porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

8. velj 2018.

Kako sam punicu pojebao u guzicu


Svoju punicu Korneliju nisam baš često viđao. Uglavnom dva do tri puta godišnje kada bi došla na rođendan mojoj djeci a svojim unucima. Moja supruga i njezina mama, spomenuta punica, nisu nikada bile u nekakvim dobrim odnosima.

Što se pak mog punca a ženinog oca tiče on je dugi niz godina živio u Francuskoj. Nikada se službeno on i njegova žena, tj. moja punica, nisu rastali ali iz supruginih priča doznao sam da je vrlo rano napustio nju i majku. Bio je avanturističkog duha i po nekim pričama navodno je čak bio i pripadnik francuske legije stranaca. Koliko je u tome bilo istine nemam pojma a nije me previše zanimalo. Uglavnom znao sam da u Francuskoj živi s nekom ženom s kojom ima već odraslog sina.

Moja supruga bila je dugi ni godina izuzetno kivna i ljuta na svoje roditelje. Na oca jer ih je napustio a na majku jer se, kako je to moja žena pričala, naveliko kurvala i odavala užicima alkoholnih pića. S vremenom je nekako popravila odnos s ocem što joj je opet majka zamjerala pa su se često prepirale po tom pitanju.

Ako bi mene pitali ja svoju punicu uopće nisam doživljavao kao neku zgodnu ili atraktivnu ženu. O njoj sam mislio kako je ona stara, olinjala i smežurana kurvetina i na mene baš nije ostavila nikakav pozitivan dojam.

No sve se promijenilo onog dana kada je moja supruga s dvoje naše djece otputovala u posjet svom ocu u Francusku. Znao sam da je neće biti dva do tri tjedna. Možda bi čak i ja otputovao s njima da nisam imao poslovnih obveza. Tako se dogodilo da ostanem sam u stanu.

Dva ili tri dana nakon supruginog odlaska iznenadio me telefonski poziv moje punice Kornelije. Rekla je kako zna da sam trenutno sam u stanu i pozvala me da navratim kod nje na ručak ili večeru. Punica Kornelija živjela je sama u lijepom i komfornom stanu.

Iskreno njezin poziv me baš i nije oduševio ali više iz pristojnosti odlučio sam taj poziv prihvatiti. Ipak je ona moja punica. Tako sam dan poslije došao na večeru. Iako sam mislio kako ću pojesti večeru malo popričati i otići kući zadržao sam se dulje od planiranog vremena.

Punica se pokazala vrlo susretljivom, elokventnom pa čak i zabavnom ženom što me je, priznajem, pomalo iznenadilo. Da dana poslije opet sam bio kod nje na večeri. Rekoh već kako punica nije bila nikakva ljepotica. Bila je to stara žena prilično oronulog izgleda, tako sam barem do tada razmišljao o njoj.

A onda se ponudila da me u nedjelju izvede negdje van na ručak u neki restoran. U tih nekoliko dana uistinu smo se zbližili što ja osobno uopće nisam očekivao. Došao sam po nju u dogovoreno vrijeme i otišli smo na ručak u jedan restoran malo izvan grada.

Nije puno pojela od donesenog i serviranog jela ali je zato popila izuzetno veliku količinu vina. Vidno raspoloženu i prilično pripitu odvezao sam je do stana. Dopratio sam je do stana a ona me doslovno uvukla unutra inzistirajući da zajednički popijemo po još jednu čašu vina. Pristao sam.

A tijekom ispijanja te čaše vina punica je razgovor skrenula na temu seksa. Nije mi bilo neugodno već me sve to počelo zabavljati. Uopće nisam slutio kamo sve to vodi. U jednom trenutku bez imalo stida pogledala me u oči i pitala me da li moja supruga dozvoljava da je jebem u guzu.

E sad me je fakat iznenadila tim pitanjem. Iskreno sam rekao kako svoju ženu a njezinu kćer nikada nisam jebao u guzu. Stara drolja se zagonetno smješkala… Gledala me ravno u oči i otpila gutljaj vina. Odložila je čašu na stol i svoju ruku stavila na moju. Jezikom je obliznula usne i otvoreno rekla kako ona obožava jebanje u guzicu. Na trenutak sam bio fakat zbunjen jer nisam znao da li me ta stara drolja provocira ili govori ozbiljno.

E sad… Da li spominjanje jebanja u guzu, njezin kurvanjski izgled i ruka kojom je mazila moju jest rezultiralo time da sam osjetio dizanje kurca u svojim gaćama. Shvatio sam da je stara drolja smislila neki pakleni plan i osjetio potrebu da se ustanem i odem ali… Ona kao da mi je pročitala misli.

Ustala je prije mene i stavila mi ruke na ramena. Rekla mi je neka je sačekam dok se presvuče. Ja jednostavno nisam znao što mi je za činiti. Totalno me zbunila. Otvorila je vrata susjedne sobe i uopće ih se nije potrudila zatvoriti. Gledao sam punicu kako svlači haljinu ispod koje je imala crne čarape, isto takve gaćice, grudnjak i haltere. To me sad još više napalilo.

