porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

3. svi 2016.

Mama i ja - Vruće igre ispod plahte (priča prva-1.dio)

Nekako početkom ljeta na školskom igralištu održavala nekakva proslava u organizaciji hrvatske seljačke stranke. Nekakva godišnjica osnutka ili tako nešto. Radio sam u jednom jedinom seoskom kafiću drugu smjenu i nakon što su i oni rijetki gosti otišli, zaputivši se na spomenutu proslavu, zatvorio sam kafić i odlučio krenuti kući. Trenutak sam se kolebao razmišljajući da li da i ja odem na tu proslavu ali prevagnuo je umor koji sam osjećao, osim toga ujutro sam trebao doći na posao u kafić. Kuća je bila prazna jer su mama i moj očuh Vilim bili na školskom igralištu. Večerao sam, istuširao se i spremao se na spavanje kada sam začuo očuha Vilima kako urla. Iako još nije ušao u dvorište prepoznao sam njegov glas. Sjedeći na krevetu osluškivao sam a znao sam vrlo dobro da je razlog njegova bijesna urlikanja moja mama.
 
Kako se Vilim približavo kući galama je postajala glasnija... A onda me trgnulo glasno kucanje na prozoru sobe. Ustao sam i prišao prozoru a s vanjske strane stajala je mama. Otvorio sam prozor a mama je sva usplahirena, i gotovo gola, pružala svoju ruku moleći me da joj pomognem. Kada kažem da je bila gotovo gola onda je to i više nego točno. Naime bila je posve gola a u jednoj ruci držala je haljinu kojom je koliko-toliko prekrivala svoju golotinju. Da bi ušla u sobu morala je ispustiti haljinu koja je pala na pod sobe i pružiti mi obje ruke. Uskočila je u sobu i posrnula te se onako gola priljubila uz mene jer u protivnom bi pala. Lako sam zaključio da osim što je bila u silnoj žurbi nije bila baš trijezna. Voljela je ona popiti koju čašicu ali definitivno nije bila sklona opijanju.
 



-Brzo, brzo...!- Govorila je podižući haljinu s poda. Sagnula se kako bi podigla haljinu a pogled na njeno isprćeno dupe raspametio me. Prebacila je haljinu preko naslona stolice, te onako posve gola, uskočila u moj krevet zaogrnuvši se plahtom. Istovremeno je u kuću ušao Vilim. Derao se iz petnih žila pitajući gdje je "drolja". Izašao sam na hodnik pitajući Vilima čemu tolika galama. U jednom dahu ispričao mi je kako se jednostavno izgubila negdje u mraku. Poručila mu je preko Julke, naše susjede, kako je umorna i kako je otišla kući ali on je dobro znao kamo je otišla, kao i to s kim je otišla.



Uvjeravao sam ga kako sam mamu zatekao kod kuće kada sam došao s posla ali nisam bio siguran vjeruje li mi. Zanimalo ga je zašto je ona onda u mojoj sobi na što je mama podigla glavu odgovoriši mu kako je vidjela da je pijan i dobro je znala da će opet urlati na nju tim više što je i ona malo više popila. Vilim je odmahnuo rukom, bijesno zaškrgutao zubima, želio je nešto reći ali je odustao pa potom otišao u kuhinju.

Pogledao sam prema mami. Gledala me staklastim pogledom a na usnama joj je titrao pijani smiješak. O da, i ona je kao i očuh Vilim malo pretjerala s alkoholom. No definitivno to njeno pijanstvo nije bio razlog očuhovog bijesa i ja sam to dobro znao. Ugasio sam svjetlo prethodno upalivši sobnu lampu koja se nalazila pored kreveta s moje strane. Podigao sam plahtu i zagledao se u maminu isprćenu guzu. Bila je okrenuta na bok. Iako je, mada pripita, vjerujem u potpunosti bila svjesna svoje golotinje bila je posve mirna i tiha. Nije mi promaklo vidjeti kako joj se između guzova iz pičke cijede vjerojatno ostaci Tomislavove sperme pomiješani s njenim sokovima. O kako me to napalilo. Lako sam, obzirom na sve, mogao zaključiti da je jako malo nedostajalo pa da nju i njena ljubavnika Tomislava očuh Vilim ulovi na djelu.

 

Ugasio sam sobnu lampu i ležao na leđima udaljen tek koji centimetar od posve gole mame. Iako je šutjela bio sam siguran kako ona zna da ja znam gdje i s kim je bila. Već sam izvjesno vrijeme znao kako se s Tomislavom sastaje u starom štaglju koji se nalazio u sklopu dvorišta gdje se nalazila i kuća u kojoj je Tomislav živio kao podstanar. Zasigurno je netko prišapnuo mom očuhu gdje mu se nalazi žena i Vilim je pohitao tamo. No nije imao sreće. Kasnije sam od samog Tomislava saznao kako su uspjeli navrat, nanos, pobjeći iz štaglja i to kroz ona mala vrata koja su nekada služila za izbacivanje stajskog gnoja. Nisu se stigli odjenuti već su s dijelovima odjeće u rukama izjurili napolje. Mama je preko susjednog vrta i kroz voćnjak, gola i s haljinom u ruci, dojurila do kuće i shvativši kako nema šanse da stigne do ulaznih vratiju a da je Vilim ne ugleda, dojurila do prozora moje sobe.



Strpljivo sam čekao da mama zaspi. Na moju sreću nije joj padalo na pamet da ode na tuširanje jer bi pritom riskirala susret s pobješnjelim Vilimom. Nekoliko minuta osluškivao sam njeno ravnomjerno disanje a onda sam oprezno ponovo upalio sobnu lampu. Mama nije reagirala, i dalje je ravnomjerno disala.
 

Zadigao sam plahtu i opet se zagledao u ljepljivu tekućinu koja joj se cijedila iz pičke i presijavala se na njenoj koži pod škrtom svjetlošću noćne lampe. Ma koliko god vam to bizarno zvučalo ja sam gorio od želje da jezikom pređem između njenih isprćenih guzova i poližem te sokove... I učinio sam to. Nije se ni pomaknula i to me je dodatno ohrabrilo.



Bio sam napaljen i uistinu mi se taj ljepljiv i slankast okus u ustima uopće nije gadio, naprotiv. Oprezno sam svukao svoje gaćice i gurnuo ih pod jastuk. Okrenuo sam se na bok i počeo lagano drkati nabrekli kurac gledajući mamine guzove između kojih je stidljivo izvirivala njena napaljena pička iz koje se još uvijek cijedila ona ljepljiva tekućina. Na trenutak se promeškoljila ali ostala je u istom položaju samo je još malo više otkrila svoju vlažnu pičku. Osmjelio sam se u tolikoj mjeri da joj rukom raširim guzove.
 



Glavić mog kurca nalazio se tek centimetar ili dva udaljen od mamine guze... Drkajući ga na momente sam vrhom kurca doticao njenu guzu. Pomaknuo sam se još malo bliže i sad je vrh mog kurca lagano, između guzova, doticao i njenu vlažnu pičku. Iako sam namjeravao pravovremeno reagirati i okrenuti se na leđa te gaćicama obuzdati riganje sperme to mi nije pošlo za rukom. Uzbuđenje koje sam osjećao doseglo je vrhunac i sperma je strelovitom brzinom krenula iz mojih jaja k vrhu kurca... Dva gusta mlaza zalila su mamino dupe ali i pičku.

Pretrnuo sam shvativši da sam izgubio samokontrolu. No ona se tek malo promeškoljila i nastavila spavati. Ispod jastuka sam izvukao svoje gaćice i njima najprije obrisao svoj trbuh i kurac. Potom sam vrlo oprezno pokupio spermu s njene guze nastojeći je ne probuditi. Gaćice sam gurnuo ispod kreveta i oboje nas pokrio plahtom.



Ujutro sam se probudio i otvorivši oči vidio da mama nije u krevetu. Posve gola, raširenih nogu, sjedila je na staroj fotelji pored kreveta i papirnatim maramicama brisala se između nogu. Nekoliko sekundi promatrao sam taj prizor a kada je završila s brisanjem zatvorio sam oči praveći se da spavam. Po zvukovima koji su dopirali do mojih ušiju shvatio sam kako je mama na sebe navukla haljinu. Prišla je vratima i oprezno ih otvorila. Uvjerivši se da Vilim spava otišla je u kupaonicu.

Red je da vam pojasnim neke stvari. Naime Vilim je bio moj očuh. Iskreno, pojma nemam gdje i kako je moja mama Doris upoznala Vilima. Vilim je stariji od nje i nikada se nije ženio. Dakle nije imao obitelj a bio je u svakom pogledu, materijalno i financijski, jako dobro potkovan. Ako bi od mene tražili da ukratko opišem Vilima onda bi rekao kako je on ne baš atraktivan muškarac, a osim toga Vilim je prava sirovina. Po zanimanju je privatni autoprijevoznik. Kao sin jedinac naslijedio je sve od roditelja a to je podrazumijevalo dosta novca, kamione (njegov otac bio je autoprijevoznik), seosku mesnicu i podosta zemlje, vinograda i voćnjaka. Većinu tih nekretnina kao i jednu nedovršenu kuću prodao je što mu je također donijelo lijepu svotu novca. Isključivo se bavio prijevozničkim poslom dok je vođenje mesnice prepustio svom rođaku.



Tomislav je bio mladi Bosanac kojeg je Vilim zaposlio kao vozača. Slutio sam da se mama spetljala s tim Bosancem ali za to nisam imao dokaza mada se u selu već uvelike o tome pričalo. Ubrzo je Vilim otpustio Tomislava a razlog je bila ljubomora koja je, kako se kasnije pokazalo, bila opravdana. Nakon toga Tomislav se zaposlio kao konobar u već spomenutom seoskom kafiću. No odnos Vilima spram mame uvelike se promijenio.



Počela ga je razdirati ljubomora i bio sam sklon vjerovati kako će Vilim mamu i mene ubrzo izbaciti iz kuće, no to se ipak nije dogodilo. Vilim je bijesnio jer sad je već i njemu bilo jasno kako ga mama vara i to naveliko. Znao bi popiti koju čašicu više i urlao bi na mamu nazivajući je pogrdnim imenima. Istina, nije ju fizički maltretirao ali njegovi verbalni ispadi bili su sve češći i sve žešći. Mami se očito nije odlazilo od Vilima jer započeti opet novi život sada više nije bila ni malo jednostavna stvar. Iako u početku Vilima nije smetao način mamina odijevanja sada mu je to jako počelo smetati. Mama se uistinu odijevala, blago rečeno, vrlo izazovno. Mini suknje, mrežaste čarape, štikle i slično. Uz to bi se napadno našminkala i uistinu je ostavljala dojam drolje što je strašno palilo mušku populaciju u selu a ona je u tome istinski uživala. Ponekad bi joj minica bila toliko bezobrazno kratka da je pri hodu gotovo otkrivala rubove njezinih samostojećih čarapa koje je obožavala nositi. Znala bi obući i tajice ali toliko uske i pripijene da su joj se urezale u pičku jer ispod njih ne bi obukla gaćice. Ona bi čak i u kući, dok bi kuhala ili prala suđe, nosila turbo kratke minice što mi je omogućavalo da joj zagledam noge i guzu kada bi se sagnula. Nisam bio siguran da li ona toga nije svjesna ili joj to uopće ne smeta. U svakom slučaju moje prisustvo joj definitivno nije predstavljao neki problem.

Davno je to bilo kada je mama sa mnom u naručju kao sedamnaestogodišnja djevojka napustila rodnu kuću i selo. Bila je zgodna, mlada a uz to napaljena djevojčura koja se voljela jebati. Pronašao sam jednu njenu crno bijelu fotografiju i uvjerio se da je uistinu bila lijepa i poželjna djevojka. Zatrudnjela je i postala teret svojim roditeljima kojima je ionako stalno radila probleme. Dakle napustila je rodnu kuću i odselila se u veliki grad. Radila je i bavila se svim i svačim ali najviše se bavila hvatanjem dobrostojećih muškaraca koji su je financirali. A mama je uistinu bila zgodna i atraktivna žena koja je bila u stanju zavrtjeti mozak svakom muškarcu. No kako su godine prolazile shvatila je da se mora negdje skrasiti za stalno. Tada je naletjela na Vilima i shvatila da je on prilika njezinoga života. 
 



Vilim zasigurno nikada u životu nije pojebao ljepšu i atraktivniju ženu od moje mame i njoj uopće nije bio problem zavesti ga. Tako smo se mama i ja preselili u njegovu kuću koja se nalazi u jednom selu negdje na granici Prigorja i Zagorja. I dok bi Vilim provodio vrijeme vozeći šleper mama je kratila vrijeme kurvajući se i trošeći njegov novac. Osobno sam bio uvjeren kako naš boravak u tom pitoresknom selu neće biti dugog vijeka no prevario sam se. Mama i Vilim vjenčali su se. Prema meni Vilim je imao posve korektan odnos. On je, kako rekoh, sirova seljačina ali u principu nije loš čovjek.



Ja sam pohađao Građevinsku školu u Zagrebu i bio sam jako loš učenik. Ponavljao sam prvi a potom i drugi razred, no nekako sam dogurao do završne godine. Uvijek mi je bilo milije bježati s nastave i vrijeme provoditi s prijateljima sličnim meni. Nakon nastave, ili nakon bježanja s nastave, ostajao bi do kasno u gradu i to je već bilo pravilo na koje se mama navikla a Vilim ionako ništa nije pitao.



Zašto vam to pišem? Pa stoga jer moram naglasiti da iako sam odrastao uz atraktivnu mamu, i svjedočio burnom seksualnom životu koji je vodila, ne sjećam se da sam ikada bio zaljubljen u nju ili je doživljavao kao ženu koja bi me seksualno privlačila. Možda sam bio premlad pa toga uopće nisam bio svjestan. No sve se promijenilo jednog dana i to tu kod Vilima.



Vratio sam se kući ranije nego obično, autobusom koji je iz Zagreba krenuo nešto prije 12 sati. Iako sam to rijetko činio valjda je sudbina htjela da se baš tog dana vratim ranije. Ušavši u kuću zbunilo me glasno stenjanje koje se čulo i kroz zatvorena vrata mamine i Vilimove spavaće sobe. Znao sam da je Vilim na putu i istog trenutka naslutio što bi mogao biti razlog mamina glasna stenjanja. Adrenalin mi je naglo porastao a njime i uzbuđenje koje me prožimalo čitavim bićem.


Tiho sam prišao vratima i prislonio uho... Mama je izuzetno glasno stenjala a na momente čak i vrištala. Morao sam otvoriti vrata i vidjeti o čemu se radi. Oprezno sam stisnuo kvaku na vratima i povukao ih prema sebi... Scena koju sam ugledao djelovala je na mene poput vrućeg šamara. Iako sam vidio samo ženske noge u crnim mrežastim čarapama dignutim visoko u zrak, te dlakavu mušku guzicu i kurčinu koja se žestoko zabija u razvaljenu pičku znao sam, i greške nije bilo, da su to moja mama i Rudolf, ili Ruda kako su ga skraćeno zvali, mesar, tj. sin očevog bratića koji je sad vodio Vilimovu mesnicu. Brutalno je razvaljivao mamu koja se povijala ispod njega. I dok je mama ispuštala kratke vriskove obavijajući noge oko Rudinog struka on se još jače i žešće zabijao u nju. A onda je zaridao poput bika i zabivši se duboko u nju ispraznio je jaja, puna sperme, duboko u maminoj utrobi.



Polegao je glavu na mamino rame a ona mu je prstima mrsila kosu... Idućeg trenutka oči su joj se razrogačile... Preko Rudinog ramena ugledala je mene kako stojim na vratima sobe. Samo sam povukao vrata ne zatvorivši ih do kraja i izjurio iz kuće. Drhtao sam čitavim tijelom od uzbuđenja koje me obuzimalo i trebalo mi je valjda dva-tri sata da se smirim.



E da... Ta scena narednih dana i noći nije mi izlazila iz misli i svako malo drkao sam prisječajući se onoga što sam vidio. Uopće nisam bio opterećen činjenicom da je to moja mama. Od tog dana svaki put kada bi vidio mamu Doris nisam mogao a ne zamišljati je raširenih nogu dignutim visoko u zrak.



Vilim se navečer vratio doma a ja sam, izbjegavajući susret, bilo s njim ili s mamom, otišao u svoju sobu. Ujutro, a bila je subota, došao sam u kuhinju na doručak. Mama me prostrijelila pogledom i lice joj se zacrvenjelo. Očito da joj je bilo neugodno a osim toga zasigurno ju je prožimao strah zbog toga da nešto ne kažem Vilimu. Svako malo pogledavala je u mom smjeru a ja sam se pravio da to ne primjećujem. Šutio sam i nije mi padalo na pamet bilo što govoriti Vilimu jer, između ostaloga, znao sam da bi to vrlo vjerojatno značilo kraj našeg boravka u ovoj kući.

Vrijeme je prolazilo a ja sam šutio. Spram mame sam se ponašao normalno kao da se ništa nije dogodilo i kao da ništa nisam vidio. Ona je također šutjela. Ni ona, a ni ja, taj događaj nismo spominjali. No mamin odnos spram mene se promijenio. Bila je puno obzirnija i spremno bi mi davala novac kad god bi to od nje zatražio. Naime, mama, iako nigdje nije radila, nije oskudijevala u novcu. Vilim joj je uredno davao novac za kupnju namirnica i plaćanje računa a osim toga ostvaljao joj je lijepu svotu koju je mogla potrošiti na sebe. Nadalje, njeno ponašanje spram mene poprimilo je sasvim drugačije konotacije. Stekao sam dojam kako mi s evlastita mama pomalo diskretno nabacuje. Sve što bi joj ja pričao bilo joj je zanimljivo. Gledala me sa smiješkom na usnama i pravila se da je to što ja pričam uistinu zanima.

Nerijetko bi me pomilovala po licu i poljubila što ranije baš i nije činila. Osim toga vrata svoje spavaće sobe stalno je držala otovrenim i nerijetko bi je mogao u prolazu vidjeti polugolu kako se odijeva. U pravilu bi mi bila okrenuta leđima i pravila bi se kao da me ne primjećuje. Jednom sam je uspio vidjeti i posve golu dok je iz sobe išla u kuhinju, natočila čašu vode pa se vratila u sobu. Kao da me na taj način potkupljivala znajući da me pali dok je gledam. U svakom slučaju nisam bio na čisto s tim njezinim ponašanjem. Svašta mi se motalo mislima.
 

Dakle nakon što je Tomislavu dao otkaz Vilim je postao sve mrzovoljniji i sve češće se žestoko svađao s mamom. Vjerujte, meni ti Vilimovi ispadi uopće nisu teško padali, a evo i zašto. Kada bi Vilim započeo s galamom i vrijeđanjem mama bi došla u moju sobu i noć bi provela u mom krevetu. Ujutro bi se Vilim smirio ili bi otišao na posao a mama bi nastavila po starom. E pa to mamino spavanje u mom krevetu počelo mi se sviđati. Čekao bi da zaspi pa se priljubio uz njenu guzicu. Pritiskao sam se uz njene guzove i lagano trljao. Kurac bi mi se dignuo i nerijetko bi svršio u gaćice. Ti mamini dolasci u moj krevet silno su me veselili. Diskretno bi je promatrao dok se svlači. Legla bi pored mene u kratkom i prozirnom kombineu i osječajući toplinu njena tijela gorio sam od želje da joj ruke zavučem ispod tog tankog platna. 


Kako je vrijeme odmicalo ja sam postajao sve hrabriji. Slušajući njeno ravnomjerno disanje lagano bi stavljao dlan ruke na njeno dupe... Povlačio bi kombine prema gore i vrhovima prstiju mazio je po nogama. Guštao sam gledajući gaćice koje bi joj se zavukle u pičku. Te male pervezne igrice ispod plahte postale su redovite i česte. Sačekao bi da mama zaspi, maknuo plahtu, zadigao joj kombine i uz ono malo svjetlosti sobne lampe ležao bi pored nje i lagano drkao kurac.



No kruna svega do tada bilo je ono moje, gore opisano drkanje, kada sam joj spermom zalio guzu i pičku.



Naravno, nije to kraj ali toliko za ovaj put. Namjeravam vam u nastavku opisati kako sam mamu pratio i gledao dok se jebe s Tomislavom ali i ne samo s njim. Kako ju je Tomislav nagovorio na analni seks, kao i to što je sve uslijedilo nakon toga.


-Valentino-


1 komentar:

  1. Svidjamise to jedva cekam damise jave starije zene za seks0631992863 imam dobru alatku javise da vodimo seks i ljubav

    OdgovoriIzbriši