porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. lis 2015.

Sorry mama, sad ću te pojebati

Ušavši u stan prestravilo me vrištanje koje dopiralo iz mamine sobe. U dva koraka našao sam se ispred vratiju koja nisu bila skroz zatvorena  već samo pritvorena. Rukom sam odgurnuo vrata i šokirao se prizorom koji sam ugledao. Mama je gola potrbuške ležala na podu a na njoj je, također gol, ležao neki debeljko žute neuredne brade. Upravo tog trenutka izvukao je kurac iz mamine pičke a iz malog kurca kapala mu je sperma po maminim guzovima. Razlog maminog vrištanja nije bio taj što je bila u nekoj nevolji već je vjerojatno svršavala a uz to je, što je bilo još vjerojatnije, bila pod utjecajem alkohola. Debeljko žute brade pogledao me mutnim očima i ja sam se okrenuo, izašao iz sobe i zatvorio vrata. 



 Sjedio sam u kuhinji ispijajući kavu koju sam si međuvremenu skuhao. Pitao sam se gdje mama samo pronalazi sve te ružne luzere. Od kako se prije sedam godina razvela od oca mama je, osim što je često izlazila, počela konzumirati alkohol više nego bi to bilo normalno. Doma se često vraćala u pripitom stanju a ako bi ponekad dovela sa sobom nekog muškarca to bi u pravilu bio neki tip također sklon opijanju. Ljutio sam se na nju zbog toga i u više navrata otvoreno joj prigovarao. U redu mi je bilo to da se mama želi poševiti ali nije mi bilo u redu da to svi redom budu neki zgubidani, klošari i pijandure. Baveći se tim mislima začuo sam otvaranje vratiju. Bio sam okrenut leđima i znao sam da je u kuhinju ušla ona. Nisam se udostojio pogledati je i želio sam da shvati kako sam ljut.

Prošlo je više od pola sata kako sam onog žutog debeljka zatekao u činu istresanja sperme po maminoj velikoj guzi. U međuvremenu žuti je otišao a mama se istuširala i napokon se odlučila suočiti sa mnom. Najprije je pitala ima li kave i za nju a vidjevši da nemam namjeru odgovoriti sama je provjerila pa vidjevši da ima natočila si je u šalicu. Sjela je preko puta mene i rukom podbočila bradu.
-Ti nisi čuo za kucanje?- Pitala me aludirajući na moj naprasni ulazak u njenu sobu baš u trenutku kada žuti prazni svoja jaja špricajući spermom njeno veliko dupe.
-Ma koje kucanje? Vrištala si kao da te netko kolje a osim toga vrata sobe nisu ni bila skroz zatvorena.- odgovorih joj.
Na te moje riječi ipak je osjetila nelagodu jer joj je lice oblilo blago crvenilo što je nastojala prikriti sagnuvši glavu.
A ja sam nastavio:
-I gdje samo pronalaziš sve te probisvjete i ništarije s kojima se ševiš?-



Kiselo se nasmiješila prije nego je rekla kako baš i nema nekog izbora. Više nije u cvijetu mladosti, ima viška kilograma, napada ju celululit, nije neka ljepotica... Prekinuo sam je rekavši kako je ona još uvijek zgodna žena i zasigurno bi mogla pronaći zgodnije pa i mlađe muškarce.
-Ma daj molim te! Hrvoje, što je tebi? Koje to mlađe muškarce? Koji to mlađi muškarac bi htio biti ljubavnik ocvaloj, debeloj ženi velikog nosa... Koji, daj mi reci! Nisam ja budala i svjesna sam činjenica.-
-Kako koji? Pa evo ja naprimjer.-
Najprije me u čudu pogledala a onda je prasnula u smijeh.
-Hrvoje ti fakat nisi normalan.-
Ustala je od stola te uzevši šalicu s kavom napustila kuhinju.



Ja sam u potpunosti bio svjestan svojih riječi. Već dulje vrijeme onako diskretno nabacivao sam se svojoj mami. Bio sam fasciniran njenim velikim dupetom i također velikim sisama. A to je datiralo još iz vremena kada smo ona, tata i ja živjeli kao podstanari. Vrata kupaonice u stanu gdje smo živjeli nisu se mogla zaključati. Trebalo je izmjeniti bravu a kako smo se ionako uskoro trebali iseliti tata nije smatrao za shodno trošiti vrijeme i novac na novu bravu. Ušao sam u kupaonicu u trenutku dok se mama gola golcata tuširala. Stajala je u tuš kadi a ono zeleno platno bilo je navučeno tek do pola. Pjevušila je neku pjesmu trljajući se spužvom. Prvo što sam uočio bila je njena guza. Pozamašno mamino dupe me u potpunosti očaralo. Držeći glavu u zraku malo se okrenula i pokazala mi svoje sise iz profila. Uspio sam izaći iz kupaonice a da me ona ne primjeti. No od tog dana njena guza i sise postali su predmet mojih maštanja i želja. Imao sam tada tek petnaest godina.


I dan danas a pogotovo nakon što nas je otac napustio smatram da moja mama izgleda jebeno seksi. Jest da je krupnija žena ali kada na sebe obuče uske traperice ili tajice i to njeno rasno dupe još više dođe do izražaja ja osjetim buđenje kurca. Od kako sam se zaposlio trudio sam se i sam joj kupiti nekakvu odjeću koja ističe te njene atribute a mislim na guzu i sise. Ponekad bi joj kupio neki parfem, ruž za usne ili bi joj donio cvijeće. Na taj način nastojao sam joj se nekako približiti. Mislim da je i ona nešto slutila i sumnjala ali ipak je to pripisivala mojoj pažnji spram nje. Živimo u relativno malom stanu od 40 kvadrata i neizbježno je bilo da je s vremena na vrijeme vidim u donjem rublju što me samo dodatno palilo. Počeo sam je potajice fotografirati mobitelom a kada je shvatila što činim zanimalo ju je zašto to radim. Tada sam prvi put odlučio biti nešto izravniji. Otvoreno sam joj rekao kako mi se sviđa. No osim što se na te moje riječi nasmijala nikakve druge reakcije nije bilo, ali nisam mogao ne primjetiti da sve češće po stanu hoda samo u gaćicama i grudnjaku.

Inače u jednom trenutku shvatio sam da se palim na starije žene. Više su me privlačile žene zrelije dobi od npr. mojih vršnajkinja ili onih nešto mlađih od mene. Tako se dogodilo da se upustim u vezu s jednom maminom prijateljicom. Zvala se Silvija i često je navraćala mami. Zajedno bi se opijale i blesavo cerekale. Nakon nekog vremena počeo sam se udvarati toj staroj kurvi Silviji a i ona se zapalila za mene. Mama je čak znala za tu vezu i prešutno je odobravala. Počelo je kada me jednog dana na povratku s posla u stanu Silvija dočekala s čašom vina u ruci. Bila je gola i polupijana. Znači mam joj je dala ključ od stana i omogućila nam da se pojebemo. Naravno da sam iskoristio priliku i pojebao Silviju. Naša veza trajala je nešto manje od tri mjeseca. Njezin sin i suprug nešto su posumnjali i Silvija je iznenada nestala iz mog života.


A onda mi je jednog dana mama posve otvoreno rekla kako baš i nije normalno da održavam vezu sa starijim ženama i kako bi bilo krajnje vrijeme da pronađem djevojku svojih godina. Milovala me po kosi kao nekog balavca... A onda me iznenadila rekavši kako je još manje normalno to da se udvaram njoj, svojoj mami.
-Hrvoje, pa ti si mi sin. Nije normalno da mi se udvaraš. Daj shvati koliko je to ludo. Okani se tih idiotarija.-
Dok mi je to govorila doticala me svojim velikim sisama a ja sam više od svega želio zgrabiti je za te velike sise i gnječiti ih. Šutjeli smo oboje neko vrijeme a onda je ona ustala i izašla iz sobe.

Nakon tog ni malo ugodnog razgovora prošla su dva mjeseca. Odnosi između mame i mene nekako su zahladnjeli i oboje smo se držali neke distance. Onaj razgovor nismo spominjali. A onda je jedne večeri mama došla doma pijanija nego obično. U stvari nisam se mogao sjetiti da sam je ikada vidio tako pijanu. Glasno je zalupila ulaznim vratima što me ponukalo da izađem iz svoje sobe. Doslovce je teturala i jedva se držala na nogama. Osim pijanstva dodatni problem činile su joj i sandale s visokom petom koje je imala na nogama. Oteturala je u svoju sobu i sjela na rub kreveta. Stajao sam na vratima i promatrao je. Na sebi je imala neku crvenu majicu s dubokim izrezom i fino su joj se nazirale krupne sise. Obukla je i tajice koje su isticale njene široke bokove i dupe. Podigla je glavu i gledala me pijanim pogledom.




 -Imaš ti pravo sine moj. Stvarno mi je dosta tih vucibatina i ništarija. Moram... uistinu moram srediti svoj život. Ja sam još uvijek sposobna naći normalnog muškarca a ne gubiti vrijeme s tim pijandurama. Jesam li u pravu, reci?-
Klimnuo sam glavom u znak odobravanja i pitao se što joj se to dogodilo pa je počela ovako razmišljati.



Sagnula se u namjeri da raskopča sandale na nogama ali sila teže se pokazala kao jebena stvar, tim više što je i alkohol činio svoje. Posrnula je prema naprijed i vjerojatno bi nosom zaplivala po tepihu da joj nisam hitro prišao i pridržao je. Stajala je i ljuljala se naprijed, nazad.
-O sunce ti jebem kako sam se napila.- Rekla je te se okrenula i doslovce, potrbuške, strovalila na krevet. Ležala je tako i jedva razgovjetno prozborila da joj pomognem izuti se. Izuo sam joj sandale a onda joj rekao kako ću joj pomoći i skinuti se. Rogoborila je kako nema potrebe. Uhvatio sam rukama rubove njenih tajica u namjeri da ih povučem prema dolje no ona se trgnula govoreći da će se sama skinuti. Sada je klečala na krevetu guzom okrenutom prema meni. Nije bila u stanju napraviti više ni jedan pokret a njeno isprćeno dupe rasplamsalo je moju maštu.



Ma ko ga jebe, pomislih u sebi i ponovo sam je zgrabio za rubove tajica. Povukao sam ih prema dolje i ukazale su se njne gaćice. Čuo sam je kako me pita, petljajući jezikom, što to radim.
-Samo ti pomažem svući se.- Odgovorih uživajući u pogledu na njenu raskošnu guzicu.
Inzistirala je da se maknem i odem iz sobe ali to mi uopće nije padalo na pamet. Umjesto da je poslušam raspalio sam je dlanom ruke po dupetu. Jauknula je iz sveg glasa a dok se još nije posve ni snašla raspalio sam joj još jednu pljusku. Zaridala je kao da plače... u idućem trenutku gurnuo sam ruku između njenih nogu napipavši prstima njenu pičku preko gaćica. Prstima sam joj gnječio pičku preko gaćica a ona je postala mirna poput bubice. Čak sam i preko gaćica osjećao toplinu njene vlažne pičke i to me dodatno napalilo.



Kako sam bio odjeven samo u majicu kratkih rukava i gaće bokserice brzo sam to malo odjeće svukao sa sebe. Rukama sam zgrabio rubove njenih gaćica i potegnuo ih prema dolje. Mama je poput ranjene zvjeri zaridala:-Neeeee... Nemoj Hrvoje, neeee, nemoj, molim te!-
Kurac mi je već bio napet poput strune i živo mi se jebalo za mamino zapomaganje. Rukama sam je čvrsto držao za bokove gledajući njezin smeđi šupak koji se rastvarao i zatvarao kao da diše. Tog trenutka pomislio sam kako ću je jednom morati pojebati i u guzicu. Glavićem kurca milovao sam njene guzove dok je ona jecala kao da plače a možda je i plakala samo to meni sad više uopće nije bilo važno. -Hrvoje. Molim te...!- Na njene molitve nisam se oglasio a jedino što sam joj rekao bilo je:-Sorry mama, sada ću te pojebati!- Sprašio sam joj kurac u pičku na što se trgnula i još jače zaridala. Kurac sam joj ugurao do jaja i uživao sam u tom trenutku ne želeći ga odmah izvući van ni jedan jedini centimetar. 



Osjetio sam kako mi mišićima pičke steže karu i bilo mi je jasno da joj to što joj radim godi. Povikao sam u zanosu;-Kurvetino prljava!- te joj ponovo, dlanom ruke, opalio pljusku po guzici. Podigla je glavu ispuštajući jedno glasno:-aaaa...aaah! Boli me to!-
-Neka te boli droljo!- nakon čega je uslijedila nova pljuska pa sam je krenuo štancati. Ubadao sam je kurcem u pičku poput singerice. Nagnuo sam se naprijed i uhvatio je za sise. Prstima sam joj brutalno gnječio bradavice dok je ona cvilila poput kuje. Prste na kojima je još bilo sokova njene pičke gurao sam joj u usta... Teško je riječima opisati sve one zvukove koje je ispuštala. Stenjala je, cvilila, jaukala, psovala pa ponovo jaukala...Kurca duboko uvaljenog u maminu pičku rigao sam spermu u njenu utrobu.



Bedra su joj drhatala i guza joj se jedva primjetno tresla dok je glasno dahtala kao da vapi za kapljom vode. Držao sam kurac duboko u njoj sve dok i zadnje kapi sperme nisu iscurile iz kurca koji je lagano omlohavio i kliznuo van iz njene pičke. Tek tada sam joj do kraja svukao tajice i gaćice. Guze isprćene u zrak s isturenom pičkom iz koje se cijedila sperma šutjela je glave zagnjurene u plahtu kreveta. Uhvatio sam je za bokove i okrenuo na leđa. Mahinalno je skupila noge i rukama prekrila lice kao da se stidi onoga što se između nje i mene maloprije odigralo. Rukama sam joj raširio noge želeći uživati u pogledu na njenu pičku. Ne skidajući dlanove ruku s lica molila me da napustim sobu. Učinio sam što je tražila.


Ujutro sam se probudio bez imalo grižnje savjesti i sa kurcem u erekciji. Mama me dočekala u kuhinji odjevena u kućni ogrtač i spuštena pogleda. Rukom je prekrila lice i sjela za stol. Sjeo sam nasuprot nje a ona dlan ruke nije skidala s lica. Šutjeli smo oboje dobrih pet minuta.
-Hrvoje! Stidim se. To nismo smjeli učiniti. Da nisam bila tako pijana to se ne bi dogodilo.- Govorila je držeći i dalje ruku preko lica i mašući glavom lijevo, desno. Ustao sam i prišao joj. Maknuo sam joj ruku s lica i stavio prst ispod brade te joj podigao glavu u zrak. Gledala me tužnim pogledom a ja sam joj položio usne na usne i poljubio je. Odmaknuo sam glavu nekoliko centimetara pa je ponovo poljubio. Ugurao sam joj jezik u usta i trebalo joj je nekoliko sekundi da mi napokon uzvrati poljubac gurajući svoj jezik u moja usta.



-Đubre si, da znaš da si đubre pokvareno.- Rekla mi je prije nego sam kleknuo na pod i raširio joj noge. Jezikom sam joj obrađivao pičku koja je mirisala po tekućem sapunu a doskora su se ti mirisi sapuna izmješali s mirisima sokova mamine pičke. Jezikom sam je doveo do vrhunca a ona mi je uzvratila pušenjem kurca. Dobrim dijelom svršio sam joj u usta a kada je odmaknula glavu u stranu ostatak sperme iscijedio se po njenim velikim sisama. 

Gotovo da ne prođe niti jedan dan a da je ne pojebem. Pretvorio sam mamu u svoju poslušnu drolju koja mi ispunjava svaku pa i najbizarniju želju. Tjeram je da odijeva seksi rublje, da po kući hoda gola, jebem je između sisa, svršavam joj po licu a jedino ćemu se uporno protivi je jebanje u guzicu. Nema veza... ja sam strpljiv i znam da će prije ili poslije i na to pristati. Strašno me pale te pjegice po njenoj guzi.


(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)
       

Nema komentara:

Objavi komentar