porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. velj 2018.

Kako mi je prijatelj pojebao mamu


To što se moj prijatelj Alan udvarao mojoj, još uvijek vrlo mladolikoj, mami  nije mi smetalo. Štoviše to me čak zabavljalo. U stvari usuđujem se reći da me to na neki način čak i uzbuđivalo. Već je prošlo punih jedanaest godina kako su se moji roditelji razveli i od tada mama je živjela sama. U stvari želim reći kako se nije udavala. Živio sam u kući s njom a moj prijatelj Alan bio nam je čest gost.

Nisam mogao ne primijetiti kako mama nije imuna na komplimente koje joj je dijelio Alan. No sve je to nalikovalo na nekakvo flertovanje koje nije davalo naznaka da bi se između mame i Alana nešto konkretno moglo dogoditi.

Nisam izdržao a da ne pitam Alana sviđa li mu se moja mama. Nasmijao se i očito da mu moje pitanje nije bilo baš ugodno no ipak je priznao kako mu se moja mama sviđa.
-A bi li je pojebao?- Posve otvoreno sam ga pitao na što je Alan pocrvenio u licu i zbunjeno me gledao.
-Daj molim te, ti si lud… Pa pričaš o svojoj mami i ne znam kako ti nije neugodno nešto takvo me pitati.- Odgovorio je Alan.

Dobro sam znao da bi… Pojebao bi je iako je izbjegao odgovoriti na moje pitanje.

I tko zna bi li i kada uopće bi da se nije dogodilo što se dogodilo. Bili smo na svadbi moga bratića Tome kojeg je dobro poznavao i Alan pa je i on bio pozvan na svadbu.

Mama je na svadbi bila dobro raspoložena i prilično se opustila. Nije sklona ispijanju alkohola osim u izuzetnim prilikama a spomenuta svadba bila je jedna od takvih prilika. I Alan je dosta toga popio, čak i previše i kako je vrijeme odmicalo sve se više družio, odnosno plesao, s mamom. Ja inače uopće ne konzumiram alkohol pa tako nisam ni na spomenutoj svadbi. Negdje oko pet sati ujutro odlučili smo krenuti kući.

Mama je pijano posrtala idući prema automobilu pa ju je Alan pridržavao iako je i sam bio prilično pijan. Otvorio je zadnja vrata auta i nekako uz moju pomoć smjestio mamu na zadnje sjedalo. Alan je imao namjeru zatvoriti vrata i sjesti naprijed pored mene ali mama ga je primila za ruku pozvavši ga da sjedne pored nje.

Naslonila je glavu na Alanovo rame i dremuckala. Pogledavao sam svako malo u retrovizor i primijetio kako joj Alan miriše kosu. U jednom trenutku prstima ju je pogladio po vratu na što mama uopće nije reagirala.

Došli smo do kuće i opet smo zajedničkim snagama izvukli pijanu mamu van iz automobila. Ušli smo u kuću i mama je odmah rekla kako se ide istuširati i preodjenuti. Alan i ja u kuhinji smo ispili po još jedno piće. On pivo a ja sok. Pitao me hoću li ga sada odvesti kući. Naime on je živio otprilike kilometar dalje od nas. Rekao sam mu kako nema razloga da sad ide kući jer može prespavati kod nas. Ujutro ćemo popiti kavu pa te onda odvezem, rekao sam mu. Slegnuo je ramenima i malo napućio usne. Dakle to je trebalo značiti da nema ništa protiv mog prijedloga.

Mama se pojavila u kuhinji. Bilo je očito da ju je tuširanje osvježilo. Na sebi je imala jednostavnu plavu haljinu ali bilo je očito da ispod nije imala grudnjak jer su joj se isticale nabrekle bradavice.

Alan ma koliko god pijan bio nije mogao ne primijetiti mamine bradavice jer netremice je gledao u njih. Onda se ustao od stola rekavši kako se i on mora istuširati. Oteturao je do kupaonice.

Mama je rekla kako bi nam sad prijala jedna kava i krenula je kuhati. Zgotovila je kavu i poslužila je na stol. Alana još nije bilo. Rekla je kako bi bilo dobro da odem do kupaonice i vidim kako je.
-Zašto ne odeš ti?- Pitao sam je a ona me zbunjeno pogledala.
-Paa… Mogu i ja, nije problem. Rekla je i krenula prema kupaonici. Oprezno sam krenuo za njom… Ušla je u kupaonicu ostavivši vrata otvorena. Alan je još bio pod tušem i ona ga je dozvala imenom. Kako nije odgovarao mama je prišla do tuš kabine i provirila unutra.

Od šuma vode nisam čuo što je rekla Alanu ali pružila je ruku i Alan je držeći njezinu ruku posve gol, kao od majke rođen, izašao iz tuš kabine. Njega za razliku od mame tuširanje baš i nije osvježilo jer čim je izašao napolje i uzeo ručnik kliznuo je uz tuš kabinu i sjeo na pod kupaonice.

Sjedio je glave nagnute  stranu zatvorenih očiju.
-Daj Alane… Ustani pa nećeš valjda sad tu zaspati.- Govorila mu je mama. Tek tada otvorio je oči i pogledao u mamu koja je čučala pored njega.

Uhvatio ju je rukama za lice i privukao k sebi. Strasno ju je poljubio u usta a mama se uopće nije opirala. Štoviše dok ju je još ljubio ona je rukom primila njegov kurac lagano mu ga krenula drkati. Napokon je odmaknula glavu od njegove… Rukama je popravila kosu i na moje iznenađenje sagnula se skroz do Alanova kurca stavivši ga u usta.

Gledao sam vlastitu mamu kako na podu kupaonice puši kurac mom prijatelju. Totalno se napalila jer u jednom trenutku se ustala, zadigla haljinu ispod koje nije nosila gaćice… Svoju pičku stavila je na usta pijanog Alana.

A onda kao da je postala svjesna situacije jer naglo se okrenula kao da ima namjeru izaći iz kupaonice no Alan ju je rukama uhvatio za bokove. Bila mu je okrenuta leđima a Alan joj je jezikom lizao guzu i pičku.

Mama je tako nagužena sve jače i glasnije stenjala. Sada se napokon ustao i Alan a mama se sagnula i opet strpala njegov nabrekli kurac u usta. Alan ju je primio za ramena i podigao… Okrenuo je leđima prema sebi i svoj nabrekli kurac zabio joj u pičku. Tek tada, barem tako mislim, postala je svjesna mene koji sam stajao na vratima kupaonice i sve snimao svojim mobitelom. Gledala je u mene i doslovno vrištala dok je Alan svojim kurcem prodirao u nju. Uz glasne uzdahe Alan je svršavao puneći maminu pičku svojom spermom.

Alan je izvukao svoj kurac iz mamine pičke i ona se uspravila. Noge su joj podrhtavale. Stavila je dlanove ruke na usta i gotovo zatvorenih očiju prošla je pored mene i otišla u svoju sobu.

Bio je to tek početak jednog novog druženja moje mame, Alana. Naravno ova priča ima i svoj nastavak ali o tome u idućoj priči.

-Renato-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar