porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. ruj 2015.

Mama me uhvatila na drkanju (1. i 2. dio)


Mama je prišla prozoru i razmaknuvši zavjesu oslonila se rukama o prozorsku dasku. Stajala je tako raširenih nogu, guze isprćene prema meni i gledala van a iz pičke joj se cijedila sperma. Gledala je napolje nekih dvije-tri minute. Potom se uspravila i rukama poravnala kosu... Prišla je stolu i uzela ručnik koji je još od protekle noći ostao tamo. Njime je temeljito obrisala svoju pičku a onda je jezikom oblizala usne. Usta su joj vjerojatno bila suha kao i moja. Uzela je bocu mineralne vode koja je stajala na stolu i u čašu natočila ono što je preostalo u njoj. Raširenih nogu pokazujući bez imalo stida svoju tek netom obrisanu picu iskapila je vodu iz čaše. Držeći praznu čašu u ruci pogledala je u mom smjeru. Vidjevši da sam budan i da je promatram nasmiješila se i namignula mi.
Ali krenimo s pričom iz početka.

Nakon razvoda od mog oca mama se preselila u Zagreb. Prošlo je izvjesno vrijeme i onda joj se izgubio svaki trag. Potom sam čuo da sa nekim muškarcem živi u Njemačkoj. Nije se javljala ni meni a ni ocu. A onda se jednog dana, nakon lijepog broja godinica, vratila i uz posredstvo svoje sestre poslala mi poruku kako bi me željela vidjeti. Moj tata nije imao pojma da sam se susreo s maminom sestrom a i bolje da nije ništa znao jer za razliku od mene on je na mamu bio ogorčen. Nije ju mogao smisliti. I eto sada sam sjedio u autu i vozio se u posjet mami. Nisam je vidio gotovo punih deset godina. Teta mi je rekla da se mama vratila u svoje rodno selo. Preuredila je staru obiteljsku kuću i sad u njoj živi. Živjela je sama. Vozeći do maminog sela prisjećao sam se proteklih godina i događaja koji su prethodili rastavi mojih roditelja.



Bilo kako bilo iskreno moram priznati da je moja mama Marina bila prava radodajka. Gutala je muškarce i varala mog tatu sve u šesnaest. Bila je zgodna i jebozovna i gotovo da u našem kraju nije bilo muškarca koji je nije želio pojebati a dobar dio njih to je i učinio. Tako je barem moj tata pričao. Ali i bez tih njegovih priča mnogo toga bilo mi je više nego jasno. Sjećao sam se njenih odijevanja. Nije se libila izgledati poput kakve rafinirane a ipak pervrezne drolje. Imala je stila to se mora priznati. U plavo ofarbana kosa, našminkana i u suknjama koje su uredno i decentno, ali ne previše, otkrivale ljepotu njenih nogu u štiklama s izrazito visokom petom. izgledala je maksimalno jebozovno. U sjećanju su mi ostale roditeljske česte svađe i prepirke čemu je razlog gotovo uvijek bila mamina nevjera. Čak u tri navrata je pokupila svoje stvari i odlazila od oca a onda nakon nekog vremena opet bi se vratila. Četvrti put kada je otišla bio je i posljednji. Otac više nije htio čuti za nju i ništa drugo osim razvoda nije dolazilo u obzir.


Prekretnica u mom odnosu spram mame bio je događaj koji se zbio nakon jedne seoske zabave. Seoska zabava kao i svaka takva zabava obilovala je glasnom glazbom, dernjavom, pijanstvom i svime što još uz to ide. Bilo je to nakon maminog trećeg povratka ocu. Vrativši se kući obećala je tati da će sad sve biti drugačije i uistinu se činilo da se mama smirila i skroz posvetila obiteljskom životu. I na toj spomenutoj seoskoj zabavi držala se prilično suzdržano. Moj tata definitivno nije tip alkoholičara ali nije se libio popiti koju čašu više ako je društvo bilo dobro i ako je bio raspoložen. Tako je bilo i tom prilikom. Tata se prilično raspojasao i u jednom trenutku mama mu je prišla i nešto rekla približivši svoje usne njegovom uhu. Kasnije sam saznao kako mu je došla reći kako je umorna i da ide kući. Tata joj je predložio da još malo ostane pa idu zajedno no mama je rekla kako se on neka samo zabavlja a ona će do kuće pješice. To ionako nije bila neka velika razdaljina.


No meni je pažnju zaokupio Žarko, vlasnik lokalne gostionice. Iako nisu otvoreno komunicirali mama i on razmijenili su nekoliko značajnih pogleda. U jednom trenutku mama je ustala od stola, poravnala suknju te se ležernim korakom zaputila prema uglu društvenog doma. Naime bio je lijep kasno proljetni dan i bilo je relativno toplo pa su se stolovi osim u domu nalazili i ispred doma. Skrenuvši iza ugla svatko tko je mamu eventualno vidio lako je mogao pomisliti da je otišla do toaleta jer toleti su se nalazili s bočne strane doma. Odmah poslije mame od svog stola ustao se i Žarko. Također laganim korakom zaputio se prema svom autu koji je bio parkiran malo dalje od društvenog doma gdje se nalazila većina automobila ostalih gostiju.


Žurnim korakom zaputio sam se za mamom nadajući se kako je ipak otišla do toaleta. Međutim to nije učinila. Brzim korakom spuštala se pošljunčanim putem niz blagu padinu koja je od doma vodila prema potoku i starom bunaru. U neka davna vremana taj bunar je bio jedino mjesto gdje su se seljani mogli snadbijevati vodom. Pored bunara nalazila se nadstrešnica i jedna mala sad već derutna drvena kuća gdje su se seljani nekada sklanajali ako bi ih kiša uhvatila dok bi se sa stokom vraćali sa ispaše. Ispred kuće bila je drvena klupa i stol. Nisam vjerovao da se mama odlučila tim putem zaputiti kući jer to je u svakom slučaju bio dalji put nego da je išla cestom. Držeći se mraka krenuo sam za njom.


Mjesečina je lijepo obasjavala prostor gdje se nalazio spomenuti bunar. Ja sam bio skriven iza žbuna agacije na udaljenosti od nekih tridesetak metara. Nekoliko puta mama je pogledala u tom smjeru. Vjerojatno je nešto čula a ja sam se šćućurio i nastojao ne disati. Mama je stajala pored bunara ruku prekriženih na grudima i svako malo pogledavala prema putu koji je od bunara vodio do ceste. A onda sam ugledao farove automobila koji je usporio pa zastao na cesti. Skrenuo je na put koji je vodio do bunara i neposredno prije bunara ugasio je svjetla. Okrenuo se na livadi tako da je sad prednjim krajem bio okrenut u smjeru iz kojeg je došao. Odmah sam prepoznao auto. Bio je to Žarko.

Izašao je iz auta i zaputio se prema mami nešto joj govoreći. Mama je čekala da joj Žarko priđe. Kada ju je zagrlio uzvratila mu je obujmivši ga rukama. Nisam mogao razabrati što pričaju ali čuo sam ih kako se smiju. Počeli su se ljubiti a Žarkove ruke spustile su se na maminu guzu. Zadigao joj je suknju i tog trenutka ugledao sam mamine crne čarape zakopčane halterima. Žarko ju je ljubio istovremeno joj rukama gnječeći guzove. Progutao sam slinu tako glasno da sam se uplašio kako su to i oni mogli čuti. Legao sam na travu i puzeći krenuo naprijed. Dopuzao sam do jednog grma i sada sam im bio dvostruko bliže. Žarko je svlačio mamine gaćice i ja sam sad prvi put osjetio silno uzbuđenje gledajući mamino golo dupe na kojem je napaljeni Žarko ostavljao crvene tragove stiskajući ga svojim snažnim rukama.


Mama je čučnula i rukama počela otkopčavati Žarkove hlače. Od njene glave nisam mogao vidjeti Žarkov kurac ali vidio sam maminu ruku koja se gibala naprijed, nazad. Bilo mi je jasno da drži njegov kurac i da mu ga drka. Potom ga je rukama uhvatila za bokove i njena glava počela se sad gibati naprijed, nazad. Mama je pušila Žarkov kurac a istovremeno moj kurac prijetio je da probije gaćice. Žarko je spustio ruke i bilo očito da joj je gnječi sise jer u jednom trenutku mama je jauknula rekavši da je to boli. Žarko ju je uhvatio za laktove i podigao na noge. Rukama ju je zgrabio za guzove i doslovno podigao sa zemlje. Mama ga je rukama čvrsto držala oko vrata i gurala mu jezik u usta...


Na trenutak je Žarko pustio mamu i okrenuo se prema svom autu. Podigao je u zrak zadnja, ona tzv. peta, vrata i na trenutak poravnao deku koja se nalazila unutra. Mamu je povukao prema sebi i leđima je okrenuo prema otvorenim vratima. Mama je najprije sjela a potom se malo povukla prema unutra i legla na leđa raširivši noge. Žarko je uvaljao između njenih raširenih nogu. Nekoliko sekundi rukom je namještao svoj kurac a onda se tihu proljetnu noć prolomio mamin glasni jauk. Opće poznato svima u selu bilo je to da Žarko ima kurac impozantne veličine. Sad kada je u maminu pičku zabio tu svoju ogromnu batinu ona je glasno zajaukala a potom je glasno i isprekidano dahtala i jecala. Zabijao se u nju divlje i žestoko. Čučeći iza grma poželio sam izvaditi svoj kurac te ga izdrkati ali dok sam ga preko hlača trljao prstima svršio sam u gaćice. Nekoliko prigušenih maminih krikova mogli su značiti i to da je ona svršavala ali to naravno nisam mogao znati.

Nakon što se konačno ispraznio u maimnoj pički Žarko se izvukao iz auta i stao zakopčavati hlače. Pružio je ruku mami koja je i dalje ležala u autu s nogama vani. Izvukao ju je napolje a mama se držeći suknju iznad bokova zaputila do svoje torbice koju odložila na zid bunara. Izvadila je maramice i njima stala brisati pičku. Smijala se i čuo sam kako se obraća Žarku govoreći mu da joj iz pice curi kao iz pipe. Navukla je gaćice a potom uzela cigaretu iz kutije koju joj je pružio Žarko. Nakon popušene cigarete poljubila je Žarka te se pješice zaputila kući. Nekoliko minuta kasnije i Žarko je upalio auto te se udaljio.

Došavši kući shvatio sam da se tata još nije vratio. Iz kupaonice se čuo šum vode. Mama se tuširala ispirući ostatke Žarkove sperme iz svoje pičke i ta pomisao opet me napalila. Sjeo sam u kuhinju za stol i u mislima vrtio slike koje sam vidio kod starog bunara. Mama je izašla iz kupaonice i čuo sam je kako pjevuši. Bila je dobro raspoložena a imala je i dobar razlog za to. Ušla je u kuhinju i očito je mislila kako ni mene nema jer na sebi je imala kućni ogrtač koji je bio raskopčan i u trenutku kada me ugledala iznenadila se i brzo zaogrnula. No i taj dijelić sekunde bio je dovoljan da joj vidim razgolićene sise. Začuđeno je pitala kada sam stigao. Rekoh joj da sam stigao malo iza nje. Pitala me što je s tatom no ja sam samo slegnuo ramenima.

Promatrao sam je dok je suđe koje je nakon ručka ostalo pored sudopera spremala u ormarić. Iako mi je bila okrenuta leđima osjetila je da je promatram. Pogledala me preko ramena i nasmiješila se. Zanimalo ju je zašto je tako gledam. Malo mi je nedostajalo da joj posve otvoreno kažem zašto je promatram no ipak sam se suzdržao. No gorio sam od želje da joj nekako dam do znanja da sam je vidio kako se jebe sa Žarkom. Nije to možda bilo pametno no kasnije se pokazalo kao dobra stvar. Naime ne mogavši izdržati kazao sam kako sam kući išao sa Franjom, mojim nešto mlađim prijateljem, pa sam njega dopratio do kuće te onda kroz njegov voćnjak uspeo se uz brijeg te izašao na cestu koja je vodila do naše kuće. Bilo je poznato da se Franjo plašio mraka i gotovo uvijek ga je netko od nas morao pratiti do kuće. Mama se nasmijala pitavši zar se Franjo koji je bio tek nešto mlađi od mene još uvijek boji mraka. A onda sam kao usput dodao sam vidio Žarka koji je svojim autom došao iz smjera starog bunara. Glasno sam se pitao što je Žarko radio kod bunara.



Mama se vidno trgnula i naglo uozbiljila. Rukama je poravnala kosu. Zacrvenjela se u licu slegnla je ramenima kao da ni ona pojma nema što je Žarko tamo tražio. Pogledala je prema meni očito se pitavši što znam ili što sumnjam. Ustao sam od stola rekavši kako se idem istuširati. Na vratima sam se još jednom okrenuo prema mami opet ponovivši:
-Baš me zanima što je žarko u ovo doba radio kod starog bunara? A siguran sam da bi i tatu to zanimalo.-
Nisam čekao maminu reakciju već sam otišao u kupaonicu. U kupaonici sam otvorio pleteni sanduk za prljav veš. Pronašao sam mamine gaćice, grudnjak i čarape koje je imala na sebi. Vlažni tragovi na gaćicama opet su me napalili. S grudnjakom, gaćicama i čarapama skrivenim ispod košulje zaputio sam se na kat u svoju sobu.

Mamino rublje stavio sam na pisaći stol. Spustio sam gaćice i lagano počeo drkati. Približio sam se stolu i drkajući svoj kurac svako malo vrhom glavića dodirivao sam mamine prljave gaćice. A onda sam doživio totalni šok. Nije mi uopće palo na pamet da zaključam vrata sobe ali to ionako nikada nisam činio. Kada sam začuo mamin glas prestravio sam se. Mama je stajala na vratima i promatrala me. Gotovo vičući pitala me:
-Što to radiš?!-
Gledala je čas u mene a čas u svoje gaćice, grudnjak i čarape na stolu. Spuštenih gaća, držeći kurac u ruci osjećao sam se kao zadnji kreten. Ukočio sam se i gledao prema njoj. Zanijemio sam od šoka i naprosto nisam znao što reći i kako reagirati. Mama je zatvorila vrata sobe i došla do stola. Pokupila je gaćice, čarape i grudnjak a onda me opet začuđeno pogledala ravno u oči.
-Pa jesi ti normalan?!- Pitala me -Što ti je došlo, jesi poludio? Što to radiš?- opet je pitala.

Napokon sam se donekle pribrao i sad me osim silnog srama obuzela i ljutnja. Potom je provalilo iz mene:
-A što si ti radila dolje kod bunara, ha?! Što si ti dolje radila sa Žarkom?! Sve sam vidio, ali sve...!!!
U jednoj ruci mama je držala svoje rublje a drugom mi je zatvorila usta. Osvrnula se prema vratima pa prema meni.
-Budi tiši, molim te. Tata se vratio i sad bi samo trebao ćuti tebe kako vičeš.-
Uopće nisam bio svjestan da se derem a jesam, derao sam se od ljutnje i srama. 



Mama je maknula ruku s mojih ustiju i raširivši prste položila je dlan na moja gola prsa. Izraz lica postao joj je nekako blag i u očima joj se mogla isčitati bojazan. Držeći i dalje ruku na mojim prsima rekla tihim i molećivim glasom:
-Nećeš valjda starome ispričati za mene i Žarka? Molim te nemoj mu ništa spominjati.-
Ruka koja joj je do tada bila položena na moja prsa lagano je kliznula prema mom trbuhu a onda još niže do mog kurca. Mama me gledala ravno u oči i drkala mi kurac. Za trenutak bi pustila moj nabrekli kurac pa me nježno stiskala za jaja. Duboko sam uzdahnuo zabacivši glavu unazad. Mama je sad čvršće stiskala moj kurac i ubrzala pokrete. Val sladostrasti koji me preplavio u trenutku kada sam osjetio da je sperma nezadrživo krenula prema vrhu mog kurca nije moguće riječima opisati. Uz glasno dahtanje moj kurac bljuvao je spermu preko pisaćeg stola sve do zida. Idući mlazovi bili su slabijeg inteziteta i sperma je padala po stolu. Mama je stiskala moj kurac cijedeći iz njega zadnje kapi sperme. Sperme je bilo i na njenim prstima. Gaćicama koje je držala u drugoj ruci obrisala je prste svoje ruke a potom i onu spermu koja je završila na zidu i na stolu. Obrisavši sve tragove sperme jednostavno se okrenula i izašla iz sobe. kako sam je nakon ovoga mogao cinkati tati?

Zanimljivo da narednih dana ni mama a ni ja taj događaj nismo spominjali. Istina, mama me izbjegavala koliko je to bilo moguće a ni ja se nisam osjećao baš ugodno mada sam noću često drkao u svom krevetu prisjećajući se maminog drkanja. No ionako vrlo brzo nakon toga mama se iselila iz kuće. Naime tata je saznao za njenu vezu sa Žarkom ali ne od mene i to je bila njihova zadnja svađa.


DRUGI DIO



 Prisječajući se tih dana i tih događaja približavao sam se selu u kojem je sad mama živjela. Počeo sam osjećati laganu nervozu pa sam zastao kod jedne gostionice. Ispijao sam kavu na terasi gledajući zelena brda na kojima su se nazirale raštrkane kuće. Razmišljao sam kako će me mama dočekati i kako sad izgleda. Ono njeno drkanje mog kurca bio je glavni razlog što sam često razmišljao o njoj. Za razliku od tate meni je bilo žao što je otišla. Nakon nekog vremena od njena odlaska shvatio sam da sam zaljubljen u nju ma koliko god to ludo zvučalo. Vozio sam uskom asfaltiranom cestom uz brijeg i svakog časa trebao sam ugledati zaseok gdje se nalazila mamina kuća. Da, to je u stvari bio zaseok. Na tom brijegu nalazilo šest-sedam kuća. Tristoinjak metara lijevo nalazilo se opet pet-šest kuća a isto tako na otprilike istoj udaljenosti desno nalazilo se možda još desetak kuća. To je inače tipično za ovaj prigosko-zagorski kraj. Malo veće selo, u kojem sam popio kavu, nalazilo se u udolini a po okolnim bregima nalazile su se male kućice mada se i to sad promijenilo jer oni koji su ostali tu živjeti obnovili su stare ili izgradili nove kuće. U tom selu u udolini bila je i autobusna stanica. Tim autobusom stanovnici su imali vezu sa selom udaljenim desetak kilometara u kojem se nalazila škola, pošta, ambulanta i mjesni ured ili nešto slično tome.


Davno sam, još kao dijete, bio u ovom kraju i tada je još bilo dosta starih drvenih kuća koje su sad bile prava rijetkost. Usporio sam vožnju i zagledao se u kuće pored kojih sam prolazio. Nigdje nisam vidio nikoga tek u jednom dvorištu zamijetio sam kokoši i nekoliko purana. Zastao sam kod relativno male ali lijepo uređene kuće pretpostavljajući da je to mamina kuća. Koliko me sjećanje služilo to je trebala biti ta kuća samo što je nekada to bila stara, derutna kuća a sada je bila obnovljena s novom ogradom i lijepo uređenim dvorištem. Izašao sam iz auta i zagledao oko sebe.

Onda su se vrata kuće otvorila i napolje je izašla mama. Na sebi je imala traperice i sivu košulju. Smješeći se prilazila je ogradi. I sad nakon toliko godina morao sam konstatirati da je vrlo zgodna žena mada na licu nije imala ni zrna šminke. Otvorila je vrata ograde prišla mi i zagrlila me. Uzvratio sam joj zagrljaj i nisam mogao ne primjetiti da ispod košulje ne nosi grudnjak jer kroz tanku majicu jasno sam mogao osjetiti njene bradavice koje su se priljubile uz moje tijelo. Stajali smo zagrljeni nekoliko sekundi a onda se mama malo odmakla i stavila mi dlanove ruku na lice. Gledala me u oči i nakon sekunde-dvije kratko me poljubila u usta. Istina, protekle godine i zasigurno buran život ostavile su traga na njenom licu, vjerojatno i na tijelu, ali sad ovako u zategnutim trapericama svejedno je izgledala prilično dobro.


Najprije njene bradavice a potom i ovaj, mada kratki poljubac, u usta opet su probudili sjećanja i osjetio sam buđenje svog kurca.
-Daj uđi!- rekla je mama uhvativši me za ruku.
Lijepo je preuredila kuću koja je sad bila ugodna za život. Uz vino koje je mama sama pripremila, kako se pohvalila, pričali smo pomalo suzdržano o svemu. Kazala je kako joj je žao što je sve ispalo kako je ispalo. Bila je nepromišljena i zna da je radila gluposti. Također je kazala kako zna da sad vrijeme ne može vratiti niti ispraviti napravljene pogreške. Jedino čemu se nadala svo ovo vrijeme bilo je da je ja neću zamrziti. Nisam je zamrzio i to sam joj jasno dao na znanje. Od tog trenutka raspoloženje joj se vidno popravilo. Pitala je i za tatu ali rekla je kako zna da joj on nikada neće oprostiti.


Povela me u obilazak vrta i okućnice. Iza kuće pa do vrta nalazile su se brajde i od plodova te brajde te nešto kupljenog grožđa mama je sama pravila vino, kako je rekla. Vrt je bio lijepo sređen a u susjednom drvorištu mama je držala kokoši i zečeve. Naime u kući do njene nitko nije živio. Povremeno bi tu vikendima dolazio jedan stariji par iz grada a oni su joj velikodušno ustupili dio svog dvorišta. Ona im je zauzvrat pazila na kuću i redovito je provjetravala. Sve u svemu od šest kuća u samo tri živjeli su ljudi. Osim mame mahom su to bili ljudi starije životne dobi. Malo dalje od kuće izgrađeno je i nekoliko vikendica. Mama je imala i mali moped kojim je odlazila do trgovine. Uistinu je drastično promijenila način svog života, pomislio sam i bilo mi je drago zbog toga.


Spravila je večeru i uz otvoren prozor i pjev cvrčaka koji je dopirao iz vana još smo dugo razgovarali. Pogledao sam na sat i vidjevši da se bliži ponoć ustao sam u namjeri da pođem. Iznenađeno me pogledala pitavši gdje sam krenuo. Nije htjela ni čuti za to da sad krenem kući. Inzistirala je na tome da prespavam tu kod nje. Popustio sam a osim toga sutradan je bila subota i nisam imao nikakvih obveza. Napisao sam kako je kuća bila relativno mala. Prostorija u kojoj smo se nalazili bila je najveća prostorija i ujedno je služila kao kuhinja i dnevni boravak. Osim te prostorije postojala je jedna manja soba u kojoj je mama spavala. U sklopu kuće nalazila se još kupaonica i wc-a a postojala je još jedna manja prostorija koja je služila kao smoćnica.


Mama je ustala rekavši kako ide na tuširanje. Počela je raskopčavati košulju ne mareći što sjedim tek koji metar daleko od nje. Košulju nije otkopčala do kraja ali ipak jest dovoljno da su joj se sise vidjele gotovo u punom elementu. Ipak je pridržala rubove košulje prstima prije nego se uz zavodljivi smiješak okrenula i zaputila u kupaonicu. Ustao sam i zatvorio prozor. Zapalio sam cigaretu i izašao napolje. Svježi zrak i priroda koja me okruživala djelovali su na mene gotovo omamljujuće. Mir i tišina koje su me okruživale djelovale su gotovo nestvarno. Sklopio sam oči i uživao u ovom trenutku a onda mi se učinilo da čujem mamu kako me doziva. Ušao sam u kuću i osluhnuo. Da, bio sam u pravu mama me dozivala. Prišao sam vratima kupaonice i glasno zapitao u čemu je problem.
-Problem je što sam ostavila ogrtač prebačen preko naslona stolice.- Čuo sam mamu kako mi dovikuje iz kupaonice.



Pogledao sam prema stolu i uistinu vidio bijeli ogrtač prebačen preko naslona stolice. Uzeo sam ga i prišao vratima kupaonice. Primio sam za kvaku i shvatio da su vrata otključana. Odškrinuvši malo vrata gurnuo sam unutra ruku u kojoj sam držao ogrtač. Čuo sam mamu kako se smije da bi potom rekla:
-A kako sad da uzmem ogrtač kada sam još u kadi? Daj uđi i objesi ga na vješalicu.-
Ona je još u kadi i kaže mi da uđem? Bio sam u nedomici, ali što sad? Mogla je izaći iz kade, obrisati se i uzeti ogrtač koji sam joj pružio ali nije. Nije vrag da je to namjerno učinila. Mislim to da je na stolcu ostavila ogrtač a onda me pozvala da joj ga donesem dok je još u kadi. O tome sam razmišljao tih nekoliko sekundi prije nego sam širom otvorio vrata...



Mama je bila u kadi okružena sapunicom ali sise su joj bile iznad vode i sasvim lijepo sam ih mogao vidjeti. Osvrtao sam se tražeći mjesto gdje da okačim ogrtač.
-Iza vrata!- čuo sam mamu.
Objesio sam ogrtač i trudeći se ne gledati u njenom smjeru krenuo prema van.
-Kruno! Pa nije vrag da ti je neugodno pogledati me?- Kazala je mama kroz smijeh.
Ne mogu reći da mi je bilo neugodno ali da me je uspjela zbuniti jest. Uz kiseli smiješak na licu izašao sam iz kupaonice. Mama je očito igrala opasnu igru i stavila me u vrlo nezgodnu poziciju.


Ubrzo je izašla iz kupaonice ali ogrtač koji sam joj donio nije obukla na sebe već ga je držala ispred sebe prebačenog preko ruke  dok joj je oko vrata visio ručnik. Bila je posve gola no ogrtač i ručnik najvećim dijelom su prikrivali tu njenu golotinju. Sjela je nasuprot mene nagnuvši se naprijed. Ručnik prebačen oko vrata prekrivao je njene gole sise.




 -Kruno, željela bi ti reći što sam oduvijek željela učiniti a nikada nisam.-
-Pa reci.-
-Nemoj me krivo shvatiti ali... Ma malo mi je nezgodno to reći.- Smiješila se dok sam je poticao da mi kaže što je naumila. Potom je pogledala prema prozoru kojeg sam ja prije izvjesnog vremena zatvorio. Ogrtač i ručnik odložila je na stol ispred sebe i ustala se od stola. Posve gola, kao od majke rođena, zaputila se do prozora i navukla zavjese. Gledao sam za njom i priznajem da sam osjetio uzbuđenje koje sam nekako nastojao držati pod kontrolom. Vratila se do stola i vidjevši kako se meškoljim na stolcu kazala mi je kako ima običaj po kući šetati posve gola. Ovdje je mala vjerojatnost da je netko vidi a osim toga i ja sam je vidio golu rekla je pa potom dodala:-Dobro, ne možda posve golu ali vidio si...- Zastala je za trenutak uz širok osmijeh na licu. Dobro sam znao na što je mislila. 



Stavila je svoju ruku na moju i napokon rekla što želi učiniti a nikada nije.
-Željela bi se fotografirati gola. Posve gola.-
Gledala me u oči očekujući moju reakciju. Nastojao sam apsorbirati to što mi je rekla usput razmišljajući što joj na to reći. Objasnio sam joj kako to danas nije neki problem jer postoje digitalni fotoaparati a i mobiteli pa se lako može sama fotografirati i fotke pohraniti na kompjuter odnosno laptop.
-Ma znam ja to...- rekla je pa nakon kratke stanke nastavila:-Ali ja baš želim da me netko fotografira. Želim nekome pozirati gola i to je ono u čemu je draž. To da me netko promatra i fotka, razumiješ? To je ono što mi čini uzbudljivim.-
Ne dozvolivši da išta kažem odmah je nastavila:
-Zašto me ti ne bi fotografirao? Ovdje nema nikoga kome bi takvo što mogla predložiti a i da kome kažem ovdje su ti ljudi teške konzerve i odmah bi me proglasili u najmanju ruku luđakinjom. Ovdje moram dobro paziti što radim i kako živim. I to što se gola šetam po kući moglo bi se svakako protumačiti samo da me netko slučajno opazi.-


Moja draga mama koju nisam vidio godinama i na koju sam u samoći svoje sobe često drkao sada je sjedila preko puta mene posve gola i tražila od mene da je takvu golu fotografiram. Često sam od ljudi iz mog kraja znao čuti kako je moja mama luckasta i otkvačena žena. Sada kada mi se činilo da je ta otkvačenost ostala iza nje ona me uspjela razuvjeriti. Dobrim dijelom se smirila i promijenila ali ispod te vanjštine krila se ona stara egzibcionistkinja. Nisam je mogao odbiti i uz neskriveno oduševljenje mama je počela zauzimati najrazličitije poze. Već nakon nekoliko minuta poziranja lice joj s euozbiljilo i blago zacrvenjelo a u očima joj se pojavio jebozovni sjaj. Oblizivala je usne šireći svoje noge i bacajući pogled na izbočinu koja je nadimala moje tanke hlače.


Postalo mi je istinski vruće i znoj mi je izbio na čelo. Prišla mi je i zavukla ruke ispod majice pitajući me zašto je ne skinem. Bez problema sam joj dopustio da mi skine majicu ali ona tu nije stala. Otkopčala mi je remen na hlačama, otkopčala dugme, povukla šlic prema dolje a potom je ruku zavukla u moje gaćice. Čvrsto mi je stisnula kurac gledajući me u oči ozbiljnog izraza lica. Bez da je išta rekla znao sam da me bez izgovorene riječi pita sjećam li se još uvijek njenog drkanja. Sjećao sam se, itekako sam se sjećao. Bacila se na leđa i raširila ruke govoreći neka je slikam. Kleknuo sam iznad nje prethodno se oslobodivši hlača i gaćica. Sada sam i ja bio posve gol. Rukom je primila moj kurac povlačeći me na sebe. Legao sam iznad nje i stavio joj kurac između sisa... Stisnula ge je nekoliko puta sisama i to je bilo dovoljno da izgubim kontrolu a sperma je šiknula po njenom licu pa po sisama. Iscijedio sam ga do kraja po njenim nabreklim bradavicama a onda je poljubio u usta.



Oboje smo ustali i držeći se za ruke sjeli smo na kauč. Dok je mama ručnikom brisla ostatke sperme s lica i sisa ja sam natočio dvije čaše vina. Ispili smo vino i nastavili s emaziti i ljubiti. Možda je sve ovo za mene bio određeni šok a kada tome pridodamo i ispijeno vino onda je to vjerojatno bio razlog da mi se kurac više nije htio dignuti. Dignuo bi se do pola pa onda opet brzo splasnuo. I koliko god se mama trudila podići ga, a činila je to rukama i ustima, nije išlo. U jednom trenutku oboje smo pali s kauča na tepih. Ležao sam na leđima a mama me opkoračila i sjela na moj kurac gibajući se naprijed-nazad. U dva, tri, navrata kurac bi malo otvrdnuo ali čim bi ga mama namjestila u otvor svoje pičke on bi opet padao. Nije ju to smelo. Trljala se pičkom po mojem kurcu, vrteći guzom i bokovima. Isprepleli smo prste na rukama i ona me čvrsto stezala glasno stenjući. Mislim da je bez obzira na sve tim trljajnjem uspjela sebe dovesti do vrhunca. Okrenuli smo se na bok jedno prema drugom. Osjećao sam se posramljeno zbog svog neuspjeha a mama kao da je to osjetila. Milovala me po licu i kosi ljubeći me u usta.


Ležeći na podu, tj. na tepihu, zaspao sam u njenom zagrljaju. Mislim da je i ona zaspala ali se u neko doba noći probudila i pozvala me da odem u krevet. Nisam imao ni volje a ni snage ustati. Probudio sam se pokriven plahtom. Oslonio sam se na laktove i nastojao rabistriti pogled. POgled mi se zaustavio na kauču. Mama je čvrsto spavala. Skupila je noge te isprćila guzu prema meni. Lijepo joj se vidjela pičkica koja je ispala između nogu i pogled na njenu pičku istog trena izazvao je buđenje mog kurca. Ustao sam i legao iza nje. Ljubio sam je po vratu i leđima trljajući kurac po njenoj pički. Počela se meškoljiti i lagano je stala vrtjeti guzom. Naslinio sam prste ruke i lagano prešao preko pičke... Lagano sam joj ugurao srednji prst što je kod nje izazvalo glasni uzdah. sad je još jače zavrtjela dupencem. Pica joj se sve obilnije vlažila... Nisam mogao ne primjetiti da se mama, dok sam ja spavao na podu sobe, istuširala te posve izbrijala pičku. Rukom sam primio svoj sad nabrekli kurac i zabio joj ga u sad fino obrijanu picu. Glasni i dugački uzdah popratila je izvijanjem glave i vrata unazad.


Obilno sam se ispraznio duboko u maminoj pizdi. Držao sam kurac u njoj sve dok se nije spustio i sam kliznuo iz njene pičke. Potom je ustala i otišla do prozora. Razmaknula je zavjesu pa se vratila do stola i ručnikom temeljito obrisala pičku. Ispijala je vino široko razmaknutih nogu... Ustao sam pitajući je hoćemo li li zajedno u kadu. mama je ustala, uhvatila me za ruku i rekla:
-Ma jebeš kadu. Ima vremena za kupanje i tuširanje. Idemo u sobu tamo je veći i udobniji krevet.-
Odvukla me u svoju spavaću sobu i gurnula na krevet. Došla je do one strane kreveta gdje mi se nalazila glava. Raširila je noge i opkoračila moje lice nabivši mi svoju pičku na usta. Jezikom sam prodirao duboko u njen vrući otvor iz kojeg se još uvijek cijedila moja sperma pomiješana sa sokovima njene pičke. Nije mi to smetalo. Lizanjem pičke gotovo sam je doveo do vrhunca... Popela se na mene i zajahala me. Nabila se na moj kurac i i koju minutu poslije svršavala je uz glasne vriskove.



Svojoj kući vratio sam se tek u nedjelju kasno poslije podne. Mama me totalno icijedila i ispraznila. Jaja su me boljela od silnog svršavanja. Obećao sam joj da ću doći i idućeg petka. I došao sam. Sada svaki vikend provodim kod mame i istinski uživam. Prekinuo sam sa svojom djevojkom kojoj nije bilo po volji da vikende ne provodim s njom. Seksualni užici koje mi mama pruža ne mogu se uopće mjeriti sa seksom koji sam imao sa svojom djevojkom a koja u seksu skoro pa uopće nije uživala. Volim kad me mama dočeka oskudno odjevena i lagano skida gaćice a ispod njih se nazire njena obrijana pička. Volim izaći s njom negdje u grad.


Kada se sredi, našminka, stavi umjetne nokte, obuje štikle... Još uvijek izgleda jebeno seksi. A dodatno me napali i to kada znam da npr. ispod haljine nije obukla gaćice. Shvatio sam da me strašno pali gledati je dok piša. Uistinu mi je to prekrasan prizor. Iz njene obrijane pičke curi žuti mlaz i ona nema ništa protiv da to čini za mene. Takvo što svojoj bišoj djevojci nikada ne bi smio predložiti. Sada se bavim mišlju da se preselim k mami i da živim kod nje, odnosno s njom. Sve sam bliže tome da to uistinu i učinim jer jedva čekam da dođe petak i da odjurim k mami.

 
(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)    

1 komentar:

  1. Zanimljive priče mlade i napaljene droljice čitajte na: www.lizalica-mala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši