porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

2. lip 2016.

Kad mama prizna: "Ja sam stara napaljena drolja..."

Sve je počelo kao zafrkancija a završilo posve neočekivano, kako za mene tako i za moju seksi mamu.

U stvari počelo je onda kada sam sasvim slučajno otkrio da je mama otvorila svoj profil na jednoj društvenoj mreži a ja se odlučio malo poigrati s njom. Neću ovdje spominjati o kojoj društvenoj mreži je riječ a vi možete pretposaviti ili pogađati. Dakle otvorila je profil ali pod lažnim imenom. Kako rekoh posve slučajno sam to otkrio. Naime, mama se tog trenutka nalazila u kupaonici a u torbici, koja se nalazila nemarno odbačena na fotelji, oglasio joj se mobitel. Izašao sam na hodnik i glasno je dozvao rekavši da joj zvoni mobitel.

-Mislave, molim te izvadi ga iz torbe i donesi mi ga!-

Rekla je tek malo odškrinuvši vrata kupaonice.



Posegnuo sam rukom u torbu i među mnoštvom razno raznih stvari i predmeta koji su se unutar torbice nalazili izvukao sam kožnu futrolu za koju sam u prvi tren pomislio da je mobitel. Međutim mobitel se nalazio u drugoj, istina sličnoj, ali nešto većoj futroli. Pronašavši ga brzim korakom odnio sam ga do vrata kupaonice. Mama je pružila ruku kroz odškrinuta vrata, uzela mobitel i vrata zatvorila okrenuvši ključ u bravi.



Vratio sam se u sobu i bacio pogled na kožnu futrolu koju sam odložio pored torbice. U stvari to je bio je notes. Prvotna namjera bila mi je da taj notes u kožnim koricama vratim nazad u torbu. No onda me zagolicala znatiželja i ma koliko god to bilo nepristojno otvorio sam ga. Listao sam ga i činilo mi se kako baš ničeg zanimljivog u njemu nema. Neke bilješke vezane uz odlaske frizeru, kozmetičarki, solarij... Nekoliko brojeva telefona i mobitela, natuknice koje baš i nisam razumio... A onda su mi pozornost privukle dvije-tri riječi ispisane jedna ispod druge. I da se na onoj riječi ispod ostale dvije nije nalazila skraćenica: novi pasw. vjerojatno mi to ni ne bi zaokupilo pažnju. Treća napisana riječ koja se nalazila između te dvije bila je zacrnjena kemijskom olovkom i tad sam shvatio da se tu krije pasword i to novi, jer stari je bio zacrnjen.



Zapamtio sam podatke i već iste večeri sam s nestrpljenjem njuškao po društvenim mrežama sluteći da je ono što sam u notesu pronašao baš to, mamina registracija na društvenu mrežu. Dakako, postojala je mogućnost da sam sam sebi sve to krivo protumačio ali vrlo brzo se ispostavilo da sam ipak bio u pravu. Pronašao sam mamin profil pod lažnim imenom. Iako se potrudila staviti lažne podatke, godina rođenja, za razliku od datuma, bila je točna. Nalazilo se tu na profilu i desetak slika i mahom su sve bile takve da se na njima nije vidjelo mamino lice ali opasno je pokazivala noge. Istina nekoliko fotki bile su iz njenih mlađih dana.

Što se moje mame Mirele tiče ona je jedna fina, njegovana, zgodna, elegantna i profinjena žena zrelih godina, i još uvijek seksi izgleda što voli naglašavati načinom odijevanja. Definitivno ima određen broj kilograma viška ali njoj to dobro stoji i ona to dobro prikriva svojom garderobom. Iako su joj godine na licu ostavile opasnog traga ona još uvijek svojim lijepim nogama privlači muške poglede. Prije nekih godinu dana u firmi gdje je radila uzela je novčanu otpremninu i otišla u mirovinu. Potječe iz dobrostojeće obitelji. Njezin otac, a moj djed, bio je liječnik a majka profesorica. Znam da je moj tata mamu varao ali nisam baš siguran da je ona njemu bila vjerna. Međutim za očevu nevjeru se doznalo i to je bio razlog da mama i tata prije nekih tri godine prestanu dijeliti spavaću sobu. Kuća u kojoj su živjeli bila je mamino naslijeđe.



U očevoj kući na periferiji grada živio je moj mlađi brat sa suprugom i dvoje djece. Ja se nisam nikada ženio mada sam imao jednu vezu koja je trajala više od tri godine. Živio sam u malom iznajmljenom stanu u kojem sam ostao nakon prekida dugogodišnje veze, jer tri godine za mene je uistinu mnogo. Kod roditelja sam redovito odlazio na nedjeljne ručkove pa i sad kada su roditelji živjeli u istoj kući ali odvojeno. Mama je s užitkom spremala te ručkove samo sad s nama za stolom više nije bilo mog oca. Uostalom on je ionako vikende provodio negdje u okolici Ivanić Grada gdje mu je žvjela ljubavnica koja je bila poprilično mlađa od njega. Mama me nagovarala da se vratim kući jer nema smisla plaćati iznajmljeni stan. No odgovaralo mi je da živim sam mada sam u trenucima kad bi ostao bez novca dolazio kući gdje bi imao osiguranu hranu a i mama bi mi uvaljala nešto novca. Ostajao bi po nekoliko dana, uglavnom do plaće pa bi opet otišao.


Priznajem da sam kao klinac u pubertetu bio zaljubljen u mamu. Naime, u toj fazi odrastanja dojmila me se svojom vanjštinom i naglašenim seksipilom. Nisam mogao ne primjećivati njene dobre noge koje je voljela pokazivati noseći kratke suknje. No kako je vrijeme prolazilo tako sam i ja, počevši izlaziti s djevojkama, u potpunosti izgubio interes za mamu. Barem sam tako mislio jer sada nakon toliko godina vidjevši njene slike na interetu u meni se probudila ista ona uzbuđenost kao i prije mnogo godina. Narednih dana intezivno sam posjećivao mamin profil guštajući u gledanju njenih fotografija na kojima su u prvom planu bile njene noge. Onda mi je na um pala ideja o tome da i ja izradim lažni profil pa vlastitoj mami pošaljem zahtjev za prijateljstvom. Tako sam i učinio. No prošlo je više od tjedan dana a pozitivnog odgovora na moj zahtjev nije bilo. Jednostavno me ignorirala.


Nisam tek tako želio odustati. Dao sam si truda pa sam joj poslao jednu opširniju poruku u kojoj sam je na uistinu profinjen način obasuo gomilom komplimenata na što su me, kako sam joj napisao, nadahnule njene prekrasne fotografije. I upalilo je. Prihvatila je moj zahtjev za prijateljstvom. Odmah sam je zamolio da mi u inbox pošalje još svojih fotografija. Odgovorila mi je kako sam vrlo draga i simpatična osoba i kako joj imponira to što se ona, žena u godinama, sviđa muškarcu toliko mlađem od nje, no ipak je ona dovoljno stara da mi po godinama može biti mama a osim toga mene zasigurno više zanimaju ženske osobe mojih godina pa i one mlađe od mene.



Na uviđavan i strpljiv način uvjeravao sam je kako mi godine ne predstavljaju problem i kako joj moram iskreno priznati da su mi se oduvijek više sviđale žene zrelijih godina od mojih vršnjakinja. Naša privatna korespodencija se nastavila pa čak i intezivirala. Naše uzajamne poruke postajale su sve lascivnije i bezobraznije. Napokon sam je nagovorio da mi pošalje sliku čitave figure. Fotografirala se mobitelom i poslala tražeći od mene da joj pošaljem svoju sliku. U jednom trenutku toliko se opustila da je napsiala nešto što me skroz narajcalo:-Ja sam stara napaljena drolja koja obožava seksi rublje!-

I to je bila istina jer mama je oduvijek obožavala seksi rublje i još u vrijeme dok ga je ovdje kod nas nije bilo lako nabaviti redovito je samo zbog rublja putovala u Italiju i Austriju.


A onda se dogodilo da me je mama provalila. Istina, bio sam malo pripit i krenuvšiu dopisivanje izlanuo sam neke stvari zbog kojih je morala posumnjati kako je s druge strane netko tko je dobro poznaje. To mi je i napisala zatraživši od mene da kažem tko sam jer će ionako prekinuti ovo dopisivanje. Odlučio sam biti pošten i iskren. Objasnio sam joj kako sam se želio malo zabaviti i kako je molim da mi oprosti. Reagirala je uistinu burno... Istog trena nazvala me na mobitel. Sasula je bujicu psovki na moj račun. Bilo je očito da joj je neugodno i da je svojim agresivnim nastupom nastojala to prikriti. Osim što me ispsovala na pasja kola nazvala me idiotom, budalom, kretenom itd. Prije nego sam joj bilo što uspio odgovoriti prekinula je vezu.



Danima nakon toga pokušavao sam je nazvati ali nije joj padalo na pamet javiti se. Naravno da sad ni meni nije bilo svejedno i prošlo je već mjesec dana a ja nisam dolazio na nedjeljni ručak niti me mama zvala. Profil na mreži je zadržala ali svoju aktivnost je gotovo pa zanemarila. Onda sam joj odlučio svakodnevno slati poruke. Bio sam uporan i nakon što je prošlo gotovo još mjesec dana napokon je odgovorila.



Pitala me, sad već osjetno pomirljivim tonom, zašto sam joj to napravio? Znao sam na što misli. A onda sam je iznova šokirao odgovorom koji sam joj poslao:

-Zato jer sam zaljubljen u tebe!-

Umjesto odgovora poslala mi je čitav red upitnika (?????????????????????????????)... Pa je nakon dulje pauze napokon napisala:

-Mislave! Ljuta sam na tebe. Ako me opet zavitlavaš to ti neću oprostiti. Ali ako to misliš ozbiljno onda defintivno nisi normalan. Jesi li ti uopće svjestan svojih postupaka? Javi se, ali tek onda kada se pribereš. Pozdrav!-



Istina je bila da sam uistinu shvatio kako sam svoju zaljubljenost u vlastitu mamu potisnuo duboko u svojoj podsvijesti i da je to sad ponovo isplivalo na površinu. Gledao bi njene fotografije i drkao. Vrijeme je prolazilo a ja sam i dalje izbjegavao odlazak kući. Osim toga mama me nije ni zvala a nisam zvao ni ja nju. Razmislio sam i došao do zaključka da sam ionako otišao predaleko pa sad nema druge nego otići do kraja pa neka bude što biti mora.



Opet sam joj krenuo intezivno slati poruke na profil. Iskreno sam joj priznao sve ono što joj zasigurno ne bi imao hrabrosti reći oči u oči. Pisao sam joj o tome kako sam bio zaljubljen u nju i kako sam ugledavši njene slike na profilu opet postao svjestan toga da me ta zaljubljenost nikada nije prošla. Danima nije bilo odgovora i mislio sam kako me se mama definitivno odrekla i ne želi čuti za mene. No, na moju sreću prevario sam se.



Najprije mi je poslala jednu poprilično dugačku poruku. Sve ono što sam ja njoj napisao osupnulo ju je i posve izbacilo iz takta. Naprosto nije mogla vjerovati da je ono što sam joj napisao istina. Pri kraju dugačke poruke napisala je kako je oduvijek znala da nisam baš normalan ali ni izdaleka nije očekivala da sam zabrazdio u tolikoj mjeri.

-Mislave, shvati da sam ja tvoja mama. Ono sve što si mi ti napisao ludo je i nije normalno... Vjerujem da si i ti svjestan toga. Usprkos svemu ja te i dalje volim!-

Završila je mama svoju poruku.



To me nije pokolebalo i ja sam joj nastavio pisati poruke a doskora mi je i odgovorila. Nisam više bio previše direktan ali sam joj kroz redove i nadalje davao do znanja kako sam još uvijek zaljubljen u nju i kako me seksualno privlači. Iako je izbjegavala reagirati na te moje sofisticirane poruke malo po malo opustila se i naša konverzacija počela je poprimati pomalo lascivan prizvuk. Sad smo se već sve češće i čuli putem mobitela ali oboje smo bili prilično suzdražni prilikom tih razgovora.


Napokon mi je u jednoj poruci priznala kako joj na neki način čak imponira činjenica da me seksualno privlači bez obzira što sam ja njezin sin. Iz njenih poruka bilo je očito kako žali za mladim danima. U jednom trenutku napisala je kako mašta o tome da se odjene poput tinejdžerice. U neke živopisne boje i turbo kratku minicu i da tako odjevena izađe u grad. Odgovorio sam joj neka to i učini.

-To ne dolazi u obzir. Žena u mojim godinama tako odjevena djelovala bi groteskno i zacijelo bi izazvala smijeh i zlurade komentare.-

-Nemaš pojma kako bi te ja volio vidjeti tako odjevenu!- Napisao sam joj.

-Obuci se tako, za svoj užitak i za mene.- Dodao sam.

-Ne budi lud! To jednostavno ne dolazi u obzir!!!- Odgovorila je.



A onda se u čitavu priču umiješao tata a da on uopće toga nije bio svjestan. Jedne večeri mama me nazvala i po njenom glasu shvatio sam da je blago pripita. Osim što je bila pripita bila je i na rubu plača. Bila je očajna jer otac je u kuću počeo dovoditi svoju mlađahnu ljubavnicu. Učinio je to već treći put. Znao je da je to ljuti i da joj svojom mlađahnom ljubavnicom stavlja sol na ranu i uživao je u tome. Pozvao sam je da dođe kod mene. Šutjela je i shvatio sam kako razmišlja o tom mojem prijedlogu. Nestrpljivo sam isčekivao njezin odgovor.


Napokon je nakon dulje pauze rekla kako joj treba netko s kim bi porazgovarala ali ipak neće doći kod mene. Istog trenutka osjetio sam teško razočarenje ali onda je ona nastavila:

-Mislave, ti znaš gdje se nalazi ona gostionica Plavi trnac?-

Naravno, znao sam. Bilo je izletište malo van grada na jednom brežuljku. Sada više ta gostionica nije bila u funkciji i već je dulje vrijeme bila zatvorena. No ispod terase te gostionice nalazio se mali park okružen zelenilom. Nekada su se tu nalazile drvene klupe i dječje igralište ali sad je to mjesto bilo prilično zaraslo u šiblje i korov ali baš zato bilo je idealno za ljubavne parove. Nije bilo previše eksponirano jer nije baš mnogo ljudi znalo za taj parkić okružen gustim zelenilom. Adrenalin mi je naglo počeo rasti...

-Nađimo se tamo za nekih sat vremena. Može?- rekla je mama.

Odmah sam sjeo u auto i zaputio se do spomenute gostionice. Nisam više bio siguran znam li put do tamo a nisam htio zalutati u mraku.



No pronašao sam je bez problema. Još je postojala tabla koja je pokazivala put do Plavog trnaca mada ta birtija već nekoliko godina nije radila. Gostionica je bila u mraku kao i terasa ispred nje. Drvena ograda koja je priječila ulaz na terasu bila je nakrivljena i nagrižena zubom vremena. Pedesetak metara dalje nalazilo se selo čija glavna ulica je bila osvjetljena škrtom svjetlošću ulične rasvjete. Napravio sam krug oko sela te s druge strane pronašao ulaz u park koji se nalazio ispod terase gostionice. Sjećao sam se tog ulaza jer se nasuprot njega nalazilo malo jezero koje mi je sad u mraku izgledao kao da je presušilo a nekada su se oko njega okupljali izletnici i naveliko se roštiljalo.



Otvorio sam vrata auta i sjeo stavivši noge van auta. Zapalio sam cigaretu i razmišljao o tome kako se mama uopće sjetila ovog mjesta? Zacijelo ni ona nije baš bila vjerna mom ocu i bit će da je ovdje dolazila sa svojim ljubavnicima. Nakon nekih pola sata začuo sam zvuk auta a onda ugledao i svjetla farova. Da, bila je to mama. Zaustavila je auto nekih dvadesetak metara od moga i ugasila svjetla.



Bio sam uzbuđen poput kakvog derana... Prišao sam njenom autu i otvorio vrata. Vjerojatno sam zinuo dok sam širom otvorenih očiju promatrao mamu. Naime, ona se obukla upravo onako kako je nedavno opisala. Na sebi je imala nekakav rozi kaputić, super kratki šos i štikle s izrazito viskom petom. Kosu je vezala u rep. Obukla se poput kakve napaljene tinejdžerice i izgledala je, barem meni u tom trenutku, jebeno seksi. Netremice sam gledao u nju i tek tada postao svjestan činjenice da je pripita i da je mogla naletjeti na policijsku patrolu. Što bi oni milili o njoj? Starija gospođa odjevena poput kakve mlade kurvice, a k tome još pijana!



Iz razmišljanja me trgnulo mamino glasno cerekanje. Zabacila je glavu unazad i sve glasnije se smijala. Valjda ju je zabavljao zbunjeni izraz moga lica. Napokon se prestala smijati ali smiješak joj nije silazio s lica:

-Sviđam li ti se ovako odjevena ili ti izgledam smiješno?- Pitala je.

-Izgledaš super.- izgovorio sam a ona mi je pružila ruku dajući time na znanje kako želi izaći van iz auta. Pridržavao sam je dok se nekako iskobeljlala sa sjedala. Malo se udaljila od mene i na trenutak posrnula ali ipak je ostala na nogama.

-Evo obukla sam se onako kako si želio... Jedino sam zaboravila obući gaćice.-

Ponašala se poput pijane i napaljene drolje i to me tog trenutka strašno palilo.



-Želiš vidjeti?- Pitala je.

-Što???- Zbunjeno odgovorih pitanjem.

-Pa to da nisam obukla gaćice.- Nije sačekala moj odgovor već je zadigla šos pokazujući mi svoju pičku. Opet se glasno nasmijala i tog trenutka izgubila je ravnotežu te jednostavno sjela na travu. Prišao sam joj i uhvativši je za laktove podigao je s trave.

Priljubila se uz mene, pogledala me u oči i vlažnim jezikom prešla preko usana:

-Još uvijek si zaljubljen u mene?

-Jesam!-

-Ne smeta ti što sam se ovako obukla i što sam malo više popila?-

-Ne, ne smeta mi. Naprotiv baš mi je drago što si se tako odjenula.-

-I što sad? Želiš me jebati?- Pitala me te istog trenutka rukom, preko hlača, uhvatila za kurac koji se već opasno dizao.



Bio sam napaljen, zbunjen i nisam imao snage bilo što reći. Mama je čučnula rukama se držeći za moje noge. Raskopčala mi je šlic i gurnula ruku u gaće. Izvukla je moj sad već nabrekli kurac i počela ga drkati. Opet je jezikom oblizala usne te idućeg trenutka moj kurac strpala u svoja usta. Uvlačila ga je pa ispuštala, lizala glavić kurca pa se glavom nagnula u stranu kako bi vrhom jezika prešla preko mojih jaja... Svako malo podigla bi pogled prema gore nastojeći vidjeti moju rekaciju. Bio sam miran i skroz joj se prepustio. A onda me rukama uhvatila za rub majice i podigla se na noge... Opet sam je pridržao kako ne bi pala. Usnama je prelazila preko mojih i tiho govorila kako se želi pojebati.

-Mislave, nemaš pojma koliko dugo nisam osjetila kurac u sebi. Oprosti mi ali želim da me pojebeš... Pojebi me molim te!- Zavapila je a mene nije trebalo posebno nagovarati. Čvrsto me zagrlila u gurnula mi jezik u usta.


Nakon minute ili dvije odvojila je usne od mojih, rukama zadigla šos iznad bokova... Okrenula mi se leđima pa se sagnula i gornjim dijelom tijela ušla je u auto oslonivši se na laktove. Noge i razgolićeno dupe ostalo joj je vani... Malo je razmaknula noge otvarajući mi put do svoje vlažne pičke. Prstima jedne ruke trljao sam joj pičku dok sam drugom lagano drkao svog macana. Mama je poput prave napaljene kuje sve glasnije dahtala... Držeći kurac rukom glavićem sam prelazio preko njene pičke... Prstima sam joj lagano razmaknuo usmine, namjestio kurac i zabio se u nju. Mama je glasno jauknula i na trenutak se umirila. Zabijao sam se u nju a ona je lagano počela vrtjeti guzom... Osjetio sam mali milijun razigranih leptirića u trbuhu... Nagnuo sam se naprijed, uhvatio mamu za sise i tog trenutka moj kurac zabijen duboko u nju kao da je eksplodirao. Pičku sam joj više nego obilno punio spermom... Oboje smo doslovce urlikali od užitka koji nas je prožimao.



Naslonio sam glavu na mamina leđa držeći kurac i dalje u njoj. Osjetio sam kako splašnjava i tek sam se malo podignuo a sad već mlohavi kurac ispao je iz njene vlažne pičke. Mama se lagano uspravila. Okrenula se i sjela na sjedalo auta. Rukama je s lica micala pramenove kose. Obišao sam auto i sjeo pored nje. Zagrlio sam je i poljubio. Naslonila je glavu na moje rame. Oboje smo šutjeli. Tako zagrljeni oboje smo zaspali.



Probudio sam se u trenutku kada se počelo razdanjivati. Vidio sam mamu kako nekom krpom briše ostake ljeplive tekućine koja joj se iz pičke iscijedila po sjedalu auta. Iako je shvatila da sam budan nije pogledala u mom smjeru. Dozvao sam je ali umjesto odgovora izvukla se iz auta i stala naslonivši se rukama na krov. Izašao sam napolje. Mama je bila s druge strane i glava joj je bila spuštena. Opet sam joj s eobratio a ona je dlanovima ruku prekrila lice.

-Mislave... Sramim se... Kako sam se mogla tako napiti?! Užas!-



Prišao sam joj i odmaknuo ruke s lica. Ona me i dalje nije željela pogledati već je glavu okretala lijevo-desno držeći je pognutom. Stavio sam joj prst ispod brade i podignuo je ali ona je zatvorila oči. Trgnula se kada sam je poljubio u usta. Napokon me pogledala...

-Mislave! To nismo smjeli napraviti. Da li ti shvaćaš što smo učinili?-

Umjesto odgovora opet sam je poljubio a ona se dlanovima oduprla o moja prsa rekavši kako moramo krenuti.



Vozio sam autom ispred nje sve do kuće. Parkirala je u dvorištu pa izašla i brzim korakom bez pozdrava odjurila u kuću. Valjda je tek sada kada je malo odspavala i otrijeznila se postala svjesna načina na koji se odjenula. Narednih dana nije mi se željela javiti na mobitel. Nije bilo druge nego otići do nje. Tempirao sam vrijeme kada oca nije bilo. Mama mi je otvorila vrata i istog trenutka lice joj je oblilo rumenilo. Još joj je bilo neugodno i još ju je prožimao stid. U čitavom njenom držanju bila je prisutna silna nelagoda koje se nije mogla osloboditi. Pitala me jesam li gladan.

Objasnio sam joj kako nisam i kako sam joj došao reći da sam se odlučio vratiti kući. Tek tada me pogledala ravno u oči... Netremice je gledala u mene zbunjena izraza lica. Ustao sam, zagrlio je i poljubio. Na trenutak je pružila otpor, potom se ukočila a onda ipak djelomično odgovorila na moj poljubac.


-Mislave, ja mislim kako bi bilo najbolje...-

Nisam joj dopustio da završi jer sam joj ugurao jezik u usta.

-Mama, želim te jebati! I to sad, odmah.-

Uzeo sam je za ruku i doslovce vukao za sobom u spavaću sobu. Opirala se i nešto govorila ali ja je uopće nisam slušao. Bacio sam je na krevet i počeo se svlačiti. U trenu sam bio gol s kurcem spremnim na akciju.


Legao sam na mamu ljubeći je po licu i vratu. Ona je rogoborila, nastojala me odgurnuti govoreći kako to nema smisla i kako sam lud. No otpor je polako ali sigurno popuštao. Popeo sam se i sjeo doslovce na njene sise. Glava joj je bila na jastuku... Rukama se opirala o moj goli trbuh... Ruke sam joj stavio iznad glave i stisnuo ih svojim rukama. Malo sam podigao dupe i vrhom kurca dotaknuo joj usne... zatvorenih očiju i stisnutih usana micala je glavom lijevo-desno. Kada je zaustila da nešto kaže gurnuo sam joj kurac u usta. Gibao sam se naprijed-nazad jebući je u usta. Mumljala je nešto nerzagovjetno jer u ustima joj se nalazio moj kurac... Napokon ga je poslušno obujmila usnama i dopustila mi da nastavim s jebanjem u usta... Zabacila je glavu. Hvatajući zrak tek kada sam počeo špricati spermu. Jezikom je izbacivala ono sperme što joj je bilo u ustima dok su ostali mlazovi zalijevali njeno lice.



Oba očna kapka bili su joj slijepljeni spermom. Pustio sam njene ruke i dohvatio rub plahte te joj obrisao lice i oči. Treptala je očima zamolivši me da je pustim. Sišao sam s nje... Otišla je u kupaonicu i umila se. Nakon dvadesetak minuta stala je na vratima sobe. Preodjenula se, očešljala i našminkala. Gledala me s ozbiljnim izrazom na licu:

-Pa sad kada si me silovao jer, ovo što si mi učinio je upravo to, silovanje, očekujem od tebe da odeš po svoje stvari i još večeras se vratiš kući. A ja idem kupiti nešto od namirnica kako bi nam spremila večeru. Dakle, ustani, istuširaj se i idi po stvari.-


Izraz lica joj se ni za trenutak nije promijenio. Zatvorila je vrata sobe i otišla. Zbunjeno sam ležao još dsetak minuta prije nego sam se istuširao i krenuo po svoje stvari u stan. Vratio sam se na večeru. Od te večeri mama je u pravom smislu te riječi postala moja podatna kuja. Ocu uopće nije bilo drago zbog mog povratka kući. Naravno, razlog mog povratka nije znao. No od tog dana više u kuću ne dovodi svoju ljubavnicu. Sad većinu vremena provodi s njom, i valjda kod nje, što mami i meni u potpunosti odgovara.



Mamu prašim gotovo svakodnevno pa čak i onda kada je tata kod kuće. Naravno, onda spavam u svojoj sobi jer ne želim ništa risskirati ali to nas ne priječi da odemo autom u parkić kod Plavog Trnaca. Iako gotovo nakon svake jebačine osjeća neku vrstu krivnje i govori kako oboje nismo normalni ne posustajemo... Za sada.

-MISLAV-

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK) 

Nema komentara:

Objavi komentar