porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

16. kol 2016.

Jebali su me u usrani šupak

-Da, doživjela sam upravo to što naslov ove priče kaže. Ako vam je to previše bizarno ili vam se možda gadi onda jednostavno preskočite čitanje ove moje priče.



Plakala sam dok me neki divljak rošava lica vukao za kosu uz stepenice prema drugom katu gdje se nalazio Krunin stan. Tog snažnog tipa rošava lica čije ruke su bile ukrašene ružnim tetovažama nisam poznavala. Iza mene je hodao Kruno i njegov prijatelj Alen. Alena sam poznavala jer on me nekoliko puta pojebao u prisustvu Krune a jebali su me i zajedno.



-Hajde, hajde, kurvo ne cmolji! Koji kurac plačeš? Tek ćeš sad plakati, mater ti jebem.-

Govorio mi je Kruno.

-Sad ćemo te jebati kao zadnju krmaču... I to samo u šupak. Razvalit ćemo ti šupak kurvetino. Nakon jebanja oprat ćeš nam kurčeve od svojih govana koji će na njima ostati.- Dalje je govorio Kruno.



-Pa i ne mora nam prati kurčeve. Ako joj ne smeta pušiti kurac s okusom svoga dreka.- Rekao je Alen na što su se sva trojica grohotom nasmijali. A meni je dupe uistinu bilo puno dreka jer malo je nedostajalo da se bukvalno ne userem od straha koji me prožimao tog trenutka. Grčevi u želucu postajali su sve jači i hitno sam trebala na wc. Dlaka je nedostajala da se ne userem u gaćice. I ma koliko god vam ovo grubo, bizarno ili brutalno zvučalo, a možda vam se i gadi, to je bila istina.



Znate, prošla sam pedesetu godinu života. Odgojila dvoje prekrasne djece. Bila sam vjerna i odana žena koja se brinula za kuću i obitelj. Onda sam se jednog dana pogledala u ogledalo i shvatila kako je vrijeme proletjelo. Nisam više bila mlada i bez obzira što mi u životu gotovo ničega nije nedostajalo shvatila sam kako kao žena gorim. Željela sam ono što mi je jedino sve ove godine nedostajalo. Seks! Željela sam se jebati i uživati u seksu. Moj muž u životu sve mi je pružio ali seks s njim bio je apsolutna nula. Posao, nogomet, društvo... Sve mu je to bilo prije mene i seksa sa mnom.



Odlučila sam bez pardona s njim o tome otvoreno porazgovarati. Na moje čuđenje on je odreagirao posve mirno i staloženo. Čak je iskreno i skrušeno priznao da me sve ove godine neopravdano zapostavljao i da mu je žao zbog toga.

-Gle, draga moja, ako imaš potrebu naći ljubavnika ja se neću buniti.-

Tako je rekao moj muž Emil a meni je došlo da vrisnem od sreće i da ga poljubim.



I pronašla sam ljubavnika. Ne jednog nego sam ljubavnike mijenjala kao na traci. Nije mi nikakav problem bio pojebati se i sdvojicom muškaraca istovremeno. U stanu, hotelu, motelu u autu... Nisam birala ni vrijeme a ni mjesto. Postala sam prava raskalašena droca. Promijenila sam frizuru, počela sam odlaziti u teretanu, promijenila sam i način odijevanja... Postala sam druga i drukčija žena. Tek tada shvatila sam koliko sam bila gladna kurca i jednostavno sam sve te prohujale godine željela nadoknaditi. Emil me ništa nije propitkivao, ništa mi nije prigovarao i jednostavno se pravio kao da ništa ne primjećuje. Takvog muža rogonju bi svaka žena poželjela, mislila sam tada.



Sve je bilo u redu dok jedne večeri Emil u kuću nije doveo Krunu. Kruno se nije zadržavao. Moj muž dao mu je neke projkte i nacrte nakon čega je Kruno otišao. No način na koji me Kruno odmjerio od pete do glave u meni je izazvalo trnce. Iako sam ga vidjela na kratko svidio mi se taj relativno mladi muškarac. Koketno sam ga pogledala i zavodnički mu se osmijehnula.



Nakon što je Kruno otišao Emil mi je rekao:

-Vidio sam kako si pogledala Krunu.-

-I???- Pitala sam.

-Savjetovao bi ti da se kloniš te budale. On nije baš normalan.-

Nasmijala sam se misleći kako se kod mog muža probudilo zrno ljubomore. Pitala sam ga kako to misli kada kaže da Kruno baš nije normalan?

-Divljak je on. Pravi divljak. Kažem ti, kloni ga se.-



Umjesto da poslušam muža ja sam se tek tada zapalila za tog, kako je on rekao, divljaka. No možda između Krune i mene ne bi nikada ništa bilo da me on nije nazvao nakon nekoliko dana. Znala sam kako je zvao zbog mene iako je tražio Emila i to mi je imponiralo. Osim toga da je trebao mog muža zasigurno bi ga nazvao na posao ili na mobitel a ne na kućni telefon. Svidjelo mi se što Kruno nije previše okolišao. Rekao je kako bi volio sa mnom otići negdje na piće i ja sam pristala. Emilu ništa nisam spominjala.



Tako je, ukratko rečeno, započela moja seksualna avantura s Krunom. A što reći... Kruno je bio vrhunski ljubavnik. Maštovit, strastven i nepredvidljiv što mi se posebno svidjelo kod njega. Činilo mi se da s njim proživljavam drugu mladost. Bilo je ludo i uzbudljivo jebati se s Krunom negdje na javnom mjestu. Pristajala sam na njegove luckaste ideje i čak sam uživala u njima. Tjerao me npr. da pišam na javnom mjestu, da mu popušim kurac u kinu, parku ili nekom mračnom haustoru.



Jebao me je divlje i žestoko, čak brutalno, kao nikada ni jedan muškarac do tada. Mislila sam tada kako ga je zbog toga moj muž Emil nazvao divljakom i uopće mi nije bilo žao zbog toga. Polako ali sigurno Kruno me uvlačio u svoje bizarne igre. Tražio je da pišam po njegovom kurcu... Činila sam to i bilo mi je zabavno. No kada je on poželio pišati po meni bilo mi je manje zabavno ali sam pristala i na to. Želio je da ga umjetnim kurcem jebem u guzicu a onda je bilo logično da to on počne činiti i meni. Osim što mu jebanje mene u guzicu postalo normalno i redovito u šupak mi je gurao razne predmete.



A onda je postao posesivan preko svake mjere. Gotovo da sam s njim provodila više vremena nego kod kuće. Jebao me ujutro, popodne, navečer... Uskoro me više nije puštao kući već bi morala prenoćiti kod njega. Potom je u stan doveo prijatelja Alena. Jebala sam se njima istovremeno i mislila sam kako je to tek prolazan hir i kako uopće nije loše probati i takvu vrstu seksa gdje te jedan jebe u pičku a drugi u guzu ili da te jedan praši u pičku a drugome pušiš kurac. No uskoro više nisu bila samo dvojica. Sad sam se morala istovremeno jebati s njima trojicom. Žestoko pljuskanje po guzici i brutalno natezanje mojih bradavica postali su redoviti i sastavni dio naših seksualnih igrica. Guzica, sise, bradavice, bedra... Sve je bilo puno ugriza, modrica i masnica. Nazivali su me kurvom, starom droljom, kujom... Uredno su pišali po meni. Raširili bi mi šupak i pišali u njega. Kruno mi je otvoreno rekao kako sam njegova wc školjka i gotovo svakodnevno mi je pišao u usta. Više ništa nije bilo zabavno a ni uzbudljivo. Prolazila sam pakao i željela se izvući iz toga. Jednog dana skupila sam dovoljno hrabrosti i otvoreno rekla Kruni kako je gotovo. Poludio je.



Ugurao me u auto i uz najružnije psovke odvezao me negdje u šumu kraj nekakvog nogometnog igrališta. Kasnije sam shvatila da se taj dio zove Grad Mladih. Izvukao me iz auta i naredio mi da se skinem do gola. Moju odjeću ubacio je u auto a onda je skinuo remen s hlača i njime me izmlatio po čitavom tijelu. Potom me natjerao da kleknem i nakon što mi je nekoliko puta pljunuo u šupak pojebao me u guzicu. Nakon što me brutalno pojebao sjeo je u auto ostavivši me posve golu usred šume. Od mjesta gdje sam se nalazila pa do ceste nije bilo daleko ali kako sam posve gola i puna masnica mogla izaći na cestu i zaustaviti neki auto. Bila sam očajna, ponižena i jadna. Plakala sam ne znajući što sada. Uzeo mi je i mobitel tako da nikoga nisam mogla ni nazvati.



Vratio se po mene nakon nekoliko sati. Odvezao me k sebi u stan gdje su me dočekla trojica njegovih prijatelja. Sva četvorica izredali su se na meni. Na kraju mi je Kruno rekao kako sam još dobro i prošla i kako mi neka ne pada na pemet da prekidam s njim jer ću drugi put uistinu najebati jer ovo što sam prošla nije ništa u odnosu na ono što me čeka ako opet budem drska i bezobrazna, kako je on to rekao. Ovo je, ponovio je to nekoliko puta, bila samo opomena. Narednih nekoliko mjeseci i dalje sam održavala vezu s Krunom. Bila sam u silnom strahu i nisam znala kako se izvući iz ove paklene veze. Iako Emilu nisam ništa govorila on je primjetio da sa mnom nešto nije u redu.



Promijenila sam broj mobitela i preselila se k sestri koja je živjela na periferiji. Molila sam Emila za razumijevanje ne želeći mu ništa pričati. Prošla su gotovo tri mjeseca i nadala sam se kako je ova epizoda s Krunom završila zauvijek. Bila sam u tramvaju zadubljena u svoje misli kada sam doslovce pretrnula od straha. Glas iza mene bio je Krunin... Pronašao me i prožeo me neopisiv užas. Posve nemoćna i jadna izašla sam s njima na prvoj tramvajskoj postaji. Keseli su mi se u lice a meni su noge drhtale i imala sam osjećaj da ću se onesvijestiti. Kruno je pozvao taksi koji je stigao kroz nekoliko minuta i odvezao nas do zgrade gdje je Kruno živio.



Vukli su me poput krave a ja sam se krajnjim naporom suzdržavala da se u bukvalnom smislu te riječi ne userem. Zasigurno ste čuli izreku "usrati se od straha"... To se upravo meni događalo. Ušli smo u stan i jedino što sam tog trenutka željela bilo je otići u wc i isprazniti se. No mojim mučiteljima to nije padalo na pamet. Zlurado su se cerekali uživajući u mojoj muci. A onda je Kruno odnekuda donio plastičnu kantu i stavio je na sred sobe.

-Evo tu seri kurvetino!-

Gledala sam kantu ne mogavši vjerovati da mi se ovo događa. Grčevi u želucu postali su još jači i više nisam imala izbora. Zadigla sam haljinu, spustila gaćice i čučnula iznad kante. Iz moje guzice u kantu je šiknula rijetka smeđa tekućina... Smijeh trojice muškaraca postao je glasniji... Uživali su u prizoru.



Alen je nakrivio glavu i namrgodio se zbog mirisa ili bolje rečeno smrada koji se proširio sobom. Kruno se i dalje smijao ali je kažiprstom i palcem stisnuo nosnice. Iz moje guzice šibalo je u kantu kao da pišam... Onaj rošavi u licu i s tetovažama po rukama jedini nije pokazivao znakove gađenja. Čak je zadigao rub moje haljine ne bi li bolje vidio kako iz mog šupka curi u kantu. Izvukao je kurac iz hlača i drkao ga gledajući moj usrani šupak...



Gurnuo me naprijed i ja sam onako raširenih nogu posrnula pa se opružila po podu. Rošavi je stao iznad mene pa me obujmio rukama oko struka. Bila sam na koljenima a rošavi je nastojao u moju guzicu ugurati svoj kurac. Urlala sam dok je rošavi gurao kurac u, od govana, sluzavi šupak. Dlanovima ruku oslonila sam se o zid dok me rošavi divljački jebao u guzicu. Svršio je u mojoj guzici pa uz glasan smijeh izvukao smrdljivi kurac želeći mi ga sad gurnuti u usta. Sjedila sam na podu i vrtjela glavom lijevo-desno nastojeći izbjeći primiti u usta kurac zamrljan govnima iz moga dupeta.



-Daj pusti drolju neka se ide oprati. Zgadila mi se. Usmrdjela je čitav stan.- Rekao je Kruno. Tek tada se rošavi odmaknuo od mene.

-Uzmi kantu i isprazni je pa se operi, đubre jedno usrano!- Dodao je Kruno.

Uzela sam kantu s poda pa se zaputila u wc. Uzela sam i torbicu na što nisu obratili pozornost. Unutra mi se nalazio mobitel. Dok sam išla prema wc-u osjećala sam kako mi se niz noge cijede ostaci mog proljeva pomiješani sa spermom ružnog rošavog tipa.



Nazvala sam Emila jer nisam vidjela drugog načina da se izvučem iz ove krajnje ponižavajuće situacije. Ukratko sam mu objasnila gdje se nalazim i zamolila ga da mi pomogne. Već desetak sekundi kasnije Emil je nazvao Krunu. Na brzinu sam se oprala koliko je to bilo moguće a vrativši se u sobu zatekla sam Krunu s mobitelom u ruci i ciničkim smiješkom na licu. Ustao se i prišao mi:

-Onaj tvoj pederko od muža mi prijeti policijom!-

Spustila sam pogled a istog trenutka Kruno mi je odvalio šamar.

-Hajde kurvetino, pokupi svoje stvari i briši prije nego te prebijem i budi sretna što te nisam natjerao da pojedeš ona govna iz kante!-



Nije mi trebao dva puta ponavljati. Izjurila sam iz stana i nedaleko od zgrade dočekala Emila. Od tog dana Kruno mi se više nije javljao. Bila sam zahvalna Emilu jer me ništa nije pitao. Trebalo mi je nekoliko tjedana da se oporavim. Jedno vrijeme nigdje nisam izlazila i strepila sam od mogućeg susreta s Krunom. Danas sam opet žena koja ima ljubavnika ali nikada više neću ponoviti onakvu grešku kakvu sam počinila s Krunom. Bila mi je to životna škola koju ću pamtiti dok sam živa.

-Katarina- 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

1 komentar:

  1. Dobra er. Priča. Gospođu su dobro poseksali. Dobila je što je tražila !

    OdgovoriIzbriši