porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

3. srp 2016.

Pretvorio me u svoju kuju, pojebao mi mamu pa mi preoteo ženu

(priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga)

-Moja supruga jest znala znala za moju sklonost ka odijevanju ženskog erotskog rublja jer jedino kada bi se odjenuo u njeno seksi rublje mogao sam je koliko-toliko zadovoljiti u seksualnom pogledu. Nije postavljala suvišna pitanja i tu moju sklonost je prihvaćala kao neku moju malu perverziju koja me pali. Definitivno nije znala da ja ipak više uživam biti u ulozi žene nego biti muškarac.

Tomislav je bio kršni dečko odrastao na selu i od prvog dana kada se zaposlio u poduzeću gdje sam ja radio već skoro pet godina zapeo mi je za oko. Naočit, lijepo građen, elokventan, otvoren i pristupačan brzo je stekao simpatije većine zaposlenika. Meni osobno jako se sviđao i privlačio me u seksualnom pogledu. Upravo sam takvog muškarca, markantnog i dominantnog, zamišljao kao svog nadređenog, svog gospodara. Maštao sam da budem kuja baš takvom tipu muškarca. Naravno da mu to nisam mogao otvoreno reći niti sam mu mogao priznati da sam transvestit, da se volim odijevati, šminkati i osjećati kao žena. On je kao i ja bio oženjen i kao pravi macho mužjak bio je heteroseksualac što je naglašavao svojim stalnim nabacivanjem kolegicama s posla.

Na moju radost brzo smo se sprijateljili. Nekako smo se, kako se to kaže, kliknuli. Moguće i zato što smo bili različite naravi a suprotnosti se privlače, barem se tako kaže. Uživao sam u njegovom društvu i doskora smo se počeli družiti i van radnog prostora. Nakon nekog vremena pozvao je moju ženu i mene k sebi na ručak. Odmah mi je bilo jasno da mu se moja supruga Julija svidjela. Shvatio sam to iz načina na koji ju je promatrao. Njegova supruga bila je simpatična, ali ne baš atraktivna, žena rodom iz nekog mjesta u srednjoj Bosni. Bila je prilično povučena i ne previše razgovorljiva. Kasnije sam shvatio da se s njom oženio ponajviše zbog toga što su njeni roditelji radili u Njemačkoj. Bila im je kći jedinica i pored nje ni Tomislavu ništa nije nedostajalo u životu, a osim toga otac njegove žene izgradio im je prekrasnu kuću, kupio skupi BMW i omogućio im da svako ljeto budu na moru koliko ih volja jer i na Murteru je Tomislavov tast izgradio kuću, kupio je kućicu u Gorskom Kotaru jer on je više volio planinski zrak a žena morski pa neka se nađe. Osim toga kupio je i malu vikendicu nedaleko od Zagreba.

A onda se ipak dogodilo da se moje fantazije vezane uz Tomislava ostvare. Često se žalio na svoju ženu Mandu koja ga u seksualnom pogledu uopće nije zadovoljavala. Seks su prakticirali isključivo u mraku i isključivo u tzv. misionarskoj pozi. Za promjenu poze kao ni za oralni seks Manda nije željela ni čuti. Nije mu dozvoljavala da joj liže pičku a još veći otpor pružala je pri spomenu na pušenje Tomislavovog kurca.

Sjedili smo u njegovom dnevnom oravku i ispijali domaću rakiju izuzetno dobre arome. Pomalo već podgrijan rakijicom Tomislav je krenuo s pričom o svojoj frigidnoj ženi. Nakon njegova podužeg monologa u kojem je izrekao većinu stvari koje sam već čuo pitao sam ga zašto ne pokuša malo zagrijati stvar s erotskim rubljem na primjer. Neka joj kupi seksi rublje i nagovori je da ga odjene pa će se i njoj to možda svidjeti i potaknuti je na vruće igrice koje su Tomisalvu tako kronično nedostajale.

Držeći čašu ruci pogledao me i rekao:
-Zar misliš da nisam i to pokušao? Naravno da jesam... Potrošio sam malo bogatstvo na kvalitetno i uistinu seksi rublje ali i drugu odjeću, poput minica, štikli i šminke ali bez rezultata. Čak sam kupio i nekoliko perika.-
Ispričao je kako ga je Manda još izgrdila rekavši mu kako ona nije kurvetina a ako se želiti zabavljati s kurvama neka samo izvoli no onda neka pokupi svoje stvari i iseli se iz kuće.

Trenutak sam razmišljao a onda predložio Tomislavu da mi pokaže to rublje koje je kupio za ženu. Ustao je iz fotelje i dao mi znak rukom da ga slijedim. U garažu se moglo ući i iz kuće i malo me iznenadilo zašto me vodi u taj prostor. U prostranoj garaži uza zid nalazio se veliki masivni ormar. Otključao ga je i širom otvorio vrata. Fućnuo sam vidjevši uistinu impozantnu kolekciju seksi rublja, cipela i druge odjeće koju je Tomislav uzalud nakupovao.

-Ništa od ovoga ona ne želi odjenuti i vjerojatno bi sve bacila u smeće da se ja nisam pobrinuo i spremio to ovdje nadajući se kako će jednog dana ipak promijeniti mišljenje.-
Vadio sam gaćice, čarape, haltere, grudnjake i prebirao između prstiju. Osjetio sam uzbuđenje i zavist jer ja bi vrlo rado sve te stvari odjenuo na sebe. A onda sam, misleći baš to, to i glasno izgovorio a da nisam bio u potpunosti svjestan svojih riječi i činjenice kako Tomislav stoji pored mene.

-Stari moj, ovo su prekrasne stvari... I ja bi ovo vrlo rado obukao na sebe.-
Trgnuo me glasni smijeh Tomislava kojeg su moje riječi nasmijale a ja se sad baš i nisam osjećao ugodno.
-E to bi baš volio vidjeti.- Iznenadio me Tomislav svojom, za mene posve neočekivanom, opaskom. Začuđeno sam ga pogledao još uvijek prožet određenom nelagodom. Potom me pitao zašto ga tako gledam jer on bi uistinu volio vidjeti to rublje na meni pitajući usput kako mi je takva budalaština pala na pamet. Sad sam osjetio dodatnu uzbuđenost pa sam odlučio zaigrati svoju igru. Ispričao sam mu kako moja žena voli odijevati seksi rublje i kako je ponekad i mene znala odjenuti poput žene i našminkati me i kako nas je to oboje dodatno napalilo.

Tomisalv se uozbiljio pa malo podigao obrve kao da se pita govorim li mu istinu ili se šalim. A onda je ispalio:
-Hajde, molim te, daj odjeni na sebe nešto od ovoga. Daj da vidim kako ćeš izgledati.-
E sad sam počeo malo vrdati govoreći kako to ne bi imalo smisla a na moje zadovoljstvo Tomislav je još više inzistirao na tom prijedlogu.

-U redu. Vrati se u kuću i sačekaj me u sobi.-
Nekoliko sekundi me pozorno promatrao valjda se želeći uvjeriti da ću to i učiniti. Potom se bez riječi vratio u kuću.
Brzo sam svukao svoju odjeću i prionuo odijevanju seksi rublja. Drhtao sam od uzbuđenja jer želio sam vjerovati da ću ovako odjeven uspjeti zavesti Tomislava a s druge strane istinski sam se pribojavao njegove reakcije kao i toga da se o ovome ne izbrblja na poslu.

Obukao sam crne čarape, haltere i štikle koje su me malo žuljale ali ne previše zahvaljujući činjenici da je Manda je imala malo veće stopalo. Obukao sam i minicu te odabrao jednu od perika koje su se nalazile u crnoj najlonskoj vreći. Na vratima ormara s unutarnje strane nalazilo se ogledalo i uistinu sam bio zadovoljan svojim izgledom. Našminkao sam se i tako dotjeran zaputio se u kuću.

Zastao sam ispred otvorenih vratiju dnevnog boravka ne želeći se odmah pokazati. Tomislav je čuo udaranje potpetica po ploćicama i shvatio je da dolazim.
-Što čekaš?! Daj uđi da te vidim.- Doviknuo je.
-Pa... malo mi je neugodno i sad baš nisam siguran da je ovo pametno.- Odgovorio sam.
-De ne kenjaj nego ulazi da te konačno vidim.- Odgovorio je Tomislav.
Moj ulazak u sobu Tomislava je, činilo mi se, ostavio bez daha. Oči su mu se raširile a izraz lica bio je krajnje ozbiljan. Konačno je izustio:
-O jebote... pa ti izgledaš kao prava kurva.-
-Sviđa ti se?- Pitao sam bojažljivo.
Češkao se po glavi, smješkao se da bi napokon rekao kako ne može vjerovati.

-Dobro, da odem sad i preodjenem se?- rekoh...
-Daj ne budali... ostani tu.- Rekao je Tomislav i mahinalno se rukom dotaknuo po kurcu preko hlača.
Sad sam ja nastojao preuzeti inicijativu. Lagano njišući bokovima otišao sam do kuhinje kako bi iz hladnjaka uzeo novu bocu rakije. Znao sam da gleda za mnom i da mu se čudne misli vrte glavom. Donjevši bocu uzeo sam čaše i natočio nam obojici. Sjeo sam na trosjed pored njega i podigao čašu nazdravljajući mu. Ispio je sav sadržaj pa odložio čašu na stol.
Nagnuo se prema meni i tiho ali razgovjetno izgovorio kako sam ga napalio a izraz lica bio mu je skroz ozbiljan. Stavio je ruku na moje bedro prelazeći dlanom preko čarape, pa preko ruba čarape dodirujući me skroz blizu mog obrijanog kurca. Trgnuo se tek malo kada sam mu uzvratio i svoju ruku stavio na njegov kurac. Osjećao sam kako mu kurac raste i shvatio da je ta alatka između njegovih nogu uistinu impozantne veličine a u to sam se doadatno uvjerio kada sam mu raskopčao remen i šlic te zavukao ruku u gaće.
Nije se opirao niti je protestirao, štoviše uživao je u tome što njegovu veliku batinu lagano drkam rukom. Sve barijere su bile probijene i krenuo sam dalje u akciju. Sagnuo sam glavu i usnama obujmio glavić njegova kurca. Oblizivao sam ga jezikom, pa se usnama i jezikom spušato niz njegovo koplje sve do jaja... Tomislav je sve glasnije uzdisao a glavu je zabacio unazad na naslonjač trosjeda. Gutao sam njegovu kurčinu nastojeći je što više uzeti u usta. Imao sam osjećaj da se Tomislav krajnjim naporom suzdržava a da ne počne vrištati od zadovoljstva koje sam mu pružao.

Njegovo glasno stenjanje nagovjestilo je vrhunac kojem se približavao. Gusti i obilni mlaz sperme pljusnuo mi je ravno u lice zalivši me po ustima, nosu a dijelom i po jednom oku. Prstom sam sklonio spermu s oka pa opet uzeo njegov kurac u usta. Gutao sam spermu koja mi je punila usta... Napokon je njegov kurac izrigao sve što se izrigati dalo... Posljednje kapi koje sam stiščući mu kurac kod korijena a koje su se pojavile na vrhu glavića polizao sam... na kraju sam mu poljubio kurac i pogledao prema njemu. Još je bio glave zabačene unazad na naslonjač i zatvorenih očiju duboko je disao. A ja sam se pitao, što se sada biti.

Napokon me se udostojio pogledati... Staklastog pogleda gledao je u mene i napokon progovorio:
-Ovo je bilo fenomenalno... Nemaš pojma koliko mi je ovako nešto nedostajalo.-
Dodatno me uspio iznenaditi jer me je nakon izgovorenih riječi privukao k sebi, zagrlio me i poljubio u usta. Ljubili smo se, i to prilično strasno, a okus njegove sperme koji se nalazio u mojim ustima nije mu uopće smetao. Kada su nam se napokon usne razdvojile kratko je rekao:
-Želim te, tako odjevenog, jebati.-
Nasmijao sam se jer i ja sam želio da me Tomislav pojebe.

Već je bilo poprilično kasno i morao sam se preodjenuti, skinuti šminku i krenuti kući. Tomislav me molio da ostanem i prenoćim kod njega. Žene mu ionako nema kod kuće. Otišla je kod svoje obitelji u Bosnu i neće je biti barem tjedan dana. No i mene je kod kuće čekala žena a u istoj kući živjela je i moja mama pa nije dolazilo u obzir da se brinu gdje sam i na kraju krajeva što im reći? Da ću onako iz čista mira prenoćiti kod Tomislava?

Sutradan na poslu imao sam određeni osjećaj nelagode. Pribojavao sam se Tomislavove reakcije jer jučer se dogodilo što se dogodilo a tome je u priličnoj mjeri pridonjela i popijena rakija. Sada kada je prespavao i otrijeznio se mislio sam kako je možda promijenio stav i mišljenje, te kako će mu biti žao i kako će se kajati zbog onoga što je učinio. Ponašao se posve normalno da bi mi tek s vremena na vrijeme uputio pogled praćen blagim smješkom na rubovima njegovih usana. Laknulo mi je. Shvatio sam kako je jedva dočekao vrijeme za pauzu. Zajedno smo otišli u obližnji kafić i zauzeli mjesto za stolom gdje u blizini nije bilo nikoga tko bi nas mogao čuti. Ipak smo iz opreza govorili tiše nego obično.

Na moje veliko zadovoljstvo Tomislava je i dalje držalo ono ushićenje od jučer. Pričao mi je kako sam ga oduševio i kako jedva čeka da se nađemo i budemo sami. Čak mi se i zahvalio na priuženom užitku uz opasku kako uistinu ni u ludilu nije mogao očekivati da netko tko je muško izgleda tako dobro odjeven kao žena a još manje da tako dobro puši kurac. Prije povratka na posao otišli smo u wc. Stajali smo jedan pord drugog i pišali. Uvjerivši se da nikoga osim nas u toaletu nema rekoh mu kako uistinu ima lijep i veliki kurac...
-Koji će uskoro biti u tvojoj guzi.- Odgovorio je.
-I ja se tome nadam.- Uzvratio sam mu pa se brzo sagnuo i poljubio mu tu veliku kurčinu što ga je istinski uzbudilo.

Navečer me Tomislav nazvao na mobitel i rekao kako je isplanirao mogućnost da vikend provedemo zajedno u tastovoj vikendici. Uistinu je to ozbiljno mislio jer predložio mi je neka svojoj ženi kažem kako ću subotu i dio nedjelje provesti s njim u vkendici gdje ima određenog posla a ja ću mu poći s njim kako bi mu bio na pomoći. Uistinu je Tomislava njegov tast zadužio da brine o vikendici, kako ovoj u blizini Zagreba tako i o onoj u G. Kotaru. Ako ništa drugo vikendice je trebalo provjetriti, vidjeti da li je sve u redu, pokositi travu, počistiti suho lišće i slično. Shvativši da se Tomislav istinski zagrijao za mene odlučio sam mu te iste večeri poslati opširan mail. Bez obzira na mogući rizik jasno sam mu dao na znanje kako me privlači i kako bi rado bio njegova poslušna kuja te mu ispunjavao sve seksualne želje. Zauzvrat ne očekujem mnogo osim da bude strog i dominantan i da me prema potrebi kažnjava, ukoliko to po njegovoj procjeni zaslužim, i to na način kakav on želi.

Ujutro mi je prišao na radnom mjestu i pazeći da nikoga nema u blizini rekao kako ga je moj mail uzbudio i kako jedva čeka vikend. Moja supruga mirno je primila moje obrazloženje kako ću vikend provesti S Tomislavom jer mu treba netko tko će mu pomoći oko poslova.

U subotu smo već ko deset sati prijepodne bili u njegovoj, odnosno tastovoj, vikendici. Bio je silno nestrpljiv da što prije dođemo. Čak nije želio stati ni da kavu popijemo negdje usput. Bio je jako napaljen i jedva je dočekao da se prodjenem. U jednu sportsku torbu potrpao je dobar dio onoga rublja iz ormara, šminku, štikle kao i dvije-tri perike. Istog trenutka kada sam se preodjenuo doslovno se bacio na mene. Gurao mi je jezik duboko u usta stiskajući mi bradavice na sisama... Uopće se nije trudio biti nježan. Čvrsto me rukama stiskao za guzove a nije se libio ni opaliti mi koju pljusku po dupetu i to prilično žestoko. Shvatio sam kako me čeka uistinu pakleni vikend.

Svukao se do gola, naredio mi da kleknem i stavim ruke na leđa. Rukama mi je držao glavu i jebao me u usta... Zabijao mi je kurac u usta nastojeći ga zabiti do jaja. U nekoliko navrata maknuo sam ruke s leđa u namjeri da ga koliko-toliko obuzdam u brutalnom zabijanju njegova kurca u moja usta ali to je svaki puta rezultiralo njegovim vikanjem na mene. Prestao bi s jebanjem u usta i dreknuo bi da ruke stavim nazad na leđa a potom bi mi kurcem opalio šamar pa opet nastavio s jebanjem. Potom sam se morao okrenuti i naguziti... Rukama mi je raširio guzove na način da je palčeve ugurao na ulaz u moj šupak. Raširio mi je guzove i šupak pa potom pljunuo nekoliko puta.

Lagano mi je prstom obrađivao guzu želeći olabaviti mišiće oko mog šupka... Umjesto lubrikanta šupak mi je obilno zalio i podmazao bebi uljem. Istim uljem podmazao je i svoj kurac.
-Sada ću te napokon jebati u guzicu, droljo prljava!-
Držeći kurac rukom namjestio ga je na ulaz u moju guzu iz koje se cijedilo ulje... Vrhom glavića polako je ušao u mene a onda me rukama čvrsto zgrabio za bokove. Krenuo je zabijati svoju nabreklu kurčinu u moju guzicu... Što je dublje prodirao u mene sve sam glasnije stenjao da bi u konačnici doslovce cvilio. Imao sam osjećaj da njegovom zabijanju u moju guzicu nema kraja. Tomislav je na moje cviljenje odgovorio glasnim psovanjem i rikanjem.

Upirao sam se rukama o zid dok me uz glasnu ciku Tomislav doslovce razarao svojim kurcem. Zabio bi kurac u mene do kraja pa bi potom vrtio guzicom i pljusako me po guzovima... Naginjao bi se naprijed i zavrtao mi bradavice na sisama uživajući u mom urlanju jer istinski me boljelo to što mi je činio. Izvukao je kurac iz moje guze pa mi naredio da se okrenem. I ja sam to jedva dočekao jer koljena su me boljela i počeo sam osjećati grčeve u nogama. Njegovo prodiranje u moju guzicu nastavilo se samo što sam sad ležao na leđima držeći noge na njegovim ramenima. S velikim olakšanjem dočekao sam njegovo obilno istresanje sperme u mojoj guzi.

Bila je to brutalna jebačina koja je na mene djelovala jednako kao i da me netko pretukao jer sve me boljelo. Definitivno više nisam bio u stanju primiti njegov kurac iznova tako da sam ostatak vremena proveo odmarajući ali bez obzira što je Tomislav shvaćao i znao kako mi treba vremena za oporavak nije me poštedio pušenja njegova kurca.
Bio je to početak našeg sve intezivnijeg druženja. Tomislav je svoju ulogu dominantnog mužjaka shvatio u doslovnom smislu te riječi. Tretirao me uistinu kao svoju kuju. Činio sam mu sve one stvari o kojima je do tada mogao samo maštati. Redovito sam mu lizao šupak jer tek sam mu ja otkrio koliko ga takvo što može usrećiti. Gutao sam njegovu spermu i to ga je oduševljavalo.

Na jednu stvar nisam računao. Nisam mislio da će Tomislav postati toliko posesivan i zahtjevan. Postao sam subjekt njegova seksualnog iživljavanja a njegova nezasitnost počela me uvelike brinuti. Njegovoj ali i mojoj ženi nije bilo posve jasno iz kojeg razloga nas dvojica toliko vremena provodimo zajedno. I da, uživao je kažnjavati me. Jednom prilikom zahtijevao je da pođem s njim u Gorski Kotar. Trebali smo tamo ostati tri dana. Iz određenih razloga nisam mogao krenuti s njim u petak pa sam mu morao obećati kako ću doći u subotu. I došao sam. To moje kašnjenje od jednog dana nije opravdao i to je bio dovoljan razlog za kaznu.

Nakon što sam se odjenuo i našminkao poput drolje izveo me napolje. Morao sam pronaći šibu, očistiti je od lišća te mu je predati u ruke. Vezao mi je ruke na leđima a oko vrata stavio ogrlicu s lancem. Držeći lanac vodio me poput kuje usamljenom stazom. Iako je staza bila na usamljenom mjestu uvijek je postojala mogućnost da netko naiđe ali njega to uopće nije brinulo. U jednom trenutku naredio mi je da koračam ispred njega. Hodao je iza mene i dalje držeći lanac u jednoj ruci dok je u drugoj držao tanku šibu i njome me svako malo opalio po guzici. Konačno me vezao u rašlje jednog niskog drveta na način da mi je jednu ruku vezao za jednu a drugu ruku za drugu granu. Sljedilo je pušenje njegova kurca a potom me tako vezanog pojebao u guzicu koja se opasno crvenjela od udaraca šibom.Tjerao me da odjeven kao žena hodam okolicom vjerojatno želeći da netko naiđe i vidi me.

Sve više i sve češće je uživao u tome da me veže i tako vezanog jebe. Mlatio me po guzici često bilo da me pljuskao rukom ili bi me išibao nekom šibom no znao je to činiti i remenom s hlača. Uživao je u raznim vrstama bizarnosti. Znao bi se izdrkati i spermom napuniti čašu pa me natjerati da popijem sadržaj. Jednom prilikom dok smo bili u vikendici padala je kiša. Da bi se došlo do toaleta moralo se izaći napolje pa proći nekoliko metara i doći iza vikendice. Naime tamo se nalazio toalet i mala kuponica. To je bilo naknadno sagrađeno. U jednom trenutku Tomislav je rekao kako mu se piša.
-Zašto ne odeš do toaleta?-Naivno sam pitao a on se nasmijao i odgovorio:
-Zašto? Čemu da kisnem kada si ti moj toalet.-
Morao sam kleknuti i otvoriti usta a on mi se u širom otvorena usta popišao.
Ništa me više nije moglo iznenaditi. Ipak sam sve manje uživao jer već sam ga se pomalo počeo bojati.

Želio sam i molio sam ga da malo usporimo i prorijedimo naša viđanja ali on nije želio ni čuti za takvo što. Ukazala mi se prilika da promijenim poduzeće i učinio sam to vjerujući kako ću se na taj način barem malo udaljiti od Tomislava. No on nije mirovao. Počeo je dolaziti u moju kuću i to nenajavljen. Mojoj ženi to nije bilo čudno obzirom da nas je smatrala prijateljima koji se ionako stalno druže. Pozvao bi me da odemo negdje na piće ali to je u stvari bila izlika da me odveze negdje gdje ću mu popušiti kurac. Dočekivao bi me kod moje kuće čak i ako moje žene i mene nije bilo. Sprijateljio se s mojom mamom koja je živjela u prizemlju kuće i tamo bi me sačekao. Mama pojma nije imala zašto me Tomislav traži i dočekuje. Na nju je ostavio sjajan utisak. Hvalila ga je na sva usta govoreći kako je to krasan čovjek. Često joj je donosio cvijeće i sitne poklone poput npr. parfema što je nju oduševljavalo. Govorila bi mi kako mogu biti sretan što imam takvog prijatelja. Nisam uopće slutio kamo sve to vodi i što će se dogoditi.

Jednog dana dolazeći kući uočio sam Tomislavov auto parkiran ispred. Kako ni moje supruge nije bilo kod kuće znao sam da je kod mame i da me tamo čeka. Duboko sam uzdahnuo i ušao u kuću. U sobi nije bilo nikoga ali iz kupaonice, čija vrata su bila poluotvorena, dopirali su čudni zvukovi koji su mi privukli pozornost. Tiho sam prišao vratima i ostao osupnut onim što sam vidio. U stvari vidio sam odraz u ogledalu koje se nalazilo nasuprot wc školjke. Mama je sjedila na wc školjki a Tomislav je stajao pored nje spuštenih hlača i gaća... Moja mama mu je pušila kurac. Napustio sam kuću te izašao naplje doslovno šokiran onim što sam vidio.

Morao sam Tomislavu reći što sam vidio i pitati ga zašto se namjerio na moju mamu.
-Pa mama ti je zgodna žena a očito da je već dulje vrijeme bez kurca.- Rekao je pa potom dodao kako je već ranije shvatio da mu se mama nabacuje. Tog dana otišla je na toalet a nije se potrudila zatvoriti vrata. Tomislav je odlučio poći za njom i nije pogriješio. Najprije mu je uz smiješak na licu rekla kako nije pristojno gledati je dok piški a on je bez pardona raskopčao hlače i izvukao kurčinu na svjetlo dana. Vidjevši velik i lijep kurac nije joj padalo na pamet ne iskoristiti pruženu priliku. Nakon wc-a pojebao ju je u spavaćoj sobi.

Od tog dana koristio je priliku kada žene i mene ne bi bilo kod kuće i posjećivao je mamu. Ništa nisam mogao učiniti niti na bilo koji način utjecati na mamu i njega. Pomirio sam se sa situacijom jer ako ništa drugo sada više nije u tolikoj mjeri iskorištavao mene. Situacija je bila bizarna jer moj ljubavnik jebao je moju mamu a ja sam morao šutjeti.

Počelo se događati nešto čudno jer odjednom mi se Tomislav nije javljao danima pa potom čak i tjednima. Znao sam da redovito posjećuje mamu ali nisam bio siguran da je to glavni razlog. I bio sam u pravu. Naime, Tomislav je pronašao novu kuju. Samo što ja pojma nisam imao da je ta nova kuja moja žena Julija. Sastajali su se mjesecima a ja ništa nisam znao. Bilo mi je drago što sam se konačno oslobodio okova i obveze koju mi je Tomislav nametao. Kako je vrijeme odmicalo morao sam priznati samom sebi da mi Tomislav pomalo nedostaje pa me čak i obradovao njegov poziv. Pozvao me je k sebi i pristao sam. Žene mu nije bilo i činilo mi se da se između nas probudila ona stara strast. Nisam bio u pravu.

Nakon što sam mu kao i nekada polizao šupak, popušio kurac i progutao spermu dan smo završili na način da me pojebe u guzu. Prije nego smo se rastali konačno mi je rekao kako je u stvari ovo bio oproštajni seks između nas dvojice. Pa dobro, ako tako želi neka tako i bude odgovorio sam mu. Nasmijao se rekavši kako mi mora još nešto reći.
-Manda i ja se rastajemo.- Rekao je i to me iznenadilo jer to je značilo i gubitak svega onoga što mu je brak s Mandom pružao.
-Pronašao sam drugu ženu... Ženu koja me u potpunosti zadovoljava u svakom pogledu. Prava kuja. Možda si ti u nekim stvarima i bolji od nje ali ona je ipak žensko a kako se stvari odvijaju uskoro će te i preteći. Radije ću nastaviti novi život s takvom ženom nego ostati u braku s Mandom, bez obzira na cijenu.-

Slegnuo sam ramenima još uvjek ne sluteći da je ta druga žena moja žena Julija. To sam shvatio tek mjesec dana kasnije kada mi je Julija priopćila kako ne želi više živjeti sa mnom i kako ima namjeru zatražiti razvod braka. I prije nego sam se pribrao dodala je kako već izvjesno vrijeme održava vezu s jednim muškarcem i kako ima namjeru živjeti s njim. Tog trenutka mi je sinulo...
-Tomislav! Tomislav je taj drugi muškarac?- Rekoh.
Zacrvenjela se u licu prije nego je potvrdno odgovorila. Idućeg dana spakirala je dio svojih stvari te se iselila iz kuće. Nekoliko dana kasnije dok sam ja bio na poslu došla je s Tomislavom i pokupila sve svoje stvari.

Nakon rastave više nisam viđao Juliju a ni Tomislava. Osim što povremeno vidim njegov auto parkiran ispred kuće a to znači da je u posjetu mojoj mami. Iako mama zna da mi je preoteo ženu izgleda da njoj to ne smeta meni ne pada na pamet bilo što pitati. Meni se Tomislav ne javlja niti me zove i mislim da je bolje tako. Znam da su zajednički podigli kredit i kupili stan u kojem žive. Sad kada o svemu razmislim shvaćam da sam mogao i morao primjetiti kako se između moje Julije i Tomislava nešto događa. Njoj uopće nisu smetali stalni Tomislavovi dolasci u našu kuću. Štoviše bila je s njim i više nego ljubazna. Morao sam primjetiti kako se odijeva pretpostavljajući da će doći Tomislav. Odijevala se prilično izazovno. Kratke haljine, pokazivanje nogu, mrežaste čarape... Sve ono što pali Tomislava. No što je tu je. Nisam bio previše razočaran onim što se dogodilo. Više iznenađen, reklo bi se. Tomislav je od mene napravio pravu poslušnu kuju i sad jedino što želim jest pronaći novog gospodara kojem ću biti poslušna kuja. Svakako manje posesivnog i zahtjevnog od Tomislava.



Nema komentara:

Objavi komentar