porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

16. stu 2016.

Kako i zašto sam mamu zalio spermom

- U mojem slučaju mama je bila ta koja se zaljubila u mene, svog sina. Ponekad sam kao pubertetlija znao maštati o mami ali nikada to nije bilo nešto što bi me okupiralo i što bi se moglo nazvati zaljubljenošću u vlastitu mamu. Barem sam ja tako mislio. Priznala mi je kako su se njezina maštanja o seksu sa mnom intevizirala nakon jedne večeri kada se popela na kat. Nekoliko minuta prije toga izašao sam iz kupaonice gdje sam se tuširao. Nisam čuo da se popela stepenicama i da me iz mračnog hodnika promatra kroz poluotvorena vrata. Bio sam posve gol i tipkao sam na mobitel pišući poruku. Promatrala me nekoliko minuta pa se tiho udaljlila. Od te večeri najprije je povremeno a onda sve češće maštala o seksu sa mnom. Pokušala se osloboditi tih fantazija smatrajući kako nije normalno da mašta o seksu s vlastitim sinom ali bez uspjeha. Na kraju je popustila nagonu i učinila ono što je učinila ali evo priče.


Najstariji brat moga oca organizirao je proslavu u znak obilježavanja trideset i pet godina sretnog braka. Obzirom da moj tata ne pije alkohol logično je bilo da bude zadužen kako bi mamu, mene, svog drugog brata a mog strica i njegovu ženu, a moju strinu, automobilom odvezao na proslavu spomenutog bračnog jubileja, kao i da nas isto tako vrati kući. A što reći o proslavi bračnog jubileja strine i strica nego to da je uz paradu kića bilo dosta glasne muzike, prepuni stolovi hrane i pića, a bilo je i veselo. Inače moj tata je nakon propasti svog poduzeća u kojem je proveo više od 25 godina, uz pomoć rođaka Alberta, pronašao sličan posao u Sloveniji. Rođak Albert je tamo radio već nekoliko godina. Sad i tata u Sloveniji provodi dane od ponedjeljka do petka a u petak popodne krene kući gdje provede vikend. Zadovoljan je poslom, plaća je redovita i solidna a obzirom da često radi prekovremeno zaradi i više novca.



Kako je ponoć odmakla uzvanici na proslavi polako su se počeli razilaziti. Negdje oko dva sata iza ponoći kući smo odlučili poći i mi. Očev brat, stric Juraj, uistinu se opustio i bio je prilično pripit. No malo više alkohola u opuštenoj atmosferi popile su moja mama ali i strina Matilda, Jurajeva žena. Stric Juraj sjeo je na suvozačevo mjesto, do mog tate. Ja sam se, baš i ne planiravši da tomu bude tako, našao na zadnjem sjedalu auta i to između mame i strine. Ženske su me stiskale svojom nogama i to mi nije teško palo jer sam imao priliku napasati oči na strininim i maminim nogama. Inače sam tijekom zabave uživao promatrajući raspojasanu mamu i strinu na plesnom podiju i morao sam priznati da obje imaju prilično dobre noge.


E sad... Moj tata ne bi bio što jest da nije odlučio kući krenuti prečicom. Za sebe je govorio da je štedljiv a u stvari bio je pravi škrtac. Bio je to makdamski i prilično loš put između kukurizišta i njiva kojeg su uglavnom koristili traktori. Ali tim neasfaltiranim putem služili su se i klinci koji nisu imali vozačku dozvolu pa bi, iz razloga da izbjegnu policijske sačekuše, vozili tom neravnom i razrovanom poljskom cestom. Tog trenutka čak me malo i ljutila očeva škrtost i želja da uštedi na benzinu. I tako dok smo se tandrkali tim razrovanim putem ja sam i dalje napasao oči na strininim i maminim nogama. U jednom trenutku mami se pridrjemalo i svoju glavu spustila je na moje rame. Trgnula se kada smo naletjeli na jednu od bezbrojnih rupa a auto je poskočio. Istog trenutka i ja sam se želio malo udobnije namjestiti ali auto je kotačem opet naletio na neki hupser ili rupčagu...
 

Gotovo svi smo poskočili u zrak i guze su nam se na trenutak odvojile od sjedala a glavama smo umalo udarli u krov auta. No, zbog tog udara, bez obzira što sam sjedio, na trenutak sam izgubio ravnotežu i nagnuo sam se gornjim dijelom tijela u desno a ruka mi je nehotice kliznula između maminih nogu. Na dlanu sam osjećao tapecirung sjedala a mali prst i palac ruke dodirivali su unutrašnjost maminih butina. Istog trenutka prožela me nelagoda i onako zbunjen pogledao sam u mamu ne znajući da li da joj se ispričam ili da samo izvučem ruku praveći se kao da se ništa nije dogodilo. No mama uopće nije reagirala. Ruka mi je još bila između njenih nogu a ona se držala za rukohvat iznad glave i gledala je ravno ispred sebe. U trenutku kada sam ipak odlučio izvući ruku mama kao da mi je pročitala misli i stisnula je bedra. Sad sam i ja gledao ravno ispred sebe u mrak držeći ruku i dalje između maminih nogu. Definitivno me skroz zbunila i iznenadila stezanjem bedara i moje ruke između njih.


U mraku auta nitko nije primjetio što se događa. Tata i pijani stric ionako su sjedili naprijed a strina je polupospano gledala nekamo u prazno. Iako je od upada moje ruke između maminih nogu prošlo tek dvadesetak sekundi meni se činilo da to traje čitavu vječnost. Gledao sam ispred sebe a ipak krajičkom oka promatrao mamu. Ona je nezainteresirano nagnula glavu u desno i djelovala je kao da se ništa ne događa. Pomaknuo sam ruku tek nekoliko centimetara bliže maminoj pički a ona ni dalje nije reagirala. Tog trenutka prstima sam napipao rub maminih čarapa i kopču haltera koji su držali čarape. Istog trenutka kurac mi se nezadrživo počeo dizati.



Opet sam krajičkom oka pogledao mamu a ona je bila posve mirna... Ponovno mi je bedrima jače stegnula ruku i jezikom je obliznula usne kao da mi tim oblizivanjem usana želi dati do znanja kako joj se sviđa to što se moja ruka nalazi tamo gdje se nalazi. Ipak sam malo povukao dlan ruke prema gore i tog trenutka dlanom sam prekrio njezinu pičku... da, baš pičku jer kao da me stresla struja kada sam shvatio kako mama ispod elegantne haljine nije obukla gaćice. Srce mi je tuklo kao ludo... Rukom sam mamu držao za pičku a ona je bila posve mirna. A onda smo s tog makadmskog puta izašli na asfaltiranu cestu. Kroz nekoliko minuta bili smo ispred naše kuće a moja ruka i dalje je bila na maminoj pički. Tek kada je tata zaustavio auto mamino stezanje moje ruke je popustilo i ja sam, nažalost, ruku morao izvući. Mama je izašla a za njom i ja. Strina i stric su nas pozdravili a tata je rekao kako će se brzo vratiti. Naime, trebao je strinu i strica odvesti kući koja se nalazila otprilike tri-četri kilometra dalje od našeg sela i naše kuće.


Zbunjen poput zadnjeg balavca stajao sam iza mame koja je otključavala vrata kuće. Ušla je u hodnik a nije se ni osvrnula na mene. I dalje ne osvrčući se ušla je u svoju sobu. A ja onako nabrijan, napaljen i narajcan do boli ostao sam stajati u hodniku razmišljajući što mi je sad za činiti? Da li da krenem za njom? A onda opet pomislih pa to ti je mama budalo... Zar bi mamu pojebao? Ušao sam u kuhinju i morao priznati samom sebi da bi je rado pojebao bez obzira što mi je mama, ali da mi je barem dala bilo kakav znak. Ništa!



Stao sam iznad sudopera i pustio vodu. Umio sam hladnom vodom lice nadajući se kako će mi se misli razbistriti. Uzeo sam čašu i natočio vode. Ruke su mi bile vlažne od umivanja i pomalo drhtave od uzbuđenja koje me prožimalo. Mokra čaša jednostavno mi je kliznula iz ruku i pala na pod popločen keramičkim pločicama.
-Hej! Što se dogodilo?- Čuo sam mamin glas iz hodnika.
Došao sam na vrata kuhinje a mamina glava virila je iza odškrinutih vrata njezine sobe. Rekoh joj kako se ništa strašno nije dogodilo osim što mi je čaša kliznula iz ruke i razbila se.
 
-Daj da vidim.- Rekla i na trenutak nestala u sobi ostavivši vrata odškrinuta. Nekoliko sekundi kasnije izašla je u hodnik i zaputila se prema kuhinji držeći u rukama ispred sebe haljinu koju je maloprije očito svukla. Bila je u crnom prozirnom kombineu a na sebi je još uvijek imala čarape i haltere pa je to nastojala prikriti haljinom koju je držala ispred sebe. Ja sam u međuvremenu otišao do kupaonice iz koje sam donio krpu, plastičnu kantu, metlu i lopaticu. Nagrnuo sam razbijeno staklo na lopaticu a mama je rekla:
-Daj da ti pomognem.-
Odložila je haljinu na stolac, uzela krpu, čučnula i krenula brisati prolivenu vodu. Gledao sam u nju tako seksi odjevenu i gutao slinu koja mi se činila poput knedli.



-Eto tako.- Rekla je mama i odbacila mokru krpu u kantu.
-Daj pazi što radiš. Barem ti nisi pijan, ili možda jesi?- Rekla je, nasmijala se pa uzela haljinu i zaputila se nazad u svoju sobu. Oklijevao sam trenutak držeći kantu u ruci. Potom sam je odložio na pod pa krenuo za mamom. Ušao sam u sobu bez kucanja.


Mama je haljinu odložila na mali stolić pa rukama poravnavajući kosu došla do kreveta i tek tada se okrenula prema meni.
-Koga vraga ti radiš u sobi?- Pitala je.
Stajao sam bez riječi i gutao je očima.
-Halooo! Čuješ li ti što te pitam?!- Oglasila se opet mama.
Sjela je na rub kreveta očekujući moj odgovor.
-Paa... Znaš ono u autu... Dok smo se vozili prema kući...- Zamuckivao sam.
-Daj ne budali! Izlazi iz sobe van! Stari se treba vratiti svakog časa.- Rekla je mama, misleći na tatu, ali osmijeh joj nije silazio s lica.


Naravno, uopće mi se nije izlazilo iz sobe. Prišao sam skroz do kreveta i počeo raskopčavati hlače.
-Hej! Hej! Što to izvodiš?! Hoćeš da te tata zatekne tu u sobi s raskopčanim hlačama?- Zavapila je mama a meni je sad već bilo svejedno. Malo sam spustio gaće i izvukao svoj nabrekli kurac.
-Jesi li ti lud?!- Podviknula je mama na mene a ja sam već rukom počeo drkati svog kikija.
-Ne, ne, ne... Ne želim to gledati. Molim te prestani i bježi van iz sobe!- Rekla je mama prekrivši lice rukama. Potom je legla na krevet ne skidajući ruke s očiju i lica. Ja sam prišao još bliže ne prekidajući drkanje.



Ipak je maknula ruke s lica i sad je netremice gledala u moj kurac koji se opasno propinjao. Nije mi trebalo mnogo i taman kada je mama zaustila kako bi nešto rekla ja sam osjetio kako sperma nezadrživo šiba prema vrhu mog kurca. Mama kao da je osjetila što se sprema pa je pružila ruku ispred sebe kao da će tom gestom spriječiti ono što je uslijedilo. Gotovo istog trenutka gusti i moćni mlaz sperme zalio ju je po licu i sisama... Uslijedio je drugi pa treći mlaz te još nekoliko mlazova slabijeg inteziteta. Nemilice sam je zalijevao spermom a ona je zatvorenih očiju i bez riječi čekala da se skroz ispraznim.


-Idiote! Baš si idiot!- Rekla je pa potom zatražila da joj dodam haljinu sa stolića. Dodao sam joj haljinu i ona je njome krenula brisati spermu sa svog lica i tijela.
-Izlazi van iz sobe! Koga vraga čekaš? Hoćeš da te stari zatekne tu sa spuštenim gaćama a mene polugolu zalivenu spermom?!- Rekla i i bila je u pravu. Navukao sam gaće i zakopčao hlače te izašao iz sobe. Otišao sam u kuhinju kako bi sklonio kantu i razbijeno staklo a mama se brzim korakom zaputila u kupaonicu na tuširanje. Baš u pravo vrijeme jer tog tenutka u dvorište je autom ušao tata.


Sutradan je bila nedjelja. Spavao sam gotovo do ručka. Istuširao sam se i spustio do kuhinje. Tata je već sjedio za stolom dok je mama na stol postavljala tanjure. Tek me okrznula pogledom iz kojeg se ništa nije moglo razabrati. U tišini smo pojeli juhu nakon čega je mama pristavila ostatak jela pa je otišla spraviti salatu. Tata joj je bio okrenut leđima i tek tada, mješajući salatu u zdjeli, pogledala je ravno u mene. Lagano sam pretrnuo ali na maminim usnama zatitaro je smiješak što mi je donijelo olakšanje. Uzela je zdjelu u ruke i prilazeći stolu jezikom je obliznula usne baš kao onda u automobilu.


Tijekom ručka tata je zamolio mamu da ode do ranča i malo počisti kuću i provjetri je. Razlog tomu je bio taj što su Albert i on idući vikend na ranču namjeravali pripremiti fiš paprikaš za neke svoje prijatelje. Spomenuti ranč, kako ga je tata zvao, jest jedno imanje izvan našeg sela. Na tom imanju nalazila se stara kuća i gospodarske zgrade koje su Albert i tata obnavljali jer imali su namjeru da jednog dana kada odu u mirovinu, na tom imanju uzgajati nekakve životinje. Nije me to previše zanimalo. Mama je obećala kako će sve dovesti u red. I kako nema potrebe za brigom.

- A nadam se da će mi i Bobo pomoći.- Rekla je mama pogledavši u mom smjeru jer ja se zovem Robert ali zovu me Bobo. Usne su joj se opet razvukle u zavodnički osmijeh. Inače nisam bio lud za tim rančom ali sada sam bez problema pristao pomoći mami što je tati bilo izuzetno drago za ćuti.



Nakon ručka ustao sam rekavši kako idem do kafića. Želio sam mamu i tatu ostaviti same jer tata je navečer trebao krenuti za Sloveniju i zasigurno je imao želju i potrebu pojebati mamu. Vrativši se kući tata je već spremio stvari. Bio je spreman za odlazak. Mama se spremala u kupaonici jer tata je odlučio nju i mene počastiti pićem prije odlaska. Uskoro je pred kućom svoj auto parkirao rođak Albert. Do obližnjeg grada išli smo s dva auta. Naime, mama i tata bili su u našem automobilu dok sam se ja vozio s Albertom. Dalje prema Sloveniji tata i Albert išli su Albertovim automobilom dok sam ja bio zadužen da naš auto i mamu vratim kući.



Nakon izlaska iz kafića pozdravio sam se s Albertom i tatom te otišao do našeg auta i sjeo. Čekao sam da mama isprati tatu i rođaka. Oni su se napokon udaljili a mama ih je ispratila pogledom i mahanjem. Jedva sam čekao da odu. Pitao sam se kako će mama sad reagirati a obzirom da me za vrijeme ručka ohrabrila oblizivanjem usana vjerovao sam kako ćemo još ove noći otići malo dalje od običnog drkanja. Gledao sam mamu retrovizor. Lagano je prilazila autu pa na trenutak zastala tražeći nešto u maloj torbici koju je imala sa sobom. Osvrnula se oko sebe kao da se želi uvjeriti kako na parkiralištu nema nikoga. I nije bilo nikoga. Prišla je do auta s moje strane i zadigla suknju gotovo do pola guze. Nagnula se i kroz otvoren prozor auta pitala:

-Bi li mladi gospodin imao nešto protiv da me najprije odveze do kuće kako bi uzela neke stvari a potom me odveze na ranč?-


Naravno da nisam imao ništa protiv. Totalno me napalila s tako zadignutom suknjom. Djelovala je kao prava kurvetina željna kurca što se malo kasnije pokazalo posve točnim.



E sad što se sve događalo na spomenutom ranču, ali i ne samo na ranču, ispričat ću nekoj drugoj priči.
No ukratko... Shvatio sam kako mama uživa biti u ulozi pohotne drolje. Naime, čitav život je bila domaćica i skrbila je za obitelj i kuću. U malom selu kakvo je naše nije bilo pametno upuštati se u nekakve ljubavne avanture jer to bi se brzo pročulo. Kako je rekla, uvijek je bila vjerna tati a žudjela je za više seksa. Sada mi je zahvalna jer se za mene odijeva u seksi rublje i glumi podatnu kurvu. Tata pojma nema da tijekom tjedna razvaljujem mamu i da mi ona redovito puši kurac, kao što ja njoj ližem pičku, što s tatom nikada nije prakticirala niti je on bio zainteresiran za takvu vrstu seksa.

-BOBO-

ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  



Nema komentara:

Objavi komentar