porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

18. ruj 2016.

Pojebao sam kćerku moga prijatelja

Dok se ta mlada kujica u kratkoj suknjici penjala stepenicama na drugi kat zgrade i dok mi je ispred nosa vrtjela svojom slatkom guzom znao sam ću to što sam prijatelj s njezinim tatom u potpunosti zanemariti.



Da se razumijemo i da jednu stvar rasčistimo odmah na početku. Nisam pedofil! Zašto to naglašavam? Naime, za mene su pedofili nastrani i bolesni likovi koji se pale na malu djecu a ja se palim isključivo na mlade cure koje već imaju istaknute atribute (mislim na guzu i sise) i definitivno su mentalno i fizički zrele za seks.


Jebiga, mlade cure kao npr. ove gore na slici su moja slabost. No prije izvjesnog vremena ni slutio nisam da će mi se posrećiti na način na koji mi se posrećilo.


Jednog subotnjeg jutra mirno sam spijao svoju kavu u jednom od kafića u Radićevoj ulici gdje sam često zalazio i u mlađim danima. Listao sam novine kada me netko blago udario po ramenu. Trgnuo sam se i okrenuo glavu. U prvi mah nisam prepoznao to nasmiješeno lice. Bio je to moj nekadašnji susjed, znanac, prijatelj što znači da je naše poznastvo datiralo je odavno. Zajedno smo odrasli, išli u istu osnovnu školu pa čak i u isti razred. Sad se prilično udebljao a kosa mu je dobila nešto sijedih vlasi.



Ja sam za razliku od Roberta uvijek bio odličan učenik dok se on jedva provlačio iz razreda u razred, često i uz moju pomoć. Dakle bio sam, kako se to u žargonu kaže, štreber. Nakon osnovne škole ja sam upisao gimnaziju a Robert se upisao u srednju građevinsku. U međvremenu njegovi roditelji su se rastali.
Prodali su kuću a otac mu je otišao na rad u Njemačku dok je on ostao živjeti s mamom u stanu koji je ona kupila ali na drugom kraju grada. Tu su se naši putevi razišli. Njegov otac bio je građevinac pa je zato valjda i Robert upisao tu vrstu škole. Nekako je uz velike muke završio tu školu i odmah po završetku škole otišao ocu u Njemačku. Naime, mama mu se preudala a Robert tog njezinog drugog muža nije mogao smsliti.



I sad se evo pokazalo da je ta njegova odluka da ode u Njemačku bila pun pogodak. Uz kavu i piće ispričao mi je kako mu Njemačkoj jako dobro ide. Ima čak i svoju vlastitu tvrtku. I on se rasatao od žene koju je upoznao jednog ljeta u Novom Vinodolskom gdje njegov otac ima vikendicu. S njom ima kćerku Dianu. No brak je propao i ta njegova žena se s kćerkom vratila u Hrvatsku. On se ponovo oženio ali ovaj puta s Nijemicom s kojom ima dva sina. Kćerku Dianu nije zaboravio i uredno joj šalje novac na ime alimentacije. No ne samo da joj šalje ono što je zakonom propisano već je mnogo izdašniji.



Njegova kćer je po njegovom pričanju, što se škole tiče, uvelike slična njemu. Najprije je krenula frizersku školu. Nakon što je nakupila veliki broj negativnih ocjena i također veliki broj neopravdanih izostanaka odustala je pa se iduće godine upisala u školu za kozmetičarke. To je nekako završila a poticaj joj je bio to što joj je tata Robert obećao da ako završi školu i čim postane punoljetna on će joj unajmiti stan gdje će moći živjeti sama.



I eto mala Diana je završila školu a prije nekoliko dana napunila je i osamnaest godina. Stoga je i Robert došao iz Njemačke kako bi bio na proslavi njezine punoljetnosti ali i kako bi održao obećanje vezano uz stan. No mala Dianica sad je postala ambicioznija. Obzirom da je škola za kozmetičarke trajala tri godine Diana je sad željela upisati i četvrtu godinu jer to bi joj omogućilo upis na fakultet. No problem je bio taj što se četvrta godina obrazovanja mora platiti. Stoga je Robert pristao isfinancirati joj i tu četvrtu godinu a ako zvarši fakultet kupit će joj vlastiti stan.
To joj je bio poticaj da se primi učenja ali problem je bio to što Diana nije baš tip koji voli učiti a ni inteligencija joj nije bila jača strana. Ne kažem da je mala glupa ali nije baš nešto superiorna što se inteligencije tiče. No, zato sam ja tu. Ipak sam ja bio štreber koji je završio fakultet i magistrirao. I kako ja sad ne bi pomogao toj mladoj pičkici? Obećao sam Robertu da se može osloniti na mene i da ću se svojski potruditi kako bi njegova kćer završila tu četvrtu godinu ali i fakultet. Robert je bio oduševljen mojim prijedlogom a ni Diana nije imala ništa protiv. Naprotiv i njoj se ta ideja jako svidjela a osim toga Robert mi je obećao financijsku potporu za moj uložen trud.



Dakle, iz kafića smo otišli u moj i njegov stari kvart. Iako se nalazi na rubu grada nije ona tipična periferija. Veza s centrom grada je odlična ali ono bitno zbog čega smo posjetili naš kvart bilo je to što su se u međuvremenu tu izgradile neke nove zgrade. Preciznije rečeno izgrađen je niz lijepih trokatnica okruženih zelenilom. U tim zgradama, osim što su se stanovi mogli kupiti, mogli su se i unajmiti. Robert je bio više nego zadovoljan i odmah smo nazvali broj koji je bio na panou zgrade. Već isto poslije podne došao je čovjek koji nam je pokazao stanove za iznajmljivanje. Robret je odabrao jedan od četrdesetak kvadrata i o tome obavijestio Dianu koja je bila oduševljena.



Sutradan sam ispred zgrade dočekao Dianu i Roberta. Zanimalo me kako mala izgleda no mislio sam kako je ona ipak kćerka mog starog prijatelja pa ne bi imalo smisla s njom nešto pokušati petljati, ali... Istog trenutka kada sam je ugledao zapalio sam se. Lijepo lice, dobre noge, prekrasno dupence... Ispod lagane i vrlo kratke ljetne haljinice nije obukla grudnjak pa su joj bradavice na sisama izazovno stršale.



I sad dok je koračala stepenicama ispred mene vrteći svojim slatkim dupencem ja sam osjetio da moj kurac počinje divljati.



Nakon nekoliko dana Robert se morao vratiti u Njemačku a brigu o Diani povjerio je meni. O da, to je bilo kao da janje date vuku na čuvanje. Ispočetka me malo živciralo jer me Diana oslovljavala sa "striček Zoran". No nakon nekog vremena objasnio sam joj kako me neka zove samo imenom bez onog pridjeva striček. Ipak nisam ja toliko star. Dakle, nisam odmah navalio na malu jer bio sam svjestan da bi to moglo biti kontra produktivno. Strpljivo sam igrao igru i čekao pravi trenutak.



Uskoro smo Diana i ja uspostavili dodatno "prijateljstvo" i preko jedne društvene mreže. Sad je već postalo uobičajno da se do kasno u noć tipkamo i gledamo preko kamere laptopa. Malo po malo sam joj se udvarao dijeleći joj komplimente. Svidjelo joj se to i stekao sam dojam da joj se, bez obzira na razliku u godinama, sviđam. Bio sam u pravu.



Jedne večeri kasno se vratila u stan. Kada je uključila kameru na lap topu ugledao sam divan prizor. Bila je samo u gaćicama i grudnjaku. Sjela ja ispred lap topa i kazala kako se upravo istuširala. Imaš prekrasne grudi, rekao sam joj.

-Stvarno tako misliš?-

-Najstvarnije.-

A onda se isprsila i stavila sise u gro plan pa ih još malo pridržala rukama.

-Ohooo, to je bilo krasno. Za nagradu ću ti kupiti grudnjak po tvom izboru a cijena nije bitna.-

-Da li se šališ ili ozbiljno misliš?- Pitala je.

-Najozbiljnije. Već sutra, ako ti odgovara.-

Odgovaralo joj je. Nisam ni sumnjao da neće.



Ne da sam joj kupio jedan nego tri grudnjaka, dva para gaćica i seksi kratku i prozirnu spavaćicu. Nisam štedio novca jer ionako je to bio novac koji mi je Robert poslao za usluge instrukcija. Naravno, ona to nije znala ali i da je novac bio moj ne bi žalio. Jedini uvjet koji sam joj postavio bio je to da je vidim kada to odjene na sebe. Nije imala ništa protiv.



A onda sam morao i malo lagati. Rekao sam joj kako imam prijatelja koji radi u Italiji u jednoj modnoj agenciji. Nije sve bila laž jer uistinu jedan moj prijatelj radi u Italiji kao modni dizajner ali ja s njim već dulje vremena nemam nikakvog kontakta. Rekao sam Diani kako bi je mogao fotografirati tako da joj se ne vidi lice pa slike poslati tom prijatelju. A ko ih oni objave u svojoj reviji za to će dobiti honorar. Pristala je i odmah počela sanjati o tome kako bi možda mogla postati model. Fotografirao sam je ali slike naravno nikamo nisam poslao. Kroz nekoliko dana dao sam joj pedeset eura rekavši kako smo uspjeli i kako su joj slike objavljene a ovo je honorar za nju. Mala je bila lakoma na novac i to je bilo jako dobro.
Iako joj je tatica Robert uredno plaćao školu i slao pristojan đeparac ona je novac trošila kao luda. Frizeru je često išla jer čas je željela ravnu kosu, pa valovito a koji dan kasnije kovrđavu. Potom je malo željela biti plavuša pa tri dana kasnije crnka desetak dana kasnije smeđa... Nadalje novac je trošila na manikure, nokte, skupu šminku a o odjeći i obući da ne pričam. Štikle, čizme, tenisice... A sve markirano i skupo. Naravno, voljela je i izlaziti i to u fine i skupe lokale. Već polovicom mjeseca ponestalo bi joj novca.
E onda bi ja uskočio i ponudio se da joj nešto posudim. Nije odbijala. Uredno je uzimala novac koji bi joj dao no nikada nije spominjala dan kada će mi ga i vratiti. No meni je ionako bilo svejedno. Nisam žalio novca a osim toga većina novca bila je od Roberta kojim mi je plaćao instrukcije samo što ona nije znala.



Isprava sam je fotografirao u minicama i sa štiklama na nogama a doskora samo u gaćicama i grudnjaku. Postajala je sve opuštenija i uskoro je pristala skinuti i grudnjak. Nije se brinula gdje te njezine slike završavaju. Sad ju je, vidjelo se to, počelo uzbuđivati pozirati mi polu gola a veselio ju je i novac koji sam joj za to davao. Dakle, skinula je grudnjak. Rekoh joj neka sjedne na kauč... Slikao sam je odozgo fokusirajući se na njezine sise. Rukom sam lagano prešao preko njenih sisa govoreći kako su čvrste i krasne. Čekao sam reakciju ali osim smiješka na njenim usnama ništa se drugo nije dogodilo.



To me ohrabrilo pa sam ponovio maženje njenih sisa ali ovaj put malo jače i čvršće. Ovaj put nagnula se malo unazad i jezikom obliznula usnice. Bio mi je to znak da krenem dalje. Između palca i kažiprsta uhvatio sam njezine nabrekle bradavice, stegnuo ih i povukao prema sebi. Zaboljelo ju je to jer napravila je bolnu grimasu ali nikakvog otpora nije bilo. Otvorio sam šlic na hlačama i izvukao već nabrekli kurac. Počeo sam drkati... Ona je čas pogledavala moj kurac a čas mene u oči i blesavo se smješkala. Uzeo sam njezinu ruku i u nju stavio kurac.
Nastavila ga je lagano drkati. Uzeo sam joj drugu ruku i stavio u nju svoja jaja... Malo se trznula kada su mlazovi sperme počeli špricati njene sise ali nije posustala... Stavio sam joj ruku na glavu i približio je kurcu. Pogledala me kao da ne zna što želim od nje... Ipak je shvatila. Ugurao sam joj kurac u usta i mala ga je krenula dudlati. Bez problema je progutala ostatke sperme što su se iscijedili iz kurca. Izvukao sam kurac iz njenih usta i pomilovao je po kosi. Rukom je brisala usta... sagnuo sam se i poljubio je u usta. Ne, nije mi smetalo što je u njima do malo prije bio moj kurac. Spremio sam kurac u gaće, zakopčao šlic i otišao kući.



