porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. tra 2014.

Mama ga voli primati u guzu

Život na selu za samce zna biti prilično zajeban. Tako je bilo i s mojim ocem. Za razliku od braće on je odlučio ostati na selu i baviti se poljoprivredom. I dok su drugi polako ali sigurno napuštali selo i seoski život on je odlučio ustrajati. I sad se naravno pojavio problem jer djevojke su manje više otišle a i ono malo što ih je ostalo, bilo u selu, bilo u okolici nisu baš bile zainteresirane za brak u kojem bi radile na zemlji i bavile se stokom. Vrijeme je neumitno prolazilo a šanse da moj otac pronađe srodnu dušu i zasnuje brak bivale su sve manje. A onda se dogodilo da u naš kraj kao zamjena za porodiljski dođe jedna nastavnica iz grada. Imala je ona dosta godina ali izgledala je atraktivno. Zgodna plavuša koja se lijepo odijevala i zračila, kako se to kaže, seksipilom, postala je predmet maštanja i želja svih muškaraca, bilo da su oženjeni ili slobodni.

I onda se na jednoj seoskoj zabavi moj otac nekim čudom uspio zbližiti s tom nastavnicom, Željkom. Nije to bila samo prolazna avantura već se to pretvorilo u ozbiljnu vezu. Pogađate da mu je većina muškaraca zavidjela pa su uskoro o plavuši Željki počele kružiti razne glasine. Jedna je bila kako je u srednoj školi gdje je svojevremeno radila dobila otkaz jer se seksala s nekoliko učenika. Pričalo se da je vrlo problematičnog ponašanja i da je u naše selo došla samo zato jer se željela skloniti od nekoga ili nečega. Bilo je još raznih glasina ali otac se na to nije obazirao. On se zaljubio preko svake mjere u uskoro su se vjenčali.


Dakle iz tog braka sam rođen ja. Željka, tj. mama, je ubrzo nakon vjenčanja ostala trudna i sve je izgledalo da će stvari funkcionirati, no onda se pokazalo da to neće ići tako glatko. Mama je počela tati nabijati rogove. Seksala se s nekoliko muškaraca iz našeg sela ali i s muškarcima iz okolnih sela. Poslovi na zemlji i oko stoke je baš nisu zanimali tako da je otac i dalje sve radio sam. U malim sredinama, kakva je naša, sve se vrlo brzo sazna pa se tako i za mamine avanture znalo. Otac je šutio i trpio a kada je mama sve češće počela odlaziti u grad pa je ne bi bilo kući po dva-tri dana ocu je prekipjelo. Shvatio je da taj brak nema perspektive ni budućnosti. Zaželio je mami sretan put a ona kao da je to jedva dočekala.


Ja sam ostao živjeti s ocem. Uskoro se iz Njemačke vratio očev brat koji je odmah do naše kuće izgradio svoju kuću i gospodarske zgrade te se počeo aktivno baviti stočarstvom. Otac se uortačio s njim i posao im je dobro išao. Mama je često zvala telefonom ali rijetko sam je viđao. Jedno vrijeme izgubio joj se svaki trag a onda se gotovo nakon dvije godine pojavila. Počeli smo se češće viđati a čak mi je davala i novac.


Završio sam srednju školu i nije me baš privlačilo ostatak života provesti na selu. Upisao sam fakultet. Pronašao sam mali stan u gradu koji sam dijelio s cimerom. Mama se oduševila saznavši da sam sad stalno u gradu i da pohađam fakultet. Otac se u međuvremenu ponovo oženio s jednom raspuštenicom iz susjednog sela i taj brak je ovaj put funkcionirao. Bilo mi je drago zbog njega. Nisam oskudijevao u financijama. Otac mi je redovito slao novac za stan i đeparac a i mama, s kojom sam se sad češće viđao, davala mi je nešto novca. Uz to sam pronalazio neke honorarne poslove ili poslove preko student servisa kako bi popunio svoj budžet.


Mama je jednog dana odlučila vidjeti gdje i kako živim pa je tako upoznala i

mog cimera Milivoja. Kako sam vrijeme provodio na predavanjima i uz to uvijek negdje nešto radio, a povremeno bi odlazio preko vikenda kući na selo, jako dugo vremena nisam shvatio da se moja mama seksa s mojim cimerom Milivojem. Shvatio sam to jedenog ponedjeljka kada sam vrativši se od kuće umjesto na predavanje otišao u stan. Usprkos mojoj želji da odem na predavanje morao sam odustati jer me sklepetala jaka viroza koju je pratila povišena tjelesna temperatura. Shvatio sam kako nema druge nego kupiti andole, kapi za nos, limune i uz čaj provesti dan u krevetu.

Moram objasniti da se naš stan u kojem smo živjeli sastojao od jedne veće sobe, jedne manje (koja je u stvari trebala biti blagovaonica ali je uz male preinake postala soba), male kuhinje, te kupaonice s toaletom. Milivoj je koristio veću sobu što je bilo i u redu jer je zbog toga plaćao malu veću stanarinu. On potječe iz dobrostojeće obitelji i nije imao potrebu dodatno raditi. Osim toga fakultet ga nije previše zanimao ali roditelji su tako željeli pa je poštovao njihovu želju, no stalno je govorio kako će ionako naslijediti očev obrt. Odlično smo se slagali i razvili smo iskreno prijateljstvo. Nije me smetalo da on u sobi jebe neku žensku dok ja u svojoj sobici učim. Ponekad bi u stan doveo dvije ili više cura pa bi me zvao da im se pridružim. Ponekad i jesam ali nastojao sam izbjegavati te i takve tulume jer primarno mi je bilo završiti faks.


 Dakle, naoružan medikamentima i limunima došao sam do ulaznih vrata stana. Otključao sam vrata i ušao u mali hodnik. Izuo sam se i objesio jaknu na vješalicu a iza pritvorenih vrata Milivojeve sobe čuli su se glasni uzdasi. Nasmiješio sam se pomislivši kako Milivoj ni danas nije otišao na predavanje već je zaglavio u krevetu s nekom svojom jebaljkom. Nisam uopće imao namjeru zaviriti u sobu mada su vrata, kako rekoh, bila tek pritvorena. I već sam rukom držao kvaku vratiju koja su vodila u malu kuhinju kroz koju sam dolazio do svoje sobe kada sam začuo poznati glas. Najprije me zadržao vrlo glasan uzdah koji je sličio na mješavinu užitka i boli nešto što bi mogao opisati kao: -...aaarggh, ooo...- Potom sam začuo glasno pljeskanje ali znao sam da Milivoj voli pljuskati žene po dupetu dok ih jebe. Onda je Milivoj rekao nešto što je zvučalo kao:- Stara droljo... voliš ga u dupe,a?- Ponovo se oglasila žena:-Aaaa, joooj... Koja si ti životinja!-

Nisam mogao vjerovati... Zakleo bi se da je to bio glas moje mame. Pomislio

sam kako nije vrag da mi se od viroze i temperature pričinja. Stao sam kod vratiju i prislonio uho. Milivoj joj je govorio neka se okrene. Čulo se meškoljenje a onda opet glasan uzdah. Sada sam morao proviriti i uvjeriti se da vrlo vjerojatno griješim. Rukom sam malo odškrinuo vrata i ostao zaprepašten. Milivoj je prašio moju mamu i to u šupak. Stajao sam na vratima kao hipnotiziran i promatrao Milivoja kako razvaljuje guzu moje mame. Uopće me nisu primjetili. Udaljio sam se i otišao u svoju sobu. Nisam bio ljut niti uvrijeđen što me pomalo čudilo, bio sam iznenađen i zaprepašten. Možda i stoga jer s mamom nikada nisam imao prilike razviti neki prisniji odnos na relaciji mama i sin.

Kuhao sam čaj i razmišljao o onome što sam malo prije vidio. Slika Milivojevog kurca u maminoj guzi izazvala je pomalo neočekivan efekt. Osjetio sam kako mi se kurac diže. Uopće se nisam trudio biti tih niti sam pomišljao na to da se prikrijem u sobi i pravim da ništa ne znam, ili da me nema. Legao sam u krevet i uzeo knjigu. Vrata između sobe i kuhinje ostavio sam namjerno otvorena.


 Nakon nekih možda pola sata čuo sam njih dvoje kako razgovaraju u hodniku. Otvorila su se vrata kuhinje i sad sam bolje čuo. Milivoj je zahtijevao da mama odmah skuha kavu a ona se opirala govoreći kako prvo želi otići do kupaonice pitajući ga zar ne vidi kako joj curi? Oboje su se nasmijali a Milivoj je rekao- Neka samo curi, obrisati ćemo.- Ustao sam iz kreveta i stao na vrata prekriživši ruke na prsima. Prije nego su me ugledali ja sam im se obratio:-Možete li vas dvoje biti malo tiši? Ima ovdje i onih koji bi učili.- Kakav je to šok bio. Oboje su me zabezeknuto gledali ne znajući što reći i kako reagirati. Mama je odmah odjurila u kupaonicu a Milivoj je stao na vrata moje sobe i uz vidnu nelagodu pitao me kako to da nisam na predavanju? Objasnio sam mu kako sam zbog viroze odlučio ostati doma. Malo je šutio češkajući se po glavi. Bio sam skroz smiren i to ga je još više zbunjivalo. Pitao me koliko sam već dugo u stanu? Rekao sam mu da sam tu dovoljno dugo da čujem štošta ali i vidim štošta. Milivoj se palcem i kažiprstom primio za korijen nosa. Žmirio je spuštene glave. Došlo mi je da se nasmijem gledajući ga tako golog, zbunjenog i posramljenog.

Spustio sam knjigu i gledao u njega. Podigao je glavu i otvorivši oči vidio me

kako se smiješim. Sad je djelovao još zbunjeniji. Nisam ga želio mučiti. Objasnio sam mu kako se uopće ne ljutim i kako nema razloga da mu bude neugodno. Trenutak me gledao kao da se želio uvjeriti da mislim ozbiljno a onda mu je vidno laknulo. Želio mi je još nešto reći ali objasnio sam mu kako ćemo razgovarati kasnije, kad mama ode. Podigao je ruku kao znak da prihvaća a onda se udaljio.

Mama i on tiho su razgovarali desetak minuta u njegovoj sobi a onda je ona napokon smogla snage i ušla u moju sobu. Iako je djelovala zbunjeno izgledala je elegantno i pomalo droljasto. U stvari tek sad sam to shvatio. Vrlo često je oblačila crne mrežaste čarape koje su joj davale taj pomalo kurvinski štih, te ih je i sad imala na sebi. Pozorno sam je promatrao i tek sad istinski sam postao svjestan toga da je ona, iako žena u zrelim godinama, vrlo privlačna i seksi. Najprije je ruke stavila na bokove a onda podigla glavu i glasno uzdahnula. Potom je spustila glavu i dlanom ruke prekrila lice govoreći kako ju je silno stid i sram. Ustao sam iz kreveta i prišao joj. Zagrlio sam je i privio k sebi. Jedan trenutak je oklijevala a onda mi uzvratila zagrljaj. Privila se uz mene i stavila mi glavu na rame. Sad je meni postalo neugodno jer mi se kurac počeo dizati. Čvrsto se privila uz mene i znao sam da mora osjetiti moj kurac, no ničim to nije pokazala.

Objasnio sam joj kako se ne mora pravdati, niti ima razloga

za sram jer njezin seksualni život je njena osobna stvar a osim toga Milivoj je ok dečko. Poljubila me i to na način da je svoje usne čvrsto stavila na moje. U očima joj se mogla isčitati zahvalnost i olakšanje. Ispratio sam je do vrata. Još se jednom okrenula, stavila mi ruku oko vrata i privukla moju glavu k sebi. Još me jednom poljubila na isti način samo ovaj put mi je lagano između usana gurnula vrh svoga vlažnog jezika. Otvorila je vrata i krenula niz stepenice. Ponovo sam osjećao buru u gaćama. Gledao sam za njom ne skidajući pogled s njene guze. Milivoj mi je ukratko objasnio kako stvari stoje. Upoznali su se onda kada je došla vidjeti gdje i kako živim. Nazvala je kroz dva-tri dana i tražila mene. Nije me bilo pa je Milivoj krenuo u razgovor s njom. Pozvao ju je na piće i ona je pristala. Tako je započela njihova veza.

 Idućih dana nisam mogao iz misli izbrisati mamu nataknutu na kurac mog cimera. Također me uzbuđivalo sjećanje na njen vlažni jezik. Milivoja sam čak rijetko viđao, tek u prolazu a mamu još rijeđe. No vrlo dobro sam znao da njih dvoje i dalje održavaju vezu. Napokon smo jednog poslije podneva svi troje otišli na piće. Još jedna stvar je izašla na vidjelo a da prije to nisam primjećivao. Mama je istinski uživala u dobroj kapljici. Zaredalo se nekolikotakvih susreta na kavi ili piću. Pomalo sam iz maminih priča počeo shvaćati da ona ima malo više poroka. Osim što je uživala u seksu, pušila je, voljela popiti a otkrio sam da je voli obilaziti casina i kockati. Još sam nešto otkrio. Svoj stan je prije izvjesnog vremena prodala i sad je živjela u stanu jedne svoje prijateljice koja je s mužem obitavala u inozemstvu.

I onda se dogodilo da je jdne večeri mama nazvala. Javio se Milivoj. Mama je

bila uznemirena i uplašena a uz to je bila pripita. Objasnila je kako joj tip prijeti i kako ga se ona boji jer već je dva puta fizički nasrnuo na nju. Milivoj joj je rekao neka sjedne u taksi i dođe kod nas. Ništa mi nije bilo jasno. Milivoj je znao više od mene. Naime mama je izvjesno vrijeme ljubovala s nekim tipom koji nije niti malo bezazlen. Bavio se mutnim poslovima i kamatarenjem. Mama je tijekom ljubovanja od njega posudila izvjesnu sumu novca i on je sad tražio da mu taj novac, uz pripadajuću kamatu, vrati. Već dva puta joj je to na niti malo nježan način objasnio.

Prošlo je više od pola sata a mame nije bilo. Odlučili smo krenuti k njoj. Milivoj je vozio staru ali očuvanu Bubu. Na vratima smo mami ostavili pisanu poruku u slučaju da se mimoiđemo. Napisali smo joj da je ključ našeg stana u kafiću koji se nalazio u prizemlju naše zgrade. Poznavali smo konobara i on nam je rado izašao u susret. Parkirali smo ispred zgrade gdje je mama stanovala i liftom s epopeli na peti kat. Milivoj je odmah posgnuo za kvakom. Vrata nisu bila zaključana. Moram priznati da sam bio uplašen i nervozan. Prvo smo zavirili u kupaonici gdje je gorjelo svjetlo. Nikoga nije bilo. Potom smo ušli u kuhinju a mamu smo pronašli u sobi. Zadignute suknje i razgolićenog dupeta klečala je na podu a gornjim dijelom tijela bila je naslonjena na krevet. Glavu je zgnjurila između ruku i plakala je. Koliko god sizuacija da je bila ozbiljna ja sam pogled prikovao uz mamino dupe i doslovce pomislio:-Čovječe, pa ona stvarno ima jako dobru guzu!- Podigli smo je na noge i poravili joj odjeću. I bez da nam je nešto objasnila shvatili smo da ju je tip išamarao pa potom naguzio. Pomogli smo joj da spakira nešto stvari i odvezli smo je k nama.


Nakon što se naspavala i otrijeznila polako je dolazila k sebi. Svi moji pokušaji da mi objasni kako je upala u ovu nezavidnu situaciju nisu urodili plodom. Nije željela o tome govoriti osim što je rekla kako joj treba malo vremena i ona će mu vratiti novac. Dodatni problem bio je što se uskoro trebala iseliti iz stana u kojem je živjela. Tek tada sam saznao da na periferiji grada ima malu kuću koju je naslijedila od svojih roditelja. Kuću je trebalo srediti i osposbiti za stanovanje i ona je imala tu namjeru. Ja i Milivoj nismo imali neke alternative već smo joj predložili da do daljnjega živi kod nas. Pristala jer ionako nije imala kamo. Milivoju to nije teško palo. Sada ju je redovito, gotovo svakodnevno, jebao. Bilo kako bilo morao sam sam sebi priznati da sve češće maštam o seksu s njom. Tim više što je po stanu hodala prilično razgolićena. Odijevala se u uske i kratke suknje a vrlo često je ispod suknji nosila haltere što me dodatno palilo.

Jednog petka Milivoj je odlučio otputovati k svojima u rodnu Kutinu. Mama i ja

ostali smo sami. Bila je subota ujutro kada me mama prerela na putu do kupaonice. Pozvala me da joj se pridružim. Ušao sam u sobu a na stolu je bila boca rakije Medovice, barem je tako mama rekla. Kazala je kako ne želi piti sama. Nisam baš tip koji podnosi alkohol ali prihvatio sma čašicu. Rakija je bila jaka ali i slatkasta. svidio mi se okus. I ma koliko god se ja branio i odbijao mama mi ej uporno točila. Vidjela je da me je malo ošamutilo i to joj je bilo zabavno. Pod utjecajem popijene rakije izbrblajo sam se kako ima lijepu guzu. Zahvalila mi je na komplimentu a onda me iznenadila pitanjem. Naime, pitala je želim li ponovo vidjeti njeno dupe. Gledao sam je staklastim pogledom ne znajući što reći. I nisam ništa rekao no to je ona valjda protumačila kao pozitivan odgovor i u idućem trenutku krenulaje prema toaletu istovremeno zadigavši svoj kratki šos. Ukazala se gola guza i ja sam se mahinalno primio za kurac.

 Vratila se nakon nekoliko minuta i sa zavodničkim osmijehom na licu pitala me jesam li uspio vidjeti. Nisam imao snage nešto reći već sam samo zaklimao glavom. Otpijala je rakiju i gledala me ispod oka dok su joj se usne razvukle u zagonetan smiješak. Shvatio sam da me vlastita mama zavodi i počeo sam uz uzbuđenje osjećati laganu nervozu. Nisam znao što mi je za činiti. Napokon sam promrljao kako bi je volio fotografirati jer izgleda jebeno seksi. Nasmijala zauzevši zavodničku pozu. -Pa hajde fotografiraj me.- Uzeo sam mobitel i uslikao je. Zauzimala je razne poze pokazujući mi rubove čarapa a ubrzo je toliko raširila noge da sam joj mogao vidjeti pičku. Digla je šos iznad bokova i napokon me upitala želim li je samo fotografirati? Istog trena svukla je bluzu i spustila šos da padne na pod. Kurac u gaćam mi je vrištao od želje da izjuri napolje. Naguzila se i to je bio trenutak kada sam skroz izgubio kontrolu. Prišao sam joj s leđa i raskopčao hlače. Pustio sam da padnu do gležnjeva a onda sam spustio i gaćice. Rukom sam je primio za pičku koja je već obilno vlažila. Bila je posve mirna i čekala da joj zabijem kurac. Nekoliko puta sam protrljao kurcem po pički i onda joj ga zabio do jaja. Glasno je uzdahnula i lagano zavrtjela guzovima. Držao sam je za bokove i zabijao ga kao da u nju želim upucati i svoja jaja. nagnuo sam se naprijed kako bi je uhvatio za sise i istog trena svršavao sam dugo i obilno. Izvadio sam kurac tek kada sam se skroz ispraznio. Imao sam osjećaj da je sa spermom iz mene izašla i sva snaga.

Mama se uspravila i sa smiješkom na licu popravljala je kosu. Želio sam

napraviti korak unazad i sapleo sam se o hlače te skoro pao. Izvukao sam noge iz nogavica i raskopčao košulju. Bilo mi je vruće. Mama je otišla u kupaonicu. Ležao sam gol na krevetu s rukama ispod glave nastojeći shvatiti što se maloprije dogodilo. Prošlo je sigurno pola sata i gotovo da sam zaspao. Trgnuo me mamin glas koji me prekorio zbog toga što spavam. Stajal je iznad mene sada u crnim čarapama i crvenim halterima. Legla je pored mene i mazila me vrhovima prstiju po prsima i trbuhu.

Onda je ruku spustila na moj slinavi kurac i počela ga lagano drkati. Palcem i kažiprstom stiskala je glavić i kurac mi se opet počeo buditi. Spustila je glavu i jezikom je prešla od jaja pa sve do vrha kurca da bi ga potom stavila u usta. Pušila ga je vrhunski. Onda je podigla glavu i pogledala me. Pitala me jesam li ikada probao analni seks. Odgovorio sam kako nisam što je bila istina.
Istog trena opkoračila me na način da su joj leđa i dupe bili okrenuti meni prema licu. rukom je posegnula iza sebe i kurac pritisnula između svojih guzova. Pogled na njeno dupe iznova me uspalio. Rukama sam je uhvatio za guzove i raširio ih. Ružičasti šupak lagano se rastvarao. Gurnuo sam srednji prst koji je bez problema kliznuo u unutrašnjost njene guze. Iz šupka joj se cijedilo. Shvatio sam da ga je u kupaonici obilno podmazala. Malo je podigla dupe a ja sam vrh kurca prislonio uz otvor. Lagano se nabijala uz glasno stenjanje. Prvotni blagi otpor u potpunosti je popustio i uskoro je moj kurac bio u maminoj guzi sve do jaja. U početku se lagano dizala i spuštala a onda je ubrzala. Rukama sam joj širio guzove uživajući u prizoru. U jednom trenutku ustala je  i sišla s kreveta. Kleknula je na pod i naslonila se na krevet. Bez da mi je nešto rekla shvatio sam poantu. Ustao sam i zauzeo mjesto iza nje. Ponovo sam joj ga zabio u dupe. Ovaj put jebao sam je dulje nego prije. Sve češće je okretala glavu prema meni a na licu joj je bila bolna grimasa. Imao sam osjećaj da joj je laknulo kada sam joj dupe napunio spermom.


Milivoju ništa nisam govorio. Mislim da mu ni mama ništa nije rekla barem ne u početku. Idućih dana jedva sam čekao doći doma i prašiti mamu. Zbog toga sam čak počeo propuštati neka predavanja. No Milivoj je ili shvatio ili mu se mama u trenucima opuštanja i uz koju popijenu čašicu sama izlanula. Shvatio sam to jer mi je Milivoj na diskretan način ostavljao slobodan prostor. Trajalo je to na taj način jedno vrijeme a onda smo se jedne večeri svo troje prilično opili i zajednički završili u krevetu. mama je bila u tzv. sendviču i čini mi s eda je istinski uživala. Kasnije sam bio sklon misliti kako je to u stvari bio njezin plan.

stvari su malo-pomalo izmicale kontroli. Bludničili smo gotovo svakodnevno.

Vrhunac je bio kada su nas počele posjećivati mamine prijateljice. Stare bludnice defilirale su kroz stan a Milivoj ih je sve redom jebao. Naravno da sam i ja koristio priliku. Kući k ocu sve sam rijeđe odlazio. Opravdavao sam se kako imam puno za učiti a u stvari sam sve više zapostavljao fakultet. Jedno poslijepodne mama, njena prijateljica Nada, Milivoj i ja odvezli smo se do mamine kuće. Svi četvero bili smo pripiti i prava je sreća da nas nigdje nije policija zaustavila. Iznenadio sam vidjevši da je to sasvim pristojna kuća koja jest zahtijevala određene preinake i radove. Pored kuće je čak bila i velika garaža. Svi četvero razgledavali smo kuću i u jednom trenutku shvatio sam da su se mama i Milivoj negdje izgubili. Krenuo sam ih tražiti i našao sam ih na podu garaže. Na nekakvim starim dekama i plahtama Milivoj je prašio mamu u dupe. Bili su toliko pijani i napaljeni da su se morali pojebati odmah i sada. Tada sam shvatio da moram podvući crtu i posvetiti se učenju.

 Uspio sam uz dosta napora završiti fakultet za razliku od Milivoja. Kako svemu dođe kraj tako je došao kraj i našem orgijanju. Milivojevi roditelji odlučili su da mu više ne šalju novac. To je značilo da se Milivoj mora vratiti kući i početi raditi s ocem. Teško mu je to palo ali nije bilo druge alternative. Naravno, morali smo otkazati stan. Mama i ja uselili smo se u njenu kuću na periferiji. Nikada nisam sazano kako je ona riješila problem sa svojim bivšim ljubavnikom i kamatarom. Uglavnom nije više s njim imala problema. Moj otac bio je zadovoljan što sam uspješno fakultet priveo kraju. Nije mu smetalo kada sam mu rekao da ću, dok ne nađem neki posao, živjeti kod mame. Naravno, nije imao, i nema, pojma što se između mame i mene događa. Čak mi je finacijski pomogao kako bi sredio sobu u maminoj kući. I dalje pronalazim honorarne posliće. 

Mama također radi. Jednu sobicu uredili smo i u njoj dajemo instrukcije školarcima. Kako sam ja dobar u matematici i fizici imam prilično posla. Mama je podučava engleski i na taj način skupimo nešto novca. Ono najvažnije je to da je mama u velikoj mjeri smanjila konzumaciju alkohola. Manje izlazi, ne posjećuje casina i ne kocka. Ne održava nikakve veze s drugim muškarcima, barem ja za to ne znam ali obzirom da radi i većinu vremena provodi kod kuće zaključujem da je tomu tako. Sada se odijeva u seksi rublje samo za mene. I dalje voli primati kurac u guzu. Za sada je tako kako je a dokle će to trajati ne znam.

9. tra 2014.

Kad se mama prokurva u šezdesetoj

Osjećao sam se kao svodnik. Samo što sam ja bio, mada sam još uvijek ali ne
u tolikoj mjeri kao ranije, svodnik svojoj vlastitoj mami. Naime, nisam ja od tog svodništva ostvarivao neku financijsku korist, da me ne bi krivo razumjeli. Sve je započelo tako da sam mami počeo "pribavljati" mlađe muškarce koje je ona s užitkom trošila, a i još uvijek troši. Jest da je ovo pomalo bizarna priča i zahtijeva malo šire objašnjenje.

Nisam baš neki tip koji bi priču znao uobličiti i prezentirati na jednostavan, sažet a opet zanimljiv i razumljiv način. Razmišljao sam i shvatio kako je nužno pojasniti neke stvari radi boljeg razumijevanja mada to običnom čitatelju možda neće biti zanimljivo ali, kako rekoh to je ipak neizbježno, barem ja tako mislim. Sestra i ja rođeni smo u Švicarskoj gdje su nam roditelji živjeli i radili. Otac je diplomirani inžinjer strojarstva i u Švicarskoj je imao dobro plaćen posao. Mama je radila u jednoj banci kao službenica. Nakon što je sestra navršila šest godina roditelji su odlučili da se mama vrati kući u Hrvatsku (tada još Jugoslaviju) kako bi mi djeca odrastali i školovali se u svojoj zemlji. Otac je dovoljno zarađivao pa je mogao izdržavati mamu i nas dvoje. Osim toga već je pri završetku bila i obiteljska kuća koju su počeli graditi čim su se skrasili u Švicarskoj.

Sestra je završila fakultet za razliku od mene koji sam bio vagabund pa mi faks nikako nije išao. Ubrzo se zaposlila pa potom udala i, logično, rodila.  Sad je moja mama već baka. Ja sam imao neke dulje i kraće veze ali nisam se uspio skrasiti u bračnim vodama. Iz jedne takve veze rodila se i moja kćer o kojoj se brinem i za koju plaćam alimentaciju. Moja bivša djevojka, a majka moje kćeri, udala se i s drugim mužem ima dvoje djece. Usprkos svemu zadržali smo korektan odnos. Viđam kćerku koliko mi to prilike dopuštaju a ljeti s njom provedem na moru desetak dana.


Rekao sam već kako su moji roditelji krenuli u gradnju kuće i godinu dana nakon što smo se mama, sestra i ja vratili, kuća je bila u potpunosti dovršena. Kuća nije neko velebno zdanje ali je vrlo funkcionalna i lijepo uređena. Iza kuće je otac izgradio još dvije sobe te kupaonicu i toalet. Prvotna namjera bila mu je da taj prostor iznajmljuje ali kasnije je od toga odustao jer za to nije bilo potrebe. Zbog toga smo se sestra i ja skrasili u tom stražnjem dijelu kuće. Imali smo svoj ulaz mada je taj prostor vratima povezan s hodnikom roditeljske kuće. Kada se sestra udala i napustila dom ja sam u njenoj sobi napravio malu kuhinju i dnevni boravak. Dakle imao sam, i imam, svoj prostor neovisan o ostatku kuće što mi u potpunosti odgovara. Oko čitave okućnice, tj. dvorišta, nalazi se visoki zid a ulazna vrata u dvorište otvaraju se daljinskim upravljačem. Od ulaza u dvorište do prostora iza kuće vodi šljunčana staza a između se nalaze visoki čempresi. Zaposlen sam i radim u smjenama. Sukladno tome danima ne bi viđao roditelje, jer ako nisam na poslu onda spavam ili sam s društvom na ribičiji. Osim toga posjećujem kćerku a član sam jedne udruge belotaša. Imamo svoj prostor gdje se satajemo nekoliko puta tjedno i kartamo Belu. Uglavnom je to isto društvo s kojim bi odlazio u ribičiju. Barem dio njih.


Otac je rodom iz okolice V. Gorice. Dolje ima malo imanje i staru hrastovu kuću. Dugo se bavio mišlju da to proda  a na kraju je odustao. Kako je otišao u mirovinu i vratio se skroz doma sve je više vikende provodio na tom imanju. Sredio je tu staru kuću, uredio mali vinograd i voćnjak. Onda su to postali produženi vikendi da bi potom vikende provodio tu a ostale dane dolje u staroj kući. Naposljetku je kući dolazio tek povremeno. Kako se ne petljam u život roditelja, kao ni oni u moj, u početku nisam shvaćao da se nešto čudno događa. No, htio ili ne htio s vremenom sam shvatio kako oca gotovo da i nema u kući. Želio sam o tome porazgovarati s mamom ali sam to stalno odgađao. Mamu sam sretao, recimo to tako, u prolazu. Primjetio sam da je promijenila frizuru, obojala kosu i drugačije se odijeva. Osim toga činilo mi se da blista i da je jako zadovoljna pa mi tim više ništa nije bilo jasno. Onda sam jedne večeri primjetio da je u dvorištu parkiran tamno plavi Audi. Nisam tome pridavao poseban značaj jer sam mislio da je netko posjetio mamu. Nekoliko dana kasnije Audi je opet bio parkiran u dvorištu a već je dobrano prošla ponoć i sve je bilo u mraku.


A onda sam napokon saznao u čemu je stvar. Kući sam došao relativno kasno i idući dan sam bio slobodan. Probudio sam se i nije mi se kuhala kava pa sam nakon tuširanja odlučio otići do mame kako bi zajednički popili kavu. Ušao sam u hodnik pa potom kroz širom otvorena vrata doslovce banuo u dnevni boravak. Naime, dnevni boravak je velika soba u sklopu koje se nalazi i kuhinja s blagavaonicom. Između kuhinje i blagovaonice te ostalog dijela sobe nalazi se dugački šank koji dijeli taj prostor u dva dijela. Nemalo sam se iznenadio ugledavši mamu kako je bila odjevena. Bila je odjevena u izuzetno kratku i prozirnu spavaćicu a na nogama je imala samostojeće čarape. Spavaćica je bila toliko kratka da je jedva dopirala do ruba čarapa. Petljala je nešto oko sudopera i nije me odmah primjetila. Sad je situacija postala vrlo delikatna jer nisam znao ostati ili izaći van iz sobe. Nekoliko sekundi sam proveo oklijevajući a onda se ona okrenula i primjetila me. Iznenađeno me je pogledala jer valjda nije očekivala da sam kod kuće. Malo je djelovala zbunjeno ali u svakom slučaju manje od mene. Ipak se nasmiješila i pozvala me da sjednem.

Sjeo sam u fotelju ne znajući kako se namjestiti zbog nelagode koja me prožimala. Za razliku od mene mama nije djelovala kao da joj je neugodno. Točila je kavu u šalice a svo vrijeme na rubovima usana titrao joj je zagonetni smiješak. Donijela je kavu i stavila je na stolić pa potom sjela na trosjed koji se nalazio nasuprot mene. Prekrižila je noge i time još više otkrila razgolićene noge u samostojećim čarapama. Nastojao sam se koncentrirati na kavu i ne gledati u njezine noge ali to nije bilo nimalo lako. Usta su joj se još više razvukla u osmijeh jer je vjerojatno primjećivala moju nelagodu. Kako bi prekinuo neugodnu šutnju rekao sam joj kako mi se učinilo da sam rano jutros čuo auto koji izlazi iz našeg dvorišta, što je bila istina.


Mama je uzela šalicu s kavom i otpila gutljaj pa me potom pogledala i napokon rekla kako mora sa mnom otvoreno razgovarati. S nestrpljenjem sam čekao što mi ima za reći. Oprezno i uz malo okolišanja rekla mi je kako ona i otac već izvjesno vrijeme ne žive zajedno. Zanimalo me što je prethodilo tome. Objasnila mi je kako otac njoj nije bio baš vjeran još onda dok je ona bila tu a on u Švicarskoj. Saznala je za njegove avanture ali mu je to tolerirala. A onda je ona, kako je rekla, "pod stare dane", odlučila malo okusiti život pa je ona prevarila njega. Osim toga otac je tamo na selu upoznao jednu udovicu s kojom održava vezu a ona, mama, je shvatila da je toga mnogo propustila u životu pa je to sad odlučila nadoknaditi. Usprkos svemu odlučili su da se ne razvode i da zadrže fer i prijateljski odnos. Jednostavno nisam znao što na sve to reći i tijekom te mamine priče gotovo da sam zaboravio ranije spomenuti auto koji je u rano jutro napustio dvorište. No mama nije zaboravila i iznova me pomalo šokirala.


Najprije je rekla da sam zacijelo porimejtio plavi Audi. Odgovorio sam potvrdno. Sada je ona uz blagu dozu nelagode rekla kako je to jedan njezin prijatelj koji ju povremeno posjećuje. Shvatio sam odmah o kakvoj vrsti prijatelja je riječ. Nisam ništa komentirao. Uostalom to je njezin život i ako su ona i otac odlučili živjeti ovako to je ipak njihova stvar. Tu razgovor nije završio jer se mama osvrnula na svoj seksi izgled. Objasnila mi je kako se u zadnje vrijeme voli odijevati u seksi rublje i kako se pritom osjeća dobro te se nada da joj to neću zamjeriti. Objasnio sam joj kako joj nemam što zamjeriti. Time je naš razgovor završio. Zahvalio sam joj na kavi i otišao u svoj dio kuće. Nazavao sam sestru i ona mi je rekla kako sve zna ali nije mi ništa govorila jer mama je odlučila o svemu sa mnom sama porazgovarati. Osim toga otac je već znao da je mama svoj život promijenila iz korijena i nije se tomu protivio.

Tu iznenađenjima nije bio kraj. U stvari to je bio samo početak. Nekoliko dana

kasnije ustao sam ranije nego obično. Odlučio sam pokositi travu oko kuće. Tada sam opet uočio plavi Audi u dvorištu. Grilje na prozoru dnevnog boravka bile su otvorene pa sam zaključio da su mama i njezin prijatelj, odnosno ljubavnik, također budni. Sa strane kuće pripremao sam kosilicu tankajući je gorivom kada su se vrata kuće otvorila. Najprije je izašao mamin ljubavnik i ostao sam paf. Bio je to mladi muškarac u elegantnom odijelu. Mogao je imati najviše godina kao ja, a vrlo vjerojatno da je bio i mlađi od mene. Očekivao sam da je mamin ljubavnik neki gospodin približno njenih godina i grdno sam se prevario. Odmah za njim izašla je i mama. Nisu me primjetili. Poljubili su se u usta i on je sjeo u auto. Mama mu je daljinskim upravljačem otvorila kapiju i on je kratko potrubivši izašao. Tek tada mama me ugledala. Prišla mi je pitajući me da li ću kositi travu mada joj je to bilo jasno ali imala je potrebu nekako započeti razgovor. Nije bilo razloga za okolišanje pa sam je otvoreno pitao je li to taj njezin "prijatelj". Bilo je to retoričko pitanje. Samo je klimnula glavom uz smiješak koji je otkrivao određenu dozu nelagode. Potom se okrenula i pozvala me na doručak rekavši kako bi još sa mnom željela razgovarati.

U kupaonici sam oprao ruke i ušao u kuhinju na pripremljeni doručak. Mama je neko vrijeme šutjela promatrajući me dok jedem a onda je napokon progovorila. Objasnila mi je kako je svjesna da je Sven, a tako se zvao njezin ljubavnik, dosta mlađi od nje ali eto ona uživa u njemu i njegovoj mladosti. Osim toga priznala mi je da joj on nije prvi mladi ljubavnik. Nije mi preostalo ništa drugo nego da kažem kako je njezin privatni život njezina osobna stvar i kako joj ništa ne zamjeram.


Potom se desetak dana kasnije slučajno dogodilo da do moje kuće navrati Tibor. Tibor je moj prijatelj i kolega s posla. Možda ne bi ni došao da me nije pokušao nazvati mobitelom. Batrija mi se ispraznila i nisam mu se mogao javiti. Tibor je bio u blizini pa je odlučio navratiti. Mene nije bilo kod kuće i kako mi je Tibor kasnije pričao zatekao je mamu na terasi ispred kuće gdje sjedi i čita knjigu. Ulazna vrata u dvorište bila su otvorena jer sam ih tako ostavio. Otišao sam na kratko do superermarketa udaljenog nekih tri kilometra od kuće. Nisam uopće očekivao Tiborov posjet. Kada sam ušao u dvorište vidio sam mamu i Tibora na terasi. Parkirao sam auto iza kuće i došao do njih. Tibor mi je objasnio kako me zvao ali obzirom da se nisam javljao prošao je pored kuće i kada je vidio otvorenu kapiju odlučio je provjeriti jesam li možda doma. Nije se imao namjeru zadržavati ali mama ga je nagovorila da sjedne i popije kavu objasnivši mu kako se uskoro vraćam.


Sjeo sam za stol i odmah mi je bilo jasno da mama otvoreno koketira. Tibor joj se sviđao i ona je to otvoreno pokazivala ne mareći za moje prisustvo. Gledala ga je u oči i s puno pažnje slušala sve što bi pričao. Smiješila se koketno i svako malo svoju ruku stavljala na njegovu. Prekriženih nogu i zasigurno svjesna da joj se nazire rub čarapa davala mu je jasne signale kako bi ga željela bolje upoznati. Sve u svemu shvatio sam kako ni Tibor nije ravnodušan na njezino otvoreno flertovanje, ili bolje rečeno na njeno nabacivanje. Kada je Tibor ustao najavljujući svoj odlazak mami je bilo žao i to se jasno vidjelo. Nekoliko puta ponovila mu je kako bi voljela da češće navrati. Nakon njegova odlaska mama mi je postavila niz pitanja vezanih uz Tibora. Svidjelo joj se što nije oženjen. Potom mi je nekoliko puta ponovila da ga pozdravim na poslu.


Tibora sam sreo na poslu drugi dan i uz malo oklijevanja pitao me kako je mama. No, da skratim priču. Mami sam prenio Tiborove pozdrave a nakon toga uslijedio je jedan prilično zanimljiv razgovor. Mama me pitala, bez ikakvog uvijanja, bi li ja imao nešto protiv da se ona povremeno viđa s Tiborom. Ja još tada nisam znao da ga je ona zvala na posao. Naravno, znala je broj telefona jer radili smo zajedno. Mene je čitava situacija pomalo počela zabavljati. Nisam imao ništa protiv pa sam to otvoreno rekao i Tiboru. Tako je Tibor postao redoviti gost u našoj kući. Tibor mi je ševio mamu i meni to uistinu nije smetalo. Štoviše ta čitava situacija me na neki bizaran način uzbuđivala.

Mama je cvjetala. Bila je izuzetno dobro raspoložena. Sad me sve češće pozivala na kavu, ručak ili večeru. Šetala je predamnom polugola u seksi izdanju bez imalo kompleksa. Počeo sam sticati dojam da se i meni nabacuje ali sam vrlo brzo odbacio tu i takvu mogućnost. Sve češće su je posjećivale neke žene približno njenih godina. Definitivno su sve bile tu negdje oko šezdesetak godina a neke možda i starije. Jednom prilikom mama me pozvala da im se pridružim na kavi. Prihvatio sam i moram priznati da su starke uistinu izgledale jebozovno a tako su se i ponašale. Bile su to prave stare drolje i uživale su u tome. Pokazivale su otvoreno zanimanje za mene a ubrzo sam s jednom od njih završio u krevetu. Darinka, tako se zvala jedna od njih, otvoreno je predložila kako bi ih ja mogao upoznati s nekim svojim prijateljima. Ta ideja mi se čak svidjela.


S mamom sam sad već uspostavio sasvim otvoren odnos i ubrzo sam je pitao bi li i ona voljela da nju i prijateljice upoznam s nekim od prijatelja. Odmah je pristala i to s neskrivenim oduševljenjem što me pomalo iznenadilo. No, uporno mi je ponavljala kako o svemu ništa ne smijem govoriti tati i sestri. Upoznao sam mamu s dvojicom mojih znanaca i prijatelja u koje sam imao povjerenje. Obojica su vrlo brzo završili u maminom krevetu. Bilo je tu dosta rizika jer uvijek je postojala opasnost da se netko od njih raspriča u društvu. To sam rekao i mami. No obzirom da je mama s užitkom trošila mlade muškarce predložio sam joj da sročimo oglas i objavimo ga na internetu. Nije bilo dvojbe da će se mnogi mladi i nabrijani muškarci zainteresirati za seksipilnu i napaljenu gospođu u vrlo zrelim godinama. Sada je već nešto, što zasigurno mnogima zvuči skroz bizarno, mami i meni bilo posve normalno. Otvoreno smo o svemu razgovarali i zajedno sve planirali a ja sam istinski u svemu uživao a usput sam povremeno ševio njene prijateljice.

Nije bilo sumnje da će se na oglas javiti mnogi muškarci. Zajednički smo pozorno proučavali sve pristigle ponude. Naravno, bilo je dosta onih koje smo odmah iz nekog razloga eliminirali. Mama je tražila isključivo mlađe tipove. Tako je najmlađi s kojim se pojebala imao jedva devetnaest godina a mislim da je najstariji mogao imati negdje oko 40 godina. Jedan student, inače Bosanac, zvao se Dino u našoj kući proveo je gotovo desetak dana. Šetao je po kući gol bez imalo kompleksa ili stida. Imao je uistinu impozantnu kurčinu. U svakom slučaju preko dvadeset centimetara. Osim toga bio je izuzetno izdržljiv. Razvaljivao je mamu gdje god je stigao. Koliko god mama bila izdržljiva i koliko god da je prvih dana uživala u tome da je Dino nabija na svoju veliku batinu pomalo je počela posustajati. Napokon mu se zahvalila na svemu i doslovce ga je izbacila iz kuće jer već je prijetila opasnost da doma navrati sestra ili tata pa naiđe na golog Dinu koju uokolo maše svojom velikom kurčinom.


Iznova me mama iznenadila kada je rekla kako nema ništa protiv da je

promatram dok se ševi. Naime jednom sam naišao kada ju je Dino prašio u dnevnom boravku. Bila je presavijena preko stola lica okrenutog prema meni a Dino ju je brutalno jebao straga držeći je za bokove. Iako sam se odmah udaljio mamu je, kako je kazala, to što sam je vidio u akciji dodatno uzbudilo. Otišli smo ionako već predaleko u svemu pa mi se ta ideja nekako uklapala u sve što se događa. Njenim ljubavnicima uglavnom ne bi govorili da smo mi mama i sin ali nisu svi bili raspoloženi da ih netko promatra. Npr. Ranko je bio mlađi i oženjeni muškarac i navratio bi do mame barem jednom tjedno. On je volio da bude promatran. A ja sam shvatio da uživam gledati mamu u akciji. To me nagnalo da sve češće razmišljam o tome kako ja osobno ševim mamu. Sve češće dok bi jebao neku od njenih prijateljica zamišljao bi da jebem mamu.

Imao sam osjećaj da će se to dogoditi prije ili kasnije ali nisam želio ni na čemu inzistirati. No prije nego se to dogodilo mama me je iznova uspjela iznenaditi. Nije željela o tome otvoreno govoriti već mi je rekla kako bi voljela da pročitam jednu njenu priču koja je plod njenih maštanja a koju je napisala i spremila u računalo. Sa zanimanjem sam prionuo čitanju. Mama je u toj priči opisala seksualni odnos s dvojicom muškaraca istovremeno. Priča me istinski uzbudila. Bilo joj je drago što je moja reakcija bila pozitivna. Intezivno smo počeli raditi na realizaciji te ideje. Nakon izvjesnog vremena uspjeli smo ostvariti kontakt s dvojicom koji su bili vrlo zainteresirani. Jedan od njih još je išao u srednju školu i jedva da je navršio osamnaest godina dok je drugi bio nekoliko godina stariji. Mami njihove godine nisu nimalo smetale, naprotiv bila je oduševljena što su tako mladi.


Već smo znali kako nemaju ništa protiv da budem prisutan dok je budu jebali. Mama ih je dočekala s pripremljenom večerom i vinom. Bila je seksi i izazovno odjevena. Osim toga bila je vidno uzbuđena i narajcana. Ako su i u početku bili pomalo sputani momci su nakon nekog vremena osjetili da je mama turbo napaljena i to im je oslobodilo sve kočnice. Kako se mama svako malo vrtjela oko njih poslužujući im jelo i točeći im vino shvatili su da je mogu bez problema primati za dupe i zavlačiti joj ruke ispod suknje. A vidjevši da ispod kratke suknje na sebi ima crne čarape i haltere postali su poprilično napaljeni. Napokon ju je ovaj stariji privukao k sebi i posjeo je u svoje krilo. Obje ruke zavukao joj je između nogu trljajući joj pičku. Ovaj mlađi nije oklijevao. Ustao je i raskopčao šlic te izvadio kurac prinjevši ga maminim ustima. Gutala mu ga je do jaja i mladac je bio u sedmom nebu. Stariji je zavukao ruku ispod mamine guze i oslobodio je iz hlača svoj kurac. Podigao joj je suknju iznad bokova pa je rukama primio za guzove i malo podigao u zrak. Namjestio je kurac i nataknuo je. Tog trenutka ispustila je iz usta kurac ovog mlađeg te zatvorivši oči glasno je uzdahnula. Zavrtjela je bokovima i ponovo u usta uzela mladićevu batinu. Mali ju je čvrsto držao za glavu nastojeći joj kurac gurnuti što dublje u usta. Mama je ispuštala neartikulirane zvukove a najčešće one koji su zvučali poput:-mmm...mmmmm...- Povremeno bi zagrgljala jer joj je kurac ušao duboko. Oči su joj lagano zasuzile i ubrzo je počela sliniti a već idućeg trenutka sa slinom joj se iz usta cijedila mladićeva sperma. Sperma i slina padale su dijelom po njenim crnim čarapama a dijelom na tepih. Možda minutu kasnije svršio je i ovaj koji ju je držao nabijenu na svoj kurac.


Mama se uz glasan uzdah ustala a iz pičke joj se obilno cijedilo. Razmrljane maskare i šminke, suznih očiju, čemu nije bio razlog plakanje već kurac koji joj je mladac gurao duboko u usta, mama je otišla u kupaonicu. Hlače ovog koji je sjedio bile su poprilično ljepljive i mokre. Vidjevši u kakvom su mu stanju hlače samo se nasmijao. Ustao je i svukao ih. Zanimalo ih zašto im se ne pridružim jer pretpostavljali su da sam ja njezin ljubavnik. Meni je kurac bio tvrd poput kamena i imao sam strašnu želju izdrkati ga. Objasnio sam kako volim gledati. Natočio sam im vino u čaše i sjeo za stol. Shvatio sam da momci nemaju namjeru s ovim završiti. I ovaj mlađi svukao je odjeću te tako gol sjeo za stol. Ispijali smo vino i čekali mamin povratak.


Mama se pojavila u sobi nakon više od pola sata. Obnovila je šminku i promijenila čarape. Samo sada je na sebi imala čarape, haltere ali je obukla grudnjak i gaćice. Stala je do stola između mene i ovog starijeg. Stavila nam je ruke oko vrata pitajući treba li otvoriti novu bocu vina. - Možda kasnije.- odgovorio je stariji. Istog trenutka ruku je stavio na maminu guzu pa joj je zavukao između nogu dodirujući joj pičku preko gaćica. Pitao ju je zašto je oblačila gaćice kada će ih ionako morati skinuti. Mama se nasmiješila i gledajući je stekao sam dojam kako je još uvijek pošteno napaljena.


Stariji je ustao od stola i stao iza mame obgrlivši je rukama oko struka. Ljubio ju je po vratu zavlačeći prste u njene gaćice. Mama je rukom posegnula nazad primajući ga za slinavi kurac i lagano mu ga drkala. Tip joj je krenuo skidati gaćice. Primio ju je za ruku dok ju je drugom rukom gurao o leđa dajući joj na znanje da se spusti na pod u pseću pozu. Bez ikakvog protivljenja mama je zauzela pozu na podu. Stariji je glavom dao znak mlađem da priđe. Malom nije trebalo dva puta ponavljati. Ustao je od stola rukom drkajući kurac kako bi održao čvrstoću. Kleknuo je iza mame i kurcem je stao trljati po guzovima. Ubrzo mu je kurac skroz otvrdnuo. Lijevom rukom trljao je maminu pičku. Činilo mi se da se nije dovoljno navlažila ali malac joj ga je zafitiljio u pičku na što je mama glasno zajaukala. Za trenutak je rukom posegnula iza sebe kao da ga želi spriječiti u prodiranju ali brzo je odustala. Stariji je sjeo ispred nje na način da je noge u koljenima smotao ispod sebe i oslonio se rukama iza sebe. Vrhom kurca dodirivao je mamine usne.


Mama je uzela kurac u usta a čitavo tijelo joj se treslo pod naletima mladog pastuha. Nekoliko puta na licu joj se pojavila bolna grimasa i tada bi ispustila kurac iz usta. To se ovome baš nije svidjelo pa se uspravio i kleknuo na koljena. Sada je desnom rukom držao svoj kurac a lijevom je držao maminu glavu nabijajući joj kitu u usta. Mali je iza mame radio kao singerica. Ja sam imao osjećaj da će mi kurac eksplodirati.


Stariji se obratio mlađemu rekavši mu neka ne svršava. Potom se ustao i dao rukom znak mlađemu neka i on ustane. Mali ga je upitno gledao ali učinio je ono što je ovaj tražio. Stariji je potom rekao:-Neka nam ga puši pa ćemo joj svršiti po licu i u usta.- Mama se malo uspravila i jednom rukom micala kosu s čela. Stariji ju vrhovima prstiju koje je prislonio na njena ramena uspravio i sad je bila u klečećem položaju. Iznenadilo me potom ono što je učinio, ali i mamu. Držeći joj lijevu ruku na kosi desnom je primio svoj kurac i njime je mami opalio šamar. Mama ga je iznenađeno pogledala ali već u idućem trenutku ugurao joj je kurac u usta. Prišao je i mlađi pa im je mama naizmjence drkala i pušila.


Stariji se okrenuo prema meni dajući mi glavom znak da im se pridružim. Bio sam strašno napaljen. Svukao sam se valjda u trenu. Držeći rukom svoj nabrekli kurac i ja sam prišao do mame. Iznenađeno me pogledala što je ovaj stariji opet iskoristio kako bi je pljusnuo kurcem po licu. Pušila je mlađem, pa starijem dok sam ja stajao uz njih i lagano ga drkao. Idućeg trenutka mama je bez oklijevanja primila moj kurac i stavila ga u usta. Gledao sam kako mi ga mama puši i nisam mogao vjerovati da se to uistinu događa.

Stariji je mamu primio kažiprstom i palcem ispod brade i podigao joj glavu prema gore. Drugom rukom primio je svoj kurac i stao je njime pljuskati po usnama. Mlađi se svako malo sagnuo kako bi joj prstima stiskao bradavice na sisama. Nije bio niti malo nježan i znao sam da je to boli ali ničim to nije pokazala. Stariji ju je objema rukama primio za glavu i doslovce ju jebao u usta. Naglo je izvukao kurac iz njenih usta i idućeg trenutka mlaz guste sperme zalio je mamu po licu. Dio sperme završio joj je i u kosi a jedno oko joj je od sperme bilo zatvoreno. Bio je to vrhunac i za mene. Obilje sperme šiknulo je iz mog kurca špricajući mamu po licu i sisama. Mlađi joj ga je ugurao u usta a mama je posrnula kao da će pasti pa ju je ovaj stariji pridržao za ramena. Mali joj je dijelom svršio u ustima a ona je odmakla glavu pa je ostatak sperme završio na njenom, ionako već obilno spermom okupanom, licu.


Mama je ustala nastojeći prstima odstraniti spermu s očnih kapaka. Uzeo sam sa šanka papirnate ručnike i otrgnuvši nekoliko komada pružio sam mami. Obrisala je oči i lice a potom je sjela. Tihim glasom rekla je kako je žedna. Natočio sam joj čašu vina kojeg je s užitkom ispila. Mlađi tip otišao je pod tuš. Stariji je pitao je li to za danas dovoljno ili nastavljamo. Mama je okrenula glavu odmahujući rukom što je bio znak da joj je dosta. Papirnatim ručnicima stariji je pokušavao očistiti umrljane hlače a kada se mlađi vratio on je otišao u kupaonicu. Zahvalio sam im se na posjeti i ispratio iz kuće. Rekao sam im da ćemo im se javiti ako se odlučimo ponoviti nešto slično.


Vratio sam se u sobu a mama je sjedila za stolom i pijuckala vino. Gledala me i smješkala se. Na licu i u kosi još je bilo ostataka sperme. Tek tada shvatio sam da sam posve gol. Uzeo sam s poda gaće i obukao ih. Mama je rekla kako je prvi puta u životu željela probati seks s dvojicom a ono je ispalo s trojicom. Bilo mi je pomalo neugodno zbog te njene primjedbe ali ipak sam je pitao ljuti li se možda. Shvatila je da se to moje pitanje odnosi na činjenicu da sam se i ja uključio. Odmahnula je rukom rekavši da je sve u redu. Ustala je i kazala kako se ide okupati pa ide na spavanje jer ovo ju je maksimalno iscrpilo a sutra ćemo razgovarati o svemu. Tek tada sam vidio da joj je donja usna malo natečena. Bila je to posljedica pljuskanja kurcem po ustima.
Otišao sam u svoj dio kuće i nakon tuširanja legao u krevet. Vrteći slike u glavi opet sam se uzbudio. Izdrkao sam kurac i potom zaspao. Ujutro sam dugo budan ležao u krevetu i opet vrtio slike mame kako mi puši kurac. Obukao sam se i došao do kuhinje. Mame nije bilo. Ubrzo sam shvatio da nije kod kuće. Pokušao sam je nazvati na mobitel ali mobitel je zazvonio na šanku. Čudilo me što nije uzela mobitel. Čekao sam da se pojavi ali već je uvelike prošlo podne a nje nije bilo. Odlučio sam prošetati kvartom jer pretpostavljao sam da nije daleko obzirom da nije ponijela mobitel. Navratio sam u kafić popio kavu pa potom sreo jednog znanca i s njim se zadržao u razgovoru. Nakon što je znanac otišao krenuo sam nazad prema kući. Zastao sam u parku i sjeo na klupu. Uzeo sam mobitel i ponovo nazvao nadajući se da se mama vratila doma. I jest. Javila se.


Rekao sam joj kako sam se već zabrinuo jer gotovo nikada nikamo nije išla bez mobitela. Nasmijala se i rekla kako je valjda još uvijek pod dojmom protekle večeri pa joj se dogodilo da zaboravi mobitel. Kratko smo oboje šutjeli a onda sam se odlučio ipak je pitati. Prvo sam je pitao da li joj je smetalo što su dečki na momente bili dosta grubi, primarno sam mislio na pljuskanje kurcem i stiskanje njenih bradavica. Mama se najprije malo nasmijala a onda rekla kako je bradavice malo bole a usnica joj je još malo natečena međutim nije joj smetalo. Dodala je kako je to malo grubosti bilo  kao začin dobrom jelu. Potom sam joj uz dosta nelagode objasnio da sam se uzbudio i jednostavno nisam mogao izdržati a da se ne uključim. Mama je otprilike odgovorila ovako:- Nije uopće problem što si se uključio... Nadam se da ti se svidjelo. Evo i ja čitav dan u glavi vrtim slike od sinoć i moram ti reći da sam se uzbudila.-


Potom me pitala kada dolazim kući. Odgovorio sam kako ću vrlo brzo doći. Došao sam kući i prvo ušao u dnevni boravak. Mame nije bilo i za trenutak sam pomislio kako je možda opet negdje odmaglila. Bez kucanja sam naglo otvorio vrata njene sobe. Mama je posve gola ležala na krevetu i samozadovoljavala se prstima. Lagano je vrisnula ugledavši me i nekako kao da se nastojala skriti što je naravno bilo nemoguće. Posve sam se zbunio dok se ona smiješila s očitom nelagodom na licu. Ispričao sam se i izašao iz sobe zatvorivši vrata.

Nekoliko minuta kasnije čuo sam kako izlazi iz sobe. Išla

je u kupaonicu a onda sam je opet čuo kako otvara vrata svoje sobe. Očekivao sam da se pojavi u dnevnom boravku ali nje nije bilo. Zazvonio mi je mobitel i ne malo sam se iznenadio vidjevši da me mama zove. Zbunjeno sam se javio. Mama mi je rekla neka zaključam ulazna vrata kuće pa potom neka dođem u svoju sobu jer mi želi nešto pokazati. Skroz me zbunjivala. No učinio sam  kako je tražila. Prošao sam kroz vrata koja su se nalazila između glavne kuće i drugog dijela kuće gdje sam ja živio. Ušao sam u mali hodnik te otvorio vrata svoje sobe. Soba je bila zamračena jer su rolete bile spuštene i gorjela je samo lampa pored kreveta. Mama je ležala na mom krevetu. Na sebi je imala crne samostojeće čarape i nekakvu laganu bluzu. Bila je bez gaćica. Kurvinski se smiješila i bez da je išta rekla shvatio sam da me poziva k sebi na krevet.

Legao sam odjeven pored nje. Okrenula se na bok prema meni. Rukom sam je mazio po nogama lagano klizeći prema pički. Raskopčala mi je hlače i izvadila kurac. Lagano ga je drkala gledajući me u oči i smiješeći se. Kurac je rastao i kada je dosegao maksimum sagnula je glavu i strpala u usta. Pušila mi ga je dvije-tri minute a onda podigla glavu pitajući me hoću li se skinuti. Nije trebala ponavljati. Svukao sam se i bacio nazad na krevet. Raširila je noge prstima razmaknuvši usmine dajući na znanje kako želi da joj ližem pičku. Zaronio sam glavu između njenih nogu i jezikom je stao obrađivati. Stenjala je, jecala a svaki put kada bi joj jezikom zatitrao po klitorisu sva se stresla. Stisnula mi je nogama glavu i glasno zajecala. Shvatio sam da sam je doveo do vrhunca. No to je bio samo početak. Idućeg trenutka njene noge bile su visoko na mojim ramenima a moj kurac duboko u njenoj pički. Ostatak dana jebali smo se do iznemoglosti.


Nakon tog seksa s mamom počeo sam intezivno razmišljati o svemu što se dogodilo i što se događa. Kako se uopće moja mama koja je do nedavno bila prosjeda gospođa u debelo zrelim godinama pretvorila u raspojasanu kurvetinu i drolju? Osim toga kako sam ja upao u to vrzino kolo i postao mamin svodnik i jebač? Što se to prlomilo doslovno u jednom trenutku? Grozio sam se pomisli da za sve ovo saznaju otac ili sestra. Tek sad postao sam svjestan koliko je rizično bilo upoznavati moje znance s mamom. No na svu sreću ti ljudi nisu prouzročili nikekve neugodnosti. Što se tiče oca on je dobrim dijelom znao za maminu promjenu života i nije joj ništa zamjerao. Naravno, nije znao da sam ja taj koji joj dovodi mlade ljubavnike a još manje je mogao pretpostaviti da je ševim. Čitavoj priči tu nije kraj. Naime, Tibor, moj prijatelj i kolega s posla, započeo je ozbiljnu vezu s jednom djevojkom s kojom setrebao i želio vjenčati. Prije vjenčanja imao je želju još jednom biti s mojom mamom. Mogli bi to nazvati oproštajnim tulumom ali o tome u nastavku ili drugoj priči.

5. tra 2014.

Mama me uhvatila kako drkam na njene gaćice

Ne mogu reći da je moja mama neka turbo seksi žena, što se izgleda tiče. No, da se zna srediti i urediti na način da izgleda jebeno dobro to stvarno zna. Ukratko rečeno ona je žena u zrelim godinama, korpuletnije građe ali ne baš debela ili preciznije rečeno ima viška kila ali ih ona zna nositi, da se tako izrazim. Kada se ušminka i našminka, nabaci frizuru, odjene suknju koja joj istakne dupe, obuče crne čarape i obuje štikle uistinu izgleda jako dobro. Ono što mi se kod nje sviđa jest činjenica da obožava nositi seksi rublje. Samostojeće čarape, halteri, seksi gaćice, prozirni kombinei, korzeti, grudnjaci... Sve te stvari s velikom pažnjom bira i kupuje. U ladici s čarapama posebno su me palile mrežaste čarape kao i one koje imaju crtu straga. U tim čarapam uistinu mi je izgledala, barem meni ali vjerujem i drugima, kurvinski. Kolekcija njenog seksi rublja, ali obuće i odjeće također, je fascinantna.

Mislim da je sve počelo onog dana kada sam otvorio korpu s prljavim rubljem

kako bi ubacio svoju košulju spremnu za pranje. Na vrhu prljavog veša nalazile su se mamine čarape, halteri a gaćice su ispale i pale na pod. Podigao sam s poda te nošene gaćice i promatrajući ih osjetio sam dizanje kurca. Stavio sam ih na rub kade i izdrkao kurac. Dijelom je sperma zašpricala gaćice pa sam ih zgužvao i gurnuo dublje u korpu. Od tog dana, kada god bi bio sam kod kuće, prekapao bi po njenom ormaru i ladicama. Vadio bi čarape, haltere, gaćice, grudnjake i ostalo. Stavljao bi te stvarčice na krevet i drkao. Naravno, trudio sam se sve vratiti na mjesto kako mama ne bi nešto primjetila. No više su me palile te seksi stvari kada bi ih pronašao u korpi za prljav veš.

Što se mog tate tiče on je priča za sebe. Taj je opčinjen nogometom, ali sportom uopće, i može satima pričati samo o tome. Redovito pohodi utakmice bilo one u prvoj ligi ili one našeg nižerazrednog amaterskog kluba. Čak je svojevremeno izabran za nekakvog člana predsjedništva ili uprave tog kvartovskog nižerazrednog kluba. Stalno visi u prostorijama kluba gdje ili sastanče ili gledaju utakmice na tv ili pak kartaju i igraju šah i piju. Nerijetko se, kad je lijepo vrijeme, časte kotlovinom ili roštiljem. Osim toga aktivno se bavi kuglanjem. U njegovom poduzeću djeluje nekakav kuglački klub pa je vrlo često na, kako on kaže, treninzima ili na utakmicama s kojih se redovito vraća kući podgrijan alkoholom. Mamu i mene, za razliku od starog, nogomet ali i sport uopće, nisu nešto posebno inetresirali što tata nikako ne može shvatiti a žarko je želio da treniram nogomet pa me čak i upisao u podmladak tog našeg kluba. Nisam dugo izdržao što je njega jako razočaralo ali na kraju se pomirio s istinom.


Mama radi u jednom knjigovodstvenom servisu i ima prilično fleksibilno radno vrijeme. Nešto od posla obavlja i kod kuće. S vremenom sam počeo sumnjati da je mama ljubavnica svome šefu. Kako je vrijeme odmicalo ja sam bio sve uvjereniji da je tomu tako ali nikada nikakvih čvrstih dokaza, koji bi potkrijepili moje sumnje, nisam imao. Mama je redovito, u vrijeme kada bi petkom ili subotom otac bio negdje na nekoj od svojih sportskih obveza, izlazila van. Prije izlaska posvetila bi mnogo pažnje šminkanju i uređivanju. Otac ju nikada ništa nije pitao a ne znam je li uopće primjećivao ili znao da ona izlazi, kako bi meni rekla, s prijateljicama na piće ili kavu. Ja u svakom slučaju nisam imao potrebu starome bilo što spominjati.


Osim toga mene su ta njena uređivanja dodatno veselila a evo i zašto. Mama bi se zatvorila u svoju sobu a nakon poduljeg vremena izašla bi lijepo našminkana i odjevena te bi me kratko pozdravila, sjela bi u auto i odjurila u nepoznatom smjeru. Jedino što bi mi rekla bilo je ono što sam već napisao. Ide malo van sa svojim prijateljicama. Sve češće se događalo da stari dođe kući prije nje. U polupijanom ili pijanom stanju ponekad bi pitao za nju ali s vremenom sve rijeđe. Zadovoljio se time što bi mu ja rekao kako je mama otišla na piće s frendicama. No vratimo se na to mamino uređivanje. Uglavnom bi spustila rolete na prozoru sobe. Već sam se izvjesno vrijeme bavio mišlju kako bi je volio promatrati dok se odijeva. Zbog toga sam počeo izlaziti u dvorište i njuškati oko prozora no rolete su redovito bile spuštene. Kada mame nije bilo doma spustio sam rolete na način kako ih ona spusti pa sam pokušavao pronaći neki komadić prostora koji bi mi omogućio da zavirim u sobu. Prislonio sam oko na jednu od rupica. Naime, između roleta se, kao što vjerojatno znate, nalaze oni uski proredi s rupicama. Za divno čudo mogao sam kroz tu malu rupicu vidjeti dio sobe.

S nestrpljenjem sam čekao dan kada će mama krenuti na sređivanje. Tiho sam se prišuljao prozoru i prislonio oko. Uspio sam vidjeti mamu kako samo u gaćicama i grudnjaku sjeda ispred ogledala i započinje sa šminkanjem. No da skratim. To moje špijuniranje postalo je redoviti ritual. Promatrao sam mamu kako navlači čarape i kopča ih halterima. Zalomilo mi se da je vidim najprije bez grudnjaka a potom i posve golu. Iskreno, više me uzbuđivalo dok bi hodala po sobi u štiklama, čarapama i halterima nego dok je bila posve gola. Zapamtio bi gaćice i grudnjak koji bi tog dana obukla pa sam ih drugi dan vadio iz korpe i drkao. Jedne večeri mama se vratila ranije nego obično. Bio sam u svojoj sobi i bio sam budan. Čuo sam kada je otišla u kupaonicu. Istuširala se i otišla u svoju sobu. Sačekao sam nekih pola sata a onda ušao u kupaonicu. Iz košare sam izvukao njene gaćice. Ljepljiva tekućina obilno ih je nakvasila. Držao sam mamine gaćice u rukama i više dileme nije bilo. Na gaćicama su bili ostaci nečije sperme. Dakle mama se pojebala s nekim. Tip joj je svršio u pičku i kada je mama navukla gaćice ta sperma iz pičke se iscijedila po gaćicama. Točno tako sam tada razmišljao i to me silno narajcalo. Omotao sam gaćice oko kurca i izdrkao. Sada sam bio siguran da mama ima ljubavnika ali meni to nije smetalo. Naprotiv, to me je još više uzbudilo. Sada sam već najviše guštao kada bi pronašao vlažne gaćice natopljene spermom i sokovima iz njene pičke. Volio sam te i takve gaćice omotati oko kurca i onda drkati.

A onda se dogodilo... Mama je bila na poslu, barem je trebala biti. Stari

također. Uredno sam otvorio košaru za prljav veš i izvadio mamine gaćice. Uvjeren kako sam posve siguran, jer nikoga nema doma, uzeo sam gaćice i odnio ih u svoju sobu. Nisam se čak ni potrudio zatvoriti vrata sobe već sam ih samo pritvorio. No mama nije bila na poslu. Ne znam gdje je do tada bila ali došla je kući po neku dokumentaciju koju je trebala uzeti pa tek potom otići na posao. Zato je i nisam čuo jer autom nije ušla u dvorište već je parkirala vani na ulici. Pretpostavljam da je kroz poluotvorena vrata moje sobe čula moje dahtanje. Mlatio sam svoju nabreklu batinu dok su njene gaćice bile ispred mene na krevetu. Obilno sam ih zalio spermom ali usput sam dio sperme prosuo i po plahti na krevetu. Doslovce sam premro u trenutku kada sam začuo mamin glas. Još sam u ruci držao kurac kada mi se obratila:  -Nadam se da ćeš sad te gaćice vratiti u košaru... I Plahtu također-

Trgnuo sam se kao da me ošinula munja. Mislim da su mi krvni tlak i tjelesna temperatura skočili do maksimuma. Gledali smo se u oči a ja sam poželio da me zemlja proguta i to doslovce. Nekoliko sekundi me promatrala kao što zmija promatra malog miša koji je od straha hipnotiziran i nema snage pomaknuti se. Mama je zatvorila vrata sobe i izašla iz kuće. Imao sam osjećaj da u tijelu nemam ni zrna snage. Drhtao sam i činilo mi se da ću se onesvijetiti. Bilo me je silno stid i bila mi je muka u tolikoj mjeri da sam povratio. Gaćice i plahtu smotao sam i ubacio u košaru. Izašao sam iz kuće i besciljno lutao ulicama. Svo vrijeme sam razmišljao o tome kako ću mamu sad pogledati u oči? Što će mi reći? kako će se prema meni ponašati? Uhvatila me na djelu. Gledala je kako drkam i svršavam po njenim gaćicama. Užas! Došao sam kući već debelo iza ponoći. Tiho sam se uvukao u svoju sobu. Na krevetu je bila čista plahta. Psihički i fizički slomljen te iscrpljen zaspao sam.

Buđenje ujutro nije mi donijelo nikakvo olakšanje. Osjećao sam se isto,
možda čak i gore nego jučer. Sklupčao sam se ispod deke i najradije bi tu zauvijek ostao. Trgnulo me kucanje na vratima. Nisam želio odgovoriti i pravio sam se da spavam. Naravno, bila je to mama. Čuo sam da su se vrata otvorila. Prišla je krevetu. Odmaknula je deku s moga lica ali ja i dalje nisam otvarao oči. Stavila je ruku na moje rame i to me nagnalo da se trgnem. Otvorio sam oči a ona se sagnula i tiho mi rekla kako me u kuhinji čeka doručak a ona ide na posao. Nije izgledala ljuto, nije me grdila i nije ni jednom riječju spomenula jučerašnji događaj. To mi je malo olakšalo mučninu i nelagodu. Ušao sam u kuhinju ali nisam imao volje ništa jesti. Popio sam samo čaj. Dugo sam sjedio i razmišljao. Shvatio sam da nema druge nego se suočiti s njom. Vratio sam se u krevet i opet zaspao.

Posve sam izgubio pojam o vremenu. Opet me trgnuo mamin glas. Ušla je u sobu i pitala me što mi je? Jesam li možda bolestan. Jedino što sam mogao reći bilo je kako se ne osjećam najbolje a onda sam u sebi pomislio kako ona vrlo dobro zna zašto se ne osjećam dobro. Potom je rekla neka ustanem jer je ručak na stolu. Doteturao sam se do kuhinje i malo mi je laknulo kada sam vidio da za stolom sjedi tata. Dakle nismo bili sami, samo ona i ja. I stari me čudno pogledao i pitao što mi je, ali nije ni sačekao da mu bilo što kažem već je nastavio čitati novine. Uglavnom dani su prolazili a ja sam nastojao, koliko je to bilo moguće, izbjegavati biti na samo s mamom. No ona se ponašala posve normalno i uobičajno. Sve to vrijeme niti jednom riječju a niti gestom nije spominjala onaj neugodni bliski susret u mojoj spavaćoj sobi.

Malo po malo i ja sam se vraćao u normalu. Sada sam izbjegavao zuriti kroz rolete jer nisam želio riskirati još jednu neugodnu situaciju. Stid koji sam osjećao i tjeskoba koja me obuzimala pomalo su jenjavali. Tako sam jedne večeri došao do ugla kuće i pogledao prema prozoru mamine spavaće sobe. Znao sam da se sprema za izlazak. Rolete su bile spuštene ali ne do kraja. Došao sam u iskušenje da provirim ali sam odustao. Ipak je vrijeme učinilo svoje i kada sam se skroz oporavio nastavio sam sa špijuniranjem. Napokon sam se osmjelio i ponovo počeo vaditi mamine gaćice, grudnjake, haltere i čarape samo sada sam bio daleko oprezniji. A onda sam skoro opet zeznuo stvar. Prozor je bio otvoren ali roleta je bila spuštena. Želeći se počešati po vratu laktom sam udario u roletu. Nije to bio jak udarac ali se čulo. Mama je pogledala prema prozoru a ja sam se istog trena sagnuo i doslovce na koljenima otpuzao do ugla kuće. Čuo sam kako mama diže roletu i vrlo vjerojatno gleda lijevo i desno. Naravno, nastavio sam sa svojim promatranjima i ne znam zašto ali činilo mi se kao da mama sluti da je promatrana. Njeno odijevanje i paradiranje po sobi u seksi rublju postalo je nekako intezivnije ali mislio sam da si to samo utvaram.

Te godine tata je iz razloga neodgodivih obveza na poslu koristio godišnji odmor ranije nego obično. Već niz godina ja nisam ljetovao zajedno s njima. Odmor su redovito provodili u Istarskim gradovima i mjestima. Znao sam i razlog zašto je tomu tako. Naime jednom prilikom mama i otac su, ne obazirući se na moje prisustvo, razgovarali o tome. Tata je prigovarao tomu što svako ljeto idu u Istru te je pitao mamu zašto ne odu južnije. Mama nije željela ni čuti jer ona je rekla kako je fascinirana Istrom a osim toga tamo ima dosta nudističkih plaža. U tom trenutku zbog spominjanja nudističkih plaža razgovor me zainteresirao. Nisam imao pojma da njih dvoje odlaze na nudističke plaže pa sam im to i rekao. Tata mi je pojasnio kako on na nudističku plažu ne ide nikada ali mama povremeno odlazi jer eto želi nabaciti boju na sve dijelove tijela. Mama je rekla kako ga svake godine nagovara da među golaće idu zajedno ali stari ne želi ni čuti pa onda ona povremeno ode sama, ne zbog toga što je nudistkinja već baš zato što želi osunčati čitavo tijelo.

Spomenuo sam već kako mama vozi auto. Naime stari se već naplaćao debelih kazni jer je vozio pod utjecajem alkohola. Nakon što je slupao auto napokon je posve odustao od vožnje. Obzirom da sam ja imao položen vozački i ja sam ponekad koristio auto. Tog ljeta mama i tata na odmor su otišli s tatinim znancem i njegovom ženom koji su ih prebacili svojim autom do Rijeke. Ti znaci su imali kuću u Malom Lošinju. Od Rijeke do Rovinja moji roditelji putovali su autobusom. Meni su ostavili auto na korištenje jer sam ja na kraće ljetovanje išao sa svojom djevojkom. Istina bio je to odmor od samo pet dana jer se moja draga morala vratiti na posao pa smo pravo ljetovanje planirali za nekih mjesec dana. No dogovor je bio da ja autom dođem po mamu i tatu kako bi ih vratio kući kada njihov odmor završi.

Prošla su dva tjedna i tog dana kada sam trebao ići put Rovinja po starce krenuo sam rano ujutro. Želio sam doći ranije pa iskoristiti dan za malo kupanja i sunčanja. Dogovor je bio da iz Rovinja kući krenemo navečer. Tatu sam zatekao na terasi apartmana gdje su odsjeli. Izvalio se u ležaljci, čitao novine i pio pivo. Na moj upit zašto nije s mamom na plaži odgovorio je kako se već zasitio mora i plaže a osim toga mama je otišla na sunčanje među golaće. Njemu to ne pada na pamet. Mobitelom sam nazvao mamu i rekao joj da sam stigao. Razveselila se što me čuje i pozvala me da dođem pred nju jer do divlje nudističke plaže gdje se nalazi ima dosta pješačenja a ona je osim torbe s ručnicima i kremama ponijela i suncobran pa joj se sad ne da pješačiti i tegliti to sa sobom. Objasnila mi je gdje se nalazi ta plaža i krenuo sam.


Došao sam do mjesta koje mi je opisala i očekivao da će me tu čekati. No nije je bilo. Opet sam je nazvao a ona je rekla kako se tek sada ide spremiti te neka se spustim dolje na plažu. Spuštao sam se utabanim putem kroz šipražje i vrlo brzo ugledao prve golaće. Zabavljalo me gledati te gole žene i muškarce ali nisam očekivao da će me mama dočekati posve gola. Ugledavši je tako golu ustuknuo sam. Mama je stajala na jednoj stijeni. Rukom se podbočila o bok i gledala prema moru. Ugledala me i veselo se nasmijala. Pozvala me da odemo po njene stvari. Bez imalo stida i bez ikakvih kompleksa stajala je gola golcijata tu predamnom i pričala o nečemu meni posve nebitnomu. U jednom trenutku je zastala i pogledala me. Trenutak je šutjela a onda se nasmijala pitavši me jel mi možda neugodno što je vidim golu. Samo sam slegnuo ramenima ne znajući što reći. Opet se nasmijala te je s kamena podigla veliki ručnik i omotala se njime pitajući jel sad bolje. Kiselo sam se nasmiješio nastojeći skriti nelagodu. U apartmanu se istuširala pa smo svi troje otišli na ručak u obližnji restoran.

Popodne smo proveli na obližnjoj plaži a navečer su se, mama i tata, spakirali i krenuli smo kući. Stari je već drugi dan krenuo na posao a mama je imala još nekoliko slobodnih dana. Stari je javio kako nakon posla ide u kuglanu. Čim joj je to javio mama se krenula spremati za izlazak. Prije podne otišla je kod frizera kako bi sredila i obojala kosu. Vratila se s novom frizurom i bojom kose te me pitala kako mi se sviđa. Što sam mogao reći nego da izgleda super. Sjedio sam u dnevnom boravku i gledao tv. U jednom trenutku mama je ušla noseći u rukama dvije haljine. Prebacila ih je preko trosjeda i malo raširila. Gledao sam što čini i niije mi bilo jasno. Malo se udaljila i nekoliko sekundi gledala haljine a onda se okrenula k meni i pitala me koja mi se haljina više sviđa. Bile su obje jednako lijepe pa sam joj tako i rekao. Ostavila je te dvije haljine pa se opet uputila u svoju sobu. Donijela je još jednu, crvenu. Iskreno sam joj rekao kako mi se ta možda i najviše sviđa. Klimala je glavom lijevo-desno i razmišljala. Potom je pokupila sve tri haljine i odnijela ih nazad.

Prošlo je možda petnaestak minuta kada sam čuo kako me doziva imenom. Izašao sam na hodnik i vidio da su vrata njene sobe otvorena. Pogledao sam unutra i taj čas progutao knedlu. Mama je stajala između ormara i kreveta. Na sebi je imala crni prozirni kombine ispod kojeg su se jasno mogli vidjeti halteri koji su držali čarape. Mama me pogledala najnormalnije i pozvala me da uđem. Ušao sam nesigurnim korakom:-Daj mi molim te pomogni mi odlučiti što da odjenem.- Rekla je pa nastavila:-Sad sam se na moru udebljala i izgledam grozno. Neke haljine gotovo da i ne mogu obući. Vidi kako sam debela... Grozno.- Čuo sam samog sebe kako govorim da uopće nije debela i kako izgleda jako dobro. Ona se pogledavala u ogledalu i govorila kako mi ne vjeruje. Potom se nasmijala i rekla kako je primjetila da mi je bilo neugodno kada sam je na plaži vidio golu. I prije nego sam bilo što odgovorio ona je nastavila rekavši kako je i njoj pomalo bilo neugodno ali, ne zato što sam je vidio golu nego zato jer je predebela. Ja sam opet ponavljao kako ne mislim da je predebela i onda sam ni sam ne znajući kako provalio da u stvari izgleda jako seksi. Pogledala me raširivši oči a ja sam se sav stisnuo i bio manji od makovog zrna. No na moje iznenađenje ona je rekla:- Ma daj molim te... Znaš da ti vjerujem. Ja izgledam seksi? Ti mene malo zavitlavaš?-

 
Sad sam se malo ohrabrio pa sam joj nastavio dijeliti komplimente. Ona je i dalje kukala kako joj je ormar pun razne robe i rublja koje više ne može obući. Pozvala me bliže pitavši me što bi joj ja preporučio da obuče a da zbilja izgleda seksi. Stajali smo jedno do drugoga i tijela su nam se povremeno dodirivala. Kurac mi se dizao i to mi je stvaralo problem jer se to lako moglo vidjeti kroz tanke ljetne hlače. Bio sam i zbunjen i uzbuđen. Pokazao sam joj jedan prozirni crveni kombine i rekao kako je taj kombine meni izuzetno seksi. Ona se nasmijala rekavši kako bi ga jedva navukla na sebe te me pitala koje bi čarape išle uz taj kombine. Otvorila je ladicu s čarapama a ja sam od prve pokazao na crne mrežaste. Glasno se nasmijala i rekla kako bi ta kombinacija uistinu bila seksi samo se plaši da bi izgledala kao kurva. -A ja bi te baš tako odjevenu volio vidjeti.- Rekao sam i ostao živ. Podbočila se rukama o bokove i rekla:-Ma nemoj?! Baš bi me tako odjevenu volio vidjeti? OK, hajde izađi iz sobe a ja ću te pozvati.-

Izašao sam na hodnik i pritvorio vrata. Uzbuđenje, nedoumica i nervoza su me

razdirali. Prošlo je manje od deset minuta kada me pozvala da uđem. Uh, kako me je njezin izgled napalio. Na sebi je imala taj crveni kombine i mrežaste čarape. Sise u crnom čipkastom grudnjaku neposlušno su se izvalile preko ruba kombinea. -I u tome ja tebi izgledam seksi?- Pitala me.  Gutao sam slinu i jedva promucao kako izgleda jako dobro. Smijala se i počela svlačiti kombine i skidati čarape. Nije joj uopće smetala moja prisutnost. Obukla je nazad crne čarape samo je promijenila haltere. Stavila je crvene haltere a onda je bez pardona svukla grudnjak tražeći neki sličan po boji halterima. Rukama sam nastojao nekako prikriti dignuti kurac. Opet nije bila zadovoljna pa je skinule te haltere i obukla crne čarape s nekim cvjetnim uzorcima. Stavila je i crni grudnjak. Doslovce sam netremice buljio u njene dude. Pogledala me i pitala da li mi se sviđaju njene sise te ne čekajući da odgovorim dodala kako misli da još uvijek ima dobre grudi uzimajući u obzir njene godine.

Zakoračila je prema meni i očešala se o moj kurac. Stala je ispred stolića sa šminkom i prebirala po ruževima za usne. Okrenuta leđima pitala me znam li koje su ovo gaćice što ih sada ima na sebi. Za trenutak sam se zamislio a onda me oblilo rumenilo. Shvatio sam da su to one gaćice po kojima sam se izdrkao kada me uhvatila na djelu. Okrenula se prema meni sa smiješkom na licu. -Ma hajde, ne mora ti biti neugodno.- Zagrlila me pritisnuvši svoje sise na mene i naslonila mi glavu na rame. Držala me tako zagrljenog i pripila se skroz uz mene. Malo iznad ruba gaćica morala je osjetiti moj nabrekli kurac. Držeći i dalje ruke oko moga vrata odmaknula je glavu i pogledala me u oči:-Hmmm... Vidim da si se gadno uzbudio. Jesam li možda ja razlog tomu?-  Nisam imao snage nešto reći već sam samo klimnuo glavom a lice mi se žarilo od nelagode. Maknula je ruke s moga vrata i vrhovima prstiju gurnula me prema krevetu govoreći neka sjednem dok se ona spremi. Ja sam jedva čekao da sjednem jer sam imao osjećaj da ću se srušiti.

Šminkala je usne isprčivši dupe prema meni. Tako okrenuta pitala me što mislim o njenim sisama jer joj nisam ništa odgovorio. -Pa imaš dobre sise.- Rekoh. Odložila je ruž za usne i okrenula se prema meni:-Dobre?! A ja sam se nadala da ćeš barem reći, jako dobre ili možda, jako seksi.-
-Pa jesu jako dobre... Naravno i seksi.- Gledala me glumeći da je pomalo razočarana:-Hajde, pogledaj ponovo pa iskreno, ali zbilja iskreno, reci.- Prstima je povukla grudnjak prema dolje i sise su istrčale napolje. Mama me doslovce mučila me i istinski je uživala u tome. Napokon sam rekao da ima fenomenalne sise. Sagnula se i nagnula prema meni te se rukama podbočila o koljena. Gledala me razgolićenih sisa, našminkanih usana i tako seksi odjevena pet-šest sekundi a onda uz smiješak rekla kako i ja imam lijepu i veliku batinu. Mislio sam da ću vrisnuti ali nisam mogao glasa ispustiti. -Vidio si me golu i nekoliko puta sam ti pokazala svoje sise pa bi sad bio red da i ti meni pokažeš svog macana.-  Nisam mogao vjerovati da mi to govori.


Osim toga više nisam bio siguran misli li ozbiljno ili me samo provocira.

Nijemo sam je gledao ne znajući što mi je za činiti. Vidjevši moje oklijevanje i zbunjenost jednostavno me rukom primila za kurac preko hlača. Trgnuo sam se a kurac je pod stiskom njenih prstiju pulsirao kao lud. -No hajde, ne stidi se.- Rukama je primila rubove mojih hlača i stala ih potezati prema dolje. Spremno sam podigao dupe kako bi joj olakšao skidanje. Odbacila je hlače u stranu a onda isto učinila i s mojim gaćicama. Moj kurac propeo se poput nemirnog ždrepca. Mama ga je s uživanjem i zanimanjem promatrala. Nekoliko sekundi nije skidala pogled s njega. Obliznula je jezikom usne a onda me upitala što ću raditi sada kada ona ode? Nije ni očekivala odgovor već se nasmijala i priprijetila mi prstom. Znao sma da aludira na moje drkanje. -A da ti ja malo pomognem, ha?- Pitala je. Zbunjeno sam je gledao ne shvačajući što točno misli ali slutio sam... I dobro sam slutio. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Jednom rukom nježno mi je pritiskala jaja a drugom ga drkala. Najprije nježno i polako a onda sve brže i jače.

Nije mi trebalo dugo i prvi mlaz sperme pljusnuo je skroz do njenih sisa... zatim još nekoliko mlazova koji su je pošpricali po trbuhu, gaćicama i čarapama. Nisam bio ni svjestan da sam glasno riknuo kada je sperma počela špricati. Zatvorenih očiju čekao sam da se skroz ispraznim. Otvorio sam oči glasno dišući. Mama je stajala iznad mene doslovce okupana mojom spermom. Sperme je bilo po njenim sisama, grudnjaku, trbuhu, gaćicama, čarapama ali i na njenim prstima. -Majko mila kako si me zalio... Užas jedan, a sad više nemam vremena za tuširanje.- Govorila je šarajući pogledom po svom tijelu. -Idem se na brzinu prebrisati vlažnom spužvom i preodjenuti se.- Izlazeći iz sobe doviknula mi je neka je sačekam u dnevnom boravku jer želi čuti moje mišljenje kada se odjene i spremi za izlazak. Totalno me izbacila iz kolosijeka. Ponašala se kao da mi sad maloprije nije izdrkala kurac i kao da je to nešto posve normalno.

ležao sam još nekih minutu ili dvije ne shvačajući što se to upravo sad

dogodilo. Navukao sam gaće i hlače te sam otišao do sobe. Totalno zbunjen sjedio sam u fotelji i pokušao sabrati misli. A onda se u sobi pojavila mama. Bila je odjevena u crvenu seksi haljinu, crne čarape i štikle. Sjela je na trosjed i zavodnički prebacila nogu preko noge.- No, reci... Što misliš, kako izgledam?- Rekao sam joj da izgleda fantastično. Zadovoljno se nasmijala i ustala. Rukama je poravnala haljinu i rekla kako mora krenuti. Uistinu je izgledala jako dobro. Steznikom je vrlo vješto prikrila višak kilograma. Prije nego je otišla prišla mi je, sagnula se i nježno me poljubila prislonivši svoje usne na moje: -Kada se vratim nadam se da ćeš biti budan. Naravno ako me želiš budan sačekati?- Sad sam odmah reagirao rekavši kako ću je čekati. Zastala je na vratima sobe okrenula se i rekla da će, kada se vrati, opet obući one mrežaste čarape i crveni prozirni kombine. Odgovorio sam kako bi to jako volio. Ustao sam i izašao za njom u hodnik. Dok je koračala prema izlaznim vratima izazovno je vrtjela svojim dupetom. Izašla i kurvinski mi se nasmiješila prije nego je zatvorila vrata za sobom.

 Stari je došao kući prije nje. Stigao je taksijem i bio je poprilično pijan. Nije me uopće pitao za mamu. Mama je stigla negdje oko jedan sat iza ponoći. Čuo sam kako parkira auto u dvorištu i ulazi u kuću. Ležao sam posve gol ispod plahte uzbuđen poput kakvog pubertetlije i mislio hoće li uistinu doći? Prošlo je već više od pola sata i počelo me obuzimati razočarenje. U sobi je gorjela samo noćna lampa pored mog kreveta. Napokon se pojavila. Ušla je i zatvorila vrata za sobom okrenuvši klujč u bravi. Bila je odjevena kako je obećala. Podigao sam se oslonivši se na laktove. Mama je stavila prst na usne dajući mi na znanje da budem tiho. Kao da je shvatila što je želim pitati pa je i prije nego sam je pitao tiho je rekla kako stari spava kao klada. Stajala je pored kreveta i pitala me da li mi se sviđa. Umjesto odgovora pružio sam ruku i uhvatio je za dupe.

Pod rukom sam jasno mogao osjetiti da nema gaćica a i svjetlost noćne lampe
koja je prolazila kroz prozirnu tkaninu mi je to jasno pokazivala. Ruku sam provukao ispod kombinea. Prešao sam prstima preko ruba čarapa i zavukao prste između njenih nogu. Sama pička joj je bila glatko izbrijana a nešto dlaćica nalazilo se tek u gornjem dijelu iznad pice i to mi se svidjelo. Rukom je uzela rub plahte i odbacila je u stranu. Sagnula se i prstima uhvatila moj kurac. U idućem trenutku njene još uvijek našminkane usne obujmile su glavić moga kurca. Kako se sagnula tako su vrhovi bradavica njenih sisa neposlušno izvirivali van. 

Mama mi je pušila kurac a ja sam trljao njene bradavice koje su opsano otvrdnule. Bio je to početak burne noći koja je uslijedila. Stari naravno ni o čemu pojma nema. Živi svoj život i uživa u njemu. Ja sam prekinuo vezu sa svojom djevojkom jer ni izdaleka me nije mogla zadovoljiti kao što to zna i čini mama. Ako mama nije negdje vani s prijateljicama ili, vrlo vjerojatno s ljubavnikom, onda me posjeti u mojoj sobi. Mama s užitkom i bez problema odijeva seksi rublje što me izuzetno uzbuđuje. Moja bivša djevojka uopće nije bila zainteresirana za seksi odijevanje.

 Ponekad ako mama radi kod kuće ili ne ide rano na posao jebemo se u njenoj
spavaćoj sobi ili u dnevnom boravku. Ona najviše uživa dok joj ližem pičku a i ja uživam lizati njenu picu koju redovito brije. No mene najviše pali kada obuče haltere i čarape pa mi se naguzi. Pogled straga na njeno raskošno dupe i pičku koja zine željna kurca totalno me raspameti. Najdraže mi je kada svršim a ona ostane u toj pozi omogučujući mi da gledam kako joj se sperma cijedi iz pičke. Osim toga ta poza mi omugućava da joj promatram šupak koji se steže i širi. Moram reći da mi njezin šupak izgleda prilično "razvaljen". Kažem razvaljen jer u nekoliko navrata sam naslinio prst i gurnuo joj ga u guzu. Prst ulazi bez nekih problema a s njene strane nema nekog protivljenja tom činu. No još nisam smogao dovoljno smjelosti da joj spomenem analni seks. Nadam se da će ona prva to spomenuti. Opčinjen sam seksi rubljem i mislim da bi mi seks bez tog i takvog rublja bio kao hrana bez začina. Ponekad se i ne jebemo već mi ga samo drka i vrhom kurca trlja svoje sise koje se jasno naziru kroz prozirnu spavaćicu ili kombine.