porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. lis 2017.

Moja mama Ranka stara nimfomanka



Odrastao sam u, kako se to stručno kaže, skroz naskroz disfunkcionalnoj obitelji. Moja majka Ranka i otac Fabijan bili su sve samo ne uzorni roditelji. Svađe i prepirke bile su svakodnevna pojava. Osim toga oboje su bili skloni opijanju, neurednom, pa čak i razvratnom životu. Mama je varala tatu a ni on njoj po tom pitanju nije ostajao dužan.



Mali milijun puta čuo bi tatu kako tijekom svađe govori mami kako je ona nezasitna kurvetina, drolja, nimfomanka… Ni ona njemu nije ostajala dužna pa mu govorila kako je on pijandura, ništarija, kurviš i probisvijet.



Neko vrijeme mama je honorarno radila kao konobarica u jednoj gostionici. Gosti, mahom muškarci, plaćali su joj piće a ona to nije odbijala. Takvoj pripitoj dodatno su plaćali kako bi svukla gaćice i pokazivala im pičku. Jednom je to učinila čak i u mom prisustvu.



Odmah nakon završene srednje škole napustio sam kuću, zaposlio se i odlučio živjeti kao podstanar. A onda se mami osmjehnula sreća. Naslijedila je zemlju na kojoj je izgrađen trgovački centar s pripadajućim parkiralištem pa je posve neočekivano zaradila lijepu svotu novca.



S ocem je do tada živjela u istoj kući ali gotovo da uopće nisu komunicirali osim kada bi se svađali. Sada kada je imala novca mama je pokupila svoje krpice i kupila lijepu kuću u predgrađu. Odselila se od oca i oboje su zbog toga bili sretni.



Ja sam dosta toga naslijedio od svojih roditelja samo što u početku toga nisam bio svjestan. Bio sam sklon svakakvim porocima. Kocka, alkohol i žene. U konačnici loše društvo dovelo me do toga da ostanem bez posla.



Nije mi preostalo ništa drugo no otići do mame i zamoliti je da me makar privremeno primi u kuću. U međuvremenu sam intezivno tražio posao a radio sam svakakve poslove kako bi preživio. Mama me primila u kuću ali stekao sam dojam kako uopće nije sretna zbog toga. Namijenila mi je malu sobu u potkrovlju a ja ionako nisam imao izbora i bio sam sretan s tom malom sobicom.



Mama je u međuvremenu otišla u mirovinu. Kako je vrijeme prolazilo naš odnos se u dobroj mjeri normalizirao. Što se mame tiče ona je i dalje voljela popiti koju čašu više mada ne kao prije. Živeći kod nje nisam mogao ne primijetiti kako je jednom do dva puta tjedno posjećuje jedan postariji gospodin. Kada sam je napokon pitao tko je taj stariji gospodin mama me prostrijelila pogledom i rekla kako se neka ne miješam u njezin privatni život. Također mi je rekla kako me moli da kada god taj gospodin bude kod nje ne dolazim u dio kuće koji je tom prilikom, ali i inače, koristila. Stari gospodin vozio je crvenu Toyotu i zvao se Pišta, barem ga je tako mama zvala.



Shvatio sam da taj gospodin koristi mamine seksualne usluge i da te usluge uredno plaća. Dobro, bio je to mamin privatni život i bila je u pravu po tom pitanju. No vrag mi nije dao mira i živo me zanimalo što njih dvoje rade. Već ranije shvatio sam kako kroz prozor kupaonice lako mogu zakoračiti do ograde balkona koji se nalazio ispred sobe gdje su se mama i taj gospodin zabavljali.



U jedno ljetno predvečerje učinio sam to. Zakoračio sam na balkon i prišuljao se staklenim vratima. Balkon je gledao na dvorišnu stranu i zavjese nisu bile navučene do kraja. Svašta sam očekivao ali ne i ono što sam tada vidio. Mama je bila odjevena u seksi rublje i na glavi je imala periku. Bila je našminkana poput kakve kurve. Postariji gospodin bio je posve gol i mamu je nekakvim kožnatim remenjem vezivao za krevet. Vezao joj je ruke i noge koje je raširio.



Potom joj je dugo lizao pičku… Nakon temeljitog lizanja pičke iz svoje torbe koju je uvijek nosio sa sobom izvadio je nekoliko umjetnih kuraca i vibratora, te neke druge seksi igračke poput japanskih kuglica. Lubrikantom je namazao maminu pičku i šupak pa potom u obje rupe gurao te umjetne kurčeve. Po izgledu mamina lica dalo se zaključiti da njoj i nije tako loše čak mi se činilo da je i svršila ukoliko nije glumila. Potom je gospodin stao iznad nje i drkao je svoj kurac. Gurao ga je i u mamina usta ali sve vrijeme kurac mu se gotovo i nije dignuo. Istina pokazivao je znakove dizanja ali vrlo brzo bi opet postao mlohav. Ipak je nekako svršio i ono malo sperme prosuo je po maminom licu.



Znači tako… Stari gospodin je perverznjak. Kurac mu se više ne diže ali i dalje je bio spreman za perverzne igre vezivanja i guranja umjetnih pimpeka u maminu pičku i guzu. Po završetku te bizarne seanse gospodin se odjenuo, vlažnim maramicama obrisao je svoj kurac kao i seksi igračke koje je potom spremio u svoju torbu. Razvezao je mamu te joj potom dao novac. Koliko novca ne znam jer nisam uspio vidjeti.



Tako sam sad postao čest gost na balkonu. Na ruku mi je išlo i to što je stari Pišta dolazio uglavnom navečer. Naime u sobi je uvijek gorjelo svjetlo dok je balkon bio u mraku a njih dvoje bili su zabavljeni svojim igricama i nisu me primijetili.



Vezanje moje mame za stranice kreveta bila je obvezni dio igre. Pišta je ponekad bio, moram priznati,  vrlo maštovit. Namazao bi mamino tijelo šlagom i čitavu je polizao. Sisao bi, lizao i grizao bradavice na njezinim sisama a znao ih je prstima natezati što je zasigurno za mamu bilo vrlo bolno ali nije se protivila. Ponekad bi Pišta mamu vezao na način da bi ona ležala potrbuške. Pišta bi joj ispod trbuha stavio jastuk tako da joj se guza malo podigne i isprći. Raširio bi joj guzove pa potom jezikom temeljito obradio njezin šupak i pičku a nerijetko bi je pošteno ispljuskao po dupetu.



Bilo kako bilo mene su te njihove bizarne igrice počele uzbuđivati. Sve češće se događalo da bi povratku u svoju tavansku sobicu izdrkao kurac. A onda se dogodilo…



Bio sam malo pripit i vraćao sam se kući. Malo niže niz ulicu vidio sam parkiranu Pištinu Toyotu. On gotovo nikada nije parkirao ispred kuće. Dakle mama i Pišta se opet zabavljaju, pomislio sam. Naravno, vrag mi nije dao mira i opet sam se spustio na balkon.



Mama je već ležala na krevetu potrbuške i bila je vezana. Pišta je raskopčavao svoju košulju i spremao se za akciju. Zasigurno se to ne bi dogodilo da nisam bio pod utjecajem alkohola. Naime za trenutak sam izgubio ravnotežu i pružio sam ruku prema balkonskim vratima u namjeri da se oslonim… No vrata uopće nisu bila zatvorena. Bila su samo priljubljena uz dovratak.



Pod pritiskom i mojom težinom vrata su se otvorila i ja sam pao na način da sam gornjim dijelom tijela ležao na podu sobe. Stari perverznjak Pišta prestravljeno je gledao u mene… Uzeo je svoju torbu i onako raskopčane košulje izjurio je iz sobe. Mama je i dalje vezanih ruku i nogu ležala na krevetu a obzirom da je i ona bila malo pripita uopće nije shvatila što se dogodilo.



U svakom slučaju bila je iznenađena Pištinim naglim izlaskom iz sobe. A onda, koliko joj je to vezanoj bilo moguće, zakrenula glavu i ugledala mene koji sam se u međuvremenu ustao i stajao pored kreveta.



Počela se vrpoljiti uz glasne psovke upućene meni. Nisam uopće obraćao pozornost na mamine psovke i galamu. Gledao sam u njezinu isprćenu guzu… U crnim samostojećim čarapama koje je imala na nogama djelovala je, usprkos svojim godinama, prilično jebozovno.



Nisam izdržao i dlanom ruke pomilovao sam je po dupetu. Jebiga, uzbudio sam se… Kurac mi se dignuo i nekoliko trenutaka stajao sam i gledao u maminu guzu a onda se u meni prelomilo. Raskopčao sam hlače, izvukao već nabrekli kurac i legao na mamu. Urlala je na mene i vrpoljila se tijelom lijevo-desno. Obzirom da je bila vezana nije imala previše manevarskog prostora.



Bez većih problema uspio sam joj ugurati kurac u pičku… Zabio sam joj ga do jaja a ona je vrisnula iz sveg glasa. Prestala se vrpoljiti a ja sam se svojim kurcem zabijao u nju do jaja. Popriličnu količinu sperme koja se nakupila u mojim jajima istresao sam u njezinu pičku. Glasno daščući izvukao sam kurac spremio ga u gaće i zakopčao hlače. Oslobodio sam razvezavši remenje a ona se izvalila na bok i ostala nijemo ležati. Tek tada postao sam svjestan sranja koje sam napravio.



Izašao sam sobe ostavivši mamu na krevetu. Legao sam u krevet i zaspao razmišljajući o tome to sam učinio. Pojebao sam vlastitu mamu a to je zacijelo značilo to da je ljuta i povrijeđena i da će me izbaciti iz kuće. Ujutro kada sam se probudio osjećao sam stid i nelagodu. No sad je bilo kasno za kajanje. Znao sam kako se moram suočiti s mamom i to mi je bilo najgore od svega.



Mama je sjedila na balkonu i pušila je. Gledala je u neku zamišljenu točku ispred sebe i uopće se nije osvrnula prema meni. Zaustio sam samo „mama“ i tu stao. Nisam pronalazio prave riječi i zašutio sam. Napetost koju sam osjećao teško je riječima opisati. Kako mama nije reagirala okrenuo sam se u namjeri da odem. Tek tada me dozvala imenom ali i dalje je gledala ispred sebe. Samo je kratko rekla „sjedni“.



Sjeo sam nasuprot nje i nakon što je povukla još jedan dim cigarete okrenula se prema meni.

-Koje si ti đubre. Nisam to ni u ludilu očekivala od tebe. Kako te nije stid?- rekla je a mene je uistinu bilo stid i gledao sam u pod.



Oboje smo šutjeli… Ona je valjda čekala da ja nešto kažem a ja nisam znao što bi rekao. Onda se opet oglasila ona:- Samo da znaš, od danas ćeš plaćati stanarinu. Jesi li čuo.-


Klimnuo sam glavom i nekako mi je laknulo jer to je značilo da me neće izbaciti iz kuće.

-Plus ćeš mi davati novac za režijske troškove.-

I dalje sam šutio a ona se nakon kraće šutnje opet oglasila:-A sad idi gore u onaj svoj brlog i preseli stvari dolje.-

-Gdje dolje?-Pitao sam.

-Dolje u moju sobu majmune jedan.- Odgovorila je.



Gledao sam u nju u nevjerici i još nisam shvaćao što joj je na umu. A onda je mama podigla noge i stavila ih na rub stolca na kojem je sjedila… Raširila je noge i sasvim lijepo sam mogao vidjeti njezinu pičku… Na sebi nije imala gaćice.

-Iskoristio si priliku i pojebao me… E pa sad ćeš me imati priliku malo češće me jebati. Sam si to tražio. Dakle ako prihvaćaš moje uvjete onda idi gore i donesi stvari ili napusti kuću.- rekla je mama.



Izbor nije bio veliki i brzo sam donio odluku. Preselio sam stvari iz svoje sobe u maminu. Dok sam ja u ormar spremao ono malo stvari koje sam imao ona je sjedila ispred ogledala i šminkala usne. Kada sam završio sa spremanjem mama se ustala i svukla haljinu. Ostala je posve gola i pitala me što čekam. Svukao sam se i ja… Mama mi je svojim našminkanim usnama najprije popušila kurac a potom je legla na krevet.



Ostatak dana proveli smo u krevetu. Već tog prvog dana provedenog u maminom krevetu shvatio sam koliko je moj tata bio u pravu kada joj je govorio da je nezasitna kurvetina, drolja i nimfomanka. Doslovce me je razvalila. I evo sada živim kod mame ili bolje rečeno s njom. Gotovo da nema dana a da ne traži od mene da je pojebem. Ako sam ja onda iskoristio priliku i napastvovao je, kako je ona govorila, sada je ona koristila situaciju i svakodnevno je napastvovala mene. Ma koliko god mi se to u početku sviđalo sad me uistinu iscrpljuje.



Na svu sreću stari gospodin Pišta se vratio. Zašto kažem na svu sreću… Pa stoga jer ta dva dana u tjednu kada on dolazi kod mame ja sam slobodan i mama me pušta na miru. Koliko ću izdržati ne znam ali vidjet ćemo.

-Vjekoslav- 

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar