porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

5. sij 2016.

Bludne igre s jednom kurvom koja je u stvari moja mama

Vrlo rano shvatio sam da se moja mama bavi kurvanjem ili ako hoćete da to ljepše kažem, prostitucijom. Da, pružala je seksualne usluge za novac i to još uvijek čini mada ne više tako i toliko intezivno kao ranije ali ona definitivno uživa u tome da bude kurva pa i danas kada je već uvelike prevalila četrdesetu godinu života. I danas se voli odijevati izazovno i seksi, preciznije rečeno, kao kurva. A sve je počelo davno kada sam ja još bio klinac.

Naime, moja mama Brankica odrastala je u relativno velikoj obitelji uz još dvije sestre i dva brata. No za razliku od njih ona je u obitelji vazda kotirala kao "crna ovca", da se tako izrazim. Već s petnaest godina imala je aferu s jednim oženjenim muškarcem što je u selu gdje je živjela izazvalo veliki skandal. Vrlo rano je otkrila čari seksa i zbog toga su njeni roditelji, moja baka i djed, bili očajni. Djed bi je zaključao u sobu a ona bi pobjegla kroz prozor. Voljela je starije i oženjene muškarce pa je istu stvar iz rane mladosti ponovila i nešto kasnije. Opet je zavela oženjenog muškarca. Vrhunac je bio trenutak kada je zatrudnjela. Dakle ja sam vanbračno dijete a tko mi je otac ne znam. Vjerujem da mama zna, ili barem pretpostavlja, ali nikada je to nisam pitao niti je ona o tome željela razgovarati. Kao mlada i samohrana majka uspjela se na radost roditelja udati. Međutim taj brak nije potrajao jer ona se nije mogla ni htjela zadovoljiti sa samo jednim muškarcem.



Vratila se u roditeljski dom ali roditeljima, kao sestrama i braći, već je svega bilo dosta pa su je odlučili maknuti iz kuće. Skupili su nešto novca i na taj način je, kako bi se to reklo, isplatili. Osim toga djed joj je prepisao jedno malo imanje u tada prigradskom naselju koje je on naslijedio od neke svoje rodbine. Na tom malom imanju nalazila se stara kuća od crvene pune cigle a iza te kuće nalazila se stara derutna drvena kuća postavljena na podrum sazidan od kamena. U sklopu tog imanja također se nalazila ruševna štala gdje je nekada obitovala stoka. Tu već dugi niz godina nitko nije živio i jedino bi djed obilazio to imanje kako bi s vremena na vrijeme pokosio travu i obrezao voćke. Dijelom novca kojeg je mama dobila od roditelja uredila je unutrašnjost zidane kuće i tako je započeo naš novi život.

Kako se grad širio tako su se i u blizini našeg naselja počele graditi stambene zgrade. Tada još nisam ni slutio da će gradnja tog stambenog naselja značiti i početak maminog bavljenja prostitucijom ili kurvanjem. Na građevinskim radovima sudjelovao je priličan broj radnika mahom iz Bosne ali i iz drugih područja bivše države. Ti sezonski radnici koji nisu uspjeli naći smještaj u radničkim barakama tražili su u našem naselju jeftine sobe za noćenje. Tu je mami sinula ideja kako dodatno zaraditi. Sredila je onu staru drvenu kuću i počela je iznajmljivati radnicima. U dvije veće i jednu manju sobu smjestilo se osam radnika. Najamnina nije bila velika a od gradilišta su bili udaljeni desetak minuta hoda.


Naravno da je napaljenim muškarcima koji su čitave dane provodili na gradilištu moja vrckava mama zapela za oko. Nije trebalo dugo čekati pa da mama počne još dodatno zarađivati. Mamila ih je odjevajući minice ili sušeći svoje gaćice na užetu razapetom između dvije kuće. Uskoro je počela odlaziti u tu drvenu kuću sve češće a ponajviše u dane kada bi radnici dobili plaću. Da, pružala im je seksualne usluge i oni su joj za to plaćali. U to vrijeme već sam jako dobro znao što točno mama radi i nisam joj ništa zamjerao. Čak sam uživao promatrati je kako se šminka, oblači čarape, haltere, minice, štikle s visokom petom... Vrlo dobro je znala da će radnike dodatno napaliti svojim izgledom ta na taj način od njih izvući i više novca.  Dok bi npr. radnici sjedili na klupi ispred kuće mama bi lijepo našminkana, elegantno ali izazovno odjevena, došla do njih kako bi ih pozdravila i malo porazgovarala. Nije se protivila tomu da je svojim grubim rukama radnicu primaju za dupe pa čak ni da joj ruke zavlače ispod suknje. Znala je da će ih to napaliti i da će biti vrlo izdašni kada prime plaću.


Kako su se radovi primicali kraju tako je i radnika bivalo sve manje a samim tim i novca je bilo manje. Stoga je mama češće počela odlaziti u grad. Postao sam punoljetan i položio sam vozački ispit a mama je kupila auto, polovni Yugo 45. Sada smo, osim što smo bili majka i sin, postali i suradnici. Naime, ona bi se odjenula izazovno i seksi a ja bi je autom odvezao u grad. Uglavnom bi je ostavljao na mjestima gdje su parkirali kamionđije. Izašla bi iz auta i izgubila se među kamionima. Ja sam je čekao dok je obavila posao i vratio bi je kući. Sad je već posve otvoreno sa mnom razgovarala o poslu kojim se bavila. Tako mi je rekla da joj je najdraže kada vozači kamiona i šlepera traže samo drkanje ili pušenje kurca. Cijena za takve usluge je bila manja ali je mogla obraditi više njih.


A onda se odlučila prodati imanje i kuću u kojoj smo živjeli. Za novac koji je dobila kupila je stan u gradu. Osim toga kupili smo bolji i novi auto. Naravno, nastavila se baviti pružanjem seksualnih usluga za novac. Sprijateljila se i s jednom već starom kurvom koja je za sebe govorila da se zove Elonora mada ja sumnjam da joj je to bilo pravo ime. I nadalje je posjećivala kamionska stajališta ali sad joj je i Elonora pronalazila mušterije. Ona ju je uvela i u posao striptizete na momačkim večerima. Mama je plesala i skidala se uz glazbu ali pristajala bi i na redaljku ako bi joj momci to dodatno i izdašno platili. Pozivali bi je i muškarci koji bi pobjegli od žena pa organizirali svoje muške zabave. Orgijali bi s mamom i za to joj masno plaćali. Ja sam i dalje bio zadužen da je odvozim i dovozim do mjesta gdje bi odrađivala posao. Moram naglasiti da je mamu, usprkos kurvinskom izgledu, krasila jedinstvena doza elegancije a i danas je tomu tako. 



Polako sam se i sam uključio u posao. S vremena na vrijeme pronalazio bi joj mušterije. Znao bi je autom odvesti na usamljenu cestu izvan grada. Tu bi se parkirao i dočekali bi muškarca s kojim je bio dogovoren posao. On bi stigao svojim autom i parkirao blizu nas. Mama bi izašla iz mog auta i prešla u njegov. Odvezli bi se u šumoviti dio gdje bi mu popušila kurac ili bi se pojebali. Sačekao bi da je mušterija vrati do mog auta i potom bi se zaputili kući. Voljela je da je fotografiram seksi odjevenu i rado mi je pozirala. To me nije čudilo jer uvijek ju je krasila određena doza ekzbicionizma. To je posebno došlo do izražaja onda kada mi je sama predložila da je fotografiram u "akciji", kako je to ona sama rekla.

Mama je, baveći se spomenutim poslom, vrlo vješto izbjegavala mogućnost rizika, tj. da bude uhićena i obilježena kao prostitutka. Stoga je, a pogotovo kada je već bila starija, nastojala steći stalne mušterije. Meni osobno najuzbudljivije je bilo kada bi je odvezao na neko usamljeno i šumovito mjesto gdje bi je vani već čekao muškarac koji je naručio uslugu. Uglavnom su svi ti muškarci bili oženjeni i stalo im je do tajnosti i diskrecije. Mama bi na sebe obukla neki poduži baloner ili kaput a ispod je bila gotovo gola. Kada kažem gotovo gola onda mislim da je na sebi imala samo samostojeće čarape, štikle ili čizme. Kada bi stigli na dogovoreno mjesto svukla bi kaput i ostavila ga u autu. Dakle, skoro posve gola izašla bi iz auta i prišla muškarcu kojem bi tako seksi odjevena popušila kurac. Oni uglavnom nisu znali da sam joj ja sin i većini njih nije bilo drago što se ja nalazim tako blizu. Nisu željeli biti viđeni pa bi se sklanjali iza drveta, ali ja sam iz auta mogao vidjeti kako im mama puši kurac. Neki su pristajali i na mamain prijedlog da ih fotografiram ali pod uvjetom da im se ne vidi lice.



Sve to viđeno i doživljeno rezultiralo je time da i sam prema mami počnem osjećati nešto drugo i drugačije. Definitivno me uzbuđivala u seksualnom smislu ali nikada nisam imao hrabrosti to joj otvoreno priznati. Mislim da je ona, iskusna kakva je bila, i sama, ako ne znala, a onda barem naslućivala da me uzbuđuje u seksualnom smislu. Na trenutke mi se čak prilično otvoreno udvarala ali sve to kao kroz zezanciju. No stalno je nedostajalo ono malo hrabrosti, kako s moje tako i s njene strane, pa da pređemo onu granicu tzv. zabranjenih igrica između mame i sina, a ja sam sve više žudio za tim da je pojebem. No najdalje što sam otišao bilo je da drkam na njene prljave gaćice. No kako je vrijeme odmicalo to drkanje na gaćice sve manje me zadovoljavalo i sve ćešće sam maštao o tome kako jebem vlastitu mamu.



Kako nisam sam imao hrabrosti prijeći spomenutu granicu odlučio sam mamu namjestiti svom najboljem prijatelju Davoru. Davor je uistinu bio moj jedini a samim tim i najbolji prijatelj. Ostali koje sam poznavao bili su više znanci i nisu znali kakvim se poslom bavi moja mama. Davor je to znao ali nikada nikome ništa nije rekao zbog čega sam ga dodatno cijenio i bio mu neizmjerno zahvalan. Počelo je tako da sam ga često pozivao u naš stan. On je rado dolazio jer je napasao oči na mojoj izazovno odjevenoj mami koja bi mu se zavodnički smiješila. Bilo je više nego očito da se opasno napalio na moju mamu ali to nije želio otvoreno reći. Ipak sam ga jednom prilikom uspio navući na razgovor o mami. Tada je napokon, ohrabren spoznajom da mi to ne smeta, otvoreno priznao kako ga mama seksualno privlači i kako ne bi imao ništa protiv platiti joj da mu popuši kurac.
Davoru se bližio rođendan i odlučio sam to reći mami uz opasku kako mi je on otvoreno priznao da bi joj volio platiti za uslugu pušenja. Mama se najprije glasno nasmijala da bi zatim rekla kako je Davor zgodan dečko i ona bi mu rado popušila besplatno, tim više što mu je rođendan pa bi mu to bio poklon s njene strane. Pitao sam je misli li to ozbiljno jer ako misli reći ću to Davoru. Potvrdila je kako se ne šali i kako je ozbiljno mislila.

Davor i ja našli smo se na piću i jedva sam dočekao da mu kažem ono što je rekla mama. Najprije me u čudu gledao, valjda dobrih desetak sekundi, da bi me napokon upitao:
-Čekaj malo... Zar bi ti meni uistinu namjestio svoju mamu?-
-Da li ti je to neki problem?- Pitao sam ga.
Nasmijao se izbjegavajući me pogledati u oči da bi potom rekao:
-Pa nije. Naravno da nije problem. Stvarno ne bi imao ništa protiv ako to tebi ne bi smetalo.-
Lako sam ga uvjerio da mi to neće ni malo smetati.



Na dan njegova rođendana mama ga je čekala u stanu. Bila je voljna i spremna Davoru popušiti kurac a stekao sam dojam da ne bi imala ništa protiv učiniti i više od toga. Pogledao sam sat na zidu i rekao mami kako bi Davor uskoro trebao stići.
-Jedva čekam.- Odgovorila je mama uz smiješak na usnama.
Trenutak sam se nećkao a onda je upitao bi li imala nešto protiv da budem prisutan dok mu ona puši kurac.
Iznenađeno me pogledala i već sam pomislio kako joj se ta moja ideja ne sviđa kada je rekla:
-Ne vidim razloga da ne budeš prisutan ako to želiš. Uostalom već si me dosta puta vidio kako to činim. Zar ne?- Namignula mi je i nasmiješila se.
Da, to je bila istina samo to su mahom bili nepoznati muškarci a ovo sad je moj dobar prijatelj pa sam i ja osjećao neko posebno uzbuđenje. Nisam joj to rekao. Osim toga nikada muškarce nije dovodila u stan niti sam je imao prilike vidjeti da se u stanu sastaje s nekim. No, ovo je sad bila posebna prilika.

Davor je bio točan. Pozvonio je na vratima u točno dogovoreno vrijeme. Očekivao sam da će možda biti nervozan ali za divno čudo Davor je djelovao mirno i staloženo. Ja sam bio nervozan i uzbuđen ali sam to nastojao prikriti. Mama je bila u svojoj sobi a Davor i ja ispijali smo piće u dnevnom boravku. Vodili smo neobavezan razgovor a u stvari obojica razmišljali o onom što bi trebalo uslijediti. Prvi je progovorio Davor:

-Nemoj mi samo reći da ti mame nema doma i da je onaj naš dogovor propao.-
Tek što sam zaustio odgovoriti mu u sobi se pojavila mama. Bila je odjevena jebeno seksi. Izgledala je maksimalno droljasto i Davor je pogledavši je glasno progutao slinu ne mogavši izustiti ni riječi.


-Što je momci? Nije vrag da vam se ne sviđa ono što vidite?- Pitala je mama uz vragolasti osmijeh na licu.
-O da... Itekako nam se sviđa.- Napokon je izustio Davor pogledavši u mom smjeru.
-Izgledaš jako, jako... Seksi.- Izgovorio sam želeći time ohrabriti Davora koji je tek sada počeo pokazivati malu dozu nervoze.
-Pa onda i meni natočite piće.- Rekla je mama i sjela za stol između nas dvojice ali bliže Davoru. Kucnula je čašom moju pa Davorovu čašu i otpila gutljaj.
-Znači tebi je danas rođendan.- Rekla je mama gledajući Davora ravno u oči a usput je svoju ruku stavila na njegovu nogu. Davor je tiho izustio kako jest.
-Pa onda sretan ti rođendan!- Rekla je mama i poljubila ga ali ravno u usta.




-Nisam ti kupila nikakav poklon ali zato te mogu počastiti nečim drugim.- Izgovorila je mama uz zavodnički smiješak na licu.
Ustala je od stola i prišla do radija. Ubacila je jedan CD i poglasnila muziku. Zanjihala je bokovima pa potom rekla:
-Recimo, mogla bi te, za početak, počastiti jednim strptizom, ako nemaš ništa protiv?-
Davor ništa nije rekao već je energično zaklimao glavom dajući joj time na znanje kako nema ništa protiv njenog prijedloga. Mama se u ritmu glazbe počela svlačiti i činila je to vrhunski. Obojica smo netremice gledali u nju bez riječi. Već gotovo gola podigla je na noge Davora i počela se svojim tijelom trljati o njegovo. Krenula ga je svlačiti.



Raskopčala mu je gumbe na košulji i svukla je bacivši je u stranu. Potom mu je otkopčala remen pa lagano raskopčala hlače... Usput je i sebe skinula do kraja. U stvari ostala je samo u čarapama. Rukom mu je nježno prešla preko gaćica koje su se nadigle potisnute kurcem koji se digao. Jezikom je obliznula usne pa svukla Davorove hlače. Prišla je Davoru s leđa i sisama se priljubila uz njegova leđa. Prstima ruku lagano je spuštala rubove njegovih gaćica... Potom je obje ruke zavukla u Davorove gaćice i napipavši njegov tvrdi kurac glasno je uzdahnula. Uzbuđenje kod Davora doseglo je vrhunac... Dok mu je mama spuštala gaćice do gležnjeva nogu pogledao je u mom smjeru. Ništa nije rekao ali naslutio sam da se pita zar ću svo vrijeme biti tu i promatrati. Kurac mu je stajao poput koplja i zaključio sam da mu moje prisustvo ne smeta.



Mama mu je prišla s prijeda, priljubila se uz njega, zagrlila ga i gurnula mu jezik u usta. Trljala se o njegova prsa svojim nabreklim bradavicama i time ga dodatno palila. Spustila je ruku, primila njegov kurac i lagano mu ga počela drkati. Uzela ga je za ruku i dovela do trosjeda. Stavivši mu dlanove ruku na prsa dala mu je na znanje da sjedne. Kleknula je, raširila mu noge i smjestila se između njih. Rukom mu je gladila jaja i kurac nekoliko trenutka pa mu ga lagano strpala u svoja usta. Gutala je Davorovu nabreklu kurčinu do jaja. Davor je ubrzano disao svako malo pogledavajući u mom smjeru. U jednom trenutku mama je izvukla njegov kurac iz usta i počela mu ga ubrzano drkati rukom. Usmjerila ga je prema svojim sisama i u idućem trenutku obilje sperme iz Davorova kurca zalilo je mamine sise. Drkala mu ga je sve dok je i zadnji kratki mlaz izašao iz njegova kurca. Malo se sagnula i poljubila mu kurac malo iznad jaja. Potom se ustala i otišla u kupaonicu.



Davor je glave zabačene unazad, sklopljenih očiju glasno disao. Napokon je otvorio oči i pogledao u mene.
-Čovječe, ovo je bilo fenomenalno.- Izustio je prije nego je mama izašla iz kupaonice držeći u rukama ručnik kojim je brisala spermu sa svojih sisa. Bacila je ručnik prema Davoru i prišla stolu:
-Mislim da sam sad zaslužila jedno piće.- Rekla obračajući se meni.
Natočio sam joj i ona je sjela, uzela čašu i iskapila sadržaj. Davor se ustao i pridružio nam se držeći ručnik u ruci. Držeći čašu u ruci vidjelo se da mu ruka drhti. Mama se nasmijala i pomilovala ga po kosi pitajući ga da li mu se poklon svidio. Široki osmijeh na Davorom licu govorio je više od bilo kakvih riječi.
-Pa ako ti se svidjelo navrati ponekad.- Rekla mu je uz zagonetni smiješak na licu.

U tom trenutku zazvonio joj je mobitel. Uzela je mobitel i izašla je iz sobe. Davor se odjenuo ne govoreći ni riječi. Obzirom da je šutio ja sam rekao:
-Prijatelju, nadam se da o ovome nećeš nikome pričati.-
Pogledao me i nasmiješio rekavši kako ne moram brinuti. Mama je otišla u kupaonicu rekavši kako se ide istuširati pa mora ići na jedan sastanak. Ispratio sam Davora i vratio se u sobu. Mama se istuširala i odjenula. Pitao sam je trebam li je odvesti negdje no rekla je kako nema potrebe a i taksi je već naručila.




Ispratio sam je do vratiju. Stala je i okrenula se prema meni. U očima sam joj mogao vidjeti da ju je maloprijašnje pušenje kurca napalilo. Primila me za ruku i čvrsto je stegnula prije nego je rekla:
-Ne idi nigdje. Brzo ću se vratiti.- Nagnula se prema meni i poljubila me ali sad je i mene kao i Davora poljubila u usta. Istina, i prije me mama znala na kratko poljubiti u usta ali ovaj put zadržala je usne pripijene uz moje malo dulje da bi mi nakratko između njih gurnula vrh svoga jezika. Kurac mi je bio tvrd poput kamena i vapio je za tim da ga izdrkam.

Otišao sam u kupaonicu i legao u kadu punu tople vode. Najprije sam izdrkao kurac kako bi se oslobodio prisutne napetosti. Ležao sam desetak minuta opušteno u kadi vrteći u mislima slike mame kako puši Davorov kurac. Uzeo sam britvicu i obrijao dlake oko kurca. Mama se uistinu brzo vratila. Za manje od sat vremena. Kupaonicu nisam zaključao i provirila je unutra. Vidjevši britvicu na rubu kade pogledala je prema mom kurcu:
-Opa! Obrijao si se.- Rekla je uz osmijeh na licu.
Rekoh joj kako ću odmah izaći jer sam pretpostavljao kako joj treba tuširanje.
-Nema potrebe. Biti će dovoljno da operem ruke. Sastala sam se s Franjom i samo smo popili kavu a osim toga i sam znaš da se on zadovoljava isključivo drkanjem.- Rekla je to smijući se.



Uistinu, Franjo je bio mamin stari znanac i jedino što je od nje ponekad tražio bilo je da mu izdrka kurac. Mama je otišla u svoju sobu a ja sam izašao iz kade, obrisao se te navukao majicu i gaćice. Upalio sam tv i smjestio se na trosjed. Vrata mamine spavaće sobe bila su polu otvorena ali iz trosjeda nisam mogao vidjeti unutrašnjost. Čuo sam šumove iz sobe a onda sam čuo mamu kako me zaziva imenom:
-Igore!-
-Molim?-
-Što radiš?-
-Ništa. Gledam tv.-
-Mogu li te pitati nešto ali da mi iskreno odgovoriš?-
-Naravno!-
-Reci mi jesi li se uzbudio dok si promatrao mene i Davora?
Šutio sam ne znajući bi li bio iskren ali kakvog bi smisla uopće imalo lagati joj?
-Čuješ li što te pitam?- Rekla je mama i pojavila se na vratima sobe posve gola.



-Naravno, uzbudilo me ono što sam vidio.- Napokon sam izgovorio.
-Znači da si pravi perveznjak. Ja sam uvijek mislila da te ne uzbuđujem obzirom da sam ti mama.- Govorila je to i prilazila mi posve gola, njišući bokovima.
Stajala je ispred mene i pričala mi o tome kako joj nikada nisam dao do znanja da me uzbuđuje ono što radi drugim muškarcima.
-Znači napalilo te ono što si vidio a i ja sam napaljena nakon pušenja... I što ćemo sada?-
Slegnuo sam ramenima nadajući se da će me mama napokon usrećiti i da je to onaj trenutak kada ćemo prijeći onu granicu. I bilo je tako.


Uzela me za ruke i podigla s trosjeda. Svukla mi je gaćice pa me ponovo posjela. Rukama mi je raširila noge i klekla između njih. Drkala je moj kurac koji je vrlo brzo postao ukrućen. Pušila mi ga je, činilo mi se, s puno više strasti nego koji sat ranije Davoru. Podigla je glavu i pogledala me u oči:
-Reci Igore, želiš li me jebati?-
O da... Želio sam, u stvari gorio sam od želje da je napokon pojebem. Umjesto da joj odgovorim ustao sam i podigao je s poda. Gurnuo sam je rukom naprijed dajući joj tako na znanje kako želim da mi se naguzi. Shvatila je što želim i učinila je tako. Sagnuo sam se i dlanovima ruku raširio joj guzove. Nekoliko puta vlažnim jezikom prešao sam preko njene pičke i šupka... Rukom sam pridržao svoju nabreklu batinu i zabio je u njenu, sad već prilično, vlažnu pičku. Glasno je zastenjala i lagano zavrtjela bokovima. Ispraznio sam se u njoj napunivši joj pičku spermom valjda do vrha. I ostatak noći proveden u maminom krevetu bio je, blago rečeno buran.




Sutradan navečer odvezao sam je do jednog hotela gdje je jedna njena stara mušterija uplatila sobu. Mama je s njim trebala ostati čitavu noć. Vratio sam se kući i gledajući tv zaspao. Trgnula me zvonjava mobitela negdje iza ponoći. Zvala me mama. Objasnila mi je kako uzalud čeka jer muškarac koji je rezervirao i uplatio sobu nije se pojavio. Malo prije je nazvao te se ispričao rekavši kako je spriječen i neće doći. Pitao sam je želi li da dođem po nju.
-Želim da dođeš ali dođi gore u sobu. Ionako je plaćena sutradan do podneva. Čekam te s buteljom vrhunskog vina.-
Rekla mi je broj sobe i ja sam došavši do recepcije zamolio recepcionera da je nazove. Ona mu je potvrdila to da mogu doći i popeo sam se do sobe.

Dočekala me u nekakvoj zelenoj prozirnoj spavaćici ili nečem sličnom tomu. Krenuli smo s ispijanjem vina, ljubljenjem pa nastavili s pozom 69... Lizao sam joj pičku dok mi je ona pušila kurac i bilo je fantastično. Ujutro dok smo se vozili prema stanu pitala me za Davora. Rekoh joj da ga nisam vidio ali čuli smo se mobitelom. Pitala me mogu li u njega imati povjerenje i vjerujem li da se neće izbrbljati. Odgovorio sam joj kako sam u Davora sto posto siguran.
-Pa pozovi ga neka navrati koji dan... Ne bi imala ništa protiv da se istovremeno potrošim s vama obojicom, a ti?- Rekla je gledajući me upitno.
Umjesto da joj odgovorim sa da ili ne pitao sam je:
-Hoćeš li da ga pozovem još večeras?-
-Što se mene tiče, možeš.- Odgovorila je, i pozvao sam ga.
Neopisiv je bio užitak jebati mamu dok ona puši kurac Davoru i obratno, dok meni puši a Davor je razvaljuje svojim kurcem.




Od tog dana, tj. večeri, Davor je čest gost u našem stanu. Obzirom da Davor živi kao podstanar razmišljam o tome da mami predložim da se doseli kod nas. Mislim da ni ona neće imati ništa protiv. Osim toga ne bi imao ništa protiv da s Davorom dijelim sobu uzimajući u obzir da već dijelimo mamu. Moram reći da je mama u međuvremenu kupila jednu kuću izvan grada. To joj dođe nešto kao vikendica. Sve češće voli otići do te kuće kako bi se odmorila i uživala u prirodi. Lijepo je uredila kuću i okućnicu. Zna tamo ostati po desetak dana. Posjetim je vikendom i uživam u bizarnim igricama koje mi priušti. Kako je kuća na osamljenom mjestu bez bojazni se upuštamo u razularene igrice, osim u kući, i na otvorenom prostoru.





(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)

Nema komentara:

Objavi komentar