porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

21. ruj 2015.

Tata i ja jebemo maminu sestru

Kad sam, istina dijelom pod utjecajem alkohola, svoju tetu, dakle maminu mlađu sestru Moniku, uhvatio za dupe okrenula se kao oparena i odvalila mi šamar, ili bolje rečeno šamarčinu. Dogodilo se to jednog subotnjeg popodneva u našoj kuhinji.
-Pa dobro Igore jesi ti normalan?!- Urlala je na mene teta Monika a meni je u lijevom uhu zvonilo što je bila posljedica netom dobivenog šamara. Dlanom ruke trljao sam lice i smješakao se bez obzira što je šamar bio prilično vruć i bolan.
-Koga se vraga smiješ? Jesi pobudalio... Što te spopalo?- Još uvijek prilično glasno obraćala mi se teta.
-Kako se samo usuđuješ biti tako drzak i bezobrazan? Pa ja sam ti teta, kretenu jedan! Sestra tvoje mame.. Što bi tvoja mama rekla kada bi saznala što si upravo učinio, ha? Što bi rekla?- Govorila je bez prestanka teta.



Taman je zaustila u namjeri da još nešto kaže ali uspio sam je prekinuti i ostaviti bez riječi.
-A što bi mama rekla kad bi znala da moj tata a njezin muž jebe njenu rođenu sestru? Što misliš teta, što bi mama na to rekla?-
Tetino lice istog časa stalo je mijenjati boju. Netremice me gledala ravno u oči a blijedilo koje ju je prvotno obuzelo sada se postupno pretvaralo u crvenilo.
-Ti si lud! Ti si skroz naskroz poludio i oprsti mi ali ja ovo ne moram slušati ni trpjeti.- Izgovorila je teta te istog trena sa stola pokupila svoju torbicu. Okrenula se i krenula prema vratima. No prije nego je izašla ja sam doviknuo za njom:
-A što bi na to tek rekao tvoj muž... A moj tetak?-
Teta Monika istog se trena ukopala na mjestu kao da je naletjela na nevidljivi zid. Dvije-tri sekunde stajala je tako, okrenuta mi leđima a onda se okrenula i sad već vidno uzdrmana odlučila se na onu taktiku koja kaže da je napad najbolja obrana.



I dok je ona sad znatno tiše ali još uvijek prilično glasno nastojala uvjeriti me da sam umislio svakakve gluposti i da joj još samo treba to da proširim takve nebulozne glasine pa da one dopru do njenog Jurice, tako se zvao moj tetak a njezin muž, ja sam gledao u njene noge na kojima je imala crne mrežaste čarape. Te čarape silno su me palile i djelovale su jebeno kurvinski. Uopće se nisam trudio slušati o čemu teta govori već sam u mislima vrtio sliku njene obrijane pičke. Bio sam prilično siguran da ispod suknje nije obukla gaćice. Jednom prilikom prisluškivao sam razgovor između tete i mame i tom prilikom Teta Monika otvoreno je priznala mami kako ispod šosa ili haljine rijetko obuče gaćice i to joj je jako seksi i uzbudljivo. Inače teta se voljela, usprkos svojim zrelijim godinama, odijevati pomalo izazovno. Bila je itekako svjesna toga da je zgodna žena i da ima dobre noge. Rado ih je pokazivala i dodatno naglašavala kao npr. sada mrežastim čarapama.


Njezin muž, a moj tetak Jurica, bio je mlađi od nje i, budimo iskreni, ne previše inteligentan tip. Njoj i njemu to je bio drugi brak. Osim toga tetak baš i nije bio neki ljepotan ali imao je jako puno para i uopće nisam dvojio oko toga da je to bilo ono glavno što je tetu kod njega privuklo. Također nisam dvojio ni oko toga da mu teta uredno nabija rogove. Varala ga je već nekoliko godina s mojim tatom a osim tate teta se uredno jebala i sa šefom na poslu. Zahvaljujući tome i mene je uspjela zaposliti u svom poduzeću. Vrlo brzo shvatio sam da teta opasno ljubuje sa šefom Fabijanom. Naravno, šutio sam jer kakve svrhe bi imalo da to uokolo pričam i da to sazna tetak. Kao prvo zahvaljujući tetinom jebanju s Fabijanom i ja sam dobio posao a kao drugo moj tata, sitni obrtnik, često je posuđivao novac od Jurice. Istina, uredno bi mu ga vraćao a osim toga Teta Monika i tetak Jurica uvelike su nam, u financijskom smislu, pomogli onog trenutka kada je mama kao tehnološki višak ostala bez posla.
--

 

A onda sam jednog dana shvatio da moj tata jebe maminu sestru. Mama, kao ni tetak, pojma nisu imali. Moj tata i Jurica uistinu su bili dobri prijatelji i često su se družili i posjećivali. Zajedno su odlazili u lov ili ribičiju. Kako Teta i tetak žive vrlo blizu nas nije bilo ništa neobično da moj tata često navrati kod njih. Jednog predvečrja vraćao sam se kući na svom skuteru i ugledao tatin auto parkiran u tetinom dvorištu. Samo po sebi to ne bi bilo ništa neobično ali imajući u vidu činjenicu da je tetak Jurica dan prije otputovao u Dalmaciju kod svoje rodbine posumnjao sam da tata nije samo tek tako došao u običan posjet. Osim toga ja sam već ranije primjetio ono što mama nije. Vidio sam kako se teta Monika i tata pogledavaju i smješkaju jedno drugom kada mama ne bi bila u blizini. To mi je bilo pomalo sumnjivo ali mislio sam da si to utvaram i da vjerojatno imam bujnu i pomalo pokvarenu maštu.


Parkirao sam skuter u našem dvorištu pa se pješke odlučio vratiti do tetine kuće. Ušao sam u dvorište i tiho se zaputio sa stražnje strane kuće. Rolete na prozoru sobe bile su spuštene ali prozori su bili otvoreni prema unutra. Rolete, kako rekoh, jesu bile spuštene ali ja sam zažmirio na jedno oko a drugo prislonio na jednu od onih rupica između roleta. U sobi je bilo mračno ali jasno sam mogao čuti glasne uzdahe koje je ispuštala teta Monika. Ležala je na stolu nogu razmaknutih i dignutih na ramena moga dragog tate. Tata ju je praskao a ona je glasno stenjala.


Klizio sam glavom uz roletu udaljen od nje tek koji centimetar nastojeći pronaći onu rupicu na roleti koja bi mi omogućila što bolji pogled... Uzbuđen i napaljen postupio sam neoprezno i u jednom trenutku čelom sam udario u roletu. Nije to bio jak udarac ali čulo se. Istog trena sam se spustio ispod prozora pa potom četveronoške, poput majmuna, odjurio do drva koja su uredno bila naslagana pored nadstrešnice i koja su čekala da ih se ispili i pocijepa. Sreća da su se pored Nadstrešnice nalazila spomenuta drva pa sam se doslovce bacio u taj uprostor između nadstrešnice i drva. Bilo je to najpametnije što sam mogao napraviti jer istog trena kada sam potrbuške zalegao začulo se dizanje rolete.


Znači čuli su me. Čuo sam tatu kako govori teti da je čuo neki udarac po roleti. Roleta se opet spustila i ja sam se opet četveronoške maknuo iz svog skloništa te se sad skriven šupom trčećim korakom zaputio prema tetinom vrtu. Preskočio sam ogradu vrta pa se sjurio do druge ograde i izgubio se u voćnjaku koji se nalazio odmah iza vrta. Znao sam da tati ipak treba nešto vremena da navuče gaće i hlače. Sumnjičav kakav je inače bio zasigurno je izašao iz kuće i pronjuškao po dvorištu. Bježeći preko vrta i kroz voćnjak nisam se osvrtao i nadao sam se da me stari nije uočio. I bio sam u pravu.


No vratimo se mi na ono što se događalo nakon šamara kojeg mi je raspalila teta. Ona je i dalje nastojala glasnim tonom i gestikulirajući rukama dovesti me u situaciju da se pokrijem ušima i kažem kako mi je žao i kako sam si sve to samo umislio.
-Kako ti je takvo što uopće palo na pamet? Zar zato što sad često dolazim k vama? Spravljam vam jelo, perem veš, suđe, čistim kuću... Trudim se pomoći tebi i tati kad mame nema, zar zato ti pričaš idiotarije!- Nije se dala teta već je i dalje nastojala vodu natjerati na svoj mlin.


 
Istina je bilo to što je govorila. Naime, kako je mama ostala bez posla prekvalificirala se za njegovateljicu te se potom zaputila u Njemačku kod svoje druge sestre Veronike. Teta Veronika je živjela u Njemačkoj i radila je u jednoj tamošnjoj bolnici kao medicinska sestra. Pozvala je mamu da dođe i neko vrijeme radi kod nje u bolnici kao njegovateljica. Mami nije bilo lako napustiti tatu, mene i svoj dom ali plaća u Njemačkoj je bila dobra a osim toga već smo bili priličnu svotu novca dužni Teti Moniki i tetku Jurici pa je i to trebalo vratiti. Iako je tata vješto glumio kako mu je žao što mama odlazi bilo mu je drago zbog toga. Tako je sada teta Monika našla opravdanje i izliku da često dolazi k nama. Jer eto brinula se za mene i tatu a mama joj je čak bila zahvalna zbog toga. Naravno ni tetak Jurica nije se tomu protivio a pojma nije imao da njegova supruga osim što nam povremeno kuha i pere redovito u svoju pohotnu pičku prima kurac moga tate.


