porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

31. sij 2017.

Napaljene mame pretvorili smo u svoje podatne drolje (uvod i prvi dio)

-Uvodna priča-

Ušao sam u kuću napaljen i željan seksa. Iz kupaonice je dopirao šum vode i shvatio sam da se mama tušira. Svukao sam košulju i spustio je na pod pa glasno pokucao na vrata raskopčavajući hlače.

-Mama otvori!-

-Tuširam se, koji ti je vrag?- Glasno je odgovorila.

Još sam jače zalupao po vratima tražeći da odmah otvori.



-Pa ti nisi normalan. Hoćeš razbiti vrata?- Rekla je mama tek malo odškrinuvši vrata kupaonice.

Gurnuo sam vrata i ušao u kupaonicu. Mama je bila skroz gola i mokra što nije bilo čudno jer se upravo izvukla ispod tuša.

Privukao sam je k sebi i poljubio u usta.

Odlijepila se od mene na trenutak zamolivši me da je pustim kako bi završila s tuširanjem.



Nije dolazilo u obzir. Okrenuo sam je leđima prema sebi i gurnuo prema naprijed. Vidjevši da nema izbora mama se sagnula, naguzila i rukama se oslonila o rub kade. Brzinom munje svukao sam hlače i gaće... Namjestio sam kurac i zabio ga u maminu vlažnu i nasapunjanu pičku. Ispustila je dugačak i glasan uzdah...


Držao sam je za bokove i jebao poput zadnje kuje. Kurcem duboko zabijen u nju nagnuo sam se naprijed i čvrsto je zgrabio za sise... Sperma iz mog kurca šibala je puneći maminu utrobu. I tog trenutka hodnikom se prolomio glas moga tate:

-Darinkaaa!!!- Urlao je.



Izvukao sam kurac iz mame i ukočio se. Mama se okrenula prema meni i sklopljenih ruku prste je stavila na usta gledajući me uplašeno. Šapnuo sam joj na uho da odškrine vrata i kaže tati kako se tušira. Učinila je tako. Tata je došao iz radionice gdje je radio jer trebali su mu dokumenti i kreditna kartica a novčanik s dokumentima jučer je ostavio u jakni za koju sad nije znao gdje se nalazi. Mama je tu jaknu ubacila u korpu za prljavo rublje i sada je brzo kopala po korpi tražeći jaknu. Našla ju je pa izvadila novčanik i pružila ga kroz odškrinuta vrata.



Ja sam već navukao gaće i hlače i popeo se na rub kade spreman iskočiti kroz prozor ako se slučajno tata odluči ući u kupaonicu u sklopu koje se nalazio i wc. Na svu sreću žurilo mu se i nije ulazio. No primjetio je moju košulju na podu ispred kupaonice i pitao koga vraga moja košulja tu radi. Mama mu je odgovorila kako sam je skinuo jer je spremna za pranje a obzirom da se ona tuširala ostavio sam je ispred vrata kupaonice.



-Pa ne može robu ostavljati i bacati bilo gdje. Daj mu objasni to.- Rekao je mami pa potom izašao iz kuće.

-Uh! Bilo je to za dlaku pomislio sam u sebi.



A kako je sve počelo i što je ovoj gore epizodi prethodilo slijedi u nastavku priče.

-PRVI DIO (priča br.1)



Došao sam kući i popeo se na kat gdje se nalazi moja soba. Tog trenutka moja mama Darinka upravo je završavala s čišćenjem moje sobe. Prvo se iznenadila jer me nije očekivala a potom me malo kritizirala zbog nereda no na to sam već navikao pa nisam na njene kritike obraćao posebnu pozornost. Mama se još jednom osvrnula po sobi pa potom pogledala na zidni sat i rekla kako sad ide na kavu kod susjede Tene.



Ništa neobično jer gotovo svakodnevno, moja mama i susjedda Tena, družile su se uz kavu. Ipak ovaj puta nešto nije bilo uobičajno. Naime prije manje od desetak minuta vidio sam susjedu Tenu kako ulazi u frizerski salon. Ja sam nju zapazio ali ona mene nije. Sad, ako je Tena otišla na frizuru onda nikako nije mogla već biti kod kuće i čudilo me što mama to ne zna. Htio sam mami reći kako Tene zacijelo nema doma ali već se krenula spuštati stepenicama pa sam odustao.



Kuća susjede Tene nalazi se odmah do naše tako da sam s prozora svoje sobe mogao lijepo vidjeti mamu kako ulazi u dvorište. No gle vraga! Mama nije ušla u kuću već se brzim koracima zaputila prema garaži koja se nalazila sa stražnje strane kuće. Osvrnula se oko sebe pa ušla u garažu.

-Što će moja mama u susjedovoj garaži?- Pitao sam se. Osim toga bio sam siguran kako Tene, a ni njezinog muža, nema kod kuće. Nešto mi u svemu tome nije štimalo.



Ne budi lijen spustio sam se u dvorište pa se zaputio u susjedno dvorište. Došao sam do garaže i tiho se približio vratima. No ništa se nije moglo čuti. Potom sam došao s bočne strane garaže gdje se nalazi rešetkasti prozor. Oprezno sam se navirio... Ne, uistinu nisam mogao vjerovati da vidim ono što vidim. Moja mama je sjedila na starom kauču a Tenin sin Veljko stajao je ispred nje spuštenih hlača i gaća. Moja mama mu je drkala kurac. U jednom trenutku malo se odmaknula u stranu ne prestajući s drkanjem Veljkovog kurca. Sperma je špricala po naslonu kauča.



I dok je Veljko navlačio gaće i hlače mama je nekakvim ručnikom brisala tragove sperme s kauča. Potom je iznad umivaonika oprala ruke i zaputila se prema vratima. Sakrio sam se sa stražnje strane garaže čekajući da se ona udalji. Kada sam nakon nekoliko minuta začuo zvuk limenih vrata garaže znao sam da sad iz garaže izlazi Veljko. Otišao je prema kući i nije me zapazio.



Inače Veljko je tri godine mlađi od mene i tada je imao tek navršenih sedamnaest godina. Poznavali smo se dobro i relativno često družili na školskom igralištu gdje smo s ekipom iz kvarta igrali nogomet i košarku. Malo sam lunjao kvartom šokiran onim što sam vidio. Vratio sam se kući i odmah se zaputio u svoju sobu. Trebalo mi je dugo vremena da zaspim jer u mislima sam stalno vrtio sliku mame koja drka kurac tom balavcu. Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom i dalje misleći na mamu s Veljkovim kurcem u ruci. Morao sam izdrkati svoj nabrekli kurac.



Istuširao sam se i spustio u prizemlje. Bila je subota i sad su Veljkova mama i moja mama sjedile u kuhinji i ispijale jutarnju kavu. Kratko sam ih pozdravio pa izašao iz kuće. Zapalio sam cigaretu i razmišljao. Morao sam znati zašto i kako to da moja mama drka kurac našem mlađahnom susjedu.



Zaputio sam se do Veljkove kuće i pozvonio. Nitko nije otvarao a ni odgovarao pa sam primio za kvaku i shvatio da su vrata otključana. Još sam jednom pozvonio pa ušao u hodnik. Tog trenutka iz svoje sobe izašao je Veljko. Tek se probudio. U stvari probudila ga je zvonjava na vratima. Pospan i stisnutih vjeđa gledao je u mene. Ispričao mu se zbog toga što sam ga probudio. On je i dalje pospan odmahnuo rukom rekavši kako nema veze. Pozvao me da uđem u kuhinju i sjednem.



Sjeo je nasuprot mene i pitao:

-Otkud ti? Jesi me trebao nešto?-

-Jesam. Htio sam te pitati zašto ti moja mama drka kurac i koliko dugo to traje?- Rekao sam bez oklijevanja i bez ikakvog uvoda.

E tog trenutka skroz se razbudio. Izbuljenih očiju gledao je u mene i šutio. Tko zna što je mislio ali stekao sam dojam kako misli da ću ga verbalno napasti, ali ne samo verbalno već možda i fizčki. Vidio sam da je na najboljem putu da smisli neku glupavu priču pa sam mu odmah rekao kako znam za drkanje u garaži.



Uvjerivši se kako mi nije namjera napadati ga kiselo se nasmiješio. Ponudio sam ga cigaretom koju je uzeo i nakon što smo zapalili a zaključivši kako nema smisla lagati krenuo je s pričom. Ispričao mi je kako već izvjesno vrijeme moju mamu jebe Ogi. Ogi se inače zove Ognjen ali svi u kvartu zvali su ga skraćeno Ogi. Ogi je bio na glasu kao pravi mladi pastuh. Pričalo se kako Ogi ima veliki kurac i kako je pojebao barem pola djevojaka i žena u kvartu. Istina, on osobno time se nije hvalio ali svi smo znali da je to uglavnom istina. No ni na kraj pameti mi nije bilo to da Ogi jebe i moju mamu. Pitao sam Veljka odakle on to zna. Umjeto da mi odgovori pozvao me da pođem za njim.



Izašli smo iz kuće i zaputili se prema garaži. S bočne strane garaže nalaze se još jedna obična manja vrata. Svojevremeno je Veljkov tata, koji je po struci auto električar, proširio garažu i od nje napravio radionicu. Obzirom da je moj tata automehaničar zajednički su radili u tom prostoru. No Veljkov tata je stražnji dio garaže pregradio običnom šperpločom. I sad se u taj prostor ulazilo kroz ta bočna vrata. S unutarnje strane gdje je bila radionica taj zid od šperploče oblijepili su raznim posterima i slikama golih žena tako da se s te strane uopće nije moglo primjetiti kako je to tek običan tanki i improvizirani zid.



Trebalo je proći neko vrijeme pa da Veljko shvati kako se moja mama sataje s Ogijem u garaži njegova oca. Za to je znala i Veljkova mama koja se svojevremeno također jebala s Ogijem a Veljko je za to saznao prisluškujući razgovore naših mama prilikom ispijanja kave. Iako je isprva imao namjeru viriti kroz prozor kao što sam to učinio i ja odustao je od toga jer bilo je previše riskantno i znao je da bi ga mogli vidjeti. Stoga je došao na ideju da u spomenutom stražnjem prostoru u zidu od šperploče izbuši nekoliko rupa. Rupe su se zbog oblijepljenih i musavih slika i postera teško mogle uočiti. I eto tako je kroz te rupe Veljko virio i vidio što je vidio.



Jednom prilikom moja mama je kao fol otišla na kavu kod Tene. Međutim umjesto na kavu produžila je do garaže gdje ju je već čekao Ogi. Moj tata je tog dana bio kod kuće jer je dva dana ranije uganuo nogu. Veljko se uvukao u stražnji dio garaže i kroz rupice u zidu promatrao i osluškivao. Mama je objašnjavala Ogiju kako se ne može dugo zadržati jer joj je muž kod kuće a osim toga ima i menstruaciju. No Ogi je bio previše napaljen da bi je tek tako pustio na miru. Tako je mama mada u žurbi ipak Ogiju izdrkala kurac.



Veljko je bio napaljen i narednih dana intezivno je drkao na moju mamu a onda ju je jednostavno odlučio ucijeniti. Jednog dana osmjelio se u tolikoj mjeri da je došao u našu kuću znajući kako tata radi a ni mene nije bilo. Mama se iznenadila što ga vidi i odmah mu rekla kako mene nema kod kuće na što joj je on odgovorio kako i nije došao zbog mene.

-A što si onda trebao?- Naivno ga je pitala mama.

-Želio bi da ga i meni ponekad izdrkate kao prije nekoliko dana Ogiju.- Rekao je a mama je ostala zbunjena, bez riječi i šokirana.



Kad se malo pribrala naredila mu je da odmah izađe iz kuće. Nije mu padalo na pamet. Umjesto da ode rekao joj je kako će meni i mom tati spričati za njezine satanke s Ogijem. A osim toga ako se za to pročuje u susjedstvu može si misliti kakav je pakao čeka. Mama je shvatila da ju je taj balavac stavio pred zid. Nije imala izbora nego pristati uz uvjet da joj čvrsto obeća kako nikome ništa neće pričati a ona se obavezala kako ni njegovoj mami ništa neće spominjati. Od tog dana barem jednom tjedno mama je pohodila susjednu garažu i drkala kurac napaljenom Veljku.



Rekao sam kako je ta garaža nekada bila radionica u kojoj su zajednički radili moj i Veljkov tata. Ispred garaže Veljkov tata je napravio nadstrešnicu ispod koje se također moglo raditi ali obzirom da je garaža sad bila radionica on je i svoj auto parkirao ispod te nadstrešnice. Kada je u susjednoj ulici susjed Danko izgradio veliku radionicu s termolakirnicom ponudio je mom i Veljkovom tati da zajednički pokrenu posao. Od tada je Veljkova garaža bila prazna a u njoj je završio stari kauč, jedan rasklimani kuhinjski stol s dvije stolice i dva stara ormara. Naši očevi gotovo čitav dan provodili su radeći kod Danka, pa čak i subotama. I tako dok su oni rintali njihove ženice su se jebale s Ogijem.



Dogovorio sam se Veljkom da me obavijesti kada se mama bude satajala s Ogijem. Želio sam i osobno svjedočiti tome kako se mama jebe i nabija rogove tati. Idućeg petka kasno poslijepodne Veljko me nazvao na mobitel. Rekao mi je neka požurim jer Ogi je već došao u garažu. Obzirom da su se naše kuće s dvorištem protezale između dvije ulice u dvorišta se moglo ući i sa stražnje strane. Taj stražnji ulaz koristio je i Ogi strogo pazeći da ga netko ne primjeti. Mama se tog trenutka nalazila kod Veljkove mame stoga nisam želio riskirati pa nisam ušao na dvorišna vrata već sam preskočio ogradu.



U prostoru iza šperploče već me čekao Veljko. Čim sam ušao stavio je prst na usta dajući mi time znak da budem tiho jer sama šperploča bila je slab zvučni izolator. Već nakon nekoliko minuta poslije mene u garažu je ušla moja mama. Za to vrijeme Ogi je već razvukao kauč. Vidjevši kako Ogi rastura mamu shvatio sam da je njoj takva žestoka jebačina bila itekako potrebna. Naime moj otac je s posla dolazio umoran i ponekad bi se bacio na mamu. Pojebao bi je onako labavo i bez žara... više da zadovolji samog sebe nego nju. Tako je mama pričala Teni koja je imala slična iskustva sa svojim mužem a taj razgovor između njih dvije načuo je mali pokvareni gad Veljko.



Ogi je uistinu bio potentan i izdržljiv jebač. Jebao je mamu u svim mogućim pozama. Prašio ju je žestoko pazeći da ne svrši prije vremena. Izvlačio bi kurac iz njene vlažne pičke pa joj ga gurao u usta. Mama je glasno jecala, stenjala a na momente i glasno jaukala jer Ogijev moćni kurac doslovno ju je razarao. I na kraju je izvukao kurac iz pičke pa joj ga ugurao u usta da bi koji trenutak kasnije svršio. Mama ga nije prestajala dudlati a sperma joj se iz usta cijedila po golim sisama. Na kraju je spužvom iznad umivaonika oprala sise pa potom i pičku. Obrisala se ručnikom pa se odjenula i napustila garažu.



Slutio nisam da bi se ja mogao napaliti u tolikoj mjeri gledajući vlastitu mamu kako se jebe. Kada sam Veljka pitao zašto se zadovoljava samo time da mu moja mama drka kurac i zašto od nje ne traži i da mu ga popuši, u čudu me gledao nekoliko trenutaka. Zacijelo nije očekivao da će to čuti od mene a onda se valjda zapitao kako mu to već ranije nije palo na pamet.

-Kada ti ga popuši onda znaš da ćeš je ubrzo i pojebati.- Rekao sam mu.

Upravo to se i dogodilo.



Sada sam redovito kroz rupice na šperploči gledao kako se mama jebe s Ogijem ali i to kako je jebe taj bezobrazno drski klinac Veljko koji se uvelike trudio oponašati Ogija. Trajalo je gotovo tri mjeseca a onda je Ogi u lokalnom kafiću organizirao momačko veče. Naime, odlučio se oženiti i to je učinio. Nakon ženidbe odselio se iz našeg kvarta.



Što je bilo dalje slijedi u nastvaku, odnosno u drugom dijelu priče.



-Željko-

Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  





1 komentar:

  1. Zanimljive i uzbudljive priče mlade i napaljene droljice čitajte na: www.lizalica-mala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši