porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

19. srp 2016.

Tatinoj ženi volim svršavati po licu i jebati je u guzicu

Kada me tata upoznao sa svojom novom ženom istog časa bilo mi je jasno da je ona ništa drugo nego prvoklasna drolja. Bila je tek nešto starija od mene ali moj tata je vazda tražio žene mlađe od sebe. Ovo mu je već bio, uključujući moju mamu, četvrti brak. Moram priznati da sam dosta godina osjećao averziju spram tate zbog njegovih stalnih kurvanja. Napustio je kuću koja je u stvari bila njegova. Kupio je stan i tamo je živio sa svojim ženama.



A onda je i mama pronašla muškarca s kojim je odlučila nastaviti živjeti. Udala se i preselila k njemu. Nakon maminog odlaska tata se odlučio vratiti u kuću. Nije mu dugo trebalo pa da me upozna sa svojom novom ženom. Kazao je kako se zabavljaju već dulje vrijeme i kako su se vjenčali ali bez pompe i bez uzvanika. Ništa čudno kada je moj otac u pitanju. Isprava mi uopće nije bilo drago što je tata oženio nekakvu droljetinu i još je doveo u kuću. Uvjeravao me kako je ne bi dovodio u kuću da ne misli ozbiljno.

-Nisam više mlad i godine čine svoje. Dosta mi je ludovanja i želim se smiriti uz jednu ženu.- Rekao mi je. Djelovao je iskreno.



Ova se zvala Larisa i nije baš neka ekstra ljepotica ali nije ni tako loša. Dobra za jebanje, rekao bi ja. Iako mi je bilo jasno da je Larisa kurvetina koja je prošla sito i rešeto shvaćao sam da ona neće napustiti oca jer bila je bez novca i bez imovine a pored mog oca je imala sve što poželi. Kada sam tati rekao da su mu prethodne žene bile ljepše i privlačnije od Larise, on mi je tiho rekao:

-Ali sine moj, pojma nemaš kako se ova dobro jebe!- Tata je na nju pao onog trenutka kada mu je ponudila na obradu svoj šupak. Jebanje Larise u guzicu skroz ga je raspametilo.

Kada me tata pitao želim li s njima na more nisam odbio. U Pirovcu tata ima svoju kuću i tamo sam već kao doma.



Kada sam rekao da ću uzeti čamac i otići na meni dobro znanu divlju nudističku plažu Larisa je odmah živnula. Htjela je i ona na nudističku plažu. Tata je nevoljko pristao mada je i sam povremeno posjećivao tu plažu. Što se tiče mene i tate nije nam bilo neobično jedan drugoga vidjeti gole jer me još kao klinca tatica vodio na takve plaže a na užas moje mame koja za takvo što nije željela ni čuti.



Odmah po iskrcavanju iz čamca svukao sam se ne mareći za Larisino prisustvo. No nisam mogao ne zamjetiti s kakvim zanimanjem je Larisa gledala moj veliki kurac. Žena se fakat napalila i to se na njoj jasno vidjelo. Morao sam konstatirati da sad kada se skroz skinula i nije izgledala tako loše. Svo vrijeme boravka na plaži nastojala je moju pozornost skrenuti na sebe. Nešto bi mi pričala, smijuljila se blesavo a to što me tijekom razgovora često dodirivala rukom bio je jasan znak kako se želi zbližiti sa mnom. No najčešće je kriomice bacala pogled na moj kurac.



Po povratku u kuću tata je rekao kako ide u posjet prijateljima u Pakoštane. Tamo će biti mala fešta a i janjca će okrenuti na žaru. Larisa se namrštila rekavši kako je takve fešte baš ne zanimaju a osim toga jako je umorna i radije će se istuširati i otići na spavanje. Tati je čak bilo drago što je ona tako odlučila jer baš mu se nije nju vuklo sa sobom a ja jako dobro znam kako se moj tatica voli opustiti na tim feštama. Uglavnom se naždere i napije pa prenoći kod nekog od poznanika. Nisam uopće sumnjao da će i ovaj puta biti tako.



Dok se Larisa penjala na kat u svoju sobu bacila mi je jedan zavodljiv pogled. Ispratio sam oca pa otišao do grada kupiti neke stvari. Sreo sam neke poznanike pa se zadržao s njima na piću. Vratio sam se relativno kasno ali svjetlo na katu je još uvijek gorjelo. Znao sam da je drolja Larisa namjerno ostavila svjetlo i da neće imati ništa protiv toga da je posjetim.



Svukao sam se i samo u gaćicama popeo na kat. Oprezno sam otvorio vrata njene sobe, tj. spavaće sobe mog tate i Larise. Svjetlo je gorjelo ali Larisa je pokrivena plahtom spavala... barem se tako činilo. Zatvorio sam vrata ne baš tiho ali nije reagirala. Činilo se da je uistinu zaspala. Svukao sam gaće i stao ispred kreveta. Lagano sam rukom drkao kurac čekajući da Larisa otvori oči, no ništa se nije dogodilo.



Popeo sam se na krevet, raširio noge i kleknuo te se u tom položaju dovukao do Larisinih grudiju. Lagano sam joj sjeo na sise pazeći da je previše ne pritisnem. Tek tada je naglo otvorila oči i iznenađeno pogledala u moj kurac koji se tog trenutka nalazio vrlo blizu njenih usana. Što ako počne vrištati, ako zagalami i otjera me pa sve ispriča ocu? Na trenutak sam pomislio baš to.



No umjesto galame ili vrištanja njeno lice se razvuklo u osmijeh. Trenutak kao da je oklijevala a onda je ispalzila jezik i liznula glavić mog kurca. Sljedećeg trenutka otvorila je usta i dopustila mi da joj ga uguram... Jebao sam tu napaljenu drolju u usta i to s užitkom. Gurao sam joj ga duboko, sve do jaja a ona je samo iskolačila oči ne pružajući nikakav otpor. Sasuo sam gomilu sperme po njenom licu i dok sam je obilno zalijevo spermom ona se zatvorenih očiju zadovoljno smiješila. Kurcem sam je ispljuskao po licu i usnama a onda se ustao s nje, pokupio svoje gaće te napustio sobu.



Nisam želio da drolja pomisli kako mi je stalo do nje i kako će možda moći sa mnom manipulirati. Svojim ponašanjem želio sam joj poručiti što stvarno mislim o njoj. Tj. kako je smatram drocom koju ću jebati kada ja to poželim i kako poželim. Definitivno je upalilo. Tata se vratio tek sutradan oko osam sati ujutro. Bio je mamuran i boljela ga je glava. Larisa je spremala doručak i svako malo pogledavala u mene smješkajući se.



Tati nije bilo do jela i samo je kavu popio. Znao sam da će se povući u sobu gdje će u krevetu provesti većinu dana dok se ne oporavi. Tako je uvijek bivalo. Jedva sam čekao da se to dogodi ali to ničim nisam pokazivao. Želio sam Larisu jebati u guzicu i osjetio sam olakšanje kada je tata rekao kako se mora malo odmoriti. Popeo se stepenicama a ja sam završio doručak.

Pitao sam Larisu hoćemo li na kupanje. Slegnula je ramenima rekavši kako je njoj svejedno.


-Hoćeš li da odemo na plažu prije ili poslije?- Pitao sam je.

Stisnula je oči ne shvačajući moje pitanje:

-Kako to misliš prije ili poslije?-

-Pa želiš li da odemo na plažu prije ili nakon što te pojebem u guzicu?-

-Budalo blesava!- Rekla je smijući se.



Išli smo poslije. Izjebao sam je u šupak napunivši joj guzicu spermom do vrha. Nisam joj dopustio da ode u kupaonicu već je obukla dugačku laganu haljinu kako se ne bi vidjela sperma koja joj se iz šupka cijedila niz noge. Čim smo stigli na plažu odjurila je u more oprati guzu.

-Koji si ti odvratni perverznjak!- Rekla mi je po izlasku iz vode.

-To još nije ništa, draga moja mamice. Tek ćeš vidjeti kakav sam ja perverznjak i što ću ti sve raditi.- Odgovorio sam joj.

Zatresla je glavom lijevo-desno dajući mi time na znanje kako kao ne može vjerovati da sam uistinu takav, ali ni riječima kao ni gestom nije pokazla da ima nešto protiv onoga što je čeka u bliskoj budućnosti.



-Mogu li te zvati mama?- Pitao sam tijekom večere Larisu u tatinom prisustvu. Larisa se smijala a tata me iznenađeno pogledao. Pogledao sam tatu pitajući njega smijem li Larisu zvati mama. Sad se i on blago nasmiješio rekavši kako on nema ništa protiv i kako je njemu svejedno kako ću je zvati. Potom je pogledao Larisu čekajući što će ona odgovoriti.

Larisa se i dalje smješkala... Slegnula je ramenima i raširila ruke rekavši kako je i njoj svejedno i ako je baš želim zvati mama ona neće imati ništa protiv.



Rekoh da mi je drago zbog toga pa sam ustao rekavši kako sad moram pljubiti mamu. Zagrlio sam je i poljubio položivši kratko svoje usne na njene. Tata nije vidio moje ruke kojima sam Larisu uhvatio za dupe.

-Baš si lud, ali drago mi je da se tako dobro slažete.- Rekao je tata koji pojma nema da mu ženu sada redovito jebem u guzicu a svako malo istresem lijepu količinu sperme po njenom licu.



-Felix-

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)    




Nema komentara:

Objavi komentar