porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

26. sij 2016.

Vruće seksi igre na rođendanu moje perverzne mame (1. i 2. dio)

-Prvi dio-
 
Od kada se mama vratila iz Danske barem jednom tjedno našli bi se na piću ili kavi. To bi uglavnom bilo petkom ili subotom prije podne, ovisno o tome kakav je bio moj radni raspored jer kao medicinski tehničar radim u smjenama. Tako je bilo i tog petka. Obzirom da sam na posao trebao doći navečer prije podne sam se sastao s mamom.

 -Mama, ako se ne varam uskoro ti je rođendan.-
Mama je srknula gutljaj cedevite pa uzela šalicu s kavom prije nego je odgovorila:
-Molim te, ne podsjećaj me na to.-
-Zašto? U čemu je problem?-
-U čemu je problem? Pedeset godina! Hej! Pedeset godina je problem. Ne mogu vjerovati da sam toliko stara.-
-Ti stara?! Pričaš gluposti mama. Nisu to neke godine a osim toga ti izgledaš petnaest godina mlađe. Nitko ti ne bi dao pedeset godina.-
-Hvala sine ali znam da ti to kažeš samo zato da me utješiš.- Sa smiješkom na licu govorila je mama mada je zasigurno i sama bila svjesna da za svoje godine još uvijek izgleda jebeno dobro.

-Imaš li neku želju što se poklona za rođendan tiče?- Pitao sam je
-Paa... I imam. Za rođendan mi pokloni Fabijana i ja ću biti više nego zadovoljna.- Odgovorila je mama i slatko se nasmijala.

Znao sam da, iako je to rekla kao u šali, mama misli ozbiljno. U posljednje vrijeme često me pitala za Fabijana. A Fabijan je moj najbolji prijatelj. Znali smo se još iz djetinstva a sada smo zajedno i stanovali. Iako je Fabijan bio tri godine stariji od mene razvili smo pravi prijateljski odnos i zadržali ga do današnjih dana. No za razumijevanje priče nužno je objasniti neke stvari.

Moji roditelji, mama Amalija i tata Ferdo, bili su totalno otkvačeni mladi ljudi. Bili su dio one, valjda zadnje, hipi generacije koja je vjerovala u ljubav, seks i rock and roll. Bili su vrlo mladi kada su se upoznali i bili su sve samo ne uzorna djeca i ponos svojim roditeljima. Autostopom su isprva putovali na more pa potom otišli i na turneju Europom. Naposlijetku su se vjenčali ali nisu promijenili način života. Na užas svojih roditelja nisu planirali imati djece a kada je mama Amalija zatrudnjela i rodila mene oboje su bili sve samo ne oduševljeni i ja sam im, ma kako god to ružno zvučalo, bio samo smetnja. Stoga su me, negdje tamo oko moje šeste godine, ostavili kod strica Jože, tatinog brata, i ja sam od tada živio s njim i njegovom ženom Ankom.

Naime tatin brat, stric Joža, živio je u jednom malom selu tridesetak kilometra istočno od Zagreba. Živio je u obiteljskoj kući u kojoj su se rodili on i moj tata. Stric se nikada nije ženio i nije imao djece. Anku je upoznao na moru, u okolici Šibenika, gdje je jednog ljeta radio. Anka je bila starija od njega i bila je samohrana majka. Imala je već odraslog sina koji je otišao raditi na brod. Anka se zaljubila u strica i došla živjeti s njim u njegovo malo selo. Tako sam ja ostao živjeti s njima i moram priznati da je to bio izuzetno lijep period mog života. Stric Joža i strina Anka, kako sam je zvao, bili su divni ljudi. Odrastanje na selu nije mi teško palo. Naprotiv, ja sam tamo uživao. Krenuo sam u školu i roditelji su uz dogovor sa stricom odlučili da ostanem živjeti s njim. Istina, redovito su me posjećivali ali spram njih  definitivno nisam razvio odnos kakav bi inače trebali imati djeca i roditelji.

Stvari su se počele mijenjati onog dana kada su se u kuću uselili i moji roditelji. Nikada nisam saznao pravi razlog njihovog odlaska iz grada na selo. Pričalo se da su založili stan kako bi pokrenuli neki posao. Propali su i ostali bez novca ali i bez stana. Koliko je u tome bilo istine ne znam ali to sad nije ni bitno. Malo poslije toga strina Anka i stric Joža otišli su živjeti na more. Stric se osim u Anku zaljubio i to malo mjesto na moru. Ljeta bi provodio dolje a i ja s njim. Sredili su Ankinu staru obiteljsku kuću i stric je s Ankom otišao put mora ostavivši mene i roditelje u kući koja je bila očevo i stričevo obiteljsko nasljeđe.

U odnosu na mlade dane mama je, za razliku od tate, skroz na skroz promijenila svoj izgled i način odijevanja. Sada se više nije zadovoljavala ispranim majicama i izlizanim trapericama, kao nekada, već se pretvorila u elegantnu i privlačnu ženu.

Svojim seksipilnim izgledom mamila je poglede i uzdahe vjerojatno svih muškaraca u selu ali i šire. Plavuša velikih sisa i uopće zamamnih oblina, koje je rado naglašavala odijevajući uske i pripijene suknje koje su sezale dobrano iznad koljena, bila je predmet seksualnih fantazija gotovo svih mojih vršnjaka koji su definitivno malo more sperme izdrkali maštajući o njoj. Među njih ubrajam i spomenutog prijatelja Fabijana. Fabijan je već tada bio naočit mladić koji se aktivno bavio sportom i spram kojeg čak ni mama nije bila ravnodušna ali ipak je on još bio klinac a osim toga živjeli smo u maloj i konzervativnoj sredini gdje nikakve afere nisu bile dopuštene a mama je ionako već bila na lošem glasu kod lokalnih žena koje su je prezirale i bile ljubomorne na nju i njezin izgled. Tim više što su znale da se njihovi muževi opasno pale na nju, njene velike sise i raskošno dupe.

Roditelji su i dalje zadržali i prakticirali slobodan način života. To je podrazumijevalo i odvojena ljetovanja. Mama je ljetovala sama pa kada bi se ona vratila tada bi tata išao na ljetovanje i obrnuto. Jedno na drugo nikada nisu bili ljubomorni niti su jedno drugome branili seksualni odnos s drugim partnerima. No jednog ljeta mama se nije vratila kući. Javila je ocu kako je na moru upoznala muškarca koji živi u Danskoj i kako ima namjeru otići s njim. Osim toga dopizdio joj je život u toj maloj selendri, kako je rekla. Njen odlazak u Dansku tati i nije teško pao. Nije pokazao apsolutno nikakve emocije. Osim toga ni meni to nije previše teško palo jer ionako godinama nisam živio s njom a odrastao sam uz strica. Njeno odsustvo žalostilo me iz sasvim drugog razloga. Njezin odlazak više je ražalostio muškarce u selu kao i moje prijatelje a pogotovo Fabijana.

Kazao sam da sam s Fabijanom, usprkos razlici od tri godine, bio najbolji prijatelj. On bi često bi dolazio u našu kuću i ja sam dobro znao da je razlog tomu moja mama na kojoj je Fabijan napasao oči. Nagovorio me da, kada mame i tate ne bi bilo kod kuće, prebiremo po maminom rublju. Vadili bi iz ladica mamine gaćice, grudnjake, čarape i to je Fabijanu bio dodatni motiv za drkanje. A onda sam jednog dana na dnu ladice, ispod uredno posloženih majica, pronašao veću žutu kuvertu. Otvorio sam je i u njoj pronašao dvadesetak maminih golišavih slika. Tko zna kada i gdje se tako razgolićena fotografirala. To je bio okidač koji je i mene nagnao da počnem drkati na slike vlastite mame.

Nisam mogao izdržati i morao sam svoje senzacionalno otkriće podijeliti s nekim a tko je bio prikladniji za to nego Fabijan. Razrogačenih očiju i ne trepčući Fabijan je gledao fotografije moje mame. Gledali bi slike stalno iznova i nikada nam nije dosadilo. Onda smo počeli prakticirati nešto što nam je postao česti ritual. Uzeo bi mamine fotke pa bi se sastao s Fabijanom i otišli bi do obližnjeg šumarka gdje smo kao djeca davno izgradili kolibu od šiblja. Listali bi mamine slike i zajednički drkali. Ponekad bi to drkanje na slike začinio maminim gaćicama koje bi donio i na koje bi uz slike dodatno guštali. Sada kada je mama otišla obojica smo bili na neki način tužni. Za utjehu su nam ostale mamine fotografije i mnoštvo donjeg rublja kojeg je ostavila u ormaru.

Godine su prolazile i kako smo odrastali i počeli izlaziti s djevojkama prestali smo gledati mamine slike i drkati na njih. Tata je u međuvremenu upoznao jednu ženu koju je doveo u kuću i s kojom je započeo zajednički život. Fabijan je bio pri završetku fakulteta a ja sam završio školu za medicinskog tehničara. Onda se i Fabijan odselio. Zahvaljujući svom stricu pronašao je posao i stan u Zagrebu. Prošle su još dvije-tri godine i ja sam se uspio zaposliti u jednoj zagrebačkoj bolnici. Fabijan je predložio da se i ja doselim u Zagreb i stanujem s njim. On je živio u dvosobnom stanu koji je bio vlasništvo prijatelja njegova strica. Ti prijatelji živjeli su u Njemačkoj. Stan su kupili za sina jedinca koji je međutim, umjesto u Hrvatskoj, sreću i posao odlučio potražiti u Irskoj. Sada je stan bio prazan i ti stričevi prijatelji rado su ga dali u najam Fabijanu po vrlo povoljnoj cijeni.

Stan je bio više nego dovoljno velik za nas dvojicu i bio sam zadovoljan novim životom. Moram reći da me mama iz Danske redovito zvala a i novac mi je slala. Jednog dana nazvala me ali ne iz Danske. Vratila se u Hrvatsku i nastanila u kući koju je naslijedila od roditelja a koja se nalazila nedaleko od Samobora. Rekla je kako joj je dosadio život u hladnoj Danskoj a osim toga zasitila se muškarca s kojim je živjela kao i on nje. Od tog dana redovito bi se sastajali jednom tjedno. Sjećala se Fabijana i redovito mu preko mene slala pozdrave a i on njoj. Zanimalo ju je kako sad izgleda Fabijan i ja sam ga uslikao mobitelom pa joj pokazao sliku.


-Vau! Izrastao je u pravog i jako zgodnog muškarca.-Komentirala je mama. Fabijan je trenutno imao stalnu djevojku i to kao da je žalostilo mamu. Ipak me Fabijan često propitkivao o mami. Vidjevši njegovu fotografiju uslikala je sama sebe mobitelom u ogledalu pa mi poslala sliku želeći da je pokažem Fabijanu. Živo ju je zanimalo što on, nakon toliko godina, misli o njenom izgledu.

Rekoh Fabijanu kako ga mama pozdravlja i pokazao mu sliku u mobitelu.
-Opa! Pa mama ti je još uvijek prava bomba.- Rekao je.
Kada sam joj prepričao njegovu reakciju i komentar mama se zadovoljno nasmiješila. Prošlo je izvjesno vrijeme i Fabijan je raskinuo vezu sa svojom djevojkom. Sada se bližio mamin rođendan i kao u šali spomenula mi je kako bi željela da joj za taj dan poklonim Fabijana. Dobro sam znao da je, iako rečeno kao u šali, ozbiljno je mislila.

Fabijan i ja sjedili smo u kafiću kada je zazvonio moj mobitel. Bila je to mama.
-Bok sine. Što se radi?-
-Evo sjedim u kafiću i pijem kavu, a ti?-
-Spremam se za izlazak i upravo se odijevam. Razmišljam koju haljinu odjenuti pa dok se ne odlučim zapalila sam cigaretu i nazvala tebe.-
-Hoćeš reći da si trenutno gola.-
-Hahahaha...-Smijala se mama.- Nisam baš gola, ali skoro gola.-
-Pošalji sliku da vidim.-
-Jesi li ti neki perverznjak?- pitala me mama kroz smijeh.
-Pa jesam, ali što je loše u tome?-
-Stvarno želiš da ti pošaljem slikicu?-
-Pošalji, i to što prije.-
-Dobro, ali obećaj da me nećeš popljuvati zbog kila koje sam nabila.-
-Ma koje kile? Ako i imaš koju kilu viška to tebi dobro stoji.-
-Marš, budalice jedna. Hajde bok i čujemo se sutra.

Prošlo je nekoliko minuta i mobitel mi se oglasio dajući mi na znanje kako mi je stigla poruka s fotografijom. Uključio sam ga i netremice se zagledao u seksi izdanje moje mame. Odjevena u čarape, haltere, gaćice i grudnjak izgledala je jebeno seksi. Pokazao sam sliku Fabijanu i on je fućnuo ne mogavši odvojiti pogled sa slike. Nakon toga nije ga bio problem nagovoriti da sa mnom ode na mamin rođendan

U subotu smo se, oboružani cvijećem, bocom butelje i poklonom koji je Fabijan kupio za mamu, a za kojeg mi nije htio rći što je, zaputili njegovim autom put mamine kuće. Dočekala nas je vidno raspoložena i odjevena, za njene godine uistinu drsko, usudim se reći. Kratak i pripijen šos samo što nije pucao po šavovima. Kada se malo uzdigla na prste kako bi poljubila Fabijana mogli se se vidjeti rubovi njenih čarapa zakopčanih halterima. Zračila je zadovoljstvom i silnim seksipilom. Od samog početka otvoreno se krenula nabacivati Fabijanu ne brinući se uopće zbog mog prisustva. Naprosto je gorjela od želje da bude pošteno pojebana i to je posve otvoreno davala na znanje.

U jednom trenutku Fabijan joj je skrenuo pozornost na papirnatu kesu u kojoj se nalazila kutija s mašnom a koju mama još nije otvorila. Otvorivši kutiju zinula je i stavila dlan ruke na usta. Unutra su se nalazile mrežaste seksi čarape i korzet.
-Super! Baš lijepo i seksi.- Govorila je mama i odloživši poklon u stranu ustala se i raširila ruke:
-Dođi Fabijane da te zagrlim.-
Njemu nije dva puta trebalo reći. Ustao je i zagrlio mamu. No to naoko obično grljenje pretvorilo se u poljubac... Jedan, drugi, treći, pa onda jedan vatreni u dugački ravno u usta.

Držeći i dalje ruke oko Fabijanovog vrata mama je ponovila kako joj se poklon sviđa ali ne bi imala ništa protiv da smo je iznenadili s kakvim mladim striperom.
-Što će ti striper kada je tu Fabijan. Zašto on ne bi za tebe izveo striptiz?- Rekao sam.
-Odlična ideja.- Složila se mama.
Pojačala je glazbu na radiju pa počela nagovarati Fabijana da se uz ples počne svlačiti. Vukla je Fabijana za ruke nastojeći ga podići s trosjeda. On se opirao govoreći kako to ne dolazi u obzir. Nikada nije izvodio striptiz, kazao je. Mama je sjela pored njega te ga rukama uhvatila ispod pazuha i škakljajući nastojala ga dići s trosjeda. To njihovo hrvanje rezultiralo je time da prevrnu čaše s vinom i dio vina prosuo se po njima.
-Evo sad imaš razloga skinuti se.- Govorila je mama uz glasno smijanje.

-Shvatio sam već davno kamo ovo vodi i rekoh kako bi možda bilo najbolje da odem i ostavim ih same.
-Što je tebi? A tko će onda fotografirati? Želim imati slike kao uspomenu na ovaj rođendan.- Odgovorila mi je mama nakon čega je rekla kako ide u sobu preodjenuti se jer bila je zalivena vinom.
-A ti se za to vrijeme pripremi za striptiz.- Obratila se Fabijanu.
Vratila se relativno brzo ali odjevena na način koji nam je obojici oduzeo dah. Na sebi je imala neki crni prozirni bodi kroz koji su joj se jasno mogle vidjeti sise. Na nogama crne čarape i štikle. Podbočila se rukama i stala na sredinu sobe.
-Što kažete? Jesam li još uvijek zgodna i seksi?-
Nakon što smo joj potvrdili da izgleda jebeno seksi opet se okomila na Fabijana nagovarajući ga da izvede striptiz.

Ovaj puta Fabijan je popustio. Krenuo se gibati u ritmu glazbe i svlačiti se. Mama je sjela i uz glasne komentare ispijala vino. Što se Fabijan više oslobađao odjeće mamine su se usne sve više razvlačile u zadovoljan osmijeh. Naposlijetku kada se Fabijan konačno oslobodio gaćica mama je oduševljeno zapljeskala. Fabijan joj je prišao skroz blizu njišući bokovima dok mu se kurac klatario između nogu. Uzela je čašu, rukom primila njegov kurac i umočila ga u vino. Držeči njegov kurac rukom uronjen u vino sagnula se i položila usne na rub čaše naginjući je prema sebi. Vino s okusom Fabijanovog kurca očito joj je godilo. Trenutak kada je jezikom oblizala njegov kurac bio je jasan znak da je došlo vrijeme za jebanje.


S vidlivim crvenilom na licu i sjajem u očima, što je zasigurno bio rezultat vina ali i uzbuđenosti koja je mamu prožimala, uzela je Fabijana za ruku i povela ga u spavaću sobu. Nisu se potrudili zatvoriti vrata niti su se osvrtali na mene. Da, sada je uistinu bilo vrijeme da odem, razmišljao sam. Ipak nisam izdržao a da ne pogledam u sobu. Mama je ležala na leđima, nogu dignutih u zrak a Fabijan se ugnjezdio između njih. Rukom mu je pridržavala kurac i namještala ga na ulaz u svoju napaljenu pičku. U trenutku kada joj ga je Fabijan zabio glasan mamin krik zadovoljstva prolomio se kućom. Na stoliću sam Fabijanu ostavio pisanu poruku u kojoj ga obavještavam da sam otišao što je značilo da će on za povratak kući morati pozvati taksi. Znao sam da mu to neće teško pasti. Izašavši iz kuće sjeo sam u auto i shvatio da mi se kurac dignuo.
------------------------------------------------------------------------------------------

-DRUGI DIO-

Od maminog rođendana prošlo je nešto više od mjesec dana. Znao sam da su mama i Fabijan nakon te vruće noći počeli održavati vezu. Ništa nisam zamjerao ni mami a ni Fabijanu. Nadalje, dobro sam znao da mama dolazi u naš stan barem dva puta tjedno. Uglavnom onda kada bi ja bio na dežurstvu, tj. na poslu. Ako sam radio po noći mama bi prenoćila u Fabijanovoj sobi, odnosno u njegovom krevetu. Fabijan mi je jebao mamu ali to apsolutno ni na koji način nije narušilo naše prijateljstvo. Naprotiv, meni ja čak bilo drago što je Fabijan mamin ljubavnik.

Jednog jutra vratio sam se s posla i ušavši u stan čuo sam šum vode u kupaonici. Dobro sam znao da je Fabijan već otišao na posao. To je moglo značiti samo jedno. U kupaonici je bila mama. Uglavnom bi uvijek zajedno s Fabijanom napustila stan ali izgleda da je ovog jutra odlučila malo odspavati. Zasigurno je noć bila burna, pomislio sam. Skuhao sam kavu i sjeo za stol. Strpljivo sam čekao njezin izlazak iz kupaonice i isplatilo se.

U bijelim samostojećim čarapama, a bez grudnjaka i gaćica, noseći haljinu u ruci banula je u kuhinju i iznenađeno zastala ugledavši mene za stolom. Očito se zaigrala i zaboravila koliko je sati jer stajala je kao ukopana i pogledala na zidni sat. Za trenutak se pokušala pokriti onom haljinom koju je držala u ruci a onda shvativši koliko je to besmisleno nasmijala se rekavši:
-Skroz sam zaboravila na vrijeme. Nisam pojma imala da je već toliko sati. Kada si stigao doma?- I ne sačekavši da odgovorim sjela je preko puta mene pitavši me ima li kave i za nju. Ustao sam, donio šalicu i natočio joj kavu.



-Valjda ti ne smeta što sam gola?- Pitala je uz šeretski osmijeh na licu.
-Ne smeta, a osim toga vidio sam te već golu. Nisi valjda zaboravila?- Odgovorih.
Na tu moju opasku još se više stala kurvinski smijuljiti.
-Nešto bi te pitala.- Rekla je.
-Pa pitaj.-
Moram priznati da me iznenadila onim  što je nakon toga krenula pričati. Ispričala mi je kako joj je Fabijan pričao o našim zajedničkim drkanjima na njezine slike i gaćice. Na trenutak mi je postalo neugodno ali ipak sam rekao:
-I što me želiš pitati? Želiš znati da li je to istina?-
-Ma ne. Znam da je to istina. Nešto drugo bi željela znati.-
-Što?-

-Jasno mi je to za Fabijana ali zar sam, tim slikama, uistinu i tebe toliko uzbudila?-
-Jebiga... Jesi. Zašto te to čudi?-
-Pa obzirom da sam ti mama malo me to čudi. No ni to nije ono najvažnije što bi željela znati.-
-A što bi to točno željela znati?-
-Paa... Dok ste činili to što ste činili (a mislila je na drkanje) zanima me o čemu si točno maštao, što si zamišljao?-
-Daj mama... Molim te nemoj me sad te i takve stvari pitati.-
Stavila je svoju ruku preko moje:
-Daj molim te kaži. Uistinu želim znati.-
Netremice sam se zagledao u njene gole sise. Da, sise su bile to što me palilo i shvatila je to iz mog pogleda bez da sam išta rekao.



-Sviđaju ti se moje sise?- Pitala je iako je znala odgovor. Što mi je preostalo nego da joj uz vidno prisutnu dozu nelegode priznam istinu.
-Da!- Kratko sam rekao.
-A što si točno zamišljao?- Bila je uporna.
Nakon kraće stanke ipak sam joj odgovorio. Rekao sam joj kako sam najčešće zamišljao kako svoj kurac stavljam između njenih bujnih sisa.
Otpila je gutljaj kave i ustala od stola. Prišla mi je i pružila ruku:
-Dođi.- Rekla je.
Gledao sam u nju ne shvačajući što joj je na umu.

Uzela me za ruku i povela u dnevnu sobu. Dovela me do kauča i čučnula počevši mi bez ikakvog uvoda otkopčavati hlače. Nisam imao snage a još manje želje oduprijeti joj se i spriječiti da učini to što je naumila. Spustila mi je hlače a potom i gaćice do gležnjeva. Ustala je i dlanove ruku položila na moja prsa dajući mi time na znanje kako želi da sjednem na kauč. Sjeo sam a ona mi je izvukla noge iz hlača i gaćica. Raširila mi je noge i kleknula između njih. Gledala me ravno u oči dok je rukom uhvatila moj kurac i nježno ga krenula drkati. O da, bio je to divan osjećaj i tog trenutka živo mi se jebalo za to što je žena koja mi to čini moja mama.



Vrlo brzo kurac mi je bio tvrd kao stijena a ona je učinila upravo ono što sam priželjkivao da učini. Moj nabrekli kurac strpala je u usta i pušila ga. Stala je s pušenjem, malo je zabacila glavu i rukama zabacila kosu unazad. nekoliko puta naslinila je prste svoje ruke i njima se protrljala između sisa. Rukama je primila svoje bujne sise i nagnula se naprijed stavlajući moj kurac između njih. Dizala je sise gore-dolje drkajući mi njima kurac. Moja davna fantazija pretvorila se u stvarnost. Dahtao sam kao žedan pas dok su mi čitavim tijelom prolazili ugodni trnci koji kao da su se u jednom trenutku skoncentrirali u mom kurcu koji samo što nije eksplodirao.


Iskusna žena poput nje osjetila je da se bliži vrhunac i ubrzala je ritam a mlaz guste sperme izletio je iz kurca svega koji milimetar od njene nosa i završio u njenoj kosi. Pustila je sise i rukom mi uhvatila kurac drkajući ga brzim ritmom. Mlazovi sperme štrcali su na sve strane dobrim dijelom završavajući na njenim sisama. Jezikom je oblizivala usne dok je mojim kurcem, kojeg je držala u ruci, razmazivala spermu po svojim sisama. Nisam više siguran ali mislim da sam vrištao dok sam svršavao rigajući spermu u obilnim količinama. Sagnula je glavu i poljubila vrh mog kurca. Ustala je i njišući dupetom izašla je iz sobe. Otišla je u kupaonicu. Sjedio sam na kauču posve iscrpljen i sretan. Ne znam koliko je vremena prošlo kada se vratila no ovaj put odjevena i spremna za odlazak. Stala je na vratima sobe, poljubila vrh kažiprsta i pružila ga prema meni šaljući mi na taj način poljubac. Izašla je iz stana.

Prošlo je nekoliko dana i svo to vrijeme bio sam pod jakim dojmom onog užitka kojeg mi je nedavno pružila mama. Opet sam došao iz noćne smjene i nadao se da ću u stanu zateći nju. Ušao sam u stan i osluškivao nadajući se da ću opet čuti šum vode iz kupaonice. No ništa se nije čulo. Zavirio sam u kupaonicu mada sam već znao da nje tamo nema. Pomalo razočaran krenuo sam u svoju sobu a onda zastao pred vratima Fabijanove sobe. Otvorio sam vrata unaprijed spreman suočiti se s činjenicom da je i ona prazna. No nije bila. Okrenuta na bok i pokrivena plahtom mama je spavala. Ušao sam tiho i lagano podigao plahtu. Bila je gola i ravnomjerno je disala. Gledao sam njeno golo tijelo i rukom se uhvatio za kurac.

Svukao sam se ne mareći za to gdje ću odbaciti odjeću i legao u krevet iza mame. Priljubio sam se uz njeno golo dupe i usnama je krenuo lagano doticati po vratu i leđima. Počela se buditi i zacijelo je osjetila moj kurac priljubljen uz svoju guzu jer lagano je zavrtjela guzovima. Onda se trgnula i okrenula glavu. Gledala me snenim očima a ja sam svoju ruku zavukao ispod njene i primio je za sisu. Poljubio sam je u usta i uzvratila mi je poljubac.
-A da se malo smiriš.- rekla je.
-Zašto?- pitao sam.
-Pa zato jer se još nisam stigla istuširati.-



Napaljen kakav sam tog trenutka bio gotovo da nisam ni čuo što je točno rekla a još manje sam razumio što je time željela reći. Tek kada je ponovila to kako se još nije stigla istuširati shvatio sam što mi želi reći. Tim više što je svo vrijeme noge držala čvrsto pripijene jednu uz drugu. Željela mi je reći kako joj je pička još puna Fabijanove sperme koji ju je zacijelo pojebao netom prije odlaska na posao. No tog trenutka to mi uopće nije bilo važno i to sam joj rekao. Uspio sam ugurati ruku između njenih nogu i njen  otpor je popustio. Podigao sam joj nogu u zrak i nabreklim kurcem je protrljao po obilno vlažnoj pički. Kurac mi je bez problema uklizao u sklisku pičku natopljenu spermom i sokovima. Nažalost nije mi trebalo dugo pa da se moja sperma izmješa sa spermom mog prijatelja Fabijana. No to je ipak bio samo početak.


Zajedno smo otišli na tuširanje nakon čega sam je opranu i mirišljavu temeljito polizao. Jezikom sam joj dugo i uporno lizao pičku dovevši je do vrhunca. Umor me polako ali sigurno svladao no mama mi je usprkos tome pružila dodatni užitak. Opkoračila me i nataknula se na moj kurac. Držao sam je za guzove dok je ona nabijena na kurac vrtjela svojim bokovima. Kao kroz maglu vidio sam kako je sjašila s mene a trenutak kasnije čvrsto sam zaspao. Narednih dana i tjedana mama me uredno dočekivala u stanu odjevena u seksi rublje što me posebno rajcalo.

Jednog dana sjedili smo na terasi kafića ispijajući kavu. Mama je žvakala žvakaću gumu i svako malo izvlačila je iz usta poput kakve tinjeđerice. Zagonetno se smješkala gledajući u mom smjeru. Shvatio sam da oklijeva i da mi želi nešto reći. Bio sam u pravu.
-Narednog vikenda ti si slobodan, ne ideš na posao, zar ne?- Pitala je.
-Tako je. Konačno da i ja imam slobodan vikend.-
-I Fabijan je slobodan.- Rekla je.
-Za razliku od mene on je slobodan svaki vikend.- Odgovorih.
Opet je prstima razvukla žvakaću i nasmiješila se prije nego je nastavila:
-Imam jedan prijedlog.-
-Reci.-
-Predlažem da obojica sljedeći vikend dođete kod mene i kod mene provedete ta dva dana.-



Trebalo mi je par sekundi pa da shvatim na što točno cilja. Željela je seks s obojicom istovremeno. Naravno, nisam imao ništa protiv a pokazalo se da se tom njenom prijedlogu ne protivi ni Fabijan. I da... Proveli smo ludi i nezaboravni vikend kod mame. Sada to više nije rijetkost pa te i takve susrete češće organiziramo. Uistinu uživam dok je držim za bokove i jebem straga a ona istovremeno puši Fabijanovu kitu ili obrnuto. Znam da smo se upustili u krajnje bizarne igrice ali to je ono što svi troje želimo i u čemu uživamo. Barem je tako za sada. Također znam da je moja mama Amalija istovremeno napaljena drolja i razvratna nifomanka, ali... Budite iskreni pa recite koliko vas ne mašta upoznati baš takvu ženu?

-Silvio-


(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas stavljanjem linka našeg bloga na vaš FACEBOOK profil)



3 komentara: