porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. velj 2017.

Ranojutarnja redaljka na mojoj mami

Nakon što mi je mama opalila uistinu vrući šamar i kada sam već očekivao da će to ponoviti ona me umjesto toga poljubila u usta.

-Pa ti sad odluči. Ukoliko mi želiš biti ljubavnik onda budi.- Rekla je a ja sam totalno skamenjen i zbunjen šutio. Valjda je tu moju šutnju shvatila kao potvrdan odgovor jer uzela me je za ruku i odvela u sobu. Posjela me na krevet, svukla suknju ostavši u samostojećim čarapama, grudnjaku i gaćicama.



Uslijedilo je mamino pušenje mog kurca i vjerujte mi to je bilo vrhunsko pušenje kakvo do tada još nisam doživio. Kada sam počeo svršavati nagnula se malo unazad ali dio moje sperme završio je na njenom grudnjaku i na čarapama.

-To bi bilo to.- Rekla je pa potom svukla grudnjak i skinula čarape umrljane spermom.

-Jasno ti ja da sam suknju svukla stoga da je zamrljaš spermom. Nemoj se za prvi put nadati još nečem.- Rekla je.

-I još nešto. Biti ćeš samo jedan od mojih ljubavnika što znači ne jedini. Razumiješ?- Pitala me.



-Da.- Odgovorio sam kratko a ona je izašla iz sobe. E da, to je moja mama Rajka. Totalno otkvačena žena, sklona egzibicionizmu i luda za seksom.



Ovome je prethodilo to što sam sasvim slučajno ugledao mamu u jednom od kafića na lokalnoj tržnici. Sjedila je u društvu mog kolege s posla, Markom. Nisam im se javljao. No kada se vratila u stan nisam izdržao a da je ne pitam za Marka.

-Pa što ako sam s njim bila na kavi?- Rekla je.

-Ništa... samo... mislio sam...- Stao sam u pola isprekidane rečenice.

-Što si mislio?-

-Viđaš se s njim?- Pitao sam umjesto odgovora.

-Vidjeli smo se nekoliko puta i to je sve. Nije on tip muškarca za kojeg bi se vezala na duže staze.- Odgovorila je mama pa me pitala što sam mislio jer nisam završio rečenicu prije nego sam je pitao viđa li se s Markom.

-Pa nakon onoga u Umagu mislio sam...- Rekao sam a ona me opet prekinula pitanjem:

-A što se to dogodilo u Umagu?-



Bio sam u nezavidnoj situaciji i nisam nalazio prave riječi. No ona jest.

-Marko još uvijek misli da sam tvoja ljubavnica.- Rekla je. Trenutak je šutjela a kako sam šutio i ja ona je nastavila.

-Sve mi je ispričao što se Umaga tiče.-

-Kako misliš sve?- Pravio sam se naivan.

-Baš sve!- Rekla je povišenim tonom a onda mi prišla i opalila onaj ranije spomenuti šamar.



Sad sam bio siguran da uistinu sve što se događnaja na plaži u Umagu tiče zna i uopće se nisam osjećao ugodno. No onda je uslijedio mamin poljubac koji je prethodio pušenju mog kurca.

A sad što je svemu tome gore opisanome prethodilo slijedi u priči.



Moj odnos spram mame Rajke totalno se promijenio onog dana kada sam u računalu pronašao njenu fotografiju s mora. Bila je to jako dobra, lijepa i uzbuđujuća fotka. Neki muškarac guzio je moju mamu na pustoj plaži u suton dana. Odmah mi je bilo jasno da je još netko bio prisutan jer netko je to morao i fotografirati. Gledao sam tu slikicu stalno iznova i napokon se u meni probudilo ono što je već dugo bilo potisnuto duboko u mojoj podsvijesti. Priznao sam samom sebi kako bi ja volio biti na mjestu tog muškarca koji guzi mamu.



Inače moja mama se nikada nije udavala pa čak ni za moga oca kojeg sam poznavao i s kojim sam imao posve korektan odnos mada je on imao drugu obitelj. Ženu i čak troje djece. To da me vlastita mama seksualno privlači shvatio sam još u pubertetu vjerojatno kao i mnogi klinci. Kasnije kada sam počeo izlaziti s djevojkama to je nekako nestalo, barem se meni tako činilo. No da me mama još uvijek privlači postao sam svjestan onog trenutka kada sam se odlučio na zajednički život sa svojom tadašnjom djevojkom Anom. Bila je poprilično slična mojoj mami što se fizičke građe tiče i prilikom seksa s njom sve češće sam maštao o tome kako umjesto Ane jebem mamu. Ta veza je propala, ne zbog mojih maštanja o mami već iz nekih drugih razloga i ja sam se vratio živjeti s mamom.



S mamom sam imao vrlo korektan i prilično otvoren odnos. Recimo, jako dobro sam znao kako mama voli muškarce i seks. To nije nikada ni skrivala mada o detaljima nikada nismo razgovarali. Onda me ona, na početku priče spomenuta, fotografija s mora ponukala da napravim korak više. Namjerno sam bocnuo mamu rekavši kako sam u kompu pronašao jednu jako lijepu slikicu. Trgnula se na te moje riječi pa se čak i malo zacrvenjela. Brzo se pribrala pa me ukorila zbog toga što koristim njezino računalo obzirom da imam svoj laptop. No tih dana moj laptop je bio na servisu. Činilo mi se da se čak i naljutila na mene ali to nije baš otvoreno pokazala. Sad mi je čak pomalo bilo žao što sam uopće spomenuo sliku.



Prošla je možda sedmica dana a mama je na moje iznenađenje pokrenula razgovor na temu slike.

-Jel ti bilo neugodno kada si vidio onu sliku?-

Bilo je to kao grom iz vedra neba. Iako sam na trenutak bio zbunjen odgovorio sam kako nema razloga da meni bude neugodno.

-No vidio sam da je tebi malo neugodno.- Rekao sam.

-Naravno. Baš da mi vlastiti sin vidi takvu fotografiju nisam očekivala.-

-Pa što? Fotka je super.- Rekoh

-Svidjela ti se?- Pitala je.

-Jako. Čak sam se i uzbudio.- Odgovorio sam.

-Pazi što pričaš! Ipak sam ti ja mama.-

-Ali si i žena.-

-Ne pričaj gluposti.- Rekla je pa se ustala od stola.



Kakvu je sad ona igru igrala i o čemu je točno razmišljala nisam znao no nakon što je otišla u kupaonicu za sobom nije zatvorila vrata. Kopakalo me to što je mama, ničim izazvana, uopće pokrenula priču o fotografiji i ponukan tim kopkanjem izašao sam u hodnik. Čuo se šum vode koja je tekla iz pipe na lavabou a vrata su bila tek pritvorena.



Nisam izdržao a da ih lagano ne otvorim. Nagnuta iznad lavaboa mama se umivala. Bila je gotovo gola. U stvari bila je bez gaćica samo u nekoj podkošulji koju je potom svukla ostavši sad posve gola. Još uvijek nije bila svjesna moje prisutnosti. Otišao sam po mobitel i krenuo je snimati. A onda me spazila... Vrisnula je pa me opsovala i zalupila vratima kupaonice.



-Pa koji je tebi vrag? Kako možeš ulaziti u kupaonicu dok sam ja unutra?- Pitala je a ja sam joj lakonski odgovorio kako nisam znao da je unutra jer vrata su ostala otvorena. Zatresla je glavom i rekla kako ide na kavu a usput će se dogovoriti s frizerkom za bojanje kose jer sijede vlasi već su skoro skroz zamijenile plavu, odnosno blond, boju kakvom je bojala kosu.



Vratila se dobro raspoložena i uopće nije spominjala onaj eksces u kupaonici. Pitala me za moje kolege s posla što me malo iznenadilo. Naime prije nekih petnaestak dana mama i ja bili smo na kavi u jednom kafiću blizu mog radnog mjesta. Naišlo je nekoliko kolega s kojima sam radio i oni su, nakon što su me pozdravili, sjeli za jedan od stolova.



Zanimalo me zašto se mama raspituje za njih. Umjesto odgovora opet me pitala:

-Jesu li te pitali za mene?-

-Jesu.-

-Jesi li im rekao da sam ti mama?-

-Ne. Rekao sam da si mi ljubavnica.-

-Daj, Renato ne lupaj gluposti.- Rekla je uz glasan smijeh.

-Stvarno sam im to rekao.-

-Ne vjerujem.-



No ja sam im stvarno tako rekao kada su pitali tko je ona žena s kojom sam bio na kavi.

-Pa kako si im mogao tako nešto reći? Jesi ti normalan?- Reagirala je mama.

-Pa da mi nisi mama volio bi takvu ženu poput tebe imati za ljubavnicu.- Bio sam iskren mada je to ispalo kao šala. Mama je s trosjeda uzela mali jastučić i bacila ga prema meni kratko rekavši:

-Budalo!-



No zanimalo me zašto se raspituje za moje kolege. Sviđa li joj se neki od njih, pitao sam je.

-Hahaha...- glasno se nasmijala pa kao da se malo srami spustila pogled, pogledala me ispod oka i rekla:

-Svi su mi se svidjeli a svidjelo mi se i kako su me gledali.-

-Hoćeš da te upoznam s njima? S jednim koji ti se posebno svidio ili sa svima koji su tamo bili?-

-Hoću.- Kratko je rekla.



Sad mi nije bilo jasno što hoće. To da je upoznam s jednim ili sa svima.

-Pa sa svima.- Odgovorila je bez uvijanja.

-Hej mama! Ne bi li ti to bilo malo previše? Njih su bila trojica.-

-Kao da bi mi bilo prvi puta.- Odgovorila je opet uz glasan smijeh pa izašla iz sobe.



Zbunjeno sam gledao za njom u prazan okvir vratiju. Trebalo mi je neko vrijeme da skroz pojmim ono što je maloprije rekla. Navečer sam imao u planu izaći van ali odustao sam. Želio sam nastaviti razgovor s mamom. Jedva sam dočekao da ispeće kokice, skuha čaj i sjedne u fotelju gdje smo zajednički gledali tv.



Nisam mogao izdržati i ne pitati je zar je uistinu vodila ljubav s trojicom muškaraca istovremeno.

-I ne samo s trojicom.- Bila je iznenađujuće direktna i otvorena i opet me uspjela iznenaditi svojom otvorenošću. To me ohrabrilo pa sam se drznuo pitati je koje je najneobičnije mjesto gdje je vodila ljubav.
Gledala me oklijevajući i smješkala se a onda ipak rekla.
-U javnom wc-u... i to s dvojicom muškarca.

Kroz petnaestak dana trebao sam ići na sindikalne sportske igre u Umag. Vrag mi nije dao mira i predložio sam mami da dođe zamnom u Umag. Ja ću joj rezervirati sobu u hotelu a ona će imati prilike upoznati moje kolege s posla.



Smiješila se poput kakve tinejđerice pitavši me bi li ja to uistinu za nju učinio. Potvrdno sam odgovorio a ona je malo razmišljala pa rekla kako to ne bi bilo loše ali pod uvjetom da nikome ne kažem da mi je ona mama. Pristao sam.



Bio je tek početak šestog mjeseca ali vrijeme je bilo pravo ljetno. Umag je bio sunčan i prekrasan a turista i gostiju bilo je u to doba vrlo malo. Iako sam se bojao da će se mama predomisliti ipak nije. Doputovala je sutradan i odsjela u sobi koju sam joj rezervirao. Odmah sam postao predmetom zafrkancije svojih kolega s posla. Bili su uvjereni da je mama moja ljubavnica zrelih godina koja je eto došla kako bi me držala na oku. Mama se uistinu sredila. Osim što je skinula barem dva ili tri kilograma, kosu je obojala u blond i našminkala se izazovno.



Već te večeri upoznala je moje koelge. Potrudio sam se da to budu isti oni koje je onda vidjela u kafiću. Uz nekoliko popijenih čaša vina počela je s njima otvoreno koketirati i nabacivati im se. Nakon večere svi zajedno obilazili smo kafiće u Umagu da bi na kraju završili najprije u jednom od casina a onda i u noćnom klubu Planet ili tako nekako.



Mama se raspojasala preko svake mjere. Plesala je zavodnički njišući bokovima, trljala se guzom o njihove kurčeve, svako malo potrudila bi se zadići suknju, koja je ionako bila kratka, kako bi joj se vidjeli rubovi samostojećih čarapa. Jutro se bližilo i ekipa mojih kolega dobrano napaljeni i podgrijani alkoholom predložili su mami da s njima ode na kupanje. Željeli su je jebati i to je bilo posve jasno. Marko, jedan od mojih kolega diskretno me pitao imam li što protiv da pojebu starku jer bilo je očito da se stara želi pojebati, kako je rekao, a obzirom da je moja ljubavnica možda se tomu ja protivim. Objasnio sam mu kako nemam apsolutno ništa protiv pa ako im starka da neka je slobodno izjebu.



Rekao sam kako sam umoran a njima ako se kupa neka samo izvole. Mama kao da je to jedva dočekala. Otišla je u sobu gdje je na sebe odjenula kupaći kostim, uzela je ručnik i sjurila se do kolega koji su je s nestrpljenjem čekali. Bilo je očito da je prilično pripita ali bila je i prilično napaljena.



Na balkonu sam najprije popušio cigaretu a onda sam krenuo put plaže. Pronašao sam ih nakon desetak minuta. Na pustoj plaži nalazili su se samo moji kolege i mama. Nisam uopće dvojio da ću vidjeti to što sam vidio. Mama je bila oslonjena na laktove a dečko iza nje držao ju je za bokove i jebao. Ostali su klečali ili čučali oko nje natežući svoje kite. Glava mame bila je licem oslonjena na sitni šljunak i glasno je stenjala. Jedan joj je pokušao ugurati kurac u usta ali obzirom da je ovaj koji ju je jebao svršio odmah je zauzeo njegovo mjesto. Ispuštajući glasne jecaje mama je uspjela napaliti i mene. Bio sam iza njih i ona uopće nije bila svjesna moga prisustva. Prvi me ugledao Marko. Pokazao je prstom iza mame rekavši neka stanem u red ako želim. Stao sam.



Prstima sam raširio mamine guzove a iz pičke joj se obilno cijedila sprema kojom su je prije mene napunili moji prijatelji. Namjestio sam kurac i sjurio se u njenu vlažnu i sluzavu pičku. Nagnuo sam se naprijed i uhvatio je za sise a da ona uopće nije bila svjesna toga da sam to ja i da se moj kurac nalazi u njoj. Kolege koji su je okruživali natezali su je za sise uz lascivne komentare i glasan smijeh. I ja sam poput ostalih svršio u nju. Odmaknuo sam se izvukavši kurac a ona se istog trenutka strovalila potrbuške na zgužvane ručnike ispod sebe. Odmah sam otišao s plaže zamolivši kolege da joj pomognu doći do hotela.



Ostatak dana mama uopće nije izlazila iz svoje sobe. Posjetio sam je kasno poslijepodne. Bila je vidno iscrpljena i ne baš raspoložena za razgovor. Shvatio sam kako pojma nema da sam je na plaži, uz ostale, pojebao i ja. Jedino što je željela bilo je da neprimjećena od ostalih ode iz hotela i vrati se doma. Tako je i učinila zamolivši me da odjavim sobu.



Prolazili su tjedni pa mjesec, dva ili čak i tri a Umag uopće nismo spominjali, ni mama a ni ja. Uredno sam drkao sječajući se redaljke na plaži u Umagu i žudio za tim da je opet pojebem ali nisam znao kako to sprovesti u djelo. A onda se dogodilo da je ugledam na kavi s Markom. Dakle povremeno se viđala s Markom ali to mi nije rekla kao što ni Marko nije spominjao da se susreće s mojom ljubavnicom kako je on mislio ne znajući da je to moja mama. Ono što se dogodilo poslije već znate jer sam to opisao na početku priče.



I sada sam, kako je to mama rekla, jedan od njezinih ljubavnika. Naša incetuozna veza traje i ja istinski uživam u njoj ma što god bilo tko o tome mislio. Volim kada se odijeva izazovno poput ulične kurve. Drolja je i to voli, hoće i zna pokazati a ja volim drolje.


-RENATO-

Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 


 










Nema komentara:

Objavi komentar