porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. svi 2017.

pojebao sam napaljenu baku svoga mladog kolege s posla

Kada sam se razveo od žene nisam imao nekog izbora nego se preseliti u staru kuću koju sam naslijedio od bake i djeda. E sad zašto smo se žena i ja razveli i nije toliko bitno niti imam potrebe trošiti svoje i vaše vrijeme ojašnjavajući što je tome bio razlog. Imam već dva odrasla sina od kojih je jedan već zaposlen a drugi završava fakultet. Oni su ostali živjeti u stanu s mojom ženom, odnosno svojom majkom.



Dakle preselio sam se u tu staru drvenu kuću koja se nalazi negdje na pola puta između sela i grada. Naime, nekada je to bilo selo ali sada se to sve izgradilo i autobusom ste u gradu za petnaestak minuta. Izgrađena je sva potrebna infrastruktura počevši od ulične rasvjete, vodovoda, kanalizacije, plina, telefona...



Digao sam kredit i krenuo u kakvu takvu obnovu te stare kuće. U kuću sam uveo vodu, plin kanalizaciju i telefon te uredio dio kuće koji je sad bio podoban za normalan život. Odmah do stare drvene ograde koja je bila granica mog dvorišta, nalazila se zgrada od stare crvene cigle koja je napravljena nekada davno, nakon onog rata 1945.-te, zamišljena kao nekakav društveni dom. Zgrada je izgrađena i funkcionirala je kao nekakvo okupljalište pripadnika tada jedine komunističke partije i folklornog društva. Onda su dio zgrade iznajmili, tko zna tko, pa je u tom dijelu bila seoska gostionica no i to je propalo. Potom je zgrada godinama stajala prazna i propadala a javio se i neki stari vlasnik zemljišta koji je onda tu zgradu i zemljište, uz nekavu nadoknadu, ustupio građanima sela.



Tada su se u dio te zgrade uselili vatrogasci tj, DVD kako se to kaže. Nakon nekog vremena skupio se neki novac pa se krenulo u renoviranje tog spomenutog objekta. U jednoj dvorani, u tom nekada društvenom domu, umirovljenici, iliti penzioneri, osnovali su svoj klub. Sastajali su se tu tri puta tjedno... Četvrtkom bi se igrao šah, petkom bi se kartala Bela ili Šnaps a subotom bi organizirali plesne večeri.



Na nagovor susjeda Milana, a bez neke osobite volje, počeo sam odlaziti u spomenuti društveni dom na šah ili na kartanje Bele. Onda sam se jednog dana odlučio otići i na izlet koji su penzioneri organizirali. Bio je to izlet u Topusko, tj. u tamošnje toplice. Osim umirovljenika bilo je dosta onih koji, kao ni ja, nisu bili umirovljenici ali cijena tih i takvih izleta bila je i više nego povoljna.



Tada sam shvatio kako među tim ženama koje su već u mirovini ima prilično napaljenih žena u koje jesu u godinama ali bi se rado pojebale. No to nije bilo presudno za ono što je uslijedilo. Naime u samom domu gdje su se umirovljenici okupljali sanitarni čvor još uvijek nije bio spojen na gradsku kanalizaciju. Stoga su uz dom postavili jedan mobilni toalet ali on ili bi gadno zaudarao ili bi bio zauzet. Žene i muškarci kojima bi se pripišalo stoga bi dolazili blizu moje ograde, jer tu je bilo prilično mračno, i tamo bi obavjlali tzv. malu nuždu.



A sad... Perverznjak kakav jesam počeo sam kroz prozor svoje kuće pratiti žene kojima se pripišalo. Dolazile bi skroz blizu moje ograde i tamo pišale. Shvatio sam kako me uzbuđuje gledati te žene, u godinama, kako pijane ili polupijane pišaju. I tko zna bi li se sve završilo na mom promatranju tih žena, nekih u debelo zrelim godinama kako pišaju, da se u čitavu priču nije umiješao moj mladi kolega s posla pod imenom Alan.



Naime njegova baka Helena živjela je u mom susjedstvu. Redovito je dolazila na plesne večeri a isto tako išla je i na izlete koje su umirovljenici organizirali. Ja do tada uopće pojma nisam imao tko je Alanova baka. Tek kada me upoznao s njom shvatio sam kako njegova baka Helena voli zabavu, izlete ali i alkohol. Alan me upoznao s njom i onda me diskretno zamolio da malo pripazim na nju jer eto ta žena, a njegova baka, voli malo više popiti a ja sam joj susjed. Obećao sam mu kako ne mora brinuti.



Dva tjedna kasnije spomenuta baka mog mladog kolege bila je na plesnoj večeri. Uistinu se napila i jedva je stajala na nogama. Pripišalo joj se i jedva da se mogla ustati od stola... Prišao sam joj i ponudio pomoć što ona nije odbila. Izveo sam je napolje i poveo prema mobilnom toaletu no njoj nije padalo na pamet ući taj toalet. Svukla je hulahopke i gaćice te čučnula i krenula pišati. U jednom trenutku opasno se zanjihala i stekavši dojam kako će pasti ja sam je pridržao rukama za ramena...



Baka Helena glasno se nasmijala i konstatirala kako je previše popila... Ustala se ne pokušavajući uopće navući gaćice i hulahopke već me je bez pardona zagrlila i gurnula mi jezik u usta. Ljubio sam koleginu baku Helenu i uopće se nisam osjećao loše. Čvrsto me rukom stezala za kurac gurajući mi jezik duboko u usta... A onda se spustila na koljena, pomalo nespretnim pokretima, ali uz moju svesrdnu pomoć, otkopčala mi je šlic i rukom izvukla moj već nabrekli kurac.



Alanova baka popušila mi je kurac i to je učinila uistinu jako, jako, dobro... Vrhunski. Usta sam joj napunio spermom a baka Helena se uopće nije libila progutati spermu kojom sam joj obilno napunio usta. Napokon se digla i ja sam joj pomogao navući gaćice i hulahopke. Obrisala je usta i vratila se u dvoranu.



Iskreno, mislio sam kako se Alanova baka ničega neće sjećati ali prevario sam se. Baku Helenu nisam vidio čitav tjedan. A onda sam u subotu odlučio otići na plesnu večer. Baka Helena bila je tamo ali jedva da me i pogledala. Prošla su neka dva-tri sata i plesnjak se bližio kraju. Baka Helena tek tada mi je prišla i diskretno na uho prišapnula kako bi voljela da je otpratim do kuće. To je rekla i ne čekajući moj odgovor izašla je iz društvenog doma.



Dvije ili tri minute kasnije i ja sam izašao... Baka Helena stajala je u mraku i pušila cigaretu. Čim sam izašao ona mi je prišla i uhvatila me ispod ruke. Krenuli smo prema njezinoj kući. Ušli smo a ona me zamolila da sačekam jer me želi počastiti nekim pićem. Otišla je u kupaonicu i uistinu nisam imao pojma što očekivati.



Sjedio sam u sobi čekao... Osjećao sam se već pomalo glupo misleći kako sve ovo uopće nema smisla. A onda se u sobi pojavila Helena... Bila je pijana i posve gola. Što da vam kažem? Žena koja je debelo navršila šezdeset godina, mršava i ne baš atraktivna posve gola dolazi u sobu... Napaljena je bez obzira na njezine godine i to se na njoj jasno vidi. Stavila je prst na usta i uspjela mi reći kako neka budem tiho jer na katu živi njezina sestra Zdenka koja se dva puta udavala i dva puta razvodila ali djece nema. Živjela je u Njemačkoj i sad prima njemačku mirovinu. Tek kasnije shvatio sam da je i ta njezina sestra također dolazila u društveni dom ali ja je nisam poznavao.



Jebiga sad... Bio sam napaljen i uopće mi nije bio problem izjebati Alanovu baku. Jebao sam je čitavu noć u raznim pozama a na momente je Helena tako glasno uzdisala da mi se činilo kako će umrijeti ali naravno nije. Od tog dana sve češće sam posjećivao Alanovu baku i jebao je kao zadnju staru kuju. Prašio sam je u svim mogućim pozama a stara kuja je uživala, stenjala pa čak i vrištala.



Naravno, bilo je neizbježno da posjetima k Alanovoj baki napokon ne upoznam i sestru njegove bake, Zdenku. Spmenuta gospođa Zdenka ostavljala je dojam fine i kulturne gospođe i nisam se baš osjećao ugodno kada bi se ona pojavila... Tim više što mi je bilo jasno kako Zdenka zna da joj jebem sestru.



No šutio sam bojeći se kako će moj mladi kolega s posla Alan nešto shvatiti ili čuti od nekoga iz susjedstva, ali to se nije dogodilo. Redovito sam, gotovo svake večeri, jebao njegovu baku a ona mi se uistinu napušila kurca. I trajalo je to sve do trenutka kada baka Helena nije otišla u Varaždinske toplice gdje je imala plaćen tretman za liječenje kičme ili nešto slično tome.



Mislio sam kako mi nema druge nego čekati da se baka Helena ne vrati pa da nastavim s jebanjem te stare i napaljene kuje... No, prevario sam se. Njezina sestra Zdenka uspjela me nagovoriti da je otpratim do kuće. I jesam ne očekujući previše... Tim više jer me u početku krenula grditi zbog toga što seksualno iskorištavam njezinu sestru. Ustao sam od stola u namjeri da odem ne želeći se upuštati u raspravu sa ženom koja je poprilično popila.



No kada je Zdenka shvatila da želim otići doslovno je poludjela... Počela je vrištati na mene a ja sam se pobojao da to vrištanje ne čuju susjedi. Počela se svlačiti i govoriti mi zar ona nije dovoljno dobra za mene??? Rukama sam prošao kroz kosu pitajući se u kakvu sam se to glupost uvalio... No stara Zdenka je krenula u akciju. Raskopčala mi je šlic i popušila kurac.



I evo sad već izvjesno vrijeme održavam seksualnu vezu s dvije stare dame. Nemam ništa protiv da mi obje puše kurac istovremeno... Da ih jebem naizmjence i da uživam u tome što obje gutaju moje spermu. Stare su, baš bake, i ne baš atraktivne žene, ali napaljene su do bola.. I vole se jebati.



-Zvonko- 

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  
------------------------------------------------


 

























1 komentar:

  1. Kako me privlače starije gospođe. I ja sam imao priliku spavati s ženom od 68 godina. Iznenađujuće kvalitetan sex....

    OdgovoriIzbriši