porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. svi 2018.

Mama i strina pušile su mi kurac na lezbijskim orgijama


-Iako sam u naslovu napisao „Mama i strina pušile su mi kurac na lezbijskim orgijama“ moram biti precizniji pa reći kako to baš i nisu bile one orgije u pravom smislu te riječi. No svakako su bile blizu tome. Ali to prosudite sami kada pročitate priču

-Toliko raspojasanih, polupijanih, pijanih a nadasve napaljenih žena, od kojih je većina bila itekako u zrelim godinama, na jednom mjestu nikada do tada nisam vidio. A osim toga na početku svega niti slutio nisam u što će se sve to pretvoriti.

Žene, a među njima i moja mama, blesavo su se cerekale dok je moja raspojasana strina Jadranka pričala kako je, dok je pohađala fakultet, doživjela svoje prvo lezbijsko iskustvo. Dogodilo se to s cimericom Katjom.  Tada još mlade cure, su se napalile pa se počele malo maziti, ljubakati…

Vidjevši kako se ostale žene crvene i drže dlanove ruke na ustima te se hihoću ponukalo je strinu da što detaljnije počne opisivati ono što se između nje i njene cimerice događalo i kako su jedna drugu zadovoljile lizanjem vlažnih pičkica.

A kada je strina na kraju priče rekla kako će na proslavu njezina rođendana svaki čas stići i ta njena bivša cimerica Katja ostale žene su gotovo stale vriskati valjda od uzbuđenja što će je imati priliku upoznati.

-Nego žene… Čuvajte se jer Katja je bila i ostala lezbijka.- Rekla je strina izazvavši novu salvu cike i smijeha kod ostalih žena.

E sad da malo pojasnim neke stvari. Naime moja već spomenuta strina Jadranka odlučila je proslaviti rođendan ali isključivo u društvu žena što je značilo bez muškaraca. Muškarcima, tj. muževima žena koje su bile pozvane na rođendan, to uopće nije teško palo. Naime u susjednom mjestu, u vatrogasnom domu u sklopu kojeg se nalazila i gostionica održavao se turnir u kartanju, tj. u kartaškoj igri zvanoj Bela.

Kartanje je bio jedan od dobrih razloga što su se muškarci, pa i moj tata, zaputili u spomenuti vatrogasni dom. Drugi, a možda i važniji razlog, bila je mlada Ukrajinka Olga koja je tamo radila kao konobarica. Atraktivna, zgodna i u mini suknji ta mlada Ukrajinka mamila je uzdahe većine muškaraca.

Dakle kako rekoh strina je odlučila organizirati proslavu isključivo u društvu žena. Jedini muškarac na toj proslavi bio sam ja i to stoga što sam na to nagovorio strinu rekavši kako ću tamo biti u funkciji fotografa i snimatelja jer sam baš tih dana nabavio novi i skupi digitalni fotografski aparat. No glavni razlog je bila kćerka strinine sestre, mlada i jebozovna kurvica Jelena na koju sam se žestoko palio.

Spomenutu  priču o svojim lezbijskim izletima strina je započela nakon što su se prisutne žene već prilično opustile uz podosta ispijenog alkohola, tj. pića razne vrste a kojeg je bilo u izobilju.

Žene su se toliko zapalile za strininu priču da su je svako malo nutkale i nagovarale da im ispriča još detalja. Te žene, pa i moja mama, bile su žene koje su živjele u malom, provincijskom gradiću pa su uglavnom robovale konvencionalnim načelima i sad su se i više nego opustile i raspojasale. Shvaćao sam to ali ni u ludilu nisam očekivao, kao što sam već gore u uvodu napisao, da će se dogoditi ono što se potom dogodilo.

U jednom trenutku već pripita strina, a inače je voljela popiti koju čašicu više, stisnula je vjeđe pa pogledala u moju mamu. Prišla joj je s čašom u ruci a mama se stala vrpoljiti kao da je slutila što slijedi.

-A što se ti praviš nevina i stidljivo se cerekaš?- Obratila se strina mami. Mama je nervozno pogledavala oko sebe druge žene koje su znatiželjno iščekivale nastavak.

-Pa i ti si imala malo lezbijskog iskustva zar ne?- Rekla je strina. Mamino lice oblilo je rumenilo od stida koji ju je obuzeo  a glasni žamor i cerekanje ostalih žena postalo je glasnije. Mamino crvenilo u licu meni je kao i ostalima bio jasan znak kako strina govori istinu. Sad sam i ja postao i više nego znatiželjan.

Iako ju je mama pokušavala ušutkati strina se nije dala pokolebati. Pričala je o tome kako se njih dvije, strina i mama, jednom prilikom strasno ljubile, zavlačile ruke jedna drugoj u gaćice…

-Bile smo pijane!- Zavapila je mama.
-Pa jesmo ali to ti nije nikakvo opravdanje. Cuclala si moj jezik poput kurca a osim toga svojim jezikom si mi doslovce išamarala krajnike.- Rekla je strina i time još više pojačala nelagodu od moje mame.

-Pa pokažite nam kako je to izgledalo.- Rekla je jedna od prisutnih žena Nevenka, što su ostale žene istog trena stale odobravati podržavajući taj prijedlog.
Strina je uz cinički osmijeh na licu prišla ženi koja je tražila da im strina i mama pokažu kako je to izgledalo. Odložila je čašu s pićem na stol pa upitala Nevenku:-A što misliš da na tebi pokažem kako je to izgledalo?-

Zbunjena Nevenka nije se ni snašla a strina joj je dlanovima ruku pritisnula lice s jedne i druge strane i trenutak kasnije svoje usne priljubila uz Nevenkine. Nevenka se pokušala oduprijeti ali bilo je dovoljno da samo malo rastvori usne u želji da nešto kaže a strinin jezik već je bio u njenim ustima.

Pljeskanje, smijeh i vika prolomili su se velikim dnevnim boravkom strinine kuće. Da stvar bude bolja Nevenkinog otpora u potpunosti je nestalo. Počela je uzvraćati poljupce i sada su se njihovi jezici ispreplitali kao dvije podivljale zmije.

I nije na tome stalo. Strina Jadranka počela je skidati odjeću s Nevenke. Nevenka, već prilično pripita, uvijala je svoje tijelo u ritmu glazbe ne mareći za to što je već bila polugola.

Tu, meni skroz napaljujuću, seansu prekinuo je dolazak strinine bivše ljubavnice Katje. Kažem bivše mada nakon svega nisam baš siguran da se njih dvije i dalje povremeno ne viđaju.

Katja me se dojmila od prve. Bila je to zgodna plavokosa i mladolika žena. Vidjevši već polugolu Nevenku a i ostale pripite žene konstatirala je kako se jako dobro zabavljaju.

Katja se pozdravila i upoznala s prisutnim ženama i svaku ponaosob poljubila i to u usta. Posebno se pozabavila već dobrano narajcanom Nevenkom koju je rukama primila za sise da bi joj trenutak kasnije baš kao i strina gurnula jezik u usta.

Opet je nastalo sveopće oduševljenje ostalih žena a Katja nije gubila vrijeme. Dohvatila je prvu i njoj najbližu ženu pa i njoj ugurala jezik u usta. Potom je sjela u fotelju a strina joj je poslužila piće.

Otpila je malo pa potom rekla kako nema smisla da samo Nevenka bude skoro pa gola. Ustala je pa pojačala glazbu i krenula plesati hvatajući za ruke i druge žene u želji da joj se pridruže. Ne prestajući s plesom glasno, kako bi nadjačala glazbu, rekla je:
-Idemo žene, skidanje!-

Krenula je njišući bokovima od jedne do druge žene raskopčavajući im dugmad na košuljama, povlačeći prema gore ili prema dolje njihove haljine i šoseve. Ono malo otpora što su u početku žene pružale ubrzo je nestalo. U pomoć Katji priskočila je i strina koja se usput i sama svlačila.

Polugole žene doskora su se počele dodirivati pa i ljubakati između sebe. Moj kurac u gaćama je vrištao. Žene su se ljubile u usta, skidale jedna drugu, hvatale jedna drugu za sise a nabrekle bradavice trpale u usta. Na kraju je u stvari još jedino Katja bila odjevena.

Dopuštala je drugim ženama da je pipaju i zadižu joj haljinu, zavlače ruke između nogu... Ono što me je posebno napalilo bili su halteri koji su pridržavali Katjine čarape. No i još neke od žena na sebi su imale samostojeće čarape a to je ono na što sam do bola slab.

Samostojeće čarape na sebi je imala i mlada Jelena koja se sve vrijeme držala po strani i uglavnom bi punila čaše ili posluživala piće. No u jednom trenutku i ona se dobrim dijelom razgolitila i opustila. Čak se pomalo uključila u igru dozvoljavajući drugim ženama da je maze po guzi i sisama.

No na moju žalost Jelena je privukla i Katjinu pozornost. Poput lavice Katja se bacila na obradu Jelene a ova se Katjinim nasrtajima uopće nije odupirala. U jednom trenutku Katja je uzela Jelenu pod ruku te uz širok osmijeh na licu rekla:
-Ma jebeš vas stare babe. Ova mala je ono što meni sada treba.- Pljusnuvši dlanom ruke Jelenu po guzi obratila se strini Jadranki zamolivši je da im ustupi neku od soba. Strina ih je odvela u jednu od soba i ubrzo se vratila.

Bio sam pomalo razočaran jer nadao sam se kako bi ja mogao biti taj koji će pojebati Jelenu a sada mi ju je preotela lezba Katja.

Ma koliko god žene bile pijane ipak su shvatile da je sve ovo otišlo malo predaleko. Jedna po jedna odijevale su se, koliko toliko popravljale frizure i šminku te polako stale napuštati strininu kuću. U kući smo ostali strina, moja mama i ja ne računajući Katju i Jelenu koje su se razvaljivale u sobi.

Strina i mama još su bile polugole. Mama je bila uistinu dobrano pripita. I ona je konstatirala, petljajući jezikom, kako bi sad bilo najbolje da pođemo kući. No strina ju je nagovorila na još jedno piće. I meni se išlo kući ali iz razloga da što prije izdrkam svoj dignuti kurac koji se nikako nije spuštao.

Mama je odložila čašu i rekla kako mora do toaleta. Oteturala je u hodnik i za trenutak sam se pobojao kako bi mogla pasti ali ipak nije.

Dok je mama bila na wc-u strina mi je prišla pitajući me kako mi se svidjela zabava. Tek što sam kratko izustio da je bilo super strina me rukom uhvatila za kurac. Učinila je to nimalo nježno. Čak me i zaboljelo. Rukom je stiskala moj kurac a jezikom oblizivala usne.

Svukla mi je košulju a potom čučnula pa mi raskopčala remen i šlic na hlačama. Naglim pokretom ruku do gležnjeva mojih nogu spustila mi je hlače i gaće. Moj nabrekli kurac doslovno ju je udario u nos a već u sljedećem trenutku moj kurac bio je u njenim ustima.

Strina mi je pušila kurac a ja nisam imao ni snage ali ni želje da se tome oduprem. Bio sam kao u transu i posve zaboravio na mamu koja se pojavila u sobi.
-Pa vi niste normalni! Što to radite, zar ste poludjeli!- Graknula je.
-Pušim kurac tvome sinu i ne vidim u čemu je problem.- Odgovorila je strina i nastavila s pušenjem moga kurca.

Mama je čučnula pored nas dvoje ali pod utjecajem ispijenog alkohola prevagnulo ju je unazad pa je sjela na pod ili bolje rečeno skoro se izvalila na leđa. Potom se oduprla rukama, malo podigla pa je sad kleknula jer je tako bila stabilnija. Jednom rukom odgurivala je mene a drugom strinu govoreći nam da odmah prestanemo.

-Pametnije bi ti bilo da umjesto što izvodiš drame da nam se pridružiš- Rekla je strina mami.
-Ti nisi normalna.- Na strininu opasku uzvratila je mama. No tog trenutka strina je rukom obuhvatila maminu glavu i gurnula joj jezik u usta. Jednom rukom strina je držala moj kurac, drugom mamu za glavu a jezikom ulazila duboko u mamina usta. Kada je napokon izvukla jezik iz maminih usta mama se jednom rukom oslonila o pod, drugu stavila na razgolićena prsa, sagnula je glavu i progutala slinu. Stekao sam dojam kako će se ispovraćati. No ona je samo morala uzeti malo zraka.

Kada je podigla glavu strina je moj kurac okrenula prema mami. Mamina glava bila je udaljena od mog kurca možda petnaestak centimetara. A onda je za mene uslijedio totalni šok i nevjerica. Mama je pogledala strinu pa moj kurac, nagnula se naprijed i strpala ga u svoja usta.

-To stara moja, to!- Zadovoljno je zborila strina. Gledao sam vlastitu mamu kako mi puši kurac i moram priznati da je to radila uistinu jako dobro. Naizmjence su mi obje pušile karu ali pojma nemam koliko je to potrajalo jer u trenutku kada mi je strina gurnula prst u šupak mlazovi sperme šiknuli su iz kurca. Obje sam ih i više nego obilno zalio spermom koja je liptala iz rupice na glaviću.

Strina i ja pomogli smo mami da ustane pa je posjeli u fotelju. Mama je bila u takvom stanju da definitivno nije bilo nikakve šanse da kući, koja se ne nalazi daleko, dođe pješice.

Još u šoku otišao sam kući po auto. Dok sam se vratio strina je sa sebe i mame obrisala spermu i pomogla joj da se odjene. Uhvatili smo mamu ispod ruku i posjeli je u auto. Odvezao sam je do kuće i parkirao što bliže ulaznim vratima. Odvukao sam je do spavaće sobe i polegao na krevet. Svukao sam s nje odjeću te je samo u gaćicama i grudnjaku pokrio plahtom. Uskoro je zaspala snom pravednice.

E sad, što je bilo dalje o tome možda u nekoj od idućih priča. Naime, iako sam mislio kako se mama uopće neće sjećati da mi pušila kurac prevario sam se. Ali kako rekoh o tome slijedi nastavak, vjerujem ubrzo.

-Ernest-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar