porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

9. kol 2016.

Mama me izliječila od impotencije-sex terapija

U mojoj obitelji u doslovnom smislu te riječi vladao je matrijahat. Za one koji možda ne znaju matrijahat je oblik društva u kome vlast drže žene, a posebno majke.
Moja majka Agneza je jedna čvrsta, beskompromisna, stroga i dominantna žena. Odrastao sam u toj i takvoj obitelji i uz takvu majku i oca koji je bio i ostao sušta suprotnost majci, pravi šonjo. Mama je bila ta koja je vodila glavnu riječ u svemu i u svakom pogledu, a tata je šutio i slušao.

Ja sam bio isti kao i otac. Respektirao sam majku, čak sam je se i bojao, bespogovorno je slušao i uvijek spremno izvršavao njene želje. Jedino je sestra, koja je starija od mene, bila spremna ući u konflikt s mamom. Ona je naslijedila dobar dio njene naravi a ja očeve. Što je sestra bivala starija to su verbalni sukobi između njih dvije bili učestaliji. Čim se sestri pružila prilika ona je napustila rodnu kuću i osamostalila se.

Ja se naprosto nisam imao snage oduprijeti majci i moram priznati da me pretvorila u pravog mazohista koji je čak počeo uživati u njenoj strogoći i dominaciji. Ipak se dogodilo da se zaljubim i nakon nekog vremena oženim. Majci to moje vjenčanje nije bilo po volji ali do vjenčanja je ipak došlo.

Sa ženom sam živio u obiteljskoj kući i bilo je posve logično da između moje žene i majke dođe do konfrotacija. To je bio samo jedan od problema. Drugi pa i veći problem bio je moj problem s erekcijom. Erekciju sam doživljavao rijetko i kratko bi trajalo. Ipak je nekako moja žena zatrudnjela i rodila kćer.

Seksualni odnosi sa ženom i prije rođenja kćeri nisu bili nešto posebno a nakon poroda su se skroz prorijedili što je čak i blago rečeno. Na moj užas shvatio sam da erekciju doživim tek onda kada na mjestu žene zamislim mamu. U početku me to užasavalo a kasnije sam to prihvatio kao nešto neminovno.

Uz takvu dominantnu majku i ženu koja tu dominaciju nije mogla trpjeti moralo je doći do razvrgnuća braka. Nisam želio poslušati ženu i otići u podstanare pa je ona uzela kćerku i napustila me. Ocu su trebale sve te silne godine da i on napokon pukne. Jednog dana jednstavno se preselio u potkrovlje kuće i prekinuvši svaki odnos s mamom započeo novi život. Osim toga sad je već bio u mirovini pa je dobar dio vremena provodio na svom malom imanju u selu gdje je i rođen.

Posjećivao sam ga povremeno na tom njegovom imanju pa smo zajednički odlazili na pecanje. Otvorio mi je dušu i mnogo toga ispričao o životu koji je vodio s majkom. Ono što me posebno zaintrigriralo bila priča o njihovim ljetovanjima. O tome nisam znao mnogo osim da su svako ljeto odlazili u Istru. Tamo bi odsjedali u nudističkom kampu i to samo po sebi ne bi bilo posebno zanimljivo da mi nije rekao zašto su u stvari odlazili među golaće.

Mama si je tamo davala oduška preko svake mjere. Gotovo svakodnevno bi se jebala s drugim muškarcem kao i s drugim bračnim ili ljubavnim parovima. U posljednje vrijeme, valjda zato jer je ostarila, posebno su je zanimali mlađi muškarci. Otac je bio tu kako bi joj pravio društvo ali ništa više od toga osim što je ponekad tražila da je fotografira dok se ona jebe s drugim muškarcima. Šokirao me tom pričom a uvjeravao me kako ni sad, kada je već u podmaklim godinama, nije ništa drukčija ni ništa bolja. Uskoro sam se uvjerio da je tome uistinu tako.

Jednostavno mi je rekla kako od mene očekuje da s njom pođem na ljetovanje. Nije pitala želim li. Podrazumijevalo se da ništa ne pitam.

Tek na putu do mora objasnila mi je neke stvari. Naravno, opet smo išli, ne u nudistički kamp, već u apratman koji se nalazio vrlo blizu tog kampa. Od mene je tražila da nikome ne govorim kako sam ja njezin sin. Predstavljat će me kao svog mlađeg prijatelja.

I uistinu je tako i bilo. Vrlo brzo po dolasku u mjesto srela se sa pozanicima koji su tu također redovito dolazili. Većinom su to bili parovi. Svima je objašnjavala kako je muža ostavila doma a došla je s prijateljem, a to sam u stvari bio ja. Shvatio sam kako svi oni misle da sam ja njezin mlađi ljubavnik. Prihvatio sam njenu odluku bez pogovora kao i uvijek.

Pratio sam je na nudističku plažu gdje se ona bez problema skidala do gola u mom prisustvu. Uopće nije marila za mene. Ni malo je nije brinulo to što je vidim posve golu. Za razliku od nje ja sam izbjegavao svući se do gola iako me ona nagovarala.

Uvjerio sam se da je tata bio u pravu. Mama se bacala na muškarce poput stare pohotne i napaljene kuje. Jebali su je na samoj plaži, u moru ali i u apartmanu. Mama je uživala u seksu ne brinući se zbog toga što većini toga ja osobno svjedočim svojim prisustvom.

Navečer bi uglavnom izlazila sama. Ja bi otišao u šetnju gradom ili bi ostao u apartmanu. Sve dok jedne večeri nije u apartman dovela jedan bračni par. Plan je bio da se ona pojebe s muškarcem a njegova žena trebala se pojebati sa mnom. Nisam mogao... Nije išlo. Jednostavno se nisam mogao opustiti i uzbuditi i opet nisam mogao doživjeti erekciju. Molio sam je da mi takva iznenađenja više ne priređuje.

Sutradan na plaži pitala me što se sa mnom događa? U čemu je problem? Zašto se ne želim upustiti u seksualni odnos s nekom od žena kojih ovdje ima dosta i koje bi to rado sa mnom učinile. Bilo mi je neugodno i želio sam svakako izbjeći razgovor na tu temu. Mama je bila uporna. Nanjušila je nešto i nije odustajala. Inzistirala je da napokon skinem gaćice. Doslovno mi je naredila da se skinem.

Svukao sam gaćice i uistinu se nisam osjećao ugodno posve gol pred mamom koja je također bila gola. Oči su joj se raširile vidjevši da imam prilično veliki kurac.
Nasmijala se rekavši da sam baš lijepo obdaren i kako je prava šteta takav alat ne staviti u funkciju.
-Sad kada te vide žene na plaži nećeš se moći izvući.- Rekla je uz smijeh.
Želeći izbjeći takve bliske susrete s drugim ženama odlučio sam se manje zlo, kako sam mislio. Priznao sam mami da imam problema s erekcijom.
-Molim?!- Zinula je od čuda.

Kako, zbog čega, ma nije moguće... Govorila je.
-Zar baš nikako i nikada ne možeš doživjeti erekciju?- Pitala je.
-Mogu, ali...-
-Što ali, reci mi!-
-Mogu jedino kada tebe vidim golu.- rekao sam i istog trenutka poželio propasti u zemlju.
-Zašto sam to rekao? Što mi je to trebalo.- Razmišljao sam.

Nije reagirala burno niti me prekorila a nekako sam očekivao da će poludjeti kada joj to kažem, no nije.
Ležali smo goli jedno pored drugog i pričali o mom problemu. Ispričao sam joj kako u kontaktu sa ženama jednostavno ne osjećam ništa. Nema uzbuđenja i nema erekcije.

U jednom trenutku ustala je i uzela ručnik.
-Dođi.- rekla mi je.
Uzela me za ruku i potražila mjesto gdje nije bilo kupača u blizini. Rasprostrla je ručnik i sjela pokazavši mi rukom da se smjestim pored nje.

Rukom me krenula milovati po prsima, trbuhu, bedrima... Vrhom noktiju prelazila mi je preko golog tijela i to me je opustilo i jako mi je godilo. Napokon je ruku lagano položila na moj kurac... Mazila ga je a onda lagano počela drkati. Kurac mi je buknuo. Ubrzala je drkanje i ja sam zatvorio oči i počeo prigušeno stenjati jer doslovno sam osjetio kako sperma brzinom munje kreće iz jaja i klizi kroz moj kurac da bi napokon doživio pravu erupciju poput vulkana. Iz mog kurca liptala je sperma u impozantnim količinama.

Otvorio sam oči a mama je bila nagnuta iznad mene i smiješila se:
-Izliječit ću ja tebe.- Rekla je a doskora sam se uvjerio kako je to uistinu i mislila.
Navečer smo oboje ostali u aprtmanu. Na njezin zahtjev oboje smo bili posve goli. Goli smo i večerali. Nakon večere mama je ugasila tv i upalila radio. Uzela me za ruku i podigla od stola. Plesali smo goli i pripijeni jedno uz drugo... Pripijen uz njeno golo tijelo opet sam doživio erekciju.

Nije gubila vrijeme... Kleknula je ispred mene, uzela moj kurac u ruku i usnama obujmila glavić. Rukom ga je lagano drkala dok je usnama i jezikom obrađivala vrh moje velike batine. U jednom trenutku doslovno je razjapila usta i na moje čuđenje uspjela progutati gotovo čitav kurac... To mamino pušenje moga kurca jednom riječju mogao bi opisati kao maestralno! Klečala je ispred mene zadignute glave i zatvorenih očiju a gusti mlazovi sperme zalijevali su njeno lice.

Igru uzajamnog maženja nastavili smo u krevetu nakon što je s lica i tijela isprala spermu. I sve je, tako je barem izgledalo, išlo dobro do trenutka kada je raširila noge nudeći mi mogućnost da svojim kurcem prodrem u nju. Namještao sam se između njenih nogu i u jednom trenutku osjetio kako mi je kurac naglo omlohavio... Osjećao sam se užasno ali mama nije. Okrenula me na leđa pa rukama i ustima opet očvrsnula moj kurac. Zajahala me i nataknula se na moju nabreklu kolčinu. Otvorenih usta glasno je dahtala jašući na meni... I opet je uslijedilo prilično obilno svršavanje ali ovaj puta duboko u pički moje mame.

Sljedećeg dana na plaži među golačima mama je bila napaljena poput kuje i to se na njoj jasno primjećivalo. Željela se pojebati i tražila je da to učinim odmah tu i sad bez obzira na činjenicu što će nas drugi vidjeti. Štoviše shvatio sam da ju ta spoznaja dodatno rajca. I jesam... Uzbudio sam se i prodro u nju poput životinje. Nevjerojatno ali istinito, uopće mi nije predstavljalo smetnju to što nas drugi vide.

I ne da su nas tek vidjeli... Možda koju sekundu prije svršavanja postao sam svjestan prisustva četvorice muškaraca koji su stajali po strani, promatrali i drkali svoje kite. Ispraznio sam jaja, izvukao kurac iz mamine pičke i sjeo sa strane. Ona je i dalje ležala široko razmaknutih nogu što je bio očiti poziv nekome od prisutnih mužjaka. Nakon mene još dvojica su je pojebali dok su se druga dvojica zadovoljili time da se samo izdrkaju po njoj.

Mamina terapija, tj. liječenje moje impotencije, nastavila se i idućih dana i to s priličnim uspjehom. Čak i u autu na povratku s ljetovanja. Nekoliko dana po povratku kući mama mi je namjestila jednu svoju prijateljicu koja je također bila zadivljena veličinom moga kurca. Na moje veliko zadovoljstvo moj kurac funkcionirao je besprijekorno a ta mamina prijateljica sad me redovito posjećuje i nabija rogove svom mužu.

Moram priznati, mama je uspjela. U potpunosti me izliječila od impotencije a to što uglavnom preferiram starije gospođe ne smatram problemom. 

-Siniša- 
 
(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  

Nema komentara:

Objavi komentar