Sve više sam se palio na vlastitu tetu i bez obzira što je ona bila mamina sestra želio sam je pojebati više od svega. Sada sam bio lagano podgrijan alkoholom i prilično napaljen te sam odlučio krenuti na sve ili ništa. Strpljivo sam čekao da teta napokon prekine svoj monolog. Zbunjivalo ju je što se i dalje smješkam i to joj se na licu jasno vidjelo.
-Odlazim, i da znaš, ljuta sam kao ris. Nadam se da ćeš doći pameti i da te gluposti koje ti se vrzmaju glavom nećeš širiti uokolo.-
-Ne pada mi na pamet to širiti uokolo. Jedina osoba kojoj bi to mogao reći jest tetak Jurica. A ne znam kako bi on reagirao. Zamisli što bi bilo kada bi tetak saznao da te osim tate jebe i šef Fabijan.-



To je bio onaj završni udarac koji je tetu bacio u totalni očaj. Nisam siguran ali činilo mi se da je počela drhtati. Znala je da bi bila prava katastrofa za nju ako bi je Jurica izbacio iz kuće i zatražio rastavu braka. Sad više nije pokušavala bilo što negirati već je zaigrala na drugu kartu. Blijeda u licu i znatno tišim tonom govorila mi je zar joj je to hvala za sve što je učinila za nas. -Pa zahvaljujući meni dobio si posao!- Očajnički me pokušavala odvratiti od eventualnog nauma da sve ispričam Jurici.
-Gle teta... Neću ja apsolutno ništa ispričati tetku. Posalti ću mu mail.-
Dohvatio sam laptop i otvorio ga. Zapalio sam cigaretu i čekao da se digne program. Teta Monika nijemo je gledala u mene a na licu joj se ocrtavao jad i očaj. Definitivno sam je dotukao.
-Da mi nisi opalila onaj šamar možda i ne bi. Osim toga nastojiš me uvjeriti u to da sam ja glup. Poslati ću mail mami u Njemačku a potom i Jurici.-
Bio je to čisti blef s moje strane i naravno da to ne bi učinio, ali uspio sam tetu uvjeriti u to da sam strašno povrijeđen i da ću to što govorim uistinu učiniti.



-Pa dobro Igore, koga vraga ti hoćeš od mene? Zašto si tako pokvaren? Zašto mi želiš upropastiti život, zašto?-
Ne gledajući u nju petljao sam po laptopu a onda nastojeći se praviti da sam zaokupljen laptopom i ne gledajući u nju rekoh joj:
-Čuj teta... Istina jest da si ti moja teta ali ja se već dugo vremena palim na tebe. Pogotovo od onog dana kada sam vidio kako te tata jebe na stolu u tvojoj kući.-
-Igore, daj zatvori taj laptop molim te.- Prišla mi je i pružila ruku prema laptopu. Lagano sam je odgurnuo rukom od sebe nastojeći ne biti grub.
Teta je opet zavapila:-Pa dobro što želiš od mene? Što želiš, reci!-
-Gle teta, ja počinjem pisati poruku mami a na tebi je da učiniš nešto i da tu poruku ne proslijedim.- Rekao sam joj ozbiljna lica.
-A što da učinim, što?-
Raširio sam ruke rekavši joj:
-Ako jedna takva rasna žena poput tebe ne zna što učiniti tko bi to onda trebao znati?-



Bio je krajnji trenutak da nešto učini. I učinila je. Čučnula je i raskopčala mi šlic na hlačama. Gurnula je ruku i izvukla moj kurac. Nekoliko sekundi ga je drkala pa vidjevši da se kurac propinje u punoj veličini uzela ga je u usta. Prstima sam naoko skroz smiren lupao po tastauri laptopa a u stvari nisam ništa konkretno pisao jer od miline koja me obuzela šupak mi se počeo stiskati i zadnje što mi je tog trenutka bilo na pameti bilo je pisati poruku mami. O da, teta mi je pušila kurac onako kako mi do tada ni jedna žena nije pušila. Lizala mi je jaja, ljubila bedra i stjecao sam dojam da i ona sve više uživa u ovome što čini. Zadnje što sam želio bilo je svršiti. Želio sam je jebati na stolu, isto onako kako ju je jebao i tata. Teta Monika bespogovorno je legla na stol i raširila noge. Bio sam u pravu, nije na sebi imala gaćice i pogled na njenu obrijanu pičku dodatno me raspalio.


Moj nabrekli kurac ulazio je duboko u tetinu pičku i sad je bilo više no očito da joj to pričinjava zadovoljstvo jer počela je oblizivati usne. Zabijao sam se u nju bez milosti i ona bi na svaki moj ubod glasno zajecala. Ljubio sam je u usta i sisao njezin vlažni jezik... Podigao sam je sa stola i naredio joj da se okrene i naguzi. Poslušno, poput prave napaljene kuje, isprćila se i čekala da joj ga zabijem. Uzdisala je sve glasnije i sve strasnije... Prstom si je dodatno trljala nabubreni klitoris i doskora je glasnim i isprekidanim, ali prigušenim, krikovima davala do znanja da svršava. I ja sam se počeo koju sekundu kasnije prazniti u njenoj pički. Moj kurac rigao je spermu zabijen duboko u tetinu vlažnu pičku. Još je prstom titrala po klitorisu skupljenim usnama usisavajući zrak a sperma iz pičke joj se cijedila po ruci.


Izvukao sam kurac i pljesnuo je po goloj guzi. Uspravila se a u očima joj se vidio sjaj i zadovoljstvo. Prsti ruke bili su joj umrljani spermom i krenuh se osvrtati ne bi li negdje vidio kakav ubrus ili papirnati ručnik. No teta se poput prave napaljene kurve nasmiješila i na moje čuđenje jezikom polizala spermu sa svojih prstiju. U kupaonici je oprala ruke pa potom vlažnom spužvom pičku. Popravila je šminku i frizuru pa uzela torbicu, poljubila me i napustila kuću. Od tog dana i ja osim tate redovito jebem maminu sestru. Tata pojma nema i dobro da je tomu tako.

 
Teta se pokazala kao prava razvratnica i sad istinski uživa biti nabijena na moj mladi kurac. Istina, ponekad nakon seksa zna kazati kako ovo što činimo nije u redu ali nisam siguran da li tako uistinu misli ili jr to samo gluma. Ako bi se trebao kladiti onda bi rekao da ipak malo više glumi nego što to misli ozbiljno. Ono što mi se kod nje najviše sviđa jest to što voli gutati spermu i što mi bez problema liže šupak. Uprno mi ponavlja kako moram biti maksimalno oprezan. Uvjeren sam da kod nje postoji bojazan da nekome nešto ne izlanem. Valjda mi baš zbog toga nastoji ugoditi u svakom pogledu jer istina jest da bi teško našao takvu rasnu, svestranu i napaljenu ženu koja je spremna učiniti sve što se od nje traži. 

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK) 

15. ruj 2015.

Mama me uhvatila na drkanju (1. i 2. dio)


Mama je prišla prozoru i razmaknuvši zavjesu oslonila se rukama o prozorsku dasku. Stajala je tako raširenih nogu, guze isprćene prema meni i gledala van a iz pičke joj se cijedila sperma. Gledala je napolje nekih dvije-tri minute. Potom se uspravila i rukama poravnala kosu... Prišla je stolu i uzela ručnik koji je još od protekle noći ostao tamo. Njime je temeljito obrisala svoju pičku a onda je jezikom oblizala usne. Usta su joj vjerojatno bila suha kao i moja. Uzela je bocu mineralne vode koja je stajala na stolu i u čašu natočila ono što je preostalo u njoj. Raširenih nogu pokazujući bez imalo stida svoju tek netom obrisanu picu iskapila je vodu iz čaše. Držeći praznu čašu u ruci pogledala je u mom smjeru. Vidjevši da sam budan i da je promatram nasmiješila se i namignula mi.
Ali krenimo s pričom iz početka.

Nakon razvoda od mog oca mama se preselila u Zagreb. Prošlo je izvjesno vrijeme i onda joj se izgubio svaki trag. Potom sam čuo da sa nekim muškarcem živi u Njemačkoj. Nije se javljala ni meni a ni ocu. A onda se jednog dana, nakon lijepog broja godinica, vratila i uz posredstvo svoje sestre poslala mi poruku kako bi me željela vidjeti. Moj tata nije imao pojma da sam se susreo s maminom sestrom a i bolje da nije ništa znao jer za razliku od mene on je na mamu bio ogorčen. Nije ju mogao smisliti. I eto sada sam sjedio u autu i vozio se u posjet mami. Nisam je vidio gotovo punih deset godina. Teta mi je rekla da se mama vratila u svoje rodno selo. Preuredila je staru obiteljsku kuću i sad u njoj živi. Živjela je sama. Vozeći do maminog sela prisjećao sam se proteklih godina i događaja koji su prethodili rastavi mojih roditelja.



Bilo kako bilo iskreno moram priznati da je moja mama Marina bila prava radodajka. Gutala je muškarce i varala mog tatu sve u šesnaest. Bila je zgodna i jebozovna i gotovo da u našem kraju nije bilo muškarca koji je nije želio pojebati a dobar dio njih to je i učinio. Tako je barem moj tata pričao. Ali i bez tih njegovih priča mnogo toga bilo mi je više nego jasno. Sjećao sam se njenih odijevanja. Nije se libila izgledati poput kakve rafinirane a ipak pervrezne drolje. Imala je stila to se mora priznati. U plavo ofarbana kosa, našminkana i u suknjama koje su uredno i decentno, ali ne previše, otkrivale ljepotu njenih nogu u štiklama s izrazito visokom petom. izgledala je maksimalno jebozovno. U sjećanju su mi ostale roditeljske česte svađe i prepirke čemu je razlog gotovo uvijek bila mamina nevjera. Čak u tri navrata je pokupila svoje stvari i odlazila od oca a onda nakon nekog vremena opet bi se vratila. Četvrti put kada je otišla bio je i posljednji. Otac više nije htio čuti za nju i ništa drugo osim razvoda nije dolazilo u obzir.


Prekretnica u mom odnosu spram mame bio je događaj koji se zbio nakon jedne seoske zabave. Seoska zabava kao i svaka takva zabava obilovala je glasnom glazbom, dernjavom, pijanstvom i svime što još uz to ide. Bilo je to nakon maminog trećeg povratka ocu. Vrativši se kući obećala je tati da će sad sve biti drugačije i uistinu se činilo da se mama smirila i skroz posvetila obiteljskom životu. I na toj spomenutoj seoskoj zabavi držala se prilično suzdržano. Moj tata definitivno nije tip alkoholičara ali nije se libio popiti koju čašu više ako je društvo bilo dobro i ako je bio raspoložen. Tako je bilo i tom prilikom. Tata se prilično raspojasao i u jednom trenutku mama mu je prišla i nešto rekla približivši svoje usne njegovom uhu. Kasnije sam saznao kako mu je došla reći kako je umorna i da ide kući. Tata joj je predložio da još malo ostane pa idu zajedno no mama je rekla kako se on neka samo zabavlja a ona će do kuće pješice. To ionako nije bila neka velika razdaljina.


No meni je pažnju zaokupio Žarko, vlasnik lokalne gostionice. Iako nisu otvoreno komunicirali mama i on razmijenili su nekoliko značajnih pogleda. U jednom trenutku mama je ustala od stola, poravnala suknju te se ležernim korakom zaputila prema uglu društvenog doma. Naime bio je lijep kasno proljetni dan i bilo je relativno toplo pa su se stolovi osim u domu nalazili i ispred doma. Skrenuvši iza ugla svatko tko je mamu eventualno vidio lako je mogao pomisliti da je otišla do toaleta jer toleti su se nalazili s bočne strane doma. Odmah poslije mame od svog stola ustao se i Žarko. Također laganim korakom zaputio se prema svom autu koji je bio parkiran malo dalje od društvenog doma gdje se nalazila većina automobila ostalih gostiju.


Žurnim korakom zaputio sam se za mamom nadajući se kako je ipak otišla do toaleta. Međutim to nije učinila. Brzim korakom spuštala se pošljunčanim putem niz blagu padinu koja je od doma vodila prema potoku i starom bunaru. U neka davna vremana taj bunar je bio jedino mjesto gdje su se seljani mogli snadbijevati vodom. Pored bunara nalazila se nadstrešnica i jedna mala sad već derutna drvena kuća gdje su se seljani nekada sklanajali ako bi ih kiša uhvatila dok bi se sa stokom vraćali sa ispaše. Ispred kuće bila je drvena klupa i stol. Nisam vjerovao da se mama odlučila tim putem zaputiti kući jer to je u svakom slučaju bio dalji put nego da je išla cestom. Držeći se mraka krenuo sam za njom.


Mjesečina je lijepo obasjavala prostor gdje se nalazio spomenuti bunar. Ja sam bio skriven iza žbuna agacije na udaljenosti od nekih tridesetak metara. Nekoliko puta mama je pogledala u tom smjeru. Vjerojatno je nešto čula a ja sam se šćućurio i nastojao ne disati. Mama je stajala pored bunara ruku prekriženih na grudima i svako malo pogledavala prema putu koji je od bunara vodio do ceste. A onda sam ugledao farove automobila koji je usporio pa zastao na cesti. Skrenuo je na put koji je vodio do bunara i neposredno prije bunara ugasio je svjetla. Okrenuo se na livadi tako da je sad prednjim krajem bio okrenut u smjeru iz kojeg je došao. Odmah sam prepoznao auto. Bio je to Žarko.

Izašao je iz auta i zaputio se prema mami nešto joj govoreći. Mama je čekala da joj Žarko priđe. Kada ju je zagrlio uzvratila mu je obujmivši ga rukama. Nisam mogao razabrati što pričaju ali čuo sam ih kako se smiju. Počeli su se ljubiti a Žarkove ruke spustile su se na maminu guzu. Zadigao joj je suknju i tog trenutka ugledao sam mamine crne čarape zakopčane halterima. Žarko ju je ljubio istovremeno joj rukama gnječeći guzove. Progutao sam slinu tako glasno da sam se uplašio kako su to i oni mogli čuti. Legao sam na travu i puzeći krenuo naprijed. Dopuzao sam do jednog grma i sada sam im bio dvostruko bliže. Žarko je svlačio mamine gaćice i ja sam sad prvi put osjetio silno uzbuđenje gledajući mamino golo dupe na kojem je napaljeni Žarko ostavljao crvene tragove stiskajući ga svojim snažnim rukama.


Mama je čučnula i rukama počela otkopčavati Žarkove hlače. Od njene glave nisam mogao vidjeti Žarkov kurac ali vidio sam maminu ruku koja se gibala naprijed, nazad. Bilo mi je jasno da drži njegov kurac i da mu ga drka. Potom ga je rukama uhvatila za bokove i njena glava počela se sad gibati naprijed, nazad. Mama je pušila Žarkov kurac a istovremeno moj kurac prijetio je da probije gaćice. Žarko je spustio ruke i bilo očito da joj je gnječi sise jer u jednom trenutku mama je jauknula rekavši da je to boli. Žarko ju je uhvatio za laktove i podigao na noge. Rukama ju je zgrabio za guzove i doslovno podigao sa zemlje. Mama ga je rukama čvrsto držala oko vrata i gurala mu jezik u usta...


Na trenutak je Žarko pustio mamu i okrenuo se prema svom autu. Podigao je u zrak zadnja, ona tzv. peta, vrata i na trenutak poravnao deku koja se nalazila unutra. Mamu je povukao prema sebi i leđima je okrenuo prema otvorenim vratima. Mama je najprije sjela a potom se malo povukla prema unutra i legla na leđa raširivši noge. Žarko je uvaljao između njenih raširenih nogu. Nekoliko sekundi rukom je namještao svoj kurac a onda se tihu proljetnu noć prolomio mamin glasni jauk. Opće poznato svima u selu bilo je to da Žarko ima kurac impozantne veličine. Sad kada je u maminu pičku zabio tu svoju ogromnu batinu ona je glasno zajaukala a potom je glasno i isprekidano dahtala i jecala. Zabijao se u nju divlje i žestoko. Čučeći iza grma poželio sam izvaditi svoj kurac te ga izdrkati ali dok sam ga preko hlača trljao prstima svršio sam u gaćice. Nekoliko prigušenih maminih krikova mogli su značiti i to da je ona svršavala ali to naravno nisam mogao znati.

Nakon što se konačno ispraznio u maimnoj pički Žarko se izvukao iz auta i stao zakopčavati hlače. Pružio je ruku mami koja je i dalje ležala u autu s nogama vani. Izvukao ju je napolje a mama se držeći suknju iznad bokova zaputila do svoje torbice koju odložila na zid bunara. Izvadila je maramice i njima stala brisati pičku. Smijala se i čuo sam kako se obraća Žarku govoreći mu da joj iz pice curi kao iz pipe. Navukla je gaćice a potom uzela cigaretu iz kutije koju joj je pružio Žarko. Nakon popušene cigarete poljubila je Žarka te se pješice zaputila kući. Nekoliko minuta kasnije i Žarko je upalio auto te se udaljio.

Došavši kući shvatio sam da se tata još nije vratio. Iz kupaonice se čuo šum vode. Mama se tuširala ispirući ostatke Žarkove sperme iz svoje pičke i ta pomisao opet me napalila. Sjeo sam u kuhinju za stol i u mislima vrtio slike koje sam vidio kod starog bunara. Mama je izašla iz kupaonice i čuo sam je kako pjevuši. Bila je dobro raspoložena a imala je i dobar razlog za to. Ušla je u kuhinju i očito je mislila kako ni mene nema jer na sebi je imala kućni ogrtač koji je bio raskopčan i u trenutku kada me ugledala iznenadila se i brzo zaogrnula. No i taj dijelić sekunde bio je dovoljan da joj vidim razgolićene sise. Začuđeno je pitala kada sam stigao. Rekoh joj da sam stigao malo iza nje. Pitala me što je s tatom no ja sam samo slegnuo ramenima.

Promatrao sam je dok je suđe koje je nakon ručka ostalo pored sudopera spremala u ormarić. Iako mi je bila okrenuta leđima osjetila je da je promatram. Pogledala me preko ramena i nasmiješila se. Zanimalo ju je zašto je tako gledam. Malo mi je nedostajalo da joj posve otvoreno kažem zašto je promatram no ipak sam se suzdržao. No gorio sam od želje da joj nekako dam do znanja da sam je vidio kako se jebe sa Žarkom. Nije to možda bilo pametno no kasnije se pokazalo kao dobra stvar. Naime ne mogavši izdržati kazao sam kako sam kući išao sa Franjom, mojim nešto mlađim prijateljem, pa sam njega dopratio do kuće te onda kroz njegov voćnjak uspeo se uz brijeg te izašao na cestu koja je vodila do naše kuće. Bilo je poznato da se Franjo plašio mraka i gotovo uvijek ga je netko od nas morao pratiti do kuće. Mama se nasmijala pitavši zar se Franjo koji je bio tek nešto mlađi od mene još uvijek boji mraka. A onda sam kao usput dodao sam vidio Žarka koji je svojim autom došao iz smjera starog bunara. Glasno sam se pitao što je Žarko radio kod bunara.



Mama se vidno trgnula i naglo uozbiljila. Rukama je poravnala kosu. Zacrvenjela se u licu slegnla je ramenima kao da ni ona pojma nema što je Žarko tamo tražio. Pogledala je prema meni očito se pitavši što znam ili što sumnjam. Ustao sam od stola rekavši kako se idem istuširati. Na vratima sam se još jednom okrenuo prema mami opet ponovivši:
-Baš me zanima što je žarko u ovo doba radio kod starog bunara? A siguran sam da bi i tatu to zanimalo.-
Nisam čekao maminu reakciju već sam otišao u kupaonicu. U kupaonici sam otvorio pleteni sanduk za prljav veš. Pronašao sam mamine gaćice, grudnjak i čarape koje je imala na sebi. Vlažni tragovi na gaćicama opet su me napalili. S grudnjakom, gaćicama i čarapama skrivenim ispod košulje zaputio sam se na kat u svoju sobu.

Mamino rublje stavio sam na pisaći stol. Spustio sam gaćice i lagano počeo drkati. Približio sam se stolu i drkajući svoj kurac svako malo vrhom glavića dodirivao sam mamine prljave gaćice. A onda sam doživio totalni šok. Nije mi uopće palo na pamet da zaključam vrata sobe ali to ionako nikada nisam činio. Kada sam začuo mamin glas prestravio sam se. Mama je stajala na vratima i promatrala me. Gotovo vičući pitala me:
-Što to radiš?!-
Gledala je čas u mene a čas u svoje gaćice, grudnjak i čarape na stolu. Spuštenih gaća, držeći kurac u ruci osjećao sam se kao zadnji kreten. Ukočio sam se i gledao prema njoj. Zanijemio sam od šoka i naprosto nisam znao što reći i kako reagirati. Mama je zatvorila vrata sobe i došla do stola. Pokupila je gaćice, čarape i grudnjak a onda me opet začuđeno pogledala ravno u oči.
-Pa jesi ti normalan?!- Pitala me -Što ti je došlo, jesi poludio? Što to radiš?- opet je pitala.

Napokon sam se donekle pribrao i sad me osim silnog srama obuzela i ljutnja. Potom je provalilo iz mene:
-A što si ti radila dolje kod bunara, ha?! Što si ti dolje radila sa Žarkom?! Sve sam vidio, ali sve...!!!
U jednoj ruci mama je držala svoje rublje a drugom mi je zatvorila usta. Osvrnula se prema vratima pa prema meni.
-Budi tiši, molim te. Tata se vratio i sad bi samo trebao ćuti tebe kako vičeš.-
Uopće nisam bio svjestan da se derem a jesam, derao sam se od ljutnje i srama. 



Mama je maknula ruku s mojih ustiju i raširivši prste položila je dlan na moja gola prsa. Izraz lica postao joj je nekako blag i u očima joj se mogla isčitati bojazan. Držeći i dalje ruku na mojim prsima rekla tihim i molećivim glasom:
-Nećeš valjda starome ispričati za mene i Žarka? Molim te nemoj mu ništa spominjati.-
Ruka koja joj je do tada bila položena na moja prsa lagano je kliznula prema mom trbuhu a onda još niže do mog kurca. Mama me gledala ravno u oči i drkala mi kurac. Za trenutak bi pustila moj nabrekli kurac pa me nježno stiskala za jaja. Duboko sam uzdahnuo zabacivši glavu unazad. Mama je sad čvršće stiskala moj kurac i ubrzala pokrete. Val sladostrasti koji me preplavio u trenutku kada sam osjetio da je sperma nezadrživo krenula prema vrhu mog kurca nije moguće riječima opisati. Uz glasno dahtanje moj kurac bljuvao je spermu preko pisaćeg stola sve do zida. Idući mlazovi bili su slabijeg inteziteta i sperma je padala po stolu. Mama je stiskala moj kurac cijedeći iz njega zadnje kapi sperme. Sperme je bilo i na njenim prstima. Gaćicama koje je držala u drugoj ruci obrisala je prste svoje ruke a potom i onu spermu koja je završila na zidu i na stolu. Obrisavši sve tragove sperme jednostavno se okrenula i izašla iz sobe. kako sam je nakon ovoga mogao cinkati tati?

Zanimljivo da narednih dana ni mama a ni ja taj događaj nismo spominjali. Istina, mama me izbjegavala koliko je to bilo moguće a ni ja se nisam osjećao baš ugodno mada sam noću često drkao u svom krevetu prisjećajući se maminog drkanja. No ionako vrlo brzo nakon toga mama se iselila iz kuće. Naime tata je saznao za njenu vezu sa Žarkom ali ne od mene i to je bila njihova zadnja svađa.


DRUGI DIO



 Prisječajući se tih dana i tih događaja približavao sam se selu u kojem je sad mama živjela. Počeo sam osjećati laganu nervozu pa sam zastao kod jedne gostionice. Ispijao sam kavu na terasi gledajući zelena brda na kojima su se nazirale raštrkane kuće. Razmišljao sam kako će me mama dočekati i kako sad izgleda. Ono njeno drkanje mog kurca bio je glavni razlog što sam često razmišljao o njoj. Za razliku od tate meni je bilo žao što je otišla. Nakon nekog vremena od njena odlaska shvatio sam da sam zaljubljen u nju ma koliko god to ludo zvučalo. Vozio sam uskom asfaltiranom cestom uz brijeg i svakog časa trebao sam ugledati zaseok gdje se nalazila mamina kuća. Da, to je u stvari bio zaseok. Na tom brijegu nalazilo šest-sedam kuća. Tristoinjak metara lijevo nalazilo se opet pet-šest kuća a isto tako na otprilike istoj udaljenosti desno nalazilo se možda još desetak kuća. To je inače tipično za ovaj prigosko-zagorski kraj. Malo veće selo, u kojem sam popio kavu, nalazilo se u udolini a po okolnim bregima nalazile su se male kućice mada se i to sad promijenilo jer oni koji su ostali tu živjeti obnovili su stare ili izgradili nove kuće. U tom selu u udolini bila je i autobusna stanica. Tim autobusom stanovnici su imali vezu sa selom udaljenim desetak kilometara u kojem se nalazila škola, pošta, ambulanta i mjesni ured ili nešto slično tome.


Davno sam, još kao dijete, bio u ovom kraju i tada je još bilo dosta starih drvenih kuća koje su sad bile prava rijetkost. Usporio sam vožnju i zagledao se u kuće pored kojih sam prolazio. Nigdje nisam vidio nikoga tek u jednom dvorištu zamijetio sam kokoši i nekoliko purana. Zastao sam kod relativno male ali lijepo uređene kuće pretpostavljajući da je to mamina kuća. Koliko me sjećanje služilo to je trebala biti ta kuća samo što je nekada to bila stara, derutna kuća a sada je bila obnovljena s novom ogradom i lijepo uređenim dvorištem. Izašao sam iz auta i zagledao oko sebe.

Onda su se vrata kuće otvorila i napolje je izašla mama. Na sebi je imala traperice i sivu košulju. Smješeći se prilazila je ogradi. I sad nakon toliko godina morao sam konstatirati da je vrlo zgodna žena mada na licu nije imala ni zrna šminke. Otvorila je vrata ograde prišla mi i zagrlila me. Uzvratio sam joj zagrljaj i nisam mogao ne primjetiti da ispod košulje ne nosi grudnjak jer kroz tanku majicu jasno sam mogao osjetiti njene bradavice koje su se priljubile uz moje tijelo. Stajali smo zagrljeni nekoliko sekundi a onda se mama malo odmakla i stavila mi dlanove ruku na lice. Gledala me u oči i nakon sekunde-dvije kratko me poljubila u usta. Istina, protekle godine i zasigurno buran život ostavile su traga na njenom licu, vjerojatno i na tijelu, ali sad ovako u zategnutim trapericama svejedno je izgledala prilično dobro.


Najprije njene bradavice a potom i ovaj, mada kratki poljubac, u usta opet su probudili sjećanja i osjetio sam buđenje svog kurca.
-Daj uđi!- rekla je mama uhvativši me za ruku.
Lijepo je preuredila kuću koja je sad bila ugodna za život. Uz vino koje je mama sama pripremila, kako se pohvalila, pričali smo pomalo suzdržano o svemu. Kazala je kako joj je žao što je sve ispalo kako je ispalo. Bila je nepromišljena i zna da je radila gluposti. Također je kazala kako zna da sad vrijeme ne može vratiti niti ispraviti napravljene pogreške. Jedino čemu se nadala svo ovo vrijeme bilo je da je ja neću zamrziti. Nisam je zamrzio i to sam joj jasno dao na znanje. Od tog trenutka raspoloženje joj se vidno popravilo. Pitala je i za tatu ali rekla je kako zna da joj on nikada neće oprostiti.


Povela me u obilazak vrta i okućnice. Iza kuće pa do vrta nalazile su se brajde i od plodova te brajde te nešto kupljenog grožđa mama je sama pravila vino, kako je rekla. Vrt je bio lijepo sređen a u susjednom drvorištu mama je držala kokoši i zečeve. Naime u kući do njene nitko nije živio. Povremeno bi tu vikendima dolazio jedan stariji par iz grada a oni su joj velikodušno ustupili dio svog dvorišta. Ona im je zauzvrat pazila na kuću i redovito je provjetravala. Sve u svemu od šest kuća u samo tri živjeli su ljudi. Osim mame mahom su to bili ljudi starije životne dobi. Malo dalje od kuće izgrađeno je i nekoliko vikendica. Mama je imala i mali moped kojim je odlazila do trgovine. Uistinu je drastično promijenila način svog života, pomislio sam i bilo mi je drago zbog toga.


Spravila je večeru i uz otvoren prozor i pjev cvrčaka koji je dopirao iz vana još smo dugo razgovarali. Pogledao sam na sat i vidjevši da se bliži ponoć ustao sam u namjeri da pođem. Iznenađeno me pogledala pitavši gdje sam krenuo. Nije htjela ni čuti za to da sad krenem kući. Inzistirala je na tome da prespavam tu kod nje. Popustio sam a osim toga sutradan je bila subota i nisam imao nikakvih obveza. Napisao sam kako je kuća bila relativno mala. Prostorija u kojoj smo se nalazili bila je najveća prostorija i ujedno je služila kao kuhinja i dnevni boravak. Osim te prostorije postojala je jedna manja soba u kojoj je mama spavala. U sklopu kuće nalazila se još kupaonica i wc-a a postojala je još jedna manja prostorija koja je služila kao smoćnica.


Mama je ustala rekavši kako ide na tuširanje. Počela je raskopčavati košulju ne mareći što sjedim tek koji metar daleko od nje. Košulju nije otkopčala do kraja ali ipak jest dovoljno da su joj se sise vidjele gotovo u punom elementu. Ipak je pridržala rubove košulje prstima prije nego se uz zavodljivi smiješak okrenula i zaputila u kupaonicu. Ustao sam i zatvorio prozor. Zapalio sam cigaretu i izašao napolje. Svježi zrak i priroda koja me okruživala djelovali su na mene gotovo omamljujuće. Mir i tišina koje su me okruživale djelovale su gotovo nestvarno. Sklopio sam oči i uživao u ovom trenutku a onda mi se učinilo da čujem mamu kako me doziva. Ušao sam u kuću i osluhnuo. Da, bio sam u pravu mama me dozivala. Prišao sam vratima kupaonice i glasno zapitao u čemu je problem.
-Problem je što sam ostavila ogrtač prebačen preko naslona stolice.- Čuo sam mamu kako mi dovikuje iz kupaonice.



Pogledao sam prema stolu i uistinu vidio bijeli ogrtač prebačen preko naslona stolice. Uzeo sam ga i prišao vratima kupaonice. Primio sam za kvaku i shvatio da su vrata otključana. Odškrinuvši malo vrata gurnuo sam unutra ruku u kojoj sam držao ogrtač. Čuo sam mamu kako se smije da bi potom rekla:
-A kako sad da uzmem ogrtač kada sam još u kadi? Daj uđi i objesi ga na vješalicu.-
Ona je još u kadi i kaže mi da uđem? Bio sam u nedomici, ali što sad? Mogla je izaći iz kade, obrisati se i uzeti ogrtač koji sam joj pružio ali nije. Nije vrag da je to namjerno učinila. Mislim to da je na stolcu ostavila ogrtač a onda me pozvala da joj ga donesem dok je još u kadi. O tome sam razmišljao tih nekoliko sekundi prije nego sam širom otvorio vrata...



Mama je bila u kadi okružena sapunicom ali sise su joj bile iznad vode i sasvim lijepo sam ih mogao vidjeti. Osvrtao sam se tražeći mjesto gdje da okačim ogrtač.
-Iza vrata!- čuo sam mamu.
Objesio sam ogrtač i trudeći se ne gledati u njenom smjeru krenuo prema van.
-Kruno! Pa nije vrag da ti je neugodno pogledati me?- Kazala je mama kroz smijeh.
Ne mogu reći da mi je bilo neugodno ali da me je uspjela zbuniti jest. Uz kiseli smiješak na licu izašao sam iz kupaonice. Mama je očito igrala opasnu igru i stavila me u vrlo nezgodnu poziciju.


Ubrzo je izašla iz kupaonice ali ogrtač koji sam joj donio nije obukla na sebe već ga je držala ispred sebe prebačenog preko ruke  dok joj je oko vrata visio ručnik. Bila je posve gola no ogrtač i ručnik najvećim dijelom su prikrivali tu njenu golotinju. Sjela je nasuprot mene nagnuvši se naprijed. Ručnik prebačen oko vrata prekrivao je njene gole sise.




 -Kruno, željela bi ti reći što sam oduvijek željela učiniti a nikada nisam.-
-Pa reci.-
-Nemoj me krivo shvatiti ali... Ma malo mi je nezgodno to reći.- Smiješila se dok sam je poticao da mi kaže što je naumila. Potom je pogledala prema prozoru kojeg sam ja prije izvjesnog vremena zatvorio. Ogrtač i ručnik odložila je na stol ispred sebe i ustala se od stola. Posve gola, kao od majke rođena, zaputila se do prozora i navukla zavjese. Gledao sam za njom i priznajem da sam osjetio uzbuđenje koje sam nekako nastojao držati pod kontrolom. Vratila se do stola i vidjevši kako se meškoljim na stolcu kazala mi je kako ima običaj po kući šetati posve gola. Ovdje je mala vjerojatnost da je netko vidi a osim toga i ja sam je vidio golu rekla je pa potom dodala:-Dobro, ne možda posve golu ali vidio si...- Zastala je za trenutak uz širok osmijeh na licu. Dobro sam znao na što je mislila. 



Stavila je svoju ruku na moju i napokon rekla što želi učiniti a nikada nije.
-Željela bi se fotografirati gola. Posve gola.-
Gledala me u oči očekujući moju reakciju. Nastojao sam apsorbirati to što mi je rekla usput razmišljajući što joj na to reći. Objasnio sam joj kako to danas nije neki problem jer postoje digitalni fotoaparati a i mobiteli pa se lako može sama fotografirati i fotke pohraniti na kompjuter odnosno laptop.
-Ma znam ja to...- rekla je pa nakon kratke stanke nastavila:-Ali ja baš želim da me netko fotografira. Želim nekome pozirati gola i to je ono u čemu je draž. To da me netko promatra i fotka, razumiješ? To je ono što mi čini uzbudljivim.-
Ne dozvolivši da išta kažem odmah je nastavila:
-Zašto me ti ne bi fotografirao? Ovdje nema nikoga kome bi takvo što mogla predložiti a i da kome kažem ovdje su ti ljudi teške konzerve i odmah bi me proglasili u najmanju ruku luđakinjom. Ovdje moram dobro paziti što radim i kako živim. I to što se gola šetam po kući moglo bi se svakako protumačiti samo da me netko slučajno opazi.-


Moja draga mama koju nisam vidio godinama i na koju sam u samoći svoje sobe često drkao sada je sjedila preko puta mene posve gola i tražila od mene da je takvu golu fotografiram. Često sam od ljudi iz mog kraja znao čuti kako je moja mama luckasta i otkvačena žena. Sada kada mi se činilo da je ta otkvačenost ostala iza nje ona me uspjela razuvjeriti. Dobrim dijelom se smirila i promijenila ali ispod te vanjštine krila se ona stara egzibcionistkinja. Nisam je mogao odbiti i uz neskriveno oduševljenje mama je počela zauzimati najrazličitije poze. Već nakon nekoliko minuta poziranja lice joj s euozbiljilo i blago zacrvenjelo a u očima joj se pojavio jebozovni sjaj. Oblizivala je usne šireći svoje noge i bacajući pogled na izbočinu koja je nadimala moje tanke hlače.


Postalo mi je istinski vruće i znoj mi je izbio na čelo. Prišla mi je i zavukla ruke ispod majice pitajući me zašto je ne skinem. Bez problema sam joj dopustio da mi skine majicu ali ona tu nije stala. Otkopčala mi je remen na hlačama, otkopčala dugme, povukla šlic prema dolje a potom je ruku zavukla u moje gaćice. Čvrsto mi je stisnula kurac gledajući me u oči ozbiljnog izraza lica. Bez da je išta rekla znao sam da me bez izgovorene riječi pita sjećam li se još uvijek njenog drkanja. Sjećao sam se, itekako sam se sjećao. Bacila se na leđa i raširila ruke govoreći neka je slikam. Kleknuo sam iznad nje prethodno se oslobodivši hlača i gaćica. Sada sam i ja bio posve gol. Rukom je primila moj kurac povlačeći me na sebe. Legao sam iznad nje i stavio joj kurac između sisa... Stisnula ge je nekoliko puta sisama i to je bilo dovoljno da izgubim kontrolu a sperma je šiknula po njenom licu pa po sisama. Iscijedio sam ga do kraja po njenim nabreklim bradavicama a onda je poljubio u usta.



Oboje smo ustali i držeći se za ruke sjeli smo na kauč. Dok je mama ručnikom brisla ostatke sperme s lica i sisa ja sam natočio dvije čaše vina. Ispili smo vino i nastavili s emaziti i ljubiti. Možda je sve ovo za mene bio određeni šok a kada tome pridodamo i ispijeno vino onda je to vjerojatno bio razlog da mi se kurac više nije htio dignuti. Dignuo bi se do pola pa onda opet brzo splasnuo. I koliko god se mama trudila podići ga, a činila je to rukama i ustima, nije išlo. U jednom trenutku oboje smo pali s kauča na tepih. Ležao sam na leđima a mama me opkoračila i sjela na moj kurac gibajući se naprijed-nazad. U dva, tri, navrata kurac bi malo otvrdnuo ali čim bi ga mama namjestila u otvor svoje pičke on bi opet padao. Nije ju to smelo. Trljala se pičkom po mojem kurcu, vrteći guzom i bokovima. Isprepleli smo prste na rukama i ona me čvrsto stezala glasno stenjući. Mislim da je bez obzira na sve tim trljajnjem uspjela sebe dovesti do vrhunca. Okrenuli smo se na bok jedno prema drugom. Osjećao sam se posramljeno zbog svog neuspjeha a mama kao da je to osjetila. Milovala me po licu i kosi ljubeći me u usta.


Ležeći na podu, tj. na tepihu, zaspao sam u njenom zagrljaju. Mislim da je i ona zaspala ali se u neko doba noći probudila i pozvala me da odem u krevet. Nisam imao ni volje a ni snage ustati. Probudio sam se pokriven plahtom. Oslonio sam se na laktove i nastojao rabistriti pogled. POgled mi se zaustavio na kauču. Mama je čvrsto spavala. Skupila je noge te isprćila guzu prema meni. Lijepo joj se vidjela pičkica koja je ispala između nogu i pogled na njenu pičku istog trena izazvao je buđenje mog kurca. Ustao sam i legao iza nje. Ljubio sam je po vratu i leđima trljajući kurac po njenoj pički. Počela se meškoljiti i lagano je stala vrtjeti guzom. Naslinio sam prste ruke i lagano prešao preko pičke... Lagano sam joj ugurao srednji prst što je kod nje izazvalo glasni uzdah. sad je još jače zavrtjela dupencem. Pica joj se sve obilnije vlažila... Nisam mogao ne primjetiti da se mama, dok sam ja spavao na podu sobe, istuširala te posve izbrijala pičku. Rukom sam primio svoj sad nabrekli kurac i zabio joj ga u sad fino obrijanu picu. Glasni i dugački uzdah popratila je izvijanjem glave i vrata unazad.


Obilno sam se ispraznio duboko u maminoj pizdi. Držao sam kurac u njoj sve dok se nije spustio i sam kliznuo iz njene pičke. Potom je ustala i otišla do prozora. Razmaknula je zavjesu pa se vratila do stola i ručnikom temeljito obrisala pičku. Ispijala je vino široko razmaknutih nogu... Ustao sam pitajući je hoćemo li li zajedno u kadu. mama je ustala, uhvatila me za ruku i rekla:
-Ma jebeš kadu. Ima vremena za kupanje i tuširanje. Idemo u sobu tamo je veći i udobniji krevet.-
Odvukla me u svoju spavaću sobu i gurnula na krevet. Došla je do one strane kreveta gdje mi se nalazila glava. Raširila je noge i opkoračila moje lice nabivši mi svoju pičku na usta. Jezikom sam prodirao duboko u njen vrući otvor iz kojeg se još uvijek cijedila moja sperma pomiješana sa sokovima njene pičke. Nije mi to smetalo. Lizanjem pičke gotovo sam je doveo do vrhunca... Popela se na mene i zajahala me. Nabila se na moj kurac i i koju minutu poslije svršavala je uz glasne vriskove.



Svojoj kući vratio sam se tek u nedjelju kasno poslije podne. Mama me totalno icijedila i ispraznila. Jaja su me boljela od silnog svršavanja. Obećao sam joj da ću doći i idućeg petka. I došao sam. Sada svaki vikend provodim kod mame i istinski uživam. Prekinuo sam sa svojom djevojkom kojoj nije bilo po volji da vikende ne provodim s njom. Seksualni užici koje mi mama pruža ne mogu se uopće mjeriti sa seksom koji sam imao sa svojom djevojkom a koja u seksu skoro pa uopće nije uživala. Volim kad me mama dočeka oskudno odjevena i lagano skida gaćice a ispod njih se nazire njena obrijana pička. Volim izaći s njom negdje u grad.


Kada se sredi, našminka, stavi umjetne nokte, obuje štikle... Još uvijek izgleda jebeno seksi. A dodatno me napali i to kada znam da npr. ispod haljine nije obukla gaćice. Shvatio sam da me strašno pali gledati je dok piša. Uistinu mi je to prekrasan prizor. Iz njene obrijane pičke curi žuti mlaz i ona nema ništa protiv da to čini za mene. Takvo što svojoj bišoj djevojci nikada ne bi smio predložiti. Sada se bavim mišlju da se preselim k mami i da živim kod nje, odnosno s njom. Sve sam bliže tome da to uistinu i učinim jer jedva čekam da dođe petak i da odjurim k mami.

 
(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)    

3. ruj 2015.

Varam muža s njegovom mamom

Točno tako kako naslov priče kaže... Varam svog muža s njegovom mamom, tj. mojom svekrvom. A kako je sve počelo.
Rodom sam iz jednog malog mjesta udaljenog dvjestotinjak kilometara od Zagreba i zovem se Dora. U Zagreb sam došla s namjerom da završim fakultet. Nažalost ekonomska kriza je učinila svoje. Moj tata je ostao bez posla a mamina plaća i rad na zemlji nije bio dostatan da bi mogli financirati moje školovanje jer još sam imala mlađeg brata i sestru koji su pohađali srednju školu. Prekinula sam studiranje i vratila se u rodni kraj. Iako sam u početku mislila ostati u Zagrebu i tu naći neki posao ipak sam se vratila doma. Zaposlila sam se u lokalnoj trgovini koju je držao bratić moga oca. Vikendima sam radila kao pomoćna radnica u lokalnom kafiću. Uz to sam povremeno radila s maminim bratom koji je imao fotografsku radnju. On je u našem kraju bio zadužen za snimanja i fotografiranja svadbi, krizmi i svih ostalih svečanosti i banketa koje su se iz razno raznih razloga održavali. Tako sam uz njega i ja počela snimati i fotografirati sve te navedene fešte. Radila sam puno a usprkos tome sveukupna zarada je bila prilično skromna.

A onda se dogodila svadba jednog mog rođaka. I na toj svadbi bila sam u funkciji fotografa. Slučaj je htio da na tu svadbu iz Zagreba doputuje gospođa Ema i njezin sin Davor. Gospođa Ema rodom je bila iz našeg kraja i dobro je poznavala moje roditelje, s mojom mamom išla je u Osnovnu i Srednju školu. Gospođa Ema udala se za uspješnog liječnika koji je također rodom bio iz našeg kraja. Završila je fakultet te rodila sina Davora. Ona i muž bavili su se kupnjom nekretnina i na tom poslu ostvarili lijepo bogatstvo. Nadalje, saznala sam da su se Ema i njezin suprug rastali. Suprug je živio u stanu s drugom ženom a Ema i sin Davor ostali su živjeti u obiteljskoj kući. Sad već bivši Emin suprug bio je suvlasnik jedne privatne medicinske poliklinike.



 Dan nakon spomenute svadbe našu kuću posjetili su Ema i Davor. Već na svadbi uočila sam da se sviđam Eminom sinu a i Emi sam, to je bilo evidentno, bila simpatična. I meni se Ema svidjela. Ostavljala je dojam srdačne, otvorene i vrlo drage osobe. čak joj se svidjela i tetovaža na mojoj ruci zbog koje su se moji roditelji ljutili. U našem mjestu Ema je posjedovala dvije stare kuće i imanje koje je naslijedila od svojih roditelja i bliske rodbine. Sada je odlučila sve to prodati jer tu je rijetko dolazila i kuće su propadale. Kazala je kako su već kuće i imanje dali u oglas pa će Davor sad češće dolaziti ovdje dok sve navedeno ne prodaju. Kad je Ema čula da sam morala prekinuti studiranje ražalostila se a koji trenutak kasnije iznjela je ideju i prijedlog koji bi meni omogućio daljnje studiranje.

Predložila je da se doselim kod nje i Davora. Uz to ona i Davor pronaći će mi honorarni posao. Tako ću imati određena sredstva a stanovanje kod njih ne moram plaćati. Bila je to uistinu velikodušna ponuda i koliko god bila privlačna rekla sam kako to ne bi bilo u redu i kako im ne bi željela biti teret i smetnja. Međutim Ema je inzistirala a i Davoru se ideja jako svidjela. Na kraju sam ipak prihvatila tu Eminu ponudu. Znala sam da ću naći neki honorarni posao jer odlično govorim talijanski i njemački jezik pa ću zaraditi nešto novca prevođenjem. No stvari su krenule u sasvim drugom smjeru.



Davor je uistinu često navraćao u naše mjesto a vrlo brzo mi je postalo jasno da sam ja pravi razlog njegovih dolazaka a prodaja nekretnina mu je bila sporedna stvar. Otvoreno mi se udvarao i shvačajući da je Davor vrlo dobra prilika uzvratila sam mu simpatije. No da skratim. Upisala sam fakultet u jesenskom roku i doselila se k Emi i Davoru. U početku sam se pomalo plašila Emine reakcije kada bude shvatila da Davor i ja hodamo. No kada je Ema to doznala bila je vrlo zadovoljna i naravno da je i meni zbog toga bilo drago. Davor je diplomirani inžinjer strojarstva i ima dobro plaćen posao a to što je bio od mene striji osam godina ni njemu a ni meni nije smetalo. Vrlo brzo predložio mi je da se vjenčamo, tj. zaprosio me. Nisam imala nikakav razlog da ga odbijem a moj jedini uvjet je bio da ne planiramo djecu dok ne završim fakultet na što je on odmah pristao. I opet je Ema čuvši da ćemo se vjenčati bila sretna, čak presretna.

Kuća u kojoj su oni, a sada i ja, živjeli sastojala se od dva dijela. Manja i ona koja je bila starija nalazila se iza nove, u kojoj smo obitavali Davor i ja, ali jedna je bila priljubljena uz drugu tako da su djelovale kao cjelina. Ema je živjela u toj starijoj, ranije izgrađenoj, kući i imala je poseban ulaz no kuće su bile spojene hodnikom te se iz jednog dijela moglo doći u drugi bez da se izlazi van. Osim toga kuće se nalaze na uglu dvije ulice pa su stoga postojala dva dvorišna ulaza. Iz jedne i iz druge ulice. Jedan smo koristili Davor i ja a drugi Ema. Ema je bila svekrva za poželjeti. Nije nam smetala niti se na bilo koji način miješala u naš život i brak. Povremeno bi me pozivala na kavu ili piće i u tim prilikama prema meni je bila vrlo srdačna, na momente čak presrdačna. Nisam pridavala neki poseban značaj tome što bi me Ema zagrlila, pomilovala po licu a ponekad čak i poljubila u lice ili čelo. Mislila sam da to čini jer sam joj draga i simpatična. U nekoliko navrata posjetili su me i moji roditelji koji su također bili zadovoljni time kako su se stvari posložile.



Nisam mogla ne uočiti kako kod moje svekrve Eme često dolaze žene. Mahom njezinih godina ali i mlađe. Nisam tome pridavala neki poseban značaj jer pretpostavljala sam da su to njene prijateljice i poznanice. Jednom sam, ustavši rano ujutro, kroz prozor sobe vidjela jednu gospođu zrelih godina kako odlazi od Eme pa mi je bilo pomalo čudno jer što bi ta žena tako rano radila kod Eme. Ali na kraju krajeva to nije bila moja briga. A onda se dogodilo da jednog kasnog poslijepodneva, vračajući se iz trgovine, ugledam dvije mlade djevojke koje su ulazile u dvorište i to s one Emine strane. Dakle išle su k njoj. Jednu od njih prepoznala sam jer išla je na isti fakultet kao i ja. Zvala se Dubravka i u nekoliko navrata zajedno smo popile kavu. Sad me to vraški počelo zanimati. Što bi ona radila kod moje svekrve, pitala sam se. Nešto kasnije u dvorištu se parkirao auto iz kojeg su izašle četiri starije gospođe. Pala je noć i izašla sam na terasu. Iz Eminog dijela kuće kroz poluotvoren prozor, koji je gledao na dvorište, čula se glazba, ženski glasovi i smijeh. Pretpostavila sam da je Ema priredila neku zabavu. Ubrzo sam shvatila da ta ženska okupljanja kod Eme nisu rijetkost.


A onda sam, sretnuvši ispred fakulteta Dubravku i ne mogavši izdržati, odlučila je pitati što je ona radila kod moje svekrve. Dubravka me gledala razrogačenih očiju a lice joj je oblilo rumenilo. Bila je vraški iznenađena saznavši da je Ema moja svekrva. Uz silnu nelagodu koja ju je prožimala promucala je nešto o tome kako se poznaju pa je eto svratila... To je nekako promucala i brzo se udaljila očito ne želeći da joj postavljam dodatna pitanja. Sad me je sve to skupa još više zainteresiralo jer bilo je očito da Dubravka nije bila do kraja iskrena i da mi nešto taji. Pojavile su se određene sumnje ali mislila sam da je to samo plod moje mašte. No već nakon nekoliko dana dogodilo se da me s fakulteta kući poveze dečko jedne moje prijateljice s kojom sam studirala. Zvala se Nives i njezin dečko došao je autom po nju. Obzirom da prolaze blizu mog kvarta ponudili su mi prijevoz. Zamolila sam ih da me ostave petstotinjak metara od kuće ispred trgovačkog centra jer imala sam namjeru kupiti namirnice za večeru. Pozvala sam ih na piće u znak zahvalnosti. Objasnila sam im kako ćemo popiti piće a poslije ću se prošetati do kuće. Prihvatili su i sjeli smo u jedan mali ali lijepi kafić u neposrednoj blizini trgovačkog centra.


Ispijali smo piće kada sam kroz izlog ugledala svoju svekrvu Emu koja je parkirala svoj auto na parkiralištu preko puta. I taman kad sam htjela zaustiti kako sam ugledala svekrvu začula sam muški glas iza sebe:-Evo one stare lezbe.-Pogledala sam diskretno preko ramena i ugledala dva mladića koji su sjedili na barskim stolicama oko visokog okruglog stola. Obojica su gledali kroz izlog prema mojoj svekrvi. Svekrva je stajala kod svog auta a iz drugog auta koji je stigao također je izašla jedna žena. Široko smješeći svekrva i ta žena nešto su razgovarale a potom se zaputile u trgovački centar. Ona dva mladića iza mojih leđa nabacili su još nekoliko opaski na račun moje svekrve ali zbog žamora i glazbe u kafiću nisam ih najbolje čula. Nives kao ni njezin dečko ništa nisu čuli ni primjetili i bilo mi je drago da je tomu tako.


Pod dojmom onoga što sam čula i shvativši da su se moje sumnje pokazale točnim došla sam kući. Stalno sam u sebi ponavljala jedno te isto pitanje:-Zar je to istina? Jel to moguće?- Bio je petak i znala sam da će Davor kasno doći kući. To je bio dan kada je s kolegama s posla odlazio na roštilj i kuglanje. Čula sam kada je Ema stigla. Nije bila sama. Ubrzo je stiglo još nekoliko žena. Znatiželja me raspinjala i gorjela sam od želje da saznam što se to kod Eme događa. Nisam izdržala i u neko doba spustila sam se u prizemlje i otvorila ona vrata koja su vodila u hodnik koji je povezivao naše dvije kuće. Stajala sam na vratima i osluškivala. Čula se glazba i prigušeni ženski glasovi te smijeh. Bila sam uzbuđena i usprkos tome osmjelila sam se te na prstima krenula niz hodnik. A onda su se vrata sobe otvorila a glasovi, smijeh i glazba postali glasniji. Pretrnula sam i istog trena zapitala se što mi je ovo trebalo.


U hodnik je izašla Ema vjerojatno u namjeri da ode na wc. Već je gotovo skrenula desno prema toaletu i ponadala sam se kako me neće vidjeti ali... Ema me ugledala.
-Dora! Dušo odakle ti?- pitala me.
U trenu sam smislila odgovor. Pomalo zbunjeno objašnjavala sam joj kako sam sama jer Davor je na kuglanju, dosadno mi je pa sam eto čula muziku i pomislila da bi bilo dobro pridružiti se njenom društvu. Odmah sam dodala kako to možda baš i nije bila dobra ideja i kako je bolje da im ne smetam.
-Ma što bi smetala, draga moja Dora. Daj dođi. Dođi da te predstavim svojim prijateljicama.- govorila je Ema pokazujući mi rukom da priđem. Što mi je preostalo nego je poslušati.



Držeći ruku na mom ramenu Ema me uvela u svoj prostrani dnevni boravak. U sobi se nalazilo desetak žena razne životne dobi. Nisam naišla ni na kakvu golotinju ni na lezbijske orgije. Sve žene bile su odjevene. Neke su sjedile, neke stajale s čašama u ruci i razgovarale. Vidjevši me zašutjele su i to je kod mene izazvalo nesigurnost i nelagodu. Ema je odmah kazala da sam ja njena snaha i držeći me ispod ruke krenula me upoznavati s prisutnim damama. Žene su mi djelovale prilično simpatično. Prihvatila sam ponuđeno piće a Ema mi je objasnila kako je jednoj od prisutnih dama rođendan pa su stoga upriličile mali parti. Sjela sam za mali okrugli stol. Bila sam u društvu Eme i još dvije žene koje je zanimalo sve o meni. Ema se svo vrijeme smješkala i držala me za ruku.


Ostale žene su valjda pod utjecajem ispijenog alkohola bile prilično živahne i glasne. Neke su se njihale u ritmu muzike. A onda je stigla vitka starija crnka. Ostale žene dočekale su je uz glasne pozdrave i pitanje gdje je do sada. Vitka crnka se ispričavala uz široki osmijeh na licu. A onda je pogledom potražila onu kojoj je bio rođendan. Ugledavši je raširila je ruke. Znatno mlađa žena od nje uz usta razvučena u osmijeh prišla joj je. Vitka crnka zagrlila ju je i poljubila. Pružila joj je malu kutiju u kojoj se vjerojatno nalazio poklon. Svo vrijeme te dvije žene bile su zajedno. Držale su se za ruke i pričale a uskoro su bez imalo stida počele razmijenjivati nježnosti. Grlile su se i ljubakale u usta. To blago ljubakanje ubrzo se pretvorilo u strasno ljubljenje što je valjda ponukalo i neke druge od prisutnih žena da počnu s ljubljenjem. Žene koje su sjedile sa mnom za stolom, uključujući Emu, nisu obraćale previše pozornosti na ono što se događa oko njih.


Uglavnom sve je i ostalo na tom ljubljenju. Žene su se polako počele razliaziti. Neke su odlazile držeći se za ruke i djelovale su prilično uspaljeno. Pretpostavljam da su negdje drugdje nastavile ono što su započele tu kod Eme. Ubrzo sam otišla i ja ispričavajući se kako sam umorna. U sobi su ostale Ema i one dvije žene s kojima sam bila u društvu. Ema me ispratila rekavši kako ujutro kada se probudim obavezno dođem na kavu. Istuširala sam se i legla u krevet. Više nije bilo nikakve sumnje. Moja svekrva uistinu je stara lezba. Ležala sam u krevetu i razmišljala o svemu što sam vidjela i doživjela. Prisjetila sam se scena napaljenih žena koje se strasno ljube i uhvatila samu sebe kako se dodirujem po pički. Htjela, ne htjela priznati to što sam vidjela uzbudilo me.

Probudila sam rano. Davor je tvrdo spavao a ja sam otišla pod tuš. Odjenula sam se i razmišljla da li je Ema već budna. Koju minutu kasnije zazvonio mi je mobitel. Bila je to Ema. Ispričavala se ako me probudila. Shvativši da nije pozvala me da dođem do nje jer upravo je pristavila kavu. Hodajući do nje shvatila sam kako sam jedva dočekala da je vidim. Koji se to vrag događa sa mnom, pitala sam se. Ema me dočekala vedra i nasmiješena. Ispijale smo kavu uz neobavezni razgovor a obje smo znale da trebamo popričati o nečemu drugom. U jednom trenutku Ema je duboko uzdahnula. Stavila svoju ruku na moju i zagledala mi se u oči.




 -Mala moja Dora... Ti si pametna i nema smisla da ti bilo što krijem.- tako je svoju priču započela moja svekrva. Nastavila je pričati o tome kako mi je zasigurno sad sve jasno i kako se nada da je neću osuđivati. Eto ona voli žene. Prije ili kasnije to sam morala saznati. Ema ima nekoliko prijateljica koje su imućne kao i ona pa je i to jedan od razloga zašto su često u njihovom društvu mlade cure. Nadalje, Ema živi sama i ima dovoljno prostora pa se kod nje okupljaju kako bi se družile i kao npr. jučer priredile mali parti povodom nečijeg rođendana. Sa zanimanjem sam je odslušala do kraja a onda joj objasnila kako je ne osuđujem i kako mi uopće ni malo ne smeta to što ona voli žene. Čak mi je bilo izuzetno drago zbog toga što je spram mene nastupila tako otvoreno i sve mi ispričala. Ema se nagnula prema meni i lagano me poljubila u usta zahvaljujući mi narazumijevanju. Osjetivši njene usne na svojima kroz tijelo su mi prošli trnci. Na kraju me zamolila za diskreciju jer neke od tih žena su udane. Dala sam joj do znanja kako ne mora brinuti. Još me zamolila da o ovom našem razgovoru ništa ne govorim Davoru. Nije bilo dvojbe oko toga da Davor zna kako mu je mama lezbijka ali nije bilo potrebe da ga dovodim u neugodnu situaciju pričajući s njim o svojim spoznajama.


Naredni tjedan uz obveze na fakultetu, honorarni posao i učenje vrijeme mi je brzo prolazio. Emu gotovo pa da nisam ni viđala a često sam razmišljala o njoj. Davor je uzeo slobodan dan te se u petak zaputio u moj rodni kraj jer pojavili su se kupci za kuću i imanje pa je to bila obveza koju je trebao riješiti. Poslijepodne me posjetila Ema i predložila, obzirom da Davora neće biti do nedjelje navečer, da nas dvije odemo negdje u grad, npr. u kino i na neko piće. Rado sam prihvatila Emin poziv. Nakon kina i odgledanog filma, a radilo se o jednoj zanimljivoj komediji, odlučile smo popiti piće i prošetati gradom. Dok smo šetale Radićevom ulicom te namjeravale otići do Tkalčićeve i tamo popiti neko piće Ema me uhvatila za ruku. Svidjelo mi se to i nije mi padalo na pamet da pružam bilo kakav otpor. Hodale smo ulicom držeći se za ruke i nismo zbog toga privlačile ničiju pozornost. Na kraju krajeva oni koji su nas vidjeli mogli su lako pomisliti kako smo Ema i ja majka i kćer.


Nakon povratka kući izašla sam iz auta zahvalivši Emi na ugodno provedenoj večeri. Držeći ključeve od vratiju Ema me pitala želim li ući kod nje pa da popijemo još jedno piće. Nije imala pojma da ja gorim od želje da takvo što predloži. Dok sam ulazila opet sam se, u mislima, zapitala što se to sa mnom događa? Zar sam se napalila na vlastitu svekrvu? Sjela sam za stol a Ema me pitala što želim popiti. Otvorila je policu sa širokim asortimanom raznog pića a ja sam se odlučila na meni dobro znani gorki pelinkovac. Ema se nasmijala te nasula to piće i sebi. Prepričavajući neke scene iz filma obje smo se glasno smijale. Ema me svo vrijeme dodirivala po ruci a sad kada se nagnula prema meni i smijući se položila svoju glavu na moje rame i kada sam osjetila njezin dah na svom vratu opet su mi tijelom prošli trnci. Bila sam napaljena i uzbuđena do boli. Željela sam više od svega zagrliti je i poljubiti... No ona je ipak učinila prvi korak. Položila je svoje ruke na moje sise. Prošlo je nekoliko sekundi i Ema kao da je čekala moju reakciju. Vidjevši da se ne protivim rukama je lagano počela stiskati moje grudi. Počela sam ubrzano i glasno disati. Idućeg trenutka položila je svoje usne na moje i strasno me krenula ljubiti. Dok su nam se vlažni jezici ispreplitali Ema je vrhovima svojih prstiju uhvatila moje nabrekle bradavice i stisnula ih. Odvojila sam svoje usne od njenih i ispustila glasan uzdah jer taj njezin stisak me zabolio ali bila je to slatka bol. Ljubila me po vratu raskapčajući mi košulju... Kada mi je usnama i vrhom jezika počela obrađivati bradavice bila sam u sedmom nebu.

Ema je prekinula ovu igru te se ispričala rekavši kako ide pod tuš. Dok sam sjedila i čekala me polako sam došla k sebi ali uzbuđenje me nije popuštalo. Ema se brzo vratila. Na sebi je imala kućni ogrtač. Pružila mi je drugi ogrtač kojeg je držala u ruci. Uzela sam ogrtač i krenula u kupaonicu. Dok sam prolazila kraj nje rukom me uhvatila za guzu rekavši kako će me čekati u spavaćoj sobi. Ogrtač koji mi je Ema dala nisam odjenula. Posve gola i još djelomično mokra od vode ušla sam u sobu. Glave oslonjene na ruku Ema je posve gola ležala na krevetu. Smješkala se kurvinski i kažiprstom ruke pokazala mi da priđem. Legla sam pored nje a moja svekrva se istog trenutka bacila na mene poput gladne zvjeri na svoj plijen. Ljubila me s puno strasti u usta, po vratu, sisama, trbuhu... Rukama mi je razmaknula noge ljubeći unutarnju stranu mojih bedara. Drhtala sam čitavim tijelom a u trenutku kada mi je jezikom prešla preko klitorisa glasno sam zajecala. Lizala je i ljubila moju pičkicu koja je već obilno vlažila... Gurala m i je prste i jezik unutra i ja sam od slasti koja me prožimala sve jače vrtjela svojom guzom. Osjetivši njezin jezik u svom šupku i prst duboko u pički uzdrmao me orgazam kakvog nikada do tada nisam doživjela. U trenutku mog svršavanja uhvatila je moj mali ali nabrekli klitoris između kažiprsta i palca te ga stisnula što je dodatno pojačalo doživljeni orgazam.


Ema se izvukla između mojih nogu i svoje lice nadvila nad moje. Usne, nos i lice presijavali su joj se od sokova koje je pokupila ližući moju pičku. Gurnula mi je jezik u usta i osjetila sam slankast okus sokova svoje vlastite pičke. Potom se ustala. Stajala je iznad mene i opkoračila me... Stojeći iznad mene srednjim prstom ruke titrala je po svom klitorisu. Pružila sam ruke milujući je po nogama. Lagano je čučnula i napokon su moji prsti mogli dotaknuti njenu pičku... Prstima sam raširila svekrvinu pičku a ona je još više čučnula. Njena pička nalazila se točno iznad mojih usana... Vrtjela je dupetom dok sam joj ja jeziko prelazila preko stidnih usana. Uhvatila se rukama za stražnji naslon kreveta i doslovce mi pičkom sjela na usta. Rukama sam je pridržavala za dupe dok sam joj jezikom istraživala unutrašnjost napaljene pičke. Sokovi njene pičke cijedili su mi se u usta... Povukla se malonaprijed dajući mi time na znanje kako želi moj jezik osjetiti u svojoj guzi. Palčevima sam joj raširila guzove i u anus joj ugurala svoj jezik. Sve glasnije je stenjala dok mi se guzom i pičkom trljala o lice koje je bilo vlažno od sekreta koji su obilno curili iz svekrvine pičke. Svrašavala je ispuštajući prigušene krikove. U trenutku kada je bila na totalnom vrhuncu doslovno je sjela na moje lice zatvarajući svojim dupetom moj nos i usta. Na trenutak nisam mogla disati ali ipak sam sačekala da podigne svoje dupe. Legla je pored mene glasno dišući... Narednih pet ili možda čak deset minuta mazile smo se i ljubile. Čvrsto me zagrlila i glave naslonjene na njene sise zaspala sam.


Probudila sam se ali sama u krevetu. Oslonila sam se na laktove i pogledom tražila Emu. Od Eme nije bilo ni traga. Sjela sam na rub kreveta i rukama protrljala lice. Tog trenutka pomislila sam:-Dora, pa ti nisi normalna.-
Otišla sam do kupaonice malo se umila te uzela onaj ogrtač kojeg jučer nisam odjenula. Navukla sam ga na sebe i prošla kroz kuću dozivajući Emu. Shvatila sam da Ema nije u kući pa sam iz kupaonice pokupila svoju odjeću i zaputila se u svoj dio kuće. Najprije sam se temeljito istuširala a potom pristavila kavu. Dok sam točila kavu u šalicu zazvonio je mobitel. Bio je to Davor. Raspitivao se kako sam i je li mi dosadno. Za trenutak sam zaustila da mu kažem kako sam jučer s njegovom mamom bila u kinu no odmah sam odustala od te namjere. Nakon razgovora s Davorom uočila sam da na mobitelu imam poruku. Pritisnula sam znak za poruke i uočila da je to poruka od Eme. Pisalo je:
-Dora ljubavi, slatko si spavala i bilo mi te je žao buditi. Morala sam otići jer imam neodgodivih obaveza. Molim te nemoj se ljutiti. Vidimo sepopodne.Pusa!-



Nasmiješila sam se i bilo mi je drago zbog poruke. Nakon ispijene kave legla sam u krevet. Prisjećala sam se svih detalja protekle noći. Prisječajući se svega prstom sam lagano trljala pičku. Nakon doživljenog orgazma opet sam zaspala. Probudila sam s ei spravila si na brzinu nešto za jelo. Upalila sam radio u sobi, uzela knjigu i sjela na terasu. Bio je lijep sunčani dan i pokušavala sam se koncentrirati na čitanje ali stalno sam razmišljala o svojoj svekrvi. Zadubljena u knjigu a valjda i zbog muzike s radija nisam čula Emu kada je došla na terasu. Prišla mi je straga i nježno stavila ruke na ramena. Trgnula sam se i okrenula glavu. Ugledala sam nasmiješeno svekrvino lice. Nije imala pojma koliko mi je drago što je vidim. Uhvatila sam svojim rukama njene i idućeg trenutka njene usne spojile su se s mojima. Da, sad mi je to bilo blelodano jasno. Ja sam bila zaljubljena u svoju svekrvu. Ema je bila odjevena u neku jebeno kratku i usku haljinu i djelovala je seksi na način da sam se istog časa napalila preko svake mjere. Ljubile smo se tu vani na terasi zavlačeći ruke jedna drugoj u gaćice. Emi su se gaćice uvukle u pičku i to me je još više narajcalo.


Prepustile smo se strastima a to što smo to činile vani na terasi dodatno nas je obje raspaljivalo. Istina, terasa je bila dobro zaštićena od eventualnih znatiželjnih pogleda ali ipak minimalna mogućnost da nas netko vidi postojala je no i meni i svekrvi to je sad bila najmanja briga. Svlačile smo odjeću jedna s druge i uskoro bile skoro posve gole. Ema mi se sad, dok je na sebi imala samo crne samostojeće čarape i štikle činila još jebozovnijom nego noć prije. Ušla sam u sobu i s kreveta uzela tanki poplun. Prostrla sam ga na pod terase. Ema je legla raširivši noge. Jezikom sam joj obrađivala pičku koju je Ema raširila prstima... Gurnula sam joj jedan pa dva prsta... Pička joj je sve obilnije vlažila i uskoro sam joj u nju ugurala tri prsta a onda sam se toliko zanijela da sam joj u pičku ugurala skoro čitavu šaku. Ema je ispustila bolni jauk ali nije me pokušala spriječiti. Uz bolnu grimasu na licu i sklopljene oči Ema mi je dopustila da joj činim što god želim. Grizla je zglob svog kažiprsta i glasno stenjala. Dopustila mi je da je uz malo slatke boli dovedem do vrhunca. Odmaknula sam se od nje znajući da će sad ona biti ta koja će krenuti u akciju i bila sam spremna posve joj se predati. Dopustiti joj da mi čini štogod želi.


Ustala je i njišući svojom golom guzom došla je do svoje torbe koja se nalazila naslonjena uza zid. Otvarajući torbu gledala je prema meni i smješkala se. Iz torbe je izvukla prilično veliki umjetni kurac i ja sam zinula od iznenađenja. Idućeg trenutka vidjela sam da taj kurac ima i remenje. Opasala je taj kurac oko svog struka. Stavila je ruke na bokove a veliki kurac prijeteći je usmjerila prema meni. Zar je moguće da će me pojebati tom kurčinom, pomislila sam. I jest, pojebala me tim kurcem. Razvalila me doslovce. Nakon svega odjenula se ostavljajući me da razvaljene pičke ležim na poplunu. Na odlasku mi je rekla kako će spremiti večeru pa neka dođem. Poljubila je vrhove svojih prstiju i vratiju mi poslala poljubac prije nego je otišla.


Da otišla sam na večeru kod nje. Ispred sebe smo imale još jednu noć. Davor se trebao vratiti tek sutradan. Uglavnom sad redovito održavam seksualnu vezu sa svojom svekrvom. Vjerujem da moj muž ne zna kako ga varam s njegovom mamom i da to nikada neće doznati, mada mi se neki puta čini da on ili nešto sluti ili čak zna ali prešutno to odobrava. Uglavnom i dalje je dobar i pažljiv suprug na kojeg nemam zamjerki. Sada redovito pohodim svekrvu kada kod nje dođu njene prijateljice. Naravno, pod uvjetom da Davor nije kod kuće. To su sve redom zanimljive i drage djevojke i žene. Kada su čule da sam se bavila video i foto snimanjima neke od njih zamolile su me da ih snimim ili fotografiram. Nemam ništa protiv toga i mada su mi neke od njih vrlo zanimljive i sviđaju mi se moja draga svekrva posesivna je i čuva me samo za sebe. Osim flertovanja s nekima od njih nije mi dopušteno upustiti se u neki odnos. Tako je tomu za sada. Vjerujem da će me se svekrva, s vremenom, barem donekle zasititi pa me uključiti u neku vruću igru s dvije ili tri žene. Pomalo maštam o ženskom grupnom seksu i ne bi imala ništa protiv takvo što isprobati.

    
-Dora-