porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

2. lip 2017.

Drkali su gledajući mamu kako se samozadovoljava

Moja mama Sofija bila je šesto i najmlađe dijete svojih roditelja koji su bili sve samo ne dobrostojeća obitelj. Živjeli su više nego skromno u staroj drvenoj kući hraneći svinje, kokoši a imali su i dvije krave. Mama Sofija završila je osnovnu školu i krenula u srednju trgovačku. Jedva da je navršila šesnaest godina kada je upoznala Zorana. Zoran je bio sin Ankice i Franje koji su također bili rodom iz tog sela no davno su se otisnuli u grad i oboje stekli fakultetsko obrazovanje te su imali dobro plaćene poslove.

U Zagrebu su imali lijepu i veliku obiteljsku kuću a Zoran im je bio sin jedinac. Dolazili bi, mada ne baš prečesto, u svoje rodno selo gdje su također preuredili staru kuću koja im je sad služila za vikende u prirodi na selu. Zoran, njihov sin, imao je 21 godinu i još je pohađao fakultet. Zagledao se pa potom i zaljubio u moju mamu. Počeli su se zabavljati a doskora je moja mama s njim i zatrudnjela.

Zoranovi roditelji bili su skroz na skroz razočarani takvim razvojem situacije ali zaljubljeni Zoran želio je oženiti mamu. Mamini roditelji, tj. moja baka i djed, dali su svoj blagoslov i odobrenje a Zoranovim roditeljima nije preostalo ništa drugo nego da se pomire sa situacijom. I tako se moja mlađahna mama udala i preselila u Zagreb te nastanila u kući Zoranovih roditelja. Iz tog braka rođen sam ja ali Zoranovi roditelji nisu baš voljeli kako mamu tako ni mene.

Četiri godine kasnije i sam Zoran shvatio je kako je u brak uletio ne razmišljajući previše. Odnosi Zorana s mamom su zahladili a doskora su se i rastali a sve na radost njegovih roditelja. Mami su dali nešto novca a uz to su se obvezali plaćati alimentaciju za mene te su je ispratili iz kuće.

Mama je unajmila mali stančić i sada smo ona i ja živjeli sami. Ona koja je jedva navršila 21 godinu a bila je bez ikakve naobrazbe nije mogla lako pronaći neki dobro plaćen posao. Čistila je i prala po kućama, radila kao konobarica, pa kao prodavaćica u pekari a uz to je nekako krpala kraj s krajem od novca kojeg je za mene primala kao alimentaciju.

Bila je a i još uvijek jest zgodna žena pa su joj se udvarali mnogi muškarci. Shvatila je da to može iskoristiti pa je od tih muškaraca znala izvući kakav novac koji nam je dobro došao. Godine su prolazile i ja sam nekako završio srednju školu i uspio se zaposliti. Mama je uspjela pronaći stalno zaposlenje. Zaposlila se u jednoj srednjoj školi kao spremaćica.

Dječaci, sad već u pubertetu ili na kraju puberteta, sa zanimanjem su promatrali zgodnu ženu koja osim što je izgledala lijepo i seksi tako se i odijevala. Za jednu spremaćicu vrlo elegantno i seksipilno. Vjerojatno im nije bilo jasno kako to da tako zgodna žena nije napredovala dalje od obične spremaćice. Gutali su je pogledima i sasvim sigurno je bila plod seksualnih maštanja tih mladih i napaljenih muškarčića.

Jednog dana nekoliko njih koji su bili pred maturom popili su malo više piva i počeli su joj se udvarati. Jedan od njih došao je za mamom u školski wc kojeg je tog trenutka čistila i zamolio je da im pokaže svoje gaćice a oni će joj za to platiti. Nisu lagali... Čak su skupili i nešto novca.

Uvidjevši da je to prilika da na lagan način zaradi nešto novca mama im je izašla u susret. Raskopčala je kutu i zadigla haljinu... Pogled na samostojeće čarape i tanga gaćice koje je mama imala na sebi totalno je raspametio mlade i napaljene dečke. Pitali su je koliko bi tražila novca da im osim gaćica pokaže sise. Mama se nasmijala rekavši kako je i ovo previše no oni su bili uporni. Iz dana u dan opsjedali su je i opet su joj ponudili novac. I opet je mama popustila pokazavši im svoje sise.

Priča među napaljenim dječacima se proširila i sad je bilo sve više zainteresiranih. Sve to otišlo je toliko daleko da im je pokazala golu guzu pa potom i obrijanu pičku. Otišla bi u wc a oni za njom... čekali su u redu kako bi mama spustila gaćice i pokazala im pičku. Neki su i drkali a mami to nije smetalo. Uzimala bi im novac i zadovoljavala njihovu pohotu.

Naravno da to nije moglo trajati... Priča se proširila i kada su za te mamine perverzne igre s dječacima saznale druge spremačice prijavile su je ravnatelju. Uslijedilo je ono neizbježno... Mama je dobila otkaz. Čitava ta priča dospijela je i do mene. No iako je dobila otkaz nije ostala bez "mušterija". Mladi muškarci od kojih su mnogi već i završili srednju školu gdje je mama radila i dalje su bili zainteresirani za njezine usluge.

Stoga me nije previše iznenadilo kada su se trojica njih pojavili na vratima našeg stana i tražili spremaćicu Sofiju. Posvađao sam se s njima mada oni nisu znali da sam ja njezin sin. Umalo da nije došlo do fizičkog sukoba kada se umiješala mama. Pozvala ih je u stan jer već su znatiželjni susjedi počeli otvarati vrata svojih stanova a neki su stali prijetiti i policijom.

Mama me zamolila da sačekam u svojoj sobi dok je ona njih trojicu odvela u kuhinju. Naravno da sam odlučio prisluškivati razgovor mame i trojice mladih i napaljenih pastuha. Mama im je objašnjavala kako to više ne želi činiti i kako je zbog toga i dobila otkaz. Oni su bili uporni i bilo je očito da ih se neće lako riješiti. Na kraju je pristala ali pod uvjetom da dođu sutradan. No oni su sad željeli nešto više. Željeli su da se skine do gola i da oni izdrkaju gledajući je golu.

Mama im je obećala kako će im sutradan izaći u susret samo neka sada odu. Otišli su ali obećali su kako će se sutradan vratiti. Napokon je došlo vrijeme da mama i ja otvoreno o svemu porazgovaramo. Objasnio sam joj kako znam zašto je dobila otkaz i da sam čuo dobar dio razgovora koje s njima vodila u kuhinji.

Bilo joj je uistinu neugodno i rekla je kako je nastupila nepromišljeno ali na kraju je ipak priznala kako je i nju uzbuđivalo gledati te mladiće dok drkaju gledajući njenu golotinju.
-I što sad?- Pitao sam je.
Slegnula je ramenima gledajući u stranu. Prošlo je možda desetak sekundi u šutnji a onda me pogledala kao da me želi pitati što joj je za činiti. Ništa konkretno nije rekla ali iz njezina pogleda se upravo to dalo isčitati.

Vrhovima prstiju nervozno se češkala po glavi kada sam joj rekao kako nam je ionako novac potreban. Za trenutak kao da se ukočila i nijemo me gledala gotovo ne trepčući. A onda me napokon pitala što točno želim reći.
-Pa već su te vidjeli gotovo golu i drkali na tebe, zar ne? Učini ono što traže od tebe i uzmi im novac a ja ću biti tu i paziti da ti se nešto ne dogodi i da momci ne prijeđu granice dozvoljenoga.- Rekao sam joj a mama je razrogačila oči pa nakon kraće pauze rekla kako baš i nisam normalan.

-A što? Da se onda odselimo? Ovi dečki će ti svaki dan visjeti na vratima. Hoćemo li zvati policiju? I što će onda biti?- Pitao sam je.
Najprije je dlanovima ruku prekrila lice i ja sad nisam bio siguran da li možda plače. No nije plakala. Ustala je od stola i otišla do prozora. Gledala je napolje jedno vrijeme i šutjela. Onda se okrenula prema meni, glasno uzdahnula i napokon rekla kako će to učiniti ali me moli da uistinu budem tu negdje i pazim na to što se događa.

Nisam se bojao tih derana jer bio sam stariji i jači od njih a osim toga već sam tri godine aktivno trenirao boks.

I došli su sutradan kako su i rekli. Njih trojica stajali su ispred vratiju dok sam ih odmjeravao strogim pogledom. Nisu znali da sam ja njezin sin ali možda su to pretpostavljali no ništa nisu pitali. Nisam ih odmah pustio u stan već sam jednog po jednog odmjerio strogim pogledom i to je kod njih izazvalo određenu nervozu što nisu mogli skriti.

Bez riječi sam im pokazao prstom da uđu u stan. Pokazao sam im vrata mamine sobe rekavši kako ih ona čeka. Novac neka odmah daju meni a vrata od sobe moraju ostati otvorena i neka im na pamet ne padaju bilo kakve gluposti. Mama je već posve gola ležala na krevetu a po podu oko kreveta rasprostrla je ručnike. Stajao sam pored vrata i osluškivao. Čuo sam mamu kako im govori da kada budu svršavali to čine tako da sperma završi na ručnicima a ne na podu ili tepihu.

Prošlo je nekoliko minuta kada sam odlučio proviriti u sobu... Mama je ležala na leđima, glave zabačene unazad i jednom rukom prekrila je dio lica i očiju a prstima druge ruke trljala je svoju vlažnu pičku. Samo jedan od njih trojice spustio je hlače i gaće do koljena dok su ostala dvojica raskopčali šliceve na hlačama, izvukli kurčeve i drkali.

Gledajući maminu nabreklu i vlažnu pičku i ja sam osjetio kako mi se kurac diže. Mladi momci uistinu su bili disciplinirani. Sve u svemu nije im trebalo dugo pa da počnu svršavati. Lijepu količinu sperme istresli su po prostrtim ručnicima. Spremili su kurčeve u gaće i posve ljubazno pitali kada bi opet mogli navratiti. Mama je s noćnog ormarića uzela notes i na komad papira napisal svoj broj mobitela. Rekla im je neka nazovu pa će se dogovoriti. Dignutog kurca ispratio sam ih iz stana.

Ušao sam u maminu sobu a ona se brzo zaogrnula plahtom. Počeo sam skupljati ručnike natopljene spermom na što je ona rekla kako nema potrebe da ja to činim i da će ih ona pokupiti. No ipak sam ja to učinio ne zato što joj činim neku uslugu već zato kako bi ručnike mogao odnijeti u kupaonicu pa tamo izdrkati svoj nabrekli kurac. Naravno da sam to i učinio.

I tako sam od tog dana postao neka vrsta maminog svodnika. Dočekivao bi mlade i napaljene dečke kojih nije nedostajalo i upućivao ih u maminu sobu gdje bi se ona posve gola pred njima samozadovoljavala. Ponekad bi došli samo dvojica ali bilo je dana kada bi ih istovremeno bilo sedam pa čak i osam.

Nastavak slijedi!

-Seabastian- 

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE   


Nema komentara:

Objavi komentar