porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

25. lip 2016.

Perverzna mama voli ga primati u guzu

Znao sam vrlo dobro da mama vara tatu, a to je znao i on. Stoga je njihov odnos već izvjesno vrijeme skroz zahladio, blago rečeno. Više se čak nisu ni svađali što je prije bila redovita i gotovo svakodnevna pojava. Tata bi škrgutao zubima i predbacivao mami zbog kratkih suknji koje je odijevala. Govorio je kako je skroz neprimjereno da jedna žena koja je prešla četrdesetu godinu života oblači takve haljine i šoseve koji samo što joj ne otkrivaju guzicu. A mama jest da je imala zamamne obline i nešto kila viška no svojim seksipilom i načinom odijevanja uvelike je privlačila pozornost muške populacije.

Dakle mama je tati nabijala rogove samo što ni on, a ni ja, nije znao kada, gdje i s kim. Sinulo mi je jednog dana da bi se sa svojim ljubavnikom mogla sastajati u tetinoj kući. Dakle u kući svoje sestre koja je s mužem živjela u Njemačkoj. Teta i tetak su prije nekoliko godina kupili su kuću u naselju udaljenom od našeg nekih 4-5 kilometara. Dao sam si truda i vrlo brzo ustanovio da sam bio u pravu.

Moja zaljubljenost u mamu i njene zamamne obline datirala je iz vremena od prije nekih pet-šest godina. Naime, osim kuće na kopnu, teta i tetak kupili su mali apartman na moru. Bio je to prostor od nekih tridseteak kvadrata. Sadržavao je sve potrebno. Veću sobu koja je ujedno bila dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica. Manju spavaću sobu te malu kupaonicu s toaletom.

Te prve godine kada su kupili taj apartman teta i mama same su otišle dolje na more i tamo provele nekih sedam-osam dana. Tata i ja sačekali smo tetka koji je zbog posla ostao dulje u Njemačkoj te smo se i nas trojica zaputili dolje. Naravno, tetak i teta koristili su spavaću sobu dok smo se moji roditelji i ja smjestili u dnevnom boravku. Kako mamina sestra i njezin muž nisu imali ništa protiv da mi sami odemo dolje kada nam to dogovara mama je već idućeg ljeta spremila stvari i odlučila krenuti. No otac, koji e obrtnik nije planirao pokret u to vrijeme kada i mama. Ne želeći čekati predložila je da ona i ja krenemo sami a otac neka dođe kada bude mogao. Tako je i bilo.

Znajući da oca neće biti barem pet-šest dana mama je odlučila to vrijeme iskoristiti kupajući i sunčajući se na divljoj nudističkoj plaži. Rekla je kako dobro zna da bi otac bio protiv toga i kako baš zato želi iskoristiti tih nekoliko dana i osunčati čitavo tijelo.
-Ako želiš možeš i ti poći sa mnom.- Iznenadila me svojim prijedlogom mama. Bio sam zbunjen i jednostavno nisam znao što odgovoriti. I prije nego sam bilo što rekao, a vidjevši moju zbunjenu facu mama je uz zluradi smiješak zajedljivo dodala:
-Osim ako te nije sram skinuti sedo gola... Ili ti je možda neugodno zbog mene?-

Ipak sam se pribrao a između ostaloga želeći vidjeti mamu posve golu rekoh kako idem. Idućeg dana autom smo krenuli do te divlje i stjenovite plaže. Bila je udaljena nekih tri kilometra od apartmana. Čim smo stigli mama je bez imalo kompleksa ili stida svukla najprije gornji dio kupaćeg kostima a potom i donji dio. Gutao sam slinu gledajući njeno raskošno dupe a kada se okrenula prema meni i pitala me što čekam mogao sam osjetiti kako mi se lice zažarilo od rumenila koje ga je oblilo.

Gledao sam je kako se posve gola spušta niz stijene prema vodi i osjetio dizanje kurca. Svukao sam se sačekavši da mi kurac splasne te se zaputio u vodu. Iako sam se tih narednih dana pravio da je ne gledam krajičkom oka stalno sam promatrao njene oble sise i dupe koje me palilo. Mama pak ničim nije pokazala da bi je moja golotinja zainteresirala ili je i ona jako dobro glumila. Dolaskom oca, na moju žalost, prestali su i ti odlasci na nudističku plažu ali ja sam sad već intezivno u svojim maštanjima vrtio sliku gole mame i, naravno, drkao.

Dakle sada sam znao kako se mama s ljubavnikom sastaje u tetkinoj kući. Intezivno sam se motao oko kuće nastojeći ostati neprimjećen od strane mame. Nadalje sam shvatio kako se mama i ljubavnik druže u sobi na katu. Na prozorima nije bilo roleta ali uredno bi navukli zavjese. Mama je svoj auto parkirala u garaži kako ne bi bio vidljiv. Dok se mama na katu jebala s ljubavnikom ja sam ušao u garažu. Bilo je unutra raznih stvari a između ostaloga i metalne ljestve. Tada mi je palo na um da bi mogao ljestve s terase garaže prisloniti na balkon pa se popeti gore. Izvukao sam ljestve i sakrio ih iza garaže. Idućeg dana došao sam do kuće. Najprije se ljestvama popeo na ravni krov garaže pa potom povukao ljestve i pokušao ih prisloniti uz balkon. Obzirom da se garaža nalazi relativno blizu zida kuće pokazalo se kako je moguće na taj način popeti se na balkon. S nestrpljenjem sam čekao da se mama sastane s ljubavnikom.

Morao sam biti tih i oprezan. Popeo sam se na balkon ali zavjese su bile navučene a vrata i prozor zatvoreni. Nisam imao sreće i nisam mogao ništa vidjeti. No bio sam upotran i negdje peti ili šesti puta mi se posrećilo. Zavjese su tek dijelom bile navučene. Oprezno i polako sam se penjao na balkon. Popevši se gore adrenalin mi je porastao u tolikoj mjeri da sam imao osjećaj kako ću se onesvijestiti. Kada sam se konačno ohrabrio i provirio kroz prozor mama i njezin jebač tog trenutka završili su s jebanjem. Mama je gola ležala na leđima a njezin ljubavnik se povlačio unazad. Svojim golim tijelom na trenutak mi je zaklonio pogled na mamu a onda se zaputio lijevo i pred mojim očima ukazala se mama koja je ležala raširenih nogu,vlažne i razvaljene pičke iz koje se cijedila sperma po plahti ispod nje. Smijala se i nešto govorila gledajući u smjeru ljubavnika kojeg tog trenutka nisam mogao vidjeti.

Ljubavnik je konačno ušao u moj vidokrug. I dalje je bio gol i pušio je cigaretu. Mama se ustala, prišla mu, poljubila ga u usta pa izašla iz sobe. Ljubavnik je sjeo na rub kreveta pa se strovalio na leđa. Otpuhivao je dim cigarete... Možda je prošlo desetak minuta prije nego se mama vratila u sobu. I dalje je bila gola ali brisala je tijelo ručnikom. Ljubavnik se vratio u sjedeći položaj... Ugasio je cigaretu i opet je nešto govorio mami. Shvatio sam kako je poziva k sebi. Držao ju je za ruku i koliko sam mogao shvatiti, jer nisam mogao čuti što govore, on ju je nagovarao da ostane a ona je svojim gestama i pokazujući rukom prema zidnom satu davala na znanje kako mora krenuti.

Mama je navukla gaćice i vjerojatno bi nastavila s odijevanjem da se ljubavnik nije ustao i uhvativši je za obje ruke povukao je prema krevetu. Mama je posrnula i rukama se dočekala na madrac kreveta. Smijala se... Ležala je na boku podbočivši rukom glavu. Ljubavnik ju je krenuo maziti rukama po leđima i to je sličilo na nježnu masažu. Mama je legla potrbuške stavivši ruke ispod glave... Ljubavnik ju je mazio i masirao prelazeći rukama preko njenih leđa. Spustivši se do njene guze počeo joj je svlačiti gaćice. Gaćice je spustio skoro do koljena a potom joj je raširio guzove... Naslinio je srednji prst i krenuo joj ga zabijati u šupak vrteći ga lagano lijevo-desno. Jebao ju je srednjim prstom u guzicu a mama je počela vrtjeti dupetom. Napokon ga je svojom rukom uhvatila za ruku čiji joj je prst bio u guzi... Okrenula se na bok pa se ustala. Iako je bilo očito da je njezin ljubavnik napaljen i da je želi pojebati u guzu ona nije pristala i opet je pokazala rukom prema satu na zidu. Navukla je gaćice i krenula se odijevati. Shvativši kako se mama voli jebati u guzicu totalno sam se napalio. Mamina guza postala mi je opsesija i dao bi ne znam što da ja budem taj koji će joj gurnuti prst u dupe.

Nastavio sam sa svojim špijuniranjem. Neki puta s uspjehom ali u većini slučajeva zavjese su mi zaklanjale pogled. No uspio sam vidjeti kada joj je ljubavnik raširio guzove i tada sam ugledao rupu koja je jasno otkrivala da je taj mamin šupak već izuzetno dobro razrađen. Maštao sam o jebanju mame u guzicu i svakodnevno drkao.

Uskoro se odnos moje mame i tate u tolikoj mjeri pogoršao i zajednički život više nije imao smisla. Mama je pokupila svoje stvari i iselila se iz kuće. Preselila se u obiteljsku kuću koju su naslijedili ona i njezin brat. Imala je dio u toj kući i sada je živjela u potkrovlju te kuće, a njezin brat s obitelji koristio je prizemlje i kat iste kuće. Na moju žalost mama je prekinula s dolascima u tetkinu kuću. Pretpostavio sam kako je pronašla novog ljubavnika i novo ljubavno gnijezdo. Viđao sam se s njom uglavnom vikendima. Ona nije pitala za oca a bogami ni on za nju.

Prošla je godina dana i opet sam, kao i svakog vikenda, otišao s mamom na kavu. U jednom trenutku rekla je kako za dva tjedna ide na more. Trenutak je šutjela aonda pitala:
-Želiš li poći sa mnom?-
Istog trena osjetio sam uzbuđenje koje je proželo čitavo moje biće. Naravno da sam želio... Više od ičega.
I otišli smo. Nisam se usudio pitati hoće li se kupati i sunčati na nudističkoj plaži ali iskreno sam se nadao kako hoće. Stigli smo kasno popodne, raspakirali se pa otišli u šetnju, na piće i večeru. Mama se relativno rano povukla na spavanje rekavši da je umorna.

Ujutro me probudio šum vode koji je dopirao iz kupaonice. Vrata kupaonice bila su širom otvorena. Ustao sam i protrljao oči pa krenuo do otvorenih vratiju... Ono što sam ugledao istog trena me skroz razbudilo. Moja mama brijala je pičku... Britvicom je skidala dlaćice oko već obrijane pičke i trebalo joj je nekoliko sekundi da postane svjesna mog prisustva. A ja sam se ukopao na mjestu i blejao u nju poput telca. Za trenutak je stala s brijanjem, pogledala u mom smjeru i vidjevši me onakvog zbunjenog glasno se nasmijala.

Ne znam jesam li problijedio ili se zacrvenio ali bit će da sam mijenjao boje u licu jer ona se i dalje smijala govoreći kako se mora pripremiti za plažu i čudila se mojoj zbunjenosti...

-Pa budalice jedna već si me vidio golu kao i ja tebe... zar si zaboravio?-
Počešao sam se po glavi pa se okrenuo i otišao za stol na kojem me čekala kuhana kava. Mama je sjela nasuprot mene ogrnuta ručnikom ali golih grudiju. Smješak joj nije silazio s usana i moja zbunjenost i nelagoda su je očito jako zabavljali. Usne su joj se još više razvukle u osmijeh kada me upitala idem li s njom među golaće. Naravno, išao sam.

Idućih dana redovito smo u prijepodnevnim satima odlazili na divlju nudističku plažu. Osim toga mama se po apartmanu kretala, ako ne posve gola, onda polugola ne mareći za moje prisustvo. Jednog jutra otišao sam u trgovinu. Usput popio kavu a kada sam se vratio u apartman mama je posve gola ležala na krevetu i čitala knjigu. Njeno isprćeno dupe izluđivalo me a ona se ponašala kao da me uopće nema.

Bili smo na odmoru već šest ili sedam dana kada smo jedne večeri odlučili otići na večeru u restoran. Taj čitav dan bio je prohladan i vjetrovit tako da se uopće nismo kupali. Navečer je mama odjenula elegantnu crnu haljinu i to prilično kratku. Čekajući da se ja odjenem sjela je na krevet i prekrižila noge. Na nogama je imala crne čarape i haltere što se jasno moglo vidjeti a ona se i nije trudila to prikriti. Taj njezin seksi izgled totalno me raspametio. U restoranu je mama bila izuzetno dobro raspoložena i očito su joj godili pogledi koje su joj upućivali muškarci. Nisam izdržao a da joj ne kažem kako je lijepa i seksi. Kompliment koji sam joj uputio razvukao je njene usne u smiješak. Potom sam dodao kako mi prisutni muškarci zasigurno zavide na njenom društvu.
-Misliš kako oni misle da sam ti ja ljubavnica?- Pitala je i zacerekala se.
-Siguran sam da to misle.- Odgovorio sam a ona se opet zadovoljno nasmijala i rukom popravila kosu.

Na povratku u apartman, sad već opušten i dobre volje, nisam izdržao a da je ne pitam ima li ljubavnika. Zastala je, podigla obrve i začuđeno me pogledala. Treptala je očima a i bez da je išta rekla shvatio sam kako mi želi reći, odakle takvo pitanje? Sad sam odlučio biti iskren pa sam joj otvoreno rekao kako znam da se s ljubavnikom sastajala u tetinoj kući.
-Nije moguće da si me pratio?- Rekla je.
Priznao sam da jesam a onda sam priznao i to kako sam se ljestvama s garaže penjao na balkon.
-Ti nisi normalan!- Gotovo je povikala.-I što si sve vidio? Reci, što si vidio?-
Pokušao sam slagati kako nisam vidio mnogo toga jer su zavjese uvijek bile navučene. Njezin škiljav pogled dao je naslutiti kako mi ne vjeruje.

Došavši u aprtman i dalje je inzistirala da joj kažem što sam točno vidio. Pokušao sam izbjeći odgovor na to pitanje ali bila je izuzetno uporna. Sjela je na kauč pored mene i molila me da joj iskreno priznam što sam vidio.
-Vidio sam kada ti je gutnuo prst...- zašutio sam ne želeći dovršiti rečenicu.
-Molim!!!- Reagirala je burno i činilo mi se ljutito. Naglo se ustala i shvatio sam kako i nisam trebao završiti rečenicu jer točno je znala na što sam mislio.
-Znaš što?! Stidi se... Sram bi te moglo biti!- Ona je meni govorila kako bi me stid i sram moglo biti a ona se zacrvenjela u licu i ona je sad bila ta kojoj je očito bilo jako neugodno. Brzim korakom zaputila se u sobu i glasno zalupila vratima.
Izašao sam na terasu i proklinjao samog sebe misleći koga vraga mi je trebalo da joj idem to ispričati. Otišao sam do hladnjaka, uzeo pivo i sjeo u naslonajač na terasi. Razmišljao sam kako sam usrao motku i kako bi možda najbolje bilo da sutradan odem kući jer mama se očito jako naljutila na mene.

Sklopio sam oči i mislim da sam na trenutak zadrijemao kada me trgnuo mamin glas iza leđa.
-Ti si jedno đubre pokvareno. Da, baš si pokvarenjak i to teški pokvarenjak.-
Otvorenih očiju gledao sam u mrak ne usuđujući se okrenuti i suočiti se s mamom. Osjetio sam njene ruke na svojim ramenima i malo se trgnuo. Prstima mi je nježno masirala ramena a ja sam šutio. Nagnula se naprijed i na svom licu mogao sam osjetiti njezin dah.
-Kako si se osjećao i što si mislio nakon onoga što si vidio?- Pitala je ali sad njezin glas više nije djelovao ljutito.
-Mislim da je bolje da ti to ne kažem.- Uspio sam nekako izgovoriti i dalje se ne okrečući.
Uspravila se pa napravila dva-tri koraka naprijed... Stajala je bočno od mene i podbočila ruke na bokovima.
-Ipak reci. Želim znati.- Izraz lica bio joj je krajnje ozbiljan i nisam bio na čisto da li je još uvijek jako ljuta.

Zaklimao sam glavom dajući joj time na znanje kako nemam namjeru ništa više reći. A onda me iznenadila jer sjela mi je u krilo i rukama me obavila oko vrata. Lice joj je bilo skroz blizu mog...
-Pričaj! Slušam!- Naredila je.
-Ako ti iskreno kažem to što te zanima opet ćeš se naljutiti na mene.-
-Neću, obećajem.- Rekla je a njene usne gotovo da su dotaknule moje.
Jebiga sad... Pa neka bude što bude, pomislio sam i progutavši knedlu ispričao sam joj kako sam od tog dana bio opsjednut njenom guzom i kako sam maštao da ja budem taj koji će joj gurnuti prst...
-Idiote jedan.- rekla je ali tihim glasom i stisnutih vjeđa... Blago se zacrvenila u licu ali to sad definitivno nije bilo zbog stida. Moja mama se opasno napalila. Idućeg trenutka usne su nam se spojile u vrući poljubac.

Odvojila je usne od mojih a oči su joj se sjajile... Haljina joj se zadigla otkrivajući rubove čarapa zakopčanih halterima... Lagano sam spustio ruku između njenih nogu pa prstima krenuo od ruba čarape prema pički... Nije na sebi imala gaćice i osjetivši dodir moga prsta na pički još je više raširila noge. Srednjim prstom trljao sam joj klitoris ljubeći je u usta... Duboko je uzdahnula kada sam joj prst gurnuo u sad već vlažnu pičku. Ustala se, uzela me za ruku i kratko rekla:-Dođi!-

Držeći me za ruku odvela me u spavaću sobu. Brzim pokkretima raskopčavala je moje hlače... Skupa s gaćicama spustila ih je do gležnjeva... Čučnula je i moj već opasno nabrekli kurac uzela u usta. Guzovi i šupak stiskali su mi se od silnog užitka koji je prožimao moje tijelo. Ustala je, obliznula jezikom usne pa me gurnula unatarag na krevet. Podbočio sam se na laktove dok je ona spretno svukla hlače i gaće maknuvši ih s mojih gležnjeva. Zadigla je haljinu i popela se na krevet opkoračivši me. Rastvorenih ustiju rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga na ulaz u svoju slinavu pičku. Nataknula se na moj kurac ispustivši prigušeni vrisak... Nataknuta na moj kurac zavrtjela je bokovima... Potom se rukama uprla o moj trbuh pa se nagnula malo naprijed... Dizala se i spuštala klizeći po mojoj batini a ja sam joj rukama gnječio sise. I ma koliko god ne želio svršiti nisam se više bio u stanju kontrolirati... Moj kurac rigao je spermu zabijen u maminu pičku a ona je i dalje vrtjela bokovima...

Strovalila se pored mene i zagrlila me... tako je i zaspala. Probudio sam se a mame nije bilo u sobi. Kurac me na vrhu oko glavića lagano peckao i crvenilo je bilo vidljivo. Bila je to posljedica trenja prilikom ulaska u maminu pičku. Ušla je u sobu posve gola i osvježena. Istuširala se i bila je dobro raspoložena. Šutio sam i gledao u nju a ona se zagonetno smješkala. Sjela je na rub kreveta i promrsila mi prstima kosu prije nego je rekla:
-Kruno, ovo između tebe i mene se nije smjelo dogoditi, ali jebiga sad... Dogodilo se.-
Zastala je i gledala me u oči sad skroz ozbiljna izraza lica.
-Reci mi da li ti je žao?-
-Naravno da nije...-Uspio sam procijediti kroz zube.
-Onda ti je valjda jasno kako za ovo nikada nitko ne smije saznati... Jel ti to jasno?-
Odgovorih joj kako razumijem i kako mi je jasno.

-Dobro... Onda ustani i idi pod tuš. Poslije možemo na kupanje... Ili ne moramo ako ti ne želiš. Možemo ostati ovdje.- Rekla je a ja sam naravno odmah predložio da danas ostanemo u apartmanu.
Istuširao sam se vrlo brzo i odmah se vratio u sobu. Mama je ležala na krevetu skupljenih nogu, savinutih u koljenima.
Rekla mi je neka stanem ispred kreveta što sam i učinio. Lagano je, uz smiješak na licu, raširila noge i malo podigla guzu... Sjaj oko njenog šupka dao mi je na znanje da je mama podmazala guzu i kako će mi omogućiti ostvarenje mojih davnih maštanja. Sjeo sam pored nje i ljubeći je po sisama rukom sam joj zašao između nogu spustivši se vrhovima prstiju do šupka... Srednjim prstom lagano sam prodro u njenu guzu... Još je više raširila noge i podigla dupe... Vrtjela je guzovima a moj kurac propinjao se žudeći da prodre u njenu guzu... Ispod jastuka mama je izvadila tubu s lubrikantom... Klečao sam između njenih nogu dok mi je ona nanosila lubrikant na kurac.

Legla je na leđa dopustivši mi da joj noge podignem na svoja ramena... Namjestio sam kurac i lagano prodro u njeno dupe... Iako prevelikog otpora, mišića oko šupka, nije bilo ona je ipak zabačene glave unazad i sklopljenih očiju duboko uzdisala... Bilo je to moje prvo, a ujedno nezaboravno, jebanje u guzu.

Ostatak ljetovanja bio je više nego fenomenalan. Uz to dogovorili smo jedan, pomalo, podmukli plan. Ja sam trebao nagovoriti tatu da se pomiri s mamom i omogući joj povratak kući.
-Ne morate imati savršen odnos ali se ne morate ni svađati, a osim toga mama će brinuti za kuću.-
Tako sam objasnio tati a on se nakon kraćeg razmišljanja, možda pomalo nevoljko, složio sa mnom.
Naravno, tata pojma nije imao zbog čega ja želim da se mama vrati. Sada mamu redovito jebem u raskošno i zamamno dupe i punim ga spermom. Mama je zadovoljna i uistinu se brine za red u kući što i kod tate izaziva pozitivne vibracije.

Drago mi je što on mnogo radi i ostavlja dovoljno vremena i prostora meni i mami za naše pervezne igrice. Sad se već bavim jednom još perveznijom mišlju... Naime, želio bi da mamina sestra dođe kući bez tetka pa da ja s njih dvije odem na more. Davno je moj tata rekao kako su njih obje teške kurvetine i bio je u pravu. Siguran sam da i teta vara svog muža i strašno s epalim na pomisao da s njih obje završim u krevetu. 


-KRUNO-

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)  

2. lip 2016.

Kad mama prizna: "Ja sam stara napaljena drolja..."

Sve je počelo kao zafrkancija a završilo posve neočekivano, kako za mene tako i za moju seksi mamu.

U stvari počelo je onda kada sam sasvim slučajno otkrio da je mama otvorila svoj profil na jednoj društvenoj mreži a ja se odlučio malo poigrati s njom. Neću ovdje spominjati o kojoj društvenoj mreži je riječ a vi možete pretposaviti ili pogađati. Dakle otvorila je profil ali pod lažnim imenom. Kako rekoh posve slučajno sam to otkrio. Naime, mama se tog trenutka nalazila u kupaonici a u torbici, koja se nalazila nemarno odbačena na fotelji, oglasio joj se mobitel. Izašao sam na hodnik i glasno je dozvao rekavši da joj zvoni mobitel.

-Mislave, molim te izvadi ga iz torbe i donesi mi ga!-

Rekla je tek malo odškrinuvši vrata kupaonice.



Posegnuo sam rukom u torbu i među mnoštvom razno raznih stvari i predmeta koji su se unutar torbice nalazili izvukao sam kožnu futrolu za koju sam u prvi tren pomislio da je mobitel. Međutim mobitel se nalazio u drugoj, istina sličnoj, ali nešto većoj futroli. Pronašavši ga brzim korakom odnio sam ga do vrata kupaonice. Mama je pružila ruku kroz odškrinuta vrata, uzela mobitel i vrata zatvorila okrenuvši ključ u bravi.



Vratio sam se u sobu i bacio pogled na kožnu futrolu koju sam odložio pored torbice. U stvari to je bio je notes. Prvotna namjera bila mi je da taj notes u kožnim koricama vratim nazad u torbu. No onda me zagolicala znatiželja i ma koliko god to bilo nepristojno otvorio sam ga. Listao sam ga i činilo mi se kako baš ničeg zanimljivog u njemu nema. Neke bilješke vezane uz odlaske frizeru, kozmetičarki, solarij... Nekoliko brojeva telefona i mobitela, natuknice koje baš i nisam razumio... A onda su mi pozornost privukle dvije-tri riječi ispisane jedna ispod druge. I da se na onoj riječi ispod ostale dvije nije nalazila skraćenica: novi pasw. vjerojatno mi to ni ne bi zaokupilo pažnju. Treća napisana riječ koja se nalazila između te dvije bila je zacrnjena kemijskom olovkom i tad sam shvatio da se tu krije pasword i to novi, jer stari je bio zacrnjen.



Zapamtio sam podatke i već iste večeri sam s nestrpljenjem njuškao po društvenim mrežama sluteći da je ono što sam u notesu pronašao baš to, mamina registracija na društvenu mrežu. Dakako, postojala je mogućnost da sam sam sebi sve to krivo protumačio ali vrlo brzo se ispostavilo da sam ipak bio u pravu. Pronašao sam mamin profil pod lažnim imenom. Iako se potrudila staviti lažne podatke, godina rođenja, za razliku od datuma, bila je točna. Nalazilo se tu na profilu i desetak slika i mahom su sve bile takve da se na njima nije vidjelo mamino lice ali opasno je pokazivala noge. Istina nekoliko fotki bile su iz njenih mlađih dana.

Što se moje mame Mirele tiče ona je jedna fina, njegovana, zgodna, elegantna i profinjena žena zrelih godina, i još uvijek seksi izgleda što voli naglašavati načinom odijevanja. Definitivno ima određen broj kilograma viška ali njoj to dobro stoji i ona to dobro prikriva svojom garderobom. Iako su joj godine na licu ostavile opasnog traga ona još uvijek svojim lijepim nogama privlači muške poglede. Prije nekih godinu dana u firmi gdje je radila uzela je novčanu otpremninu i otišla u mirovinu. Potječe iz dobrostojeće obitelji. Njezin otac, a moj djed, bio je liječnik a majka profesorica. Znam da je moj tata mamu varao ali nisam baš siguran da je ona njemu bila vjerna. Međutim za očevu nevjeru se doznalo i to je bio razlog da mama i tata prije nekih tri godine prestanu dijeliti spavaću sobu. Kuća u kojoj su živjeli bila je mamino naslijeđe.



U očevoj kući na periferiji grada živio je moj mlađi brat sa suprugom i dvoje djece. Ja se nisam nikada ženio mada sam imao jednu vezu koja je trajala više od tri godine. Živio sam u malom iznajmljenom stanu u kojem sam ostao nakon prekida dugogodišnje veze, jer tri godine za mene je uistinu mnogo. Kod roditelja sam redovito odlazio na nedjeljne ručkove pa i sad kada su roditelji živjeli u istoj kući ali odvojeno. Mama je s užitkom spremala te ručkove samo sad s nama za stolom više nije bilo mog oca. Uostalom on je ionako vikende provodio negdje u okolici Ivanić Grada gdje mu je žvjela ljubavnica koja je bila poprilično mlađa od njega. Mama me nagovarala da se vratim kući jer nema smisla plaćati iznajmljeni stan. No odgovaralo mi je da živim sam mada sam u trenucima kad bi ostao bez novca dolazio kući gdje bi imao osiguranu hranu a i mama bi mi uvaljala nešto novca. Ostajao bi po nekoliko dana, uglavnom do plaće pa bi opet otišao.


Priznajem da sam kao klinac u pubertetu bio zaljubljen u mamu. Naime, u toj fazi odrastanja dojmila me se svojom vanjštinom i naglašenim seksipilom. Nisam mogao ne primjećivati njene dobre noge koje je voljela pokazivati noseći kratke suknje. No kako je vrijeme prolazilo tako sam i ja, počevši izlaziti s djevojkama, u potpunosti izgubio interes za mamu. Barem sam tako mislio jer sada nakon toliko godina vidjevši njene slike na interetu u meni se probudila ista ona uzbuđenost kao i prije mnogo godina. Narednih dana intezivno sam posjećivao mamin profil guštajući u gledanju njenih fotografija na kojima su u prvom planu bile njene noge. Onda mi je na um pala ideja o tome da i ja izradim lažni profil pa vlastitoj mami pošaljem zahtjev za prijateljstvom. Tako sam i učinio. No prošlo je više od tjedan dana a pozitivnog odgovora na moj zahtjev nije bilo. Jednostavno me ignorirala.


Nisam tek tako želio odustati. Dao sam si truda pa sam joj poslao jednu opširniju poruku u kojoj sam je na uistinu profinjen način obasuo gomilom komplimenata na što su me, kako sam joj napisao, nadahnule njene prekrasne fotografije. I upalilo je. Prihvatila je moj zahtjev za prijateljstvom. Odmah sam je zamolio da mi u inbox pošalje još svojih fotografija. Odgovorila mi je kako sam vrlo draga i simpatična osoba i kako joj imponira to što se ona, žena u godinama, sviđa muškarcu toliko mlađem od nje, no ipak je ona dovoljno stara da mi po godinama može biti mama a osim toga mene zasigurno više zanimaju ženske osobe mojih godina pa i one mlađe od mene.



Na uviđavan i strpljiv način uvjeravao sam je kako mi godine ne predstavljaju problem i kako joj moram iskreno priznati da su mi se oduvijek više sviđale žene zrelijih godina od mojih vršnjakinja. Naša privatna korespodencija se nastavila pa čak i intezivirala. Naše uzajamne poruke postajale su sve lascivnije i bezobraznije. Napokon sam je nagovorio da mi pošalje sliku čitave figure. Fotografirala se mobitelom i poslala tražeći od mene da joj pošaljem svoju sliku. U jednom trenutku toliko se opustila da je napsiala nešto što me skroz narajcalo:-Ja sam stara napaljena drolja koja obožava seksi rublje!-

I to je bila istina jer mama je oduvijek obožavala seksi rublje i još u vrijeme dok ga je ovdje kod nas nije bilo lako nabaviti redovito je samo zbog rublja putovala u Italiju i Austriju.


A onda se dogodilo da me je mama provalila. Istina, bio sam malo pripit i krenuvšiu dopisivanje izlanuo sam neke stvari zbog kojih je morala posumnjati kako je s druge strane netko tko je dobro poznaje. To mi je i napisala zatraživši od mene da kažem tko sam jer će ionako prekinuti ovo dopisivanje. Odlučio sam biti pošten i iskren. Objasnio sam joj kako sam se želio malo zabaviti i kako je molim da mi oprosti. Reagirala je uistinu burno... Istog trena nazvala me na mobitel. Sasula je bujicu psovki na moj račun. Bilo je očito da joj je neugodno i da je svojim agresivnim nastupom nastojala to prikriti. Osim što me ispsovala na pasja kola nazvala me idiotom, budalom, kretenom itd. Prije nego sam joj bilo što uspio odgovoriti prekinula je vezu.



Danima nakon toga pokušavao sam je nazvati ali nije joj padalo na pamet javiti se. Naravno da sad ni meni nije bilo svejedno i prošlo je već mjesec dana a ja nisam dolazio na nedjeljni ručak niti me mama zvala. Profil na mreži je zadržala ali svoju aktivnost je gotovo pa zanemarila. Onda sam joj odlučio svakodnevno slati poruke. Bio sam uporan i nakon što je prošlo gotovo još mjesec dana napokon je odgovorila.



Pitala me, sad već osjetno pomirljivim tonom, zašto sam joj to napravio? Znao sam na što misli. A onda sam je iznova šokirao odgovorom koji sam joj poslao:

-Zato jer sam zaljubljen u tebe!-

Umjesto odgovora poslala mi je čitav red upitnika (?????????????????????????????)... Pa je nakon dulje pauze napokon napisala:

-Mislave! Ljuta sam na tebe. Ako me opet zavitlavaš to ti neću oprostiti. Ali ako to misliš ozbiljno onda defintivno nisi normalan. Jesi li ti uopće svjestan svojih postupaka? Javi se, ali tek onda kada se pribereš. Pozdrav!-



Istina je bila da sam uistinu shvatio kako sam svoju zaljubljenost u vlastitu mamu potisnuo duboko u svojoj podsvijesti i da je to sad ponovo isplivalo na površinu. Gledao bi njene fotografije i drkao. Vrijeme je prolazilo a ja sam i dalje izbjegavao odlazak kući. Osim toga mama me nije ni zvala a nisam zvao ni ja nju. Razmislio sam i došao do zaključka da sam ionako otišao predaleko pa sad nema druge nego otići do kraja pa neka bude što biti mora.



Opet sam joj krenuo intezivno slati poruke na profil. Iskreno sam joj priznao sve ono što joj zasigurno ne bi imao hrabrosti reći oči u oči. Pisao sam joj o tome kako sam bio zaljubljen u nju i kako sam ugledavši njene slike na profilu opet postao svjestan toga da me ta zaljubljenost nikada nije prošla. Danima nije bilo odgovora i mislio sam kako me se mama definitivno odrekla i ne želi čuti za mene. No, na moju sreću prevario sam se.



Najprije mi je poslala jednu poprilično dugačku poruku. Sve ono što sam ja njoj napisao osupnulo ju je i posve izbacilo iz takta. Naprosto nije mogla vjerovati da je ono što sam joj napisao istina. Pri kraju dugačke poruke napisala je kako je oduvijek znala da nisam baš normalan ali ni izdaleka nije očekivala da sam zabrazdio u tolikoj mjeri.

-Mislave, shvati da sam ja tvoja mama. Ono sve što si mi ti napisao ludo je i nije normalno... Vjerujem da si i ti svjestan toga. Usprkos svemu ja te i dalje volim!-

Završila je mama svoju poruku.



To me nije pokolebalo i ja sam joj nastavio pisati poruke a doskora mi je i odgovorila. Nisam više bio previše direktan ali sam joj kroz redove i nadalje davao do znanja kako sam još uvijek zaljubljen u nju i kako me seksualno privlači. Iako je izbjegavala reagirati na te moje sofisticirane poruke malo po malo opustila se i naša konverzacija počela je poprimati pomalo lascivan prizvuk. Sad smo se već sve češće i čuli putem mobitela ali oboje smo bili prilično suzdražni prilikom tih razgovora.


Napokon mi je u jednoj poruci priznala kako joj na neki način čak imponira činjenica da me seksualno privlači bez obzira što sam ja njezin sin. Iz njenih poruka bilo je očito kako žali za mladim danima. U jednom trenutku napisala je kako mašta o tome da se odjene poput tinejdžerice. U neke živopisne boje i turbo kratku minicu i da tako odjevena izađe u grad. Odgovorio sam joj neka to i učini.

-To ne dolazi u obzir. Žena u mojim godinama tako odjevena djelovala bi groteskno i zacijelo bi izazvala smijeh i zlurade komentare.-

-Nemaš pojma kako bi te ja volio vidjeti tako odjevenu!- Napisao sam joj.

-Obuci se tako, za svoj užitak i za mene.- Dodao sam.

-Ne budi lud! To jednostavno ne dolazi u obzir!!!- Odgovorila je.



A onda se u čitavu priču umiješao tata a da on uopće toga nije bio svjestan. Jedne večeri mama me nazvala i po njenom glasu shvatio sam da je blago pripita. Osim što je bila pripita bila je i na rubu plača. Bila je očajna jer otac je u kuću počeo dovoditi svoju mlađahnu ljubavnicu. Učinio je to već treći put. Znao je da je to ljuti i da joj svojom mlađahnom ljubavnicom stavlja sol na ranu i uživao je u tome. Pozvao sam je da dođe kod mene. Šutjela je i shvatio sam kako razmišlja o tom mojem prijedlogu. Nestrpljivo sam isčekivao njezin odgovor.


Napokon je nakon dulje pauze rekla kako joj treba netko s kim bi porazgovarala ali ipak neće doći kod mene. Istog trenutka osjetio sam teško razočarenje ali onda je ona nastavila:

-Mislave, ti znaš gdje se nalazi ona gostionica Plavi trnac?-

Naravno, znao sam. Bilo je izletište malo van grada na jednom brežuljku. Sada više ta gostionica nije bila u funkciji i već je dulje vrijeme bila zatvorena. No ispod terase te gostionice nalazio se mali park okružen zelenilom. Nekada su se tu nalazile drvene klupe i dječje igralište ali sad je to mjesto bilo prilično zaraslo u šiblje i korov ali baš zato bilo je idealno za ljubavne parove. Nije bilo previše eksponirano jer nije baš mnogo ljudi znalo za taj parkić okružen gustim zelenilom. Adrenalin mi je naglo počeo rasti...

-Nađimo se tamo za nekih sat vremena. Može?- rekla je mama.

Odmah sam sjeo u auto i zaputio se do spomenute gostionice. Nisam više bio siguran znam li put do tamo a nisam htio zalutati u mraku.



No pronašao sam je bez problema. Još je postojala tabla koja je pokazivala put do Plavog trnaca mada ta birtija već nekoliko godina nije radila. Gostionica je bila u mraku kao i terasa ispred nje. Drvena ograda koja je priječila ulaz na terasu bila je nakrivljena i nagrižena zubom vremena. Pedesetak metara dalje nalazilo se selo čija glavna ulica je bila osvjetljena škrtom svjetlošću ulične rasvjete. Napravio sam krug oko sela te s druge strane pronašao ulaz u park koji se nalazio ispod terase gostionice. Sjećao sam se tog ulaza jer se nasuprot njega nalazilo malo jezero koje mi je sad u mraku izgledao kao da je presušilo a nekada su se oko njega okupljali izletnici i naveliko se roštiljalo.



Otvorio sam vrata auta i sjeo stavivši noge van auta. Zapalio sam cigaretu i razmišljao o tome kako se mama uopće sjetila ovog mjesta? Zacijelo ni ona nije baš bila vjerna mom ocu i bit će da je ovdje dolazila sa svojim ljubavnicima. Nakon nekih pola sata začuo sam zvuk auta a onda ugledao i svjetla farova. Da, bila je to mama. Zaustavila je auto nekih dvadesetak metara od moga i ugasila svjetla.



Bio sam uzbuđen poput kakvog derana... Prišao sam njenom autu i otvorio vrata. Vjerojatno sam zinuo dok sam širom otvorenih očiju promatrao mamu. Naime, ona se obukla upravo onako kako je nedavno opisala. Na sebi je imala nekakav rozi kaputić, super kratki šos i štikle s izrazito viskom petom. Kosu je vezala u rep. Obukla se poput kakve napaljene tinejdžerice i izgledala je, barem meni u tom trenutku, jebeno seksi. Netremice sam gledao u nju i tek tada postao svjestan činjenice da je pripita i da je mogla naletjeti na policijsku patrolu. Što bi oni milili o njoj? Starija gospođa odjevena poput kakve mlade kurvice, a k tome još pijana!



Iz razmišljanja me trgnulo mamino glasno cerekanje. Zabacila je glavu unazad i sve glasnije se smijala. Valjda ju je zabavljao zbunjeni izraz moga lica. Napokon se prestala smijati ali smiješak joj nije silazio s lica:

-Sviđam li ti se ovako odjevena ili ti izgledam smiješno?- Pitala je.

-Izgledaš super.- izgovorio sam a ona mi je pružila ruku dajući time na znanje kako želi izaći van iz auta. Pridržavao sam je dok se nekako iskobeljlala sa sjedala. Malo se udaljila od mene i na trenutak posrnula ali ipak je ostala na nogama.

-Evo obukla sam se onako kako si želio... Jedino sam zaboravila obući gaćice.-

Ponašala se poput pijane i napaljene drolje i to me tog trenutka strašno palilo.



-Želiš vidjeti?- Pitala je.

-Što???- Zbunjeno odgovorih pitanjem.

-Pa to da nisam obukla gaćice.- Nije sačekala moj odgovor već je zadigla šos pokazujući mi svoju pičku. Opet se glasno nasmijala i tog trenutka izgubila je ravnotežu te jednostavno sjela na travu. Prišao sam joj i uhvativši je za laktove podigao je s trave.

Priljubila se uz mene, pogledala me u oči i vlažnim jezikom prešla preko usana:

-Još uvijek si zaljubljen u mene?

-Jesam!-

-Ne smeta ti što sam se ovako obukla i što sam malo više popila?-

-Ne, ne smeta mi. Naprotiv baš mi je drago što si se tako odjenula.-

-I što sad? Želiš me jebati?- Pitala me te istog trenutka rukom, preko hlača, uhvatila za kurac koji se već opasno dizao.



Bio sam napaljen, zbunjen i nisam imao snage bilo što reći. Mama je čučnula rukama se držeći za moje noge. Raskopčala mi je šlic i gurnula ruku u gaće. Izvukla je moj sad već nabrekli kurac i počela ga drkati. Opet je jezikom oblizala usne te idućeg trenutka moj kurac strpala u svoja usta. Uvlačila ga je pa ispuštala, lizala glavić kurca pa se glavom nagnula u stranu kako bi vrhom jezika prešla preko mojih jaja... Svako malo podigla bi pogled prema gore nastojeći vidjeti moju rekaciju. Bio sam miran i skroz joj se prepustio. A onda me rukama uhvatila za rub majice i podigla se na noge... Opet sam je pridržao kako ne bi pala. Usnama je prelazila preko mojih i tiho govorila kako se želi pojebati.

-Mislave, nemaš pojma koliko dugo nisam osjetila kurac u sebi. Oprosti mi ali želim da me pojebeš... Pojebi me molim te!- Zavapila je a mene nije trebalo posebno nagovarati. Čvrsto me zagrlila u gurnula mi jezik u usta.


Nakon minute ili dvije odvojila je usne od mojih, rukama zadigla šos iznad bokova... Okrenula mi se leđima pa se sagnula i gornjim dijelom tijela ušla je u auto oslonivši se na laktove. Noge i razgolićeno dupe ostalo joj je vani... Malo je razmaknula noge otvarajući mi put do svoje vlažne pičke. Prstima jedne ruke trljao sam joj pičku dok sam drugom lagano drkao svog macana. Mama je poput prave napaljene kuje sve glasnije dahtala... Držeći kurac rukom glavićem sam prelazio preko njene pičke... Prstima sam joj lagano razmaknuo usmine, namjestio kurac i zabio se u nju. Mama je glasno jauknula i na trenutak se umirila. Zabijao sam se u nju a ona je lagano počela vrtjeti guzom... Osjetio sam mali milijun razigranih leptirića u trbuhu... Nagnuo sam se naprijed, uhvatio mamu za sise i tog trenutka moj kurac zabijen duboko u nju kao da je eksplodirao. Pičku sam joj više nego obilno punio spermom... Oboje smo doslovce urlikali od užitka koji nas je prožimao.



Naslonio sam glavu na mamina leđa držeći kurac i dalje u njoj. Osjetio sam kako splašnjava i tek sam se malo podignuo a sad već mlohavi kurac ispao je iz njene vlažne pičke. Mama se lagano uspravila. Okrenula se i sjela na sjedalo auta. Rukama je s lica micala pramenove kose. Obišao sam auto i sjeo pored nje. Zagrlio sam je i poljubio. Naslonila je glavu na moje rame. Oboje smo šutjeli. Tako zagrljeni oboje smo zaspali.



Probudio sam se u trenutku kada se počelo razdanjivati. Vidio sam mamu kako nekom krpom briše ostake ljeplive tekućine koja joj se iz pičke iscijedila po sjedalu auta. Iako je shvatila da sam budan nije pogledala u mom smjeru. Dozvao sam je ali umjesto odgovora izvukla se iz auta i stala naslonivši se rukama na krov. Izašao sam napolje. Mama je bila s druge strane i glava joj je bila spuštena. Opet sam joj s eobratio a ona je dlanovima ruku prekrila lice.

-Mislave... Sramim se... Kako sam se mogla tako napiti?! Užas!-



Prišao sam joj i odmaknuo ruke s lica. Ona me i dalje nije željela pogledati već je glavu okretala lijevo-desno držeći je pognutom. Stavio sam joj prst ispod brade i podignuo je ali ona je zatvorila oči. Trgnula se kada sam je poljubio u usta. Napokon me pogledala...

-Mislave! To nismo smjeli napraviti. Da li ti shvaćaš što smo učinili?-

Umjesto odgovora opet sam je poljubio a ona se dlanovima oduprla o moja prsa rekavši kako moramo krenuti.



Vozio sam autom ispred nje sve do kuće. Parkirala je u dvorištu pa izašla i brzim korakom bez pozdrava odjurila u kuću. Valjda je tek sada kada je malo odspavala i otrijeznila se postala svjesna načina na koji se odjenula. Narednih dana nije mi se željela javiti na mobitel. Nije bilo druge nego otići do nje. Tempirao sam vrijeme kada oca nije bilo. Mama mi je otvorila vrata i istog trenutka lice joj je oblilo rumenilo. Još joj je bilo neugodno i još ju je prožimao stid. U čitavom njenom držanju bila je prisutna silna nelagoda koje se nije mogla osloboditi. Pitala me jesam li gladan.

Objasnio sam joj kako nisam i kako sam joj došao reći da sam se odlučio vratiti kući. Tek tada me pogledala ravno u oči... Netremice je gledala u mene zbunjena izraza lica. Ustao sam, zagrlio je i poljubio. Na trenutak je pružila otpor, potom se ukočila a onda ipak djelomično odgovorila na moj poljubac.


-Mislave, ja mislim kako bi bilo najbolje...-

Nisam joj dopustio da završi jer sam joj ugurao jezik u usta.

-Mama, želim te jebati! I to sad, odmah.-

Uzeo sam je za ruku i doslovce vukao za sobom u spavaću sobu. Opirala se i nešto govorila ali ja je uopće nisam slušao. Bacio sam je na krevet i počeo se svlačiti. U trenu sam bio gol s kurcem spremnim na akciju.


Legao sam na mamu ljubeći je po licu i vratu. Ona je rogoborila, nastojala me odgurnuti govoreći kako to nema smisla i kako sam lud. No otpor je polako ali sigurno popuštao. Popeo sam se i sjeo doslovce na njene sise. Glava joj je bila na jastuku... Rukama se opirala o moj goli trbuh... Ruke sam joj stavio iznad glave i stisnuo ih svojim rukama. Malo sam podigao dupe i vrhom kurca dotaknuo joj usne... zatvorenih očiju i stisnutih usana micala je glavom lijevo-desno. Kada je zaustila da nešto kaže gurnuo sam joj kurac u usta. Gibao sam se naprijed-nazad jebući je u usta. Mumljala je nešto nerzagovjetno jer u ustima joj se nalazio moj kurac... Napokon ga je poslušno obujmila usnama i dopustila mi da nastavim s jebanjem u usta... Zabacila je glavu. Hvatajući zrak tek kada sam počeo špricati spermu. Jezikom je izbacivala ono sperme što joj je bilo u ustima dok su ostali mlazovi zalijevali njeno lice.



Oba očna kapka bili su joj slijepljeni spermom. Pustio sam njene ruke i dohvatio rub plahte te joj obrisao lice i oči. Treptala je očima zamolivši me da je pustim. Sišao sam s nje... Otišla je u kupaonicu i umila se. Nakon dvadesetak minuta stala je na vratima sobe. Preodjenula se, očešljala i našminkala. Gledala me s ozbiljnim izrazom na licu:

-Pa sad kada si me silovao jer, ovo što si mi učinio je upravo to, silovanje, očekujem od tebe da odeš po svoje stvari i još večeras se vratiš kući. A ja idem kupiti nešto od namirnica kako bi nam spremila večeru. Dakle, ustani, istuširaj se i idi po stvari.-


Izraz lica joj se ni za trenutak nije promijenio. Zatvorila je vrata sobe i otišla. Zbunjeno sam ležao još dsetak minuta prije nego sam se istuširao i krenuo po svoje stvari u stan. Vratio sam se na večeru. Od te večeri mama je u pravom smislu te riječi postala moja podatna kuja. Ocu uopće nije bilo drago zbog mog povratka kući. Naravno, razlog mog povratka nije znao. No od tog dana više u kuću ne dovodi svoju ljubavnicu. Sad većinu vremena provodi s njom, i valjda kod nje, što mami i meni u potpunosti odgovara.



Mamu prašim gotovo svakodnevno pa čak i onda kada je tata kod kuće. Naravno, onda spavam u svojoj sobi jer ne želim ništa risskirati ali to nas ne priječi da odemo autom u parkić kod Plavog Trnaca. Iako gotovo nakon svake jebačine osjeća neku vrstu krivnje i govori kako oboje nismo normalni ne posustajemo... Za sada.

-MISLAV-

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)