Tako seksi odjevena vratila se do stola i natočila nam po još jednu čašu vina. Rekao sam kako sad zbilja moram krenuti no ona kao da me nije čula. Rekla je kako se ide istuširati a ja neka je sačekam jer brzo će ona. Bio sam nervozan i zapalio sam cigaretu. Otpio sam malo vina i odlučio otići kući, tj. u svoj stan. Ustao sam od stola, ugasio opušak cigarete i izašao u hodnik.

Kao ni maloprije kada nije zatvorila vrata sobe sada nije zatvorila ni vrata kupaonice. Posve gola brisala se ručnikom… Ispričao sam se što sam tako uletio u hodnik i vidio je golu te joj rekao kako sada zbilja moram krenuti doma.

Punica je izašla iz kupaonice ne mareći za to što je posve gola.
-Zar bi ti sad uistinu otišao kući? Sada kada sam već podmazala svoju guzu… A podmazala sam je za tebe.-
Rekla je to i svoje golo tijelo priljubila uz moje gurnuvši mi jezik duboko u usta.

Stara smežurana kurvetina uspjela me uistinu napaliti. Pomisao da bi je mogao jebati u guzicu dodatno me raspametila. Bez ikakvog otpora dopustio sam joj da me, držeći za ruku, odvede u svoju spavaću sobu.

Raskopčala mi je šlic na hlačama i izvukla već nabreklu kurčinu koju je strpala u usta. I sad što jest jest… Moram priznati da je stara kurvetina pušila moj kurac bolje nego što mi je to činila moja žena, odnosno njezina kćer. Držala me rukom za jaja i gutala kurac do kraja.

Pomogla mi je da se skinem a potom je kleknula na krevet i okrenula prema meni svoje dupe. Izazovno je vrtjela svojom košćatom guzicom dajući mi na znanje kako želi da joj ga uvalim u šupak. I jesam. Prstima sam joj raširio guzove i ugledao već, kako je sama rekla, obilno podmazani i rašireni šupak.

Nije trebalo biti previše pametna pa shvatiti da je šupak moje punice progutao impozantan broj kurčeva. Bila je to razvaljena rupa u koju je moj kurac, koji nije baš mali, ušao bez većih problema. Držao sam punicu za bokove i žestoko je prašio u guzicu a ona je glasno stenjala. Ne znam da li je stenjala zbog mog prodiranja ili je stara kurvetina samo glumila ali meni je sad ionako bilo svejedno. Prvi puta u životu jebao sam neku ženu u guzicu i to mi je bilo novo i fenomenalno iskustvo.

Dupe sam joj napunio enormnom količinom sperme koja je liptala iz mog kurca i tek kada sam se u potpunosti ispraznio shvatio sam situaciju u kojoj sam se našao. Prošla me jeza od pomisli da bi za ovo mogla saznati moja supruga ali sada je ionako bilo kasno za sve.

Naredna dva dana ostao sam kod punice. Javio sam na posao da sam bolestan i da me slupala nekakva viroza. Ukratko mogu reći da smo se jebali do iznemoglosti. Naravno, nisam je jebao samo u guzicu ali u svakom slučaju najviše u guzu.

Sad kada bi rekao da sam joj razvalio šupak to bi ipak zvučalo pomalo pretenciozno jer istina je da sam joj kurcem razvaljivao šupak ali isto tako jest istina da je njezin šupak već bio dobrano razvaljen. Pičku. Šupak kao i usta nemilice sam joj punio svojom spermom a posebno me oduševila činjenica da je ona bez problema gutala svu spermu koju sam joj u obilnim količinama tovario u usta.

Morao sam se vratiti na posao ali i u stan. Do povratka žene i djece redovito sam posjećivao punicu i jebao je. Iskreno sam joj priznao se ne sjećam kada sam jebao neku ženu koja se jebe s toliko strasti i žara kao ona.
-Zar misliš da mi žene koje smo već uvelike prešle šezdesetu godinu života ne znamo i ne možemo uživati u seksu?- Pitala me uz zajedljiv smiješak na licu.

Žena se vratila iz Francuske a ja sam nastavio, kada god bi mi se ukazala prilika, posjećivati punicu i uživao sam jebati je u guzu. To činim i nadalje mada rjeđe nego bi to stvarno htio. Na moju sreću nakon povratka iz Francuske iz meni ne baš objašnjivih razloga moja supruga omekšala je svoj stav spram svoje mame, tj. moje punice. Ne pitam za razloge a i nije me briga.

Sada nas punica posjećuje mnogo češće nego inače. Kako moja supruga radi u smjenama ja iskoristim priliku pa djecu odvezem kod svoje sestre koja također ima dvoje djece. Vrlo rado u goste primi moju djecu što meni ostavlja dovoljno prostora i vremena da sad i u svom stanu pojebem punicu.

U svakom slučaju stekao sam dojam kako je mojoj ženi čak drago da sam razvio dobar odnos s njezinom majkom. Uopće ni ne sluti da joj redovito jebem mamu a ponajviše i najčešće u guzu.



-Vinko-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar