porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

18. ruj 2016.

Pojebao sam kćerku moga prijatelja

Dok se ta mlada kujica u kratkoj suknjici penjala stepenicama na drugi kat zgrade i dok mi je ispred nosa vrtjela svojom slatkom guzom znao sam ću to što sam prijatelj s njezinim tatom u potpunosti zanemariti.



Da se razumijemo i da jednu stvar rasčistimo odmah na početku. Nisam pedofil! Zašto to naglašavam? Naime, za mene su pedofili nastrani i bolesni likovi koji se pale na malu djecu a ja se palim isključivo na mlade cure koje već imaju istaknute atribute (mislim na guzu i sise) i definitivno su mentalno i fizički zrele za seks.


Jebiga, mlade cure kao npr. ove gore na slici su moja slabost. No prije izvjesnog vremena ni slutio nisam da će mi se posrećiti na način na koji mi se posrećilo.


Jednog subotnjeg jutra mirno sam spijao svoju kavu u jednom od kafića u Radićevoj ulici gdje sam često zalazio i u mlađim danima. Listao sam novine kada me netko blago udario po ramenu. Trgnuo sam se i okrenuo glavu. U prvi mah nisam prepoznao to nasmiješeno lice. Bio je to moj nekadašnji susjed, znanac, prijatelj što znači da je naše poznastvo datiralo je odavno. Zajedno smo odrasli, išli u istu osnovnu školu pa čak i u isti razred. Sad se prilično udebljao a kosa mu je dobila nešto sijedih vlasi.



Ja sam za razliku od Roberta uvijek bio odličan učenik dok se on jedva provlačio iz razreda u razred, često i uz moju pomoć. Dakle bio sam, kako se to u žargonu kaže, štreber. Nakon osnovne škole ja sam upisao gimnaziju a Robert se upisao u srednju građevinsku. U međvremenu njegovi roditelji su se rastali.
Prodali su kuću a otac mu je otišao na rad u Njemačku dok je on ostao živjeti s mamom u stanu koji je ona kupila ali na drugom kraju grada. Tu su se naši putevi razišli. Njegov otac bio je građevinac pa je zato valjda i Robert upisao tu vrstu škole. Nekako je uz velike muke završio tu školu i odmah po završetku škole otišao ocu u Njemačku. Naime, mama mu se preudala a Robert tog njezinog drugog muža nije mogao smsliti.



I sad se evo pokazalo da je ta njegova odluka da ode u Njemačku bila pun pogodak. Uz kavu i piće ispričao mi je kako mu Njemačkoj jako dobro ide. Ima čak i svoju vlastitu tvrtku. I on se rasatao od žene koju je upoznao jednog ljeta u Novom Vinodolskom gdje njegov otac ima vikendicu. S njom ima kćerku Dianu. No brak je propao i ta njegova žena se s kćerkom vratila u Hrvatsku. On se ponovo oženio ali ovaj puta s Nijemicom s kojom ima dva sina. Kćerku Dianu nije zaboravio i uredno joj šalje novac na ime alimentacije. No ne samo da joj šalje ono što je zakonom propisano već je mnogo izdašniji.



Njegova kćer je po njegovom pričanju, što se škole tiče, uvelike slična njemu. Najprije je krenula frizersku školu. Nakon što je nakupila veliki broj negativnih ocjena i također veliki broj neopravdanih izostanaka odustala je pa se iduće godine upisala u školu za kozmetičarke. To je nekako završila a poticaj joj je bio to što joj je tata Robert obećao da ako završi školu i čim postane punoljetna on će joj unajmiti stan gdje će moći živjeti sama.



I eto mala Diana je završila školu a prije nekoliko dana napunila je i osamnaest godina. Stoga je i Robert došao iz Njemačke kako bi bio na proslavi njezine punoljetnosti ali i kako bi održao obećanje vezano uz stan. No mala Dianica sad je postala ambicioznija. Obzirom da je škola za kozmetičarke trajala tri godine Diana je sad željela upisati i četvrtu godinu jer to bi joj omogućilo upis na fakultet. No problem je bio taj što se četvrta godina obrazovanja mora platiti. Stoga je Robert pristao isfinancirati joj i tu četvrtu godinu a ako zvarši fakultet kupit će joj vlastiti stan.
To joj je bio poticaj da se primi učenja ali problem je bio to što Diana nije baš tip koji voli učiti a ni inteligencija joj nije bila jača strana. Ne kažem da je mala glupa ali nije baš nešto superiorna što se inteligencije tiče. No, zato sam ja tu. Ipak sam ja bio štreber koji je završio fakultet i magistrirao. I kako ja sad ne bi pomogao toj mladoj pičkici? Obećao sam Robertu da se može osloniti na mene i da ću se svojski potruditi kako bi njegova kćer završila tu četvrtu godinu ali i fakultet. Robert je bio oduševljen mojim prijedlogom a ni Diana nije imala ništa protiv. Naprotiv i njoj se ta ideja jako svidjela a osim toga Robert mi je obećao financijsku potporu za moj uložen trud.



Dakle, iz kafića smo otišli u moj i njegov stari kvart. Iako se nalazi na rubu grada nije ona tipična periferija. Veza s centrom grada je odlična ali ono bitno zbog čega smo posjetili naš kvart bilo je to što su se u međuvremenu tu izgradile neke nove zgrade. Preciznije rečeno izgrađen je niz lijepih trokatnica okruženih zelenilom. U tim zgradama, osim što su se stanovi mogli kupiti, mogli su se i unajmiti. Robert je bio više nego zadovoljan i odmah smo nazvali broj koji je bio na panou zgrade. Već isto poslije podne došao je čovjek koji nam je pokazao stanove za iznajmljivanje. Robret je odabrao jedan od četrdesetak kvadrata i o tome obavijestio Dianu koja je bila oduševljena.



Sutradan sam ispred zgrade dočekao Dianu i Roberta. Zanimalo me kako mala izgleda no mislio sam kako je ona ipak kćerka mog starog prijatelja pa ne bi imalo smisla s njom nešto pokušati petljati, ali... Istog trenutka kada sam je ugledao zapalio sam se. Lijepo lice, dobre noge, prekrasno dupence... Ispod lagane i vrlo kratke ljetne haljinice nije obukla grudnjak pa su joj bradavice na sisama izazovno stršale.



I sad dok je koračala stepenicama ispred mene vrteći svojim slatkim dupencem ja sam osjetio da moj kurac počinje divljati.



Nakon nekoliko dana Robert se morao vratiti u Njemačku a brigu o Diani povjerio je meni. O da, to je bilo kao da janje date vuku na čuvanje. Ispočetka me malo živciralo jer me Diana oslovljavala sa "striček Zoran". No nakon nekog vremena objasnio sam joj kako me neka zove samo imenom bez onog pridjeva striček. Ipak nisam ja toliko star. Dakle, nisam odmah navalio na malu jer bio sam svjestan da bi to moglo biti kontra produktivno. Strpljivo sam igrao igru i čekao pravi trenutak.



Uskoro smo Diana i ja uspostavili dodatno "prijateljstvo" i preko jedne društvene mreže. Sad je već postalo uobičajno da se do kasno u noć tipkamo i gledamo preko kamere laptopa. Malo po malo sam joj se udvarao dijeleći joj komplimente. Svidjelo joj se to i stekao sam dojam da joj se, bez obzira na razliku u godinama, sviđam. Bio sam u pravu.



Jedne večeri kasno se vratila u stan. Kada je uključila kameru na lap topu ugledao sam divan prizor. Bila je samo u gaćicama i grudnjaku. Sjela ja ispred lap topa i kazala kako se upravo istuširala. Imaš prekrasne grudi, rekao sam joj.

-Stvarno tako misliš?-

-Najstvarnije.-

A onda se isprsila i stavila sise u gro plan pa ih još malo pridržala rukama.

-Ohooo, to je bilo krasno. Za nagradu ću ti kupiti grudnjak po tvom izboru a cijena nije bitna.-

-Da li se šališ ili ozbiljno misliš?- Pitala je.

-Najozbiljnije. Već sutra, ako ti odgovara.-

Odgovaralo joj je. Nisam ni sumnjao da neće.



Ne da sam joj kupio jedan nego tri grudnjaka, dva para gaćica i seksi kratku i prozirnu spavaćicu. Nisam štedio novca jer ionako je to bio novac koji mi je Robert poslao za usluge instrukcija. Naravno, ona to nije znala ali i da je novac bio moj ne bi žalio. Jedini uvjet koji sam joj postavio bio je to da je vidim kada to odjene na sebe. Nije imala ništa protiv.



A onda sam morao i malo lagati. Rekao sam joj kako imam prijatelja koji radi u Italiji u jednoj modnoj agenciji. Nije sve bila laž jer uistinu jedan moj prijatelj radi u Italiji kao modni dizajner ali ja s njim već dulje vremena nemam nikakvog kontakta. Rekao sam Diani kako bi je mogao fotografirati tako da joj se ne vidi lice pa slike poslati tom prijatelju. A ko ih oni objave u svojoj reviji za to će dobiti honorar. Pristala je i odmah počela sanjati o tome kako bi možda mogla postati model. Fotografirao sam je ali slike naravno nikamo nisam poslao. Kroz nekoliko dana dao sam joj pedeset eura rekavši kako smo uspjeli i kako su joj slike objavljene a ovo je honorar za nju. Mala je bila lakoma na novac i to je bilo jako dobro.
Iako joj je tatica Robert uredno plaćao školu i slao pristojan đeparac ona je novac trošila kao luda. Frizeru je često išla jer čas je željela ravnu kosu, pa valovito a koji dan kasnije kovrđavu. Potom je malo željela biti plavuša pa tri dana kasnije crnka desetak dana kasnije smeđa... Nadalje novac je trošila na manikure, nokte, skupu šminku a o odjeći i obući da ne pričam. Štikle, čizme, tenisice... A sve markirano i skupo. Naravno, voljela je i izlaziti i to u fine i skupe lokale. Već polovicom mjeseca ponestalo bi joj novca.
E onda bi ja uskočio i ponudio se da joj nešto posudim. Nije odbijala. Uredno je uzimala novac koji bi joj dao no nikada nije spominjala dan kada će mi ga i vratiti. No meni je ionako bilo svejedno. Nisam žalio novca a osim toga većina novca bila je od Roberta kojim mi je plaćao instrukcije samo što ona nije znala.



Isprava sam je fotografirao u minicama i sa štiklama na nogama a doskora samo u gaćicama i grudnjaku. Postajala je sve opuštenija i uskoro je pristala skinuti i grudnjak. Nije se brinula gdje te njezine slike završavaju. Sad ju je, vidjelo se to, počelo uzbuđivati pozirati mi polu gola a veselio ju je i novac koji sam joj za to davao. Dakle, skinula je grudnjak. Rekoh joj neka sjedne na kauč... Slikao sam je odozgo fokusirajući se na njezine sise. Rukom sam lagano prešao preko njenih sisa govoreći kako su čvrste i krasne. Čekao sam reakciju ali osim smiješka na njenim usnama ništa se drugo nije dogodilo.



To me ohrabrilo pa sam ponovio maženje njenih sisa ali ovaj put malo jače i čvršće. Ovaj put nagnula se malo unazad i jezikom obliznula usnice. Bio mi je to znak da krenem dalje. Između palca i kažiprsta uhvatio sam njezine nabrekle bradavice, stegnuo ih i povukao prema sebi. Zaboljelo ju je to jer napravila je bolnu grimasu ali nikakvog otpora nije bilo. Otvorio sam šlic na hlačama i izvukao već nabrekli kurac. Počeo sam drkati... Ona je čas pogledavala moj kurac a čas mene u oči i blesavo se smješkala. Uzeo sam njezinu ruku i u nju stavio kurac.
Nastavila ga je lagano drkati. Uzeo sam joj drugu ruku i stavio u nju svoja jaja... Malo se trznula kada su mlazovi sperme počeli špricati njene sise ali nije posustala... Stavio sam joj ruku na glavu i približio je kurcu. Pogledala me kao da ne zna što želim od nje... Ipak je shvatila. Ugurao sam joj kurac u usta i mala ga je krenula dudlati. Bez problema je progutala ostatke sperme što su se iscijedili iz kurca. Izvukao sam kurac iz njenih usta i pomilovao je po kosi. Rukom je brisala usta... sagnuo sam se i poljubio je u usta. Ne, nije mi smetalo što je u njima do malo prije bio moj kurac. Spremio sam kurac u gaće, zakopčao šlic i otišao kući.



Bio sam zadovoljan samim sobom jer stvari su se odvijale upravo onako kako sam priželjkivao. Idućih dana naše male "prljave" igrice su se nastavile. Ja nisam inzistirao na jebanju već sam se zadovoljavao time da mi drka i puši kurac. Ona je u nekoliko navrata spomenula kako ima dečka što sam protumačio kao njezinu želju da ne dođe do jebanja jer valjda si je umišljala da time što mi samo drka i puši kurac ne vara tog svog dečka. Meni je bilo svejedno jer znao sam da će do toga doći. Zadovoljavao sam se time da joj do iznemoglosti ližem pičkicu i šupak.



Napokon je i ona meni pristala lizati šupak a istovremeno mi drkati kurac. Malo se protivila tome da joj prst gurnem u guzu ali i na to je pristala. Sad joj redovito prstom razrađujem šupak pripremajući ga tako za moj kurac koji ću joj u njega zabiti.



Jedne večeri dočekala me u prozirnoj spavaćici koju sam joj svojevremeno kupio. Ispod je bila gola. Djelovala mi je nekako smušeno. Shvatio sam da je pila alkohol i to više nego bi smjela. Rekla mi je kako se posvađala i prekinula s dečkom.



Sjeo sam u fotelju i pozvao je da priđe. Uhvatio sam je za ruku i privukao sebi u krilo. Sjela mi je na koljena i čvrsto me zagrlila. Rukom sam je mazio po leđima... U jednom trenutku se ustala, raširila noge i opkoračila me gurnuvši mi svoj jezik duboko u usta. Bila je lagano pripita i poprilično napaljena. Mala kuja vrtjela je dupetom i znao sam da će napokon moj kurac istražiti unutrašnjost te male, obrijane i vlažne pičkice.



Raskopčao sam hlače, izvukao svog macana... Uhvatio sam je za bokove i malo podigao. Sama si je rukom namjestila mog kuronju a onda se nabila na njega uz glasan uzdah. Stenjala je nabijajući se na moju batinu a ja sam je rukama držao za čvrste guzove i pomagao joj pri dizanju i spuštanju. I ja sam izgubio kontrolu jer prvotna namjera mi je bila ne svršiti u njoj, ali... Ona se tako čvrsto nasadila na njega i krenulo je. Mlazovi moje guste sperme nemilice su punili utrobu te napaljene kujice. U jednom trenutku široko je razjapila usta, raširila oči i na trenutak se smirila da bi u idućem trenutku ispustila glasan vrisak. Mala je svršavala i orgazam je tresao njezino mlado tijelo.



Skinuo sam je sa svog kurca i doslovce odnio na krevet. Otišao sam u kupaonicu i napunio kadu vodom. Svukao sam se i vratio po nju. Uzeo sam je za ruku i odveo u kupaonicu. Oboje smo legli u kadu svaki na svoju stranu. Topla kupka godila joj je i vratila je u život. U kadi mi je popušila kurac i nakon toga sam se odjenuo i s mrljama od sperme i sokovima iz njene pičkice na hlačama zaputio se kući. Na svu sreću bio je mrak a i moja kuća se nalazi blizu.



Lijepo mi je s tom malom kujicom. Radim joj sve ono o čemu svaki muškarac mašta. Vodim je u kupovinu i ona to obožava. Samo od nje tražim da ne odjene gaćice tako da mi negdje može pokazati svoju mačkicu. Uzbuđeje me kada to radimo u javnosti.
Volim je gledati dok piški a nemam ništa protiv da mi se ponekad popiša po kurcu i jajima. Nisam joj to još rekao ali mislim da se neće previše iznenaditi kada ja budem želio popišati se po njenoj guzi, sisama ili pičkici. I dalje joj prstima razrađujem šupak i pripremam ga za svoj kurac. Mislim da će se to dogoditi vrlo brzo. Ne vjerujem da će se buniti, barem ne previše. Iskreno se nadam da se mala kuja neće izlanuti pred Robertom. To se onda ne bi dobro završilo. Kako za nju tako i za mene ali ipak mislim da nije toliko glupa.
Inače, vjerovali ili ne, ponekad se radije volim izdrkati po njoj nego je pojebati i to mi je poseban užitak. Ne mora se ni skinuti. Izdrkam joj se po košulji, grudnjaku, gaćicama...
-Zoran- 
(priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga)

-Drugi dio ili priču broj 2 možete pročitati klikom na ovaj naslov:-Poklanjam nošene gaćice svoje male male kurvice-
 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE)

  

17. ruj 2016.

Mamu sam spasio ropstva i pretvorio je u svoju kurvu

-Vjeruj mi sine, laže! Ona je uvijek lagala i molim te ne vjeruj joj ni riječ. Osim toga ako joj je tako kako kaže onda je njoj dobro. Uvijek je bila drolja koja se palila na grubijane koji su je šamarali i tukli. Ne znam što ju je palilo u tome ali takva je bila i takva je ostala. Zanemari ta njezina sranja.-



Otprilike ovako mi je rekao moj otac kada sam mu spomenuo mamu Daniru i ni malo zavidnu situaciju u kojoj se našla a s kojom je upoznala mene, svoga sina, tražeći od mene pomoć. Nisam znao što misliti i kako postupiti... Iako je mama od mene tražila da ništa ne spominjem ocu ipak sam se odlučio konzultirati s njim a on mi je rekao to što je rekao i više nije pokazivao nikakvu namjeru da se dalje time zamara. Ali ja sam ga razumio.



Naime jedva da sam navršio tri godine kada je moj otac sa mnom napustio mamu i odlučio se započeti novi život. Nikada nije tajio da je u mladim danima bio problematičan baš kao i moja mama. Oboje su bili mladi i divlji. Ona je zatrudnjela i dogovorili su se kako će se smiriti, naći posao i postati prava obitelj. Otac se toga i držao ali mama nije izdržala. Vrlo brzo nakon poroda nastavila je po starom. Loše društvo, droge, alkohol... To je bio njezin životni izbor. Dok je otac radio i brinuo za mene mama se uokolo kurvala, pila i drogirala se.



Otac je sa mnom započeo novi život a potom se oženio ženom s kojom ima dvoje djece tako da sad imam polu sestru i polu brata. Vrijeme je prolazilo a mami se svaki trag izgubio. Kako sam rastao i sazrijevao trudio sam se da nešto više doznam o njoj, ali bez velikog uspjeha. Čak ni njezna najbliža obitelj nije mnogo znala. Pričalo se da se vucarala po Švicarskoj, Belgiji, Austriji, Njemačkoj... Da je bila u sukobu sa zakonom pa je čak završila i u zatvoru. No to su sve bile priče i nagađanja ali kada sam sve zbrojio vjerovao sam da je većina toga istina.



Završio sam srednju školu pa fakultet u roku i vrlo brzo se uspio zaposliti. Odselio sam se od oca iznajmivši malu kućicu na periferiji.

A onda jednog dana uslijedio je pravi šok. Zazvonio mi je mobitel a broj nepoznat.

-Halo Damjane! Ovdje Danira... Danira, tvoja mama!-

Prvo što sam pomislio da se radi o nekakvoj i nečijoj gruboj šali ali ubrzo me ženska osoba s druge strane uspjela uvjeriti kako je to baš ona, moja već pomalo zaboravljena mama.



Broj mog mobitela dobavila je od mog bratića Nedjeljka koji je živio u Osijeku. Nedjeljko je bio sin njezine sestre. Čak ni mamina sestra, Nedjeljkova mama, s njom nije održavala kontakt i gotovo ništa o njoj nije znala. Ipak sam s Nedjeljkom povremeno održavao vezu iako si nismo bili nešto prisni. Dakle preko njega moja mama se uspjela dokopati broja mog mobitela.



Zamolila me da se vidimo i to što hitnije jer u Zagrebu ostaje tek dan ili dva. Dogovorili smo susret u jednom kafiću u centru grada. Opisala mi je kako izgleda i kako će otprilike biti odjevena. Nisam osjećao ništa posebno ali određena doza uzbuđenja kod mene je bila prisutna jer ipak nisam mogao biti skroz ravnodušan obzirom na to da ću nakon toliko godina vidjeti ženu koja mi je bila mama.



Ušavši u kafić odmah sam je uočio. Izgledala je prilično atraktivno. Plavo obojena kosa, kožnata jakna, crne čarape, mini suknja i čizme malo iznad koljena. Ostavljala je pomalo kurvanjski dojam. Tipkala je nešto po mobitelu ali istog trenutka kada sam prišao stolu ustala se, čvrsto me zagrlila i poljubila... I to ravno u usta. Bio je to prilično vlažan i stravstven poljubac koji me na trenutak uzbudio i zbog čega sam se čak malo posramio, jer ipak je to bila moja mama.



Od uoobičajnog razgovora vrlo brzo prešla je na priču o sebi. Priznala je da se kaje zbog svega što je učinila i da bi, kada bi mogla, nastojala sve to ispraviti. Kada sam je pitao gdje sad živi lice joj se naglo smrknulo. Rekla je kako trenutno živi u Austriji ali ne zato što želi već zato što je prisiljena. Tražio sam da mi to malo podrobnije pojasni jer nisam razumio zbog čega je prisiljena tamo živjeti.



-Pa vidiš Damjane zato sam i došla u Zagreb i odlučila te potražiti. Spremna sam i kleknuti i moliti te da mi pomogneš. Znam da nisam bila majka kakvu zaslužuješ ali ipak si mi sin i uistinu ne znam i nemam, uistinu nemam, nikoga tko bi mi mogao pomoći.-

-Pomoći? Kako bi ti ja mogao pomoći?- Pitao sam.



-Uvalila sam se u veliko sranje... jako veliko! Hitno trebam novac.-

-Koliko novca?- Pitao sam a kroz misli su mi prostrujale očeve riječi o njoj kao nepopravljivoj lažljivici.

-Trideset tisuća eura!-

-Molim!!! Pa odakle meni 30 tisuća eura?- Pitao sam je u čudu.

-Pa znam da imaš stalno zaposlenje i dobru plaću i mislila sam kako bi mogao dići neki kredit.-



Nisam mogao vjerovati. Nakon toliko godina mama dolazi s ciljem da od mene, svoga sina, izumuze novac i to na način da dignem kredit?!

Jednu stvar sam primjetio. Svako malo pogledavala je za jedan od stolova gdje su sjedila dva muškarca. I oni su svako malo gledali prema nama ali mislio sam da je to zbog atraktivnog izgleda moje mame. Sad mi je odjednom postalo jasno da je ona s tom dvojicom u nekakvoj vezi.



-Gle mama, žao mi je... Mislim da ipak ne mogu dizati kredit i toliko se zadužiti a da ne znam razlog.- Naravno nije mi bilo ni na kraj pameti zaduživati se kako bi ženi koju nisam vidio tolike godine dao toliki novac i onda bi to otplaćivao narednih desetak ili više godina. Sad sam čak bio i ljut. Ustao sam od stola rekavši kako moram ići. Nisam se čak imao namjeru s njom ni pozdraviti već sam se okrenuo i krenuo ka izlazu.



Sustigla me odmah vani ispred vratiju i uhvatila za ruku.

U očima sam joj vidi suze i jedva se susprezala da se ne rasplače.

-Damjane! U govnima sam... U velikim govnima. Preklinjem te da me spasiš i izvučeš iz ropstva. Odužit ću ti se na način kako god ti budeš želio.-

-Iz ropstva?! Kakvog vražjeg ropstva?!- Pitao sam.

Stavila je ruke na moja ramena i pognula glavu... sada je uistinu plakala. Ispričala mi je kako je zeznula jednog opakog tipa i to za veliki novac. Dio je vratila ali ostalo nema odakle. Sada živi u pravom ropstvu. Proživljava pravi pakao i jedina nada sam joj ja. Sada je uistinu djelovala iskreno.



Kazala je kako se sutra vraća u Austriju. Ima moj broj mobitela pa se čujemo. Objasnit će mi detalje a onda neka odlučim želim li joj i mogu li joj pomoći. Bez obzira na sve ona se neće ljutiti niti će mi bilo što zamjeriti. Osjećao sam da govori iskreno i rekoh joj kako ću razmisliti ali neka se obavezno javi. Priljubila se uz mene i opet sam se malo uzbudio osjetivši njene sise na svojim prsima. Obrisala je rukom suze, pogledala me u oči i potom me poljubila. Bio je to opet poljubac u usta ali ovaj puta vrh njenog vlažnog jezika kliznuo je djelomično u moja usta što me dodatno napalilo. Potom se okrenula i vratila u kafić. Nagnuo sam se i pogledao kroz prozor...Sjela je u društvo one dvojice muškaraca.



Dva dana kasnije stigao mi je mamin SMS. Tek me kratko pozdravila napisavši kako misli na mene. Uzvratio sam joj napisavši joj kako bi želio da mi detaljnije pojasni ono što mi je prilikom našeg susreta ukratko ispričala.

Zaredale su SMS poruke s njene strane i moram priznati da me osupnulo sve ono što mi ja napisala.

Naravno ja ću to pokušati sažeti. Dakle, s jednim od svojih ljubavnika pokušala je prevariti drugog, bivšeg ljubavnika. Iako nije ništa decidirano napisala zasigurno je u igri bio veliki novac od nekog skupocjenog šverca, možda čak i od droge. Taj njezin ljubavnik prevario je nju i s novcem nestao negdje u Francuskoj. Nju je ostavio na cjedilu a ona bez novca nije mogla daleko tako da ju je taj bivši ljubavnik pronašao.



Osim što ju je prebio, polomivši joj dva rebra, odvukao ju je na neko svoje imanje u Austriji gdje je i sad drži. Gotovo svakodnevno je šamara, tjera je na prostituciju a ako njega ili nekog od njegovih ljudi nema na imanju drži je vezanu. Iako ima mobitel mama se ne usudi zvati policiju. Kao prvo već ima nekih grijehova od prije zbog kojih bi mogla opet završiti u zatvoru a ionako je na uvjetnoj slobodi. Ako opet završi u zatvoru taj njezin bivši ljubavnik tamo ima svoje žene koje će se na njoj iživljavati a i za život se plaši jer u zatvoru mu više ništa neće vrijediti.



Dao joj je rok od tri mjeseca da se snađe i vrati mu novac do kraja. U protivnom će se do kraja života morati prostituirati za njega, a osim toga pitanje je što će biti s njom kada više ne bude korisna kao prostitutka. Ionako ju već prisiljava na prostituciju.



Pisala je kako je drže vezanu za stolac u podrumu. Puštaju je na toalet ili je odvežu samo kada joj donesu hranu. Povremeno je puštaju da se prošeće po imanju ali i tom prilikom joj stave lisičine na ruke i na noge tako da joj je kretanje ograničeno. Ponekad je odvezu na jednu usamljenu cestu nedaleko od tog imanja. Vežu je za stup i ostave. Dolaze razni perveznjaci koji su za to platili i koji potom po njoj drkaju ili pišaju. Nekima mora s vezanim rukama popušiti i kurac. I taj njezin bivši ljubavnik kao i njegovi prijatelji gotovo svakodnevno se seksualno iživljavaju na njoj. Prisiljavaju je na oralni i analni seks a pritom je šamaraju. Očajna je i polako razmišlja o suicidu samo što je ili vezana ili pod stalnom paskom pa ni to ne može učiniti.



Naravno, ja sam sve ovo skratio ali njene priče bile su pune sočnih detalja. I vjerovali vi ili ne mene su te njene priče uzbudile. Korio sam samog sebe smatrajući se nastranim perveznjakom. Ipak nisam odolio a da ne počenem drkati zamišljajući kako jebem vlastitu mamu vezanu lisičinama. A onda se prestala javljati i više nije odgovarala na moje poruke. Pokušao sam je zvati ali bez uspjeha. Napokon je stigla poruka ali napisao ju je taj njezin bivši ljubavnik. Oduzeo joj je mobitel i zabranio joj kontakt s bilo kime pa i sa mnom. Tražio je od mene da mu s ejavim na e-mail.



Javio sam mu se i već sutradan stigao je odgovor. Osim što mi je poslao desetak slika moje mame napisao je kako imam još vrlo malo vremena jer on sad već gubi strpljenje. Zabranio joj je dopisivanje sa mnom a naglasio je kako će joj se doskora izgubiti svaki trag jer odlučio ju je kao kurvu prodati nekakvoj čečenskoj mafiji u Njemačkoj. Donio sam odluku... Idem u banku i dići ću kredit. Obzirom na moja mjesečna primanja koja su bila više nego solidna odobrili su mi kredit od dvjesto tisuća kuna na deset godina. Tu svotu ponudio sam maminom ljubavniku i na moje zadovoljstvo on je pristao.



Bila je to situacija kao iz nekakvog filma. Ušao sam u periferijsku krčmu odjeven u trenerku i noseći preko ramena sportsku torbu u kojoj je bio novac. Za jednim od stolova sjedili su četvorica muškaraca i moja mama koja je bila vidno nervozna. Kako je bilo dogovoreno, na šanku sam popio piće pa izašao i sjeo u auto. Sačekao sam nekoliko minuta a onda su iz krčme izašli njih četvorica i mama. Sjeli su u kombi iznajmljen od renta-a-cara i krenuli. Slijedio sam ih nekoliko kilometara. Skrenuli su na sporedni put i zaustavili se. Parkirao sam se tridestetak metara iza njih.



Iz kombija je izašao jedan crnoputi muškarac s brkovima koji mi je sličio na Turčina. Došao je do mog auta i ja sam mu pružio torbu s novcem. Ništa nije govorio niti je zagledao u torbu već se odmah udaljio i ponovo ušao u kombi. Prošlo je gotovo desetak minuta i počele su me moriti sumnje:- Pa nije vrag da su me izradili i to u suradnji s mojom mamom???- 

Zazvonio mi je mobitel. Muški glas naredio mi je da se vratim na glavnu cestu i parkiram negdje sa strane. Pitao sam gdje je mama. Objasnio mi je kako će se uskoro pojaviti  a ključ od lisičina biti će joj u džepu od traperica.
-Kakav ključ? Kakve lisičine?- Pitao sam ali veza se prekinula. 

Učinio sam kako mi je bilo naređeno. Odvezao sam se pedesetak metara desno pa se okrenuo i i parkirao tako da sam imao pogled na sporedni put. Postajao sam sve nervozniji. Uskoro se pojavio kombi i skrenuo prema gradu.
-Što sad?- Pitao sam se. Nervoza je kod mene dosegla vrhunac.

A onda sam ugledao mamu kako dolazi sa sporednog puta. Na sebi je imala traperice a ruke je držala na leđima. Pognute glave zaputila se u smjeru grada i tada mi je postalo jasno da su joj ruke lisičinama vezana na leđima. Upalio sam auto i dodao gas. Stao sam pored nje o dozvao je. Na njezinom licu vidjelo se olakšanje. Otvorio sam vrata suvozača i ona je ušla. Stotinjak metara dalje stao sam sa strane i u džepu potražio ključ od lisičina. Otključao sam ih i bacio na zadnje sjedalo. 



Vratio sam se na glavnu cestu i zaputio prema gradu. Mama je bila blijeda u licu, gledala je ravno ispred sebe i nije prozborila ni riječi, a i ja sam šutio.



Tek kada sam auto parkirao ispred svoje iznajmljene kuće kao da joj je laknulo. Skrušeno me pogledala i tiho izustila:-Hvala ti Damjane!-

Nagnuo sam se prema njoj i zagrlio je. Uzvratila mi je zagrljaj i tog trenutka moje usne dotakle su njezin vrat. Ljubio sam je po vratu a ona nije reagirala... Na trenutak je odmakla glavu ruke i dalje držeći oko mog vrata. Usne su nam se spojile i to se sad pretvorilo u starvstven poljubac. Dlanove ruku položila je na moje lice i svoj vlažan jezik gurala duboko u moja usta.



Ruku sam zavukao između njenih nogu a ona ih je čak još malo raširila. Preko traperica sam joj trljao pičku... Raskopčala mi je šlic na hlačama i izvukla kurac. Bili smo na tek koji metar od ulaza u kuću a mamina glava se spustila u moje krilo i sad mi je pušila kurac. Spermom sam joj punio usta a ona nije posustajala... I dalje ga je dudlala.

Tek tada shvatih da ovo što tu radimo nije baš pametno. Tu smo na otvorenom i blizu ulice i mada oko moje kućice i nema susjeda u blizini uvijek postoji mogućnost da netko naiđe.



Ušli smo u kuću držeći se za ruke. Iako je dijelom progutala a dijelom obrisala spermu u ustima joj je još bilo ostataka moje sperme. Nije mi smetalo, nastavili smo se ljubiti. Napokon je otišla na tuširanje. Nije imala ništa od robe pa je navukla moju košulju.

-Smijem li te ja ponekad vezati?- Pitao sam a ona se malo trgnula, čudno me pogledala pa se ipak nasmijala.

-Ako želiš, možeš.- Odgovorila je.



Sutradan ujutro otišli smo u kupovinu. Nakupovala je dosta odjeće i obuće ali i erotskog rublja a u jednom seksi shopu kupili smo tri para lisičina.

Mama sad živi sa mnom. Traži neki posao a za početak je odlučila pospremati i čistiti stanove. Ocu to uopće nije drago ali pomirio se sa situacijom. Teško ga mogu uvjeriti da se mama promijenila. Naravno, nisam mu ispričao sve detalje kao ni to da sam dignuo kredit. Također pojma nema da je volim vezati lisičinama i tako vezanu je jebati.

-Damjan- 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE