porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. pro 2015.

Gola i perverzna mama u kadi punoj tople vode


-Gdje si, što radiš?- Glasila je sms (poruka) na mom mobitelu. Poslala ju je moja mama Dragica. Odgovorio sam joj da sam doma, tj. u stanu i da gledam tv.
-Subota navečer a ti sam u stanu i gledaš tv? Sigurna sam da gledaš porniće i drkaš.-


Možda vam izgleda čudna ovakva komunikacija između mame i mene no da ste je imali prilike upoznati ništa vas ne bi čudilo. Od svoje rane mladosti bila je prilično "opičena", kako je za nju govorila njena mama a moja baka. Nisam se trudio odgovoriti na njenu provokativnu poruku već sam se samo nasmijao i stavio mobitel sa strane. No nakon nekoliko minuta uslijedio je novi sms.
-Spremi se, sjedaj u auto i dolazi kod mene. HITNO!!!-

Što je moglo biti tako hitno pitao sam se. Zasigurno je već malo popila i sad joj se više ne pije samoj pa mene zove da joj pravim društvo. Oklijevao sam no nakon nekog vremena odlučio sam je nazvati ali nije odgovarala. Da, mama je voljela tulumariti i zabavljati se. Dobro je podnosila alkohol, mogla je dosta popiti i znala bi se napiti no meni to već odavno nije bilo ništa neobično. Ponovo sam otipkao njezin broj mobitela ali opet nije odgovarala. Pomislih da je možda uistinu nešto hitno. Spremio sam se, uzeo ključeve auta, spustio se na parkiralište i krenuo. Mog očuha a maminog drugog muža Danijela nije bilo kod kuće.



Sad vam moram, radi boljeg razumijevanja priče pojasniti neke stvari. Naime moja mama i tata Aleks vjenčali su se vrlo mladi. Oboje su bili slične naravi. Slobodoumni i, usudim se reći, pomalo divlji. Kada je mama zatrudnjela odlučili su se vjenčati. Njihovi roditelji, dakle moje bake i djedovi, odlučili su im kupiti jedno sesosko imanje udaljeno od grada nekih petnaestak kilometara. Kupili su im to imanje jer su mama i tata tada fantazirali o tome kako žele živjeti na selu i uzgajati konje te se baviti poljoprivredom. No vrlo brzo pokazalo se da to nije život za njih i da od tih njihovih hirova i mladalačkih snova neće biti ništa. Vratili su se u grad i nastavili živjeti u kući očevih roditelja. Seosko imanje s kućom nisu prodali već su ga polako uređivali i tamo su provodili vikende.

Vrijeme je učinilo svoje i ona zaljubljenost i strast koju su mama i tata osjećali jedno spram drugog je splasnula. Mama hirovita i nepredvidiva, kakva je bila, zasitila se seksa sa samo jednim muškarcem. Počela je tati nabijati rogove a doskora je i on počeo varati nju. Brak je pucao po svim šavovima i uslijedila je rastava na radost i zadovoljstvo očevih roditelja koji mamu i njenu narav baš nisu voljeli. Tada su roditelji moje mame njoj kupili mali stan pa smo se mama i ja skrasili u tom stanu. Tata se vrlo brzo ponovo oženio i zasnovao je novu obitelj. Ja bi se povremeno viđao s njim ali ne prečesto.



Mama je sad kao slobodna žena nastavila s burnim životom. Često je mijenjala ljubavnike i to mi je postalo posve normalno. Ljeti bi odlazili na more gdje bi se prepuštala tulumarenjima do zore. Nije joj bio problem pronaći društvo s kojim bi znala do sitnih sati orgijati na nekoj od plaža. Nerijetko bi je u rano jutro pijanu i polugolu gotovo nosio do sobe ili apartmana. Godine su činile svoje pa se malo smirila, ali samo malo. Onda se dogodilo to da je upoznala Danijela, svog sadašnjeg muža. Činilo se da je mama uistinu imala namjeru živjeti mirnijim i obiteljskim životom. No nakon nekog vremena pokazalo se da takav život nije za nju.  Definitivno ona nije bila žena koja bi mogla živjeti mirnim, obiteljskim životom.


Danijel je živio u obiteljskoj kući sa sestrom i bratom. U prizemlju kuće nalazio se lokal koji je, kada su se mama i on upoznali, bio zatvoren. Nakon vjenčanja mame i Danijela njegova sestra i brat isplatili su ga i on se iselio iz kuće zadržavši pravo vlasništva samo u dijelu lokala. Mama je prodala naš stan i tada su tim novcem i novcem koji je Danijel dobio od sestre i brata kupili veći i komforniji stan. Spomenuti lokal u prizemlju kuće, u dogovoru sa sestrom i bratom, Danijel je iznajmio svom prijatelju Luki koji je taj prostor odlučio preurediti i otvoriti kafić.



I sad je situacija bila takva da je očuh Danijel jako puno radio a mama se jako puno zabavljala što Danijelu baš nije bilo po volji. Uskoro je mama uz Danijelov blagoslov počela vikendima raditi kao konobarica u kafiću kod Luke. Danijel je valjda mislio kako je to dobra ideja jer će više raditi a manje se zabavljati uokolo. Uz mamu u kafiću je radila i Danijelova sestra Tereza. Tereza je bila malo punija djevojka, debeljuca u stvari, koja mi se jedno vrijeme nabacivala. Iako je Tereza bila draga i simpatična djevojka nije bila moj tip žene. No to je za priču nebitno osim u jednom segementu koji ću uskoro objasniti.


Mama je nakon nekog vremena postala ljubavnica Danijelovog prijatelja i vlasnika kafića, Luke. Ja sam to shvatio i znao ali Danijel nije pojma imao. Nakon kraja radnog vremena mama i Luka ostajali bi kako bi napravili obračun a u stvari Luka je mamu jebavao. Kako je Danijel bio pasionirani speolog i planinar, uz to se još bavio i streličarskim sportom, vikende bi provodio sa svojim istomišljenicima i uglavnom ga od petka poslije podne do nedjelje kasno navečer ne bi ga bilo kod kuće. To je mami itekako odgovaralo a s druge strane Danijel je znao da mama radi i to ga je činilo mirnim. Pojma nije imao da njegov prijatelj Luka guzi njegovu ženu. Ja sam znao da će to prije ili kasnije doznati i da će to, vrlo vjerojatno, biti kraj njihova braka.

Vrhunac je bila jedna večer kada je mama nakon zatvaranja ostala u lokalu ali uz Luku tu su bila još trojica njegovih prijatelja. Njih četvero nastavili su se zabavljati a kada su se svi poprilično opili krenulo je orgijanje. Mama se našla tu kao predmet njihovih najperveznijih maštanja i želja. Raspalili su redaljku na njoj i sva četvorica izjebali su mamu što njoj i nije teško palo. Sve to ispričala mi je Danijelova sestra koja se spustila u prizemlje te iz prostora skladišta prisluškivala i kroz odškrinuta vrata promatrala što se u lokalu događa. Mama je bila toliko pijana i izjebana da nije bila u stanju stajati na nogama. Luka joj je njenim gaćicama obrisao pičku te ju je odlučio ostaviti na tapeciranom dvosjedu u lokalu kako bi odspavala. Namjeravo je rano ujutro doći te joj pozvati taksi i ispratiti je kući.



No Tereza je odlučila nazvati mene. Objasnila mi je što se sve u kafiću događalo te me pozvala da dođem i pokupim mamu koja je, kako se Tereza izrazila, pijana kao krava. Autom sam se dovezao do kafića ispred kojeg me već čekala Tereza. Još mi je jednom, usput se zgražajući, ispričala što je sve vidjela i čula. Uvela me na stražnji ulaz u kafić. Nije ušla sa mnom već mi je rekla kako mamu mogu izvesti na glavni ulaz, ispred kojeg sam parkirao auto, jer mama kod sebe ima ključeve lokala. Napomenula je neka mamu smjestim u auto i obavezno zaključam vrata. Nije mi preostalo drugo nego da Terezu zamolim kako se neka suzdrži i neka nikome ništa ne priča a ponajmanje bratu Danijelu. Nisam bio baš uvjeren da će ona to i učiniti. To je sad već bilo drugi put da u sitne sate dolazim do kafića kako bi pijanu mamu odveo kući.



Tjedan dana ranije nazvao me Luka osobno. Zamolio me da dođem po mamu jer je previše popila a on mora kući. Naime Luka je bio ženjen. Taj put također sam ušao na stražnji ulaz kroz skladište. Mama se u polumraku kafića pijano cerekala ne mogavši se ustati s pletene stolice u kojoj je sjedila. Na haljini su joj se vidjele masne mrlje za koje sam vrlo brzo shvatio da su od sperme. Osim toga na podu ispred nje nalazile su se zgužvane i nemarno odbačene papirnate maramice. Pokupio sam te maramice s poda i shvatio da su sljepljene. To je značilo da je mama tim maramicama brisala spermu s lica. Osim toga maskara i šminka bili su joj razmazani. Bacivši papirnate maramice u vreću sa smećem pomogao sam mami da ustane. Jedva govoreći i kroz smijeh rekla je kako joj se strašno piški. Nije mi preostalo drugo nego da je odvedem do toaleta jer sama nije bila u stanju to učiniti. Čim smo ušli, bez imalo stida i oklijevanja, zadigla je haljinu i sjela na wc školjku. Gledao sam je kako piša i moram priznati da me to uzbudilo. Papirom je obrisala pičku i tada smo izašli iz lokala i zaputili se kući.


Sad sam se opet našao u sličnoj situaciji. Pozdravio sam se s Terezom koja je namrgođena lica otišla na kat kuće. Ušao sam u lokal i upalio svjetlo. Imao sam što i vidjeti. Mama je razdrljene majice, iz koje su joj izvirivale sise, ležala na dvosjedu raširenih nogu i spavala snom pravednice. Stajao sam tu ispred nje i promatrao njenu obrijanu pičku. Tada sam se osmjelio i ne mogavši odoljeti iskušenju rukom sam joj prešao najprije preko sisa a potom sam joj pogladio pičku. Uopće nije reagirala. Na podu pored dvosjeda ležale su nemarno bačene gaćice. Gaćice su bile umrljane spermom, sekretima iz pičke i mokraćom, pretpostavljam. Uzeo sam gaćice u ruku, promatrao ih kratko pa zgužvao i spremio u džep jakne. Tada sam je probudio. Bila je totalno mamurna i gledala me kao da me vidi prvi put u životu. Pomogao sam joj da se ustane obuče šos i obuje cipele. Doslovce sam je vukao do auta. Smjestio sam je na zadnje sjedalo pa se vratio kako bi ugasio svjetlo i zaključao kafić.

Narednih dana strepio sam jer bio sam uvjeren kako će Tereza sve ispričati Danijelu. Ipak joj je on brat. No za divno čudo Danijel je djelovao kao da ništa ne zna i da pojma nema. Ipak nije bilo tako. Tereza mu je ispričala da ga mama vara s Lukom no, kako sam kasnije saznao, izbjegla je ispričati mu sve sočne detalje vezane uz onu večer. Danijel je odlično glumio i pravio se da ni o čemu nema pojma što me je zavaralo ali ne samo mene već i mamu. Jedne subote u stan je debelo iza ponoći banuo Danijel. Bio sam uvjeren da je negdje na izletu sa svojom ekipom i nemalo sam se iznenadio kada me probudio.
-Brzo se odjeni i pođi sa mnom.- Rekao mi je a meni, onako bunovnom i snenom, ništa nije bilo jasno. Navukao sam hlače i košulju te krenuo za njim. Na moj upit gdje idemo zagonetno je šutio no vrlo brzo sam shvatio kamo me vozi. Parkirao je dvije ulice prije kafića. Ništa nije govorio ali meni je sve postalo jasno. Svo vrijeme je šutio i pravio se da ništa ne zna a u stvari imao je namjeru mamu i Luku uhvatiti in flagranti, i sad je, izgledalo mi je tako, uspio u tome.


Brzim koracima išao je ispred mene ne govoreći ništa. Kada smo došli do stražnjeg ulaza u kafić okrenuo se prema meni i stavio prst na usta dajući mi time znak da budem tiho. A što sam mogao...
Tiho smo ušli u prostor kafića. Rolete na izlogu i vratima bile su spuštene a unutra je gorjelo diskretno svjetlo. Prvo smo začuli mamino glasno stenjanje a idućeg trenutka ugledali smo mamu na onom dvosjedu. Ležala je gola, raširenih nogu a između njenih nogu vidjeli smo Lukino dupe koje se gibalo gore, dolje. Stajali smo možda desetak sekundi i promatrali tu scenu. Zauzeti jebanjem mama i Luka nisu uopće bili svjesni našeg prisustva. Trgnuli su se tek u trenutku kada je Danijel zapalio još neke od lampi u lokalu.


 

Luka je stao s jebanjem i počeo se osvrtati. Izvukao se između maminih nogu i sjeo. Mama je ostala ležati raširenih nogu i sad su oboje zbunjeni i zatečeni gledali u nas dvoje. Prvi je progovorio Danijel:
-No krasno!-
Luka je ustao i stao navlačiti hlače dok je mama napokon skupila noge. Luka očito nije pronalazio riječi i nije znao što bi rekao. Umjesto njega opet je progovorio Danijel:
-Nema problema. Ispričavam se što vam smetamo. Mi ionako odlazimo a vas dvoje nastavite gdje ste stali.-
Okrenuo se prema meni rekavši da idemo. I otišli smo.



Te noći mama nije došla u stan. Iz lokala je otišla u kuću na selu. Tamo je i ostala. S Danijelom se čula telefonom nakon dan ili dva. Oboje su se složili s time da je njihov brak gotov. Danijel joj je predložio da prodaju stan ili da ga zamijene za dva manja. Do tada ona i ja možemo živjeti u tom stanu. Mama je odbila tu mogućnost, mislim na daljnje zajedničko stanovanje, ali je rekla kako ja neka ostanem dok se situacija ne razriješi. Ona će do daljnjega živjeti na ranije spomenutom imanju na selu. I evo ja sam sad sjedio u autu i vozio se prema tom selu. Tijekom vožnje ponovo sam pokušao nazvati mamu i opet nije odgovarala. Sad sam se već pomalo počeo brinuti. Tek kada sam već bio nadomak selu mama se javila.
-Pa dobro gdje si ti?- Pitala je ona mene prije nego sam ja stigao bilo što reći.
Odgovorih joj kako sam tu nadomak sela a samim tim i kuće na imanju. Pitao sam je gdje je ona i što radi.
-Evo ležim u kadi, pušim i pijuckam vino. Kada dođeš samo uđi u kupaonicu i tebi sam natočila čašu.-
Nisam stigao ništa više reći jer je prekinula vezu. Pitao sam se da li je točno to što mi je rekla a poznavajući je činilo mi se da je uistinu u kadi. I bila je.



Kuća je bila osvjetljena a vrata otključana. Vrata kupaonice bila su odškrinuta i iznutra je dopirala glazba s radija. Prišao sam bliže vratima kupaonice i glasno zazvao mamu.
-Hajde uđi!- Odgovorila je na moj poziv.
Oprezno sam još malo odškrinuo vrata i provirio unutra. Doista, mama je gola, golcijata ležala udobno zavaljena u velikoj kadi i pušila cigaretu. Na rubu kade nalazile su se dvije čaše vina a do pola prazna boca stajala je na podu pored kade.
Mama me pogledala mutnim pogledom i nasmijala se.
-Hajde ulazi više. Nemoj glumiti. Uostalom nisi me jednom vidio golu.- Rekla je a to je bila i istina.



Ušao sam i stao pored kade. Pitao sam je zašto me dočekala gola i u kadi.
-Nisi mi odgovorio na poruku pa sam pomislila da nećeš ni doći. A kada si me zvao mobitel mi je bio u sobi i nisam ga čula. Čula sam ga tek kada sam otišla po drugu bocu vina. Osim toga zašto ne bi bila u kadi? Baš mi godi a ne vidim razloga da to tebi smeta. Jesam li u pravu?-
Slegnuo sam ramenima ne znajući što bi joj rekao.
-Hajde skidaj se i uđi u kadu.- Iznenađeno sam je pogledao kada je to izgovorila.
Nastavila me nagovarati da se skinem i uđem jer ima sasvim dovoljno mjesta. I nagovorila me.




Svukao sam se i nije mi bilo baš ugodno u trenutku kada sam skinuo gaćice. Mama je to primjetila i glasno se nasmijala. Pitala me čega se sramim. Uostalom red je da i ona mene vidi golog kada sam ja nju već toliko puta vidio u tom izdanju. Ušao sam u kadu i sjeo nasuprot nje. Pružila mi je čašu s vinom i sad me ona od maloprije prisutna nelagoda polako počela popuštati. Pijuckali smo vino i pričali. Pitala me kako sam i nedostaje li mi što. Pitala je i za Danijela. Rekla je kako se čula s njim te kako će on uskoro pokrenuti brakorazvodnu parnicu a ona jedva čeka da se to završi. Zastala je i zagledala se u moj kurac što je kod mene ponovo izazvalo nelagodu. Pomalo smušen i zbunjen pitao sam je gdje to gleda.
-Sorry, ali već skoro mjesec dana nisam se seksala. Slabo izlazim i sad kada vidim golog muškarca makar bio i moj sin ne mogu izdržati a da ne pogledam alatku između nogu.- Smijala se a ja sam se crvenio.




Malo je kurvinski zakolutala očima pa me posve otvoreno pitala koliko dugo ja ništa nisam jebao. Molio sam je da ne pričamo o tome ali ona je inzistirala na odgovoru. Priznao sam joj da je prošlo jako mnogo vremena.
-Znači oboje se dugo nismo potrošli.- Konstatirala je i malo se nagnula prema meni.
Gledala me u oči, smješkala se a u idućem trenutku trgnuo sam se jer rukom je uhvatila moj kurac.
-Mama, molim te! Što radiš?- Pitao sam je a u stvari, morao sam to priznati samom sebi, od ulaska u kadu nadao sam se da će se stvari kretati u tom smjeru.
Vrhom kažiprsta kružila je po glaviću mog kurca i pitala me da li mi to godi.
Godilo mi je, itekako mi je godilo, ali šutio sam.



Mama je nastavila rukama nježno maziti moj kurac koji se lagano dizao. Sklopio sam oči jer tako sam osjećao manju nelagodu. A onda ga je nježno dotaknula svojim usnama. Lagano je usnama kružila po glaviću svako malo dotaknuvši ga vrhom jezika. Rukom mi je kurac čvrsto stiskala kao da ga pumpa dok ga je istovremeno stavljala u usta kružeći jezikom po glaviću. Ukočio sam se i rukama čvrsto stiskao rubove kade. Uzbuđenje je strelovitom brzinom dosezalo svoj vrhunac. Počeo sam špricati spermu a mama ga je žestoko drkala jezikom hvatajući spermu koja je štrcala iz nabrekla kurca. Gledala me i smiješila se. Vodom je isprala usta i jezik. Duboko sam disao kao da sam maloprije pretrčao stotinu metara. 


Izašli smo iz kade te jedno drugo obrisali ručnikom. Posve goli držeći se za ruke ušli smo u dnevni boravak. Pokazala je rukom na fotelju i rekla mi neka sjednem i sačekam je. Otišla je u spavaću sobu i vratila se vrlo brzo. Sada je na sebi imala samostojeće mrežaste čarape i ništa više. Izgledala je jebno dobro i seksi. Još uvijek je imala vitko tijelo i lijepe sise. Natočila nam je vina i sjela nasuprot mene. Promatrao sam je a ona se zavodnički smješkala. Osmjelio sam se i rekao joj kako mi je žao što sam tako brzo svršio. Nagnula se prema meni i stavila svoju ruku na moju rekavši kako me razumije.
-----


Ruka joj je s moje ruke kliznula na moj kurac. Nježno ga je mazila i drkala. Nagnula se još više i stala ljubiti vrućim usnama. Otvrdnuo je i tog trenutka ustala je, opkoračila me, rukom pridržala i namjestila moj kurac te se nasadila na njega. Nabijena na moj kurac vrtjela je guzom i kukovima... Gnječio sam njene sise i sisao joj nabrekle bradavice. I opet mi nije trebalo mnogo vremena da svršim. Istresao sam spermu u njenoj pički a ona se očito tek zagrijala. Stisnutih zubiju i dalje se vrtjela na mom kurcu koji se sad već lagano spuštao. Shvativši da je moj kurac lagano iskliznuo iz vlažne pičke zagrlila me i poljubila u usta.



Bio sam pomalo posramljen i iskreno sam joj priznao kako mi je žao što sam opet bio tako brz.
-A često sam maštao o tome da sam vrhunski ljubavnik.- Rekao sam uz kiseli smiješak na licu.
-Napravit ću ja od tebe vrhunskog ljubavnika, vjeruj mi.- Rekla je i digla se. Ručnikom koji je bio prebačen preko naslona stolca obrisala je pičku. Vrhom jezika prelazila je preko svojih usana. Bilo je očito da je nisam zadovoljio i da je još uvijek jako napaljena. Gledajući u mene legla je na trosjed. Prstima je primila rubove usmina svoje pičke i razvukla ih pitajući me sviđa li mi se njena pička. Gutao sam slinu i jedva kroz zube procijedio da mi se sviđa. Počela se samozadovoljavati prstima... U jednom trenutku je zastala, skinula čarape i bacila ih prema meni. Nastavila je drkati svoju vlažnu pičku u kojoj je još uvijek bilo ostataka moje sperme. Svršavala je ispuštajući glasne uzdahe.




Te noći ostao sam s njom. Zaspali smo zagrljeni, tijela golih i priljubljeni jedno uz drugo. Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom. Kurac mi je bio priljubljen uz njenu guzu. Mama se probudila i okrenula prema meni. Gurnula mi je jezik u usta... Oboje smo bili turbo napaljeni. Tog jutra mamine noge bile su visoko dignute na moja ramena a ja sam se u nju zabijao kao pomahnitali pastuh. Prije nego smo ustali iz kreveta mama me pohvalila rekavši kako sam bio znatno bolji nego protekle noći.
-Rekla sam ja da ću od tebe napraviti vrsnog ljubavnika. Na dobrom smo putu.- Nasmijala se rekavši to. I taj čitav dan ostao sam kod nje. U međuvremenu mama i Danijel su se rastali. Ona i dalje živi na selu i ja je redovito posjećujem. Čekamo da prodamo stan ili ga zamijenimo za dva manja. Do tada živim pod istim krovom s Danijelom i jedva čekam da njegovo mjesto zamijeni mama.

 
-Branimir-


(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)

Nema komentara:

Objavi komentar