porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

30. sij 2016.

Susjed mi je pojebao ženu i mamu (priča broj 1-prvi dio)

-priča je uz suglasnost i odobrenje autora prenijeta s bloga "rogonja-zg.blogspot.com"-

--------------------------------------------------------------------- 

Dogodilo mi se ono što mi je nekada davno bilo nezamislivo. Od tog dana sa susjedom Sinišom razvio sam jedan sasvim novi odnos. Sjetio sam se kako mi  je, nakon što mi je brutalno razvalio ženu, rekao:-"Prijatelju moj..."- Da, uistinu smo postali prijatelji.
  

Dok sam ležao u bolničkom krevetu razmišljao sam o cijelom svom životu od djetinjstva pa do sad. O svemu, o mojim uspjesima i padovima, o porodici, ljubavi, društvu , ali i o skrivenim tajnama i željama koje nosim u duši i koje su polako počinjale nadjačavati moju savjest i svijest.
Odrastao sam u gradskoj sredini kao drugo dijete mojih roditelja. U periodu odrastanja imao sam sve obzirom da su moji roditelji solidno zarađivali. Oboje su bili zaposleni i fakultetski obrazovani. Jako sam za njih vezan. Pomalo su me i razmazili, a uglavnom sve su mi pružali. Brzo je prošla osnovna i srednja škola, a zatim sam uspješno završio i ekonomski fakultet gdje sam i upoznao ljubav mog života, Sanju, moju jedinu ljubav. Sanja je žena iznimne lijepote, plave kose, sjajnih očiju, seksipilna, visine oko 175cm, elegantna i prekrasno građena. Uvijek raspoložena i šarmantna. Poslije dvije godine zabavljanja vjenčali smo se i počeli živjeti u stanu mojih roditelja pošto su oni preselili u kuću na periferiji grada koju imamo i za koju me veže jedan događaj iz djetinstva koji je dosta utjecao na mene, ali o tome ću kasnije. Ubrzo sam se ja i zaposlio u jednoj kompaniji kao menadžer prodaje. Bio je to naporan i zahtjevan posao ali jako dobro plaćen.

Supruga je radila u općini na administrativnim poslovima. Imamo sina Nikolu kojega najčešće čuva moja mama Vera, obzirom da ja i žena radimo. Prvih godina braka sve nam je išlo super na svim poljima do u nazad dvije godine. Ja sam postao preopterećen poslom i stresom i na svim poljima polako sam počeo zakazivati a najviše prema mojoj Sanji i to u svakom smislu. U krevetu sam bio, blago rečeno loš, a moja Sanja vatrena i u najboljim godinama prosto je cvjetala. Dobra kita joj je bila nužno potrebna. Meni se ili nije dizao ili bih brzo svršio. U zadnje vrijeme najčešće bi je zadovoljavao lizanjem njene podatne i obrijane pičke koja je prosto vapila za pravom kurčinom. Osjećao sam njeno nezadovoljstvo. Situacija sa mojim zdravljem se sve više pogoršavala (visok tlak ali i ostalo) i završio sam u bolnici.


Bilo je kasno ljeto i bio je peti dan kako sam bio na oporavku. Redovito sam imao posjete, a najviše bi me radovala posjeta moje Sanje koja je svaki dan sve više blistala. Jednog dana u posjet su mi došle mama Vera i Sanja. Obje dotjerane i odjevene u ljetne haljine i sandale sa potpeticom. Promatrao sam jednu i drugu i obje su izgledale fenomenalano da ne kažem jebozovno. Sjedili smo i pričali o porodici i raznim drugim stvarima. Rekoše mi da bi trebao izaći sljedeće nedelje i da su razgovarale sa liječnikom. Na odlasku me poljubiše a žena mi reče kako me pozdravio susjed Siniša. Siniša je čovjek starosti oko 60 godina. Prvi susjed do našeg stana s kojim ja nisam bio baš u dobrim odnosima. To je čovjek krupnije konstitucije, proćelav, snažnih i jakih ruku. Bio je razveden i imao je troje djece, otprilike mojih godina. No baš on me i odovezao u bolnicu, kada mi je pozlilo, što mi se baš nije svidjelo ali u tom trenutku nisam imao alternativu. Moja netrepeljivost, ili ljubomora prema Siniši, datirala je još od prije desetak godina kad sam vidio kako mi jebe mamu u našoj još nedovršenoj kući. Gledao sam tada kao hipnotiziran ne imajući snage ni hrabrosti da ih prekinem, da sačuvam čast i ugled moje obitelji kako sam tada razmišljao.

Još se jasno sjećam kako je razvaljuje naguženu i naslonjenu na neki radni stol. To nikada nikome nisam pričao. S jedne strane sam ga mrzio, s druge bio sam ljubomoran na njega a s treće znao bi se uzbuditi zamišljajući tu scenu i izdrkati kurac kao lud. Primjetio sam da se i mojoj ženi taj stari vjetropir nabacuje. Nije mi bilo drago zbog toga. Možda iz straha da mi i supruga ne završi kao mama pod Sinišinim jajima. S njim sam prekinuo svaki kontakt kada mi je jednom rekao, ispred ulaza u zgradu, dok se Sanja penjala  stepenicama a on je pratio pogledom, kako imam jebeno dobru ženu i kako moram paziti na nju jer lako bi je netko mogao povaliti. Rekoh mu tada da se goni u pizdu materinu na što se on samo nasmijao.



Ležao sam u krevetu i opsjedale su me različite misli. Prvo kako Sanja izgleda jebeno dobro u ljetnoj haljinici, kako joj do izražaja dolazi obla, poveća  guza i sise. Primjetio sam da nosi tangice. Vidjele su se ispod prozirne haljinice. Onda mi je misao odlutala u na Sinišu, pa na mamu i morao sam priznati kako i mama dobro izgleda mada je prešla 50 godina, pa opet na Sinišu i mamu kako se jebu, a u jednom trenutku na Sanju i Sinišu. Htio sam te i takve misli izbiti iz glave ali nije išlo. Poslije dugo vremena osjetio sam da mi je kurac tvrd kako već dugo nije bio. Zaspao i sanjao Sanju. Ulazim u nedovršenu kuću i čujem glasno stenjanje, škripu stola i lupanje jaja o guzove. Ulazim u prostoriju i gledam kako veliki muškarac divlje guzi neku žensku. Prepoznajem muškarca... to je Siniša... ulazim dalje i gledam  tko je ta žena... gledam i vidim moju Sanju. U tom trnutku sam se probudio i osjetio da su mi gaće mokre. Svršio sam u snu. Nakon tog sna dugo nisam zaspao. Taj san mi nije izlazio iz glave i svaki dan sam sve više razmišljao o tome.

Konačno sam izašao iz bolnice. Dočekali su me mama, supruga, sin i otac. Liječnik mi je savjetovao odmor i nikakvo izlaganje bilo kakvom naporu još barem petnaestak dana a onda se mogu vratiti na posao. Poslije toliko vremena ponovo sam bio u istom krevetu sa svojom ženom. Izgledala je jebeno seksi u prozirnoj spavaćici. Počeli smo s maženjem a ja sam jedva čekao da joj raširim noge. Pičkicu je obrijala i samo je ostavila iznad pičkice tanku liniju. Pitao sam je  da li je to iznanađenje za mene na što se ona nasmijala i potvrdno odgovorila. Lizao sam joj vlažnu pičku dok mi je ona rukama pritiskala glavu. -Uhh kako dobro lizeš,samo liži, liži me...- govorila mi je. Podigao sam se i prislonio moj sad jako tvrdi kurac na ulaz u sokovima i slinom natopljenu pičku. Odmah je kurac uklizao u nju. Imao sam osjećaj kao da je nekako postala šira i dublja. Zabijao sam se u nju svojim kurcem od nekih petnaestak centimetara i poslije nekog vremena ga izvadio špricajući njen stomačić. Ona se obrisala okrenula i zaspala. Bio sam svjestan da je nisam u potpunosti zadovoljio. Njoj očito treba rasni jebač velikog kurca, bolji i izdržljiviji od mene. Možda se zato i odijevala seksi i izazovno... Zato što je svojim izgledom željela navabiti nekog rasnog jebača. Osobno joj nikada nisam prigovarao zbog odijevanja. Bilo mi je u redu i normalno da tako zgodna žena želi izgledati seksi.


Ujutro je otišla na posao a ja sam ostao u sam u stanu jer Nikola je bio kod mojih roditelja. Ponovo sam razmišljao o Sanji i bio sam ponovo napaljen. Otišao sam na wc i ne znam što otvorio sam korpu s prljavim rubljem. Pri vrhu je bila Sanjina kućna haljinica. Izvukao sam je iz korpe s namjerom da je pogledam. Mrlje na njoj izgledale su kao sasušene mrlje od sperme. Nisam mogao vjerovati ali što sam dulje te mrlje proučavao bio sam sve sigurniji da se radi o spermi. Legao sam u krevet i razmišljao. Morao sam samom sebi priznati da sam podsvjesno želio to da mi žena nabije rogove i da me to uzbuđivalo i sad se, izgledalo je tako, upravo to i događalo. Dakle, što sam tražio, a vjerovatno i želio, to sam i dobio. Ne mogu da opisati kako sam se osjećao. Čudan neki osećaj sam imao u stomaku ali kita mi je bila dignuta. Izdrkao sam držeći njenu haljinu u ruci.

Sljedećih dana samo sam o tome razmišljao. Sanji nisam ništa govorio. Želio sam biti sto posto siguran da se Sanja jebe meni iza leđa i ako se jebe znati tko je taj njezin ljubavnik. Tražio sam neke nove dokaze, ali ništa nisam novo saznao. Nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio sam otići do susjeda Siniše i zahvaliti mu se što me u pred infarktnom stanju odvezao do bolnice. Nije mi bio drag ali smatrao sam kako je red čovjeku se zahvaliti. U trgovini sam kupio bocu malo boljeg vina i pozvonio na njegova vrata. Siniša je otvorio. Bilo je očito da se iznenadio mom posjetu. Rekoh mu kako se želim zahvaliti. Pozvao me da uđem i prihvatio sam njegov poziv. Ušao sam u sobu i sjeo u fotelju. Siniša je otvorio bocu s vinom, natočio i krenuli smo u neku priču o mom zdravlju i drugim stvarima. Onda je okrenuo neku priču o mojoj Sanji, kako sva blista i kako divno izgleda. Dok je on pričao o Sanji ja sam u mislima vrtio sliku njega kako guzi moju mamu. I onda iznenada umjesto mame počeo sam zamišljati kako guzi Sanju.


Kao da mi je čitao misli. U jednom trenutku me upitao:
-Što misliš, može li takva zgodna žena biti i ostati vjerna? Jesi li razmišljao o tome kako će pronaći nekog ljubavnika i nabiti ti rogove?- Prije nego sam stigao bilo što reći on je nastavio:
-Nemoj se ljutiti ali ja jako dobro znam što pričam. I moja žena je bila jako zgodna i dogodilo se to da me prevari i nabije mi rogove.-
Šutio sam i kratko se zamislio. Napokon rekoh kako ne znam ali što mi preostaje nego vjerovati Sanji. Ispili smo još dvije čaše vina a on je stalno skretao razgovor na Sanju i na svoju nevjernu ženu. Ispričao mi je kako on uopće nije bio ljubomoran i želio je gledati kako mu drugi muškarac jebe ženu ali ona na to nije pristala. I sad sam ja malo pod utjecajem vina pomiješanog s lijekovima tom starom jarcu priznao kako i ja već neko vrijeme zamišljam Sanju nabijenu na tuđi kurac i kako me to uzbuđuje.


Siniša se glasno nasmijao i na trenutak sam prekorio samog sebe zbog onoga što sam mu priznao. Široko se smiješeći pitao me:
-Bi li uistinu volio vidjeti svoju ženu na tuđoj kurčini?-
Jebiga sad, što sam mogao reći? Slegnuh ramenima i pomalo skrušeno ponovih kako bi.
Prstima se počešao po bradi i skroz se uozbiljio. Nagnuo se prema meni i rekao:
-Slušaj. Ako to uistinu želiš ja ti mogu pružiti priliku da to vidiš.-
-Ti?!- zabezeknuto sam gledao u njega. -Čekaj malo... Ti hoćeš reći da mi ti jebeš ženu?-
-Zar nije bolje da ti ja to kažem i da sve ostane među nama nego da to saznaš od drugih?-




Dlanom ruke prelazio sam preko čela na kojem sam osjećao graške znoja.
-I koliko to već traje, ako je uopće istina?- Pitao sam.
-Stari moj ja je jebem već više od godinu dana.- Nisam mogao vjerovati i još sam se nekako nadao da stari laže i provocira me.
Zanimalo me kako je to počelo. Pričao mi je o tome kako se od samog početka palio na Sanju. Znao je kada dolazi s posla i uvijek se u to vrijeme potrudio naći na stepeništu. Dobacio bi joj kompliment i trudio se pokazati joj kako ga seksualno privlači. Isprva nije uopće reagirala na njegova nabacivanja. Čak ga je znala ošinuti pogledom punim prijezira.


Kriomice ju je znao promatrati kako se sunča na balkonu, jer balkoni su nam se nalazili jedan uz drugog. A onda je jednog dana izašao na balkon posve gol i praveći se da je ne vidi zapalio je cigaretu. Vidjela ga je a on se kao iznenadio te joj se ispričao zbog svoje golotinje. Potom se vratio u stan i ogrnuo ručnikom. Dobro je znao da je zamijetila njegov veliki kurac i nadao se da je to neće ostaviti ravnodušnom.



Bio je u pravu. Vratio se na balkon i još jednom joj se ispričao. Objasnio joj je kako je njemu golotinja gotovo pa normalna stvar jer redovito posjećuje nudističke plaže a i član je nudističkog kluba, što je bila istina. Sanja se smiješila rekavši kako mu ništa ne zamjera te kako je mnogo puta do sada željela meni reći da ljetujemo u nekom nudističkom kampu ali nije sigurna da bi ja na to pristao.
-A baš bi voljela osunčati čitavo tijelo samo ne znam gdje i kako.- Rekla je.
Potom joj je Siniša rekao za jezero izvan grada gdje se ljeti vikendima okupljaju nudisti. Predložio joj je da ode s njim i vidi kako to izgleda. Čak nije nužno da se skine ako to ne bude željela i ako joj bude neugodno.
-Ma to ne dolazi u obzir. Kada bi moj muž saznao za to poludio bi.- Rekla je smijući se.
-Inače primjetila sam da ste već nabacili lijepu boju... I to po čitavom tijelu.- Dodala je Sanja sramežljivo se smješkajući.

Siniša joj je objasnio kako se sunča gol već u proljeće. Odmah čim se pojave prve zrake jačeg sunca. Samo što to čini gore na vrhu zgrade, na ravnom krovu jer ga gore iza zidića nitko ne vidi i ne uznemirava. Također se ponekad opruži i tu na balkonu jer prednju stranu je zagradio trstikom pa ga nitko ne može vidjeti. Čini to uglavnom kada nje i mene nema kod kuće jer ne želi da ga proglasimo egzibicionistom. Potom ju je pitao kako to da je ona u ovo vrijeme kod kuće. Objasnila mu je kako je nabacila prekovremenih sati na poslu pa sad koristi slobodne dane.

Od tada su zaredali njihovi razgovori na balkonu a na ruku im je išlo i to što sam ja radio do kasno i vraćao se kući tek navečer. Sada kada bi joj udijelio kompliment Sanja se smješkala i njegovi komplimenti su joj godili. Zacijelo su joj kroz misli prolazile slike njegova velikog kurca. Siniša nije srljao i nije ništa želio požurivati kako ne bi uprskao stvar. Pripremao je teren, kako se izrazio.



Ljeto je tek počelo a Sanja je uzela prvi dio godišnjeg odmora što me pomalo iznenadilo jer ja sam godišnji odmor planirao za mjesec kolovoz. Objasnila mi je kako joj je dosta posla i želi se odmoriti. Drugi dio iskoristit će u kolovozu. Na ruku joj je išlo i to što je naš sin Nikola s mojim roditeljima otišao kod kumova koji su imali vikendicu na moru i kod kojih smo i mi ljetovali. Sada su se Sanja i siniša svakodnevno viđali i razgovarali preko ograde balkona. Opet je primjetila kako je Siniša lijepo pocrnio i kao usput pitala gdje se nalazi to jezero na kojem se okupljaju nudisti. Siniša joj je predložio da pođe s njim jer ja sam ionako čitav dan na poslu a sin je s mojim roditeljima na moru. Za taj njezin izlet nitko neće znati osim njih dvoje a on, Siniša, to nikome neće reći.

Nećkala se a u stvari željela je da je još malo nagovara. Bio je petak kada su njih dvoje Sinišinim autom otišli do tog jezera van grada. Siniša joj je kazao kako je dobro što je petak jer onda nema tako mnogo ljudi. Najviše ih se okupi subotom i nedjeljom. Tako je moja žena provela gotovo čitav dan među nudistima. Imponiralo joj je to što je bila nova i što su joj muškarci dijelili komplimente. Definitivno se napalila gola među tolikim muškarcima. Nagledala se kurčeva i svidjelo joj se, a najviše joj se svidio Sinišin velik i moćan kurac kojeg je svako malo kriomice pogledavala, kako je rekao Siniša koji je primjetio te njene poglede.

Ja o tom izletu pojma nisam imao. Idućeg jutra Siniša ju je dočekao na balkonu odjeven samo u kupaće gaćice koje su se opasno nadimale pod njegovim kurcem. Sanja ga je srdačno pozdravila i zahvalila mu se na izletu.
-Pa dobro Sanja, reci ti meni zašto ne bi zajedno mogli popiti jutarnju kavu?- Pitao ju je na što je ona samo slegnula ramenima.
-Hoćemo li kod mene ili kod tebe.- Bio je uporan Siniša.
-Pa obzirom da sam ja već pristavila vodu koja samo što nije zakipjela mogli bi kod mene. -Rekla je.
Siniša je rekao kako će uzeti cigarete i doći k njoj.




Dočekala su ga već odškrinuta vrata tako da nije morao zvoniti. Na sebi je imala onu kratku haljinicu koju je uvijek nosila po kući. Stari lisac kakav je bio Siniša odmah je shvatio da Sanja gori i da je željna kurca. Privio ju je k sebi i počeo ljubiti po vratu. Na trenutak se opirala a onda mu se prepustila. Svojim velikim kurcem razvalio ju je na podu našeg dnevnog boravka. I eto od tada to traje. Nabija ju na svoje moćno koplje i moja Sanja u tome istinski uživa. Nije je više trebao nagovarati. Sad je sama dolazila k njemu. Priznao je da mu je užitak jebati je u našem bračnom krevetu ali ponekad je pojebe na brzaka dolje u njegovoj garaži. Nije joj strano da je negdje dočeka poslije posla i odveze nekamo u prirodu.



-Sad znaš gdje je kada ti kaže da je morala dulje ostati na poslu.- Rekao je Siniša smješkajući se.
Priznao je i to da mu je užitak kada bi ja bio kod kuće a ona bi izašla kazavši kako mora do trgovine. Otišla bi do trgovine ali prije nego bi se popela u stan navratila bi u njegovu garažu i napušila se njegovog velikog kurca ili bi zadigla suknjicu i nataknula se na njegovu kitu. Pričao mi je a ja sam ga bez riječi slušao. Pričao je kako ja vjerojatno pojma nemam da Sanja voli grub i divlji seks.
-Pogledaj malo bolje njenu guzu i sise. Čudi me da nisi uočio masnice.- Rekao mi je uživajući u svojoj nadmoći i poniženju koje mi je nanosio.
-Žena ti uistinu izgleda kao dama ali ispod te vanjštine krije se prava drolja. Dobro joj zagledaj guzu. Mala voli kada je malo namlatim po dupetu, bilo rukom ili remenom. To je dodatno narajca.-
Dodao je kako se malo bunila zbog njegove želje da je jebe u guzu ali sad ga i u dupe prima bez problema. Istina da iskolači oči i glasno vrišti ali dobro to podnosi.



Nisam mogao vjerovati. Sanja da voli dobiti po guzi?! Razmišljao sam o tome kako meni nikada nije uopće palo na pamet da je mlatim po dupetu a kamoli da je jebem u guzu. Osim toga nisam se mogao sjetiti da je sa mnom doživjela istinski orgazam. Siniša je prekinuo moja razmišljanja rekavši kako mu ja nikada nisam bio simpatičan kao ni on meni ali od kada me odvezao u bolnicu  i vidio me onakvog slomljenog promijenio je mišljenje. Dodao je kako sam uistinu tip pravog rogonje i bio je uvjeren da neću burno reagirati kada mi sve ovo ispriča. Znao je on da će me to čak i uzbuditi, kazao je smijući se.

-Žena ti je pička i pol i moraš biti svjestan toga da takva rasna žena treba dobar kurac.- Govorio je Siniša a ja sam slušao pognute glave kao kakav pubertetlija.
-Osim toga, dečko moj, i mama ti je dobra pička.-
Podigao sam glavu i rekao mu kako znam da je jebao mamu jer vidio sam ih svojim očima.
-Znači ti znaš?- začudio se Siniša.
-Pa znam kada sam vas vidio u našoj kući.-
-Nemoj mi samo reći da znaš kako je još uvijek jebem!- Rekao je i opet se glasno nasmijao.



Pojma nisam imao i mislio sam da je to onda bila samo jedna prolazna avantura. Zabezeknuto sam gledao u njega a on se i dalje smijao.
-Tvoja mama obožava moj kurac. Jebem je kad god to poželim. Napušila se ona pošteno moga kurca i nagutala se sperme.- Govorio je dalje.
-Trebaš vidjeti mamu, a i ženu, kako zinu kao som kada im zabijem kurac u pičku.-
Rukom se preko trenerke uhvatio za kurac i uistinu je ovako preko platna njegov kurac izgledao impozantno. Gledao sam netremice u veliku izbočinu. Vidjevši kako gledam reče mi kako nije problem ako želim vidjeti kurac kojim puni rupe moje mame i žene. Prije nego sam bilo što rekao spustio je trenirku na dolje i izbacio van svoj veliki kurac. Gledao sam njegovu moćnu kurčinu prošaranu žilama, impozantne veličine ali i debljine. Bio je to kurac zasigurno veći od dvadeset centimetara.


-Reci dečko, bi li volio gledati dok ti jebem ženu? Ja volim dok me drugi promatraju i to mi ne smeta. Štoviše, to me dodatno uzbudi a pogotovo ako me gleda muž žene koju jebem.-
- Ne znam, ne znam... Uistinu ne znam što bi rekao.- Odgovorio sam i ustao iz fotelje.


-Još misliš da ti lažem i da te možda samo provociram, jelda?- Govorio je Siniša smješkajući se. -Dodaj mi malo mobitel s police.- Obratio mi se. Uključio ga je i otvorio galeriju sa slikama.
-Pogledaj.- Rekao je i pružio mi mobitel.
Na slici je bila moja mama snimljena u njegovu stanu. Spuštenih hulahopki snimatelju, najvjerojatnije Siniši, pokazivala je pičku. Gledao sam u nevjerici razgolićenu mamu. Moja čedna mama izgledala je na slici kao prava napaljena droca.
-Listaj dalje.- Obratio mi se Siniša.
Ugledah naguženu plavušu pa iako joj se lice nije vidjelo bio sam siguran da je to moja žena. Na brzinu sam prolistao još nekoliko slika ali pogled mi se zamutio i vratio sam mobitel Siniši. 
Kao drogiran vratio sam se u svoj stan. U glavi sam premotavao film i prisjećao se svake riječi koju mi je Siniša rekao. Otišao sam u wc i izdrkao kurac. Nakon drkanja onako odjeven strovalio sam se na krevet.
-Ja definitivno nisam normalan.- Mislio sam.

Da, htio sam gledati kako  mi Siniša jebe ženu. No pitao sam se da li je istina sve što mi je taj stari dripac ispričao ili me samo nastoji isprovocirati. Morao sam priznati samom sebi da me njegova priča uzbudila i želio sam da je istinita. Sanji ništa nisam govorio. Dani su prolazili a ja sam se pitao koliko puta je, od onog našeg razgovora, Siniša pojebao moju ženu. Ipak sam se osjećao posramljeno i nastojao sam izbjeći susret s njim. Krenuo sam na posao i nisam prestajao razmišljati o Siniši koji svojim velikim kurcem razvaljuje moju ženu ali i moju mamu. Znači tata je već dugi niz godina rogonja a evo sada sm to i ja, njegov sin. Na poslu me trgnula zvonjava mobitela. Bio je to Siniša.



-Dečko ako još želiš gledati kako ti jebem ženu dođi kod mene i to najviše za pola sata.-
Ugasio sam mobitel i osjetio kako drhtim čitavim tijelom. Izašao sam s posla pravdajući se kako se ne osjećam najbolje, ali nisam krenuo svojim autom već taksijem. Nervozno sam pogledavao na sat bojeći se da ne zakasnim. Siniša me uveo u stan smješkajući se. Pokazao mi je paravan koji je dijelio dnevnu sobu od blagavaonice i kuhinje. Navukao ga je i rekao mi da stanem iza njega i budem tiho. Spustio je sve rolete u stanu tako da je bilo prilično mračno. Ja sam stajao iza paravana u mraku dok je on u sobi upalio svjetlo. Nije prošlo ni pet minuta kada se oglasilo zvono na vratima. Čuo sam kako nešto govore ali nisam razumio što. Ljubakali su se u hodniku prije nego ju je uveo u sobu. Da, bila je to uistinu moja žena Sanja.


-Jebeno si dobra, Sanja. Prava kuja... Moja mala kuja.-
Stavio joj jeruke na ramena i Sanja se bez problema spustila na koljena. Izvukla je njegovu kurčinu dok je on mirno stajao podbočivši se rukama. Sanja je lizala taj veliki komad mesa koji je postajao još veći. Široko je zinula i uzela ga u usta... Siniša je položio ruke na njenu glavu i počeo se gibati naprijed-nazad. Jebao ju je u usta. Gurao joj ga je duboko i bio sam fasciniran činjenicom da ga Sanja guta gotovo do jaja. Izvukao je kurac iz njenih usta i Sanja je duboko uzdahnula hvatajući zrak. Prstima je prešla preko očiju koje su suzile dok se sa Sinišinog kurca cijedila njene slina.



Pomogao joj je da ustane i da se svuče. Ostala je samo u hulahopkama. Rukama joj je, nimalo nježno, gnječio lijepe i velike sise. Prstima joj je grubo stiskao nabrekle bradavice koje je potom uzeo u usta i sisao. Sanja je ispuštala bolne uzdahe ali bilo je očito da joj bol koju joj nanosi uzbuđuje. Spustio joj je hulahopke do gležnjeva. Rukama je mjesio njene guzove i svako malo opalio bi joj pljusku po dupetu. Zavukao joj je ruku između nogu i počeo trljati obrijanu pičku. Prstima je istraživao unutrašnjost njene vlažne pičke a Sanja je sve glasnije uzdisala. Odmaknuo se od nje i legao je na kauč. Kurac mu je stajao poput jarbola i još se presijavao od Sanjine sline. Ona je svukla hulahopke do kraja pa mu prišla i opkoračila ga. Rukom je namjestila tu moćnu batinu pa se lagano krenula nabijati na nju. Lagano je vrtjela guzom dok je taj veliki kurac ulazio sve dublje u nju. Urliknula je u trenutku kada ju je Siniša rukama uhvatio za bokove i nabio na kurac sve do jaja. Jašila je nabadajući se na njegov kurac i glasno stenjala. Sise su joj se tresle, kauč je škripao...

Glasno cviljenje ispunilo je sobu. Cvilila je kao prava kuja i svršavala je, to je bilo očito. Dlanovima ruku uprla se o njegov trbuh i umirila se. Zabacila je glavu unazad i rukama popravila kosu. Potom se nagnula naprijed i poljubila ga u usta. Lagano je silazila s njegova kurca nagnuvši se u stranu, podignuvši jednu nogu. Onda se oslonila na koljeno druge noge i do kraja se podigla. Istog trenutka iz pičke joj se jedan gusti iscjedak prolio po Sinišnom kurcu i jajima.

Legla je pored njega i privila se uz njega. Ljubakali su se i mazili bez riječi. Ljubila ga je u usta i rukom drkala njegovu sluzavu kurčinu. Prolazile su minute a ja gotovo da nisam treptao skriven iza zavjese. Sinišin kurac opet se počeo prijeteći dizati. Nisam mogao a ne diviti mu se. Bilo mi je nevjerojatno da je čovjek u njegovim godinama toliko potentan i izdržljiv.


-Želim te jebati u guzu.- rekao je Sanji.
-Nemoj sad, molim te... Nemam toliko vremena.- zavapila je.
-Jebiga mala moja, moram.-
-Nemoj Siniša, molim te.-
-Ma zajebi to što me moliš.- Rekao joj je te ju je prekoračio i krenuo prema meni, tj. prema zavjesi. Tiho sam se maknuo u stranu. Prošao je pored mene ne pogledavši me. Otvorio je jednu policu na zidu pa iz nje izvadio jednu plastičnu tubu. Sa police pored sudopera uzeo je rolu papirnatih ručnika.



Tek sad na povratku u sobu pogledao me, nasmiješio se i namignuo mi. Ušao je u sobu a ja sam opet zauzeo svoje mjesto promatrača. Otrgnuo je nekoliko listova papirnatog ručnika i pružio ih Sanji. Uzela je papirnate ručnike, raširila noge i njima obrisla pičku. On je za to vrijeme brisao svoj kurac i jaja. Skinuo je poklopac s one tube i pozvao Sanju da siđe s kreveta i namjesti se. Poslušno i bez riječi Sanja je sišla s kreveta spustila se na koljena i zauzela pseću pozu. Isprćila je svoju prekrasnu guzu. Siniša joj je kžiprstom i palcem raširio šupak i u njega utisnuo dio gela iz tube. Odložio je tubu sa strane i ugurao joj prst u šupak. Gurao joj je jedan, pa dva a na kraju i tri prsta. Jebao ju je prstima u šupak neko vrijeme a onda istim onim gelom podmazao svoj kurac. Držaći rukom svoj kurac prelazio je njime preko njenog ružićastog čmara koji se dobrano raširio.

Namjestio je vrh kurca i lagano joj ga krenuo zabijati. Zabijao ga je po centimetar-dva pa ga izvlačio, pa opet zabijao, svaki put sve dublje. Sanja je sve glasnije stenjala i uzdisala. Rukama ju je uhvatio za bokove i sprašio joj ga do kraja. Sanja je glasno vrisnula i jednom rukom zamlatarala po zraku da bi se trenutak kasnije njome uprla o zid ispred sebe. Siniša se sad već životinjski zabijao u njeno dupe a ona je sve glasnije stenjala. Krvnički ju je razvaljivao a Sanja je sad vrištala kao da joj razvaljuje utrobu. Zabio joj je nokte u bokove i glasno, poput životinje, zaridao. Punio joj je guzicu svojom spermom. Držao je kurac u njoj još dobrih petnaestak sekundi glasno dišući. Napokon ga je lagano izvukao. S njegova kurca ali i iz Sanjinog šupka cijedila se sperma. Snažno ju je dlanom ruke raspalio po guzici. Sanja je glasno i bolno zajaukala hvatajući se rukom za guzu a iz šupka joj je po tepihu špricnula sperma.


Siniša ju je uhvatio ispod pazuha i pomogao joj da ustane. Rukom se oslanjala o zid i kao da joj je trebalo malo vremena da dođe k sebi. Drhtavih nogu došla je do role papira i otrgnula nekoliko listova. Obrisala je razvaljeni šupak i krenula se odijevati. Rekla je Siniši da joj nazove taksi. On ju je upitao zar se neće istuširati.
-Nemam toliko vremena. Moram se vratiti na posao.-
Uzela je hulahopke i suknju te se zaputila u kupaonicu. Siniša je pogledao prema meni stavivši prst na usta dajući mi time na znanje kako moram biti tiho. Nazvao je taksi a kroz nekoliko minuta Sanja je izašla iz kupaonice. Vjerojatno je na brzinu oprala pičku, našpricala se parfemom, popravila šminku i frizuru. Digla se na prste poljubivši Sinišu te je oprezno izašla iz stana.




-Dobro mali, sad možeš izaći iza zavjese a možemo nešto i popiti.-
Iz hladnjaka je izvadio dva piva i pružio mi jedno. Sjedili smo jedan nasuprot drugog. Ja odjeven a on posve gol znojna tijela i sluzava kurca.
-Sad si vidio kako ti rasturam ženicu. Kada budeš opet želio gledati samo reci. Rekoh ti da volim kada me gledaju a pogotovo ako me gleda muž žene koju jebem.-
Šutio sam i lagano ispijao pivo. Znao sam da ću sad, posve pomiren s činjenicom da sam rogonja, otići u svoj stan i izdrkati kurac.


-Nego prijatelju moj, reci bi li volio gledati dok ti razvaljujem mamu?- rekao je Siniša.
Gledao sam netremice u njega ne znajući što reći. Pravio sam se da razmišljam a u stvari želio sam to vidjeti. Bilo me pomalo stid to priznati ali nekako sam prcijedio kroz zube kako želim i to vidjeti.
-Znao sam ja da si ti perverznjak.- Smijao se Siniša.
-Pa kada se mama vrati s mora budi spreman. Uvjeren sam da već sada stara jedva čeka nataknuti se na moju batinu.-
Iskapio sam pivo i otišao u svoj stan.

Nikada nisam volio tog arogantnog i bahatog Sinišu a sada sam morao priznati poraz. On je pobijedio. On je čovjek koji mi je pojebao, i još jebe, mamu. On je čovjek koji  mi jebe ženu. A ja... Ja sam mirni rogonja pomiren sa svojom sudbinom i mazohistički uživam u tome.

A to kako mi Siniša jebe mamu opisat ću u idućoj priči pod uvjetom da vam se ova svidjela.


-MIŠO-
_______

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)

2 komentara: