porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

5. velj 2016.

Iskoristio sam to što mi je mama bila zatvorska kuja (1.i 2. dio)

PRVI DIO


Definitivno nisam bio tip za kojeg bi se moglo reći da je bio, ili jest, zaljubljen u svoju mamu. Ne mogu se sjetiti ni toga da bi me mama seksualno privlačila čak ni u periodu puberteta kada su, kako sam negdje pročitao, takve pojave moguće pa čak i normalne. I ne znam bi li se ikada napalio na vlastitu mamu da nisam vidio što sam vidio i da nisam doznao ono što sam doznao a to mi je rasplamsalo maštu u tolikoj mjeri da me nagnalo da učinim nešto uistinu perverzno i bizarno.

Moj otac je najmlađi od trojice braće. Dvojica njegove braće, tj. moji stričevi Andrija i Danko, proveli su, za razliku od mog tate, određen broj godina na radu u Njemačkoj. Prvi je u Njemačku otišao najstariji stric Andrija. U stvari on je pobjegao kao vrlo mlad jer nije želio ići u vojsku, ondašnju JNA. Zbog toga određen broj godina nije mogao dolaziti kući. Nakon što je zatražio i dobio Njemačko državljanstvo mogao je, bez bojazni da će biti uhićen, dolaziti kući. Kasnije mu se u Njemačkoj pridružio i stric Danko koji je tamo otišao normalno i redovnim putem. Obojica su se u Njemačkoj uspjeli oženiti ali i rastati. Stric Andrija bio je oženjen Njemicom i nisu imali djece. Drugi stric Danko oženio je Bosanku Ružu i s njom ima dvoje djece, tj. dvije djevojčice. Nakon rastave djevojčice su ostale živjeti s majkom. U međuvremenu se bivša država (Jugoslavija) raspala i sada je stric Andrija uzeo uz njemačko i hrvatsko državljanstvo.

Moj tata jest povremeno odlazio u Njemačku gdje bi radio, kako se to kaže, na crno ali nije imao namjeru ni želju tamo ostati za stalno. Po struci je električar i ovdje je imao stalno zaposlenje. Oženio se mojom mamom Dubravkom i s njom dobio sina, tj. mene. Živjeli smo u kući koju je još izgradio moj djed, tj. otac moga oca i stričeva. U kući je uz nas živjela i njihova sestra Nada koja je bila najmlađa od četvero djece.




U jednom trenutku stričevi Andrija i Danko vratili su se u domovinu i ovdje odlučili pokrenuti privatni biznis. Stric Andrija kupio je građevinsko zemljište u lijepom prigradskom naselju gdje su niknule obiteljske kuće u pravilnim nizovima. U istoj ulici ali na suprotnoj strani i nekih stotinjak metara niže stric kupio je još jedno građevinsko zemljište koje je kasnije ustupio svojoj braći Danku i mom tati. Njihova sestra Nada u međuvremenu se udala i nakon što je novcem isplatila mog oca mi smo se iselili iz te stare obiteljske kuće. Stric Andrija u međuvremenu je izgradio kuću a na onoj drugoj parceli gradnju zajedničke kuće započeli su stric Danko i moj tata. Izgradili su zajedničku kuću ili kako se običava kazati, dvojni objekt. Bila je, i jest, to lijepa kuća sastavljena od dva identična dijela i samo je oluk koji prolazi sredinom kuće davao na znanje da su to u stvari dvije kuće u jednoj. 

Jedino što je jednu polovicu kuće razlikovalo, i razlikuje, od druge jesu balkoni. Naime, dok je moj otac želio da balkon koji se trebao protezati čitavom širinom prednje strane kuće nalazi na toj uličnoj strani, stric je želio da isti takav balkon bude sa stražnje strane kuće. Naposlijetku su postigli kompromis i ona polovica kuće koja je pripadala nama imala je balkon na prednjoj strani dok je stričeva polovica kuće imala balkon sa stražnje strane.

Ja se uistinu ne mogu sjetiti niti znam, ali u konačnici time se nisam ni zamarao, kako je i kada moja mama Dubravka upoznala očevu braću sa svoje dvije prijateljice, Larom i Sanelom. Nakon nekog vremena oba strica oženili su se s te dvije žene. Stariji Andrija oženio je Laru dok se mlađi brat Danko oženio Sanelom. Sad sam uz stričeve imao i strine a one su bile te žene koje su palile moju maštu. Mnogo puta sam izdrkao svoj kurac na bilo koju od njih dvije. Strina Lara imala je stila za odijevanje i uvijek je to činila na način da istakne svoj seksipil. No i strina Sanela bila je jebeno zgodna žena i mnogo puta sam virio kroz prozor na stričev balkon gdje bi se strina sunčala. Naime, prozor spavaće sobe mojih roditelja nalazi se uz balkon stričeve kuće.

Ja sam kao i moj tata nakon završetka srednje škole stekao zvanje električara. Zaposlio sam se u jednom poduzeću gdje sam radio na održavanju. Radim u dvije smjene, ujutro i popodne. Nije rijetkost da zbog povećanog opsega posla radim i subotom. Tada sam već imao djevojku koju sam upoznao u firmi gdje sam radio a ona je tamo radila u ljetnim mjesecima preko student servisa. Studirala je i živjela je kao podstanarka nedaleko od firme. Tako se događalo da ponekad nakon posla prespavam kod nje.



I te subote imao sam u planu da nakon posla otiđem kod djevojke pa da navečer izađemo negdje van. No dogodilo se da je iz određeih razloga ona morala otputovati kući u Slavoniju. Tako sam umjesto kod djevojke otišao kući. Vrata naše kuće bila su zaključana i pretpostavio sam kako se mama nalazi kod strine Sanele. Naime često bi odlazila kod nje na druženja uz kavu. Znale bi kavu ispijati na strininom balkonu ali znale su sjediti i na terasi iza naše kuće. I strina Lara je počesto dolazila na te kavice. Dakle mame nije bilo i nakon što sam se popeo na kat i definitivno se uvjerio da mame nema ušao sam u njenu spavaću sobu. Roleta na prozoru bila je spuštena i gurnuta prema naprijed. Prišao sam skroz blizu prozora i osluškivao. Čuo sam ženske glasve koji su dopirali s balkona stričeve kuće. Nisam mogao razabrati o čemu žene pričaju ali prepoznao sam glas mame i strine Lare.

Oprezno sam se navirio kroz prozor i ugledao strinu i mamu kako razgovaraju i cerekaju se. Strine Sanele nije bilo. I zasigurno se ne bi dugo zadržavao da nisam uočio rub samostojeće čarape odjevene na noge strine Lare. Na sebi je imala kratku haljinu i kako je prebacila nogu preko noge haljina se potegnula na gore i otkrila taj zavodljivi i seksi detalj. Napisao sam kako su stričevi po povratku iz Njemačke pokrenuli vlastiti posao. Pridružio im se i moj tata. Tih dana nijednog od njih trojice nije bilo kod kuće jer su izvodili radove na nekoj vikend kući u Gorskom Kotaru.

-Stara moja napaljena sam, strašno sam napaljena.- Čuo sam strinu Laru kako govori mami. Potom se iprsila pa isturila grudi prema naprijed. Rukama je uzela i podigla svoje sise malo u vis.
-Vidi kako su mi bradavice nabrekle... Strše kroz haljinu. Probaj, pipni ih.- Govorila je strina mami. Mama je ispružila ruke i uhvatila je za sise. Već samo to bilo je dovoljno da izazove pravu buru u mojim gaćama. Gledao sam mamu kako rukama mjesi strinine sise... Strina je rukama primila naramenice svoje haljinice i povukla ih u stranu pa prema dolje. Njene sise ispale su van haljine... Mama je vrhovima prstiju prelazila preko njenih nabreklih bradavica. Strina Lara rukom je zagrlila mamu i privukla je k sebi. Poljubila ju je u usta, jednom, dva put... Treći put gurnula joj je jezik u usta.

Nisam mogao doći k sebi i jednostavno nisam vjerovao da gledam to što gledam. Kurac u gaćicama vrištao je i propinjao se ko lud. Onda se začulo brujanje motora auta koji ulazi u stražnji dio dvorišta. Obje žene, strina i mama, trgnule su se i odvojile jedna od druge. Strina je govoreći kako je Sanela stigla kući brže, bolje pospremila sise u haljinu.


-Jebeš Sanelu, baš je sad morala doći.- Govorila je Lara poravnavajući haljinu na sebi. I mama je popravila frizuru i poravnala haljinu koju je imala na sebi.
-Večeras dođi do mene.- Govorila je Lara mami.
Mama je klimnula glavom a onda rekla:
-Probat ću ali što ako Sanela...-
Nije dovršila rečenicu jer u riječ joj je upala strina Lara.
-Ma daj zajebi Sanelu. Smisli nešto.-

Tu se njihov razgovor i završio jer začuo se glas strine Sanele koja je ušla u sobu i glasno ih je pozdravila. Potom je izašla na balkon pitavši ima li kave i za nju.


-Ima ali se već ohladila.- Rekla je mama.
-Pa onda idi i skuhaj mi svježu.- Rekla je Sanela nakon čega se mama odmah ustala otišavši pristaviti kavu za nju. I ja sam proklinjao dolazak strine Sanele koja je pokvarila predstavu. No ništa mi više nije bilo jasno. Prvo sam otišao u wc i izdrkao nabrekli kurac. Oslobodio sam se napetosti i uzbuđenja pa otišao u svoju sobu. Legao sam u krevet i intezivno razmišljao o onome što sam malo prije vidio. Pokušavao sam samom sebi nekako rastumačiti i objasniti viđeno.



Moja mama održava seksualnu vezu sa strinom Larom... Da li je to moguće?! Pitao sam se. To je bilo nešto što me osupnulo ali i nešto što me silno uzbudilo. Pitao sam se kakva je onda uloga strine Sanele u ovoj priči? Polako sam u mislima vrtio slike i prisjetio se nekih detalja kojima skoro pa da nisam pridavao neki značaj. Već prije sam uočio to kako je moja mama u odnosu na Sanelu i Laru bila u podređenom položaju. Sanela i Lara djelovale su dominatno, posebno strina Sanela. Ona je usprkos svom seksipilu djelovala kao prava alfa ženka i to me kod nje dodatno palilo. Uočio sam i to kako mama spremno izvršava svaku njenu naredbu mada to što bi Sanela rekla i nije djelovalo osorno i naređivački. Sličan odnos mama je imala i spram strine Lare. Ako bi se između njih tri razvila kakva žustrija rasprava i ako bi mama smatrala da je u pravu bilo je dovoljno da Sanela i Lara na nju samo malo povise glas i mama bi se istog trenutka povukla i ušutjela bi. Pa evo i sada kad joj je Sanela rekla neka joj skuha svježu kavu mama se odmah ustala i otišla u kuhinju mada je ona bila gošća u Sanelinom dijelu kuće.


Potom sam se sjetio kako sam mamu jednom prilikom vidio na tržnici. Bio sam u kafiću preko puta mesnice gdje je mama kupovala meso. Nakon što je obavila kupovinu krenula je između štandova s voćem i povrćem. Krenuo sam za njom i sustigao je kod jednog štanda za kojim je bila prilično muškobanjasta prodavaćica. Imala je majicu s kratkim rukavima i jasno su joj se vidjele tetovaže na mišićavim rukama. Mama je razgovarala s njom i u trenutku kada sam joj prišao trgnula se i iznenadila. Mahnula je tetoviranoj prodavaćici rekavši kako mora ići. Ova je za mamom doviknula neka pozdravi Sanelu i Laru. Dakle tetovirana je i njih dvije poznavala. Nisam tada tome pridavao neki značaj niti me zanimalo odakle mama poznaje ovu prodavaćica kao ni to odakle poznaje moje dvije strine.

Inače, moja mama Dubravka nije neka ekstra ljepotica. Sve u svemu jest zgodna žena ali nije nešto posebno kada je ženstvenost u pitanju. Pomalo je zdepasta s nešto kilograma viška. Ima veliko dupe i dosta velike sise. U odnosu na Sanelu i Laru ona bi spadala u drugu ligu. Barem sam je tako doživljavao sve do onog ljubljenja na balkonu sa Strinom Larom.




Te večeri mama mi se obratila rekavši kako će otići do trgovačkog centra po neke namirnice za nedjelju. Malo će se zadržati jer se s jednom prijateljicom dogovorila naći se na kavi. Bila je odjevena vrlo jednostavno, u trenerku. Uzela je platnenu torbu i izašla. Prije nego je otišla kazala mi je da ako Sanela pita za nju kažem isto ovo što mi je ona rekla. U nekim drugim okolnostima uopće ne bi sumnjao u to kako je mama uistinu otišla do trgovačkog centra. Tim više što je bila tako jednostavno odjevena. No sad sam znao da osim što će otići do centra neće se satati ni s kakvom prijateljicom već će otići do strine Lare. Sanela nije zvala niti je tražila mamu. Mama se vratila doma nešto prije ponoći. Čuo sam kad je stigla ali joj se nisam javljao.

Te noći slabo sam spavao ali sam zato tri puta izdrkao svoj kurac. Ujutro sam se spustio u kuhinju i skuhao si kavu. Na stolu se nalazio mamin mobitel. Dok sam ispijao kavu njezin mobitel je zazvonio. Pogledao sam i vidio da zove strina Sanela. Nisam se želio javljati umjesto mame već sam uzeo mobitel i popeo se na kat. U međuvremenu je zvonjava prestala. Vrata mamine sobe bila su otvorena. Nje nije bilo ali trenutak kasnije izašla je iz kupaonice vežući si kosu u rep. Pružio sam joj mobitel rekavši kako ju je zvala strina Sanela. Uzela je mobitel i odmah uzvratila poziv. Rekla je tek:-Halo, ja sam...- Potom je zašutjela i slušala desetak sekundi. Odmaknula je mobitel od uha i samo mi rekla kako ide kod Sanele na kavu.

Sačekao sam da ode pa popio svoju kavu do kraja. Vratio sam se na kat i ušao u maminu sobu. Približio sam se prozoru i navirio se. Na balkonu je sjedila Sanela odjevena u kućni ogrtač i bila je zaokupljena turpijanjem noktiju. Prošlo je nekoliko minuta i na balkon je ušla mama noseći tacnu na kojoj se nalazila posuda s kavom i dvije šalice. -Znači Sanela je mamu pozvala na kavu koju je mama morala skuhati.- mislio sam u sebi. Načulio sam uši...

-Znači bila si u trgovačkom centru? I kada si došla kući?-
-Pa već je skoro bila ponoć.- Odgovorila je mama.
-A tko ti je ta prijateljica, poznajem li je?- Zanimalo je strinu.
Mama je nešto pričala o tome kako su njih dvije iz istog sela i išle su zajedno u Osnovnu školu.



-A ja sam očekivala da ćeš doći k meni.-
-Oprosti ali nisam planirala zadržati se tako dugo.- ispričavala se mama.
Strina Sanela odložila je turpijicu na stol i zagledala se u mamu.
-Nemoj slučajno ići kod Lare a da ja to ne znam. Jel ti jasno?- Strogim glasom rekla je Sanela.
-Jasno mi je.-
- Kod nje možeš samo uz moje dopuštenje. Inače ste mi u zadnje vrijeme vas dvije malo sumnjive. Nemoj da otkrijem kako mi nešto muvate iza leđa.-
Mama je šutjela točeći kavu u šalice.
-Večeras dođi. Sad kada su nam muževi dolje nemamo razloga za brigu.- Govorila je Sanela.
Mama je i dalje šutjela srčući kavu.
-Jesi ti mene čula što sam ti rekla?- Pitala je Sanela.
-Čula sam.- odgovorila je mama.
-Kad popijem kavu odoh kod kozmetičarke.- Rekla je strina.

Spremio sam se i otišao do tržnice. Na tržnici je vladala uobičajna gužva za nedjeljno prije podne. Sjedio sam na maloj terasi kafića s kojeg sam mogao vidjeti tezgu one istetovirane žene koja je poznavala moju mamu. Izvjesno vrijeme promatrao sam nasmijano lice te muškobanjaste žene. Popio sam svoje piće i krenuo do njene tezge. Nije me se sjećala. Uzeo sam kilogram naranči i zamolio je da mi izvaže još kilogram jabuka. Pružio sam joj novac a ona meni vrećice s voćem. U tom trenutku rekao sam kako su je pozdravile Dubravka, Sanela i Lara. Tek tada pažljivije me pogledala u oči rekavši neka pozdravim i ja njih.


-A vi njih dobro poznajete?- Pitao sam.
Usne su joj se razvukle u širok osmijeh prije nego je rekla:
-Kako ih ne bi poznavala. Pa mi smo zajedno gulile u Požegi.-
-Aha.- Rekoh nastojeći ostati ravnodušan na tu njenu opasku.
No ona kao da je tek sad postala svjesna kako je rekla nešto što možda i nije trebala reći. Uozbiljila se pozorno me odmjeravajući strogim pogledom. Zahvalio sam joj se i otišao.

Za one koji ne znaju moram objasniti da se u spomenutoj Požegi nalazi ženski zatvor odnosno kaznionica. Obzirom da je u žargonu rekla kako su one zajedno "gulile" to je značilo da se poznaju iz zatvora, tj. s odsluženja zatvorske kazne.
-Moja mama je bila u zatvoru, da li je to moguće?!- Mislio sam hodajući prema kući. Znači mama je zasigurno bila Sanelina zatvorska kuja a vjerojatno i Larina. To mi je još više raspalilo maštu.

Nakon ručka mama je prionula trpanju prljavog rublja u perilicu a ja sam se velikodušno ponudio i oprao suđe. Ostavio sam mamu u dnevnoj sobi i povukao se na kat. S nestrpljenjem sam čekao večer kada je mama trebala otići do strine Sanele. Vani se spustila noć i sjedeći ispred računala u svojoj sobi začuo sam kucanje na vratima. Bila je to mama. Pitala me zar nigdje neću izaći? Objasnio sam joj kako mi je djevojka u Slavoniji a osim toga ne ide mi se nigdje. Otati ću kod kuće i gledati tv, rekoh joj.
-Dobro, ja ću otići kod Sanele.-
Pravio sam se da me to uopće ne zanima. Slegnuo sam ramenima ne skidajući pogled s monitora.

Mama pojma nije imala da sav gorim i da sam narajcan preko svake mjere. Čekao sam nekih petnaestak minuta pa ušao u maminu sobu. Otvorio sam prozor i pogledao na balkon. Balkon je bio u mraku a obasjavalo ga je samo svjetlo koje je kroz ostakljena vrata dopiralo iz strinine sobe. Drhtao sam od silnog uzbuđenja koje me prožimalo. Popeo sam se na prozor pa, držeći se rukama za okvir, zakoračio na ogradu strininog balkona. Čučnuo sam i tiho se spustio na balkon. Srce mi je udaralo toliko jako da sam pomislio kako bi ga strina i mama mogle čuti. Ščućuren u uglu balkona razmišljao sam o tome što će biti ako jedna od njih, ili obje, odluče izaći na balkon? Kako ću opravdati to što sam kroz prozor sobe ušao na balkon? Nisam se mogao sjetiti nikakvog suvislog opravdanja za taj postupak ali jebiga sad... Što je tu je.



Sagnuo sam se i polako se krenuo približavati ostakljenim balkonskim vratima. U trenutku kada sam odlučio zaviriti u sobu sjetih se kako mi je u džepu jakne mobitel. Moram ga ugasiti kako me njegova zvonjava ne bi odala. Ipak ga nisam ugasio već sam ga prebacio na vibriranje. Onda sam duboko udahnuo i provirio u sobu. Strina Sanela i mama bile su polugole. Pile su neko piće i cerekale se. Sanela bi svako malo zagrlila mamu i poljubila je. U jednom trenutku Sanela je poglasnila radio i zanjihla se u ritmu muzike. Rukom je pozvala mamu da joj priđe. Zagrile su se i tako polugole, pripijene jedna uz drugu zaplesale. Strina je spustila glavu i usnama krenula prelaziti preko maminog vrata. Zavukla joj je ruke ispod majice i gurnuvši joj jezik u usta počela joj gnječiti sise.


Spustila je mamu na koljena i nagnula je prema naprijed. Mama se nalazila na koljenima u psećem položaju. Sanela je kleknula iza nje i prstima ruku odmaknula joj gaćice u stranu. Naslinila je kažiprst ruke i gurnula joj ga u pičku. Sagnula je glavu i jezikom joj obrađivala pičku i guzu. Potom je Sanela ustala, raširila noge, opkoračila mamu pa je zajahala. Smijala se dok ju je jahala lupajući je rukom po guzici. Mama je strinu nosila na leđima... Na leđima ju je donijela do trosjeda. Sanela je sjahala s mame i dalje se glasno smijući. Sjela je na trosjed dok je mama ostala na koljenima ispred nje. Sanela je privukla maminu glavu i prislonila je na svoju pičku. Strina je još uvijek na sebi imala gaćice ali to mami nije smetalo da joj i preko gaćica usnama ljubi pičku.

Zavlačila joj je prste u pičku pomičući rub gaćica u stranu. Svako malo nagnula bi se i usnama ljubila Sanelina bedra pa gurala jezik u pičku... Sanela je, smijući se, rukama mrsila maminu kosu. Bilo je očito da se strina Sanela opasno napalila. Skupila je noge i ustala se. Podigla je mamu s poda i držeći je za ruku povela je van iz sobe. Bilo mi je jasno da su otišle u Sanelinu spavaću sobu kako bi ovu vruću igru nastavile na velikom Sanelinom bračnom krevetu. Bio je to i kraj mom guštanju ali i toliko koliko sam vidio bilo mi je dovoljno za barem tri drkanja.


Iduća dva-tri dana intezivno sam tražio bilo kakav trag kao dokaz tomu da je mama u svojim mladim danima boravila određeno vrijeme u zatvoru. Prekopao sam sve njene stvari, zavirio u svaku ladicu, kutiju od cipela... Nema gdje nisam tražio ali ništa nisam našao. A onda sam se sjetio prostorije dozidane uz garažu. To je relativno mala prostorija i služi kao ostava za razne stvari. Tu se nalazio jedan stari drveni sanduk u kojem su se nalazili stari odjevni predmeti koje mama iz tko zna kojeg razloga nije bacila ili podijelila. Bilo je tu osim njenih stvari i stvari koje sam ja davno prerasao ali i očevih odjevnih predmeta. Ne očekujući previše krenuo sam vaditi stvari koje su se unutra nalazile. Pronašao sam i jedan stari foto album. Fotografije koje su se unutra nalazile datirale su iz perioda maminog djetinstva i vrlo mladih dana no ni tu nije bilo kompromitirajućih fotografija. I već kada sam ga htio vratiti nazad pažnju mi je privukao postojeći prorez, u stvari džep, s unutarnje strane plastičnih korica. S prednje strane u tom prorezu nije bilo ničega ali na zadnjoj strani albuma pronašao sam ono što sam tražio. Izvukao sam nekoliko fotografija od kojih je većina bila već izblijedila a dijelom i oštećena. Na tim fotografijama bila je mama snimljena za vrijeme služenja kazne u Požegi.

Uzeo sam fotografije i sve stvari vratio nazad u sanduk. Podrobno sam analizirao sve što sam mogao znati. Obzirom da se mama udala za mog tatu s tek navršenih 20 godina i to pošto je već zatrudnjela došao sam do zaključka da je u zatvoru završila možda tek s jedva navršenih 18 godina ili je bila još i mlađa. Imala je sreću naletjeti na mog oca i skrasiti se. Izgleda da je ipak održavala vezu sa Sanelom i Larom. Vjerojatno su sve tri skovale plan koji je podrazumijevao to da mama ostale dvije upozna s očevom braćom. Zgodne žene, vatrene i u seksu maštovite lako su zavrtjele pamet naivnim stričevima.

DRUGI DIO

Da, znao sam što sada želim. Želio sam ono što mi prije nije padalo na pamet ali kako su se okolnosti promijenile ja sam počeo žudjeti za tim da pojebem vlastitu mamu koja me sad privlačila u seksuanom pogledu na način kako me niti jedna žena do tada nije privlačila. Bližio se povratak tate i stričeva pa su obje strine i mama odlučile izaći u grad i malo se provessti dok im se muževi još nisu vratili. Promatrao sam mamu dok je stavljala sitne naušnice na uši. Pogled sam zadržao na njenim nogama. Ispod crnih hulahopki obukla je mrežaste čarape i to joj je, sveukupnom izgledu, davalo jedan seksi izgled. Pogledala je u mom smjeru i nasmiješila se pitavši me zašto je tako gledam.

-Lijepo si se sredila i moram priznati da izgledaš seksi.- Rekao sam joj.
-Ma daj! Uistinu to misliš?- Pitala je a usne su joj se razvukle u zadovoljan osmijeh.
Nisam odgovorio jer već je sa stola uzela svoju torbicu i krenula. Prolazeći pored mene prstima mi je promrsila kosu kazavši kako joj to nikada prije nisam rekao. Mislila je na moju opasku kako izgleda seksi. Prije nego se zaputila k vratima pitao sam je kamo će izaći. Slegnula je ramenima:
-Nigdje posebno. Malo ćemo prolunjati gradom i vjerojatno otići negdje na večeru i piće. Poslije ćemo otići do Lare.-
-Što ćete raditi kod Lare?- Pitao sam naizgled nezainteresirano.
Ponovo je slegnula ramenima prije nego je rekla:
-Popiti koje piće i možda pogledati neki film, i to je to.-
U nekim drugim okolnostima ovakav odgovor činio bi se smislenim, tim više što je to rekla na način koji nije davao povoda nikakvoj sumnji i da nisam znao što jesam ništa ne bih posumnjao.



Te noći odlučio sam strpljivo sačekati mamin povratak. Sjedio sam na kauču u dnevnoj sobi listajući programe na satelitskoj tv. Na sebi sam imao samo gaćice i majicu. Program na televiziji uopće me nije zanimao i jedino o čemu sam intezivno razmišljao bilo je to kako ću pojebati mamu. Bilo je skoro pet sati ujutro kada sam čuo otvaranje ulaznih vratiju. Trebalo joj je dosta vremena da dotetura do širom otvorenih vratiju dnevne sobe. Kažem dotetura, jer odmah mi je bilo jasno da je prilično pijana. Rukom se pridržavala za okvir vratiju čudeći se što sam još budan. Pozvao sam je da uđe jer je želim nešto pitati. Tromim korakom došla je do fotelje i sjela.

-Što me želiš pitati?-
Skinuo sam noge sa stolića i nagnuo se prema njoj.
-Gledaj mama...-
-Oprosti Bruno ali piški mi se... Strašno mi se piški.- Prekinula me u pola rečenice. Ustala je iz fotelje ali onda opet krenula unazad kao da će sjesti jer mučila ju je ravnoteža. Rukom se primila za naslon fotelje i uspjela se uspraviti. Ustao sam i ja pa joj prišao i uhvatio je ispod ruke rekavši kako ću joj pomoći. Smijala se i rekla kako nema potrebe jer nije baš tako jako pijana. Ipak sam joj pomogao doći do wc-a.



Otvorio sam vrata i pustio je da uđe. Pritvorio sam vrata rekavši kako ih neka ne zatvara jer se bojim da ne padne. Rekla mi je kako sam smiješan ali krenula je prema wc školjci. Čekao sam ispred odškrinutih vrata desetak sekundi a potom ih odgurno rukom. Mama je sjedila na wc školjci i u čudu me gledala.
-Bruno! Pa vidiš da pišam! Daj zatvori vrata molim te.-
Poslušao sam je i sačeko da izađe van iz toaleta.
-Bruno, oprosti ali umorna sam i najradije bi...-
Sad sam ja nju prekinuo rekavši kako sam primjetio da u posljednje vrijeme malo previše pije.




-Mislim da nisi u pravu.- rekla je pa nakon kraće stanke dodala:
-I to je to? To si me htio pitati?-
-Mama, to nije bilo pitanje nego konstatacija. Nešto drugo sam te htio pitati.-
-Pa pitaj onda.- rekla je otklanjajući rukom nekoliko neposlušnih vlasi kose s lica.
-Htio sam te pitati koliko si dugo bila u zatvoru?-
Ruka kojom je otklonila kosu s lica ostala joj je u zraku. Gledala me sa zbunjenim izrazom na licu.
-Kakav zatvor? O čemu pričaš Bruno?-
-Znaš ti jako dobro o čemu ja to pričam.-
Uzeo sam je ispod ruke i odveo u dnevnu sobu. Ovaj put posjeo sam je na kauč dok sam ja približio fotelju i sjeo u nju.




Gledala me a na licu joj se, usprkos pijanstvu, jasno očitavala zbunjenost i strah. Ne dozvoljavajući joj da se pribere bacio sam nađene fotografije na stol rekavši kako sve znam. Kako za nju tako i za Sanelu i Laru.
-Što misliš kako će tata reagirati kada sazna da si bila u zatvoru? A tek stričevi kada im kažem za Sanelu i Laru?-
Rukom je posegnula za fotografijama na stolu ali bila je prespora. Uzeo sam slike prije nje. Koliko god alkohola popila mama je ipak bila svjesna svega.
-Bruno... Ako to kažeš tati...-
Ne dozvolivši joj da završi a nastojeći je do kraja slomiti rekao sam:
-A kako će tek reagirati kada dozna da ste vas tri ljubavnice.-
-Ljubavnice?! kakve ljubavnice?- Nastojala je izvući se koliko se izvući može a ne znajući koliko ja znam pa je mislila da je to samo moja pretpostavka. Nije bilo druge nego joj reći da sam je vidio kako se na balkonu ljubila s Larom a osim toga vidio sam što su iduće večeri radile Sanela i ona.



Sklopila je oči skroz blijeda u licu. Ruku je stavila na čelo pa je onda njome prešla preko očiju, nosa, ustiju i na kraju je zadržala na grudima.
-Bruno! Molim te, uistinu te molim, nemoj tati ništa govoriti. Preklinjem te!- Zavapila je.
-Pa možda i neću.- Rekoh nakon male stanke puštajući je da još više omekša.
- Neću nikome ništa reći ali pod jednim uvjetom.- Dodao sam.
- Kojim uvjetom?- Pitala je.
Ustao sam i uzevši je za ruke podigao sam je s kauča. Rukama sam je uhvatio oko struka i privio je k sebi.
-Želim da budeš moja kuja.-
-Molim!!!- rekla je povišenim glasom nastojeći me odgurnuti od sebe. Nisam je puštao iz zagrljaja i opet sam joj ponovio što želim a na njoj je da izabere. Ucijenio sam je igrajući prljavo i podlo ali upalilo je. Ljubio sam je po vratu a mama je bila posve mirna i ukočena. Gurnuo sam joj jezik u usta i trebalo joj je malo vremena da mi ipak uzvrati. Ruke sam joj zavukao ispod suknje i uhvatio rubove hulahopki potežući ih prema dolje.



Ruku sam joj zavukao u gaćice i ona lagano se trznula. Pička joj je bila topla i vlažna...Kurac mi je bio tvrd i spreman za akciju. Držeći je za nadlaktice najprije sam je posjeo pa polegao na kauč. U tri sekunde svukao sam majicu i gaćice i popeo se na kauč. Mama je ležala na leđima razmaknutih nogu. Na sebi je još uvijek imala, do koljena spuštene, hulahopke ali bio sam toliko napaljen da nisam imao volje ni želje skinuti je do kraja. Prstima sam joj pomaknuo rub gaćica u stranu. Podigao sam joj noge u zrak i bez previše oklijevanja ugurao joj kurac u pičku. Ona je mirno ležala sklopljenih očiju. Tek je na prvi ubod mog kurca lagano zastenjala. Jebao sam je brzim ritmom i nije mi trebalo dugo da se ispraznim u njoj. Izvukao sam kurac iz mamine pičke gledajući kako joj se iz nje cijedi moja sperma. Ona i dalje nije otvarala oči. Ležala je mirno nekih dvije-tri minute. Napokon je skupila noge i dlanovima ruku prekrila lice. Oslonila se na laktove i pomogao sam joj da siđe s kauča. Ni u jednom jedinom trenutku nije me pogledala u oči. Poravnala je gaćice i podigla hulahopke pa se bez jedine jedne riječi stepenicama odvukla u svoju sobu.


Probudio sam se nešto iza podneva i odmah se spustio u prizemlje. Šum vode koji je dopirao iz kupaonice u prizemlju jasno mi je davao na znanje da se mama nalazi unutra. Bio sam svjestan da sam ispao pokvareno đubre ali uopće mi nije bilo žao. Sad je trebalo tako igrati do kraja. Pritisnuo sam kvaku kupaonskih vratiju... Nisu bila zaključana. Ušao sam u kupaonicu a mama je gola ležala u kadi punoj vode. Pogledala je u mene ali nije djelovala iznenađeno a ni ljuto. Lice joj je odavalo tužan izraz. Gledala je u mene ozbiljnog izraza lica nekoliko trenutaka da bi onda ipak rekla:
-Bruno... Ne želim da otac sazna za zatvor a još manje želim da dozna za mene, Sanelu i Laru. I ti sam znaš kako bi vjerojatno bio ljut kao ris i vjerojatno bi me izbacio iz kuće... A slično bi postupili i Andrija i Danko. Stoga te preklinjem da to nikome ne spominješ. Obećaj mi da ni tati a ni stričevima ništa nećeš reći.



Bio sam izuzetno zadovoljan razvojem situacije. Gledao sam je kao je jadna i nemoćna.
-Pa rekao sam ti koji je moj uvjet i dokle god bude tako ne moraš se bojati. Ni ti a ni Sanela i Lara. No ni ti nemoj Saneli i Lari reći kako sve znam. Obećaješ?-
-Obećajem.- Odmah je i bez oklijevanja rekla.
Svukao sam gaćice i držeći kurac u ruci prišao sam rubu kade. Približio sam ga njenim ustima i ona ga je bez problema uzela u usta. Popušila mi ga je i nakon što sam je zalio spermom po licu i sisama okrenuo sam se i izašao iz kupaonice. Pobijedio sam i ostvario svoj bizarni naum. To mi je za sada bilo dovoljno.




Narednih dana pa i tjedana mama je djelovala plaho i krajnjim naporom uspijevala je skriti nervozu koja ju je prožimala. Naravno, ocu ništa nisam spominjao. Istovremeno ni mama ništa nije rekla Saneli i Lari. Nastavio sam je tretirati kao svoju poslušnu kuju kad god bi mi se za to pružila prilika. Bespogovorno je ispunjavala sve moje želje. Oblačila se i šminkala poput prave kurve što me posebno rajcalo. Volim je natjerati da mi vani u dvorištu iza kuće pokaže sise, da spusti hlače ili suknju i da se naguzi.


Naposlijetku nije se protivila ni mojoj želji da je pojebem u guzu. Gurajući prste u njenu guzu shvatio sam da joj je anus prilično širok i razrađen što mi je bio jasan znak da se već jebala u šupak. I bio sam u pravu. Ne protivi se ni tome da joj svršavam po licu i u usta. Zauzvrat ja šutim. Ona i dalje posjećuje Sanelu a ja dbro znam zašto. To mi uopće ne smeta, naprotiv. Jedino što bi još želio jest pojebati Sanelu i Laru. Za sada sve ostaje na tim željama a možda u dogledno vrijeme i njih dovedem u sličnu situaciju kao i mamu. No za sada je ovako kako jest i ja sam zadovoljan a što će budućnost donijeti vidjet ćemo.




-BRUNO-

_________________

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)

Nema komentara:

Objavi komentar