porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

21. ruj 2015.

Tata i ja jebemo maminu sestru

Kad sam, istina dijelom pod utjecajem alkohola, svoju tetu, dakle maminu mlađu sestru Moniku, uhvatio za dupe okrenula se kao oparena i odvalila mi šamar, ili bolje rečeno šamarčinu. Dogodilo se to jednog subotnjeg popodneva u našoj kuhinji.
-Pa dobro Igore jesi ti normalan?!- Urlala je na mene teta Monika a meni je u lijevom uhu zvonilo što je bila posljedica netom dobivenog šamara. Dlanom ruke trljao sam lice i smješakao se bez obzira što je šamar bio prilično vruć i bolan.
-Koga se vraga smiješ? Jesi pobudalio... Što te spopalo?- Još uvijek prilično glasno obraćala mi se teta.
-Kako se samo usuđuješ biti tako drzak i bezobrazan? Pa ja sam ti teta, kretenu jedan! Sestra tvoje mame.. Što bi tvoja mama rekla kada bi saznala što si upravo učinio, ha? Što bi rekla?- Govorila je bez prestanka teta.



Taman je zaustila u namjeri da još nešto kaže ali uspio sam je prekinuti i ostaviti bez riječi.
-A što bi mama rekla kad bi znala da moj tata a njezin muž jebe njenu rođenu sestru? Što misliš teta, što bi mama na to rekla?-
Tetino lice istog časa stalo je mijenjati boju. Netremice me gledala ravno u oči a blijedilo koje ju je prvotno obuzelo sada se postupno pretvaralo u crvenilo.
-Ti si lud! Ti si skroz naskroz poludio i oprsti mi ali ja ovo ne moram slušati ni trpjeti.- Izgovorila je teta te istog trena sa stola pokupila svoju torbicu. Okrenula se i krenula prema vratima. No prije nego je izašla ja sam doviknuo za njom:
-A što bi na to tek rekao tvoj muž... A moj tetak?-
Teta Monika istog se trena ukopala na mjestu kao da je naletjela na nevidljivi zid. Dvije-tri sekunde stajala je tako, okrenuta mi leđima a onda se okrenula i sad već vidno uzdrmana odlučila se na onu taktiku koja kaže da je napad najbolja obrana.



I dok je ona sad znatno tiše ali još uvijek prilično glasno nastojala uvjeriti me da sam umislio svakakve gluposti i da joj još samo treba to da proširim takve nebulozne glasine pa da one dopru do njenog Jurice, tako se zvao moj tetak a njezin muž, ja sam gledao u njene noge na kojima je imala crne mrežaste čarape. Te čarape silno su me palile i djelovale su jebeno kurvinski. Uopće se nisam trudio slušati o čemu teta govori već sam u mislima vrtio sliku njene obrijane pičke. Bio sam prilično siguran da ispod suknje nije obukla gaćice. Jednom prilikom prisluškivao sam razgovor između tete i mame i tom prilikom Teta Monika otvoreno je priznala mami kako ispod šosa ili haljine rijetko obuče gaćice i to joj je jako seksi i uzbudljivo. Inače teta se voljela, usprkos svojim zrelijim godinama, odijevati pomalo izazovno. Bila je itekako svjesna toga da je zgodna žena i da ima dobre noge. Rado ih je pokazivala i dodatno naglašavala kao npr. sada mrežastim čarapama.


Njezin muž, a moj tetak Jurica, bio je mlađi od nje i, budimo iskreni, ne previše inteligentan tip. Njoj i njemu to je bio drugi brak. Osim toga tetak baš i nije bio neki ljepotan ali imao je jako puno para i uopće nisam dvojio oko toga da je to bilo ono glavno što je tetu kod njega privuklo. Također nisam dvojio ni oko toga da mu teta uredno nabija rogove. Varala ga je već nekoliko godina s mojim tatom a osim tate teta se uredno jebala i sa šefom na poslu. Zahvaljujući tome i mene je uspjela zaposliti u svom poduzeću. Vrlo brzo shvatio sam da teta opasno ljubuje sa šefom Fabijanom. Naravno, šutio sam jer kakve svrhe bi imalo da to uokolo pričam i da to sazna tetak. Kao prvo zahvaljujući tetinom jebanju s Fabijanom i ja sam dobio posao a kao drugo moj tata, sitni obrtnik, često je posuđivao novac od Jurice. Istina, uredno bi mu ga vraćao a osim toga Teta Monika i tetak Jurica uvelike su nam, u financijskom smislu, pomogli onog trenutka kada je mama kao tehnološki višak ostala bez posla.
--

 

A onda sam jednog dana shvatio da moj tata jebe maminu sestru. Mama, kao ni tetak, pojma nisu imali. Moj tata i Jurica uistinu su bili dobri prijatelji i često su se družili i posjećivali. Zajedno su odlazili u lov ili ribičiju. Kako Teta i tetak žive vrlo blizu nas nije bilo ništa neobično da moj tata često navrati kod njih. Jednog predvečrja vraćao sam se kući na svom skuteru i ugledao tatin auto parkiran u tetinom dvorištu. Samo po sebi to ne bi bilo ništa neobično ali imajući u vidu činjenicu da je tetak Jurica dan prije otputovao u Dalmaciju kod svoje rodbine posumnjao sam da tata nije samo tek tako došao u običan posjet. Osim toga ja sam već ranije primjetio ono što mama nije. Vidio sam kako se teta Monika i tata pogledavaju i smješkaju jedno drugom kada mama ne bi bila u blizini. To mi je bilo pomalo sumnjivo ali mislio sam da si to utvaram i da vjerojatno imam bujnu i pomalo pokvarenu maštu.


Parkirao sam skuter u našem dvorištu pa se pješke odlučio vratiti do tetine kuće. Ušao sam u dvorište i tiho se zaputio sa stražnje strane kuće. Rolete na prozoru sobe bile su spuštene ali prozori su bili otvoreni prema unutra. Rolete, kako rekoh, jesu bile spuštene ali ja sam zažmirio na jedno oko a drugo prislonio na jednu od onih rupica između roleta. U sobi je bilo mračno ali jasno sam mogao čuti glasne uzdahe koje je ispuštala teta Monika. Ležala je na stolu nogu razmaknutih i dignutih na ramena moga dragog tate. Tata ju je praskao a ona je glasno stenjala.


Klizio sam glavom uz roletu udaljen od nje tek koji centimetar nastojeći pronaći onu rupicu na roleti koja bi mi omogućila što bolji pogled... Uzbuđen i napaljen postupio sam neoprezno i u jednom trenutku čelom sam udario u roletu. Nije to bio jak udarac ali čulo se. Istog trena sam se spustio ispod prozora pa potom četveronoške, poput majmuna, odjurio do drva koja su uredno bila naslagana pored nadstrešnice i koja su čekala da ih se ispili i pocijepa. Sreća da su se pored Nadstrešnice nalazila spomenuta drva pa sam se doslovce bacio u taj uprostor između nadstrešnice i drva. Bilo je to najpametnije što sam mogao napraviti jer istog trena kada sam potrbuške zalegao začulo se dizanje rolete.


Znači čuli su me. Čuo sam tatu kako govori teti da je čuo neki udarac po roleti. Roleta se opet spustila i ja sam se opet četveronoške maknuo iz svog skloništa te se sad skriven šupom trčećim korakom zaputio prema tetinom vrtu. Preskočio sam ogradu vrta pa se sjurio do druge ograde i izgubio se u voćnjaku koji se nalazio odmah iza vrta. Znao sam da tati ipak treba nešto vremena da navuče gaće i hlače. Sumnjičav kakav je inače bio zasigurno je izašao iz kuće i pronjuškao po dvorištu. Bježeći preko vrta i kroz voćnjak nisam se osvrtao i nadao sam se da me stari nije uočio. I bio sam u pravu.


No vratimo se mi na ono što se događalo nakon šamara kojeg mi je raspalila teta. Ona je i dalje nastojala glasnim tonom i gestikulirajući rukama dovesti me u situaciju da se pokrijem ušima i kažem kako mi je žao i kako sam si sve to samo umislio.
-Kako ti je takvo što uopće palo na pamet? Zar zato što sad često dolazim k vama? Spravljam vam jelo, perem veš, suđe, čistim kuću... Trudim se pomoći tebi i tati kad mame nema, zar zato ti pričaš idiotarije!- Nije se dala teta već je i dalje nastojala vodu natjerati na svoj mlin.


 
Istina je bilo to što je govorila. Naime, kako je mama ostala bez posla prekvalificirala se za njegovateljicu te se potom zaputila u Njemačku kod svoje druge sestre Veronike. Teta Veronika je živjela u Njemačkoj i radila je u jednoj tamošnjoj bolnici kao medicinska sestra. Pozvala je mamu da dođe i neko vrijeme radi kod nje u bolnici kao njegovateljica. Mami nije bilo lako napustiti tatu, mene i svoj dom ali plaća u Njemačkoj je bila dobra a osim toga već smo bili priličnu svotu novca dužni Teti Moniki i tetku Jurici pa je i to trebalo vratiti. Iako je tata vješto glumio kako mu je žao što mama odlazi bilo mu je drago zbog toga. Tako je sada teta Monika našla opravdanje i izliku da često dolazi k nama. Jer eto brinula se za mene i tatu a mama joj je čak bila zahvalna zbog toga. Naravno ni tetak Jurica nije se tomu protivio a pojma nije imao da njegova supruga osim što nam povremeno kuha i pere redovito u svoju pohotnu pičku prima kurac moga tate.


Sve više sam se palio na vlastitu tetu i bez obzira što je ona bila mamina sestra želio sam je pojebati više od svega. Sada sam bio lagano podgrijan alkoholom i prilično napaljen te sam odlučio krenuti na sve ili ništa. Strpljivo sam čekao da teta napokon prekine svoj monolog. Zbunjivalo ju je što se i dalje smješkam i to joj se na licu jasno vidjelo.
-Odlazim, i da znaš, ljuta sam kao ris. Nadam se da ćeš doći pameti i da te gluposti koje ti se vrzmaju glavom nećeš širiti uokolo.-
-Ne pada mi na pamet to širiti uokolo. Jedina osoba kojoj bi to mogao reći jest tetak Jurica. A ne znam kako bi on reagirao. Zamisli što bi bilo kada bi tetak saznao da te osim tate jebe i šef Fabijan.-



To je bio onaj završni udarac koji je tetu bacio u totalni očaj. Nisam siguran ali činilo mi se da je počela drhtati. Znala je da bi bila prava katastrofa za nju ako bi je Jurica izbacio iz kuće i zatražio rastavu braka. Sad više nije pokušavala bilo što negirati već je zaigrala na drugu kartu. Blijeda u licu i znatno tišim tonom govorila mi je zar joj je to hvala za sve što je učinila za nas. -Pa zahvaljujući meni dobio si posao!- Očajnički me pokušavala odvratiti od eventualnog nauma da sve ispričam Jurici.
-Gle teta... Neću ja apsolutno ništa ispričati tetku. Posalti ću mu mail.-
Dohvatio sam laptop i otvorio ga. Zapalio sam cigaretu i čekao da se digne program. Teta Monika nijemo je gledala u mene a na licu joj se ocrtavao jad i očaj. Definitivno sam je dotukao.
-Da mi nisi opalila onaj šamar možda i ne bi. Osim toga nastojiš me uvjeriti u to da sam ja glup. Poslati ću mail mami u Njemačku a potom i Jurici.-
Bio je to čisti blef s moje strane i naravno da to ne bi učinio, ali uspio sam tetu uvjeriti u to da sam strašno povrijeđen i da ću to što govorim uistinu učiniti.



-Pa dobro Igore, koga vraga ti hoćeš od mene? Zašto si tako pokvaren? Zašto mi želiš upropastiti život, zašto?-
Ne gledajući u nju petljao sam po laptopu a onda nastojeći se praviti da sam zaokupljen laptopom i ne gledajući u nju rekoh joj:
-Čuj teta... Istina jest da si ti moja teta ali ja se već dugo vremena palim na tebe. Pogotovo od onog dana kada sam vidio kako te tata jebe na stolu u tvojoj kući.-
-Igore, daj zatvori taj laptop molim te.- Prišla mi je i pružila ruku prema laptopu. Lagano sam je odgurnuo rukom od sebe nastojeći ne biti grub.
Teta je opet zavapila:-Pa dobro što želiš od mene? Što želiš, reci!-
-Gle teta, ja počinjem pisati poruku mami a na tebi je da učiniš nešto i da tu poruku ne proslijedim.- Rekao sam joj ozbiljna lica.
-A što da učinim, što?-
Raširio sam ruke rekavši joj:
-Ako jedna takva rasna žena poput tebe ne zna što učiniti tko bi to onda trebao znati?-



Bio je krajnji trenutak da nešto učini. I učinila je. Čučnula je i raskopčala mi šlic na hlačama. Gurnula je ruku i izvukla moj kurac. Nekoliko sekundi ga je drkala pa vidjevši da se kurac propinje u punoj veličini uzela ga je u usta. Prstima sam naoko skroz smiren lupao po tastauri laptopa a u stvari nisam ništa konkretno pisao jer od miline koja me obuzela šupak mi se počeo stiskati i zadnje što mi je tog trenutka bilo na pameti bilo je pisati poruku mami. O da, teta mi je pušila kurac onako kako mi do tada ni jedna žena nije pušila. Lizala mi je jaja, ljubila bedra i stjecao sam dojam da i ona sve više uživa u ovome što čini. Zadnje što sam želio bilo je svršiti. Želio sam je jebati na stolu, isto onako kako ju je jebao i tata. Teta Monika bespogovorno je legla na stol i raširila noge. Bio sam u pravu, nije na sebi imala gaćice i pogled na njenu obrijanu pičku dodatno me raspalio.


Moj nabrekli kurac ulazio je duboko u tetinu pičku i sad je bilo više no očito da joj to pričinjava zadovoljstvo jer počela je oblizivati usne. Zabijao sam se u nju bez milosti i ona bi na svaki moj ubod glasno zajecala. Ljubio sam je u usta i sisao njezin vlažni jezik... Podigao sam je sa stola i naredio joj da se okrene i naguzi. Poslušno, poput prave napaljene kuje, isprćila se i čekala da joj ga zabijem. Uzdisala je sve glasnije i sve strasnije... Prstom si je dodatno trljala nabubreni klitoris i doskora je glasnim i isprekidanim, ali prigušenim, krikovima davala do znanja da svršava. I ja sam se počeo koju sekundu kasnije prazniti u njenoj pički. Moj kurac rigao je spermu zabijen duboko u tetinu vlažnu pičku. Još je prstom titrala po klitorisu skupljenim usnama usisavajući zrak a sperma iz pičke joj se cijedila po ruci.


Izvukao sam kurac i pljesnuo je po goloj guzi. Uspravila se a u očima joj se vidio sjaj i zadovoljstvo. Prsti ruke bili su joj umrljani spermom i krenuh se osvrtati ne bi li negdje vidio kakav ubrus ili papirnati ručnik. No teta se poput prave napaljene kurve nasmiješila i na moje čuđenje jezikom polizala spermu sa svojih prstiju. U kupaonici je oprala ruke pa potom vlažnom spužvom pičku. Popravila je šminku i frizuru pa uzela torbicu, poljubila me i napustila kuću. Od tog dana i ja osim tate redovito jebem maminu sestru. Tata pojma nema i dobro da je tomu tako.

 
Teta se pokazala kao prava razvratnica i sad istinski uživa biti nabijena na moj mladi kurac. Istina, ponekad nakon seksa zna kazati kako ovo što činimo nije u redu ali nisam siguran da li tako uistinu misli ili jr to samo gluma. Ako bi se trebao kladiti onda bi rekao da ipak malo više glumi nego što to misli ozbiljno. Ono što mi se kod nje najviše sviđa jest to što voli gutati spermu i što mi bez problema liže šupak. Uprno mi ponavlja kako moram biti maksimalno oprezan. Uvjeren sam da kod nje postoji bojazan da nekome nešto ne izlanem. Valjda mi baš zbog toga nastoji ugoditi u svakom pogledu jer istina jest da bi teško našao takvu rasnu, svestranu i napaljenu ženu koja je spremna učiniti sve što se od nje traži. 

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK) 

1 komentar:

  1. Svaka čast, dobra ti je tetka. Samo nastavi, i ja bi kada bi mogao.

    OdgovoriIzbriši