porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

25. kol 2016.

Gledao sam kako mi mamu jebu na stolu

Na povratku iz Selca gdje smo mama i ja proveli samo jedan, ali vrlo zanimljiv dan, zamolio sam je da opet svratimo do vikendice. Mislim da je znala, ako ne baš znala onda je svakako slutila, zašto želim da opet navratimo u vikendicu. U to rano proljeće još nije bilo vrijeme za dulji boravak na moru a obzirom da se vrijeme prilično pogoršalo odlučili smo se vratiti u Zagreb. No kako rekoh, poželio sam da još jednom svratimo do mamine vikendice.

Stigli smo i odmah po ulasku u kuću mama me pitala želim li da nešto spremi za jelo. Nisam uopće bio gladan.
-A što onda želiš? Hoćeš da skuham kavu ili čaj?- Pitala me s kiselim smiješkom na licu dok mi je rukom mrsila kosu.
-Želim da odeš gore u sobu. Istuširaj se i odjeni se kao i onog dana pa dođi dolje.- Rekoh joj.
-Kojeg dana? Na što misliš?- Pitala je iako je, u to sam bio siguran, vrlo dobro znala na koji dan točno mislim.
-Znaš ti dobro na koji dan ja mislim.- Odgovorio sam i shvatio da vrlo dobro zna jer više ništa nije pitala. Otišla je u sobu na kat bez riječi.

I uistinu se nakon nekih pola sata vratila odjevena, ako možda ne baš skroz isto ono vrlo slično, kao onog dana na koji sam mislio. Napolju je bilo ružno vrijeme. Puhao je ledeni vjetar a osim toga padala je i sitna kiša. Dakle stol ispred vikendice za svoj naum nisam mogao iskoristiti.
-Ništa zato. Poslužit će i ovaj stol u kuhinji.- Rekoh mami nakon čega sam joj doslovno naredio da se popne i legne baš onako kako je onog dana, poput zadnje i napaljene drolje, ležala na stolu ispred vikendice.

Bez imalo protivljenja učinila je ono što sam od nje tražio. Ležala je tu ispred mene, raširenih nogu i gole pičke baš poput kakve drolje što je u stvari i bila. Gurnuo sam joj prst u pičku, potom dva, pa tri... Gotovo da sam joj ugurao čitavu šaku u pičku i tek onda je glasno zastenjala. Pojebao sam je tu na tom kuhinjskom stolu, ne toliko zbog uzbuđenja koje bi me prožimalo, koliko zbog želje da joj pokažem i dokažem kako je od sada pa na dalje ništa više nego moja pokorna i poslušna kuja.

A sve je počelo jednog, za mene, već uobičajnog jutra.
Opet me, i tog jutra, probudila glasna svađa mojih roditelja. U stvari tata je bio taj koji je urlao što mamu nije previše diralo.
-Stara kurvetina, nimfomaka, drolja... Kako te nije stid?! Već si tri puta baka a još se ponašaš kao zadnja drolja?!-
Otprilike su tako glasile riječi koje je tata upućivao mami. Meni je više bilo zlo od tih njihovih verbalnih eskapada koje su postale učestala pojava.

Čuo sam glasno lupanje vratiju što je značilo da je tata napustio kuću. Spustio sam se u prizemlje i otišao u kuhinju. Nadao sam se da je mama skuhala kavu ali nije. Izašao sam na hodnik i viknuo:
-Dobro mama, zašto nisi skuhala kavu?-
-Skuhaj si. U čemu je problem?- Čuo sam kako mi mama odgovara. Bila je u svojoj sobi, sjedila ispred ogledala i šminkala se. To što ju je tata malo prije izvrijeđao na pasja kola na nju nije ostavilo nikakvog traga. Mirno se šminkala spremajući se za izlazak.

Zamolio sam je da se više prestanu derati se od ranog jutra na što mi je odgovorila kako se ona uopće nije derala a i njoj je već pun kufer tatinih ljubomornih ispada. No budimo iskreni, tata je bio u pravu. Mama ga je uredno godinama varala i nabijala mu rogove i to su valjda svi koji su ih poznavali dobro znali. Naravno, znao sam i ja ali jednostavno sam oguglao i baš mi je bilo svejedno.

Skuhao sam kavu i mama je ušla u kuhinju gdje je stoječki krenula ispijati netom skuhanu kavu.
-Znaš sine, i meni se već tvoj stari popeo na vrh glave. Zato sam odlučila ovaj vikend malo otići do naše vikendice, a možda odem i do mora, u Selce-

E sad mi smrklo... Naime ovaj vikend ja sam s trojicom prijatelja odlučio otići do vikendice. Samo nas trojica. Malo pobjeći od svakodnevice, popušiti koji džoint i malo se opijati. Rekoh joj kako vrlo dobro zna da sam ja s prijateljima planirao otići do vikendice.
-Pa što? Ja vam uopće neću smetati. Nećete ni znati da sam tamo.-
Rekla je to, odložila šalicu do pola ispijene kave pa napustila kuću.
Inače mamina obitelj bila je prilično bogata. Posjedovali su mnogo zemlje i nekretnina. Većinu toga mama je prodala. Maminim novcem izgrađena je i ta vikendica blizu slovenske granice a i stan koji je kupila na moru bio je kupljen njezinim novcem. To je dodatno ljutilo mog oca koji je potjecao iz obične radničke obitelji i nije posjedovao gotovo pa ništa.

Kada sam prijateljima, Damiru, Darku i Željku, rekao kako u vikendicu ide i moja mama Kornelija nisu bili previše razočarani. Iako to nikada nisu otvoreno rekli dobro sam znao da se njih trojica pale na moju mamu. Mada je mama već bila gospođa u više nego zrelim godinama još je palila mušku maštu. Tim više što ju je pratio glas radodajke i vrhunske jebaljke.

I uistinu je izgledalo kako nam mama u vikendici neće biti smetnja. Mi smo zauzeli prizemlje dok se ona smjestila na katu. Već je počelo proljeće i dani su bili krasni i sunčani. No tu blizu slovenske granice još je po brdima oko vikendice bilo nešto snijega. Mama je rekla kako će se malo sunčati gore na balkonu jer dan je bio krasan i treba ga iskoristiti.

Dakle izlet je bio zamišljen kao muška zabava i tako je krenulo. Tim više jer je Željku bio rođendan. Uistinu sam popio dosta toga a k tome i pomiješao pića. Udarilo me tako jako da više nisam bio u stanju stajati na nogama. Nekako su me odvukli do wc-a gdje sam se divljački ispovraćao. Potom su me odnijeli do sobe i spremili u krevet. Vrata sobe ostala su otvorena i činilo mi se kao kroz maglu i iz daljine čujem mamin smijeh. Pričala je o nekakvom drkanju...
-Uistinu mi se gad izdrkao po nogama!-

Probudio sam se a glava mi je pucala od bolova. Mučnina u želucu bila je strašna. Što mi je ovo trebalo, mislio sam. Zatvorio sam oči i činilo mi se kako se čitava soba okreće zajedno sa mnom na krevetu. Pokušavao sam se prisjetiti detalja od prošle noći i opet mi se negdje u podsvijesti pojavio mamin glas i to kako priča o nekakvom drkanju. No bit će da sam to sanjao, mislio sam.

Najprije sam uspio sjesti. Nakon par minuta ustao sam a mučnina u želucu se pojačala... Trebalo mi je zraka. Doteturao sam se do prozora i otvorio ga. Zapuhnuo me zrak iz vana i osjećao sam kako mi je malo bolje. A onda pogledah prema dolje... Dolje, vani na stolu, ispred ulaza u podrum, a tek nekoliko metara od mene, moj prijatelj Željko jebao je moju mamu. Ležala je na stolu široko razmaknutih nogu a Željkova dlakava guzica gibala se naprijed-nazad.

-Uuuuuuh...oooohaj!- Ispustio je otprilike takav uzdah što je imalo za značiti samo jedno. Svršio je u pički moje mame. Izvukao je svoj sluzavi kurac iz njene rastvorene pičke i udaljio se. Prije nego je mjesto između nogu moje mame zauzeo Damir ona je na trenutak pogledala prema gore i vidjela me na prozoru. No to je uopće nije omelo u tome da u sebe usiše Damirov kurac. Moji prijatelji razvaljivali su moju mamu i to pred mojim očima. Nisam imao snage stajati i vratio sam se u krevet. Zaspao sam sa slikom mame i njezine razvaljene pičke.

Kada sam se ponovo probudio pored mene je sjedila mama a na stoliću se dimio svježe skuhani čaj. Odmah sam se sjetio redaljke na mami i prvo što sam pitao bilo je gdje su Damir, Darko i Željko a mama je kazala kako su otišli. Vratili su se u Zagreb.
-Čekaj... A zašto sam ja ostao?-
-Tebe vodim sa sobom na more. Idemo malo do Selca, na dan-dva. Vjerujem da će ti goditi morski zrak.-

Gledao sam je kroz stisnute vjeđe i jako dobro znao zašto me mama odlučila počastiti izletom na more.

Išli smo njenim autom a seks na stolu ispred vikendice uopće nismo spominjali. Vozili smo starom cestom i mama se zaustavila ispred nekog restorana koji je nudio domaće specijalitete. Rekoh kako nisam gladan ali mama je kazala kako ovdje imaju odličan vinski gulaš a to će mi prijati i pomoći da se do kraja oporavim.

Došli smo do Selca i raspakirali se u maminom stanu. Odlučio sam malo prošetati jer dan je bio lijep i sunčan mada su se iz daljine valjali tamni oblaci a vjetar je puhao sve jače. Mama je rekla kako će ostati i opet se malo sunčati. Otišao sam do prvog kafića, naručio kavu i nazvao Željka.
-Dobro, koji ste to kurac napravili?- Pitao sam ga.
Kratko je šutio prije nego je rekao:
-Sorry prijatelju.-
Potom mi je ispričao kako sam se napio a mama se spustila dolje kako bi vidjela što se događa. Ponudili su je pićem i nije odbila. Malo napušeni i već prilično pijani počeli su pričati o seksu. Damir je bio dovoljno pijan da joj prizna kako je mnogo puta drkao na nju, moju mamu. Onda su to priznali i on, Željko, pa i Davor.

Potom je ona provocirala želeći da joj pokažu kako su to drkali. I krenulo je drkanje... Spermom joj je Davor zalio noge i prste na nogama. Sve je izgledalo da će na tom drkanju i završiti. Ona se vratila na kat a oni su pozaspali. Ujutro im je bilo neugodno i odlučili su joj se ispričati. Pozvali su je da siđe na kavu i piće i ona je sišla. Očito da je bila napaljena jer počela ih je provocirati svojim ponašanjem.

Izašla je napolje želeći malo obići okolicu. Davor je krenuo za njom... Prošlo je neko vrijeme kada su on i Damir shvatili da se vani nešto događa. Izašli su a Davor je na stolu jebao moju mamu. Kada je svršio mama nije pokazivala namjeru ustati sa stola... Onda je uletio on, Željko, a na kraju i Damir.
Zamolio sam ga da se pobrine kako o tome ne bi pričali u kvartu i on je obećao kako se to neće dogoditi mada sam ja sumnjao u to.
Vratio sam se u stan a mama se kako je i rekla sunčala na balkonu. Bila je gola i vidjevši da sam se vratio bez neke velike žurbe ogrnula se kućnim ogrtačem. Ušla je unutra i nakon malo okolišanja počela priču:
-Čuj Martine... Jebiga sad. Dogodilo se što se dogodilo. Ja se samo nadam da se ti nećeš ljutiti na mene.-
-A što ako se po susjedstvu i kvartu počne pričati o tome? A još ako stari za to čuje?- Pitao sam je.
-Ma uvijek možemo reći kako su dečki to izmislili. Uostalom i ti si bio s njima i možeš reći da da su sve izmislili.-

Rekavši to ustala je od stola a ogrtač joj se razmaknuo. Mislim da to nije bilo slučajno. Obgrlila me rukama oko vrata i poljubila u kosu. Istovremeno me dodirivala bradavicama svojih razgolićenih sisa. Opet mi se u mislima pojavila slika njene rastvorene i sluzave pičke... I gle vraga... Meni se sad kurac počeo dizati.

Zavukao sam ruku ispod ogrtača i obgrlio je oko golog struka. Mama je i dalje bila polusagnuta i držala ruke oko mog vrata. Ruku sam oprezno spustio na njeno golo dupe a ona nije ni trepnula. Mazio sam njene guzove i to me skroz napalilo. Dobro je znala što čini i zašto to čini. Pogledao sam njene sise i rekao kako me uopće ne čudi to što su se dečki zapalili. Tek tada se uspravila i rukama podbočila bokove. Izbacila je sise naprijed i uz široki osmijeh na licu pitala smatram li uistinu da ima dobre sise. Objema rukama uhvatio sam je za dude i stao ih maziti. Nije reagirala.

-OK mama, sad bi bilo dosta jer ću i ja morati na wc ali ne zbog pišanja.- Rekoh.
-Misliš zbog drkanja, zar ne?- Rekla i glasno se nasmijala.
-Postoji i bolji način od drkanja.- Dodala je.
Kleknula je ispred mene, raširila mi noge pa se dublje uvukla između njih. Raskopčala mi je hlače i izvukla kurac. Jebalo mi se u tom trenutku što je to moja mama i što se upravo sprema popušiti mi kurac.

I popušila mi ga je. Osjetila je stara iskusna kuja da sam na vrhuncu... Izvukla je kurac iz ustiju i krenula ga drkati rukom... Sperma je obilno zašpricala njene sise.

U međuvremenu nebo se skroz naoblačilo i počela je padati kiša. Nakon što se mama istuširala i odjenula predložila je da krenemo kući jer po ovakvom vremenu tu se uistinu ne isplati boraviti. Nisam imao ništa protiv. Da, mama me počastila pušenjem kurca i nisam bio na čisto što je točno time željela postići. Ako je mislila da je time kupila moje povjerenje i da je to kraj grdno se prevarila. Stoga sam joj i dao na znanje kako želim da opet svratimo do vikendice. A tamo se dogodilo ono što sam na početku priče opisao.

I što reći osim da je to bio jedan novi početak jednog divnog prijateljstva između mame i mene a to intimno prijateljstvo nastavilo se i po povratku kući. U zadnje vrijeme i tata se primirio. Jedan od razloga je i taj što je do sada bio uvjeren kako mama u vikendicu odlazi zbog toga što tamo provodi vrijeme s nekim od svojih ljubavnika. No sada kada mama i ja zajedno odlazimo u vikendicu gdje provodimo dva do tri dana tati je laknulo jer to znači da mama tamo ne dovodi nekog od svojih jebača. A kako bi tek poludio da zna kako sam ja sada mamin jebač... O tome se ne usudim ni razmišljati.

Osim toga i moja tri frenda šute o onome što se u vikendici između mame i njih dogodilo. Šute ali ta šutnja ima svoju cijenu. Barem jednom mjesečno mama ih odveze u vikendicu. Ne pada njoj to teško. Jako dobro znam da joj itekako paše to što je s vremena na vrijeme razvale tri mlada i napaljena pastuha.

-Martin- 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 


3 komentara:

  1. Dobra i zanimljiva erotska priča sa vrlo jebežljivom mamom u glavnoj ulozi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra i zanimljiva erotska priča sa vrlo jebežljivom mamom u glavnoj ulozi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrlo dobra mama. Dobro izgledaa.Prava Sexy bomba!

    OdgovoriIzbriši