porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

30. sij 2015.

Mamina sestra voli zajahati mene i moj motor

Svoju tetu, tj. maminu sestru Snježanu, slabo sam poznavao. Godinama je nisam vidio. U stvari sjećam se da sam bio dijete kada sam je vidio zadnji put. Sada se sa svojim trećim, ili možda četvrtim, suprugom Nikolom definitivno vratila iz daleke Švedske. Teta Snježana je bila vrlo kontroverzna žena. Bila je, kako se ono kaže, crna ovca u obitelji. Već u srednoj školi bila je vrlo problematična. Pušila je, pila alkohol, a vjerojatno da je eksperimentirala i s drogama. Bježala je od kuće pa su je morali i uz pomoć policije tražiti. Tako se barem pričalo. Nije uspjela završiti srednju školu redovnim putem. Otac, tj. moj djed, nekako ju je zaposlio pa je uz posao završila srednju školu ali nije se nakon toga zadržala na poslu. Jednog dana pokupila je svoje krpice pa otišla najprije u Italiju, iz Italije u Austriju a potom u Njemačku. Udala se za jednog čovjeka iz Makedonije koji je u Njemačkoj vodio mali restoran. Radila je u restoranu kao konobarica i vrlo brzo se prokurvala što je bio razlog da se taj brak raspadne.

Pričalo se da se bavila svakakvim poslovima pa čak i prostitucijom. Udala se i drugi put. Ovaj puta za nekog Turčina. Ni taj brak nije potrajao. Živjela je s nekim Nijemcem a naposlijetku je završila u Švedskoj. U Švedskoj je i upoznala Nikolu za kojeg se udala po treći put. U međuvremenu je jednom na kratko boravila kod svoje sestre, tj. moje mame, ali bilo je to ljeti a ja sam bio na moru pa je nisam vidio. No saznao sam da su se teta Snježana i Nikola odlučili vratiti u Hrvatsku. Pronašli su jednu lijepu kuću s velikom garažom na periferiji gdje je Nikola naumio otvoriti nekakav obrt. Koliko sam shvatio radilo se o strojnoj obradi metala. Teta Snježana inzistirala je da otvore i neki kafić kojeg bi ona vodila jer, kako je tvrdila, imala je dosta iskustva s radom u ugostiteljstvu. I sad kad sam kao već odrasli muškarac ponovo vidio svoju tetu stekao sam, iz prve, dojam da je mamina sestra, a moja teta, i dalje prilično otkvačena žena. Na prvi pogled djelovala mi je nekako kurvanjski, usudim se reći, pomalo droljasto.

Nikola je bio sušta suprotnost od Snježane. Miran i tih čovjek koji je malo govorio i pušio je lulu. Mršav, proćelav sa sijedom bradicom i isto takvim brkovima. Nije mi trebalo puno pa da shvatim kako se teta na njega zalijepila jer je tip imao novca. S druge strane nju su stiskale godine i bilo joj je nužno potrebno da se s nekim skrasi i riješi svoju budućnost. Iako je teta imala lijepih godinica djelovala je dosta mladalački. Imala je za svoje godine vitku liniju i na prvi pogled, za moj ukus, činila mi se malo premršava. Izgrlila me i izljubila mjereći me od glave do pete uz konstataciju kako sam izrastao u pravog i zgodnog muškarca. A kada je čula da sam ljubitelj motora naglo je živnula. Ja uistinu jesam ljubitelj motora. Imam ih dva komada. Tražila je da je odvedem u garažu i pokažem joj motore. Nisam imao ništa protiv. Vidjevši moje motore oči su joj zaiskrile. Bili smo sami u garaži i teta se osvrnula iza sebe i vidjevši da nema nikoga ispričala mi je kako je nekoliko godina živjela s jednim motristom. Bile su to najluđe i najljepše godine njenog života, kako je rekla. Na odlasku me zamolila da pronađem malo vremena i dođem s motorom kod njih te da joj pružim mogućnost da se sa mnom malo provoza. Kada sam obećao da ću doći već idućeg dana, privila se uz mene , zagrlila me i poljubila u obraz. Htio, ne htio morao sam samom sebi priznati da me mamina sestra seksualno privlači.

Drugi dan izvršio sam dano obećanje i motorom stigao ispred tetine i Nikoline kuće. Iskreno se razveselila mom dolasku. Ponudila me sokom i kavom i jedva dočekala da sjedne na motor iza mene. Nikola je mirno pućkao svoju lulu proučavajući papirologiju vezanu za otvaranje obrta. Teta je obukla kožnu jaknu i izašla sa mnom a Nikola se nije ni osvrnuo za nama. Provozali smo se gradom na mojoj Yamahi i teta je istinski uživala. Odvezli smo se i do kafića kojeg je trebala kroz neko vrijeme otvoriti a kojeg su ona i Nikola uzeli u najam. Uvela me unutra držeći me ispod ruke svo vrijeme. Pričala je o nekim detaljima pruređenja koji će izmijeniti konačan izgled lokala. Potom smo otišli na kavu i odvezao sam je doma. Sišla je s motora i raširila ruke podigavši glavu prema gore:-Nemaš pojma koliko mi je ovo nedostajalo. Baš sam uživala u vožnji.- Pogledala me i zahvalila mi zagrlivši me. Pitala me kada ću opet navratiti. -Obzirom da tijekom tjedna imam dosta obveza onda ću navratiti za vikend- rekao sam joj. Pitao sam je bi li željela sa mnom otići u Samobor jer tamo ću se sastati s kolegama motoristima. Imamo jednu vikendicu gdje se nas grupa motorista povremeno sastaje pa malo roštiljamo i tulumarimo. Ta ideja ju je oduševila.

Došao sam po nju u dogovoreno vrijeme. Vrata kuće bila su otvorena ali sam ipak pozvonio. Čuo sam tetin glas koji me pozivao da uđem. Vidjevši je kako se odjenula ostao sam bez teksta. Na sebi je imala neku crnu prozirnu bluzu kroz koje su se nazirale sise a bradavice su prijetile da probiju bluzu. Osim toga obukla je crnu minicu, mrežaste čarape i crne čizme. Valjda je poblajhala i kosu jer bila je svjetlija nego inače. Izgledala mi je nekako mlađe nego nekoliko dana ranije. Smiješila se jer očito da je primjetila kako sam zinuo. Rekla mi je da sačekam dok ne uzme novčanik i dokumente. Okrenula se i kroz širom otvorena vrata ušla u spavaću sobu. Gledao sam za njom i sad više nisam mislio da je mršava već bi prije rekao, ono prvo, da ima vitku liniju i da izgleda jebeno seksi. Kada se sagnula do police na kojoj se vjerojatno nalazio spomenuti novčanik s dokumentima, njezina bezobrazno kratka minica podigla se otkrivajući rubove mrežastih samostojećih čarapa kao i dio guze. Blejao sam kao telac a ona je okrenula glavu u mom smjeru pitajući me da li se dobro odjenula. Knedla mi je zastala u grlu i trebao sam se iskašljati kako bi uopće nešto mogao reći:-I više nego dobro.- nekako sam promucao. Odjenula je kožnu jaknu i izašli smo napolje. Nikola je bio u radionici. Nisam ga ni vidio a ni teta Snježana nije osjetila potrebu da mu se javi na odlasku. Dao sam joj kacigu i sjela je iza mene. Priljubila se uz moja leđa i obgrlila me rukama oko struka. Bacio sam, kriomice, još jedan pogled na njene noge i krenuli smo.

Moji prijatelji bajkeri bili su oduševljeni mojom tetom. Odmah se uklopila u društvo. Trusila je pivo kao i ostale žene iz društva. Sada mi je bilo jasno da teta Elvira uistinu ima dosta iskustva u druženjima s motoristima. Odlično smo se zabavili a ženske su se skroz otkvačile nakon prilične količine ispijenog piva. Bilo je, pjesme, plesa pa i skidanja grudnjaka na veselje muškog dijela društva. Iako je popila lijepu količinu piva teta Snježana je bila skroz prisebna i dobro raspoložena. Kući sam je dovezao negdje oko tri sata ujutro. Sišla je s motora i čvrsto me zagrlila zahvaljujući mi na dobrom provodu. Rekao sam joj kako može, ako želi, i ubuduće ići sa mnom na takva i slična druženja. Usne su joj se razvukle u široki osmijeh. Rekla je kako me to željela pitati ali nije se usudila jer misli kako vjerojatno imam djevojku pa mi je djevojka pratilja na tim i takvim druženjima. Iskreno sam joj priznao kako postoji jedna djevojka s kojom se povremeno viđam ali to nije ništa ozbiljno, a osim toga ona baš nije luda za bajkerskim tulumima.

Idući vikend, teta i ja, zaputili smo se motorom u Međimurje, točnije prema Čakovcu. Sastanak je bio dogovoren u centru Čakovca i tu smo se okupili u priličnom broju. Potom smo se motorima zaputili na jedno imanje koje popularno mi motoristi zovemo "ranč golih u sedlu". Bilo nas je iz raznih dijelova sjeverozapadne Hrvatske ali i šire. Krenula je zabava uz roštilj i pivo. Opuštena i vesela atmosfera postajala je sve zagrijanija. Kao i obično nekoliko žena se osmjelilo i pokazalo svoje gole sise. Sad se i moja teta razuzdala. U jednom trenutku uz opće odobravanje prisutnih svukla je bluzu ispod koje je imala nekakav crni, čipkasti i prozirni korzet ili nešto slično tome. Spustila je naramenice razgolićivši u potpunosti svoje sise. No, nije tu stala. U nekoliko sekundi svukla je minicu. Ispod minice na sebi je imala kratke hlače ili bolje rečeno odrezane traperice. Bile su toliko visoko podrezane da su joj guzovi bili skoro skroz otkriveni. Kada se uz erotizirani ples sagnula i naguzila ona tanka trakica koja je između nogu držala traperice uvukla joj se u obrijanu pičku. Teta je uspjela zapaliti sve prisutne muškarce ali i žene.

Tulum je potrajao do dugo u noć i ovaj put sam tetu dovezao kući nešto prije pet sati ujutro. Malo me brinulo kako će Nikola reagirati no teta nije pokazivala nikakve znakove zabrinutosti. Silazeći s motora malo je zateturala što nije bilo nikakvo čudo uzimajući u obzir količinu alkohola kojeg je popila. Primio sam je za ruku plašeći se da ne padne. Za svaki slučaj odlučio sam je dopratiti do vrata kuće. Imao sam namjeru otići no teta je inzistirala na tome da uđem i da još nešto popijemo. Rekoh joj kako nema smisla a osim toga Nikola bi se mogao ljutiti. Na spomen Nikolinog imena teta je samo odmahnula rukom. Držeći me ispod ruke uvela me u kuću. Odmah je svukla kožnu jaknu i bluzu. Ponudila me da sjednem. Iznenađeno sam je gledao dok je svlačila minicu. No nije tu stala. Govoreći da joj se piški počela je skidati i one podrezane traperice koje je imala umjesto gaćica. Sada je na sebi imala samo onaj prozirni mini kombine za koji sam mislio da je nekakav korzet. Krenula je prema vratima sobe u namjeri da ode na wc ali opet se zateturala pa sam ustao ponudivši se da je otpratim do wc-a. Dok smo išli prema wc-u naramenice onog kombinea kliznule su s ramena otkrivajući joj gole sise. Nije uopće pokazivala želju da ih pokrije. Širom je otvorila vrata wc-a i ušla. Nije se potrudila zatvoriti ih. Sjela je na školjku i stala pišati ne mareći za mene koji sam poput telca stajao na vratima i gledao taj prizor. Vidjevši moju zbunjenu facu nasmijala se. Okrenuo sam se u stranu ispričavši se. Pitala me zašto se ispričavam kada sam je ionako skoru posve golu vidio tamo na ranču. Uzela je toalet papir i obrisala pičku. Izašla je u hodnik i tek tada je s vješalice uzela kućni ogrtač i stavila ga na sebe.

Tek što nam je natočila i poslužila piće u sobu je ušao sneni Nikola u piđami. Pozdravio nas je kratko rekavši da se nedamo smetati. Potom je otišao na wc i vratio se nazad u spavaću sobu. Nisam se osjećao baš ugodno bez obzira što je teta rekla kako je Nikola navikao da ona ponekad dođe kući u trenutku kada se on budi. Nikola nije bio tip koji voli tulumarenje ali nije imao ništa protiv toga da ona ode u noćni život. Ispio sam piće i pozdravio se s tetom. Obećao sam da ću joj se javiti narednih dana. Idućih dana intezivno sam razmišljao o teti Snježani. Njene gole sise i pička nisu mi izlazile iz misli. Prošla su četiri dana i nisam izdržao. Odlučio sam se motorom odvesti do nje i Nikole. No, Nikola je bio sam kod kuće. Rekao mi je kako je teta otišla do kafića koji je još u fazi preuređenja. Sjeo sam na motor i odvezao se do kafića.
Ušao sam i sve je ukazivalo na radove koji su bili u toku. Na podu je bio najlon na kojem su bile ljestve, plastične kante, gipsane ploče i nešto od alata. Teta se pojavila izašavši iz prostorije na čijim vratima je pisalo "privatno". Široko se nasmijala vidjevši me. Bilo joj je iskreno drago što me vidi. Pokazivala je po kafiću govoreći kako je ljuta jer su se radovi odužili. Odlučila je podijeliti prostor na način da u jednom dijelu bude picerija a u drugom kafić. Potom je dodala kako sad više i nije toliko zainteresirana za vođenje kafića i kako bi ga najradije, nakon što ga do kraja sredi, dala u podnajam.

Sjetio sam se jednog svog znanca Ivana, također bikera, koji je imao namjeru otvoriti nekakav lokal pa bi možda bio zainteresiran. Inače Ivan je u prigradskom naselju gdje je živio imao mali lokal ali želja mu je bila otvoriti nešto i u gradu. Teta mi je predložila da malo poslikam lokal iznutra i izvana pa mu pokažem slike. Dok sam fotkao mobitelom unutrašnjost lokala u kadar mi je ušla teta.
-Poslikaj malo i mene.
Nisam imao ništa protiv. U jednom trenutku zadigla je haljinu pokazujući noge. Prišla mi je i stavila ruke na moja prsa.
-Znaš Igore, morala bi ti nekako zahvaliti zbog toga što si me vodio sa sobom. Bilo mi je super.
-Nema problema teta. Bilo mi je zadovoljstvo.
-Hajde da se ti i ja nešto dogovorimo. Nemoj me više zvati teta. Zovi me samo Snježana, jel može?
-Ako ti tako hoćeš ja nemam ništa protiv
Dok je to govorila ruke su joj lagano klizile s mojih prsiju prema dolje. Prislonila je svoje usne na moje... Prstima mi je raskopčavala remen na hlačama. Malo je rastvorila usne i jednostavno sam joj gurnuo jezik u usta što je ona spremno prihvatila. Otkopčala mi je šlic i zavukla ruku u gaćice. Ljubila me i milovala moj kurac. Čučnula je i u idućem trenutku moj kurac topio se od miline u tetinim ustima. Gutala ga je do jaja milujući mi jaja. Nije ga vadila iz usta ni kada sam počeo svršavati. Progutala je većinu sperme kojom sam joj napunio usta. Ustala je i otišla u wc. Majko mila, ovo je bilo fantastično, razmišlajo sam dok je teta u wc-u najvjerojatnije ispirala usta. Vratila se i zagrlila me pitajući me da li mi se svidjelo. O da, itekako mi se svidjelo.

Dan kasnije čuo sam se s Ivanom. Objasnio sam mu situaciju i mogućnost da uzme, po vrlo povoljnim uvjetima, u podnajam lokal moje tete. Dogovorili smo se da u nedjelju dođem do njega. Pokazat ću mu slike lokala, popit ćemo koje pivo a on će spremiti i fiš paprikaš jer uz motore Ivan obožava i odlazak u ribičiju. Još sam bio u sedmom nebu zahvaljujući tetinom pušenju mog kurca. Nazvao sam je i objasnio joj situaciju te je pitao želi li poći sa mnom do Ivana. S oduševljenjem je prihvatila moj poziv. S još trojicom poznanika, također bikera, zaputili smo se do Ivana. Ivan nas je dočekao uz kotlić u kojem je spremao fiš. Upoznao sam ga s tetom i odmah mi je upalo u oči da se Ivan teti sviđa. Otvoreno je koketirala s njim. Moram biti iskren i priznati da sam osjetio malu dozu ljubomore. Na terasi smo ispijali pića, ja uglavnom sokove a teta pivice, i guštali u ukusnom fiš paprikašu. Ivanu sam pokazao slike lokala. Kazao je kako mu se ono što je vidio na slikama uglavnom sviđa a najviše mu se svidjela fotka gdje teta zadignute haljine pokazuje noge. U jednom trenutku Ivan je pozvao tetu u podrum svoje kuće koji je uredio kao konobu. Dok smo mi ostali vani kartali Belu nisam ni primjetio da teta i Ivana nešto predugo nema. Prekinuli smo kartanje kako bi uzeli pauzu za pišanje. Slutio sam da su teta i Ivan već davno pregledali konobu u Ivanovom podrumu i da se sad bave nečim drugim. Ušao sam u kuću i uvjerio se da sam bio u pravu.

Ivan je u spavaćoj sobi razvaljivao tetu sto na sat. Teta je ležala raširenih nogu dok je Ivanov kurac ulazio duboko u njenu pičku. Teta je prigušeno stenjala zabijajući nokte u Ivanova leđa. Tiho sam se udaljio i vratio na terasu. Ostatak društva smiješio se jer očito su shvatli što se u kući događa. Nakon nekih pola sata teta i Ivan izašli su na terasu. Vili, jedan od prisutnih znanaca, pitao ih gdje su se tako dugo zadržali. Ozbiljna lica Ivan je odgovorio kako su pregovarali o poslu, tj. o najmu tetinog kafića. Taj odgovor izmamio je osmijeh na našim licima ali i na tetinom. Iako je bila svjesna da znamo čime su se do maloprije, ona i Ivan, bavili nije pokazivala ni najmanji znak nelagode. Na povratku kući došavši do grada, teta i ja, pozdravili smo se s ostatkom ekipe. Nisam je odmah odvezao doma. Navratili smo do jezera Jarun gdje smo malo prošetali i popili po još jedno piće. Mislio sam da me teta nije primjetila kada sam ušao u sobu gdje ju je svojim kurcem obrađivao Ivan ali prevario sam se. Priznala mi je kako me primjetila. Zamolila me da se slučajno ne izbrbljam pred nekim a pogotovo ne pred mamom, tj. njenom sestrom. Obećao sam joj kako ne treba brinuti za što me nagradila poljupcem u usta.

Iduće druženje s bikerima bilo je organizirano na imanju jednog frenda nedaleko od Ivanić Grada. Bilo nas je dvadesetak uključujući ženski dio populacije. Na ražnju smo okrenuli janjca i dobro se provodili. Bio je prisutan i Ivan. Motoristi su očito bili tetina slabost. Ponovo se pojebala s Ivanom ali i sa dlakavim Robertom. Pošteno i žestoko su je razvalili. Zbog određenih obaveza Nikola je morao otputovati u Švedsku na desetak dana. Konačno sam i ja došao na svoje. Tih desetak dana provodio sam uglavnom kod tete i bilo je ludo. Jebao sam je gotovo u svakom dijelu kuće. U sobi, u kuhinji na stolu, u kupaonici ispod tuša, na podu... Pa čak i u Nikolinoj radionici. Teta Elvira iscijedila me poput limuna. Lijepa količina moje sperme završila je u tetinim ustima, pički pa čak i guzi. Ja nisam sklon alkoholu i alkoholna pića pijem rijetko i u malim količinama no teta se, iako je mogla dosta popiti, u nekoliko navrata napila preko svake mjere. Posrtala je, padala, ali bez obzira koliko popila u seksu je bila divlja i nezasitna. U stvari čim bi malo popila postajala je razuzdana i divlja. Moja mama bila je zabrinuta zbog toga što me danima nije bilo kod kuće. Iako sam joj se redovito javljao mobitelom, što sam i inače činio kada bi s prijateljima motristima zatulumario po nekoliko dana, činilo mi se da nešto sumnja. Nije znala da je Nikola otputovao ali to je kasnije doznala. Osim toga Nikola joj je sam rekao kako teta sa mnom povremeno odlazi na bikerske tulume. Sumnjičavo me gledala ali nije ništa konkretno pitala. S tetom se viđam i dalje. Ivan je pruzeo lokal od tete. Nedavno smo teta, Nikola i ja bili na izletu. Posjetili smo Plitvička jezera koja su oduševila Nikolu. Nikola je popio dva ili tri piva i to ga je uspavalo. Ja sam stoga vozio njegov džip nazad. Teta me opet uspjela napaliti. Pišalo joj se i zamolila me da stanem uz cestu. Izašla je, svukla hlače i gaćice te čučnula uz vrata auta i popišala se. Nikolu smo dovezli kući. Teta ga je otpratila u kuću pa se vratila jer trebalo je mene odvesti doma. Vratila se a na brzinu se i preodjenula. Pojavila se u minici, crnim čarapama i ćizmama.

Umjesto da me odveze kući krenuli smo, na njezin prijedlog, do nekada tetinog a sada, Ivanovog kafića. Nisam izdržao a da joj iskreno ne priznam kako me uzbudila dok sam je gledao kako piša pored auta. Glasno se nasmijala i zaustavila auto. U čudu sam je gledao. Kratko mi je rekla:-Gledaj sada.- Izašla je iz auta i stala na nogostup. Podigla je minicu i raširila noge. Njene crne hulahopke su imale prorez na mjestu gdje joj se nalazi pička. Prstima ruke raširila je rubove hulahopki i popišala se na moje oduševljenje. U kafiću kod Ivana ostali smo do završetka radnog vremena. U stvari Ivan je iskoristio to što u jednom trenutku nije bilo gostiju pa je ranije, nego obično, zatvorio lokal i navukao zavjese. Unutra smo ostali Teta Elvira, Ivan, Robert i ja. Sve je počelo tetinom željom da nam svoj trojici popuši kurac. I popušila nam je. No tu nije bio kraj orgijanju... Sva trojica jebali smo tetu Elviru i to sve rupe... osim onih u ušima i nosu.

I potrajalo je to orgijanje s maminom sestrom sve dok moja mama nije saznala. E, a što je bilo dalje to je već jedna druga priča. A i o tome ću vam pisati.






     

   

 



  

28. sij 2015.

Volim kad mi strina i njena kćer puše kurac

Vrata strinine kuće bila su otključana. Nisam se trudio zvoniti, ušao sam u hodnik, a nisam pokucao ni na zatvorena vrata sobe. Jednostavno sam ušao. Strina Spomenka sjedila je na rubu kreveta i bilo je očito da se koju minutu ranije probudila. Po mutnom pogledu i podbuhlom licu zaključio sam kako je opet bila pijana.
- Lijepi pozdrav strina. Jesi li dobro?
Gledala me zbunjeno i šutjela mada je mogla očekivati moj dolazak.
-Znaš zbog čega sam došao a djeluješ mi nekako iznenađeno.
-Oprosti Veljko ali tek sam se probudila... Koliko ima sati?- Pitala me.
-Pet. Ali pet sati poslijepodne.
Strina je dlanovima i prstima ruku trljala oči i lice. Šutio sam i čekao. Napokon je opet podigla glavu i pogledala u mom smjeru.
-Veljko, žao  mi je ali ja nemam novac. Morati ćeš me pričekati još neko vrijeme, a osim toga...
-Što osim toga?- Pitao sam.
-Pa, htjela sam te zamoliti da mi posudiš još nešto novca. Obećajem, vratit ću ti.
Napravio sam dva-tri koraka bliže njoj.
-Čuj strina... Dogovor je bio da mi novac vratiš, ne danas nego, još jučer. Je li tako?
Opet je pokunjeno spustila glavu i gledala u pod.
-Znam, Veljko, znam, ali ja novca nemam.
Podigla je pogled prema meni.
-Čekam da mi kćer dođe ili mi pošalje novac. Obećala je.
Gledali smo se nekoliko sekundi šutke.
-Gle strina, ovako ćemo se dogovoriti. Imaš tri mogućnosti.
Sjeo sam na krevet pored nje prije nego sam nastavio.
-Prva mogućnost je da mi odmah vratiš sav novac a obzirom da si mi strina neću obračunati kamatu. Druga mogućnost je da mi, ako nemaš sav novac, platiš kamatu a glavnica onda ostaje do daljnjega. Obzirom da nemaš novca ni za kamatu ostaje treća mogućnost. Treća mogućnost je da kamatu otplatiš na neki drugi način.
Iznenađeno i zbunjeno me gledala.
-Na koji drugi način?- pitala je
-Pa recimo da mi popušiš kurac.-rekao sam bez okolišanja.
-Ti nisi normalan!- Ustala je s kreveta kao oparena.
Iz unutarnjeg džepa jakne izvukao sam pljosku. Otvorio čep i otpio gutljaj rakije koja se unutra nalazila. Pružio sam pljosku strini. Trenutak je oklijevala a onda ipak uzela pljosku iz moje ruke.


Ako ste pomislili da je moja strina Spomenka neka jako seksi i atraktivna žena prevarili ste se. Ona je žena koja je prevalila šezdeset godina. Godine, a još više neuredan život i alkohol na njoj su ostavili traga. Istina da je ostavila cigarete i da danas pije manje nego prijašnjih godina ali i dalje se s vremena na vrijeme opasno zna napiti. A zašto se onda ja na nju palim i nudim joj mogućnost da mi popuši kurac? E to je sad jedna druga i duga priča ali ja ću ovdje nastojati to opisati u kratkim crtama, koliko je to moguće.

Strina Spomenka nekada je bila turbo dobra ženska. Izgledala je jebeno seksi. Moj stric Tomo naivno je uletio u njenu zamku. Spomenka je bila starija od njega gotovo osam godina i već je imala izvanbračnu kćer. Strica je opčinila i on je poput kakvog balavca zbog nje izgubio razum, da se tako izrazim. Opominjali su ga mnogi pa i moj otac, tj. njegov brat. Stric nikoga nije slušao. Oženio se sa Spomenkom i uselio kod nje. Spomenka je živjela u maloj kući koja je bila u prilično lošem stanju. Zahvaljujući mom stricu kuća je dograđena i temeljito obnovljena. Spomenka je ubrzo rodila kćer i svi su se ponadali kako će na kraju ipak sve ispasti dobro. No, iako je jedno vrijeme strina mirovala i uspješno glumila vjernu i dobru ženu to nije potrajalo. Počela je sve češće izlaziti. Stric se brinuo za svoju ali i njenu kćer dok je strina tulumarila, kurvala se i opijala. Nabijala mu je rogove kad god bi joj se za to ukazala prilika. Događalo se da je po nekoliko dana ne bude kod kuće. Stric ju je redovito tražio, nalazio i vraćao doma... Često puta pijanu ko kravu. Moj otac ga je nagovarao da prekine tu vezu, tj. brak, dok još ima vremena. No stric Tomo nikoga, pa ni svog brata nije želio poslušati. Na kraju su svi digli ruke i pustli ih da žive kako žive. Kako je stric Tomo kasnije pričao, bio je u dosta navrata spreman konačno raskrstiti sa Spomenkom no ona je bila vrlo lukava.

Kada bi vidjela da vrag uzima šalu ona bi se primirila i vrlo vješto je glumila kako se smirila i promijenila. Naivni, a usudim se reći, i pomalo glupi, očev brat svaki puta bi se ponadao da će sada biti sve u redu i svaki put bi se iznova razočarao. Godine su prolazile a strina se nije mijenjala. Onda je nekako izvukla prijevremenu mirovinu i tek tada je počela ludovati. Dodatni problem je postala i strinina prva kćer. Već sa 16 ili 17 godina počela je živjeti na način sličan načinu života svoje majke. Stric je radio kao "crnac", kako se to kaže. Da bi zaradio više novca prihvaćao je i terenski rad. Odlazio bi na teren i ne bi ga bilo kod kuće po tjedan dana. Umjesto da Spomenka cijeni njegovo zalaganje za to da bi njihov život bio bolji i kvaltetnji ona je, kad bi potrošila svoju skromnu mirovinu, tražila od njega da im šalje novac koji bi trošila sad već zajedno sa kćerkom. Ženske su se provodile, tulumarile, kurvale se i opijale. Kćer koju je imala sa stricem, dakle moja prava sestrična, više je vremena provodila kod nas nego sa svojom majkom i polusestrom. Strini to uopće nije smetalo. Štoviše bila je sretna što su je moji roditelji osobodili tereta i brige.
Vrhunac je bio kada se stric neplanirano vratio s terena i zatekao svoju ženu i njenu kćer u krevetu s nepoznatim muškarcem. Majka i kćer dijelile su istog ljubavnika i obje se istovremeno jebale s njim. Napokon je stric shvatio da ovako više ne ide. Malo kasno ali bolje ikada nego nikada. Kćerka koju je imao sa Spomenkom imala je sreću što je imala nas, tj. moje roditelje koji su se o njoj brinuli kao da je njihovo dijete. Stric je imao nešto novca u banci kojeg mu je moj otac isplatio kao dio ostavštine i zajedničkog nasljedstva. Puno je radio a kako nije pušio ni pio imao je i nešto ušteđevine. U međuvremenu je i on upoznao jednu rastavljenu ženu koja je bila nešto mlađa od njega. Podigao je novac, uzeo ušteđevinu a pokupio je i ostatak novca koji se nalazio u kući te je sa kćerkom zauvijek napustio Spomenku i njenu kćer. Jedno kratko vrijeme skarsili su se kod nas. Ubrzo je stric kupio malu obiteljsku kuću na selu i tamo se preselio sa kćerkom i novom životnom partnericom.

Spomenka je bila izvan sebe i sad je ona bila ta koja je tražila mog strica i molila ga da se vrati. No stric nije htio ni čuti. Ubrzo je zatražio razvod braka sudskim putem i ta priča je za njega završila. Spomenkina kćer, Lidija se inače zove, upoznala je nekog starijeg muškarca i odselila se k njemu. Koliko sam imao prilike čuti Lidija je postala prava kurva. Jebala se sa starijim muškarcima za novac. Također je živjela burnim životom kao njena mama. Spomenkina mirovina nije bila velika i vrlo brzo bi je potrošila, najviše na piće. Klatarila bi se po sumnjivim birtijama i bila je spremna za sitan novac popušiti kurac ako bi to netko od nje tražio. Svako malo bi navratila do nas tražeći od mojih roditelja da joj posude novac. U nekoliko navrata moji starci bi joj posudili ali ona nije ni pomišljala vratiti ga. Napokon ju je moj otac zamolio da više ne dolazi. Onda sam se ja ponudio da joj posudim novac a evo i zbog čega.

Rekao sam već prije da je strina Spomenka u mlađim danima bila jebeno dobra ženska. Najviše zbog nje sam dolazio stricu u posjet. Spomenka je bez imalo kompleksa po kući hodala polugola ili u prozirnim kombineima. Iako bi je stric opominjao da se odjene nije ga baš slušala. Odjenula bi se ali ne odmah. Uh, kako me je znala narajcati. Nakon tih posjeta strini i stricu imao bi materijala za drkanje za barem tjedan dana. Totalno me napalila prilikom dočeka jedne Nove godine. Doček je bio organiziran u sali vatrogasnog doma. Strina je bila izuzetno dobro raspoložena. Popila je dosta toga i uskoro je počela flertovati sa jednim od konobara. Pozorno sam je pratio i gledao što se događa. U jednom trenutku uzela je svoju torbicu te se ispričala rekavši kako ide na toalet. Desetak minuta ranije primjetio sam kako je s konobarom izmijenila nekoliko rečenica nakon čega je on nestao iz sale. U podrumu vatrogasnog doma nalazile su se uskladištene gajbe s vinima, vodom, pivom i sokovima. S obje bočne strane vatrogasnog doma kao i sa stražnje strane bili su prozori s rešetkama. To su bili prozori spomenutog podruma. Izašao sam malo poslije strine sluteći kako razlog njenog odlaska nije potreba da ide u toalet. Obišao sam oko zgrade vatrogasnog doma i sa bočne strane ugledao jedan prozor koji je bio osvjetljen. Sagnuo sam se i provirio. prozor je bio prašnjav ali ipak se mogla vidjeti unutrašnjost prostorije. Konobar je sjedio na jednom starom kancelarijskom stolcu spuštenih hlača. Bio mi je okrenut leđima. Strina je klečala na prljavom starom tepihu. Oslonila se rukama o njegova koljena i pušila mu je kurac. Mahinalno sam počeo preko hlača stiskati svoj kurac. Iako je vani bilo prilično hladno ja od uzbuđenja koje me obuzelo tu hladnoću nisam osjećao.


Raskopčao sam šlic i izvukao kurac. Drkao sam a mislim da sam svršio za nekih petnaestak sekundi. Strina je i dalje pušila i nakon dvije-tri minute naglo je odmakla glavu rukom pridržavajući konobarov kurac iz kojeg se cijedila sperma. Nagnula se u stranu i ispljunula dio sperme koji joj je završio u ustima. Rukom je brisala usta smijući se i nešto govoreći konobaru. Oboje su ustali i nakon što je konobar obukao hlače zapalio je cigaretu a strina je krenula ka izlazu. Na povratku iz podruma stvarno je otišla na toalet. Sredila je šminku i vratila se u salu. Stric je djelovao ljutito jer je vjerojatno nešto sumnjao. Strina i stric razmijenili su nekoliko rečenica. Mada ih nisam mogao čuti zaključio sam da razgovor nije bio ugodan. Kasnije sam iz razgovora s nekima od starijih dečkiju saznao da se povremeno sastaje s onim istim konobarom.

Nakon te epizode u vatrogasnom domu još više sam se napalio na strinu. Želio sam je pojebati više nego dobiti zgoditak na lotu. Nekoliko mjeseci nakon spomenutog događaja u vatrogasnom domu u lokalnom kafiću popio sam nekoliko piva i pod utjecajem maligana ohrabrio se te odlučio posjetiti strinu. Znao sam da strica nema doma pa sam to želio iskoristiti. Da bi se još više ohrabrio u trgovini sam kupio pola litre brendija. Prohodao sam tih 4-5 kilometara do stričeve kuće svako malo potežući iz boce. Pozvonio sam na vrata skrivajući bocu ispod jakne. Strina je otvorila i iznenadila se što me vidi. Pozvala me da uđem sumnjičavo me gledajući. Vjerojatno je odmah uočila da nisam baš trijezan. Ulazeći u kuhinju boca ispod jakne mi je kliznula i krajnjim naporom sam je zadržao da ne padne na pod. Strina se nasmijala pitajući me gdje sam se napio. Koliko god bio pijan ipak mi je bilo neugodno zbog toga što me odmah provalila i shvatila da sam malo više popio. Ponudio sam joj da popije što je rado prihvatila. Donijela je dvije čaše i natočila nam. Svo vrijeme me gledala s nekim podsmijehom na usnama. Kad me pitala zašto sam došao a znam da strica nema kod kuće, počeo sam se od nelagode vrpoljiti na stolcu. Iako mi je svijest relativno dobro funkcionirala pokreti su mi bili nespretni i usporeni. Ispio sam piće iz čaše pa sam počeo zamuckujući pričati kako sam u stvari došao zbog nje. Želio sam je vidjeti. Smijala se i provocirala pitanjima. Nisam nikako pronalazio prave odgovore pa sam trkeljao i zamuckivao da bi nakraju ipak rekao kako mi se ona jako sviđa. Strina se glasno nasmijala i ustala od stola govoreći mi kako je najbolje da se vratim doma i odspavam. Ustao sam i gledao strinu koja se podbočila rukama o bokove. Gledao sam u njene sise i konačno se odlučio za akciju. Prišao sam joj i uhvatio je oko struka. Strina je izvila glavu u stranu i glasno se cerekala. Primio sam je rukom za sisu i počeo je ljubiti u onaj prorez između sisa. Nekoliko sekundi nije reagirala osim što se i dalje glasno smijala. Onda me odgurnula od sebe rekavši kako je krajnje vrijeme da odem. Prošla je kraj mene, izašla u mali hodnik otvorivši ulazna vrata. Posramljen i pognute glave izašao sam napolje. O kako me je bilo stid i koju sam silnu nelagodu osjećao idući dan kada sam se otrijeznio i sjetio svega. Prolazili su mjeseci a ja se od silnog stida nisam usudio sresti ni sa stricem a kamoli sa strinom. Vrijeme je prolazilo i stid je zamijenila ljutnja. Bio sam ljut na samog sebe ali i na strinu koja me tako ponizila i posramila. Bio sam toliko ogorčen da sam u jednom trenutku pomišljao na to kako ću otići do strine i otvoreno joj reći da sam je gledao kako puši kurac konobaru te da ću to ispričati stricu. Smirio sam se i ipak odustao od tog nauma. Zakleo sam se samom sebi da će ipak jednog dana ta drolja od strine i meni pušiti kurac isto kao što ga je pušila onom konobaru.

Vrijeme je prolazilo i stvari su se odvijale onako kako sam gore opisao. Shvatio sam da je konačno došlo vrijeme da se osvetim strini. Istina, sad je već strina bila ofucana, stara drolja ali meni to nije smetalo.
Dakle da nastavim s pričom tamo gdje sam stao. Strina je u ruci držala moju pljosku i gledala me na način koji bi se mogao protumačiti kao ljutit. Ustao sam i uzeo joj pljosku. Nakon što sam vratio pljosku u džep jakne pitao sam:
-No strina, što si odlučila?
-Veljko, nije u redu to što tražiš od mene. Kako te nije sram.
Nasmijao sam se i objasnio kako me uopće nije sram a osim toga ako odbije moj prijedlog sutradan ću doći s kamionom i nekoliko prijatelja pa ću joj isprazniti kuću. Uostalom, sve, ili gotovo sve, što ima u kući kupio je moj stric. I na kraju krajeva dobro znam da joj to pušenje neće teško pasti.
-Idemo strina. Nemam previše vremena. Sjedi tu na krevet.
Mrko me gledajući sjela je na rub kreveta dok sam ja raskopčavao hlače. Izvukao sam kurac i prinio ga njenim ustima. Strina je gledala u moj kurac oklijevajući. Ruku sam joj stavio na glavu i ni malo nježno povukao je prema svom kurcu. Otvorila je usta i spremno primila moj kurac. Sve u svemu stara drolja si je dala truda. Ništa čudno jer imala je ona lijepog iskustva u pušenjima raznih kuraca. O da... Konačno sam došao na svoje i ostvario svoju davnu želju i maštariju. Dok mi je strina obrađivala kurac ustima spustio sam ruku i uhvatio je za sisu. Osjetila je strina da sam blizu svršavanja i htjela je odmaknuti glavu ali uhvatio sam je rukama za kosu ne dopuštajući joj da se odmakne. Gusti mlaz sperme šiknuo joj je u usta i mada sam je držao za kosu uspjela se osloboditi mog kurca iz usta ali nije mogla odmaknuti glavu pa je dobar dio sperme završio na njenom licu. I dok sam je jednom rukom i dalje držao za kosu, drugom rukom primio sam svoj kurac i njime joj opalio pljusku po licu. Pustio sam je da ustane i ode u kupaonicu.


Strina se vratila u sobu držeći u rukama mali ručnik kojim je brisala usta i lice. Ponovo sam izvadio pljosku iz džepa i pružio joj. Uzela ju je i potegnula dobar gutljaj.
-Sjećaš li se strina kada sam prije dosta godina došao k tebi, a bio sam malo pijan, pa si me ismijala i izbacila iz kuće?
Šutjela je.
-Sjećaš li se?
-Sjećam.- Tiho je odgovorila.
Objasnio sam joj kako me tada jako povrijedila i kako sam sve ove godine čekao priliku da joj se osvetim. Bio sam iskren jer nisam imao nikakvog razloga glumiti ili lagati. Uostalom sada sam je držao, kako se ono kaže, u šaci. Rekao sam joj kako sad idem a ona može zadržati pljosku. Vratit će mi je za otprilike tjedan dana kada ću ponovo doći po novac ili po kamate. Iz džepa hlača izvadio sam 50 eura i pružio joj. Podsjetio sam je da joj se time i kamata povećala. Bez problema je uzela novac. Išla je ispred mene do ulaznih vratiju. Prije nego je otvorila vrata pljusnuo sam je po dupetu. Izašavši van još jednom sam je podsjetio da dolazim kroz kojih sedam-osam dana.
-I molim te Strina, ako ne budeš imala novca, dočekaj me u nekom seksi izdanju. Obuci minicu ili tako nešto. Kužiš?
Samo je klimnula glavom prije nego je zatvorila vrata.



DRUGI DIO: Lidija, kćer moje strine


I jest. Strina me uistinu dočekala u seksi izdanju. Stara kurvetina, bez obzira na svoje godine, dočekala me u nekakvoj razdrljenoj košulji koja joj je jedva pokrivala sise. Osim toga na sebi je imala minicu s razrezom sa strane, a na nogama štikle. Znači novca nije imala ali to sam i očekivao. Ovaj put strina mi ga je popušila spremnije i bolje nego prvi put. Lizala ga je čitavom dužinom s posebnim naglaskom na moja jaja. Jezikom je obrađivala glavić kurca svako malo gurajući vrh jezika u rupicu na vrhu. Rukom mi je stiskala kurac kod samog korijena kao da ga pumpa. Zašpricao sam je po licu i sisama a starka si je rukama razmazivala spermu po dudama. Lako sam shvatio da je sad već prilično napaljena i da bi je bez problema mogao pojebati. No, sad sam ja bio taj koji vodi igru. Ostavio sam je napaljenu rekavši kako ću navratiti kroz koji dan.
I došao sam. Dočekala me u samostojećim čarapama koje su se nazirale ispod nekavog kratkog kaputića koji je u stvari više sličio nekakvoj pelerini. Uspjela me napaliti u dovoljnoj mjeri da ju napokon i pojebem.


Ležali smo u krevetu i u jednom trenutku strina mi je spomenula kako ju je nazvala kćerka Lidija. Sutra ili prekosutra dolazi kući. Na moje pitanje znači li to da će donijeti novac odgovorila je kako ne zna ali sumnja. Obukao sam se i otišao. Parkirao sam ispred prvog kafića i naručio kavu. Dakle sada su stvari počele poprimati drugačiji značaj.

Naime, sad smo došli u onu fazu kada je strini postalo posve ok da mi puši kurac i da je jebem. To je značilo da bi stara, lukava, kurva mogla koristiti priliku. Nije joj teško padalo da se jebe sa mnom a usput mi pomalo uzima još novca kojeg nikada neće vratiti. Kada sam smišljao svoj plan računao sam i na tu mogućnost. Stoga je sad došlo vrijeme da primjenim svoj tzv. plan B. Na ruku mi je išlo i to što joj se vraća kćer. Sumnjao sam da kćerka ima novca a da i ima teško bi se odlučila na vraćanje. Inače od strine Spomenke sam doznao da se Lidija u međuvremenu udala. Brak nije potrajao, što me nije iznenadilo, ali iz tog braka za njom je ostalo dijete. Rodila je sina kojeg je ostavila, sad već bivšem, suprugu na skrb. Lidija je bila živi dokaz da plod ne pada daleko od stabla.

Odlučio sam u naredna dva-tri dana povući neka svoja poznanstva, između ostalih i ona u policiji. Vrlo brzo sam saznao da je Lidija bila optužena i osuđena zbog prostitucije. Potom je u nekoliko kafića radila kao konobarica pa se uskoro vratila starom poslu. Jebavala se za novac, između ostaloga i s nekim mutnim i opasnim tipovima od kojih je posudila novac kojim je otvorila svoj kafić. No, trebalo je vraćati dug, plaćati režije, najam, poreze... A ona je to zanemarivala a zaradu je trošila provodeći se i ne mareći za posljedice. To je rezultiralo time da ostane bez kafića i bez novca. Osim toga ostala je dužna novac nekim nezgodnim ljudima zbog čega je dobila lijepih batina. Napokon je bježeći od nekih nezgodnih ljudi, ali i od same sebe, odlučila vratiti se doma k mami. Nazvao sam Spomenku i pitao je da li se Lidija pojavila. Dobio sam potvrdan odgovor. Tražio sam da mi je da na telefon. Lidija me pozdravila srdačnim i veselim glasom. Nisam želio gubiti vrijeme niti joj dozvoliti da me pričom smekša. Odmah sam joj objasnio kako mi je strina rekla da će joj ona donijeti novac koji mi duguje. Nastao je kratki muk... Sada je tišim i manje veselim glasom rekla kako nažalost nema novac koji mi mama duguje. Nisam više želio razgovarati već sam prekinuo vezu spustivši slušalicu. Odmah sam se zaputio k njihovoj kući.

Obje su bile doma. Lidija je opet, kao i preko telefona, glumila srdačnost govoreći kako joj je drago što me vidi nakon toliko vremena. Izgledala je možda starija nego je stvarno bila. Kose obojene u blond djelovala je poput nekakve ocvale kurve. Taj dojam pojačavala je i nekakva bijela, kratka, haljinica koju je nosila. Ponudila me da sjednem a ona se zaputila u kuhinju kako bi skuhala kavu. Pitao sam ih imaju li što za popiti. Pogledale su jedna drugu prije nego je Spomenka, pomalo tužnim glasom, rekla kako nemaju. Kada je Lidija otišla u kuhinju izvadio sam sto kuna i pružio ih Spomenki. Rekao sam joj neka ode kupiti neko piće i neka se malo zadrži negdje na kavi jer želim na samo porazgovarati s Lidijom. Nisam joj trebao dva puta ponavljati. Na spomen pića na usnama joj je zatitrao smiješak i odmah je bila spremna na odlazak. Lidiji je kratko kazala kako ide u trgovinu po piće i zalupila je vrata iza sebe. Ubrzo se u sobi pojavila Lidija noseći na tacni kavu i šalice. Pričekao sam dok je natočila i sjela.

Nisam imao namjeru gubiti vrijeme i okolišati. Ukratko sam joj pojasnio kako stvari stoje. Stekao sam dojam da joj je Spomenka već rekla za novčani dug spram mene i nisam pogriješio. Lidija je nervozno lomila prste. Kazala je kako ima nešto malo novca ali to im treba za preživljavanje. Na moj upit što će kada to potroše samo je slegnula ramenima i zašutjela. Nakon kratke pauze rekla je kako će pokušati naći neki posao.
-Možda kao konobarica, u tome imaš iskustva, jelda?- Pitao sam je.
Iznenađeno me pogledala.
-Ili se možda misliš opet baviti najstarijim zanatom na svijetu?- Dodao sam.
Lidijino lice se zarumenjelo. Šutjela je shvačajući da znam mnogo više nego što je ona mislila.
-Ako se i zaposliš onda ćeš morati plaćati i alementaciju za dijete.- Nastavio sam je mrcvariti.
-A ako te budu tražili oni kojima duguješ novac neće ti baš ostati za život a kamoli za alimentaciju. A ja osobno poznajem jednog ili dvojicu tih ljudi.
Na Lidijinom licu pojavio se neki grč. Gledala me nemajući snage bilo što reći.Ne gubeći vrijeme i ne dopuštajući joj da se pribere nastavio sam.
-Gle Lidija. Voljan sam vam pomoći financijski. Strini i tebi ali...
-Što ali?-Pitala je skrušenim glasom.
Otpio sam gutljaj kave namjerno praveći pauzu.
-Ali to ima svoju cijenu, draga moja Lidija.
-Novac mi morate vraćati ili uredno otplaćivati kamatu.
Izvadio sam svežanj novčanica. U svežnju je bilo dvije tisuće kuna koje sam stavio na stol ispred Lidije.
-Odluči hoćeš li uzeti ponuđeni novac ili ne. Ako ga uzmeš onda ti i tvoja mama imate spram mene određene obveze i očekujem da ih uredno i bez pogovora izvršavate.
-Znači li to da ćemo ti obje morati vraćati kamate i dug u naturi?-Pitala je gledajući u novac.
Nije me iznenadila jer pretpostavljao sam da joj je Spomenka sve, ili skoro sve, ispričala.
-Pa između ostaloga.- Odgovorio sam
-Ali... nemoj misliti da ću se zadovoljiti samo time. Imam i druge zahtjeve.
-Kakve druge zahtjeve?- Pitala je.
-O tome tek ako uzmeš novac a ti odluči. Ili se konzultiraj s mamom ako tako želiš, međutim rok za odluku vam je vrlo kratak.
I dalje je gledala u svežanj novčanica i razmišljala.
-U redu. Pobijedio si. Uzet ću novac.
Stavila je ruku na novac ali istog trenutka ja sam svoju ruku stavio preko njene.
-Samo malo. Da bi uopće mogla uzeti ovaj novac imaš obvezu zapečatiti naš dogovor a to znači da mi sad i odmah pokažeš dobru volju i spremnost na poslušnost. U protivnom ništa od novca.Žao mi je ali stvari tako stoje.

Maknuo sam ruku s njene. Gledala me držeći i dalje svoju ruku na novcu. Skupila je šaku i uzela novac spremivši ga u džep haljine. Ustao sam i primio je za ruku. Odmah je ustala. Odveo sam je u njenu sobu.
-Skini haljinu, gaćice i naguzi se.- Naredio sam joj.
Bez oklijevanja je učinila što sam od nje tražio. Prethodno je izvadila novac i spremila ga u ladicu malog ormarića pored kreveta.


-Imaš sreću što me pale ovakve, pomalo ofucane drolje, kakva si ti.-Rekao sam joj. Ništa nije odgovorila. Svukao sam se. Naslinio dlan ruke i protrljao joj pičku. Rekao sam joj kako mi se sviđa što joj je pička izbrijana jer i ja se volim obrijati oko kurca s vremena na vrijeme. Prasnuo sam joj kurac u pičku trudeći se da ne budem nježan. Lidija je samo tiho zastenjala. Jaja su mi lupala o njenu pičku a šupak joj se širio i skupljao. Nije reagirala ni kada sam joj prst gurnuo u guzu. Shvatio sam da ga je drolja primala u sve rupe i to je bilo dobro. Nisam želio svršiti. Izvukao sam kurac iz njene sluzave pičke i legao na krevet rekavši joj da mi ga puši. Bez problema je prionula poslu. Prije nego sam svršio polegao sam je na leđa i izdrkao kurac špricajući spermu po njenom licu i sisama. Uzeo sam njenu haljinu i njome obrisao svoj kurac. Odjenuo sam se dok je Lidija, pokupivši haljinu i gaćice, otišla u kupaonicu.


Vratio sam se u sobu i sjeo u fotelju. Spomenka se pojavila nekoliko minuta kasnije noseći u plastičnoj vrećici bocu Travarice. Pitala je gdje je Lidija. Rekao sam joj da se vjerojatno tušira. Nije više ništa pitala. Donijela je tri čaše i natočila piće. Uskoro nam se pridružila i Lidija. Konstatirala je kako je piće toplo. Otišla je do kuhinje kako bi donijela led. Ustao sam krenuvši za njom s namjerom da joj, na samo, kažem kako od nje očekujem da o svemu porazgovara sa Spomenkom i kako u slučaju da Spomenka nešto prigovori ili ne pristane na moje uvjete već sutradan ima obvezu vratiti mi novac. Lidija se sagnula ispred hladnjaka. Nakon tuširanja se preodjenula. Na sebi je imala bijelu majicu i crnu minicu s razrezom i patent zatvaračem sa stražnje strane. I bez da se sagnula kroz prorez na suknji vidjeli su se rubovi njenih samostojećih čarapa. Sad kada se sagnula pogled je bio još bolji a primjetio sam da nije obukla gaćice. Rekao sam joj neka ostane u toj pozi i neka se još malo više sagne i naguzi. Pitala je zašto. Uzeo sam mobitel rekavši kako je želim fotografirati jer ta fotka će mi kasnije trebati. Nije više ništa pitala i poslušno je učinila ono što sam od nje tražio. Potom sam joj objasnio pravila igre i zamolio je da odmah po mom odlasku porazgovara sa Spomenkom. Vratili smo se u sobu. Ispio sam ponuđeno piće i otišao.

Sutradan sam nazvao Lidiju na mobitel pitavši je da li je porazgovarala sa strinom. Odgovorila je kako jest i kako je sve u redu. Objasnio sam joj kako ću navečer navratiti do njih.
Došao sam kako sam im i obećao. Sjeli smo u sobu. Njih dvije gledale su u mene nestrpljivo isčekujući što ću im reći i što u stvari očekujem od njih dvije. Donio sam nekoliko konzervi piva i lagano sam ispijao puštajući ih da se malo pate.
Napokon sam im objasnio što od njih očekujem i tražim. Ispričao sam im kako poznajem neke ljude koji će vrlo rado platiti da im one poziraju dok ih oni budu fotografirali. Pritom nije nužno da budu gole ali ako budu gole i novac će biti veći. Dakle nema seksa osim ako one to same ne budu htjele a to je onda njihova stvar. Šutjele su neko vrijeme pokušavajući provariti ono što sam im upravo rekao. Napokon je Lidija progovorila. Rekla je kako se plaši toga gdje bi se sve njihove fotke mogle pojaviti. Osobno sam bio siguran kako ju to baš previše ne brine ali je malo kalkulirala. Objasnio sam joj kako se mogu fotografirati tako da im se lice ne vidi ali i u tom slučaju to znači manje novca. Nisam više želio gubiti vrijeme niti im dati mogućnost da previše razmišljaju. Ustao sam, pogledao na sat rekavši kako moram krenuti. Potom sam dodao kako neka odmah kažu pristaju li ili ne. Ukoliko ne pristaju onda neka vrate novac koji sam im jučer ostavio. Ako vrate novac i odustaju od posla onda dug otprije, koji spram mene ima Spomenka, ostaje i očekujem da mi taj novac vrati što prije. Pogledavale su jedna drugu da bi Lidija odgovorila kako pristaju. Pozdravio sam ih rekavši kako ću im se javiti već sutra jer moram ih prvo ja fotografirati kako bi ih mogao prezentirati mušterijama. Objasnio sam im kako se neće morati fotografirati gole ali moraju na fotkama izgledati seksi. Nema smisla zainteresiranoj klijenteli sve odmah otkriti. Treba ih prvo malo zapaliti.


 Idućeg dana sam ih obje fotografirao u seksi izdanju ali odjevene. Uživao sam u svojoj podloj igri. Pokvarene drolje su vrlo vjerojatno imale namjeru izraditi me na način da me smekšaju seksualnim uslugama koje bi mi pružale ali su se zajebale jer nisu očekivale da sam ih prozreo i sve unaprijed isplanirao. Uskoro sam im počeo dovoditi muškarce koji su bili spremni platiti za njihovo poziranje. Već nakon dva-tri poziranja obje su se opustile i odrađivale posao bez problema. Bilo je i onih koji su željeli da jedna od njih ili obje dođu kod njih u stan. Cijena je u tom slučaju veća ali gole mama i kćer palile su maštu zainteresiranih muškaraca i s plaćanjem nije bilo problema. Uredno sam im uzimao dio zarade i pomalo sam se osjećao kao svodnik. No nije mi padalo na pamet upuštati se u bilo kakav rizik.


Nikakve seksualne usluge nisam im dogovarao niti sam ih na takvo što nagovarao. No nisam uopće sumnjao da je samo pitanje vremena kada će one same na to pristati ukoliko im oni koji ih fotografiraju to predlože. Taj dio posla nije bio u mojoj ingerenciji i to sam im jasno dao na znanje. Nije me zanimao ni dodatni novac koji bi na taj način zaradile. Moj dio novca bio je isključivo od fotografiranja a ionako su mi dugovale. Njih dvije brzo i lako su shvatile da im samo fotografiranje donosi reletivno malu zaradu, tim više što je dio pripadao meni. U nekoliko navrata sam ih opomenuo kako mogu prestati s poziranjem kada god to požele. Strina je imala kakvu-takvu mirovinu uz koju je mogla naći neki honorarni posao a Lidija je mogla pronaći neki posao konobarice ili spremačice. No od svojeg novca kojeg sam im posudio nisam imao namjeru odustati makar to nije bila neka enormno velika svota.


 Nije im padalo na pamet prestati s poziranjem. Sad ih je to zabavljalo a samo poziranje im nije teško padalo. Uz to bi se s nekim od klijentele ponekad pojebale i na taj način su dodatno zaradile. Uredno sam navraćao kod njih i uistinu bi se dobro zabavili u troje. Jebati mamu i kćer istovremeno san i mašta je mnogih muškaraca. Meni se taj san ostvario. Istina da njih dvije nisu neke starlete ili ljepotice s duplerica nekog seksi magazina ali da znaju vrhunski zadovoljiti muškarca to im se ne može poreći. U seksu su prave i nenadjebive. Najviše volim kad mi mi njih dvije zajednički puše kurac. Ponekad dovedem nekoga od svojih prijatelja jer mi se grupni seks, u koji su uključene mama i kćer, počeo jako sviđati.




25. sij 2015.

Varam muža s njegovim sinom iz prvog braka

-Priča je uz dopuštenje autora prenesena s bloga http://www.rogonja-zg.blogspot.com

Danas sam, već drugi puta, razvedena žena a razlog mojoj rastavi je upravo ono što i naslov ove priče kaže. Kada se jedna srednjovječna žena napali na klinca koji je tek navršio 18 godina onda se može očekivati da to možda i neće dobro završiti. No, moram biti posve iskrena pa reći kako mi je moj suprug Zoki već dulje vrijeme išao na živce i vjerujte, uopće mi nije žao što smo se razveli. A kako je sve počelo? Radila sam kao profesorica fizike u jednoj srednjoj školi. Moj suprug je bio vrlo uspješan poslovni čovjek. Oboje smo završili fakultet i poznavali smo se iz studentskih dana ali ljubav nam se desila kasnije. Naime ja sam napravila kardinalnu grešku u svom životu kada sam se prvi put udala. Prvi suprug Damir bio je sve samo ne uzoran. Iznad svega je volio društvo i provode. Zanemarivao je mene a time i naš brak. Ludovao je, provodio se a i varao me s raznim fuficama. No bio je zgodan i markantan tip, ono kako se kaže pravi frajer i istinski sam bila zaljubljena u njega. Naivno sam mislila kako će se smiriti ako zatrudnim i rodim. Rodila nam se kćer i vjerovala sam kako će to biti razlog da se moj Damir napokon smiri. Nažalost to se nije dogodilo. On definitivno nije pokazivao želju niti namjeru da se promijeni. Kada mi je jednog dana rekao kako odlazi raditi na neki brod i kako je to samo privremeno odlučila sam zatražiti razvod. Mislim da je i njemu kao i meni laknulo. Moj drugi muž Zoki bio je dijete imućnih roditelja. Nakon završenog fakulteta njegov tata vrlo brzo mu je preko svojih veza našao posao. Zokiju se ne može predbaciti da nije bio ambiciozan. Uz posao završio je još jedan fakultet. Oženio se i rodio mu se sin. No, ni njegov brak nije potrajao, i on se razveo.
Kako sam već rekla poznavali smo se još iz studentskih dana. Sretali smo se povremeno, znali bi kratko popričati a ponekad bi otišli i na piće. Zoki je bio zaokupljen poslom i karijerom i kad bi se god sreli pričao mi je o svom poslu i planovima. Onda se dogodilo da ni sama ne znam kako... Počeli smo se sve češće viđati, sastajati, odlaziti na kave a uskoro i na večere. Započeli smo vezu koja je na kraju rezultirala brakom. Ništa mi nije nedostajalo ali malo, po malo počelo me smetati Zokijevo trčanje za poslom. Odlazio bi rano, vraćao se kasno, nerijetko je radio i vikendima ili bi vikende provodio s poslovnim partnerima i prijateljima. Njegova bivša žena i sin živjeli su u drugom gradu. Redovito je sinu slao novac a posjećivao bi ga barem jedan vikend u mjesecu. Mene nikada nije zvao da pođem s njim a ja baš i nisam bila zainteresirana. Nisam imala neku želju družiti se s njegovom bivšom ženom.
Shvatila sam da je Zoki zabrinut zbog sina. Naime, njegov sin Dario, nije bio, što se škole i učenja tiče na svog oca. Pao je i ponavljao prvi razred srednje škole. Drugi i treći jedva je nekako prošao a sad, kada je trebao maturirati, skroz je popustio u učenju. Dodatni razlog tomu možda je bio i to što se Zokijeva bivša žena odlučila ponovo udati. Stoga je Zoki predložio bivšoj supruzi da se Dario preseli kod nas i da tu završi četvrti razred. Zoki je gajio nadu da će promijeniti Darija i da će ga upisati na fakultet. Najveći problem Dariju predstavljali su matematika i fizika a to je bilo moje područje pa sam spremno prihvatila ulogu instruktorice. Zokijeva bivša žena nije imala ništa protiv da se Dario preseli k nama čak mislim da joj je bilo drago zbog toga. Dario je bio glazbeno nadaren i jedini predmet koji je još u osnovnoj školi volio bio je glazbeni ili, kako se to prije zvalo, muzički. Mama ga je tjerala da ide u glazbenu školu i uči svirati klavir a on je htio naučiti svirati gitaru. Jedno vrijeme išao je u muzičku školu. Naučio je čitati note pa je čak i sam skladao pjesme. Zbog toga su mu u školi nadjenuli nadimak Amadeus.

Dario uopće nije bio glupo dijete. Naprotiv, bio je vrlo inteligentan ali lijen za učenje. U stvari bio je natprosječno inteligentan i to sam vrlo brzo shvatila. Već prilikom prvog susreta stekla sam dojam da mu se sviđam kao osoba. Rado sam mu davala instrukcije a on je na Zokijevo zadovoljstvo i iznenađenje odlično napredovao. Žena sam i znam prepoznati neke znakove. Kako smo često bili sami kod kuće uočila sam da me Dario gleda na malo drugačiji način. No ipak sam mislila da si samo utvaram i da je to za jednog osamnaestogodišnjaka posve očekivano i normalno. Osim toga mali je bio zgodan dečko i da sam ja njegovih godina zasigurno bi me privukao. Moja kćerka Ariana bila je nepunu godinu dana starija od Daria. Uglavnom je vikende provodila kod mene a ostale dane bila je kod bake, tj. moje mame koja je živjela u stanu. Ariana je radila i studirala pa joj je zbog blizine fakulteta i posla više odgovaralo da živi s bakom a osim toga bila je baki na pomoći. Prvo sam pomislila kako bi se Dario mogao zainteresirati za Arianu i nisam baš bila načisto s tim bi li to bilo dobro ili loše. No kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da sam ja ta koja zanima Darija. Osim toga Ariana mi je priznala kako ima dečka. Nisam imala ništa protiv toga jer Ariana je bila zrela, pametna i odgovorna osoba, tako sam barem mislila.
Škola je završila a Zoki je potegnuo svoje veze i uspio Daria upisati na fakultet. Ljeto je uzimalo maha i unaprijed sam se veselila odlasku na more. Prošlo ljeto boravili smo tri tjedna u Rovinju i to u apartmanu Zokijevog poslovnog partnera i prijatelja. Bez problema nam je ustupio apartman a pozvao nas je da i ove godine ljeto provedemo tamo. Svidjelo mi se i nisam imala ništa protiv. U želji da se osunčam i nabacim malo boje koristila sam lijepo vrijeme i sunčala se iza kuće u dvorištu. Jedno poslijepodne pojavio se Dario donjevši mi hladnu limunadu. Pogledom me mjerio od glave do pete i mada mi je bilo pomalo neugodno na neki čudan način to mi je ipak imponiralo. Ponudio se da me namaže uljem za sunčanje i nisam ga odbila. Nježni dlanovi njegovih ruku godili su mi i na trenutke negdje u podsvijesti budili grešne misli koje sam nastojala brzo otjerati iz glave.
U petak smo trebali krenuti put Rovinja, no moj muž Zoki rekao je kako zbog obveza na njegovom poslu moramo odgoditi put. To me naljutilo. Shvativši da sam jako ljuta predložio je da ja, Dario i moja kćer krenemo kako je bilo planirano a on će nam se pridružiti kroz nekih 4-5 dana. Nisam imala ništa protiv. Nas troje, Ariana, Dario i ja, spakirali smo stvari i u petak ujutro krenuli smo put Rovinja. Ariana mi je već najavila kako će s nama u Rovinju biti samo do nedjelje kada putuje za Rijeku gdje se treba naći sa svojim dečkom. Naime, roditelji njenog dečka imaju kuću na Malom Lošinju pa će ona s njim put M. Lošinja a tamo će im se pridružiti i neke prijateljice i prijatelji s fakulteta tako da će ljetovanje nastaviti tamo. 



Sretno smo stigli i smjestili se. Komforni apartman s terasom nalazio se u prekrasnoj kući koja nalikuje pravoj vili. Nakon ručka ostatak dana proveli smo na kupanju. Idući dan malo je zahladilo i rominjala je kišica. Iskoristili smo vrijeme za obilazak prekrasnog Rovinja. Navečer smo u jednom kafiću na plaži popili piće i ja sam se povukla u apratman. Odlučila sam odmarati i čitati. Ariana i Dario otišli su se malo prolunjati gradom, otići na pizzu pa možda odu, kako su rekli, u neki klub. Nisam čula kada su se vratili. Već sam čvrsto spavala. Ujutro kad sam se probudila Ariana je već spakirala svoje stvari i bila je spremna za odlazak. Malo sam se iznenadila jer očekivala sam da će za Rijeku krenuti tek poslijepodne. Ponudila sam joj da je ja autom odvezem skroz do Rijeke no odbila je. Pozdravila sam se s njom i krenula spremati doručak. Dario je čvrsto spavao i nisam ga željela buditi. Otišla sam do plaže mada je bilo dosta vjetrovito ali sunca nije nedostajalo. Ležala sam potrbuške i čitala knjigu. U jednom trenutku sam čak zadrijemala. Probudio me dodir nečijih ruku na leđima. Trgnula sam se i podigla glavu. Pored mene je na koljenima klečao Dario i mazao mi leđa kremom za sunčanje. Sa smiješkom na licu opomenuo me kako nije pametno zaspati na suncu. Opet su mi godili njegovi dodiri i nisam se protivila njegovoj želji da me namaže kremom. Krasan grad Rovinj, sunce, šum mora, opuštena atmosfera i nježni dodiri ovog mladog ždrepca u mom trbuhu probudili su nemirne leptiriće. Nasmijala sam se u sebi i lagano zatresla glavom nastojeći odagnati grešne misli koje su mi počele paliti maštu.
Navukli su se oblaci i sakrili sunce. Predložila sam Dariju da odemo u apartman pa nakon tuširanja odemo u jedno malo mjestašce nedaleko do Rovinja gdje se nalazi mali ali jako dobar restoran u kojem pripremaju odlična jela ispod peke. Meni je inače Istra čarobna a posebno mi se sviđa njena unutrašnjost i ta mala pitoreksna mjesta. Prošle godine sam sa Zokijem otkrila ovaj restorančić u koji sam namjeravala odvesti Daria. Sjeli smo u auto i krenuli. Vidjevši restoran i Dariju se svidio. Taj mali gad mi se očito nabacivao i to više nije bio samo plod moje mašte. Tijekom ručka dijelio mi je komplimente a svako malo dok bi nešto pričao dodirivao bi moju ruku što je bio očiti znak želje za zbližavanjem. Ugodan ambijent restorana, mir i prekrasna priroda činili su me dobro raspoloženom. Izvrsno jelo začinili smo ukusnim domaćim vinom i to me još više opustilo. Nakon ručka odlučili smo još malo prošetati mjestom. Dario mi je uz smiješak na licu rekao da su mi se obrazi lagano zarumenjeli, što je očito bilo od vina, i da sam mu sad još više seksi. Pravila sam se da sam iznenađena i nastojeći se uozbiljiti pitala sam ga od kada sam ja to njemu seksi.
-Od prvog dana kada sam te vidio... a posebno od onda kada sam te vidio u kupaćem kostimu gdje se sunčaš... Još više od onda kada sam te vido golih grudiju.- Odgovorio je na moje pitanje Dario.
Zastala sam i kroz stisnute vjeđe pitala ga kada me to on vidio golih grudiju.-Pa kada si se sunčala a mislila si da nikoga nema kod kuće. No ja sam te gledao s prozora svoje sobe.-
Da, mali perveznajk je bio u pravu. Jednom sam, misleći da sam posve sama, skinula gornji dio kupaćeg kostima.

Prolazili smo pored jedne stare konobe i Dario me nagovorio da odemo na još jednu bevandu. Bili smo jedini gosti i sjedili smo u hladu vinove loze uživajući u hladnoj bevandi. Nisam mogla ne primjetiti kako Dario stalno pogledava u moje sise. Ispod haljine nisam obukla grudnjak a bradavice su mi lagano nabubrile te su izazovno stršale kroz tanko platno haljine. Oblaci su se skroz razišli i granulo je sunce u punom sjaju. Rekla sam kako se još stignemo okupati osunčati pa je bolje da krenemo. Platila sam i krenuli smo prema autu. Dario nije izdržao a da me ne pita hoću li se sunčati u toplesu. Odgovorila sam mu kako to ne dolazi u obzir. Želio je znati zašto? Nisam željela pokazivati svoje sise a osim toga baš i nemam neke velike dude.-Možda nisu velike ali su prekrasne.- rekao je Dario.
Vjerojatno je vino učinilo svoje jer zastala sam i pitala ga želi li stvarno vidjeti moje sise?-Naravno, vrlo rado.- Sav ushićen je odgovorio. Osvrnula sam se oko sebe i uvjerivši se da nema nikoga raskopčala sam gornji dio svoje haljine. Razglićenih sisa smijala sam se svojoj ludosti zbog koje se uopće nisam osjećala loše. Dario me s oduševljenjem fotografirao. Sada me više nije trebao nagovarati da ostatak dana na plaži provedem u toplesu. Mali perveznjak oblijetao je oko mene kao pčela oko cvijeta i to mi imponiralo i činilo me opet mladom i poželjnom.

Navečer smo odlučili otići negdje na večeru. Odjenula sam samostojeće čarape i haltere.  Osjećala sam se uistinu seksi. U meni je tinjala žeravica koja je prijetila da preraste u plamen ali mislila sam kako sam dovoljno stara i zrela da se znam obuzdati, kontrolirati i kako ću si dati samo malo oduška i zadovoljstva flertujući s Dariom te kako će na tom flertu sve i završiti. Dario je izabrao restoran. Odveo me u prekrasan restoran koji se zove "Monte". Bila sam izuzetno dobro raspoložena i opuštena. Istinski sam uživala u udvaranju mladog mužjaka koji mi je pravio društvo. Kako je vrijeme odmicalo sve više me brinula ona žeravica koja nikako nije gasnula, naprotiv. Nakon večere i nekoliko čaša izvrsnog i skupog vina Dario je predložio da desert pojedemo na nekom drugom mjestu. Odveo me do jedne ljetne terase gdje je svirala živa glazba. Pojeli smo ukusni kolač a Dario je naručio i butelju vina. Zamolio me za ples i nisam ga odbila. Tijekom plesa privio me uz sebe više nego bi to bilo uobičajno. Privijena uz njega nisam mogla ne osjetiti njegov mladi, nabrekli kurac. Nije mi smetalo, naprotiv godilo mi je i lagano me palilo.
Večer smo odlučili zaključiti laganom šetnjom uz more. Kad me je pitao smije li me primiti za ruku kratko sam razmislila i dozvolila mu. Zastala sam gledajući nebo po kojem je bilo razasuto tisuće zvijezda. Osjetila sam Darijevu ruku oko svog struka i trenutak kasnije kada me privio k sebi i gurnuo jezik u moja usta ona žeravica buknula je pravim plamenom. Strast koja me preplavila ljubeći tog klinca već dugo nisam osjetila. Gorjela sam poput šibice i sve moje kočnice i predrasude su nestale. Rukom sam mu stiskala kurac preko hlača i istinski sam uživala. Dario mi je pomogao raskopčavši hlače i otvorivši šlic... Držala sam u ruci njegov mladi kurac i lagano mu ga drkala. Čučnula sam i to isukano mlado koplje uzela u usta. Pohlepno sam gutala kurac svog posinka i uopće nisam razmišljala o eventualnim posljedicama svog čina. Tog trenutka jedino što sam željela bilo je osjetiti njegov kurac u svojim ustima a za sve ostalo baš mi je bilo svejedno. Dario me rukama čvrsto držao za glavu i nastojao mi ga ugurati sve do jaja. Nisam ga ispustila iz usta ni kada je počeo svršavati. Usta mi je punio velikom količinom tople i ljepljive sperme koja mi se cijedila niz grlo... Izvukla sam njegov kurac iz usta hvatajući zrak. Spustila sam se do mora i slanom vodom isprala usta i lice. Dario je u međuvremenu zakopčao hlače. Uzela sam ga za ruku i požurila ga prema našem apartmanu uz objašnjenje kako moram nešto popiti i isprati usta. Dijelom je to bilo i točno jer u ustima su mi se izmiješali okusi slane vode i sperme. Pravi razlog je ipak bio to što sam gorjela od želje da budem izjebana.
Dok smo se stepenicama penjali do apartmana Dario me čvrsto držao za guzu što me još više palilo. Vodom iznad sudopera ispirala sam usta a Dario me držao za sise i ljubio po vratu. Iako sam imala namjeru prvotno se istuširati odustala sam. Krenula sam u sobu usput se oslobađajući haljine. I Dario se vrlo brzo oslobodio odjeće. Pušenje njegova kurca od prije nekih dvadesetak minuta nije na njemu ostavilo neke posljedice jer vidjela sam da mu se kurac opet nemirno propinje poput mladog ždrepca. Osjećala sam se poput napaljene kuje i uživala sam osječajući se kao kuja. Stoga sam na krevetu zauzela i takvu pozu. Naprćene guze, oslonjena na dlanove ruku čekala sam da Dario u mene zabije svoj kurac. Prstima i dlanom ruke trljao je moju vlažnu i užarenu pičku. Svidjelo mu se što sam obrijana. Prasnuo mi ga je do jaja i zaridala sam glasno od slatke boli koja mi je prožimala utrobu. Gledala sam samu sebe u ogledalu na vratima ormara i to me još više uzbuđivalo. Nakon ustiju sada mi je i pičku napunio svojom spermom.
Otišli smo na zajedničko tuširanje nakon čega smo uzeli mali predah kako bi na terasi popili kavu koja nam je oboma godila. Nakon kave vratili smo se u sobu i nastavili tamo gdje smo stali. Dario se uistinu pokazao kao izdržljivi mladi pastuh. Nisam se mogla sjetiti kada me netko izjebao tako žestoko i s toliko strasti. Zaspali smo zagrljeni i iscrpljeni. Probudila sam se prije Daria. Ustala sam i osjećala se kao da sam čitavu noć kopala vinograd ali bila sam zadovoljna i sretna. Istuširala sam se i pristavila kavu. Tek tada sam polako počela shvaćati u što sam se upustila i razmišljati o eventualnim posljedicama. Iz razmišljanja me trgnula zvonjava mog mobitela koji se nalazio na ormariću pored kreveta. Odložila sam šalicu s kavom i još uvijek posve gola pohitala u sobu. Zvonjava mobitela probudila je Darija. Uzela sam mobitel u ruku i pogledala tko zove. Bio je to moj suprug Zoki. Prošli su me trnci u trenutku dok sam mobitel prinosila uhu. Dario me uhvatio oko struka i povukao na krevet. Izgubila sam ravnotežu i legla na leđa. Stavila sam ruku na mikrofon i tiho upozorila Darija na to tko zove. Njemu to ništa nije značilo... Smiješio se i raširio mi je noge. Bila je to totalno bizarna situacija. Ja razgovaram mobitelom sa Zokijem a njegov sin mi istovremeno liže pičku. Uglavnom Zoki mi je rekao kako će uskoro krenuti put Rovinja te nam se pridružiti. Jedva sam se suzdržavala da ne pustim glasan uzdah zbog Darijevog jezika kojim mi je obrađivao klitoris. Lizanjem pičke Dario me doveo do vrhunca. Nikada ne bi mogla pomisliti da netko tako mlad tako dobro odrađuje posao. Objasnila sam Dariju kako mu uskoro dolazi otac. Nakrivio je glavu i napravio ružnu grimasu. Djelovao je razočarano. Ni meni sad više nije bilo drago zbog Zokijevog dolaska. Da bi ga oraspoložila popušila sam mu kurac jer sam htjela još malo uživati u mladom kurcu i gutanju sperme.
Otišli smo do plaže gdje nas je i Zoki pronašao nazvavši me prije toga na mobitel. Prije Zokijevog dolaska iskoristila sam priliku jer, zanimalo me gdje je Dario stekao iskustvo što se seksa tiče pa sam ga to pitala. Odlučio je biti iskren pa mi je priznao kako je već sa šesnaest godina počeo održavati vezu s jednom ženom iz susjedstva koja je bila udovica i imala je 48 godina. Ona ga je podučila tajnama seksa. No ne samo njega već i njegove prijatelje. Kazao je kako nije bila ni upola zgodna kao ja ali voljela je "mlado meso" i naučila ih svakavim stvarima. Nažalost, neposredno prije nego se Dario doselio k nama ta starija susjeda se udala i odselila iz kvarta. Sada sam bila uvjerena da je ta gospođa kriva zbog toga što se Dario pali na starije žene, pa i na mene. Na moru smo ostali još deset dana ali sada smo se zbog Zokija Dario i ja morali suzdržavati od seksa. Ja sam se ponadala kako je čak i dobro to što je Zoki došao jer ovo što se dogodilo između mene i Daria biti će samo jedna avantura koju treba što prije zaboraviti. No nije bilo tako. Žudjela sam za Darijevim mladim tijelom i njegovim izdržljivim kurcem. To nije bilo dobro, znala sam to.
Dario je koristio svaku priliku dok Zokija ne bi bilo u blizini da me primi za guzu ili poljubi na brzinu. Jednog dana dok je Zoki zadrijemao ispod suncobrana s raširenim novinama preko glave Dario i ja ušli smo u vodu i udaljili se od ostalih kupača. Izdrkala sam mu kurac u vodi a Zoki pojma nije imao. Dario je inače izlazio svaku večer. Vraćao bi se kasno ili bolje rečeno ujutro. Spavao bi čitavo prijepodne a ustajao bi tek za ručak pa bi nakon ručka išao na kupanje. Iskoristila sam priliku jednog jutra kad smo ja i Zoki došli na plažu a ja sam se kao tek tada sjetila da sam zaboravila uzeti knjigu koju sam čitala. Zoki je u međuvremenu sreo jednog znanca s kojim se zaputio prema kafiću. Pozvao je i mene ali ja sam se ispričala rekavši da se moram vratiti u apartman po knjigu. Odjurila sam do apartmana i odmah uletjela u krevet usnulog i zbunjenog Darija. Pojebali smo se na brzinu ali divlje i žestoko.
Po povratku s mora kući uvjeravala sam samu sebe kako ovu avanturu sa svojim posinkom moram svakako prekinuti. Ali nije išlo. Dario me salijetao čim bi se za to ukazala prilika. Na ruku mu je išla i činjenica da Zokija često nije bilo kod kuće. Mali, pervezni i nezasitni gad doslovce me razvaljivao svojim kurcem a ja sam poput zadnje napaljene kuje uživala u tome. A onda se dogodilo... Ne znam što je Zoki tražio u Darijevoj sobi. Mislim da je nešto sumnjao. Bilo kako bilo Zoki je u Darijevoj sobi pronašao dvije moje fotografije. U stvari Dario je te slike isprintao sa svog laptopa i Zoki je kopajući po njegovim ladicama pronašao te fotke. Na jednoj fotki bila sam gola na terasi apartmana a na drugoj sam mu pozirala u samostojećim čarapama, napućenih usana i u bezobrazno kratkoj minici koju sam zadigla otkrivajući svoju obrijanu pičku. Darija nije bilo kod kuće jer je vikend provodio kod svoje majke. Zoki me dočekao ljut kao ris sjedeći za stolom u kuhinji. Na stolu ispred njega nalazile su se kompromitirajuće isprintane fotke. Kada sam ušla u kuhinju i vidjela slike na stolu srce mi je gotovo prestalo kucati. Problijedila sam i ukočila se od straha i nelagode. Zoki je urlao na mene i tražio objašnjenje ali ja sam ga jedva čula zbog adrenalina koji me obuzeo i bubnjanja u ušima. Nijemo sam buljila u slike i u jednom trenutku proradio mi je obrambeni mehanizam.
Ne znam kako mi je ta izmišljena priča pala na pamet ali tog trenutka bilo je to najbolje što sam mogla smisliti. Gledala sam Zokija u oči i lagala mu. Ispričala sam mu kako smo ja i Dario odlučili posjetiti nudističku plažu. Bili smo samo znatiželjni a onda smo ipak došli u iskušenje pa smo se oboje svukli do kraja. Željeli smo da to ostane naša tajna i da njemu, Zokiju, ništa ne govorimo. I narednog dana smo otišli na istu plažu a obzirom da smo jedno drugo vidjeli gole nisam imala razloga golotinju skrivati ni kad smo bili u apartmanu. Priznajem da sam pogriješila ali tada nam se to činilo zabavnim. Zoki me nekoliko sekundi netremice gledao u oči valjda procjenjujući govorim li istinu. Potom se stao prstima nervozno češkati po glavi govoreći da nisam normalna. Skinuti se gola pred njegovim sinom i još mu gola, i odjevena kao kurva, pozirati, to definitivno nije normalno. Uvjeravala sam ga da je to bio trenutak slabosti i da mi je žao. Zoki je psovao poput kočijaša govoreći kako pojma nije imao s kakvom ženom živi. Možda jest sumnjao da je osim golotinje bilo još nečega ali ipak je želio vjerovati da je to bilo samo to. Odlazeći iz kuće dobacio je kako bi možda najbolje bilo da se odselim.
Tek kada je on otišao i kada sam ostala sama a napetost je popustila počela sam drhtati čitavim tijelom. No brzo sam se smirila. Uostalom mogla sam očekivati ovakav kraj priče. Nazvala sam Daria na mobitel. Prvo sam ga pitala je li ga otac zvao. Odgovorio je da nije. Tada sam mu ispričala što se dogodilo a ispričala sam mu i priču o nudističkoj plaži koju sam ispričala i Zokiju. Dario je rekao kao neka ne brinem jer i on će se držati te priče a stari će se nakon nekog vremena smiriti. Na kraju sam Dariju rekla kako sam ja ispala glupa dozvolivši mu da me fotografira a on je ispao teška budala kada je išao isprintati te slike. Sva sreća da nije isprintao neke druge slike jer tada nikakva izmišljena priča ne bi pomogla. Uzela sam one slike sa stola, poderala te ih bacila u smeće. Potom sam otišla do Darijeve sobe. Njegov laptop stajao je na stolu. Uključila sam ga ali nisam ga bez lozinke mogla aktivirati. Pokušavala sam ime, prezime, godinu rođenja... A onda mi je sinulo da sam na nekim njegovim tekama iz škole vidjela napisan njegov nadimak "Amadeus". Taj nadimak je bio točna šifra.
Pronašla sam u laptopu svoje fotografije. Najprije sam ih pohranila na svoj mail a potom ih izbrisala. Jedna mapa mi je privukla pozornost. Pisalo je: vivasex. Otvorila sam mapu i tu se nalazilo nekoliko fotki s mora ali to su bile one skroz bezazlene, da se tako izrazim. Potom je tu bilo fotki nekih jako mladih cura koje su bile odjevene, polugole ili skroz gole. Slijedile su fotke na kojima je Dario gol u društvu nekih od ranije viđenih cura. Neke je on držao za gole grudi, neke su njega držale za kurac... Potom je uslijedilo nekoliko slika malo korpulentnije starije plavuše. Na nekim slikama bio je s njom u društvu sam Dario a na nekima Dario i prijatelj. Obojica su obrađivali tu gospođu istovremeno. Zaključila sam da je to ona žena koja je Darija i prijatelje podučila tajnama seksa. A onda je uslijedio novi šok. Odjednom se pojavila slika moje kćeri Arijane... Lica u krupnom planu zašpricanog spermom. Nisam mogla vjerovati! Trebalo mi je desetak sekundi da se priberem i dođem k sebi. Bilo je još nekoliko slika gole Arijane a potom i one gdje se miluje s Dariom da bi naposljetku naišla na sliku gdje je Ariana nataknuta na Darijev kurac. Gad prokleti, ševio mi je kćer a ja o tom pojma nisam imala. Istovremeno je jebao mene i moju kćerku. Da mi je tad bio blizu oči bi mu iskopala. Mlado, perverzno đubre pokvareno do srži.
Pribrala sam se i trebalo mi je malo vremena da razmislim o svemu. Konačna odluka bila je da spakiram svoje stvari i iselim se iz ove kuće. Učinila sam tako. Privremeno sam se na dan-dva smjestila kod kolegice s posla. Ona mi je pomogla i već treći dan pronašla mi jednu garsonjeru u koju sam se smjestila. Zokija sam nazvala telefonom i priopćila mu kako se nemam namjeru vraćati i kako je najbolje da se rastanemo u miru. Nije uopće burno reagirao. Štoviše mirno je primio tu moju vijest. Dogovorili smo se da si damo malo vremena pa se potom nađemo i dogovorimo o konačnom i službenom razvodu. Složio se sa mnom rekavši da mu se nikamo ne žuri. Kada sam to riješila odlučila sam nazvati kćer Arianu i ozbiljno porazgovarati s njom. Nisam joj rekla na koji način sam otkrila da ima vezu s Dariom samo sam joj rekla da znam i da želim čuti njenu stranu priče. Došla je kod mene. Djelovala je posramljeno i bilo joj je nelagodno. Priznala mi je kako je one večeri u Rovinju, kada sam ja otišla u apartman a ona i Dario na pizzu, popustila Darijevom udvaranju. Otišli su na pizzu pa potom u jedan kafić da bi na kraju završili u jednom klubu. Oboje su malo više popili i završili su na jednoj klupi u parku. Ujutro kada se otrijeznila shvatila je što je napravila pa je zato onako na brzinu i otišla. Svom dečku nije ništa govorila a kada se vratila s mora Dario ju je nazvao. Priznala je da joj se Dario sviđa i uspio ju je nagovoriti da se opet nađu na kavi. Mislila je da će sve završiti na toj kavi ali uskoro su se počeli viđati sve češće i sada uz stalnog dečka viđa se i s Darijom. Nije mi padalo na pamet da joj priznam kako Dario ševi i mene. Nastojala sam biti obzirna i savjetovala sam joj da se okane Daria ako misli sačuvati vezu s pravim dečkom. Što sam drugo mogla?
Vjerovala sam kako će sve sjesti na svoje mjesto. Iskreno sam se nadala da će Ariana prestati viđati Daria. Iako sam se rado prisjećala seksa s Dariom mislila sam da je to gotova stvar. Nešto čega ću se sjećati ali i ostaviti iza sebe. A onda jednog dana uslijedilo je novo iznenađenje. Na stepenicama zgrade u kojoj stanujem sjedio je nitko drugi do Dario. Priznao mi je odmah da me je pronašao jer mu je Ariana rekla gdje stanujem. Nije imalo smisla da tu raspravljamo pa sam ga pozvala u stan. Odmah sam mu rekla da sam jako ljuta na njega zbog Ariane. Nije joj se trebao petljati u život. Kazao je kako mu je žao ali Ariana je njega zavela a ne on nju. Nije imao hrabrosti to mi reći. -Ali imao si hrabrosti snimiti one i onakve fotografije?- Prekorila sam ga. Nasmijao se rekavši kako mu je fotografiranje djevojaka slaba točka. Pitao me bez mnogo uvijanja bi li se mogli ponekad viđati. Rekla sam mu da to više ne dolazi u obzir. Zoki ionako sumnja a sad bi samo trebalo da opet započnemo vezu pa da sazna. Osim toga to više ne dolazi u obzir ni zbog Ariane. Ispratila sam ga iz stana i zamolila ga za diskreciju rekavši mu da sve ono što se između nas dogodilo zadrži samo za sebe. Obećao je da hoće. No, mislite da je odustao od mene?



Nije. Nazivao bi me mobitelom, u poštanskom sandučiću ostavljao mi je ljubavne poruke i stihove, napisao mi je i pjesmu... Molio me da se makar sretnemo negdje na kavi. Uz to rekao je kako je prekinuo s Arianom. A ja, stara koza, opet sam se zagrijala i napalila, te naposlijetku popustila. Nakon jedne poslijepodnevne kave s njim pozvala sam ga u stan. Nedostajalo mi je dobrog seksa i pustila sam ga da prenoći. Tako je opet započelo. Dolazi kod mene dva do tri puta u tednu i uistinu oboje uživamo u nesputanom i divljem seksu. I sve bi to bilo dobro da mi neki dan nije došla Ariana i rekla kako je definitivno prekinula sa svojim dečkom te se sada viđa samo s Dariom. Bilo je to gotovo isto kao da mi je opalila šamar. Dakle, Dario i nadalje ševi mene i moju kćer. Dokle će to trajati i koliko dugo ću uspijevati to skrivati od Ariane ne znam. Pitam se što ako mi Dario jednog dana postane zet? Mali gad sad me drži u šaci. Iako mi nije to direktno rekao shvatila sam da me Dario ucjenjuje. Kažem, nije mi to otvoreno rekao ali shvatila sam to iz njegovih riječi. Ako bi se usudila prekinuti odnos s njim vrlo vjerojatno bi sve ispričao Ariani a možda i svom ocu Zokiju. Zamislite te strahote i sramote koju bi prolazila, kako na sudu prilikom razvoda, tako i u javnosti. Neki dan mi je mali perveznjak Dario rekao kako mašta o seksu s mamom i kćerkom istovremeno. Taj mali gad u stanju je svašta napraviti pa me ne bi previše čudilo da jednog dana završimo u krevetu zajedno moja kćer, ja i Dario. Ukoliko imate kakav koristan savjet za mene možete ga ostaviti dolje u komentaru. Biti ću vam zahvalna.