porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

24. srp 2016.

Ruski mafijaš natjerao me da snimam kako mi jebe ženu

 (priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga)

 

Kada sam upoznao Natašu mislio sam kako je to tek prolazna veza jer iskreno nisam baš bio previše zagrijan za nju. Da se razumijemo Nataša jest bila lijepa i zgodna žena ali u to vrijeme zabavljao sam se s još jednom djevojkom za koju sam do tada mislio kako je ona žena mog života. Ali...

Shvativši da je Nataša iz više nego dobrostojeće obitelji. Da posjeduje svoj vlastiti stan i da ima gomilu novca počeo sam mijenjati svoje mišljenje. Nadalje, spoznao sam kako je Natašin otac vrlo utjecajan i moćan čovjek s vezama u gotovo svim segmentima društva. Osim toga Nataša je bila njegova jedinica. Druge djece osim nje Natašini roditelji nisu imali.



A ja... Ja sam spadao u red onih poduzetnika koji baš nisu bili uspješni. Stalno sam nešto pokušavao, pokretao razne poslove, propadao i vječito kuburio u dugovima. Oženivši se Natašom stvari su se skroz na skroz promijenile. Koristeći veze, utjecaj i poznanstva njenog oca moj poduzetnički duh došao je do punog izražaja i posao mi je cvjetao. Upoznao sam mnoge utjecajne i poslovne ljude i razgranao sam biznis. Posjećivao sam skupe i otmjene klubove, restorane i casina. Uz takav način života išlo je i kurvanje. Varao sam Natašu na svakom koraku. Imao sam nekoliko povremenih ljubavnica od kojih su neke bile i maloljetne. No nije mi bio problem ni platiti kakvu zgodnu prostitku, jer novac nije bio u pitanju. I dobro je bilo dok je trajalo.



Podcijenio sam Natašu a ona si je, shvativši kakvim životom živim, dala truda pa polako ali sigurno skupila čitav niz dokaza o mojoj nevjeri, ili bolje rečeno nevjerama. Kada sam našao spakirane svoje stvari shvatio sam da je vrag odnio šalu. Nataša mi je dala rok od 24 sata da se iselim iz stana a ona je, kako je rekla, već angažirala odvjetnika za pokretanje brakorazvodne parnice. Uhvatila me panika jer znao sam da sam sad izgorio. Isto onako kako mi je njezin otac pomogao uspjeti u poslu tako će me sad i uništiti. Povrijedivši njegovu jedinicu povrijedio sam i njega jer on je Natašu, blago rečeno, obožavao. Bit ću opet nula... Bez novca, bez žene, bez poslovnih partnera... Užas!



Doslovce sam klečao pred Natašom moleći je za oprost. Kada mi je rekla kako mora razmisliti ali dok ne donese konačnu odluku spavat ću na kauču u dnevnom boravku. U redu. Nisam se bunio i tračak nade da će mi oprostiti vratio me koliko-toliko u život. Iako smo živjeli u istom stanu Nataša mi nije prala rublje niti mi je spremala jelo ali ja sam šutio i bio strpljiv. Kada mi je rekla kako želi da odemo na ljetovanje živnuo sam. Rezervirao sam skupi apartman na Hvaru, jer ona je tako tražila. Zahvaljivao sam nebesima što se Nataša smekšala. Nisam imao pojma da je ona planirala osvetu.



Vidjevši kako u jednu od torbi za put sprema erotsko rublje oduševio sam se jer mislio sam kako to sprema da bi izgledala seksi za mene. Inače, moram reći kako su Natašina baka i djed porijeklom negdje s istoka Ukrajine. Nataša je govorila da su oni Rusi a zahvaljujući njima dosta dobro je govorila ruski jezik. Imala je svoj profil na Facebooku, Twitweru kao i na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte. Na taj način stekla je mnoga poznastva u Rusiji i Ukrajini. Uvijek je govorila kako jednom moramo posjetiti Rusiju i Ukrajinu. Nikada mi to nije priznala ali mislim da je za svoju osvetu spram mene iskoristila upravo poznanstva na tim mrežama.



Uglavnom ostao sam zatečen shvativši da se, kada smo stigli na Hvar i smjestili se, Nataša uopće nema namjeru družiti sa mnom. Iako smo preko dana zajedno bili na plaži ona bi se navečer sredila i našminkala pa bi izašla rekavši mi kako ja mogu ići gdje želim samo se nada da neću opet napraviti kakvu glupost. I nisam. Nisam ništa želio riskirati i osim odlaska na piće u neki od kafića nigdje nisam izlazio a ponajmanje sam pomišljao na kakvo flertovanje s nekom ženom. Iz noći u noć strpljivo sam čekao Natašu da se vrati u apartman. Dolazila bi dobrano iza ponoći ponekad i u pripitom stanju. Na moja pitanja gdje je bila samo bi se nasmijala ostavljajući me bez odgovora. Ego mi je bio povrijeđen a osim toga počela me mučiti i ljubomora. Kada se jedno jutro vratila u apartman prilično pripita, razdrljene haljine, poderanih čarapa te se samo izvalila na trosjed i tako zaspala postalo mi je definitivno jasno da se s nekim pojebala.



Grizao sam nokte od nervoze i sljedeće večeri odlučio sam je pratiti. Najprije je bila na večeri u jednom restoranu i to u društvu četvorice muškaraca. Nakon toga završili su na terasi jednog kluba gdje se moja Nataša prilično raskalašeno ponašala. Puštala je tu četvoricu muškaraca da je grle, hvataju za guzu i diraju po sisama. Oko tri sata ujutro sjela je u njihov auto za koji sam kasnije doznao da je iznajmljen preko rent-a-cara. Slijedio sam ih svojim autom a kada sam vidio da su skrenuli s ceste i zašli u šumoviti dio stao sam i ugasio svjetla te se pješke zaputio prema mjestu gdje su izašli s ceste. Imao sam što vidjeti... Moja žena ležala je na travi široko razmaknutih nogu a muškarci su se redali na njoj. Izjebali su je sva četvorica.



Jedva sam svladavao bijes, ljutnju i ljubomoru ali nisam znao što mi je za činiti. Ležao sam u mraku iza jednog žbuna a Nataša i četvorica muškaraca prolazili su vrlo blizu mene. Nataša je očito bila dobro raspoložena i ova redaljka nije joj teško pala. Ono što je bilo zanimljivo jest to da je s njima razgovarala na ruskom jeziku. Ušli su u automobil i otišli. Drhtavih nogu i u totalnom šoku vratio sam se do svog auta.



Vozeći prema svom apartmanu opet sam naišao na Natašu i one muškarce. U stvari zapazio sam ih na udaljenosti od nekih stotinjak metara. Opet sam zaustavio auto promatrajući što se zbiva. Još su nekoliko minuta razgovarali a potom se Nataša poljubila s njih troje. Ta trojica ušla su u auto i odvezli se. S njom je ostao samo jedan muškarac. Zagrlio ju je i privukao k sebi. Ljubakali su se zagrljeni poput kakvog ljubavnog para još nekih desetak minuta. Potom je Nataša krenula prema našem apartmanu a taj muškarac otišao je u suprotnom smjeru.



Kiptio sam od bijesa i ljubomore. Ušao sam u apartman a Nataša je koju minutu kasnije izašla iz kupaonice. Jedva se udostojila i pogledati me. Mislio sam kako ću eksplodirati od muke. Nisam mogao izdržati i otvoreno sam joj u jednom dahu ispričao sve što sam vidio. Ona je bila mrtva hladna. Rasčešljavala je kosu i onda se odjednom počela smijati. Tog trenutka imao sam želju zgaziti je. Naravno da to nisam mogao a ni smio učiniti. Inzistirao sam da mi kaže što se to dogodilo i zašto je učinila to što je učinila. Pogledala me izazivački, ispod oka:



-Čuj dragi moj... To su moji prijatelji iz Rusije. Vidiš, za razliku od tebe njima se sviđam. Oni misle da sam jako seksi i to su mi rekli za razliku od tebe koji mi to nikada nisi rekao. Osim toga njih trojica sutra ujutro odlaze s Hvara pa sam ih odlučila malo počastiti.-



-Odlučila si ih malo počastiti?! Pa jesi ti normalna?! Kako? Tako da se izredaju na tebi kao kakvoj kuji?!- Bijesnio sam.



-Pa što? Sad vidim da mi se baš sviđa biti kuja. A to mogu zahvaliti tebi.- Odgovorila je.


Doslovno me držala za jaja i znala je to. Znala je da joj ne mogu ništa i da me uz pomoć svog oca može uništiti preko noći.


-Ma jebat ću ja mater tim Rusima!- Provalio sam.


-Ma nemoj! Ti ćeš im jebati mater?- Rekla je Nataša i prasnula u smijeh čime me još više razbijesnila.

-Dragi moj, ne bi ti preporučila da se zakačiš s njima. Oni su prilično nezgodni tipovi. Naime, oni pripadaju ruskoj mafiji.-



Na te njene riječi ja sam se grohotom nasmijao.

-Kakav jebena ruska mafija. Nemoj meni te priče prodavati.-

-Pazi... Opomenula sam te. I da, kako ne bi zaboravila. Od sutra će tu s nama u apartmanu narednih nekoliko dana boraviti i Borya.-



Ništa mi nije bilo jasno. Kakav vražji Borya? U našem apartmanu? Zajedno s nama? Ponovila mi je kako njih trojica odlaze s Hvara a Borya će ostati još nekoliko dana i to s njom u našem apartmanu.



Bio sam uvjeren da to nije istina i da me samo provocira. Dugo nisam mogao zaspati i san me svladao tek kada je već svanulo. Probudio sam se a Nataše nije bilo. Čitav dan tražio sam je po Hvaru ali nje kao ni onih rusa nigdje nije bilo. Tek kasno navečer ugledao sam Natašu i tog Rusa Boryu kako zagrljeni idu prema apartmanu. Mrak mi je pao na oči i odlučio sam se fizički obračunati s tim navodnim ruskim mafijašem.



Jurnuo sam prema njemu u namjeri da ga šakom raspalim po sred lica... Nemam pojma kako i kojom brzinom se izmaknuo ali umjesto da ja njega udarim dobio sam snažan udarac u pleksus. Izbio mi je sav zrak iz pluća i jedva sam se držao na nogama. Uslijedio je udarac ravno u nos i zamračilo mi se pred očima. Ne sjećam se kada sam pao ali znam da sam ležao na podu kada sam otvorio oči. Rus je kleknuo pored mene pa posegnuo rukom iza leđa ispod široke košulje koju je imao na sebi. Između očiju mi je uperio cijev pištolja. Vrhom cijevi prešao mi je preko bolnog nosa pa mi cijev pištolja ugurao u usta.



Premro sam od straha a on se počeo grohotom smijati. Ustao je i spremio pištolj a ja sam se jedva nekako osovio na laktove. Zujalo mi je u ušima a nos i glava su me boljeli. Borya je nešto govorio Nataši na ruskom. Čak mi je pomogao da ustanem. Pognute glave i posramljen išao sam za njima prema apartmanu. Nataša mi je iz hladnjaka izvadila pivo, pa uzela deku i jastuk te mi sve to stavila u ruke.
Mora da sam izgledao jadno i smiješno istovremneo jer osim natečenog nosa osjetio sam da mi je gornja usnica blago natečena. Sad više nisam bio siguran koliko me puta Borya udario. Upitno sam pogledao Natašu ne shvačajući zašto mi je dala pivo, deku i jastuk. Odmah mi je pojasnila. Dakle, objasnila mi je kako ću morati prespavati na terasi u ležaljci dok će ona s Boryom boraviti unutra. Želio sam nešto reći, opsovati, urlati, ali... Pogledao sam Boryu i vidjevši njegov mrki i opasan pogled odustao sam. Nisam se želio izvrgnuti opasnosti da dobijem još batina a Borya je djelovao tako kao da jedva čeka opet me udariti.



Natečena nosa, posramljen, ponižen i jadan odvukao sam se poput prebijena psa na terasu. Noć sam proveo u neudobnoj ležaljci dok je Borya u udobnom apartmanu jebao moju ženu. Razmišljao sam isplati li se trpjeti ovakva poniženja? No što mi je bila alternativa? Opet biti nitko i ništa a na kraju krajeva sam sam kriv za ovo što mi se sad događa. Mislio sam kako su me moja žena i ruski mafijaš do kraja ponizili ali prevario sam se... Grdno sam se prevario.



Iduće večeri kada sam se koliko toliko oporavio i donekle zalizao rane uslijedilo je novo iznenađenje i novo poniženje. Naime Nataša i Borya velikodušno su mi dopustili da budem unutar apartmana, ali...



Borya mi je dao kameru i rekao neka snimam.

-Što da snimam?- Zbunjeno sam pitao.

Oboje, Nataša i on, počeli su se smijati.

-Zar nisi shvatio što ti je rekao?-

Čini mi se da sam shvatio ali nisam mogao vjerovati. Rus je tražio od mene da snimam dok mi bude jebao ženu. Najradije bi od muke zaplakao. Pitao sam Natašu da li ona uistinu to želi.

-Da, ili snimaj, kako Borya kaže, ili možeš spakirati svoje stvari pa se vrati u Zagreb. U tom slučaju nemoj čekati moj povratak. Iseli se prije nego se ja vratim i nađi odvjetnika ako misliš da će ti trebati.-

Opet mi je zaprijetila rastavom i opet sam pristao biti poniženi papak.



Naredna tri dana uredno sam kamerom bilježio kako mi Rus Borya jebe ženu. A trudio se rasturiti je valjda meni u inat. Nataša mu se napušila kurca, nalizala jaja i šupka, nagutala se njegove sperme a malo more sperme ispraznio je Rus u njenoj utrobi. Gurao joj je prst u guzicu, pljuskao je po dupetu, tjerao je da liže njegovu spermu sa stola i ona je na sve bespogovorno pristajala. Napokon smo morali krenuti kući i mojim poniženjima došao je kraj. Na rastanku je Nataša obećala Boryi kako će svakako u dogledno vrijeme posjetiti njega i njegove prijatelje, Fedora, Jurija i Demyana u Rusiji. Borya je pak obećao kako će samo zbog nje i iduće ljeto doći na Hvar.



Pozdravljajući se sa mnom jedva je skrivao cinički osmijeh koji mu je titrao na rubovima usana. Nataša i ja i dalje smo u braku. Ja i dalje marljivo radim i prilično sam uspješan u poslu. Više ne varam Natašu i dobro pazim da mi se takvo što ne omakne. No zato ona vara mene. Povremeno mi nabija rogovea a ja šutim i trpim. Naviknuo sam mada sam jedno vrijeme mislio uštedjeti nešto novca pa se odeliti u neki drugi grad i započeti život ispočetka. No sad sam se već pretvorio u pravog rogonju pa me ženina nevjera čak pomalo i uzbuđuje.

-Elvir

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE

1 komentar: