porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

23. srp 2016.

Pijanoj mami ugurao sam kurac u usta

Verbalni sukobi mojih roditelja bivali su sve učestaliji i sve žešći. Iako sam klonio njihovih svađa naprosto nisam mogao a ne čuti sve one teške riječi koje su upućivali jedno drugome. Sad je već bilo pitanje dana kada će se njihov brak, koji je već godinama bio u krizi, konačno i zauvijek razvrgnuti. To se ubrzo i dogodilo. Nema nikakve potrebe ovdje vam opisivati sve ono što su jedno drugome govorili ali jedna tatina, u ljutnji izrečena opaska, definitivno je bila točna i urezala mi se u pamćenje.
-Ti si gotovo ista kao i tvoja sestra! Drolja, kurvetina i alkoholičarka!- Prilično glasno je to tata rekao mami na što se ona grohotom nasmijala odgovorivši mu da ni on nije ništa bolji.
Naime u to vrijeme, a ja to tada još nisam znao, tata je imao ljubavnicu koja je s njim zatrdudnjela i to je bilo ono što je u konačnici bilo presudno da tata pokupi svoje stvari i zauvijek ode iz našeg doma. Na odlasku mu je mama nešto dobacila a on joj je uzvratio prilično oštro i grubo:
-Marš, kravo debela!-

A što reći o mojoj mami Blaženki? Istina da je bila malo deblja žena ali tata je ipak pretjerao kada joj je rekao da je debela krava. Nadalje, tata je bio u pravu jer mama je uistinu bila prilično raspojasana žena. Uživala je u dobroj hrani, piću ali i u muškarcima. Ogovaranja koja su je pratila doprla su i do mene. Vjerojatno je od početka njihova braka mama tati nabijala rogove. Mamina sestra Ines koju je moj tata spomenuo također je bila takva a možda čak i malo gora od mame. Ona je u vrijeme rastave mojih roditelja već bila rastavljena. Izbjegavala je dolaziti k nama a ako bi i došla činila je to onda kada je bila sigurna da tate nema kod kuće jer on je organski nije mogao podnijeti.

Moja seksualna maštanja i fantazije upravo su bila vezana za maminu sestru. Bila je nešto starija od mame ali djelovala je jako jebozovno i često sam drkao na nju. Tada još nisam ni slutio da će mi se nešto od tih maštanja i ostvariti. Dakle, sada kada je tata konačno otišao teta Ines je bila česta gošća u našem domu. Mama je nakon tatinog odlaska intezivno počela izlaziti i to najčešće u društvu tete Ines. Vraćale bi se kasno ili čak ujutro i to obavezno prilično pripite. Jednom prilikom zatekao sam tetu posve pijanu i golu. ležala je ne krevetu i blesavo se cerekala. Ugledavši me skupila je noge i pokušala pokriti gole sise... Isplazila mi je jezik rekavši nmi neka izađem napolje. U to vrijeme mama još uvijek nije bila predmet mojih seksualnih želja i maštanja ali dogodile su se neke stvari koje su to promijenile.

Znao sam kako je teta Ines pronašla, kako je ona govorila, muškarca svog života. On je živio u Danskoj a bio je naše gore list. U Danskoj je imao svoju uspješnu tvrtku a teta ga je upoznala na ljetovanju u Makarskoj. Odlučila se vjenčati s njim i o otputovati u Dansku. Sve pripreme za njezin odlazak bile su u tijeku pa je između ostaloga već prodala svoj stan. I dok je čekala muškarca svog života da dođe po nju živjela je kod nas. Bilo mi je drago što teta živi s nama jer često se po kući šetala razgolićena ali ni mama po tom pitanju nije zaostajala za njom. Nisu baš previše marile za moje prisustvo i to mi je u potpunosti odgovaralo.

Dogodilo se to svega dva dana prije tetinog odlaska u Dansku. Ušao sam u kuću i tipkajući po mobitelu krenuo sam prema wc-u i kupaonici. Otvorio sam vrata koja nisu bila zaključana... Pogled mi je još uvijek bio prikovan za mobitel dok sam drugom rukom krenuo otkopčavati šlic na hlačama jer pišalo mi se. A onda sam se skamenio. U kadi punoj vode ležala je moja teta Ines. Gledala je u mene i smiješila se. Brzo sam zakopčao hlače a lice mi je oblilo rumenilo zbog nelagode. Vidjevši me takvog zbunjenog teta se glasno nasmijala. Nekako sam promucao ispriku pa sam izašao napolje.

Mame nije bilo kod kuće i ne znajući što i kako sad postupiti otišao sam u svoju sobu. Nije prošlo ni pet minuta a u sobu je gola golcijata ušla teta. Jedino što je držala u rukama bio je ručnik kojim se brisala.
-Što si se tako zbunio? Zar nikada nisi vidio golu ženu?- Izazivala me teta. Blejao sam u njeno golo tijelo i posve sam zanijemio.
-Imaš li djevojku?- Pitala me teta.
Nisam imao i to sam joj rekao.
-Nisi valjda homić, a?- Opet me provocirala.
-Nisam!- Odgovorih.

Odložila je ručnik na moj krevet pa mi prišla. Uzela me za ruku pa me podigla na noge. Mjerila me pogledom od glave do pete govoreći kako sam izrastao u pravog i zgodnog dečka i kako je čudi što nemam curu. A onda me iznenada rukom uhvatila za kurac preko hlača. Stisnula me i to prilično čvrsto.
 
-Opa! Imaš ti dobar alat!- Rekla je teta osjetivši moj kurac koji se počeo dizati. Potom je upotrijebila i drugu ruku pa mi raskopčala hlače. Stajao sam posve miran nemajući ni snage a ni želje oduprijeti se. Spustila mi je hlače i gaće do koljena pa me ponovo uhvatila, ovaj puta za razgolićeni, kurac i jaja.

Kleknula je ne ispuštajući moj kurac iz ruku. Klečala je ispred mene i dok mi je jednom rukom držala jaja, drugom mi je drkala kitu. U trenutku kada mi je kurac dosegao svoj maksimum strpala ga je u usta... Široko rastvorenih usta gutala je moj kurac sve do jaja. Nije mi trebalo puno da osjetim kako mi se šupak počeo stiskati a trenutak kasnije doslovce sam cvilio prazneći sadržaj svojih jaja u tetina usta. Iscijedila ga je do kraja pritom progutavši dobar dio sperme. Potom se ustala i ručnikom koji je donijela iz kupaonice obrisala je usta. Izašla je iz sobe namignuvši mi. Samo nekoliko minuta nakon tog tetinog pušenja mog kurca kući se vratila mama.

Sad moram spomenuti nešto što se dogodilo nekoliko dana ranije. Dok sam ja u dnevnoj sobi gledao tv teta i mama su sjedile u prostoru blagovaonice koja je od dnevne sobe odijeljena samo zidanim šankom. Pričale su dovoljno glasno i većinu toga sam mogao čuti. U jednom trenutku teta je mamu pitala ze nekakve fotografije. Mama je ustala i otišla do komode gdje je držala razne stvari. Fascikle, dokumente, stare plaćene račune i slično. Izvukla je jedan fascikl i sjela pored tete. Shvatio sam da gledaju nekakve fotografije. Cerekale su se i nešto komentirale ali sad znatno tiše svjesne moga prisustva. Teta je izdvojila nekoliko fotografija rekavši kako će i njih ponijeti sa sobom. Nakon toga mama je taj fascikl vratila u komodu.

Sutradan sam sačekao trenutak da budem sam pa sam otvorio onu komodu želeći vidjeti o kakvim se slikama radi. Skroz na dnu ispod ostalih papira nalazio se taj plavi fascikl. Unutra se nalazilo desetak fotografija tete i moje mame. Pet ili šest slika snimljene su polaroidom na nekakvoj zabavi gdje su njih obje bile. Ništa posebno ili vrijedno pažnje a onda... Tri fotografije su mi itekako zaokupile pozornost. Na njima se nalazila mama i to posve gola. Vratio sam slike u fascikl a fascikl nazad u komodu.

Već idućeg dana ponovo sam guštao gledajući slike gole mame. Sad su se moje fantazije dodatno rasplamsale pa sam drkao zamišljajući kako ih obje jebem. Istina, nakon što bi svršio osjećao sam nelagodu i stid što u svoje prljave maštarije uključujem i vlastitu mamu.

Dan nakon tetinog pušenja mog kurca ona je posjetila frizera, pedikerku i kozmetičarku. Odlučila se lijepo urediti i takva dočekati svog budućeg supruga koji je tog dana navečer trebao stići iz Danske. I došao je. Fabijan, tako se zvao, sve nas je izveo na večeru. Prenoćili su kod nas a sutradan ujutro otišli na aerodrom. Mama i ja smo ih ispratili na avion. Bilo mi je jako žeo što je teta otputovala ali ipak sam bio sretan zbog onog pušenja kojeg mi je za oproštaj priuštila.

Bila je subota a subotom ujutro bi obično odlazio na mali nogomet u sportsku dvoranu obližnje škole. Te subote nisam se baš osjećao najbolje i odlučio sam ostati u krevetu. Kada sam napokon ustao izašao sam iz sobe u namjeri da odem u kupaonicu. Čuo sam mamu kako pjevuši. Nalazila se u dnevnom boravku. Ušao sam i ugledao je kako briše prašinu i lašti namještaj. Bila mi je okrenuta leđima a na sebi je imala neku ultra kratku haljinu koja joj čak ni guzu do kraja nije pokrivala. Gledao sam njeno dupe i gaćice koje su joj se zavukle u pičku... A onda me spazila. Iznenadila se što nisam na nogometu. Objasnio sam joj kako se ne osjećam baš dobro, a nju to što na sebi ima tako kratku haljinicu uopće nije zabrinjavalo. Predložila mi je da legnem u krevet a ona će mi skuhati čaj. Složio sam se s njom rekavši kako je to dobra ideja a ona je nastavila s čišćenjem i pjevušenjem.

Idućih dana iz glave mi nije izlazila mamina guza i gaćice uvučene u njenu pičku. Da ne zaboravim spomenuti još jednu stvar. Naime teta je dio svojih gaćica ostavila u korpi za prljavo rublje. Čuo sam kada je to spomenula mami rekavši joj neka ih slobodno baci jer ona je ionako kupila nove. Iskoristio sam priliku pa sam prije mame zavirio u korpu za prljavo rublje odakle sam izvukao dvoje tetine gaćice i sakrio ih u svojoj sobi. Kasnije sam ih prebacio na tavan gdje se nalazilo moje malo carstvo. Tu se nalazila jedna stara fotelja, madrac i sanduci u kojima sam čuvao razne časopise i stripove. Znao bi gore na tavanu provoditi sate listajući stare časopise i čitajući stripove. Sada sam gore odlazio kako bi drkao na tetine gaćice.

Nakon one epizode gdje sam vidio naguženu mamu u mini haljinici sve češće sam na tavan odnosio i one fotografije iz komode. Naposlijetku ih više i nisam ni vraćao dolje u komodu jer mislio sam kako mamu ionako neće zanimati. Inače mama je i nakon odlaska tete često izlazila. Uglavnom vikendima. Vikendi su bili rezervirani za izlaske i njena opijanja. Osim toga sve češće bi u kuću dovodila neke nepoznate muškarce koji bi ostatak noći i dio dana provodili u njenoj sobi i u njenom krevetu. Nije mi se sviđao taj njezin promiskuitetan način života ali ja tu ništa nisam mogao promijeniti.

Jedne subote i ja sam izašao s društvom i vratio sam se kući nešto iza četiri sata ujutro. Ispred kuće je bio parkiran neki automobil i bilo mi je jasno da se kod mame opet nalazi neki od jebača. Ušao sam u kuću i dok sam u hodniku svlačio jaknu začuo sam glasno stenjanje... Tiho sam krenuo naprijed a vrata mamine sobe bila su širom otvorena. Prvo što sam ugledao bilo je dlakavo muško dupe. To dupe gibalo se naprijed-nazad. Mama je bila nagužena na krevetu i na koljenima, a muškarac spuštenih hlača i gaća je stajao iza nje i držeći je za bokove jebao je.

Stajao sam i gledao uopće ne osječajući potrebu da se sklonim. Nekoliko jakih trzajeva guzicom i dva-tri glasna uzdaha bila su znak da je muškarac svršio. Osvrtao se oko sebe a onda izvukao kurac iz mamine pičke pa se sagnuo i dohvatio maminu haljinu s poda. Haljinom je obrisao svoj kurac a onda je podigao gaće i hlače. Okrenuo se bočno, malo se odmaknuvši od mame... Ugledao sam mamino dupe i pičku... gaćice su joj bile maknute u stranu. Dupe joj je bilo isprćeno u zrak a glava joj se nalazila na jastuku ispred i ispod nje. Tek tada, zakapčajući hlače, muškarac me ugledao. Malo je podigao obrve a onda se nakesio. Djelovao je pijano što je vjerojatno i bio. Zakopčao je hlače pa se ne baš sigurnim korakom zaputio van iz sobe. Odmaknuo sam se u stranu a on me bez ijedne riječi pozdravio dotaknuvši vrhom prstiju čelo iznad obrve. Izašao je iz kuće i trenutak kasnije začuo sam brujanje motora automobila. Mama se ispružila potrbuške na krevetu glave i dalje zaronjene u jastuk. Nekoliko sekundi gledao sam njeno dupe, odmaknute gaćice i vlažnu pičku pa sam je potom pokrio plahtom i izašao iz sobe.

Sada sam imao dodatnog materijala za drkanje na tavanu. Mamino pozamašno dupe i vlažna pička danima su me palili. Pitao sam se da li je one noći kada sam je pokrio plahtom ona uopće bila svjesna moga prisustva u sobi. Možda i jest jer kada me mama uhvatila kako na tavanu drkam na njene fotografije i tetine gaćice kod nje nije izazvalo ljutnju, naprotiv. Totalno napaljen ležao sam gol na starom madracu i drkao držeći skroz blizu kurca maminu fotografiju. Vjerojatno je ona već ranije nešto slutila jer na tavan je ušla skroz tiho ili je ja zbog svoje uzbuđenosti nisam čuo. Stajala je iznad mene, rukama podbočila bokove i gledala me. U trenutku kada sam je ugledao doslovce sam se smrznuo. Bilo je to u trenutku kada sam izbacio iz sebe pristojnu količinu sperme.

Očekivao sam da će planuti, vikati i izgrditi me na pasja kola. Umjesto toga ona se grohotom počela smijati. Sagnula se i podigla fotografiju zamrljanu mojom spermom. Pogledala je i ne skidajući osmijeh s lica rekla mi je kako nisam normalan. Pokupila je fotografije, tetine gaćice te jednostavno otišla ne govoreći više ništa. Narednih dana doslovno sam umirao od srama. Bio sam ljut na sebe ali i na mamu. Ona se opet ponašala kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. I dalje se vucarala s razno raznim muškarcima i činilo mi se da se opijala više nego ranije. U nekoliko navrata zatekao sam je kako posve gola i pijana spava na kauču u dnevnom boravku.

U međuvremenu stid koji sam osjećao gotovo skroz me napustio. I dalje sam bio ljut na mamu. Što zbog onog iznenadnog upada na tavana a što zbog njenih sve češćih opijanja. Opet sam iznova počeo drkati na vlastitu mamu i to sam osjećao kao neki vid svoje osvete ma koliko god to glupo zvučalo. Osim toga, kako rekoh, u nekoliko navrata viđao sam je pijanu i golu što mi je pojačavalo maštu.

Trebalo se dogoditi da i ja malo više popijem. Podgrijan i ohrabren ispijenom količinom alkohola, došavši kući, osmjelio sam se bez kucanja otvoriti vrata mamine sobe. Svjetlo je gorjelo a ona je opet posve gola spavala snom pravednice. Bio sam dovoljno pijan da učinim ono što sam učinio. Svukao sam se do gola i stao pored kreveta. Gledao sam svoju korpulentnu mamu i njeno raskošno dupe i drkao sam. A onda sam se popeo na krevet i kleknuo pored njene glave. Jednom rukom oslonio sam se na stranicu kreveta nagnuo se tako da sam kurcem bio skroz blizu njena lica... Glavićem kurca dotaknuo sam joj usne... Malo se promeškoljila ali ostala je u istom položaju. Sada sam glavić kurca priljubio uz njene usne.

Vrh glavića moga kurca sada se nalazio između njene gornje i donje usne... Otvorila je oči i zabezeknuto i zbunjeno gledala u mene. Istovremeno je, valjda od iznenađenja, otvorila i usta... Bilo je to dovoljno da joj kurac gurnem unutra. Moj kurac nalazio se u maminim ustima a ona je širom otvorenih očiju, gotovo ne trepčući, gledala u mene. Guzicom sam se gibao prema naprijed želeći joj ga gurnuti što dublje... Mogao sam očekivati, i čak sam očekivao, burnu reakciju ali bio sam dovoljno pijan da mi je bilo svejedno, a kada se otrijeznim neka bude što bude.

Za divno čudo nikakve burne reakcije nije bilo. Štoviše njene usne čvrsto su obujmile moj kurac i uslijedilo je jedno fantastično jebanje mame u usta. Ležala je na leđima i trzala glavom lijevo-desno gušeći se mojom spermom koja joj je nemilice punila usta. Rukama me snažno odgurnula od sebe, uspravila se u sjedeći položaj i kašljući počela pljuvati spermu na tepih pored kreveta. Rukom je brisala usta i gledala me suznih očiju prije nego je upjela reći da sam idiot i kako sam je skoro ugušio.

Legla okrenuvši se na bok prema meni. Pitala me skroz tihim glasom zašto sam joj to učinio... Prebacio sam ruku preko nje i uhvatio je za dupe. Privukao sam je k sebi i umjesto odgovora poljubio je u usta. Slankasti okus ostataka moje sperme nije mi smetao. Dugo smo se ljubili i uzajamno mazili sve dok mi se kurac opet nije dignuo. Sada sam ja bio na leđima a mama je bila iznad mene i ona je određivala tempo pušenja mog kurca. Naposlijetku me opkoračila i zajahala... Nataknula se na moj kurac a ja sam joj rukama gnječio sise. Uslijedilo je još jedno svršavanje ali ovaj put u njenoj pički. Još uvijek je sjedila na meni kada me pitala: -Misliš li ti isto što i tvoj otac?-
-Što to?- Pitao sam iznenađeno.
-Da sam debela krava?-
Nasmijao sam se rekavši kako mi takvo što uopće nije palo na pamet. Štoviše baš mi se sviđa takva kakva je.

Mama je od tada vrlo rijetko izlazila a kada je to i činila nije dolazila kući pijana i nije više dovodila muškarce. Ne, nije se u potpunosti odrekla alkohola. Voljela je popiti koju čašicu više ali isključivo u mom društvu. Shvatio sam da je mala količina alkohola dodatno napali i tada bi se u krevetu pretvorila u pravu zvijer gladnu moga kurca.

A onda mi je jednog dana rekla kako je upoznala jednog muškarca koji joj se sviđa i koji ima ozbiljne namjere. Čak joj je predložio i brak. To znači da bi se ona preselila k njemu i zanimalo ju je što ja mislim o tome. Bio sam svjestan situacije uz spoznaju da ovo između mame i mene nije nešto što bi spadalo u kategoriju normalnoga i nečega što bi moglo vječno trajati. Mislio sam da bi za nju i mene bilo najbolje da se malo odmaknemo jedno od drugoga. Rekao sam joj to uz opasku kako ona povremeno može dolaziti kod mene uz opravdanje da sam joj sin i da mi dolazi pospremiti kuću i spraviti nešto za jelo.

Otac mi redovito plaća alimentaciju, ja radim preko student servisa i povremeno dajem poduke iz fizike i matematike. Osim toga ona i njezin novi partner će mi mjesečno davati nešto novca pa za moju egzistenciju ne mora brinuti. Navraćat ću vikendima kod nje i njezinog budućeg muža na ručak.

Tako sada i jest. Taj njezin muž je sasvim u redu. Prema meni je prijateljski raspoložen i vrlo srdačan. To što me mama posjećuje jednom tjedno njemu je posve normalno i tome se ne protivi. Shvaća da mladom samcu kakav sam ja treba ženska ruka koja će održavati red u kući. Naravno, pojma nema što se još događa između mame i mene prilikom tih njezinih posjeta.


-TOMI-

 (ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)    


3 komentara:

  1. Dobra priča i vrlo dobra sexi mama !

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra priča i vrlo sexi jebozovna mama !

    OdgovoriIzbriši
  3. Jel ima neka žena starija da bi razmjenjivala fotografije sa mladićem obdarenim neknovdje kom

    OdgovoriIzbriši