porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. velj 2016.

Susjed mi je pojebao ženu i mamu (drugi i treći dio)

-(priča je uz suglasnost i odobrenje autora prenijeta s bloga "rogonja-zg.blogspot.com)-
_______________________________________________________________


-U prvom dijelu priče "Susjed mi je pojebao ženu i mamu" kratko sam opisao svoj boravak u bolnici te spoznaju o tome kako mi susjed, stari jarac Siniša, jebe ženu. Već ranije, prije dosta godina, pojebao je i moju mamu ali tek poslije doznao sam kako i dalje s njom održava seksualnu vezu. Dakle, sada je uz moju mamu jebao i moju ženu. No, ukoliko niste pročitali prvi dio, tj. priču br. 1 kliknite ovdje na naslov i pročitajte je radi boljeg razumijevanja nastvaka koji ovdje slijede. "Susjed mi je pojebao ženu i mamu" (prvi dio-priča br.1)

-DRUGI DIO- priča br.2

Dakle, kako sam to u prvom dijelu, tj. u prvoj priči, napisao, sa Sinišom sam razvio određen i vrlo specifičan vid prijateljstva ma koliko god to bizarno izgledalo. Taj stari jarac Sinša, jebao je moju ženu ali i mamu. Zahvaljujući njemu doznao sam i shvatio kakva je u stvari drolja moja atraktivna žena Sanja. Siniša je sadistički uživao u tome što ja znam kako mi on svojim moćnim kurcem razvaljuje ženu ali i mamu, a s druge strane ja sam na neki mazohistički način uživao u spoznaji da me on ponižava i čini rogonjom. Nakon što mi je "velikodušno" omogućio da gledam kako mi jebe ženu često sam dolazio kod njega. Ispijali bi pivo a on bi mi s užitkom prepričavao sočne detalje vezane za jebanje moje žene. O tome kako i u kojoj pozi ju je prašio, kako joj ga je zabio u dupe a ona je vrištala, kako bi iskolačila oči dok bi joj ga gurao duboko u usta... Ponekad sam imao osjećaj da ga to pričanje o jebanju moje žene uzbuđuje jednako kao i stavrno jebanje.

Moji roditelji i moj mali sin Nikola još su uvijek bili na moru. Tog popodneva pozvonio sam na Sinišina vrata. Uveo me u svoj stan i tamo sam zatekao mlađeg muškarca s kojim me Siniša upoznao i predstavio ga kao svog nećaka Sebastiana. Sebastian se nakon rukovanja sa mnom ispričao rekavši kako mora krenuti. Siniša ga je ispratio i vratio se u sobu.

-Nisam ti to prije želio reći ali sad mogu. Naime Sebastian jest moj nećak a i on je kao i ja član nudističkog kluba.-
Nisam ga shvaćao i nije mi bilo jasno što je u stvari time Siniša želio reći. On se zagonetno i samodopadno smješkao. Otpio je malo piva pa se nagnuo prema meni:
-Ti si bio u bolnici i vjerojatno tome nisi pridavao značaj. A radi se o tome kako je tvoja Sanja otišla na trodnevni sindikalni izlet u Rovinj. Sjećaš li se toga?- Pitao me.
Klimnuo sam glavom još uvijek ne shvačajući poantu te njegove priče.




-E pa točno je to da je Sanja bila u Rovinju ali nije bila istina kako je tamo na sindikalnom izletu. Bila je tamo u društvu Sebastiana i mene a s njom je bila i njena prijateljica Franka. Franku poznaješ, zar ne?-
Da, poznavao sam Franku. Bila je dugogodišnja i najbolja prijateljica moje žene, barem je tako moja žena govorila.

-Dakle njih dvije smo ja i Sebastian gotovo tri dana razvaljivali. Uglavnom smo se kupali i sunčali goli a najviše vremena provodili smo uživajući u seksu, vinu i dobroj hrani.- Pričao je Siniša sa zluradim osmijehom na licu koji mi je jasno davao do znanja koliko uživa u ovoj situaciji.


Ustao je iz fotelje i s vrha ormara dohvatio laptop. Stavio ga je na stol i upalio. Dok je čekao da se program instalira još nešto mi je rekao.
-A znaš kada sam do kraja "slomio" tvoju Sanju?-
Šutio sam a on nije ni čekao moj odgovor već je nastavio:
-Bilo je to onda kada sam je treći ili četvrti put odveo kod svojih nudista. Priredili smo jedan mali parti i tvoja Sanja je malo više popila. Tada je pala redaljka. Nekoliko mojih prijatelja, mogu reći mojih vršnjaka, pošteno ju je izjebalo. Do neba su mi bili zahvalni što sam im omogućio da jebu jednu takvu mladu i rasnu ženu kakva je tvoja Sanja. Bila je to prava "kolektivna raspaljotka".-
Rekavši to glasno se nasmijao.




Mahnuo mi je rukom da priđem. Malo je zakrenuo laptop kako bi ja mogao bolje vidjeti. Zaredale su fotografije moje Sanje snimljene na moru. Bila je posve gola kao i Franka ali i Siniša, njegov nećak. Gledao sam kako Sebastian jebe Sanju, kako mu puši kurac... Također sam mogao vidjeti fotke gdje Siniša guzi Franku. Uslijedilo je nekoliko vrućih fotografija s one "kolektivne raspaljotke" kako ju je nazvao Siniša. Nekoliko muškaraca starije dobi seksualno se iživljavalo na mojoj ženi. Zatvorio je laptop a na usnama mu je titrao trijumfalni smiješak. Vratio sam se u fotelju nasuprot njega ne znajući što uopće reći. Umjesto mene progovorio je on:


-Dakle, gledao si kako ti jebem ženu. Zanima me želiš li još uvijek gledati kako ti jebem mamu?-
Ispio sam pivo do kraja i ustao se:
-Da želim. Želim to vidjeti.-
Siniša je ustao raširviši ruke uz kratku opasku kako nema problema. Ispratio me iz stana.

Moja žena dočekla me u doma dobro raspoložena. Čak me zagrlila i poljubila. Pojma nije imala da sam, i kakve sam, fotografije kod Siniše maloprije gledao.


-Uzela sam nekoliko slobodnih dana i namjeravam otići na more do tvojih roditelja. Što kažeš? Ako ti možeš dobiti koji slobodan dan pođi sa mnom.- Rekla je.
Vjerujem da je jako dobro znala kako nema nikakve šanse da ja, samo tako, zatražim i dobijem slobodne dane. Nisam se protivio njenoj odluci a znao sam da to ionako ne bi imalo smisla. Još isti dan spakirala je stvari a navečer me počastila i seksom. Ujutro sam ja otišao na posao a ona put mora. Već popodne nazvala me iz jedne slastičarnice u kojoj je bila s našim sinom.


 Dan poslije s mora se vratila moja mama. Nazvala me i obavijestila kako se vratila jer je morala. Naime morala se pojaviti na poslu. Za razliku od mog oca koji je već bio u invalidskoj i prijevremenoj mirovini mama je još uvijek radila. Kazala je kako se vidjela sa Sanjom i kako joj je žao što i ja nisam mogao doći i odmoriti se par dana. Brinula se za moje zdravlje tvrdeći da se još nisam posve oporavio nakon povratka iz bolnice. Nadalje, dodala je kako će već sutradan doći do mene. Namjeravala je i ostati tih nekoliko dana dok se Sanja ne vrati jer netko mi mora nešto spraviti za jelo i oprati rublje. Bez obzira što sam ja rekao kako se znam brinuti za sebe ona je ustrajala na svom dolasku a ionako sam jako dobro znao da nisam ja glavni razlog njenog dolaska već je to bio Siniša.

Uistinu, Siniša me sutradan nazvao rekavši kako se čuo s mojom mamom i kako će danas doći do njega.
-Ako želiš dođi do mene ali obavezno prije 15 sati.-
I došao sam. Situacija je bila gotovo identična onoj kada sam gledao kako mi jebe ženu. Rolete su bile spuštene a masivna zavjesa u prolazu između sobe i kuhinje navučena.
-Kada čuješ zvono zauzmi mjesto iza zavjese i budi miran i tih.-
Gotovo puni sat nakon mog dolaska začulo se zvono na vratima. Siniša je ustao pokazujući mi prstom prema zavjesi. Zauzeo sam svoje mjesto i primirio se.



Jasno sam čuo mamino cerekanje koje je dopiralo iz hodnika. Zagrljeni su ušli u sobu a mama je odmah slobodnom rukom uhvatila, preko hlača, Sinišu za kurac.
-Zaželjela si se dobrog kurca, droljo stara.- Govorio je Siniša stiskajući je rukom za dupe. Mama se nasmijala pa jezikom liznula gornju usnu.
Siniša je glasno primjetio ono što sam i ja uočio. Bilo je evidentno kako je mama malo pripita. Na Sinišin upit gdje je i što pila odgovorila je kako je jednoj kolegici na poslu bio rođendan pa su se malo opustile i počastile.

Svo vrijeme dok su pričali nisu se prestajali uzajamno hvatati. Mama je bila vidno napaljena i željna kurca a tu njenu napaljenost dodatno je pojačao ispijeni alkohol. Stiskala je rukom Sinšin kurac dok joj je on rukama gnječio sise ljubeći je po vratu, licu i u usta. Zavukao joj je ruku ispod suknje pa u gaćice na što je mama glasno uzdahnula. Gledajući mamu ovakvu narajcanu i željnu kurca osjetio sam kako sam se i ja uzbudio. Siniša joj je otkopčao suknju pustivši je da padne na pod. Raskopčao joj je i svukao košulju bacivši je na fotelju. Mama je sama svukla gaćice i ostala u nekom roza seksi kombineu.



Siniša ju je, ni malo nježno, rukama uhvatio za nadlaktice ruku i okrenuo je prema kauču. Ugrizao ju je za vrat pa rekao kako mu je nedostajala i kako gori od želje da je pojebe u usta. Mama je zabacila glavu unazad i nasmijala se. Siniša se malo odmaknuo od nje i dlanom ruke snažno je, preko kombinea, raspalio po guzici. Ona je jauknula stavivši ruku iza leđa na dupe. Potom ju je grubo gurnuo prema naprijed, odnosno prema kauču. Posrnula je i da se kauč nije nalazio toliko blizu pala bi na pod a ovako se rukama oslonila na kauč. Bila je nagužena i Siniša je to iskoristio kako bi je još jednom raspalio po guzici. Raskopčao je hlače i spustio ih, zajedno s gaćama, do gležnjeva nogu. Zadigao joj je kombine iznad bokova i svojim velikim kurcem brutalno prodro u nju. Mama je nokte zarinula u naslon kauča i glasno vrisnula. Širom otvorenih ustiju čvrsto je stiskala naslon kauča a tijelo joj se treslo pod naletima Sinišinog kurca koji je prodirao duboko u njenu pičku.


Prestao je s jebanjem izvukavši kurac iz njene pičke... Do kraja je svukao hlače i gaće odgurnuvši ih nogom u stranu. Okrenuo je mamu prema sebi i poljubio je u usta a odmah potom posjeo ju je na kauč. Potom se i on popeo na kauč opkoračivši mamu koja je sjedila. Nagnuo se naprijed stavivši ruke iza mamine glave i oslonio se o naslon kauča. Mama je zabacila glavu unazad a Siniša je svojim kurcem prodro duboko u njena usta. Rukama opirala o njegov trbuh želeći mu valjda tako ograničiti prodiranje kurca. No Sinšu to nije previše brinulo niti ga sprječavalo da svojom batinom ulazi duboku u mamino grlo.

Širom rastvorenih usta i iskolačenih očiju ispuštala čudne zvukove. S vremena na vrijeme Siniša bi izvukao kurac dajući mami koju sekundu predaha kako bi udahnula zraka. U jednom trenutku izmiješali su se Sinišini glasni uzdasi i mamino glasno mumljanje. Trzala je glavom lijevo-desno nastojeći ga odgurnuti od sebe. Siniša je svršavao... Bilo je očito kako joj je prvi mlaz sperme sasuo u grlo. Izvukao je kurac iz maminih ustiju i zalio je ostatkom sperme po licu.



Napokon se odmaknuo od nje i sišao s kauča. Mama je sjedila zabačene glave i prstima je brisala spermu sa svojih usana. Nagnula se malo naprijed pa prstima obrisala suze koje joj je na oči natjerao Sinišin veliki kurac.
-Baš si đubre pokvareno... Umalo da me nisi ugušio.- Govorila je mama a Siniša se zadovoljno smješkao. Sa stola je dohvatio običnu kuhinjsku krpu i dodao je mami kako bi do kraja obrisala lice. Mama je rekla kako je žedna i Siniša je krenuo u kuhinju. Prošao je pored mene gotovo me i ne pogledavši. Iz hladnjaka je izvadio bocu vina i tek na povratku u sobu pogledao me podignuvši obrve u zrak. Natočio je vino u čaše i sjeo pored mame. Ona je u međuvremenu svukla svoj roza kombine koji je također bio poprskan spermom.



Ispijali su vino, mazili se i ljubakali. Mama mu je pričala kako joj je nedostajao i kako je jedva dočekala da se vrati i vidi ga. Rukom je mazila njegov kurac koji se uskoro opet počeo dizati. Otpila je još malo vina, odložila čašu pa spustila glavu u Sinišino krilo uzimajući njegov kurac u usta. Nije joj smetalo to što je njegov kurac još uvijek bio sluzav od sperme i sokova njene pičke. Siniša je zatvorenih očiju ispuštao uzdahe zadovoljstva. Kada mu je kurac opet bio spreman za akciju polegao je mamu na leđa, raširio joj noge, smjestio se između njih i rukom namjestio kurac... Glasni uzdah maminog zadovoljstva ispunio je sobu. Jebao ju je sporim pa sve bržim ritmom. Mama je isprekidano dahtala prstom si trljajući vrh klitorisa. Dahtanje je prerasalo u stenjanje čiji intezitet se pojačavao. Dugački i glasni uzdah jasno je dao na znanje kako mama svršava... Siniša je još više ubrzao ritam da bi koju sekundu kasnije doslovce zaridao istresajući spermu u maminoj pički.

Ja sam skriven iza masivne zavjese žudio za tim da izdrkam svoj kurac no to ovdje i u ovim okolnostima nije dolazilo u obzir. Mama je ustala i pogledala na zidni sat konstatirajući kako nije znala da je već toliko sati. Onom istom krpom od malo prije obrisala je pičku i krenula se odijevati. Siniša ju je pitao želi li se istuširati no odbila je rekavši kako će se istuširati kod mene. Dodala je kako sam se ja već zasigurno vratio s posla. Odjenula se, poljubila Sinišu te oprezno izašla iz njegova stana.




Siniša se vratio u sobu a ja sam izašao iza zavjese. Gol kao od majke rođen Siniša je bez imalo stida stajao nasred sobe i točio si vino u čašu. Pitao me želim li malo vina uzevši maminu čašu. Dodao je kako mi može donjeti čistu čašu ako želim no zatresao sam glavom dajući mu na znanje kako mi smeta. Zadržao sam se još petnaestak minuta dajući tako vremena mami da se sredi. Udobno zavaljen u fotelju Siniša je stavio ruke iza glave i rekao:
-I? Što kažeš prijatelju? Svidjelo ti se ili ne?-
Šutio sam trudeći se ne gledati u Sinišino zadovoljno lice i samodopadni smiješak koji mu nije silazio s usana. Ipak sam ga pogledao rekavši kratko kako mi se svidjelo.
-Nisam ni sumnjao.- Kazao je Siniša razvukavši usta u još širi osmijeh.

________________________________________________________________

-TREĆI DIO-priča br.3

Otključao sam vrata stana i ušao. Mama je bila u kuhinji i rasčešljava je kosu. Vidjevši me nasmiješila se, prišla mi i poljubila me. Na sebi je sad imala traperice, majicu i traper jaknu bez rukava. Ti odjevni predmeti pripadali su mojoj ženi stoga je mama odmah rekla kako se istuširala i kako svoju odjeću mora oprati a Sanja se zasigurno ne bi ljutila što je posudila odjeću od nje.

-Došla sam ravno s posla pa nisam bila kod kuće i nisam uzela ništa za preodjenuti se.- Rekla je mama. Odvratio sam joj  kako nema veze. Potom me zamolila da je poslije, nakon što spremi nešto za jelo, odvezem do njene kuće kako bi uzela potrebite stvari. Znači uistinu je naumila ostati ovdje tih nekoliko dana, mislio sam. Ispričao sam se rekavši kako se moram istuširati. U stvari jedva sam čekao da legnem u kadu i izdrkam nabrekli kurac.

Nakon opuštanja u toploj vodi i drkanja osjećao sam se bolje i opuštenije. Izašao sam iz kade i obrisao se ručnikom. Dignuo sam poklopac s korpe za prljavo rublje. Unutra je bila mamina odjeća ali mene je zanimao rozi kombine poprskan spermom. Uzeo sam ga u ruke i pomirisao. Osjetio sam kako mi se kurac opet počeo dizati. Nakon relativno rane večere odvezao sam mamu do kuće. Sačekao sam da uzme stvari pa smo na putu do kuće navratili u jedan mali lokal kako bi popili kavu. Tijekom ispijanja kave mama je započela pomalo čudan i zagonetan razgovor. Propitkivala me o Sanji, o našem životu, o tome slažemo li se i slično. Na moj upit zašto me to pita spustila je pogled napravila malu stanku pa napokon rekla:

-Nije moje da se miješam u vaš život ali moram ti nešto reći.-
-Pa reci.-
-Možda je bolje da ti to kažem kada se vratimo u stan.-



Vratili smo se i čekao sam da mama nastavi započeti razgovor no ona kao da je odustala. Gledala je što ima na televiziji i pitala me hoću li ostati kod kuće ili sam naumio kamo izaći. Objasnio sam joj kako nisam ništa planirao a onda je podsjetio na razgovor započet u kafiću. Sjela je nasuprot mene i kao da oklijeva šutjela je gledajući me.

-Reci mama u čemu je problem?- Potaknuo sam je.
-Već ranije htjela sam s tobom razgovarati ali nisam bila sigurna... Međutim sada gotovo da sam sigurna, u stvari sigurna sam.-
-U što to?- zanimalo me.
-Mislim da te Sanja vara.- napokon je izbacila iz sebe.
Sačuvao sam mirnoću pitavši je kako je došla do te spoznaje.
-Mi žene imamo taj instinkt i možemo prepoznati to kada žena ima ljubavnika. Vi muškarci to teže uočavate.- rekla je.
-Mislim da griješiš mama.- Rekao sam a ona je odmah reagirala:
-A ne, ne... Vjeruj mi.- rekla je pa mi onda ispričala kako se potrudila i saznala kako nikakvog sindikalnog izleta u Sanjinom poduzeću nije bilo u vrijeme mog boravka u bolnici.


Reagirao sam na način da sam joj rekao kako nije u redu da istražuje i špijunira moju ženu. Već me opasno ljutila jer i ona sama je tolike godine varala tatu i nabijala mu rogove a sad je našla meni dijeliti lekcije.
-I znači ti si uvjerena da Sanja ima ljubavnika i da me vara?- Pitao sam.
-Jesam. Sigurna sam.- Odgovorila je.
-Nemoj mi samo reći kako znaš i s kim me vara?-
-Ne, to ne znam ali....-
Ustao sam od stola i pogledao je s visoka. Bio sam dovoljno ljut da joj odbrusim:
-Znači misliš da me Sanja vara... Isto kao što i ti varaš tatu?!-




Prostrijelila me pogledom a iznenađenje i nevjerica očitavali su joj se na licu. Rukom sam se oslonio o plohu stola i unio joj se u lice:
-Znam, jako dobro znam, kako već dugi niz godina varaš tatu, i to sa Sinišom, a zasigurno on nije jedini s kojim si ga prevarila.-
Blijeda lica i šutke slušala je kako joj pričam o tome kako sam je vidio naguženu preko stola dok ju je Siniša obrađivao svojim velikim kurcem. Dodao sam kako znam da to nije bilo prvi a ni posljednji put i kako već godinama dolazi kod njega u stan dok smo mi na poslu. Izbacio sam to iz sebe, okrenuo se, izašao u hodnik, odjenuo jaknu pa zalupivši vratima izašao iz stana.




Besciljno sam lutao gradskim ulicama razmišljajući o svemu. Na neki način laknulo mi je što sam sve to izbacio iz sebe a opet s druge strane osjećao sam grižnju savjesti jer nisam se mogao oteti dojmu da sam povrijedio mamu. Možda bi bilo bolje da sam šutio, mislio sam u sebi vozeći se prema stanu. Nadao sam se kako je mama otišla na spavanje ili se možda pokupila i otišla k svojoj kući. Nije mi se dalo suočiti se, nakon svega, s njom. No svjetlo u stanu je gorjelo i duboko sam uzdahnuo uputivši se teškim koracima do stana. U kuhinji na stolu nalazila se gotovo prazna boca vina i do pola napunjena čaša. Mame nije bilo a nije je bilo ni u jednoj od soba.

Prišao sam vratima kupaonice i pokucao dozvavši je:
-Mama! Mama jesi li dobro?-
Tijelom su mi prelazili trnci. Uplašio sam se kako se napila i možda počinila kakvu glupost. Sada sam još više žalio zbog danas izrečenog. No nakon kraće stanke začuo sam mamin glas:
-Dobro sam... Uđi, otključano je.-


Oklijevajući pritisnuo sam kvaku i ušao. Mama je gola ležala u kadi punoj vode. Djelovala je tužno ali opušteno. Očni kapci bili su joj spušteni. Napokon je otvorila oči i pogledala me. Kiselo se nasmiješila:
-Što je? Nije ti valjda neugodno? Pa već si me ionako vidio...-
Nije dovršila rečenicu već je opet sklopila oči a onda me pitala:
-Imaš li još vina?-
-Imam... U smoćnici.- Odgovorih.
-Pa donesi.- Rekla je ustajući iz vode.-Samo mi prije toga dodaj ručnik, molim te.-
Posve gola i mokra tijela stajala je u kadi samo koji metar udaljena od mene. O da, uistinu je još uvijek imala lijepo tijelo. Pomislih u sebi. Dodao sam joj ručnik pa izašao.




Dočekao sam je za stolom uz novo otvorenu bocu vina već natočenog u čaše. Donji dio tijela ogrnula je ručnikom dok je gore imala onu istu traper jaknu bez rukava samo što sad ispod jakne nije imala ništa pa su joj svako malo bradavice na sisama izvirivale napolje ali to nju uopće nije smetalo niti je brinulo.
Šutke smo otpili malo vina pa sam ja, kako bi prekinuo neugodnu šutnju, napokon rekao kako mi je žao... Podigla je ruku dajući mi na znanje kako nema potrebe bilo što govoriti. Zapalila je cigaretu i na licu joj se pojavio pijani smiješak.
-Nema ti zbog čega biti žao. Prije ili kasnije ovo se moralo dogoditi.- Rekla je pa nastavila pričati o tome kako ona s mojim ocem već dulje vrijeme gotovo da i ne održava seksualne odnose. Priznala je kako mu ni prije nije bila baš vjerna a sada misli kako on zna da ona ima ljubavnika ali šutke prelazi preko toga. Njemu očito ne smeta a ona nema potrebe o tome s njim pričati.

Sada je na meni bio red da nešto kažem. Iskreno sam priznao kako sam najprije sumnjao u to da Sanja ima ljubavnika a sada sam siguran i znam da ga ima. Nisam mami rekao tko je to jer ona to očito nije znala i tko zna kako bi reagirala kada bi doznala. Dodao sam kako Sanji nemam što zamjeriti jer ja i nisam baš neki ljubavnik. Osim što nisam nešto posebno obdaren nisam ni nešto posebno izdržljiv a ni potentan. Dakle loš sam ljubavnik u svakom pogledu.

-Nisi nešto posebno obdaren???- Pitala je mama ponovivši dio onoga što sam joj rekao.
-Da, upravo takao.- Potvrdio sam uz vidljivo prisutnu nelagodu.
Mama je ugasila ostatak cigarete u pepeljari, pogledala me i iznenadila onim što je rekla:
-Daj da vidim.-
-Molim?!-
-Daj da vidim koliko si obdaren. Tko to može bolje ocijeniti nego jedna žena, a ja sam žena, zar ne?. To je vjerojatno tvoje subjektivno mišljenje.-
Zacrvenio sam se u licu poput nekakvog balvaca rekavši kako to ne dolazi u obzir i kako bi bilo najbolje da završimo ovaj razgovor. No mama je bila uporna i inzistirala je da joj pokažem svoj kurac. 



Kurac mi se ionako već napola dignuo zbog pogleda na njene bradavice koje su svako malo izvirivale iz raskopčane jakne. Mama je ustala i primila me za ruke. Podigla me sa stolca govoreći kako nemam razloga stidjeti se jer i ja sam nju vidio golu. Natjerala me da ustanem i prije nego sam bilo što stigao reći ona je čučnula i krenula mi raskopčavati hlače. Jedva sam uspio izustiti:
-Mama, molim te...-



Ona je već držala rubove mojih hlača i gaća vukući ih prema dolje. Stajao sam iznad mame crven u licu, spuštenih gaća i polu dignutog kurca koji se valjda zbog prisutne nelagode odmah počeo spuštati. Zažmirio sam dignuvši glavu prema plafonu... Dupetom sam naglo trznuo unazad kada sam osjetio maminu ruku na svojoj kiti. Pogledao sam prema dolje i pogled mi se prikovao uz njene nabrekle bradavice. Rukom mi je natezala kurac, podigla glavu rekavši kako nemam razloga za brigu jer kurac mi nije tako mali da bi se zbog toga trebao stidjeti. Nije ga ispuštala i sad je nelagoda polako uzmicala pred uzbuđenjem koje me počelo prožimati.


Ustala je ne prestajući drkati moj kurac. Ručnik koji je imala oko struka kliznuo je na pod. Za trenutak je pustila moj kurac i zabacila ruke unazad nastojeći se otresti jakne. Jakna je također pala na pod a mama je nastavila tamo gdje je stala. Drkala je moj kurac govoreći kako žene vole vidjeti veliki kurac ali to ne znači kako je i vlasnik takvog kurca dobar ljubavnik. Dobro je da bude ali to nije pravilo. Osim toga, pričala je dalje, i mi muškarci volimo vidjeti velike sise i to nas uzbuđuje što ne znači da je žena s velikim grudima dobra u krevetu.
-Pa evo i ja nemam velike sise i nisam iskompleksirana zbog toga.-
Da, uistinu mama nije imala velike sise ali njene male sise bile su uistinu lijepe, seksi i jebozovne. Nekako sam promucao gutajući knedle:


-Mama, sorry ali ti uistinu imaš lijepe sise.-
-Zezaš me?-
Zaklimao sam glavom lijevo-desno a idućeg trenutka mamine usne spojile su se s mojima. Tog trenutka, a osjetivši njezin jezik u svojim ustima, krv mi je prokolala organizmom od pete do glave, adrenalin skočio i uzbuđenje poraslo u tolikoj mjeri da sam imao osjećaj kako ću eksplodirati.




Raskopčala mi je košulju i sad su mi njene čvrste bradavice dodirivale prsa što me još više napalilo. Sagnuo sam glavu i ljubeći je po vratu spustio se do bradavica. Sisao sam njene smeđe i čvrste bradavice s toliko strasti kako već dugo ni svojoj ženi nisam. Mama se spustila na koljena i znao sam što namjerava ali koliko god mi dio ono još malo zdrave svijesti govorio kako ovo što činimo nije u redu nije mi padalo na pamet protiviti se. Moj kurac našao se u njenim ustima i krajnjim naporom suzdržavao sam se kako ne bi počeo vrištati osječajući vrh njenog jezika kojim mi je prelazila preko glavića kurca. Pušila mi ga je na momente ga čitavog trpajući u svoja pohotna usta dok mi je rukom čvrsto ali oprezno stiskala jaja. Arlauknuo sam poput ranjene zvijeri osječajući valove sperme koja je nezadrživo jurnula kurcem prema vrhu. Žmirio sam i glasno stenjao dok je moj kurac rigao mlazove guste sperme. Mama mi je brzim ritmom drkala kurac i dalje me držeći za jaja koja su se praznila.

Napokon sam se ispraznio i pogledao prema dolje. Mamino lice, sise, ali gotovo i čitav gornji dio tijela, bili su zaliveni mojom spermom. Gledala je u mene i smiješila se. Ustala je istovremeno podižući ručnik s poda. Ručnikom je obrisala lice, sise i ostatak golog tijela. Noge su mi drhtale i jedva sam se sagnuo kako bi podigao hlače koje su pale do gležnjeva. Raskopčanih hlača sjeo sam i drhtavom rukom uzeo bocu s vinom. Natočio sam mami i sebi. Sjela je nasuprot mene i zapalila cigaretu. Pružila je ruku preko stola i položila je na moju.
-Da li ti se svidjelo?- Pitala me.
-Naravno da mi se svidjelo... Ali mama jesi li ti svjesna što smo upravo učinili?- Izustio sam tihim glasom.
-Nije ti valjda žao?- Pitala je umjesto odgovora.
Ne nije i bilo žao i rekao sam joj to. Ispio sam vino iz čaše rekavši kako moram pod tuš.



Ustao sam i krenuo prema kupaonici kada mi je mama dobacila:
-Imaš li što protiv da te dočekam u tvojoj spavaćoj sobi?-
Zastao sam i nakon dvije-tri sekunde se okrenuo prema njoj rekavši kako naravno nemam ništa protiv.
-Onda požuri.- Rekla je uz široki osmijeh na licu.
Te noći jebali smo se doslovce do iznemoglosti. Lizao sam joj pičku dugo i doveo je do vrhunca. Zabijao sam kurac u nju u najrazličitijim pozama. Valjda nije bilo poze koju nismo isprobali. Iscrpljena zaspala je prije mene. Prije nego sam i ja zaspao razmišljao sam o mogućim posljedicama ovoga što smo učinili. Bojao sam se kako će nakon što se naspava i otrijezni od ispijenog vina mama osjećati grižnju savjesti, stid i nelagodu. S tim mislima sam i zaspao.

Probudilo me nježno maženje po prsima. Otvorio sam oči i ugledao mamino nasmiješeno lice. Vrhovima prstiju prelazila je preko mojih prsiju i trbuha.
-I onda? Još uvijek misliš da si slabo obdaren i da si loš ljubavnik?- Pitala me.
Prije nego sam bilo što rekao poljubila me u usta a ruka joj se spustila na moj kurac. Odmorenom i naspavanom nije mi trebalo dugo pa da mi kurac opet bude spreman. Opkoračila me i nataknula se na moju dignutu kitu. Prstima sam joj trljao nabrekle bradavice dok je ona vrtjela guzom nabijena na moj kurac. Još jednom svršio sam u njoj uz glasno stenjanje.
-Ja sad odoh na tuširanje a ti ćeš poslije mene. Za to vrijeme ti pristavi kavu. Može?- rekla je i ustala se s mog kurca po kojem se iz njene pičke iscijedila gusta, ljepljiva tekućina.

Na ručak smo otišli u jedan seoski restoran daleko izvan grada. Nismo željeli biti viđeni ili slučajno sresti nekog poznatog. Nakon ručka mama mi je rekla:
-Evo sad si i ti prevario Sanju. Jel ti žao zbog toga?-
-Nije. Uopće mi nije žao.- 
-I što ćemo sada? Mislim što dalje?- Pitala je mama.
-Ne znam. U stvari znam što ja želim, ali ti odluči i reci.- Odgovorio sam.




U potpunosti sam prihvatio sve ono što je ona predložila. Predložila je da se ona i ja povremeno viđamo. Ovisno o prilikama i mogućnostima. Rekla je kako je mogu posjećivati vikendima. Subotom ili nedjeljom jer tih dana tata je obično negdje u ribolovu a ni Sanji neće biti čudno ni sumnjivo što posjećujem roditelje. No možemo se viđati i drugim danima, ako želim, jer imam auto pa možemo otići negdje u prirodu. Ona ništa neće govoriti Sanji o njenoj nevjeri, niti će joj dati do znanja kako zna da me vara jer, ukoliko meni to ne smeta ne smeta ni njoj. Nadalje, mene je zamolila da nikome, nikada i ništa ne govorim o njenoj vezi sa Sinišom. Ona se želi i dalje viđati s njim te se nada kako meni to neće smetati. Naravno, rekao sam joj kako nemam razloga protiviti se tomu. Suzdržao sam se reći joj kako me to čak dodatno pali. Reći ću joj ali nekom drugom prilikom, mislio sam.


Vratili smo se u stan. Opet sam bio napaljen i želio sam osjetiti mamine usne na svom kurcu. Želio sam da mi ga popuši jer ona to uistinu čini vrhunski. Žudio sam za time da svojim usnama obujmi moj kurac i nisam izdržao a da joj to ne kažem. Nasmijala se i pogledala zavodnički a istovremeno kurvinski. Svukla se a ja sam je zamolio da odjene onaj rozi kombine. Malo me čudno pogledala vjerojatno se pitavši odakle znam za njega. No prije nego je to stigla pitati rekao sam joj kako sam ga vidio u korpi s rubljem. Nije znala da me on podsjeća na jučerašnji dan kada ju je odjevenog u njega Siniša jebao u usta. Poslušala me. Shvatila je koliko me usrećuje njeno pušenje moga kurca i činila mi je to kad god sam poželio.


Ostala tri dana. Dočekivala bi me gola ili odjevena u samostojeće čarape i seksi rublje. Ponudila bi me ručkom ali to mi je bilo manje važno. Želio sam je jebati i opet jebati i želio sam se nauživati pušenja kurca. Bio sam u potpunosti svjestan ove bizarne situacije ali nisam uopće mario za to. Nisam se razveselio Sanjinom povratku koji je uslijedio. To je značilo da će mama otići. Te večeri mama je i otišla. Nekoliko dana nisam vidio Sanju i te noći bacio sam se na nju. 
Jebao sam je zamišljajući kako jebem mamu. Ujutro, dok je Sanja bila u kupaonici, ležao sam u krevetu analizirao sam samog sebe i sve protekle događaje. Umjesto Sanje ja sam zamišljao mamu i mislio kako sam skroz na skroz poludio. 

Iz misli me trgnuo Sanjin ulazak u sobu. Široko se smiješila... Nagnula se iznad mene i poljubila me. U čudu sam je gledao a ona je rekla:
-Već dugo nisi bio ovako vatren u krevetu. Znači li to da sam ti nedostajala-
Namignula mi je i ne sačekavši odgovor krenula se odijevati. Nasmijao sam se u sebi. U stvari ja mogu biti zadovoljan i sretan čovjek, mislio sam dalje. Imam na raspolaganju dvije pohotne i razvratne drolje. Mnogi bi zlatom platili da to imaju. Ustao sam iz kreveta i odjurio u kupaonicu vidjevši da bi mogao zakasniti na posao.


Vozio sam Sanju dio puta do njenog posla. Izašla je napolje iz auta, poljubila me i rekla:
-Zaboravila sam ti reći. Danas ću vjerojatno ostati malo dulje na poslu ali vidimo se navečer. Zalupila je vratima auta i mahnula mi uz smiješak na licu. I ja sam se nasmiješio znajući što to znači i zbog čega će morati dulje raditi. Danas će je Siniša opet nataknuti na svoju moćnu batinu. Nema veze. I ja ću se danas kasnije kasnije vratiti kući... Uzeo sam mobitel kako bi nazvao mamu. Pogledom sam pratio Sanju. Uistinu je bila lijepa i seksi žena. To mi je potvrdilo i nekoliko muškaraca koji su se okrenuli za njom. 
-Halo!-Čuo sam mamin glas.
-Halo mama... Reci hoćeš li danas poslije posla imati malo vremena za mene?-
Nasmijala se prije nego je rekla:
-Za tebe uvijek. Kada želiš da se nađemo?-  

-MIŠO- 
____________

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK) 

2 komentara: