porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. sij 2017.

Kad je mama prisiljena gutati spermu (1., 2. i 3. dio)

-UVOD:



To što se mama ponovno viđa s Klaudijem, mojim starim prijateljem, nije mi se previše svidjelo. No ja tu nisam ništa mogao promijeniti. Uistinu je bila i ostala nepopravljiva drolja. Njezin prijedlog da im se pridružim, njoj i Klaudiju, nakon svega što se izdogađalo uopće me više nije iznenadio. Bio sam ljut i pomalo ljubomoran zbog toga što mamu moram dijeliti s tim perveznjakom Klaudijem a znao sam koliko ju je ponižavao i šikanirao. Znala je i ona a eto opet mu se vratila. Zar uistinu voli biti takva kuja, pitao sam se.


Znao sam da je sad kod njega i da mu puši kurac ili je brutalno jebe. Spremio sam se i uzevši taksi odvezao sam se do zgrade gdje je stanovao Klaudio. Liftom sam se popeo na četvrti kat i pozvonio. Ništa. Pozvonio sam drugi put. Napokon se začulo okretanje ključa u bravi. Na vratima je znojan i ogrnut samo velikim ručnikom stajao Klaudio.
-O Miki, pa to si ti!- Rekao je iznenađeno.
-Gdje je mama?- Pitao sam ga a on se šeretski nasmijao i glavom pokazao iza sebe rekavši da je u sobi. Potom mi je rukom dao znak da uđem. Došli smo do odškrinutih vrata njegove sobe a on se okrenuo prema meni i stavio kažiprst na usta dajući mi time znak da budem tiho.



Lagano je rukom odgurnuo vrata i navirio se. Potom mi je prstom pokazao neka uđem. Tiho sam ušao u sobu. Na podu ispred mene nalazile su se nemarno bačene mamine prljave gaćice. Ostatak rublja i odjeće bio je razbacan pored kreveta. Mama je ležala na velikom krevetu širom razmaknutih nogu. Bila bi posve gola da na sebi nije ostavila samostojeće čarape. Glave okrenute u stranu ležala je sklopljenih očiju i glasno disala. Ne nije spavala. Dolazila je k sebi nakon žestoke jebačine koja je završila valjda baš u trenutku kada sam ja pozvonio na vratima. Pička joj je bila mokra i sjajila se od sperme prosipane po njoj.



Uopće nije bila svjesna moga prisustva pa iako je možda čula da je netko ušao vjerojatno je mislila da je to Klaudio. Sada sam se ja okrenuo prema Klaudiu i pokazao mu da bude tiho. Lagano sam se prstima približavao njenom golom međunožju... Sperma joj se iz pičke cijedila po šupku i nisam mogao odoljeti... Srednji prst gurnuo sam joj u šupak i tek se tada trgnula. Okrenula je glavu i otvorila oči...
-Miki! Odakle ti?!- Gledala je u mene kao da ne vjeruje da sam tu.
-Pa eto navratio sam.-Odgovorih nastavljajući joj prst gurati dublje u šupak.
-Aaah! Nemoj molim te!- Zavapila je uhvativši me rukom za zglob ruke čiji prst sam joj gurao u guzu.
-Pa hoćeš li nam se pridružiti?- Čuo sam kako me pita Klaudio.
-Mislim da hoću.- Odgovorio sam skidajući jaknu.



Dobro, ovo je sad već sam kraj poduže priče o mojoj mami, meni i njenom ljubavniku, a mom prijatelju, Klaudiju, a red bi bio da krenemo od samog početka. Pa krenimo:


-PRVI DIO: -Raspuštenica i lako zapaljiva drolja-



To da je moja mama Milica lako zapaljiva drolja nije bila nikakva tajna ni za koga pa ni za mene. Bila je raspuštenica i nikada se nije udavala. Ja sam bio njezino jedino dijete i rođen sam vanbračno, kako se to obično kaže. Tko mi je otac pojma nemam a nisam siguran da i mama zna. U nekoliko navrata pokušavao sam s njom pokrenuti razgovor na tu temu želeći znati tko je moj tata ali iz nenjih šturih odgovora shvatio sam kako ni ona sama to ne zna ili barem nije sigurna tko bi to mogao biti. Ti i takvi razgovori nisu joj bili, shvatio sam to, ugodni, pa sam nakon nekog vremena odustao.


Iskreno govoreći i ja sam se palio na svoju mamu pogotovo stoga jer sam je u nekoliko navrata imao priliku vidjeti golu. Drkao sam zamišljajući kako jebem mamu ali nikada joj nisam dao do znanja kako me pali i kako sam čak zaljubljen u nju. Ona također nikada ni na bilo koji način nije spram mene pokazivala neki interes koji bi se mogao protumačiti drukčije nego uobičajan odnos mame spram sina.


U malom provincijskom gradiću gdje smo živjeli mama je kotirala kao tzv. laka žena. Nazivali su je svakakvim imenima poput, droca, kurva, nimfomanka, radodajka i slično. Bez obzira na sve brinula se za mene i ni u čemu nisam oskudijevao. Bio sam mišljenja kako se mama ne može zaljubiti u jednog muškarca i zasnovati brak s takvim jer nju su previše privlačili gotovo svi muškarci i život u zajednici samo s jednim bio je nemoguća misija.


Pouzdano sam znao kako su moju mamu jebali i neki moji vršnjaci koji su se time kasnije javno hvalili. U početku mi je to pomalo smetalo jer pričali su mi iza leđa i podsmijehivali su mi se ali kasnije sam oguglao i bilo mi je svejedno.


Završio sam srednju školu i odlučio upisati fakultet. Predaleko mi je bilo putovati u Zagreb pa sam odlučio unajmiti neku malu sobu. Mama mi je financijski pomagala koliko je mogla a i ja sam pronalazio razne honorarne poslove kao i poslove preko student servisa kojima sam poboljšavao svoj budžet.



Redovito sam dva puta tjedno odlazio na mali nogomet u jednu školsku dvoranu blizu mjesta gdje sam stanovao. U stvari na nogomet sam odlazio u društvu nekoliko kolega s fakulteta od kojih sam i saznao za tu dvoranu i rekreativno igranje nogometa. Na nogomet u spomenutu dvoranu dolazio je i jedan mladi asistent na našem fakultetu, Klaudio. Često bi nakon nogometa odlazili na piće pa smo se Klaudio i ja prilično zbližili. U jednom neformalnom i nevezanom razgovoru Klaudiu sam spomenuo i to kako sam u maloj financijskoj krizi i kako kasnim s plaćanjem stanarine.


Istog trenutka Klaudio mi je predložio da se preselim k njemu. Naime on je živio u dvosobnom komfornom stanu. Živio je sam i nije imao ništa protiv da se uselim kod njega i da dijelimo troškove stanovanja. Kazao sam mu kako je moja mama ostala bez posla i sad čeka otpremninu što mi dodatno otežava plaćanje stanarine. Kako je Klaudio bio iz dobrostojeće obitelji njemu nije bio nikakav problem plaćati stanarinu pa je i meni rekao kako ću plaćati samo dio stanarine i dio režijskih troškova ako mi to odgovara.



Moram priznati kako sam u prvi mah pomislio da je Klaudio možda gay ali prevario sam se, nije bio. Uselio sam se u stan i od tog trenutka još smo se više zbližili. Tek dosta vremena kasnije shvatio sam pravi razlog Klaudijeve ponude da se uselim k njemu u stan. Naime Klaudio je od jednog studenta koji je bio stariji od mene, a bio je iz mog kraja, saznao za moju mamu. Tako je Klaudio saznao da je moja mama žena zrelih godina i radodajka. I to možda ništa ne bi značilo da Klaudiju slaba točka nisu bile baš starije žene.


U to sam se, po useljenju u njegov stan, vrlo brzo i osobno uvjerio. Klaudio koji je naočit, zgodan i sportski tip, u stan je vrlo često dovodio žene i to žene zrelijih godina. Većina tih žena su mu po godinama komotno mogle biti mama. Nije me previše zanimao njegov osobni život i bilo mi je svejedno to što on uglavnom preferira starije žene. Ništa mi nije bilo sumnjivo čak ni onda kada je Klaudio predložio da jedan vikend ode sa mnom k mojoj kući. Nisam imao ništa protiv jer postali smo prijatelji a osim toga on je imao i svoj automobil.



No taj vikend proveden kod moje mame nije bio običan vikend. Od samog dolaska i upoznavanja s mojom mamom Klaudio je krenuo u akciju i to bez ikakvog obzira na moje prisustvo.
-Pa zašto mi nikada nisi pričao o tome kako imaš zgodnu mamu?- Rekao je Klaudio. Bila je to klasika ali vrlo efikasna jer smiješak na maminom licu jasno mi je govorio kako joj je taj pomalo izlizani kompliment itekako godio. Smiješila se kao kakva pubertetlijka.


Sad moram malo zastati i objasniti neke stvari vezane uz Klaudia. Dakle osim što su ga poput magneta privlačile starije gospođe on je s tim ženama ostvarivao svoje perverzne želje. Iz skroz otvorenih razgovora koje sam s njim vodio shvatio sam što je to što ga najviše pali. Više od ičega uživao je u tome da mu žene puše kurac, odnosno da ih jebe u usta. To mu je čak bilo milije od samog seksa, tj. prodiranja kurcem u pičku.



No osim što je istinski uživao žene jebati u usta još je više uživao svršavati im u usta. Nemilice im je usta punio spermom tjerajući ih da spermu gutaju. Dobar dio žena upravo zbog te njegove želje je s njim i prekidalo vezu jer iako bi mu u početku izlazile u susret sustavno punjenje ustiju spermom nije ih previše veselilo. Neke od žena bi nastojale ispljuniti spermu i to bi ga je jako ljutilo. S onima koje nisu bile voljne sustavno gutati spermu on je sam prekidao odnos i vezu.


-DRUGI DIO: -Zaveo ju je i pojebao-



Dakle u petak čim smo stigli u moju rodnu kuću Klaudio je otvoreno krenuo s udvaranjem mojoj mami. U subotu je mamu i mene odveo u jedan lokal sa živom glazbom. Bio je galantan i nastavio je s udvaranjem mami. Počastio nas je večerom i biranim vinima. Nije škrtario. U nedjelju nakon ručka upitao je mamu bi li imala nešto protiv da on sa mnom dođe i idući vikend. Mama naravno nije imala ništa protiv.


Ono što ja nisam znao bilo je to da su mama i Klaudio razmijenili brojeve mobitela i da su se tijekom tjedna čuli gotovo svaki dan. U petak smo opet krenuli put mog rodnog malog grada. Nije mi smetalo to što se Klaudio otvoreno udvara mami. Štoviše to me zabavljalo a pomalo čak i uzbuđivalo.


Taj petak odlučio sam sam se malo zabaviti sa starim društvom. Mamu i Klaudia ostavio sam same. Uzimajući u obzir činjenicu da sam odrastao s mamom koja je vrlo često mijenjala muškarce uopće mi nije smetalo to što će možda i Klaudio pojebati mamu. I jest. Jer kada sam ujutro oko pet sati došao kući otišao sam u kupaonicu na tuširanje. Izlazeći iz kupaonice naletio sam na posve golog Klaudia koji je upravo tog trenutka izlazio iz mamine sobe. Ništa nije govorio. Samo se široko nasmiješio i namignuo mi pa pored mene produžio u kupaonicu. Bio je to početak intezivnog druženja moje mame i Klaudia.



Tri dana kasnije mama se pojavila u Kludijevom stanu. Iskreno, nisam se previše iznenadio kada sam mamu zatekao u stanu. Bilo mi je jasno da se mama opasno zagrijala za Klaudia a i njoj je bilo jasno kako znam da ju je Klaudio već pojebao. Klaudio mi je pojasnio kako je pozvao mamu koja je trenutno bila bez posla te je čekala otpremninu i odlazak u prijevremenu mirovinu. Želio joj je pomoći, kako je on to meni objasnio. Naime, zašto mama ne bi provela nekoliko dana tijekom tjedna u stanu. Ionako nam treba ženska ruka. Stan treba s vremena na vrijeme počistiti a uz to mama nam može i kuhati. Klaudio je obećao kako će joj to uredno platiti.


Po izrazu mamina lica vidio sam da se ne osjeća baš lagodno jer nije znala kako ću ja reagirati. Kada je shvatila da ja nemam ništa protiv laknulo joj je. Naravno, mama se uselila u sobu u kojoj je spavao Klaudio. Svi troje šutke smo prešli preko činjenice da je moja mama postala ljubavnica mom cimeru. Ništa joj nisam govorio a još manje sam joj bilo što zamjerao. Vrlo brzo mama i Klaudio prestali su biti suzdržani u mom prisustvu. Posve otvoreno su se dodirivali, grlili i ljubakali.


Klaudio je baš istinski uživao u tome da u mom prisustvu mami gurne jezik duboko u usta. Bilo je očito da ga moje prisustvo dodatno uzbuđuje. Jedne večeri nakon što nam je mama servirala večeru na stol Klaudio ju je pitao zar ona neće jesti. Mama je odgovorila kako nije gladna a osim toga udebljala se pa mora malo gladovati. U tom trenutku Klaudio se nasmijao rekavši joj:
-Nema veze... Ionako ću te ja nahraniti svojim bjelančevinama, zar ne?-
Na tu Klaudijevu opasku u mom prisustvu mami je uistinu bilo neugodno. Spustila je pogled i zacrvenjela se u licu. Nije ništa odgovorila već se samo okrenula leđima praveći se da nešto radi oko sudopera i suđa koje se u njemu nalazilo.



Što je vrijeme više odmicalo to je Klaudio spram mame postajao prgaviji i zahtjevniji. To da se on gol šeće po stanu meni je već odavno bilo posve normalno. S takvom praksom nastavio je i u maminom prisustvu. Npr. ujutro bi posve gol izašao iz kupaonice i došao bi u kuhinju gdje smo za stolom već sjedili mama i ja ispijajući kavu. Onako gol i još djelomično mokra tijela zagrlio bi mamu i poljubio bi je u usta. Uzeo bi joj ruku i stavio je na svoj kurac. Naravno da se mama nije osjećala ugodno i nakon takvih Kludijevih ispada pogledavala bi ispod oka u mom smjeru. Ja sam se pravio da ništa ne primjećujem iako je svima bilo jasno da takve stvari nisam mogao ne primjetiti.


Sljedeće što je Klaudio tražio od mame bilo je da i ona u stanu bude posve gola. Ona se tome protivila i tada su nastale prve trzavice između njih. Možda je tih trzavica bilo i ranije ali ja ih nisam primjećivao. Ovaj put mama se otvoreno protivila tom njegovom zahtjevu. Prepirku na tu temu, i to prilično glasnu, nastavili su i u sobi iza zatvorenih vrata. Znao sam što je razlog njihove prepirke pa sam malo prisluškivao ispred vrata.


Čuo sam kako je Klaudio jasno i glasno zaprijetio mami da ukoliko ga ne posluša njih dvoje moraju prekinuti. Dodao je kako je ujutro u kuhinji očekuje posve golu ili neka pokupi svoje stvari i iseli se iz stana. S nestrpljenjem sam dočekao jutro.


Ujutro sam se ustao prvi i ja sam skuhao kavu. Desetak minuta kasnije u kuhinju je ušao Klaudio posve gol. Nije bio dobre volje i samo smo se kratko pozdravili. Već koju minutu kasnije u kuhinju je ušla mama. Ušla je spuštene glave ali nije bila posve gola. Na sebi je imala bijeli, kratki i prozirni kombine. Spuštena pogleda prišla je stolu ali prije nego je sjela Klaudio joj je odriješitim glasom rekao neka sa sebe skine tu krpu, misleći na kombine koji je mama nosila.



Mama je podigla glavu i gledala ga ozbiljnim izrazom lica. Iako ništa nije govorila lako se moglo zaključiti da ga pogledom moli da to ne traži od nje. No uzalud... Klaudio se ustao od stola, prišao joj i preko glave joj skinuo kombine. Ostavši posve gola mama je brzo sjela i stisnula se nastojeći koliko-toliko prikriti svoju golotinju. Nije imala ni snage a ni želje pogledati u mom smjeru. Bio je to početak. Nakon tog dana mama je uredno gola hodala po stanu svakodnevno pa je više ni moje prisustvo nije previše smetalo. Ako i jest nije to pokazivala. Da bi joj olakšao situaciju rekao sam joj kako se nema čega stidjeti jer još uvijek ima lijepo i privlačno tijelo. Nasmiješila se pomalo suzdržano ali bilo je očito da joj je bilo drago zbog toga što sam to rekao.


Jednu stvar sam znao i mislim da sam možda pogriješio što o tome nisam razgovarao s mamom. Naime, poznavajući Klaudia bio sam siguran da će se prije ili kasnije zasititi mame. Nije on bio tip koji bi se vezao za jednu ženu na duge staze. S druge strane ni mama nije bila žena koja bi predugo ostajala s jednim muškarcem. Dobro, mislio sam, kada dođe do toga da se jedno drugog zasite otići će svatko svojim putem. Također sam znao da će mi biti žao kada do toga dođe jer uživao sam u maminom prisustvu u našem stanu. Volio sam je gledati golu i noću bi u svojoj sobi drkao znajući da je Klaudio u svojoj sobi jebe.


Ali dogodilo se nešto posve neočekivano. Moja mama se zaljubila u Klaudia. Kako je vrijeme odmicalo on je postajao sve drskiji i bezobrazniji spram nje. Znao sam da je to iz razloga što je se želi riješiti. No što je Klaudio mamu više šikanirao ona mu je sve više povlađivala i bez prigovora je podnosila i trpjela njegove hirove i bezobrazluk. Shvatio sam kako je došlo vrijeme da otvoreno porazgovaram s njom.



Dok Klaudia nije bilo u stanu odlučio sam mamu pozvati na razgovor. Pokušao sam joj na što obzirniji način dati do znanja kako se Klaudio spram nje ponaša na način kako se ponaša baš stoga jer je se želi riješiti. Gledala me tužnim pogledom i na trenutak mi se učinilo da će zaplakati.
-Ali ja njega volim! Stvarno ga volim!- Rekla je mama a ja nisam mogao vjerovati da čujem to što čujem.
Što ju je spopalo? Zar je poludjela? Pitao sam se. Ne, nije joj padalao na pamet otići i ostaviti Klaudia. Tada sam došao do zaključka kako nema druge nego porazgovarati s Klaudijem. Nakon nogometa otišli smo na pivo i tada sam mu otvoreno rekao kako mi je mama rekla da ga voli.


Trenutak me gledao bez riječi da bi potom prasnuo u smijeh.
-Pa što si ona zamišlja? Možda da ću je ženiti?- rekao je i opet se glasno nasmijao. Ne uopće mi nije bilo drago zbog tih njegovih opaski na račun moje mame ali suzdržao sam se od daljnje rasprave.

-Pa dobro... Ako me voli onda ćemo vidjeti koliko me stvarno voli.- Rekao je Klaudio a ja nisam znao što mu to znači. No vrlo brzo sam shvatio što je time želio reći.


-TREĆI DIO: -Gutanje sperme-



Dan poslije opet sam svjedočio glasnoj svađi u njihovoj sobi. Nisam prisluškivao i nisam znao što je razlog njihovoj svađi ali pretpostavljao sam. Ipak nisam očekivao da će se dogoditi ono što se desetak minuta kasnije dogodilo. Držeći posve golu mamu ispod ruke doveo ju je u kuhinju.
-Čuj Miki, želio bi da gledaš dok mi tvoja mama puši kurac. Imaš li što protiv?- Obratio mi se Klaudio. Mama je nijemo stajala pored Klaudia spuštene glave i posramljena.
Netremice sam gledao u njih ne znajući što reći. Nisam bio siguran da Kludio to ozbiljno misli. S druge strane, ma koliko god to ludo zvučalo, ja sam htio gledati mamu kako puši njegov kurac. No grlo mi se stisnulo i nisam imao snage bilo što kazati.


Valjda je Klaudio tu moju šutnju protumačio kao znak odobravanja jer ne želeći čekati da ja bilo što kažem doveo je mamu do stolca. Ona je sjela a on je svoj kurac približio do njenih usana. Mama je oklijevala i na trenutak je krajičkom oka pogledala u mom smjeru.
-Hajde droljo, koji kurac čekaš?!- Zagalamio je na nju Klaudio. I na moje iznenađenje mama je bez riječi otvorila usta i u njih uzela njegov kurac. Rukama ga je držala za guzove a on se gibao naprijed-nazad gurajujći joj svoj kurac duboko u usta.


Zluradi smiješak mu nije silazio s usna ni kada mi je rekao neka na stol stavim bocu vina. Iz hladnjaka sam izvadio vino i uz tri čaše stavio bocu na stol. Dok sam točio vino u čaše nisam skidao pogleda s mame koja se gušila njegovim kurcem. U jednom trenutku Klaudio je malo podigao glavu, stisnuo zube pa otvorio usta uz glasan hroptaj. Ruke je položio na maminu glavu. Svršavao joj je u usta govoreći:
-Gutaj, gutaj, gutaaaj... Sve progutaj!-



Mama je iskolačenih očiju gutala spermu koja joj je nemilice punila usta.
-Dodaj mi žlicu, brzo!- Obratio se Klaudio meni.
Nisam imao pojma što će mu žlica ali nisam o tome ni razmišljao. Dodao sam mu žlicu kojom je on nastojao pokupiti onu spermu koja se mami cijedila iz usta niz bradu. Mama je u jednom trenutku zabacila glavu unazad široko otvorivši usta. Usta su joj bila puna sperme a Klaudio se derao na nju tražeći da sve proguta. Crvena u licu gutala je i na trenutak mi se činilo da će se ispovraćati ali ipak nije. Ustala je sa stolca i na trenutak podigla ruku želeći je staviti na usta. No Klaudio ju je primio za ruku i nije joj dopustio taj manevar. I dalje je inzistrirao na tome da sve proguta. Mama je stisnutih usta gledala u njega i bilo je očito da u ustima ima još sperme.



-Evo, uzmi i zalij s vinom.- Rekao je Klaudio pružajući joj čašu s vinom. Mama je držala čašu u ruci i u idućem trenutku iz ustiju joj se iscijedio dio sperme koja je završila u čaši s vinom.
-Ma nemoj me zajebavati!!! Ako sam rekao da sve progutaš onda progutaj!- Urlao je na nju Klaudio.
Nekako je progutala a onda je usta i grlo isprala vinom u kojem je također bilo sperme. No to još nije bio kraj. Onu žlicu na kojoj je bilo ostataka sperme Klaudio joj je gurnuo u usta. Naravno i to je progutala.


Klaudio se cerekao. Sjeo je za stol pa ispio vino iz svoje čaše. Mama je rukom obrisala usta pa potom ustala a na pitanje Klaudia gdje ide odgovorila je kako mora do kupaonice. Vjerojatno je vodom željela oprati lice i isprati usta.
Šutio sam a neko vrijeme je šutio i Klaudio. Vidjevši da nemam što reći on je progovorio:
-Gle, ako me uistinu voli onda se mora navikavati i na ovakve stvari. Pa i sam znaš da joj ovo gutanje sperme nije bilo prvi put. Istina, prvi puta se nagutala u tvom prisustvu i to će raditi ubuduće. Ili će pristati na to da mi pored tebe puši kurac i da je jebem a ti gledaš onda dobro... Ako ne onda neka pokupi svoje stvari i neka se iseli iz stana.-



Nisam znao što reći i kako reagirati. Znao sam da me ovo što sam vidio uzbudilo i da mi je kurac u gaćama vrištao od želje da ga izdrkam. No nije bilo potrebe za drkanjem. Naime, mama se vratila u kuhinju. Pogledala je u smjeru Klaudia i pitala ga smije li se odjenuti.
-A zašto? Koji kurac bi se oblačila? Ja se idem odjenuti i idem van. A ti se možeš odjenuti tek i kada njemu popušiš kurac.- Rekao je Klaudio a mislio je na mene rekavši "kada i njemu popušiš kurac".


Ustao se, pogledao u mene i namignuo mi. Zbunjeno sam gledao u njega.
-Hajde mali ne glumi. Narajcao si se do bola. Neka ti mama popuši da te malo opusti.- Izašao je iz kuhinje zatvorivši vrata za sobom. Kada mi je mama prišla, kleknula i raskopčala mi hlače shvatio sam da će ona uistinu učiniti ono što je od nje tražio Klaudio. Izvukla je moj kurac kojeg nije posebno trebalo rukom obrađivati jer već je bio tvrd poput kamena. Raširila mi je noge i smjestila se bliže meni. Ne, ne... To nije normalno. Mislio sam u sebi ali ništa nisam rekao niti sam pokušao spriječiti mamu u njezinom naumu da mi popuši kurac.


I krenula mi ga je dudlati. Imao sam osjećaj da se moj kurac poput maslaca topi u njenim toplim ustima. Sve u svemu bio sam toliko napaljen da mi nije dugo trebalo pa da krenem svršavati. Pogled na mamine usne obavijene oko mog kurca djelovao je poput okidača... Iz mog kurca krenula je šibati sperma... Najprije u njena usta a kada je odmaknula glavu mlazovi sperme špricali su je po licu i golim sisama. Bez jedne jedine riječi mama se ustala i napustila je kuhinju.



Tog dana više je nisam vidio. Rano ujutro mama je spakirala svoje stvari i napustila je stan vrativši se kući. Klaudio nije bio previše razočaran ali ipak mu je bilo djelomično žao. Bilo mu je žao, to je sam kazao, zbog toga što je se uistinu htio riješiti i nije očekivao da će pristati popušiti mu kurac u mom prisustvu a još manje je očekivao da će uistinu i meni popušiti kurac.
-Da, sada mi je pomalo žao što je otišla. Pokazala se baš kao prava droljetina a takvih je malo. Obzirom da sam je uspio slomiti i poniziti sad bi volio da je ostala. Lijepo bi se nas troje zabavljali, jelda!- Rekao je.


Mama se nije javljala a niti sam ja nju zvao. Također nisam ni išao kući. Bilo me je sram i nisam se osjećao ugodno. No kako je vrijeme odmicalo sve češće sam u mislima vrtio sliku mame koja mi puši kurac. Bilo kako bilo morao sam se suočiti s njom. Otputovao sam doma. Ispred kuće sam zastao i progutao knedlu. Ušao sam. Pozdravili smo se pomalo suzdržano. Oboje smo osjećali nelagodu u pomalo nas je obuzimao sram.


Nismo puno pričali ali ipak je led bio probijen. Otišao sam do lokalnog kafića kako bi se riješio prisutne nelagode. Uz razgovor s prijateljima i nekoliko ispijenih piva uspio sam se u dobroj mjeri opustiti. Navečer sam se vratio kući. Mama me zamolila da sjednem jer želi sa mnom popričati. Pričala je kako joj je žao što je ispala onakva glupača. Žao joj je i zbog toga što se zaljubila u tog nastranog balavca ali eto stvarno se zaljubila. Da stvar bude još gotra ona i dalje često razmišlja o njemu. No bilo kao bilo nije se smjelo dogoditi ono između nje i mene. Naravno, mislila je na pušenje mog kurca.



Kada je završila red je bio da i ja nešto kažem. Objasnio sam kako joj ništa ne zamjeram. Bilo je što je bilo i dogodilo se što se dogodilo.
-I moram ti još nešto priznati.- Rekoh
-Što?- Pitala je
-Uopće mi nije žao što si me oralno zadovoljila. Meni je bilo lijepo i često razmišljam o tome.-
Gledala je u mene širom otvorenih očiju i šutjela je. Sad kada sam otvorio dušu odlučio sam ići do kraja. Kao u jednom dahu ispričao sam joj kako sam je vidio golu u nekoliko navrata i kako sam često mislio na nju. Kako sam bio zaljubljen u nju i kako sam noću priželjkivao da dođe u moj krevet. Ispričao sam joj i kako sam bio uzbuđen znajući da se ona i Klaudio u susjednoj sobi seksaju. Kako sam se uzbudio preko svake mjere gledajući je kako puši kurac Klaudiu.



Kada sam završio još je neko vrijeme šutjela i netremice me gledala kao da ne vjeruje u sve ono što sam joj ispričao. Završivši sa svojim monologom spopala me neka nervoza. Mučilo me je to što mama šuti. Ustao sam od stola i tek tada je mama progovorila:
-Miki, ti si još luđi od mene.-
-Sorry mama... Idem u kupaonicu pa odoh na spavanje.- rekao sam nastojeći ne gledati u nju.


Već sam bio kod vratiju od kupaonice kada je mama izašla u hodnik.
-Miki! Čuj... Ako želiš možeš spavati u mojoj sobi.- Rekla je.
Okrenuo sam se i pogledao je. Smješila se pa ponovila.
-Ako želiš... Naravno.-
Da, želio sam. Mama me dočekala u svom krevetu gola ispod plahte. Te noći ostvario sam sve one davne želje i maštanja vezana uz nju. Jebali smo se do ranih jutarnjih sati i zagrljeni zaspali.



U međuvremenu sam se odselio iz Klaudijevog stana. Živio sam u maloj garsonjeri. Mama je dobila otpremninu i sada prima privremenu mirovinu. Radio sam preko student servisa. Živio sam skromno ali bio sam zadovoljan. Tijekom tjedna mama me posjećivala i ostajala dan-dva. Razlog njenih posjeta za neupućene je bio taj što mi je pospremila i počistila garsonjeru te skuhala jela za dva-tri dana. Vikendima, ako ne bi radio odlazio bi kući. Nešto sam pokupio od Klaudija. I ja sam jako volio kada mi mama puši kurac i kada joj svršavam u usta.


No tu priča ne završava. Naime nakon što smo proveli vrlo burno poslijepodne u mom krevetu mama se istuširala i odjenula. Nisam očekivao da će tako kasno krenuti kući i vjerovao sam kako će prenoćiti kod mene.
-Ma imam nekih obaveza i...- Zastala je i pogledala me. Potom je rekla kako nema smisla lagati mi i tajiti da se ponovo povremeno viđa s Klaudiom.



Nisam mogao vjerovati jer bio sam uvjeren da je to svršena priča. Bio sam pomalo razočaran ali ona je ipak otišla k njemu. Tog vikenda nisam čak ni išao kući. Mama me nazvala i pitala što se događa i kako nije vrag da sam ljubomoran zbog toga što se povremeno viđa s Klaudijem. Ni sam ne znam što me spopalo. Nije da sam bio ljubomoran ali uzimajući u obzir sve ono što joj je radio nisam očekivao da će mu se vratiti i to sam joj rekao. Objasnila mi je kako mu se i nije vratila već se samo povremeno viđaju. No dobro... Bilo kako bilo da nije bilo Klaudija ovo između mame i mene se vjerojatno nikada ne bi dogodilo, i to je bila istina.


Sada je mama posjećivala mene ali i Klaudija. Pomirio sam se s takvom situacijom sve dok mi mama nije rekla kako bi bilo lijepo i kako bi voljela da i ja s njom odem kod Klaudija.
Nisam je razumio, odnosno nisam shvatio što točno želi reći pa mi je ona dodatno pojsnila.
-Pa znaš da Kludio u sobi ima prilično veliki krevet.-
Da, to je bila istina ali... Još nisam bio na čisto s tim na što točno cilja ali naslućivao sam.
-To znači da u njemu ima mjesta za sve troje. Mene, tebe i njega.- Rekla je mama.


Isprava mi to što je rekla uopće nije sjelo. Nisam bio oduševljen tim njezinim prijedlogom. Ipak sam razmislio i u konačnici zaključio da to uopće nije loša ideja. Mama u sendviču između mene i Klaudija, zašto ne!
A onda se dogodilo ono što sam gore na početku priče opisao.
Prilikom trećeg, maminog i mog zajedničkog, posjeta Klaudiju, i to u trenutku dok sam mamu jebao straga a ona je Kludiju pušila kurac on mi je rekao:
-Soba je još uvijek prazna. Ako želiš vrati se i useli se.-
Bio sam zauzet jebanjem mame i nisam odmah ogovorio ali morao sam priznati da to uopće nije loša ideja.
Već sutradan su mi mama i Kludio pomogli spakirati stvari.

-MIKI-

ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE





1 komentar:

  1. Zanimljive priče mlade droljice čitajte na: www.lizalica-mala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši