porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

19. velj 2016.

Primorana na seks s muževim prijateljima iz zatvora

(priča je uz suglasnost i dopuštenje autora prenijeta s bloga rogonja-zg.blogspot.com)

 

-Ova priča je u stvari rezime jednog perioda mog života. Recimo za ovu priču da se zovem Irena.

U kafić gdje sam radila navratio je jedan od muževih znanaca, Radovan.
-Kada Tomislav izađe iz zatvora najebat će... Gadno će nastradati.- Rekao je Radovan. Upitno sam ga pogledala a on je nastavio:
-Obećavao je poslove i stvari koje nije mogao ostvariti. Posuđiao je novac koji ne može vratiti. Lažno se predstavljao i na taj način zajebo neke jako zajebane ljude. Najebat će, kažem ti.-

 
Ispio je svoju travaricu, platio i otišao.
No krenimo nekim redom.

Priznajem da sam bila problematično dijete. S trinaest godina sam već bježala od kuće a s četrnaest izgubila nevinost. Kretala sam se u lošem društvu, pušila, konzumirala alkohol i krala po trgovinama. Sve to rezultiralo je time da svako malo završim na policiji. Na svu sreću uspjela sam izbjeći popravni dom za maloljetnike. Sa sedamnaest godina zaposlila sam se u jednoj trgovini posredstvom centra za socijalnu skrb pa sam bila primorana završiti nešto od škole i na taj način steći zvanje polukvalificirane trgovkinje. Posao u trgovini nije me zadovoljavao i jedva sam čekala da se maknem odatle. Zaposlila sam se kao konobarica. Vlasniku kafića uredno sam pušila kurac u skladištu između gajbi s pićima a on, osim što me obožavao, dobro me plaćao.


Odijevala sam mini suknje, flertovala s gostima, dopuštala im da me pipaju a zauzvrat oni su mi ostavljali više nego pristojne napojnice. U kafić su zbog mene navraćali prijatelji i poznanci moga šefa. Mahom su to bili muškarci koji su vozili skupe aute i imali brdo para. Nije mi bio problem sjesti nekome od njih u auto pa mu popušiti kurac ili mu dozvoliti da me pojebe. Oni su me zbog toga izdašno nagrađivali, što novcem a što skupim poklonima. Sve u svemu meni je to tada bio jako lijep period života. Trajalo je to sve dok žena vlasnika kafića nije doznala za vezu između mene i njega.

Zaposlila sam se u drugom kafiću i tu sam upoznala svog sadašnjeg supruga Tomislava. Tomislav je u to vrijeme bio tip po mom ukusu. Rekla bi, pravi frajer. Bio je mlad momak ali već je jako visoko kotirao u kriminalnom miljeu. Imao je novca, vozio dobar auto, vodio buran život i volio je, kao i ja, noćne provode. Zaljubila sam se u tu bitangu i vrlo brzo zatrudnjela. Mladoj i nadobudnoj činilo mi se tada da će mi život s Tomislavom biti bajka. I mojim roditeljima je laknulo. Bili su presretni što sam se odlučila skrasiti. Vjenčali smo se i ubrzo sam rodila kćer. Roditelji su nam velikodušno ustupili oiteljsku kuću koja je bila mamino naslijeđe. Tata se potrudio i kuću dodatno sredio i preuredio njenu unutrašnjost.




No vrlo brzo shvatila sam da to nije život kakav sam zamišljala. Dok sam ja brinula za kćerku i kuću moj Tomislav bio je sve više i sve češće odsutan. U međuvremenu se zaposlio u jednom skladištu ali tim poslom uopće nije bio zadovoljan. Puno posla a plaća relativno mala. Da nije bilo mojih roditelja koji su nam pomagali teško bi spajali kraj s krajem. Naposlijetku je Tomislav sve više vremena provodio po bolovanjima a sve manje na poslu. Istovremeno se intezivno počeo družiti sa starim društvom problematične prošlosti i neizvjesne budućnosti. Uslijedio je otkaz na poslu što Tomislava nije previše brinulo. Kartao je za novac i noćima nije dolazio kući. Uz to opet se počeo baviti mutnim poslovima.

A onda je jednog dana jednostavno otišao iz mog života. Mjesecima nisam čula za njega niti sam znala gdje je. No uredno me posjećivala policija raspitujući se za njega. Iznenada pojavio rekavši kako živi s drugom ženom i kako će se bez obzira na sve brinuti za našu kćer. I uistinu je bilo tako skoro dvije godine. Potom se vratio kući i molio me za oprost. Zbog kćeri sam mu oprostila jer i dalje sam ga, bez obzira na sve, voljela. Neko vrijeme se stvarno smirio. Pronalazio je razne poslove ali nije raskinuo veze sa starim prijateljima. Uslijedio je novi odlazak no ovaj puta u zatvor. Izašao je nakon nešto manje od godine dana no umjesto da dođe kući zaputio se u Njemačku. Tamo je, kako je rekao, našao posao. Ostati će neko vrijeme i zaraditi nešto novca pa se vratiti i otvoriti vlastiti kafić, govorio je. Naivna kakva sam bila vjerovala sam mu, tim više što je, barem prvih mjeseci uredno slao novac.

No i tamo u Njemačkoj došao je u sukob sa zakonom i u tamošnjem zatvoru proveo šest mjeseci nakon čega je deportiran nazad u Hrvatsku. Umjesto da se vrati kćerci i meni nastavio je život s drugom ženom. Bio je to period kada je redovito posjećivao kćer i mene a imao je i novca tako da kćer i ja ni u čemu nismo oskudijevale. Uz to ja sam opet radila kao konobarica. Zgodna sam žena i muškarci su mi se nabacivali. Nisam imala razloga biti vjerna Tomislavu i prepuštala sam se ljubavnim avanturama. Voljela sam i volim seks pa sam ga uvelike prakticirala mijenjajući muškarce kao na traci.




A onda se dogodilo da mi se na vratima kuće pojavi Tomislav s djevojčicom starom deset-jedanaest godina. Objasnio mi je kako je to njegova kćer koju ima sa ženom s kojom je do tada živio i koju mi je svo vrijeme tajio. Razočaralo me i razljutilo to što je Tomislav vodio dvostruki život a ja pojma nisam imala. Majka te djevojčice bila je narkomanka i jednostavno je napustila njega i dijete. Posljednje što je čuo o njoj bilo je kako je završila u Španjolskoj i to u nekakvoj komuni koja se bavila liječenjem, ili bolje rečeno odvikavanjem, ovisnika od droge. Molio me da ga primim pod krov. Imao je dosta novca i odlučio ga je uložiti u uređenje kuće, tj. potkrovlja. Što se tiče Tomislava od imovine nije imao Bog zna što. Imao je brata koji je živio u Australiji i sestru koja se udala i živjela je u Splitu. Ja ih nikada nisam srela ni upoznala. Dakle Tomislav je od imovine imao samo jednu trećinu vikendice koju su njih troje naslijedili i posjedovali u Zagorju.

Što mi je preostalo nego mu se smilovati pa primiti njega i kćer Helenu u kuću. Iskreno govoreći Tomislav i ja bili smo sve samo ne uzorni roditelji. Način života koji smo vodili nije se uopće dopadao mojim roditeljima ali ni mojoj kćerki Danijeli. Danijela je krenula u srednju školu te izrazila želju da se preseli k mojim roditeljima. Oni su je objeručke prihvatili a osim toga i meni je na neki način bilo drago što ona živi kod mojih. Na svu sreću Danijela je bila odlična učenica i pitanje je što bi bilo od nje da je ostala s nama. Sada je u kući ostala muževa kćerka Helena koja, kako je odrastala, sve više sličila meni i Tomislavu. Bila je problematično dijete. Ostala sam frapirana kada mi je s tek jedva navršenih četrnaest godina rekla kako bi i ona, poput mene, željela raditi kao konobarica.




Sve češće bi dolazila u kafić gdje sam radila dovodeći sa sobom prijateljice. Cure su se šminkale i odijevale izazovno mameći poglede i lascivne komentare prisutnih muškaraca. To se curama sviđalo i imponiralo im. Poludjela sam kada sam doznala kako se mala Helena jebe s jednim muškarcem znatno starijim od nje. Apelirala sam na Tomislava moleći ga da razgovara s njom i na neki način utječe na njeno ponašanje. No on baš i nije bio zainteresiran. Kao da mu je bilo svejedno. Prekipjelo mi je kada je Helenu vlasnik kafića uzeo kao ispomoć za rad vikendima kada bi bilo najviše posla. Željela sam dati otkaz ali shvatila sam kako je, sve dok radim, mogu barem koliko-toliko držati na oku. Svi su Helenu smatrali mojom kćerkom što je na neki način i bila. Nerijetko bi nam gosti govorili kako izgledamo, ne kao mama i kćer, već kao mlađa i starija sestra.



Vrlo brzo mala, slatka i seksi, Helena došla je na glas kao vrhunska pušačica kurčeva. Definitivno nisam mogla na nju utjecati jer mala me držala u šahu. Znala je za moje seksualne avanture i na vrlo pefidan način dala mi je do znanja kako će o svemu izvjestiti Tomislava ukoliko ja pokušam Tomislavu riječ zucnuti o njenim seksualnim odnosima sa starijim muškarcima. Popušila je kurčeve i nekim muškarcima iz Tomislavovog društva a s nekima se i pojebala. Za svoje godine bila je vrlo prepredena i lukava. Definitivno joj je inteligencija bila jača strana i prava je šteta što tu svoju vrlinu nije iskoristila na drugačiji i bolji način. Ona i njene prijateljice brzo su došle na glas kao mlade droljice koje su za male pare bile voljne popušiti kurac svakome tko to poželi i spreman im je uz piće platiti i uslugu pušenja. Balavice su s epočele ponašati kao prave kurve. Imale su svoju tarifu za drkanje, pušenje, jebanje pa čak i za jebanje u guzu.

Istovremeno je moj dragi suprug održavao seksualnu vezu s jednom maloljetnicom koja je, pogađate već, bila Helenina prijateljica. Tada o tome pojma nisam imala mada sam tu malu plavušu često viđala. A onda se opet dogodilo i Tomislav je iznova završio iza rešetaka. Nije me to previše čudilo jer znala sam kako se to prije ili kasnije mora dogoditi. Njegov odlazak u zatvor bio je okidač koji je u još većoj mjeri potaknuo Helenu na razvratni način života. Sad je bez problema dovodila muškarce u kuću a vrhunac je bio kada sam je zatekla kako puši kurac mom tadašnjem ljubavniku. U kuću je dovodila i svoje prijateljice ali neke od njih ne samo radi običnog druženja. Upuštala se u lezbijske odnose i to ju je istinski uzbuđivalo. Otkrila je žensku ljubav i uvelike je počela prakticirati.





Rekla sam već da je Helena bila vrlo lukava, prepredena i inteligentna. Jedne noći došla sam kući u prilično pripitom stanju. Vrijeme je bilo katastrofalno. Padala je kiša a nebo su parale munje praćene grmljavinom. Istuširala sam se i tek što sam legla u krevet začula sam kucanje na vratima. Ne sačekavši da bilo što kažem u sobu je ušla Helena. Uistinu je djelovala uplašeno kada mi je rekla kako se boji grmljavine te me zamolila da spava sa mnom. Pozvala sam je da uđe u krevet što je ona istog časa i učinila. Čvrsto me zagrlila i privila se uz mene. Zahvaljivala mi je što sam je primila k sebi i poljubila me. No nije na tome stala... Poljubila me drugi pa treći put. Rukom mi je milovala golo rame i sljedeći poljubac spustila je na moj vrat. Usnama mi je lagano dodirivala rame i vrat dok je ruku spustila na moj trbuh... Zadigla mi je spavaćicu milujući me po trbuhu. Usne je položila na moje usne i svidjelo mi se to što mi radi. Ljubila me u usta rukom milujući moje sise. Postajala sam sve napaljenija i nisam pružala apsolutno nikakav otpor. Kada mi je ruku zavukla između nogu ja sam ih još više raširila omogućivši joj da mi prstima prodre u unutrašnjost pičke koja se sve više i sve jače vlažila.

Najprije je svukla svoju a potom i moju spavaćicu. Lizala sam joj i grizla mlade i nabrekle bradavice... Ljubila me po sisama, trbuhu, unutarnjoj strani bedara a kada je svojim vlažnim usnama dotaknula moju pičku sva sam ustreptala. Rukama sam držala njenu glavu i mrsila joj kosu dok mi je ona jezikom obrađivala klitoris istovremeno gurajući prst u pičku. Izlizala mi je pičku kao nikada niti jedan muškarac do tada. Svršavala sam kao luda. Uzvratila sam joj lizanjem njene mlade i obrijane pičkice. U potpunosti sam bila svjesna bizarne situacije u koju me uvukla ta mala razvratna nimfomanka ali više si nisam mogla pomoći. Dopuštala sam joj da svako malo prenoći u mojoj postelji.

Uskoro je mala, perverzna, Helena pronašla starijeg i vrlo bogatog gospodina koji joj je dopustio da živi u njegovoj kući. Sve mi je bilo jasno. Gospodin je mogao uživati u "mladoj piletini" i za to je bio voljan platiti bez obzira koliko to košta. Nisam se protivila Heleninoj odluci ali i da jesam ne bi ništa postigla jer već davno izgubila sam bilo kakvu moć kontrole nad njom. Nije čudno što je Helena ispala kakva jest jer uz majku narkomanku, problematičnog oca koji je malo, ili ništa, vremena provodio s njom te svako malo završavao na policiji ili u zatvoru, a onda u konačnici uz mene koja nisam bila uzorna majka ni svojoj kćeri a uz to sam joj davala loš primjer svojim promiskuitetnim načinom života.




A onda se dogodilo...
Na vratima moje kuće pojavila su se četvorica muškaraca. Dvojicu od njih površno sam poznavala. Bili su dio društva mog supruga i viđala sam ih u kafiću gdje sam radila. Pitali su me gdje je ono smeće od Tomislava. No ja to nisam znala jer čak nisam znala ni to da je Tomislav izašao iz zatvora. Rekla sam im to ali nisu mi vjerovali. Na silu su ušli u kuću inzistirajući da im kažem gdje bi se mogao skrivati moj muž. Znali su da nije dolazio doma ali bili su uvjereni da me nazvao i da smo se možda negdje i sreli. Uplašila sam se jer bilo mi je u potpunosti jasno da su ovo opasni tipovi koji su uz to bili jako ljuti. Uistinu se nisu šalili. Jedan od njih, a mislim da je on bio glavni, odvalio mi je tri žestoka šamara. Vrijeđali su me nazivajući me kurvom i droljom. Slutila sam da bi mogla popiti dobre batine i bila sam u silnom strahu. Ne znajući ništa o Tomislavu a želeći se spasiti mogućih batina rekla sam ono čega sam se u tom trenutku prvo mogla sjetiti. Spomenula sam vikendicu u Zagorju rekavši kako bi se Tomislav mogao tamo skrivati.


Naredili su mi da spakiram stvari i krenem s njima. Nije mi to slutilo na dobro i nije mi se išlo nikamo s tim društvom. Pokušala sam se nekako izvući pravdajući se obavezama i poslom ali opet sam zaradila šamar od kojeg sam posrnula. Netko me uhvatio za kosu i povukao. Bila sam na podu i preklinjala ih da me puste na miru ali to ih se uopće nije dojmilo. Suznih očiju spakirala sam stvari i učinila ono što su od mene tražili. Krenula sam s njima. Ispred kuće su bila parkirana dva automobila. U jednom od njih sjedila je mlada plavuša u društvu nabildanog, ćelavog i tamnoputog muškarca. Bila je to ona ranije spomenuta maloljetna ljubavnica moga supruga. Plavuša se zvala Ljubica. Bila je uplakana i u silnom strahu kao i ja koja sam morala sjesti pored nje.

Odvezli su nas do vikendice. Dala sam im ključ i ostala sjediti u autu u društvu uplakane Ljubice i onog ćelavog muškarca. Pretražili su vikendicu ali od Tomislava nije bilo ni traga. Potom smo u pratnji ćelavog i nas dvije ušle u kuću. Unutra sam saznala kako su ovi biši robijaši već danima vrebali Tomislava očekujući da se negdje pojavi. Tomislav se nije javio meni ali javio se svojoj mladoj ljubavnici. Ona ga je upozorila na opasnost a uz to odvela ga je do Helene. Tamo je boravio izvjesno vrijeme ne javljajući se nikome. Posudio nešto novca od Heleninog ljubavnika i nestao. Kada je ovo društvo saznalo tko ga je opomenuo i spasio potražili su malu plavušu. Osim što je mala popila seriju vrućih šamara sada joj je prijetilo i nešto mnogo gore. Bila je svjesna što je čeka. Zgodna, mlada plavuša nije mogla očekivati ništa dobroga od napaljenih muškaraca koji su nedavno izašli iz zatvora.



Doznala sam i to kako je moj Tomislav njih uvukao u posao koji ih je koštao zatvora. No kako bi izvukao blažu kaznu većinu krivice prebacio je na neke od njih. Ali to nije bilo sve jer u zatvoru je uživao povlašteni tretman i zaštitu zbog toga što je bio cinker, kako su mi oni rekli. U zatvoru mu nisu mogli ništa ali sada kada su izašli van Tomislav više nije imao nikoga tko bi ga štitio i zaštitio od osvete onih kojima je zapaprio. Osim toga nekolicini njih dugovao je i novac.

Mladoj suprugovoj ljubavnici naredili su da se skine do gola. Brutalno su je izjebali svi redom. Jebali su je u pičku, usta, guzicu... Svršavali su joj po licu, sisama, u usta... Vrištala je, cvilila, preklinjala da je puste...
Adrian, a tako se zvao glavni među njima, zaključio je kako im mala kurvica više ne treba.


-Droljica je dobila što je zaslužila.- konstatirao je Adrian. Zaprijetio joj je kako nikome ništa ne smije govoriti a ponajmanje policiji. Morala je obećati kako će im odmah dojaviti ukoliko joj se Tomislav javi. Na sve je pristala a osim toga što joj je drugo preostalo. Željela je što prije otići i pristala bi na sve, štogod od nje tražili, samo da je puste. Bila je u silnom strahu i dobro sam znala da nikome ništa neće govoriti.


Adrianu se kuća, tj. vikendica, svidjela. Odlučio je da tu ostanemo neko vrijeme. Kažem ostanemo jer mene nisu imali namjeru pustiti. Pretpostavljala sam kako se i meni sprema slična sudbina kao i Ljubici. Nisam željela biti brutalno silovana pa sam odlučila odigrati na kartu zbližavanja. Prva dva dana nisu me dirali ali znala sam da je to samo pitanje vremena. Uglavnom sam vrijeme provodila u društvu Adriana i onog krupnog ćelavog muškarca. Ostali bi dolazili i odlazili. Razgovore su vodili u sobi na katu dok je uz mene svo vrijeme bio ćelavi. Ćelavi nije mnogo pričao. Uglavnom je bio šutljiv pa mi čak ni svoje ime nije želio reći. Odlučila sam ga pokušati zavesti jer računala sam kako bi me on mogao zaštiti ako stvari krenu u lošem smjeru.

Idućeg dana u vikendici smo ostali samo ja i ćelavi. Popušila sam mu kurac a potom dopustila i da me naguzi. Te iste večeri završila sam u krevetu i s Adrianom. Adrian ima kurac impozantne veličine i uistinu me tom moćnom kurčinom razvalio. Narednih dana pojebala sam se svima. Činili su mi razne stvari ali pretjeranih grubosti nije bilo, to moram priznati. Osim što sam im narednih desetak dana kuhala i spremala jelo, drkala sam im kurčeve, oralno ih zadovoljavala, jebala se s njima pojedinačno ili s više njih istovremeno. Nisam se bunila i prihvaćala sam da mi svršavaju u usta ili po licu. Bila sam njihova kuja i čak sam, koliko god to bizarno zvučalo, počela pomalo uživati u tome.


Nakon deset ili jedanaest dana provedenih u vikendici vratili su me doma. Već nakon tjedan dana posjetio me Adrian i ponudio mi mogućnost zaposlenja u kafiću jednog svog znanca. Prihvatila sam jer sam u tom trenutku bila bez posla. Adrian je u tom lokalu čest gost i logično je bilo da se često viđamo. Njegov veliki kurac kojim me razvaljivao u vikendici ostao mi je u dobrom sjećanju. Jedne večeri nakon završetka radnog vremena ponudio se da me odveze kući i prihvatila sam. Pozvala sam ga u kuću i prenoćio je kod mene. Od te noći Adrian me često posjećuje ili vozi doma nakon radnog vremena. Ispričao mi se zbog onih šamara i dana koje sam bila prisiljena provesti s njim i njegovim društvom. Tomislav mi se javio tek nakon nekoliko mjeseci. Nije rekao gdje se nalazi ali znam da je preko nekih poznanika vratio novčani dug Adrianu i prijateljima.

Ono što znam jest to kako Adrian više nema namjeru nauditi Tomislavu. Naime, on kao i većina iz njegovog kruga prijatelja nemaju više namjere i želje vraćati se u zatvor. Bilo mu je dosta robijanja, kako je rekao. Naime Adrian je oženjen i ima troje djece. Povremeno se viđamo jer obožavam se nataknuti na njegov veliki kurac bez obzira na sve. Što se Tomislava tiče on je za mene definitivno završena priča. Toliko puta me razočarao u životu i više nemam namjeru s takvom osobom dijeliti život i životni prostor. Primarna želja i zadaća mi je zbližiti se s kćerkom koju sam nepravedno i nepotrebno zapostavila. 


1 komentar:

  1. Pozdrav extra prica samo me interesuje ime glumice na slici iz kola ako moze

    OdgovoriIzbriši