porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

31. sij 2017.

Napaljene mame pretvorili smo u svoje podatne drolje (uvod i prvi dio)

-Uvodna priča-

Ušao sam u kuću napaljen i željan seksa. Iz kupaonice je dopirao šum vode i shvatio sam da se mama tušira. Svukao sam košulju i spustio je na pod pa glasno pokucao na vrata raskopčavajući hlače.

-Mama otvori!-

-Tuširam se, koji ti je vrag?- Glasno je odgovorila.

Još sam jače zalupao po vratima tražeći da odmah otvori.



-Pa ti nisi normalan. Hoćeš razbiti vrata?- Rekla je mama tek malo odškrinuvši vrata kupaonice.

Gurnuo sam vrata i ušao u kupaonicu. Mama je bila skroz gola i mokra što nije bilo čudno jer se upravo izvukla ispod tuša.

Privukao sam je k sebi i poljubio u usta.

Odlijepila se od mene na trenutak zamolivši me da je pustim kako bi završila s tuširanjem.



Nije dolazilo u obzir. Okrenuo sam je leđima prema sebi i gurnuo prema naprijed. Vidjevši da nema izbora mama se sagnula, naguzila i rukama se oslonila o rub kade. Brzinom munje svukao sam hlače i gaće... Namjestio sam kurac i zabio ga u maminu vlažnu i nasapunjanu pičku. Ispustila je dugačak i glasan uzdah...


Držao sam je za bokove i jebao poput zadnje kuje. Kurcem duboko zabijen u nju nagnuo sam se naprijed i čvrsto je zgrabio za sise... Sperma iz mog kurca šibala je puneći maminu utrobu. I tog trenutka hodnikom se prolomio glas moga tate:

-Darinkaaa!!!- Urlao je.



Izvukao sam kurac iz mame i ukočio se. Mama se okrenula prema meni i sklopljenih ruku prste je stavila na usta gledajući me uplašeno. Šapnuo sam joj na uho da odškrine vrata i kaže tati kako se tušira. Učinila je tako. Tata je došao iz radionice gdje je radio jer trebali su mu dokumenti i kreditna kartica a novčanik s dokumentima jučer je ostavio u jakni za koju sad nije znao gdje se nalazi. Mama je tu jaknu ubacila u korpu za prljavo rublje i sada je brzo kopala po korpi tražeći jaknu. Našla ju je pa izvadila novčanik i pružila ga kroz odškrinuta vrata.



Ja sam već navukao gaće i hlače i popeo se na rub kade spreman iskočiti kroz prozor ako se slučajno tata odluči ući u kupaonicu u sklopu koje se nalazio i wc. Na svu sreću žurilo mu se i nije ulazio. No primjetio je moju košulju na podu ispred kupaonice i pitao koga vraga moja košulja tu radi. Mama mu je odgovorila kako sam je skinuo jer je spremna za pranje a obzirom da se ona tuširala ostavio sam je ispred vrata kupaonice.



-Pa ne može robu ostavljati i bacati bilo gdje. Daj mu objasni to.- Rekao je mami pa potom izašao iz kuće.

-Uh! Bilo je to za dlaku pomislio sam u sebi.



A kako je sve počelo i što je ovoj gore epizodi prethodilo slijedi u nastavku priče.

-PRVI DIO (priča br.1)



Došao sam kući i popeo se na kat gdje se nalazi moja soba. Tog trenutka moja mama Darinka upravo je završavala s čišćenjem moje sobe. Prvo se iznenadila jer me nije očekivala a potom me malo kritizirala zbog nereda no na to sam već navikao pa nisam na njene kritike obraćao posebnu pozornost. Mama se još jednom osvrnula po sobi pa potom pogledala na zidni sat i rekla kako sad ide na kavu kod susjede Tene.



Ništa neobično jer gotovo svakodnevno, moja mama i susjedda Tena, družile su se uz kavu. Ipak ovaj puta nešto nije bilo uobičajno. Naime prije manje od desetak minuta vidio sam susjedu Tenu kako ulazi u frizerski salon. Ja sam nju zapazio ali ona mene nije. Sad, ako je Tena otišla na frizuru onda nikako nije mogla već biti kod kuće i čudilo me što mama to ne zna. Htio sam mami reći kako Tene zacijelo nema doma ali već se krenula spuštati stepenicama pa sam odustao.



Kuća susjede Tene nalazi se odmah do naše tako da sam s prozora svoje sobe mogao lijepo vidjeti mamu kako ulazi u dvorište. No gle vraga! Mama nije ušla u kuću već se brzim koracima zaputila prema garaži koja se nalazila sa stražnje strane kuće. Osvrnula se oko sebe pa ušla u garažu.

-Što će moja mama u susjedovoj garaži?- Pitao sam se. Osim toga bio sam siguran kako Tene, a ni njezinog muža, nema kod kuće. Nešto mi u svemu tome nije štimalo.



Ne budi lijen spustio sam se u dvorište pa se zaputio u susjedno dvorište. Došao sam do garaže i tiho se približio vratima. No ništa se nije moglo čuti. Potom sam došao s bočne strane garaže gdje se nalazi rešetkasti prozor. Oprezno sam se navirio... Ne, uistinu nisam mogao vjerovati da vidim ono što vidim. Moja mama je sjedila na starom kauču a Tenin sin Veljko stajao je ispred nje spuštenih hlača i gaća. Moja mama mu je drkala kurac. U jednom trenutku malo se odmaknula u stranu ne prestajući s drkanjem Veljkovog kurca. Sperma je špricala po naslonu kauča.



I dok je Veljko navlačio gaće i hlače mama je nekakvim ručnikom brisala tragove sperme s kauča. Potom je iznad umivaonika oprala ruke i zaputila se prema vratima. Sakrio sam se sa stražnje strane garaže čekajući da se ona udalji. Kada sam nakon nekoliko minuta začuo zvuk limenih vrata garaže znao sam da sad iz garaže izlazi Veljko. Otišao je prema kući i nije me zapazio.



Inače Veljko je tri godine mlađi od mene i tada je imao tek navršenih sedamnaest godina. Poznavali smo se dobro i relativno često družili na školskom igralištu gdje smo s ekipom iz kvarta igrali nogomet i košarku. Malo sam lunjao kvartom šokiran onim što sam vidio. Vratio sam se kući i odmah se zaputio u svoju sobu. Trebalo mi je dugo vremena da zaspim jer u mislima sam stalno vrtio sliku mame koja drka kurac tom balavcu. Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom i dalje misleći na mamu s Veljkovim kurcem u ruci. Morao sam izdrkati svoj nabrekli kurac.



Istuširao sam se i spustio u prizemlje. Bila je subota i sad su Veljkova mama i moja mama sjedile u kuhinji i ispijale jutarnju kavu. Kratko sam ih pozdravio pa izašao iz kuće. Zapalio sam cigaretu i razmišljao. Morao sam znati zašto i kako to da moja mama drka kurac našem mlađahnom susjedu.



Zaputio sam se do Veljkove kuće i pozvonio. Nitko nije otvarao a ni odgovarao pa sam primio za kvaku i shvatio da su vrata otključana. Još sam jednom pozvonio pa ušao u hodnik. Tog trenutka iz svoje sobe izašao je Veljko. Tek se probudio. U stvari probudila ga je zvonjava na vratima. Pospan i stisnutih vjeđa gledao je u mene. Ispričao mu se zbog toga što sam ga probudio. On je i dalje pospan odmahnuo rukom rekavši kako nema veze. Pozvao me da uđem u kuhinju i sjednem.



Sjeo je nasuprot mene i pitao:

-Otkud ti? Jesi me trebao nešto?-

-Jesam. Htio sam te pitati zašto ti moja mama drka kurac i koliko dugo to traje?- Rekao sam bez oklijevanja i bez ikakvog uvoda.

E tog trenutka skroz se razbudio. Izbuljenih očiju gledao je u mene i šutio. Tko zna što je mislio ali stekao sam dojam kako misli da ću ga verbalno napasti, ali ne samo verbalno već možda i fizčki. Vidio sam da je na najboljem putu da smisli neku glupavu priču pa sam mu odmah rekao kako znam za drkanje u garaži.



Uvjerivši se kako mi nije namjera napadati ga kiselo se nasmiješio. Ponudio sam ga cigaretom koju je uzeo i nakon što smo zapalili a zaključivši kako nema smisla lagati krenuo je s pričom. Ispričao mi je kako već izvjesno vrijeme moju mamu jebe Ogi. Ogi se inače zove Ognjen ali svi u kvartu zvali su ga skraćeno Ogi. Ogi je bio na glasu kao pravi mladi pastuh. Pričalo se kako Ogi ima veliki kurac i kako je pojebao barem pola djevojaka i žena u kvartu. Istina, on osobno time se nije hvalio ali svi smo znali da je to uglavnom istina. No ni na kraj pameti mi nije bilo to da Ogi jebe i moju mamu. Pitao sam Veljka odakle on to zna. Umjeto da mi odgovori pozvao me da pođem za njim.



Izašli smo iz kuće i zaputili se prema garaži. S bočne strane garaže nalaze se još jedna obična manja vrata. Svojevremeno je Veljkov tata, koji je po struci auto električar, proširio garažu i od nje napravio radionicu. Obzirom da je moj tata automehaničar zajednički su radili u tom prostoru. No Veljkov tata je stražnji dio garaže pregradio običnom šperpločom. I sad se u taj prostor ulazilo kroz ta bočna vrata. S unutarnje strane gdje je bila radionica taj zid od šperploče oblijepili su raznim posterima i slikama golih žena tako da se s te strane uopće nije moglo primjetiti kako je to tek običan tanki i improvizirani zid.



Trebalo je proći neko vrijeme pa da Veljko shvati kako se moja mama sataje s Ogijem u garaži njegova oca. Za to je znala i Veljkova mama koja se svojevremeno također jebala s Ogijem a Veljko je za to saznao prisluškujući razgovore naših mama prilikom ispijanja kave. Iako je isprva imao namjeru viriti kroz prozor kao što sam to učinio i ja odustao je od toga jer bilo je previše riskantno i znao je da bi ga mogli vidjeti. Stoga je došao na ideju da u spomenutom stražnjem prostoru u zidu od šperploče izbuši nekoliko rupa. Rupe su se zbog oblijepljenih i musavih slika i postera teško mogle uočiti. I eto tako je kroz te rupe Veljko virio i vidio što je vidio.



Jednom prilikom moja mama je kao fol otišla na kavu kod Tene. Međutim umjesto na kavu produžila je do garaže gdje ju je već čekao Ogi. Moj tata je tog dana bio kod kuće jer je dva dana ranije uganuo nogu. Veljko se uvukao u stražnji dio garaže i kroz rupice u zidu promatrao i osluškivao. Mama je objašnjavala Ogiju kako se ne može dugo zadržati jer joj je muž kod kuće a osim toga ima i menstruaciju. No Ogi je bio previše napaljen da bi je tek tako pustio na miru. Tako je mama mada u žurbi ipak Ogiju izdrkala kurac.



Veljko je bio napaljen i narednih dana intezivno je drkao na moju mamu a onda ju je jednostavno odlučio ucijeniti. Jednog dana osmjelio se u tolikoj mjeri da je došao u našu kuću znajući kako tata radi a ni mene nije bilo. Mama se iznenadila što ga vidi i odmah mu rekla kako mene nema kod kuće na što joj je on odgovorio kako i nije došao zbog mene.

-A što si onda trebao?- Naivno ga je pitala mama.

-Želio bi da ga i meni ponekad izdrkate kao prije nekoliko dana Ogiju.- Rekao je a mama je ostala zbunjena, bez riječi i šokirana.



Kad se malo pribrala naredila mu je da odmah izađe iz kuće. Nije mu padalo na pamet. Umjesto da ode rekao joj je kako će meni i mom tati spričati za njezine satanke s Ogijem. A osim toga ako se za to pročuje u susjedstvu može si misliti kakav je pakao čeka. Mama je shvatila da ju je taj balavac stavio pred zid. Nije imala izbora nego pristati uz uvjet da joj čvrsto obeća kako nikome ništa neće pričati a ona se obavezala kako ni njegovoj mami ništa neće spominjati. Od tog dana barem jednom tjedno mama je pohodila susjednu garažu i drkala kurac napaljenom Veljku.



Rekao sam kako je ta garaža nekada bila radionica u kojoj su zajednički radili moj i Veljkov tata. Ispred garaže Veljkov tata je napravio nadstrešnicu ispod koje se također moglo raditi ali obzirom da je garaža sad bila radionica on je i svoj auto parkirao ispod te nadstrešnice. Kada je u susjednoj ulici susjed Danko izgradio veliku radionicu s termolakirnicom ponudio je mom i Veljkovom tati da zajednički pokrenu posao. Od tada je Veljkova garaža bila prazna a u njoj je završio stari kauč, jedan rasklimani kuhinjski stol s dvije stolice i dva stara ormara. Naši očevi gotovo čitav dan provodili su radeći kod Danka, pa čak i subotama. I tako dok su oni rintali njihove ženice su se jebale s Ogijem.



Dogovorio sam se Veljkom da me obavijesti kada se mama bude satajala s Ogijem. Želio sam i osobno svjedočiti tome kako se mama jebe i nabija rogove tati. Idućeg petka kasno poslijepodne Veljko me nazvao na mobitel. Rekao mi je neka požurim jer Ogi je već došao u garažu. Obzirom da su se naše kuće s dvorištem protezale između dvije ulice u dvorišta se moglo ući i sa stražnje strane. Taj stražnji ulaz koristio je i Ogi strogo pazeći da ga netko ne primjeti. Mama se tog trenutka nalazila kod Veljkove mame stoga nisam želio riskirati pa nisam ušao na dvorišna vrata već sam preskočio ogradu.



U prostoru iza šperploče već me čekao Veljko. Čim sam ušao stavio je prst na usta dajući mi time znak da budem tiho jer sama šperploča bila je slab zvučni izolator. Već nakon nekoliko minuta poslije mene u garažu je ušla moja mama. Za to vrijeme Ogi je već razvukao kauč. Vidjevši kako Ogi rastura mamu shvatio sam da je njoj takva žestoka jebačina bila itekako potrebna. Naime moj otac je s posla dolazio umoran i ponekad bi se bacio na mamu. Pojebao bi je onako labavo i bez žara... više da zadovolji samog sebe nego nju. Tako je mama pričala Teni koja je imala slična iskustva sa svojim mužem a taj razgovor između njih dvije načuo je mali pokvareni gad Veljko.



Ogi je uistinu bio potentan i izdržljiv jebač. Jebao je mamu u svim mogućim pozama. Prašio ju je žestoko pazeći da ne svrši prije vremena. Izvlačio bi kurac iz njene vlažne pičke pa joj ga gurao u usta. Mama je glasno jecala, stenjala a na momente i glasno jaukala jer Ogijev moćni kurac doslovno ju je razarao. I na kraju je izvukao kurac iz pičke pa joj ga ugurao u usta da bi koji trenutak kasnije svršio. Mama ga nije prestajala dudlati a sperma joj se iz usta cijedila po golim sisama. Na kraju je spužvom iznad umivaonika oprala sise pa potom i pičku. Obrisala se ručnikom pa se odjenula i napustila garažu.



Slutio nisam da bi se ja mogao napaliti u tolikoj mjeri gledajući vlastitu mamu kako se jebe. Kada sam Veljka pitao zašto se zadovoljava samo time da mu moja mama drka kurac i zašto od nje ne traži i da mu ga popuši, u čudu me gledao nekoliko trenutaka. Zacijelo nije očekivao da će to čuti od mene a onda se valjda zapitao kako mu to već ranije nije palo na pamet.

-Kada ti ga popuši onda znaš da ćeš je ubrzo i pojebati.- Rekao sam mu.

Upravo to se i dogodilo.



Sada sam redovito kroz rupice na šperploči gledao kako se mama jebe s Ogijem ali i to kako je jebe taj bezobrazno drski klinac Veljko koji se uvelike trudio oponašati Ogija. Trajalo je gotovo tri mjeseca a onda je Ogi u lokalnom kafiću organizirao momačko veče. Naime, odlučio se oženiti i to je učinio. Nakon ženidbe odselio se iz našeg kvarta.



Što je bilo dalje slijedi u nastvaku, odnosno u drugom dijelu priče.



-Željko-

Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  





Napaljene mame pretvorili smo u svoje podatne drolje (drugi dio)

-Ovo je drugi dio, odnosno nastavak priče Napaljene mame pretvorili smo u svoje podatne drolje



Nakon što se jebač moje mame Ogi oženio i odselio iz kvarta na mojoj mami se vidjelo kako joj nedostaje. Da, nedostajale su joj žestoke jebačine koju joj je posljednjih mjeseci pružao Ogi. No balavi Veljko nije odustajao. Ohrabren mojim ponašanjem on je nastavio ucjenjivati moju mamu i redovito bi je jednom tjedno jebao u već spomenutoj garaži. Sad sam i ja postao svjestan svojih prljavih maštanja jer sam sve češće hvatao samog sebe u razmišljanjima kako jebem vlastitu mamu. Želio sam zamijeniti Ogija. U stvari, kako je vrijeme odmicalo a sam gorio od želje da je prasnem.



Jednog dana mama se nije odazvala pozivu sedamnaestogodišnjeg napaljenog Veljka i nije došla u garažu po svoju porciju jebanja. Veljku je bilo žao i požalio mi se plašeći se kako je s jebanjem moje mame gotovo.

-Što mi je za činiti?- Pitao me.

Da, mali ipak nije bio pokvaren u tolikoj mjeri da bi se o seksu s mojom mamom izlajao pred bilo kim a najmanje pred mojim ocem



-Znaš što. Sutra kada ja budem doma ti dođi u kuću i jednostavno je pitaj zašto nije došla.- Rekao sam mu.

Nije mogao vjerovati da sam ozbiljan. Objasnio sam mu kako je najbolje dodatno je šokirati i kako tada neće imati previše prostora za bilo kakvo izmotavanje. U stvari meni je bio cilj da je nakon tog šoka i ja pojebem samo to Veljku nisam spomenuo. To sam mu otkrio tek kasnije.



I Veljko je učinio baš tako kako sam mu rekao. Sjedio sam za stolom listajući novine kada se u kuhinji pojavio Veljko. Mama koja je tog trenutka prala suđe zbunjeno je pogledala u Veljka koji je banuo u kuhinju.

-Bok Veljko! Otkud ti?- Pitao sam ga pravći se da pojma nemam ni o čemu.

Bez imalo oklijevanja Veljko je rekao kako je došao nešto pitati moju mamu. Mama je ukočena i blijeda bez riječi zurila u Veljka.

-Pa pitaj je.- Rekoh

-Zašto prekjučer nisi došla u garažu kako smo se dogovorili?-



Iako je do tog trenutka mama bila blijeda poput kreča sada joj se boja u licu naglo krenula mijenjati. Lice joj je postajalo sve crvenije baš poput crvene kecelje koju je imala na sebi. Posve je zanijemila i čas je pogledavala Veljka a čas mene.

-No! Reci Veljku zašto nisi došla?- Rekao sam vidjevši da ona nije u stanju ništa reći.

-Doći će sutra... Jel može sutra?- Obratio sam se Veljku, umjesto mame, ja.

-U redu. Čekam te sutra u isto vrijeme.- Rekao je Veljko, okrenuo se pa izašao iz kuhinje.



Ja sam nastavio nezainteresirano listati novine i šutio sam. Mama je doslovno bila ošamućena. Sjela je za stol i netremice gledala u mene. Podigao sam pogled s novina i uputio ga mami.

-Tako ti je to mama... kad se već jebeš onda moraš računati i s tim da možda i najebeš.-

-Željko... Ti znaš?- Napokon je rekla skroz tihim i tronutim glasom.

-Naravno da znam. Sve znam. No za sada znam samo ja a što će biti kada tata sazna?-



-Majko moja, majko moja...- Kukala je mama držeći dlanove ruku na licu. Bila je na rubu histeričnog plača. Pružio sam ruku i maknuo njezine s lica. Oči su joj se sjajile i suze samo što nisu krenule.

-Gle mama... ne moraš biti u strahu jer ja ništa nikome neću reći a ponajmanje tati.-



Gledala je u mene kao da procjenjuje govorim li istinu. Da bi je uvjerio kako sam ozbiljan dodao sam:

-Samo moraš znati da to ima svoju cijenu.-

-Kakvu cijenu? O čemu pričaš Željko?- Pitala je drhtavim glasom.

-Sjećaš se onih crnih čarapa i haltera koje si ponekad nosila na sebi kada si se jebala s Ogijem?- Pitao sam je a ona je šutjela.

-Zasigurno znaš o čemu pričam, jel tako?- Opet sam pitao.

Klimnula je glavom.



-E pa sad želim da obučeš te čarape i staviš te haltere. Samo ovaj puta ne za Ogija već za mene.- Rekao sam joj a na licu joj se očitavala nevjerica. Ipak je smogla snage reći:

-Željko... Pa ne misliš valjda ozbiljno?-

Umjesto da joj bilo što odgovorim ustao sam, došao do nje, uzeo je za ruku i podigao na noge. Držeći je za ruku poveo sam je u njenu spavaću sobu. Išla je pokorno i mirno kao ovca na klanje.



Doveo sam je u sobu i ostavio ispred ormara rekavši joj da se skine i da odjene na sebe ono što sam tražio. Počela se skidati i već je bila skoro posve gola kada je zavapila:

-Željko... Ali ja to ne mogu.-

-Zašto ne možeš?- Pitao sam.

-Pa ti si mi sin!-

-Možda bi ti radije da tata sazna za tvoje jebanje s Ogijem i Veljkom, ha? Na te moje riječi kao da se lagano stresla. Više ništa nije rekla i učinila je ono što sam od nje tražio.



Odjevenu u seksi rublje posjeo sam je na rub kreveta. Ustao sam i otkopčao šlic na hlačama. Izvukao sam kurac i približio ga maminim ustima. Podigla je glavu i gledala u mene kao da još uvijek ne vjeruje da to tražim od nje. Kada sam joj vrhom glavića kurca dotaknuo usne zinula je i uzela moj kurac u usta.

Dok i ga je pušila pitao sam je želi li da joj svršim u usta kako joj je znao svršavati Ogi. Šutjela je ne prestajući ga pušiti.



Izvukao sam kurac iz njenih usta i ponovio pitanje. Podigla je glavu i samo slegnula ramenima osječajući da ću ja ionako učiniti kako želim bez obzira na njezin odgovor. Nisam želio još svršiti... Polegao sam je na krevet, raširio joj noge i jezikom uronio u njenu sluzavu pičku. Dugo i strpljivo obrađivao sam jezikom njenu pičku a prstom sam joj trljao klitoris. Pod naletima mog nemirnog jezika napetost je kod nje popustila. Čak je lagano počela vrtjeti guzom.



Izvukao sam glavu između njenih nogu i legao na nju. U pičku koja je sad već bila obilno navlažena ugurao sam svoj kurac. Mama je glasno zajecala zabivši nokte u moja leđa. Jebiga... Bio sam turbo napaljen i brzo sam svršio napunivši maminu pičku spermom. Ležali smo jedno pored drugog nekoliko minuta bez riječi. A onda sam je čuo kako me pita:

-Što sad?-

-Kako to misliš?- Pitao sam.

-Ne znam što i kako dalje... Što očekuješ od mene?- Pitala je i bilo je to pravo pitanje na koje sam već imao spreman odgovor.



Objasnio sam joj kako će sutra otići u garažu i sastati se Veljkom kako je bilo dogovoreno. Nije se protivila... I dalje je šutjela.

-A onda ćeš sve ispričati Veljkovoj mami.- Rekao sam i tada se trgnula. Oslonila se na laktove pitajući me zašto bi sve morala ispričati Teni.

-Pa obzirom da taj mali deran Veljko jebe tebe, tj. moju mamu, red je da i ja pojebem njegovu.- Odgovorio sam.



Prstima je prošla kroz kosu pa se opet zapiljila u mene. Pojasnio sam joj kako znam da se i Tena jebala s Ogijem i kako je o tome pričala njoj. Dodao sam kako joj je Ogija Tena i namjestila.

-Jel bilo tako i nemoj mi lagati?- Rekao sam a mama je spustila pogled ne želeći odgovoriti.

-Jel bilo tako?- Ponovio sam.

-Je.- Kratko je odgovorila.



-E pa u subotu Tenu pozovi na kavu. Kada dođe ona doći ćemo Veljko i ja. I kada dođemo ti pred nama sve ispričaj.-

-Zašto mi to radiš? Zašto to tražiš od mene?- Pitala je.

-Pa zato jer želim pojebati Tenu, rekao sam ti već.- Odgovorih.



No mama nije mogla izdržati i nije htjela to učiniti na način kako sam ja od nje tražio. Već sutradan posjetila je Tenu i sve joj ispričala. Bolje rečeno, gotovo sve. Nije spomenula kako se morala pojebati sa mnom. Bila je iskrena u onom dijelu gdje joj je rekla kako Veljko i ja znamo sve i kako je ona već izvjesno vrijeme žrtva Veljkovih ucjena. Ispričala joj je kako sam vrlo vjerojatno nju i Ogija promatrao kroz prozor jer bio sam upoznat s mnogim detaljima za koje ne bi znao da ih nisam vidio na djelu.



Sada je Tena bila u totalnom šoku. Jako dobro je znala da bi njezin muž Žarko skroz poludio i izbacio je iz kuće. Što bi to značilo za nju nije smjela ni pomisliti. Obzirom da nigdje nije radila a obilno je trošila Žarkov novac na sebe i svoje potrebe to bi je dotuklo jer što bi onda i kamo bi onda? Od čega bi, i gdje bi, živjela?

-Ubit ću se.- Rekla je u jednom trenutku.

Moja mama objasnila joj je koja joj je jedina alternativa. Pojebati se sa mnom. Naravno, drugog izbora nije imala i pristala je.



I eto sad ja jebem Veljkovu mamu a on moju. Samo sada ih možemo jebati u kući. Jebemo ih dva do tri puta tjedno. Dok balavi Veljko jebe moju mamu u mojoj kući ja istovremeno jebem njegovu u njegovoj. Još uvijek ni Tena ali ni Veljko ne znaju da ja osim Tene povremeno jebem i vlastitu mamu. Najbolje od svega je to što im možemo činiti što god želimo. Mame uredno gutaju spermu, spermom ih zalijevamo po licu i sisama, pljuskamo ih po guzama, tjeramo ih da nam ližu šupak... Veljko uvelike kopira sve ono što je vidio i naučio od Ogija a Ogi je obožavao da mu mama liže guzu.



No mali gad od Veljka otišao je korak dalje od mene. Slavodobitno i ozarena lica pohvalio mi se kako je moju mamu pojebao u guzicu. U redu... Pojebat ću ja i njegovu a sad kada znam da mali dripac moju mamu jebe u guzu ne gine joj da joj i ja učinim isto to. Ono što stalno i uporno ponavljam Veljku je to kako mora držati jezik za zubima i paziti da nekome ne ispriča nešto. Znam da je dovoljno pametan i dobro zna kako bi tada sve propalo i od jebanja moje mame više ne bi bilo ništa.



Iako je mlađi od mene dečko je živahniji i poduzetniji i to mu moram priznati. Prije neki dan predložio mi je da organiziramo grupni seks s mamama. A na moj upit bi li bio spreman pojebati svoju mamu slegnuo je ramenima rekavši:

-A zašto ne?-

Sve u svemu sviđa mi se ta ideja o grupnom seksu. Volio bi jebati mamu i gledati kako ona puši kurac Veljku dok mi Veljkova mama liže šupak...Uh! Jedva čekam. 

-Željko- 

Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE   













21. sij 2017.

Pojebao sam prijateljevu mamu, ženu i baku

Tog ponedjeljka čitavu Dalmaciju zahvatilo je jako nevrijeme. Ipak su kiša i vjetar stali u ranim poslijepodnevnim satima no dan je bio prohladan i vrijeme nikako nije pogodovalo kupačima. Kada je loše vrijeme onda u našem malom dalmatinskom mjestu turisti nemaju baš velikog izbora za iznači načina kako potrošiti vrijeme jer nekakvih drugih sadržaja osim kafića, slastičarnice i pokojeg restorana nema. Stoga sam velikodušno posudio svoj automobil gospođi Silvi. Zagrepčanki koja je odsjela u jednom od mojih apartmana. Obzirom da se nije mogla kupati željela je posjetiti Zadar ali nije bila mobilna jer joj se dan ranije automobilom, kojim su ona i sin doputovali, sin vratio u Zagreb.


U stvari kada kažem "mojim aprtmanima" mislim na aprtmane koje iznajmljuje moja obitelj. Sin sam jedinac a tata je glavninu ušteđevine koju je zaradio u Švicarskoj uložio i gradnju i opremanje apartmana pa smo se sada time i bavili u ljetnim mjesecima.


Tog ljeta iz Zagreba nazvala je jedna žena sa željom da rezervira apartman za sebe i sina. To je bila gore spomenuta gospođa Silva. U terminu kada je najavila svoj dolazak mjesta je bilo i odgovorih joj kako nema problema. Inače iako sam relativno mlad, 23 godine, izgledam starije i zrelije. Obožavam žene i definitivno nema te žene koju ja ne bi pojebao. A pojebao sam lijepi broj kako naših žena tako i strankinja. To je bio još jedan od razloga zašto se iz svog malog dalmatinskog mjesta nisam želio otisnuti na studiranje u veliki grad, mada je to bila velika želja mog oca. Ipak sam na očevo uporno inzistiranje upisao pravni fakultet u Zagrebu. Dakle nakon ljeta kada se ovo što opisujem događalo ja sam se trebao uputiti na studiranje u veliki grad. I jesam.


No vratimo se na gospođu Silvu. U ranim večernjim satima Silva se vratila iz Zadra. Prošla je preko terase u trenutku dok sam pićem posluživao jednu obitelj iz Češke koja je također odsjela kod nas u aprtmanu a sada su sjedili na terasi i uživali u svježem morskom zraku. Silva mi je mahnula i samo kratko rekla da kasnije dođem u njezin apartman. Trebala mi je vratiti ključeve auta a osim toga obećala me je počastiti čašom vina u znak zahvalnosti zbog posuđenog auta obzirom da sam ponuđeni novac odbio primiti.


Silva je zavodnički vrtjela guzom penjući se stepenicama na kat. Na sebi je imala crne mrežaste čarape te laganu i kratku ljetnu haljinu. Ta starka koja je prešla četrdesetu godinu života još je imala itekako dobro tijelo, lijepe sise i dobre noge. Uvjerio sam se u to dva dana ranije kada sam nju i sina svojom malom brodicom odvezao do jedne uvale koja je u stvari bila divlja nudistička plaža. Mama i sin poželjeli su se malo kupati i sunčati goli a mene je razveselilo to što nisu imali ništa protiv da im se pridružim, tako da sam čitavo prijepodne proveo s njima kupajući se gol kao i oni.


Tom prilikom Silva mi je prilično otvoreno dala na znanje kako joj se sviđam.
-To moram pojebati.- Pomislio sam tada u sebi. Ženi je iz očiju virio kurac i to je bilo očito. Diskretno sam se raspitao o njezinom suprugu. Rekla je kako on vrijeme uglavnom provodi u svojoj tokarskoj radionici i jedino što njega zanima jest posao i samo posao.
-Uglavnom uvijek ljetujem sama.- Rekla je. Dakle žena svom radišnom suprugu uredno nabija rogove a on baš i ne mari za to.
-Da, to uistinu moram pojebati.- Pomislih ponovno.


I pojebao sam je te večeri kada sam došao u njezin apartman po ključeve auta. Nismo do kraja ispili vino koje je natočila a ona me vrhovima prstiju, tj. noktima, krenula lagano grepsti po grudima. Istina na sebi sam imao košulju koja je tek do pola bila zakopčana a koju je ona lako i brzo svukla s mene. U tren oka svukla je i svoju laganu haljinicu ispod koje nije imala ništa osim samostoječih mrežastih čarapa koje su djelovale jebeno seksi i kurvinski.


Krenula je s pušenjem mog kurca da bi me potom polegla na krevet pa me uzjahala nabivši se na moju nabreklu batinu. Vrtjela je dupetom a ruku je zabacila iza svojih leđa i gladila mi jaja. Uživao sam gnječeći njezine još uvijek prekrasne sise. Bila je to tek uvertira jer slijedećih sedam dana doslovno sam razvaljivao gospođu Silvu. Nažalost tih deset dana brzo je prošlo i gospođa Silva vratila se svom mužu u Zagreb. No rekao sam joj kako ćemo se možda viđati u Zagrebu jer dolazim na studiranje.
-Ooo, pa bilo bi mi drago da se sretnemo.- Rekla je koketno se smiješeći.


U taj isti apartman nakon nje došao je njezin sin Srećko i njegova žena Tamara. Naime, sin je mamu Silvu dovezao, ostao preko vikenda pa se vratio u Zagreb jer još je radio i tek pošto je njegova mama otišla on je sa svojom ženom došao u isti apartman jer tek od tada počeo mu je teći godišnji odmor. Silvijin sin imao je tek 21 godinu i već je bio oženjen. U braku su bili tek sedam mjeseci. Supruga mu se zvala Tamara i bila je starija od njega barem tri ili četiri godine. Zgodna žena, malčice korpulentnije građe, ništa pretjerano, lijepih sisa čije bradavice je probušila i na njih stavila piercinge.


Vidio sam to jer zatekao sam ih na plaži gdje se Tamara bez imalo kompleksa sunčala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. I dok se njezin muž, a Silvijin sin, brčkao u moru ja sam Tamari pravio društvo na terasi kafića uz samu plažu. Zamijetila je kako buljim u njene sise pa me kroz smijeh pitala što gledam?
-Sviđaju mi se... Mislim sviđaju mi se pirsinzi.- Odgovorih pomalo zbunjeno.
-Zar samo pirsinzi?- Pitala je ona na što smo se oboje nasmijali.
-A sviđa li ti se i ovaj?- rekla je pa isplazila jezik. I jezik je probušila.
-Taj mi se piercing posebno sviđa. -Rekoh.
Tamara je bila kurvica i to se baš nije ni trudila sakriti.


Mladi i nadobudni Srećko bio je dripac sportskog i avanturističkog duha. Drugi dan unajmio je bicikl i čitav dan proveo je vozeći se okolicom. Potom je idući dan obuo gojzerice, stavio ruksak na leđa pa se zaputio u planinarenje. Njegovoj mami sam posudio auto a njemu sam sad velikodušno posudio svoju brodicu i on je bio oduševljen. Dva dana brodicom je obilazio okolno otočje gdje je upoznao neku ekipu ronioca pa se naredna tri dana intezivno družio s njima baveći se ronjenjem.


Njegovu ženu Tamaru te i takve aktivnosti uopće nisu zanimale. Nju sam zanimao ja i rado sam joj pravio društvo. I tako dok se mladi Srećko bavio raznim sportskim aktivnostima ja sam mu uredno guzio ženu. Nemilice sam joj spermom punio pičku i usta a Srećko mi je čak bio zahvalan što joj pravim društvu kako joj ne bi bilo dosadno. Iznenadila me kada me u krevetu nakon žestoke jebačine pitala jesam li pojebao i njezinu svekrvu?
-Odakle ti to?- Pravio sam se iznenađen njezinim pitanjem.
Glasno se nasmijala rekavši kako ona dobro poznaje svoju svekrvu Silvu.


Dakle to ljeto uistinu mi je bilo sadržajno. Sprijateljio sam se sa Srećkom koji mi je obećao pomoći pronaći stan kada dođem u Zagreb. Uz to pojebao sam mu mamu i ženu a ako bude sve teklo prema planu nastavit ću ih jebati i po dolasku u Zagreb. Iako se isprva uopće nisam veselio odlasku u hladan Zagreb sada sam drukčije razmišljao i bolje sam se osjećao.


Srećko mi se javio i obavijestio me kako mi je pronašao odličan smještaj. Nisam se propitkivao o detaljima ali po dolasku u Zagreb uopće mi se nije svidjelo ono što mi je rekao. Naime rekao mi je kako se mogu smjestiti u stanu kod njegove bake Mirele.
-O ne!- Pomislio sam. Kakva baka?! Želio sam živjeti sam a ne s nečijom bakom. Dakle, to mi se uopće nije svidjelo mada je cijena stanovanja kod njegove bake bila uistinu i više nego prihvatljiva.


Nisam mu ništa rekao ali u sebi sam mislio kako ću se za sada privremeno skrasiti kod spomenute bake a potom ću potražiti neki drugi stan. Trenutno ionako nisam imao nekog izbora. Srećkova baka Mirela bila je mama njegove mame Silve. Baka Mirela je bila rastavljena žena i živjela je sama u uistinu velikom i komfornom stanu. Iako je Mirela imala lijepi broj godina na plećima dobro se držala. Kosu je bojala u blond a bore na licu pokušavala je skriti šminkom i puderom no bez prevelikog uspjeha. No mogla se pohvaliti još uvijek vitkom linijom i očuvanim tijelom.


Da je stara Mirela malo otkvačena žena bilo mi je odmah jasno, no ni izdaleka nisam očekivao ono što će uslijediti. Već drugog dana mog boravka kod nje ušla je u moju sobu zaogrnuta kućnim ogrtačem a ono što me pitala uistinu me ostavilo bez teksta:
-Dakle, dragi moj Nino, reci ti meni kako mi misliš plaćati stanarinu?-
Počeo sam govoriti o tome kako ne mora brinuti za novac i kako joj mogu platiti i za tri mjeseca unaprijed ako tako želi.


Nasmijala se pa rekla:
-Ne brinem se ja zbog novca. Zanima me želiš li možda umjesto novcem stanarinu plaćati u naturi?-
Odgovorio sam joj kako uopće ne razumijem o čemu priča. Umjesto da bilo što kaže razvezala je uzicu svog kućnog ogrtača, izvukla ruke iz rukava i pustila da ogrtač padne na pod. Baka Mirela stajala je ispred mene gola golcata. Sise joj jesu bile malo obješene ali nisu bile velike pa to nije toliko dolazilo do izražaja. Osim toga morao sam priznati da stara još uvijek ima dosta dobro tijelo. Pička joj je bila glatko obrijana.


I jebiga sad... rekoh negdje na početku priče kako ne postoji žena koju ja ne bi pojebao i sad sam u trenu odlučio. Zašto ne pojebati i ovu starku. Stara je glasno ječala dok sam joj noge držao na svojim ramenima i kurcem prodirao u njenu izbrijanu pičku. Ni slutio nisam da je baka Mirela notorna nimfomaka. Nezasitna stara drolja jebala se poput kakve curice. Nije bilo te poze u kojoj je nisam pojebao. Sad mi je bilo jasno na koga je njezina kćer Silva. No baka Mirela imala je još jednu kvalitetu više. Bez problema je primala kurac u guzicu. Šupak joj je bio pošteno razrađen i moj, ne baš mali kurac, u njega je ulazio bez ikakvih problema. Stara je ludovala za mojim kurcem i s užitkom mi ga je pušila gutajući spermu.


Naravno da nakon svega više uopće nisam pomišljao na selidbu. Iako me baka Mirela ponekad iscrpljivala do kranjih granica svidjelo mi se živjeti u komfornom stanu koji nisam morao plaćati a uz to ona mi je kuhala i prala robu. Sa Srećkom sam se često viđao i odlazio na piće. Nagovarao me da se počnem baviti planinarenjem kao i on ali mi to nije padalo na pamet. Nisam bio lud... Jer dok je on planinario ja sam mu jebao ženu Tamaru. Ta žena je uistinu vrhunski pušila kurac. Bez problema ga je gutala do jaja.


Upoznao sam i Srećkovog oca. Drag čovjek. Miran, radišan i tih. Baš onakav kakvim ga je opisala Silva. Posjećivao sam Silvu i uredno je jebao dok je njezin muž radio u radionici iza kuće. Mislim kako Silva zna da jebem i njezinu mamu Mirelu ali nikada ništa na tu temu nije spomenula. Pitam se zna li, ili možda sluti, da uz nju i njezinu mamu jebem i njezinu snahu? Iako sam joj muža i sina napravio rogonjama uopće zbog toga ne osjećam grižnju savjesti.
-NINO-
-priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga.

ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE