već ranije rekao, želi prvo Vesnu bolje upoznati na samo.  Nije sačekao da mu bilo što odgovorim. Kratko me pozdravio i prekinuo vezu.

Vesna je bila istinski uzbuđena i ma koliko god se trudila to nije mogla sakriti. Krišom sam je kroz poluotvorena vrata promatrao dok se odijevala. Navukla je samostojeće čarape i to me je već uzbudilo. Plašio sam se da ću, ako i kada dođe taj trenutak  da pronađem muškarca koji će osim mene jebati Vesnu, postati posesivan i ljubomoran, no to se nije dogodilo. Pomisao da će još danas vrlo vjerojatno Bruno jebati  Vesnu dodatno me palila. Želio sam joj skroz olakšati stvar jer primjetio sam da ju ipak muči određena nelagoda što od mene odlazi drugom muškarcu. Stoga sam prijatelja Marka zamolio da me nazove u određeno vrijeme a ja ću taj poziv iskoristiti da izađem i ostavim Vesnu samu. Vratit ću se tek kada ona ode. Naravno, da Marko nije imao pojma zašto sam ga to zamolio. Njemu sam rekao kako se želim malo izvući iz kuće, navratiti do kladionice, popiti koje piće i odigrati partiju-dvije biljara.  Tek kada sam bio vani nazvao sam Vesnu na mobitel. Rekao sam joj kako želim da mi ispriča sve do u detalje.  Trenutak je šutjela kao da joj je neugodno a onda tiho rekla kako nema problema.

Vratio sam se i naravno Vesne nije bilo.  Već je dobrano prošla ponoć a ona još nije dolazila. Tek nešto iza tri sata ujutro začuo sam auto kako staje ispred kuće. Diskretno sam provirio kroz prozor. Vesna je zaključala auto i krenula u kuću. Odlučio sam se praviti da spavam a gorio sam od želje da saznam detalje.  Vesna se trudila biti tiho. Tiho me dozvala imenom ali nisam regirao. Otišla je pod tuš a potom legla u krevet i vrlo brzo zaspala. Gotovo da nisam oka sklopio a morao sam otići na posao.  Vesna je radila u popodnevnoj smjeni i spavala je snom pravednice.

Po povratku kući dočekao me obilan ručak i kratko pisamce. U pismu koje je naslovila s „Ljubavi“ stajalo je kako me nije željela buditi. Napisala je da je sve bilo u redu i kako se vidimo navečer. Na kraju je stajalo; „PUSA“
Jeva sam dočekao večer i Vesnin povratak. Strasno smo se poljubili čim je ušla u kuću. Smiješila se zadovoljno a oči su joj sjajile.  Bruno ju je najprije odveo na piće u jedan kafić. Potom su otišli na večeru.  Nakon večere odlučio joj je pokazati jednu vilu koju koristi a koja je on unajmio za potrebe poslovnih partnera koji dolaze u Zagreb.  Vila ju je oduševila. Nije odmah navalio na nju. Popili su piće i prilično dugo razgovarali. U jednom trenutku uzeo ju je za ruku i jednostavno bez riječi odveo u spavaću sobu.  Skidao ju je ljubeći je po čitavom tijelu. Želio je da ostane u čarapama i štiklama. Potom se svukao. Dugo i neumorno lizao joj je pičku. Toliko dugo da je uslijed lizanja svršila. Tek tada ju je okrenuo potrbuške. Rukama je uhvatio oko struka, malo podigao i privukao k sebi. Jebao ju je straga prstom joj povremeno trljajući šupak. Prije nego je svršio okrenuo ju je na leđa popeo se na nju opkoračivši je. Nagnuo se nad nju gurajući joj kurac u usta.  Jebao ju je u usta desetak sekundi a onda ne vadeći kurac iz usta obilno svršio.  Nakon što se vratila iz kupaonice Bruno je otišao pod tuš. Dugo ga nije bilo. Bila je pomalo iscrpljena i dok je čekala da se vrati zadrijemala je okrenuta na bok. Iz drijemeži ju je probudio Bruno koji je legao iza nje. Ljubio ju je po vratu. Tek tada shvatila je koliko je već sati. Rekla je kako bi morala krenuti , no Bruno kao da ju nije čuo. Njegov kurac opet je bio tvrd i njegovu tvrdoću osjećala je na svojoj guzi. Malo joj je rukom podigao nogu i već u sljedećem trenutku zabio joj kurac u pičku. Ovaj put svršio je u nju. Vesna više nije išla pod tuš. Jednostavno se obukla i odlučila krenuti. Bruno ju je ispratio do vrata. Na rastanku je poljubio rekavši kako će nazvati kroz dan, dva. Vesnina priča jako me uzbudila. Uopće nisam osjećao ni najmanji znak ljubomore. Njezina priča me, kako rekoh, raspalila i morao sam je pojebati i jesam.  To je tek bio početak druženja s Brunom i sve je izgledalo OK. Ni u ludilu nisam slutio kako će se stvari dalje odvijati. A što i kako je bilo dalje slijedi u nastavku.

Epizoda br. 3.

Bruno, ljubavnik moje žene, vratio se s poslovnog puta iz Italije. Tako je barem rekao. Nazvao nas je s aerodroma i rekao kako će uzeti taxi te doći do nas. Inače ja sam bio inicijator toga da svoju ženu Vesnu dijelim s još nekim želeći na taj način obogatiti naš seksualni život a osim toga već dulje vrijeme me uzbuđivala pomisao kako se moja žena jebe s drugim muškarcem.

Oglasilo se zvono na vratima i ja sam krenuo otvoriti ih. Bio je to Bruno. Rukovao se sa mnom i ušao u kuću. Vesnu je poljubio u usta. Rekao joj je da skuha kavu. Ja sam mu natočio čašu vina kojeg je on preferirao.  Dok je Vesna kuhala kavu Bruno je iz torbe izvadio plastičnu vrećicu. Pogledao me i namignuo mi. Iz vrećice je krenuo vaditi u manje najlonske vrećice zapakirano razno erotsko rublje.  Bile su tu čarape s crtom otraga, halteri, korzet, nekoliko jebozovnih gaćica... Jedne gaćice bile su posebno zanimljive. Nisu imale sredinu, tj. Bile su otvorene tako da su, kada se obuku, posve otkrivale pičku i guzu.

Vesna se vratila s kavom i vidjevši hrpu seksi rublja na stolu zinula od čuda. Bruno joj je rekao kako je to za nju. Vesna je uzimala dio po dio u ruke u sa smiješkom na licu komentirala. Bruno je ispio gutljaj kave a potom je između svega na stolu izabrao mrežaste čarape, haltere i one otvorene gaćice. Pružio je to Vesni rekao joj neka to odjene. Pitala ga je, zar sada? Inzistirao je da odmah to odjene.  Vesna je uzela stvari koje joj je ponudio i otišla u spavaću sobu.

Ubrzo se vratila. Na sebi je imala haljinu ali je ispod haljine obukla mrežaste čarape, one otvorene gaćice i haltere.  Bruno joj je prstom pokazao da priđe bliže. Kada je prišla rukama joj je zadigao haljinu. Bio je to uistinu lijep i uzbuđujući prizor. Brunin pogled jasno je govorio da mu se sviđa ono što vidi. Pustio je haljinu i ona je kliznula niz tijelo. Rekao je Vesni neka opet zadigne haljinu što je ona i učinila. Bruno se rukom trljao preko hlača po kurcu. Očito je bio uzbuđen viđenim.

Jednostavno je otkopčao zaporak na hlačama i izvukao kurac. Uhvatio je Vesnu rukama za guzove i povukao je prema sebi.  Čvrsto je držeći za guzove nasadio ju je sebi u krilo. Vesni nije preostalo ništa drugo nego da ga opkorači. Za trenutak je brzo pogledala prema meni a onda isto tako brzo maknula pogled.  Bruno ju je sjedeći na stolici malo podigao, rukom je namjestio svoj kurac i Vesnu doslovce nataknuo na njega. Vesna je izvila glavu i glasno je kriknula. Definitivno joj je pička još bila suha pa joj je nabijanje na Brunin kurac nanijelo bol. Bruno ju je držao za guzove te ju podizao i spuštao ne mareći za njezine jauke.

Bez riječi sam promatrao kako je nabija na svoj kurac a drugo ništa mi nije ni preostalo. Vesna ga je rukama obgrlila oko vrata i svo vrijeme glasno je stenjala. U jednom trenutku Bruno joj je zario nokte u guzove na što je Vesna glasno jauknula. Svršavao je. Napunivši joj pičku spermom podigao ju je sa svog kurca promatrajući svoje hlače na kojima je sad bila masna mrlja. Vesna je popravljajući haljinu otišla do kupaonice. Dok je išla prema kupaonici doviknuo je za njom da donese neku spužvu kojom će pokušati očistiti umrljane hlače.

Razgledavao sam rublje na stolu kada me Bruno upitao sviđa li mi se? Tog trenutka u sobu se vratila Vesna. Isprala je pičku i u ruci je nosila navlaženu spužvu i posudu s vodom.  Čula je kada me Bruno pitao sviđa li mi se rublje. Tada je rekla kako i se sigurno sviđa osim toga nekada sam i sam znao obući njezine čarape, gaćice, grudnjak i haltere. Bruno je upitno raširio oči. Vesna je bila u pravu. Nekad davno u početku naše veze i braka zano bi odijevati njezino rublje pa čak i haljine ali to je počelo na njezin nagovor. Vesna me čak znala i našminkati.  Moram priznati da me je to na neki način uzbuđivalo. Kasnije smo to prestali prakticirati. Začudilo me da se sad toga sjetila. Da stvar bud gora sjetila se kako sam jednom prilikom tako odjeven rekao kako bi volio osjetiti kako je to biti žena. Sad je i to spomenula. Bruno se cinički smješkao nastojeći očistiti mrlju s hlača. A onda je iznenada rekao kako bi bilo dobro da se sad odjenem kao žena. Oboje, Vesna i ja, pogledali smo ga iznenađeno. No on je to ozbiljno mislio. Inzistirao je da se odjenem kao žena. Rekao mi je neka izaberem što želim odjenuti i neka mi Vesna pomogne kod odijevanja i šminkanja. Rekoh mu kako ne dolazi u obzir ali Bruno nije trpio negativne odgovore. Rekao mi je neka izaberem sam ili će mi on izabrati, te kako nemam izbora jer on sada želi vidjeti kako izgledam kao žena. Ustao je otišao do vrata spavaće sobe i otvorio ih. Samo je kratko rekao; „hajde, nemam mnogo vremena“- Shvatio sam da uistinu nemam izbora. Otišao sam u sobu. Navukao sam čarape, tangice, haltere… U sobu je ušla Vesna. Pogledala me rakavši mi tiho neka oprostim što se izlanula. Potom me odmjerila i rekla kako uopće ne izgledam loše.

Iz ormara mi je dodala stare štikle koje su mi bile malo tijesne ali bile su dovoljno razgažene da ih mogu obuti. Izabrala je jednu crvenu haljinu koja mi je bila prilično tijesna ali sam je nekako navukao. Napudrala mi je lice i našminkala usne. Bruno je bio nervozan i požurivao nas je dovikujući iz sobe neka požurimo.

Napokon sam nesigurnim korakom, zbog visokih peta, izašao iz sobe. Osjećao sam se istovremeno i grozno ali i uzbuđeno. Čudni su me osjećaji preplavili dok sam tako odjeven stajao ispred Brune. Bruno me pogledom mjerio od glave do pete. Očekivao sam da će se smijati ili nabaciti kakav zajedljivi komentar ali on je samo kratko rekao; „Opa“- Ozbiljnog izraza lica pohvalio je moj izgled rekavši kako je iznenađen jer nije nikad ne bi pomislio da odjeven kao žena mogu izgledati tako seksi.

Pozvao me da sjednem za stol. Nazvao je taxi. Još je nabacio nekoliko komplimenata vezanih uz moj izgled kada je napolju zatrubio taxi. Krenuo je prema izlazu. Na trenutak zastao i pitao jesam li svojevremeno rekao da bi volio osjetiti kako je to biti žena? Šutio sam ne želeći ništa reći. Bruno se samo nasmijao rekavši kako mi se želja možda i ispuni. Kratko nas je pozdravio, pljubio je Vesnu i izašao.



Epizoda br. 4.


Bruno je malo po malo uspostavio punu kontrolu na d Vesnom a preko nje, i uz pomoć nje, i nada mnom. On je definitivno tip koji voli dominirati i u tome uživa. Možda bi se nekom promatraču sa strane činilo da uživa u ponižavanju no  nije točno ili je možda dijelom točno. Primarno je da Bruno voli gospodariti situacijom i to u potpunosti. Voli biti dominantan i gospodar koji ne trpi nikakve prigovore ili odbijanja. Lukavo je ispleo mrežu u koju smo se Vesna i ja opasno zapleli. Kako to u životu obično biva, kada odete predaleko više nema natrag.

U prvo vrijeme s Vesnom se isključivo sastajao izvan naše kuće. Odvodio ju je u stan ili onu ranije spomenutu vilu. Ako je bio u žurbi odvezao bi je autom na neko usamljeno mjesto ili na mjesta gdje se obično parkiraju ljubavni parovi. Vesnu je u potpunosti „kupio“ komplimentima, cvijećem i skupim darovima. Sustavno je igrao igru sve dok je potpuno nije zarobio. U tom vremenu ja sam bio prisiljen slušati ono što bi mi Vesna prepričavala.

U drugoj fazi počeo je dolaziti k nama u kuću. U tim prilikama uvijek je bio galantan, srdačan i vrlo ljubazan a osim toga nikada nije došao da nije donio neki poklončić za Vesnu, barem cvijeće. Ukoliko je imao dovoljno vremena odlazio bi s Vesnom u sobu i pritom nije mario za to hoću li ili neću promatrati kako je jebe. U stvari on uživa u tome da ga netko promatra. Ako ne bi imao vremena pojebao bi Vesnu na stolu ili bi je jednostavno nataknuo na kurac kako sam to opisao u prethodnoj epizodi. Nerijetko bi mu Vesna samo popušila kurac. Niti malo se nije obazirao na moje prisustvo.

Nikada mi se nije obratio direktno ali sam između redova kroz razgovor s njim shvatio da do daljnjega budem suzdržan a uskoro će doći vrijeme kada ću im se moći pridružiti. Jednog dana odveo je Vesnu i mene na ručak. Prilikom ručka priopćio nam je da nas za nadolazeći vikend vodi u vikendicu svoga prijatelja. Vikendica se nalazi blizu Tuheljskih toplica. Znao sam da je taj izlet isplanirao na način da i mene uključi u igru bez da je to otvoreno rekao.
U subotnje jutro krenuli smo njegovim autom put Tuheljskih toplica. Jednom stali kako bi popili kavu. Nisam postavljao nikakva pitanja vezana uz vikendicu i tog prijatelja kome ista pripada. Vikendica je u stvari bila prilično velika kuća. Imala je veliki vinski podrum a čitavo prizemlje zauzimale su dvije velike garaže u koju su komotno mogla stati četiri auta. Na katu kuće nalazio se veliki dnevni boravak u sklopu kojeg je bila mala ali funkcionalna kuhinja. Dnevni boravak bio je jako dobro uređen i namješten a posebno me se dojmio veliki otvoreni kamin. U potkrovlju su se nalazile dvije sobe. Iz dnevnog boravka kroz dvokrilna staklena vrata izlazilo se na veliku terasu omeđenu visokim zidom. Terasa se nalazila sa stražnje strane kuće i to iznad prostora u kojem su bila spremljena drva ali i mnoge druge stvari poput alata za obrađivanje zemlje.
Na terasi je bio veliki montažni bazen. Bio je to onaj bazen koji se kupi i montira a dovoljno je velik da u njega komotno stane barem četvero odraslih ljudi. Bazen je bio napunjen vodom i prekriven ceradom što me je iznenadilo. Uz bazen nalazile su se i dvije drvene ležaljke. Bruno mi je objasnio kako u obližnjem selu ima jednog čovjeka koji se brine za kuću a osim kuće kosi travu, obrađuje vinograd i pravi vino. On se također brine da u spremištu uvijek bude drva. Naravno za sve to uredno je plaćen. Njega je Bruno nazvao i zamolio ga da napuni bazen vodom.
Nakon što smo skinuli ceradu s bazena, obišli kuću i okućnicu otišli smo do Tuheljskih toplica u jedan restoran na ručak. Atmosfera je bila ugodna i svi smo bili baš dobro raspoloženi. Sunce je već uvelike ugrijalo kada smo se vratili u vikendicu. Bez mnogo riječi Bruno se svukao do gola i ušao u bazen.  Pitao je mene i Vesnu što čekamo. Oboje smo se krenuli svlačiti. Kad je Vesna spomenula da ima kupaći kostim Bruno se glasno nasmijao rekavši kako nema šanse da se kupamo u bilo čemu. Oboje smo goli krenuli prema bazenu. No prije nego je ušla u vodu Bruno je Vesni rekao neka iz hladnjaka izvadi bocu vina i čaše te da ih stavi na stolić uz sam bazen. Vesna je natočila vino u čaše i pružila nam ih. Svi troje sjedili smo u vodi leđima oslonjeni na zid bazena. Dan je bio izuzetno topao i voda nam je godila. Bruno i ja promatrali smo Vesnu i njezine nabrekle bradavice. Djelovala je nekako plaho i pokorno očito svjesna situacije. To ju je činilo još više jebozovnom.  Znala je da će biti pošteno izjebana  samo je bilo pitanje vremena kada će orgije početi. I mene je ta spoznaja uzbuđivala.
U jednom trenutku Bruno je iskapio vino iz svoje čaše te se ustao i hodajući kroz vodu čašu je odložio na stolić pored bazena. Potom je prišao Vesni. Lijevom rukom uzeo je njenu ruku u kojoj je držala čašu i podigao je u zrak. Desnom rukom uzeo je svoj kurac i umočio ga u Vesnino vino. Izvukao je kurac natopljen vinom i približio ga Vesninim usnama. Samo sekundu ili dvije Vesna je bila zbunjena… Potom je jezikom stala lizati Brunin kurac. Bruno je ponovo umočio svoj kurac u vino i ovaj puta joj ga gurnuo duboko u usta. Vesnine putene usne obavijale su Brunin kurac i to je u meni izazvalo pravi val uzbuđenja.  Nanovo je izvukao kurac iz Vesninih usta i opet ga umočio u čašu no ovaj puta gurnuo je njezinu ruku odozdo što je bio znak kako želi da Vesna pije vino. Vesna je šutjela gledajući prema njemu ne reagirajući na njegov zahtjev. Sljedećeg trenutka Bruno joj je kurcem opalio šamar. Iznenađeno je trgunla glavom u stranu a uslijedio je još jedan šamar kurcem. Ni jedno od njih nije progovorilo ni riječ a sve je bilo jasno. Vesna je lice zaklonila dlanom ruke bojeći se nove pljuske. Bruno joj je odmaknuo ruku no prije nego joj je puknuo još jedan šamar Vesna je čašu prinjela ustima i otpila nekoliko gutljaja. Bruno joj je rukom gurnuo ruku s čašaom nazad prema ustima i sada je ispila sve do kraja.
Bruno se zadovoljno smiješio. Uzeio je sa stolića bocu s vinom i sjeo pored Vesne. Gotovo svo vino izlio je po njenim sisama. Potom je halapljivo stao lizati crvenu teččnost koja se slijevala niz Vesnine grudi u vodu. Dok je lizao i sisao njene sise pogledao je na trenutak prema meni i ja sam to protumačio kao dozvolu da se uključim. Ustao sam i kroz vodu došao do njih. Sjeo sam s druge strane i također krenuo ljubiti i lizati Vesnine sise. Brunina ruka već se nalazila između Vesninih nogu. Srednji prst gurnuo joj je duboko u pičku. Potom ju je rukama čvrsto zgrabio za bokove i podigao u zrak. Leđima oslonio na stranicu bazena. Vesna mu je bila okrenuta leđima i on ju je ponovo uhvatio za bokove i povukao prema dolje. Vesna se poslušno spustila dok ju je Bruno rukama pridržavao za guzove. Rukom je između svojih nogu potražila Brunin kurac i onda tiho zastenjala što je bio znak da joj je kurac ušao u pičku. Nagnuta unazad rukama je potražila uporište na dnu bazena i stala divlje vrtjeti bokovima dok joj je Bruno gnječio sise.
Kurac mi je dosegnuo maksimalnu tvrdoću kao i uzbuđenje. Ustao sam i prišao Vesni sprijeda… Bio sam u polu ćučećem položaju  i rukama sam dohvatio rub bazena  nagnuvši se naprijed. Moj kurac Vesna je progutala doslovce do jaja. Vesna mi je olakšala poziciju na način da se ispravila pa još malo nagnula naprijed uhvativši svojim rukama moje noge.  Bruno joj je rukama pridržavao guzu lagano je dižući i spuštajući na svoj kurac. Bio sam silno uzbuđen i nije mi trebalo dugo da svršim. Svršavao sam duboko u Vesninim ustima. Iako joj se dio sperme cijedio niz bradu i po vratu većinu je progutala.  Odmakao sam s eod njih i guštao u prizoru. Vesna je izvijenog vrata u zrak glasno stenjala a tijelo joj je podrhtavalo. Znao sam da svršava. Umrljana spermom, nabreklih bradavica i zatvorenih očiju djelovala mi je toliko jebozovno da sam istog časa poželio ponovo joj ga ugurati u usta. Bruno je ispustio glasan i dugačak sikatav zvuk što je bio očiti znak da je i on svršavao.
Natočio sam svima u čaše vino. Ležali smo opušteni u vodi i pijuckali vino. Prolazile su minute a da nitko nije ništa rekao.  Prvi se oglasio Bruno rekavši kako je vrijeme da ode pripremiti drva za roštilj. Jednostavno je izašao iz bazena, ogrnuo se ručnikom i otišao u sobu doviknuvši nam da dođemo dolje u dvorište. Zagrlio sam Vesnu i počeli smo se strasno maziti i ljubiti. U jednom trenutku smijući se lagano me odgurnula od sebe. Brzo je ustala i izašla iz bazena. Iznenađeno sam je gledao. Ja sam opet bio uzbuđen i spreman za akciju. Brzo sam iazašao iz bazena i uhvatio je za ruku prije nego je ušla u sobu. Povukao sam je nazad a ona se glasno smijala. Opirala se govoreći kako je bilo dosta za sada no nisam mario za njezine riječi. Polegao sam je na drvenu ležaljku. Grubo sam joj raširio noge i legao između njih.  Bolno je zastenjala govoreći kako je ležaljka žulja ali meni to ništa nije značilo. Zabio sam joj kurac u pičku a njezino lice koje je zbog ležaljke imalo bolan izraz sada se još jače izobličilo. Glasno je zajaukala sklopljenih očiju opirući se rukama o moja prsa. Bukvalno sam je derao bez milosti. Njeno bolno stenjanje samo me još više uzbuđivalo. Na koncu se posve umirilaprihvačajući svoju sudbinu. Ispucao sam novu količinu sperme duboko u njenu pičku. Lagano sam se digao i pružio joj ruku. Na lice joj se ponovo  vratio bolan izraz a rukom se držala za bolna leđa. Ulazeći u sobu samo je tiho rekla: „Baš si pravi divljak.“ 
Istuširali smo se i odjenuli. Sišli smo u dvorište. Bruno je bio dobro raspoložen i marljivo je manevrirao oko roštilja. Očito je uživao u poslu. Miris pečenog mesa ispunio je čitavo dvorište. Ti mirisi probudili su u meni glad. Vani za stolom večerali smo uz glazbu i domaće vino koje moram priznati bilo jako dobro. Bio sam dobro raspoložen. No noć je donijela nova iznenađenja.

NASTAVAK PRIČE SLIJEDI USKORO NA OVOJ ISTOJ STRANICI... UKOLIKO VAM SE SVIDJELO NEMOJTE PROPUSTITI NASTAVAK.

 



10. velj 2013.

Karneval ili kada mame glume kurve

Kada je gosdpodin Felix kupio ogromnu ali poprilično zapuštenu kuću u našem susjedstvu ni slutili nismo da će ista postati mjesto gdje ćemo se, mi dečki iz kvarta, rajcati i puniti energijom za drkanje. Spomenuti gospodin Felix dugo je godina živio u Švedskoj skupa sa svojom ženom Matildom. Djece nisu imali a imali su para, kako se u narodu kaže, kao govana. Kako rekoh, kuća je bila ogromna ali nikada useljena niti do kraja dovršena. Felix ju je dovršio i obnovio izvana ali i iznutra. U prizemlju kuće naumio je otvoriti mali cafe bar u jednom dijelu. U drugom dijelu koji se nadovezivao na spomenuti cafe bar   (dijelio ih je mali hodnik) bila je planirana velika sala koja je trebala postati restoran. Iz tog prostora namijenjenog za restoran ulazilo se u prostor iza kuće što je Felix zamislio kao salu za svadbe i razne druge svečanosti. Kat i potkrovlje uredio je za stanovanje. Felixova žena Matilda sada je živjela sama u kući dok je Felix i dalje obitavao u Švedskoj gdje se također bavio ugostiteljstvom. Zašto Felix nije dovršio uređenje restorana i započeo biznis ne znam ali to za ovu priču nije ni bitno. Matilda je bila jako zgodna žena. Vesela, nasmijana i uvijek dobre volje. Djelovala je strašno jebozovno. Većina nas drkala je na nju samo što se malo nas to usudilo priznati.

Kada i komu je palo na pamet da organiziramo turnir u kartanju Bele ne znam. Uglavnom ideja je pala, samo nam je nedostajao prostor. Franjo, najstariji među nama, skupio je hrabrosti i pitao Matildu bi li nam ona ustupila prostor u prizemlju kuće za spomenuti turnir. On sam se iznenadio a iznenadio je i nas kada nam je rekao kako gospođa Matilda nema ništa protiv i kako možemo turnir održati u prostoru koji je bio namijenjen za kafić. Nakon tog turnira počeli smo se uredno sastajati u tom prostoru dva do tri puta tjedno. Uglavnom smo kartali a nabavili smo i stol za bilijar. Matilda nije imala ništa protiv toga da se tu okupljamo i družimo a najmilije nam je bilo kada bi nas posjetila i popričala s nama. Gutali smo je očima a danas sam siguran da je ona toga itekako bila svjesna. Čak je i njenom mužu Felixu bilo drago da koristimo taj prostor a na spomen da mu damo neki novac za korištenje struje i vode nije htio ni čuti.

No stvar se zakuhala kada su se naše mame zainteresirale za to naše kartanje. U početku im nije bilo jasno da nam netko dopušta korištenje svog privatnog prostora za kartanje i bilijar. Franjina mama je bila prva koja je o tome porazgovarala s Matildom. Kada se uvjerila da Matilda nema ništa protiv to je prenijela i ostalim mamama. Ubrzo su se u prostoru do nas počele okupljati naše mame. Matildi je to bilo izuzetno drago. Ispijale bi kavu pijuckale sok a bogami i alkohol te razgovarale (tračale) do dugo u noć. Mi nismo smetali njima a ni one nama. No pozornost nam je privuklo nešto drugo. Mame su sjedile oko stola i lagano podgrijane alkoholom nekontrolirano su prebacivale nogu preko noge što je nama dalo povoda da svako malo uđemo u hodnik i škicamo razgolićene nogice naših mama.


Ne znam točno kako i kada ali siguran sam da su mame to shvatile. Mislim da su nas namjerno palile svojim nogicama. Posebno su nas rajcale čarape i halteri. Nenad je bio najmlađi od nas i njegova mama je vrlo često nosila samostojeće čarape i haltere. Znala bi sjesti za barsku stolicu kod šanka i prebaciti nogu preko noge a mi smo mislili da ćemo izgubiti oči koliko smo blejali. Muževi, tj. naši očevi, nisu previše marili za ta ženska kafenisanja kod Matilde. Štoviše odgovaralo im je to jer su i oni tako nesmetano provoditi vrijeme u lokalnoj birtiji pored koje je bila kuglana. Kartali su, kuglali, ispijali gemište, pive i ljuštili bunceke s kiselim zeljem. Znali su da su im žene i djeca na sigurnom.

Bližio se fašnik što znači da je trajalo vrijeme karnevala. Nenadovoj mami, koju sam prije spomenuo a zvala se Blanka, bio je rođendan. Odlučila je počastiti kolegice s kojima je provodila vrijeme kod Matilde. Donijela je lijepu količinu alkohola svake vrste a bilo je i narezaka, sira, kolača te raznih salata. Mi smo kao i obično bili u svom dijelu prostora ali pomno smo pratili što se događa u susjednoj prostoriji. Blanka je pozvala i nekoliko kolegica s posla a bilo je prisutno i nekoliko Matildinih poznanica. Malo po malo naše mame su se pod utjecajem alkohola fino raspojasale. Čak su i zaplesale uz glasnu muziku. Nisu imale ništa protiv da se i mi malo počastimo. Sada smo pod izlikom jedenja kolača bili skupa s njima. Naravno da smo iskoristili priliku te ispili koje pivo. Kako je vrijeme odmicalo sve više su pile a naše prisustvo ih uopće nije sputavalo. Opasno su počele pokazivati noge, zadizati suknje a kada su se međusobno počele drpati, pipati te loviti za sise ni jedan od nas dečkiju nije mogao izbjeći nekontrolirano dizanje kurca.


Matilda je donijela svoj digitalni fotoaparat koji su u to vrijeme kod nas bili prava rijetkost. Malo je fotografirala a onda zamolila Franju, najstarijeg između nas, da preuzme ulogu fotografa što je on vrlo rado prihvatio. Inače gospođa Matilda kao i uvijek izgledala je jebeno sexi. Kosa obojena u plavo, elegantna crna haljina, crne čarape...
U jednom trenutku jedna od naših mama, ne sjećam se točno koja, sjetila se da je vrijeme karnevalskih svečanosti pa je predložila da i one organiziraju neku zabavu pod maskama. Ta tema sve naše mame ozbiljno je zaokupila pa su padali razni prijedlozi o načinu maskiranja. U jednom trenutku Nenadova mama je rekla kako bi bilo fora da ovaj prostor urede kao bordel a one da budu odjevene kao kurve. Iznenadilo me je s koliko oduševljenja su naše mame podržale tu i takvu ideju, a inas je ta ideja oduševila samo što to svoje oduševljenje nismo smjeli pokazati. Odmah mi je na pamet pala ona izreka koja otprilike kaže;- Sve su žene kurve osim moje mame. Oprosti mama ali i ti si žena -

Matilda je predložila da se odmah sad preodjenu i da malo glume kurve. Ostale žene u čudu su je gledale pitajući se gdje da sad uzmu takvu odjeću? Matilda im je rekla kako ona ima pune ormare razno raznog rublja, čarapa, haltera, podvezica... To je izazvalo novu salvu smijeha i razno raznih komentara. No nije ih trebalo puno nagovarati. Uskoro su mame s Matildom prekapale po ormarima vadeći razno razno rublje, gaćice, podvezice, haltere, haljine, suknje... što je kod nekih izavalo crvenilo u licu ali ispijeni alkohol sve ih je ohrabrio. Matilda je u svojim ormarima uistinu imala širok asortiman odjeće i obuće. Naše mame posebno su se napalile na čizme, a bilo ih je svake vrste. Onih niskih, do koljena pa do onih jebozovnih koje su išle iznad koljena. Također ih je oduševilo to što je Matilda u ormaru imala raznovrsne perike.

Najprije su jedna po jedna odlazile u pokrajnju prostoriju gdje bi se preodijevale. Kako bi koja došla nazad ostale su veselo komentirale i pljeskale. U jednom trenutku kočnice su im skroz popustile pa su se preodijevale i jedna drugoj pomagale, u tom odijevanju, tu odmah u sali, i to pred nama. Moram li vam reći da su nama dripcima sline curile a mladi nabrekli kurčevi samo što nisu rasparali hlače. Kada se u jednom trenutku Adrianova mama, Zrinka, naguzila a haljina se zadigla i kada smo vidjeli da na sebi, ispod haljine, nema gaćice oči su nam postale kao sarme. Bili smo taotalno opijeni, što vinom i pivom ali najviše prizorima razularenih i narajcanih mama.

U jednom trenutku Franjo mi je pružio fotografski aparat a onda se doslovce

izgubio. Shvatio sam vrlo brzo da osim njega u prostoriji nema ni Matilde. Bosanac Senad bio mi je najbolji prijatelj te sam njemu prvom rekao kako mislim da su Matilda i Franjo nestali i to ne bez razloga. Predložio sam mu da ih odemo potražiti no nije ga zanimalo. Bio je zaokupljen prizorima u dvorani i nije mu padalo na pamet da se bilo gdje makne. Uglavnom naše prisustvo naše mame ne samo da više nije smetalo nego ih je, danas sam siguran u to, dodatno rajcalo i palilo. Potpuno su se uživjele u ulogu raspojasanih drolji a to što su imale zahvalnu publiku, tj nas koji smo sve to promatrali, dodatno ih je motiviralo.

Rezime svega bio je taj što smo svi imali enormno mnogo materijala za


kasnije prepričavanje tog događaja i drkanje do besvijesti. Nadalje, neki od nas te su noći, kako se to lijepo kaže, omastili brk. Franjo je danima sijao od sreće a imao je i razloga za to. On je pojebao gospođu Matildu i dugo o tome ništa nije želio govoriti. Uživao je, sa smiješkom na licu, mučeći nas jer smo gorjeli od želje da nam ispriča detalje. Kada je nakon nekog vremena ipak odlučio ispričati to nas se dojmilo više nego gledanje nekog porno filma. Neću vam ovdje opisivati i prepričavati njegovu priču samo ću vam reći da ga se najviše dojmilo to što je spermom obilno zalio Matidine sise.

Ni ja nisam prošao loše te noći. Mama mog prijatelja Davora, Katarina,

izdrkala mi ga je preko hlača. Moram priznati da Davorovu mamu nikada nisam doživljavao kao neku sexipilnu ženu, niti me je ikada privlačila u seksualnom pogledu. Bila je nižeg rasta, velike guzice i s dosta kilograma viška. No te večeri kada se odjenula poput kurve bila mi je itekako privlačna. No bio sam lagano opijen pivom a i napaljen kompletnim prizorima pa je i to vjerojatno bio razlog više da me Katarina napali. Našminkana, odjevena u neku prozirnu haljinu ili spavaćicu ispod koje su se lijepo mogle vidjeti njene velike razgolićene sise, te samostojeće čarape i cipele s visokom petom, djelovale su na mene i nisam mogao ne uzbuditi se. Pogotovo kada me je u prolazu nekoliko puta okrznula svojim sisama.

Sjedio sam pored nje. U lijevoj ruci je držala čašu dok je desnu nehajno stavila na moje koljeno. Svo vrijeme promatrala je i glasno komentirala događaje u dvorani uopće ne okrečući glavu u mom smjeru. Kada joj je ruka lagano krenula prema mom nabreklom kurcu koji samo što nije probio hlače mislio sam da ću doslovce čitav eksplodirati. Stavila je ruku na moj kurac čvrsto me stiskajući. Stol ispred nas zaklanjao nas je od pogleda. Trljala me sve žustrije a prsti su joj klizili naniže do mojih jaja punih sperme. U trenutku kada je raskopčala moj zaporak na hlačama, odmaknula gaćice i rukom uhvatila moj kurac nije bilo šanse da ikako spriječim vulkan koji je šiknuo. Svršavao sam toliko žestoko, dugo i obilno da to nije bilo normalno. Imao sam osjećaj da ću izgubiti svijest. Tek tada Katarina je pogledala prema meni. Koketno se nasmiješila te uzela salvetu sa stola kojom je obrisala prste natopljene mojom spermom. Kao da se ništa nije dogodilo, ustala je od stola i pridružila se ženama koje su plesale na sredini sale.

Sjedio sam ne usuđujući se ustati jer sam imao osjećaj da ću, ustanem li, odmah pasti. Napokon sam pogledao uokolo po dvorani. Mislim da nitko nije primjetio ono što se odigralo između Katarine i mene. Davor , Krešimir, Zvonko i Igor nisu uopće gledali u mom smjeru. Tada sam uočio što je zaokupilo njihovu pažnju. Zvonkova mama Irma, inače mršava plavuša koja je nosila naočale, sada je bila posve gola i onakva polupijana pokušavala je odjenuti na sebe nekakvu haljinu. Tek tada uočio sam da u dvorani nema moje mame.



Napokon sam ustao. Nesigurnim korakom prošao sam dvoranom tražeći pogledom mamu. Zadnje čega se sjećam bilo je to da je na sebi imala nekakvu izuzetno kratku crnu suknju koja joj se pri hodu zadizala toliko da su se lijepo mogli uočiti rubovi čarapa. Gore je imala neku svilenu ali vrlo tijesnu košulju. Gornju dugmad gotovo da nije mogla zakopčati. U jednom trenutku sise su joj bukvalno izletjele napolje ali ju to uopće nije smetalo. Na sebi je imala dugački kaput s krznom koji je sad kada su joj sise ispale ogrnula kako bi prikrila razgolićene sise. Dodatni štih njenom sexi izgledu davale su čizme s visokom petom na nogama. Još sam debelo bio pod dojmom Katarininog drkanja i shvatio sam da mi treba svježeg zraka. Kroz hodnik natrpan raznim stvarima došao sam do stražnjeg izlaza i izašao na veliku vrtnu terasu. Hladni noćni zrak izuzetno mi je dobro činio. Trgnuli su me šumovi i prigušeni glasovi koji su dolazili meni s desne strane. Tamo se nalazila natkrivena nadstrešnica ispod koje su bili pospremljeni bicikli i mali moped. Lagano, gotovo na prstima šuljao sam se uza zid. Svjetlo na zidu kuće dijelom je osvjetljavalo prostor ispod nadstrešnice. Bio sam u pravu kada sam pomislio da tamo nekoga ima. Tiho sam prišao još bliže naprežući oči. U prvi tren ostao sam zapanjen i šokiran. U vrtnoj stolici udobno zavaljen sjedio je Senad. Hlače i gaćice bile su nehajno bačene sa strane. Glasno je dahtao a žena koja je klečala između njegovih nogu i pušila mu kurac bila je moja mama. Nisam mogao vjerovati. Gledao sam taj prizor i čini mi se da uopće nisam treptao.

Iako sam u prvom momentu bio šokiran sada me taj prizor, gdje moja mama puši kurac mom prijatelju iz susjedstva, silno uzbudio. Mamine sise opasno su virile iz svilene košulje i Senad se nije libio prstima trljati njene nabrekle bradavice. Senadovo dahtanje postajalo je sve jače, ubrzanije i glasnije. Rukama se čvrsto uhvatio za naslone stolica, glavu je izvio u zrak i gotovo da je vrišatao. Bilo mi je jasno da svršava. Mama je i dalje neumorno dizala i spuštala glavu iako su joj, u to sam bio siguran, usta bila puna Senadove sperme. Definitivno je najveću količinu sperme progutala kada je napokon podigla glavu. Gledala je gore u Senada dok mu je rukom i dalje drkala kurac. Još je jednom njegov kurac stavila u usta, potom je ponovo pogledala u Senada, spustila je glavu i poljubila mu kurac. Ustala je pospremajući sise u košulju. Bio je to trenutak kada sam shvatio da se moram povući. Tiho sam se udaljio i vratio u dvoranu.

Prvi je u dvoranu ušao Senad mama je vjerojatno otišla do kupaonice kako bi se sredila. Senad je šutio kao zaliven. Nisam ga ništa želio pitati. Čekao sam da vidim kako će reagirati. Iznenadilo me njegovo ponašanje. Ni tada a ni nikada poslije ni jednom riječju nikome, pa naravno ni meni, nije spomenuo događaje iz te noći. Prošlo je poprilično vremena kada sam mu ja sam otkrio da sam ga te noći vidio sa svojom mamom. Bio je iznenađen i stvarno mu je bilo neugodno. Bilo mi je drago što se tako ponaša i što je kao pravi đentlmen sačuvao tajnu samo za sebe. Ohrabrio sam ga rekavši mu da mu ništa ne zamjeram i da sam gledajući tu scenu i sam bio jako uzbuđen.

I eto tako se završila  ta (pred)karnevalska zabava. Razišli smo se kućama prepuni dojmova. Matilda je tri dana kasnije otputovala u Švedsku  te se s mužem Felixom vratila tek krajem ljeta. Naše mame su opet polako počele odlaziti kod Matilde na večernje kavice. Mi se više nismo okupljali u onom dijelu koji je bio namijenjen za kafić. Čitavo proljeće i ljeto imali smo dovoljno materijala za prepričavanje i sređivanje dojmova ali i za drkanje. Našim mamama u početku je bilo pomalo neugodno jer bile su svjesne da su se malo previše razuzdale, što je nama naravno bilo drago. Između sebe smo se dogovorili da nikada nikome ne pričamo o tome što se te noći događalo kod Matilde. I držali smo se toga... Možda i zato jer smo se potajno nadali da bi se nešto takvo moglo ponoviti. Nakon nekog vremena Felix i Matilda na našu žalost odselili su u Koper. Koliko smo uspjeli saznati tamo s nekim Felixovim rođakom vode hotel i restoran. Oboje su došli u još nekoliko navrata kako bi se iselili i prodali kuću. Glavninu stvari su odvezli a ono što je preostalo Matilda i Felix prepustili su nama, dečkima iz kvarta, kako bi iznjeli iz kuće, uzeli nešto ako to budemo smatrali korisnim a ostalo bacili na smeće, čak su nam za to i platili. U nekim od ormara pronašli smo i dijelove rublja i odjeće. Bilo je tu haljina, gaćica, kombinea, samostojećih čarapa, hulahopki, cipela... Te stvari umjesto u smeću završile su kod nas dobro skrivene. Čuvali smo ih kao relikvije i sjećanje na karneval. Danas u toj kući žive čak tri obitelji.

A moja mama i Senad... Eh da, to je sad već jedna druga priča. Nije sve završilo samo na onom pušenju ispod nadstrešnice. No o tome u nekoj, kako rekoh, drugoj priči... Uskoro.