Bio sam zadovoljan samim sobom jer stvari su se odvijale upravo onako kako sam priželjkivao. Idućih dana naše male "prljave" igrice su se nastavile. Ja nisam inzistirao na jebanju već sam se zadovoljavao time da mi drka i puši kurac. Ona je u nekoliko navrata spomenula kako ima dečka što sam protumačio kao njezinu želju da ne dođe do jebanja jer valjda si je umišljala da time što mi samo drka i puši kurac ne vara tog svog dečka. Meni je bilo svejedno jer znao sam da će do toga doći. Zadovoljavao sam se time da joj do iznemoglosti ližem pičkicu i šupak.



Napokon je i ona meni pristala lizati šupak a istovremeno mi drkati kurac. Malo se protivila tome da joj prst gurnem u guzu ali i na to je pristala. Sad joj redovito prstom razrađujem šupak pripremajući ga tako za moj kurac koji ću joj u njega zabiti.



Jedne večeri dočekala me u prozirnoj spavaćici koju sam joj svojevremeno kupio. Ispod je bila gola. Djelovala mi je nekako smušeno. Shvatio sam da je pila alkohol i to više nego bi smjela. Rekla mi je kako se posvađala i prekinula s dečkom.



Sjeo sam u fotelju i pozvao je da priđe. Uhvatio sam je za ruku i privukao sebi u krilo. Sjela mi je na koljena i čvrsto me zagrlila. Rukom sam je mazio po leđima... U jednom trenutku se ustala, raširila noge i opkoračila me gurnuvši mi svoj jezik duboko u usta. Bila je lagano pripita i poprilično napaljena. Mala kuja vrtjela je dupetom i znao sam da će napokon moj kurac istražiti unutrašnjost te male, obrijane i vlažne pičkice.



Raskopčao sam hlače, izvukao svog macana... Uhvatio sam je za bokove i malo podigao. Sama si je rukom namjestila mog kuronju a onda se nabila na njega uz glasan uzdah. Stenjala je nabijajući se na moju batinu a ja sam je rukama držao za čvrste guzove i pomagao joj pri dizanju i spuštanju. I ja sam izgubio kontrolu jer prvotna namjera mi je bila ne svršiti u njoj, ali... Ona se tako čvrsto nasadila na njega i krenulo je. Mlazovi moje guste sperme nemilice su punili utrobu te napaljene kujice. U jednom trenutku široko je razjapila usta, raširila oči i na trenutak se smirila da bi u idućem trenutku ispustila glasan vrisak. Mala je svršavala i orgazam je tresao njezino mlado tijelo.



Skinuo sam je sa svog kurca i doslovce odnio na krevet. Otišao sam u kupaonicu i napunio kadu vodom. Svukao sam se i vratio po nju. Uzeo sam je za ruku i odveo u kupaonicu. Oboje smo legli u kadu svaki na svoju stranu. Topla kupka godila joj je i vratila je u život. U kadi mi je popušila kurac i nakon toga sam se odjenuo i s mrljama od sperme i sokovima iz njene pičkice na hlačama zaputio se kući. Na svu sreću bio je mrak a i moja kuća se nalazi blizu.



Lijepo mi je s tom malom kujicom. Radim joj sve ono o čemu svaki muškarac mašta. Vodim je u kupovinu i ona to obožava. Samo od nje tražim da ne odjene gaćice tako da mi negdje može pokazati svoju mačkicu. Uzbuđeje me kada to radimo u javnosti.
Volim je gledati dok piški a nemam ništa protiv da mi se ponekad popiša po kurcu i jajima. Nisam joj to još rekao ali mislim da se neće previše iznenaditi kada ja budem želio popišati se po njenoj guzi, sisama ili pičkici. I dalje joj prstima razrađujem šupak i pripremam ga za svoj kurac. Mislim da će se to dogoditi vrlo brzo. Ne vjerujem da će se buniti, barem ne previše. Iskreno se nadam da se mala kuja neće izlanuti pred Robertom. To se onda ne bi dobro završilo. Kako za nju tako i za mene ali ipak mislim da nije toliko glupa.
Inače, vjerovali ili ne, ponekad se radije volim izdrkati po njoj nego je pojebati i to mi je poseban užitak. Ne mora se ni skinuti. Izdrkam joj se po košulji, grudnjaku, gaćicama...
-Zoran- 
(priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga)

-Drugi dio ili priču broj 2 možete pročitati klikom na ovaj naslov:-Poklanjam nošene gaćice svoje male male kurvice-
 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE)

  

Broj komentara: 5: