porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

12. stu 2016.

Dlakava pička moje ujne koja se voli jebati u guzicu

Znam da veliki broj muškaraca voli fino izbrijane i glatke pičke ali ja sam jedan od onih koji se pale na dlakave i čupave pičke. A baš takva je moja ujna Hanka. Rasna i čvrsta Bosanka na koju sam izdrkao kurac mali milijun puta. Zgodna crnka koju je oženio brat moje mame, ujak Tomo, pa mi je sukladno tome Hanka postala ujna. Ujak Tomo ženio se dva puta. S prvom ženom nije imao djece i rastali su se jer moj ujak je prilično problematična osoba. Onda je upoznao Hanku. Hanka je u obližnjem selu radila kao konobarica i još uvijek radi taj posao. Kako se baš namjerila na mog ujaka ne znam ali razlog tome je vjerojatno bio taj što je ujak Tomo imao puno para.


S Hankom je ujak dobio i njezinu kćer iz prvog braka Jasminu. Mala Jasmina je po naravi slična svojoj mami Hanki, ukratko i jednostavno rečeno, kurvica. Jasmina je imala tek 15 godina, a bila je već fino izgrađena i razvijena, kada mi je prvi put popušila kurac. To pušenje mog kurca postala je redovita pojava a nešto manje od godinu dana kasnije i pojebao sam je. No ja sam se uvijek palio na starije žene i one malo čupavije i dlakavije a baš takva je bila Jasminina mama a moja ujna Hanka.

Da pojasnim neke stvari... Moja mama se odrekla svojeg dijela imovine u korist spomenutog ujaka, a svog brata, Tome. Moj tata je uspješan obrtnik i uistinu radi po 16 sati na dan. Mama radi kao spremačica u jednoj firmi u Zagrebu i nema veliku plaću ali to i nije bitno jer mama i ja na račun tate živimo prilično dobro. No mama se jako naljutila na svog brata jer je većinu imovine rasprodao. Dakle nisu baš bili u dobrim odnosima.
 

No ono što je bilo zanimjivo jest činjenica da se moja mama jako zbližila s ujakovom drugom ženom, Hankom. Trebalo mi je nešto vremena pa da shvatim kako razlog tom prijateljstvu leži u činjenici da je Hanka kurveština koja ujaku nabija rogove a moja mama je uz nju također došla u priliku da upozna neke muškarce koji su je, vrlo vjerojatno, jebali a da o tome moj tata pojma nije imao. Rekoh da tata radi od jutra do sutra, kako bi se to reklo. Stalno je umoran i logično je da mama nije bila zadovoljna njihovim seksualnim životom. Ništa nisam zamjerao mami i tati naravno ništa nisam govorio. Radim kao trgovac, jer tu školu sam završio, u maloj trgovini nadomak našeg sela. Plaća nije velika ali povremeno pomažem tati i stricu pa relativno dobro živim od svojih prihoda. U trgovini radim honorarno na ugovor pa kada je opseg posla manji onda ne radim već sam doma i pomažem ocu i stricu.

Sjekira mi je pala u med onog trenutka kada je moj ujak Tomo shvatio kako ga ujna Hanka vara, nabija mu rogove i jebe se s drugim muškarcima. Došlo je do rusvaja, pale su teške riječi i ujna Hanka odlučila je napustiti ujaka Tomu. Hanka je zamolila moju mamu da nju i kćerku Jasminu primi privremeno na stan u našu kuću. Mama nije imala ništa protiv a mom tati je bilo svejedno. Kako živimo u velikoj kući na dva kata i uređenim potkrovljem mjesta je bilo na pretek. Tako su se ujna Hanka i kćerka Jasmina smjestile na katu.
Sad sam napokon bio u prilici redovito jebati mladu Jasminu. Subotom, ako Hanka ne bi radila, s mamom bi odlazila u Zagreb. Tati to nije smetalo a meni je dobro došlo jer sam te noći provodio u krevetu s Jasminom. Ujna Hanka ima položen vozački ispit za razliku od mame a tata im je velikodušno prepuštao svog Pasata da s njim odlaze na piće i kavu u obližnji Zagreb, kako su njih dvije govorile. Tata se uglavnom služio kombijem pa mu je Pasat ionako bio malo korišten.
 

Kako je vrijeme odmicalo shvatio sam da mi se ujna Hanka nabacuje. Prvi i ozbiljniji puta to je bilo kada sam se iz potkrovlja, gdje sam imao svoju sobu, spuštao stepenicama i prošao pored otvorenih vrata sobe koju je koristila ujna Hanka. Bila mi je okrenuta leđima. Na sebi je imala crveni kućni ogrtač i bila je polusagnuta. Zastao sam na trenutak a ona je okrenula glavu prema meni.
-Zlatko! Pa to si ti.- Rekla praveći se da je iznenađena mojom pojavom.
-Tvoja mama i ja idemo malo van... idemo negdje na kavu, pa se odijevam.- Rekla je ujna.

-Dobro.- promucao sam u namjeri da produžim dalje. No, ujna se nasmiješila i rekla da stanem malo.
-Daj dođi malo poslije i reci mi sviđa li ti se kako sam se odjenula.- Rekla je a ja sam bio skroz zbunjen. Još više me zbunila jer se tog trenutka okrenula prema meni rukama pridržavajući kućni ogrtač rastvoren.
-Što si zinuo? Kupila sam nove gaćice. Sviđaju li ti se?- Pitala je a ja sam ostao bez daha. Na sebi je imala nekakve minijaturne crne gaćice s bijelim točkama. Crne dlake njezine pičke izvirivale su na sve strane. Kurac u gaćama mi se počeo propinjati a ja sam čuo samog sebe kako mucam da su gaćice super.
 
-Daj dođi za nekih pola sata dok se sredim.- Rekla je a ja sam bez riječi krenuo dolje želeći što prije izdrkati svog kuronju. Otišao sam u wc izdrkao kurac i onda se nakon nekih petnaest minuta popeo na kat. Pronašao sam ujnu u kupaonici. Bilo je proljeće ali još je bilo dosta hladno. Šminkala se ispred ogledala. Na sebi je imala čizme malo iznad koljena, crne čarape s crtom otraga i crnu minicu. Izgledala je jebozovno do bola. Baš je ostavljala dojam napaljene kurve željne kurca. Prava drolja, pomislio sam.
 
-Kako ti se sviđam?- Pitala je prekinuvši me u mislima.
A što sam mogao reći nego da izgleda fantastično. Završivši sa šminkanjem prišla mi je i lagano me poljubila u lice pitajući me jesam li vidio mamu i da li se ona spremila.
-O, ujno moja... Kak bih te jebao!- Ne, nisam to glasno izgovorio već sam tako mislio spuštajući se stepenicama u prizemlje. I dok mi je u mislima još uvijek bila slika naprilitane, seksi odjevene i jebozovne ujne uslijedio je novi šok.


Sišao sam u prizemlje i stao na vratima kuhinje. Prizor koji sam ugledao ostavio me doslovce bez daha. Moja mama i Hankina kćerkica Jasmina stajale su jedna nasuprot druge... Nešto su pričale i glasno se nasmijale, ali... One su doslovno bile priljubljene jedna uz drugu a mamine ruke nalazile su se na guzi mlađahne Jasmine što baš i nije bilo normalno i logično. A onda su postale svjesne mog prisustva i obje su se okrenule prema meni. Još su se glasnije nasmijale a Jasmina se uopće nije dala zbuniti. Štoviše rukama je odostraga obgrlila moju mamu. Mama me pitala jesam li vidio Hanku.
-Da, da...Evo završava sa sređivanjem se i uskoro će sići dolje.- Jedva sam nekako promucao još uvijek zbunjen onim što sam vidio.

-Okej, odoh se i ja spremiti.- Rekla je mama i izvukavši se iz Jasmininog zagrljaja otišla je u svoju sobu. Ja sam se zaputio do lokalnog kafića totalno zbunjen viđenim. Hitno mi je trebalo piće. Prisan odnos Hankine kćeri i moje mame totalno me izbezumio. Zar je moguće da moja mama održava lezbijsku vezu s Ljiljanom? Pa nije valjda! Uh, koliko me to napalilo. Ako održava s njom takav odnos vrlo vjerojatno istu takvu vezu održava i ujnom Hankom, razmišljao sam dalje i još više rasplamsao vlastitu maštu. Zato i jesu tako prisne. Koliko sam sad materijala za drkanje imao možete si samo zamisliti.
 
Sad sam proklinjao samog sebe jer za tri dana trebao sam otputovati u Njemačku kod drugog strica. Pronašao mi je posao pranja suđa u jednom restoranu. Prihvatio sam taj posao uz nadu i želju da u Njemačkoj pronađem stalni posao ali sada mi se uopće nije odlazilo. No što je tu je. Dan poslije pojebao sam Jasminu i bio je to naš oproštajni seks. Dok se odijevala smogao sam hrabrosti pitati je što ona ima s mojom mamom. Iskrivila je usnice, nasmijala se i podigla obrve.
 
-A što bi ja imala s tvojom mamom? Kakve ti gluposti padaju na pamet?- Rekla je ali široki osmijeh i pogled koji mi je uputila jasno su mi govorili da mala kurvica laže. No nisam inzistirao da njenoj iskrenosti i ništa više nisam propitkivao. Tako sam se zaputio put Njemačke gdje sam ostao naredna tri mjeseca drkajući na sve ono što sam u mislima ponio iz rodne kuće. Svakave perverzne misli prolazile su mi kroz glavu. Zamišljao sam mamu i ujnu kako se ližu, pa mamu i Ljiljanu, pa sve njih tri zajedno u krevetu... Posao, koji sam radio, uopće mi se nije sviđao a tim više jer sam svaki dan radio po dvanaest sati s tek jednim slobodnim danom u tjednu.


Vratio sam se kući u mjesecu kolovozu. Ljeto je prašilo punom snagom i bilo je uistinu vruće. Jasmina je već bila u Zagrebu gdje se preselila zbog upisa na fakultet. Indikativno je bilo to što joj je stan u Zagrebu pronašla moja mama. Naime, Jasmina se uselila kod mamine prijateljice koja je bila rastavljena a u stanu je već živjela jedna studentica. Poznavao sam tu maminu prijateljicu Gordanu jer je povremeno dolazila k nama u kuću. Ne znam zašto ali već tada sam o njoj razmišljao kao staroj lezbijki. Što je moja mama, pitao sam se. Ima li ona lezbijskih sklonosti ili je biseksualka? Sad sam postao svjestan toga da ja vlastitu mamu uopće ne poznajem.

No ujna Hanka je i dalje bila tu u našoj kući. Nedaleko od našeg sela nalazi se potok koji jednim dijelom prolazi kroz selo. Kako je potok u kišnim vremenima znao poplaviti selo mještani su nekada davno samodoprinosom dali izgraditi branu. Nekada, dok voda nije bila u tolikoj mjeri zagađena, tu na toj brani su se i kupali. Danas kupanja više nema ali i dalje pojedini mještani dolaze tu kako bi se osvježili hodajući po plićaku i kako bi se sunčali u ljetnim mjesecima. Ujna je imala slobodan dan i pitala me bi li s njom otišao do brane. Željela se malo osunčati prije odlaska na more. Naravno da sam odmah pristao.


Kada se svukla opet me ostavila bez daha. Na sebi je imala minijaturni kupaći kostim ljubičaste boje. Gaćice su joj jedva prekrivale dlakavu pičku. Crne dlake koje su izvirivale ispod gaćica dovodile su me do ludila. Svo vrijeme morao sam ležati potrbuške jer kurac mi se propinjao kao lud. Ujna je legla na deku nasuprot mene i sad mi je njezina dlakava pička, pokrivena s to malo tkanine, bila ispred očiju što me još više rajcalo. U jednom trenutku glasno je rekla:
-Moram prije odlaska na more izdepilirati bikini zonu, jelda?-
-Paaa...ja ne znam... Što se mene tiče ne bi trebala.- Nekako sam uspio izgovoriti.
Nasmijala se glasno prije nego je rekla:
-Znači i ti si kao tvoj ujak Tomo. I njega privlače čupave. Jednom sam se obrijala i poludio je.- Zbunila me ujna dodatno ovim razgovorom.

Vratili smo se doma a meni je kurac u gaćama i dalje divljao. Ujna je svukla laganu ljetnu haljinu koju je imala na sebi. Odbacila ju je na kauč te je opet ostala u onom kupaćem kostimu iz kojeg su joj izvirivale crne dlake njene pičke. Dok je prilazila k stolu promatrao sam dlake koje su izvirivale. Jest da je imala malo sala na trbuhu i da su joj se, valjda kao posljedica od poroda, vidjele strije ali to mi uopće nije smetalo. Sjela je za stol nasuprot meni i zapalila cigaretu. Šutjeli smo jer ujna Hanka bila je zabavljena popravljanjem naramenica svog gornjeg dijela kupaćeg kostima. Blejao sam kao tele u njene sise a onda sam se trgnuo jer ujna mi se obratila:
-Znači i ti voliš čupave, ha?- Nije čekala da odgovorim već je nastavila:
-Rekla sam ti da i tvoj ujak Tomo to voli ali znaš što ne voli i na što nikako nije htio pristati, čak je rekao da mu se to gadi?-


Slegnuo sam ramenima jer definitivno nisam očekivao ovakvu vrstu razgovora koji je bio svojevrstan nastavk razgovora započet još gore na brani. Ujna je otpuhnula dim cigarete, nasmiješila se pa rekla:
-Tomo nikako nije htio pristati na analni seks.-
Totalno me zbunila i gledao sam u nju valjda ne trepčući očima. Vidjevši moju zbunjenost ujna Hanka se opet široko osmjehnula pa nastavila:
-Što me tako gledaš? Da, Tomo me nije želio jebati u guzu. Jel ti sad jasno što pričam?-
-O jebem ti blesavog Tomu!- Pomislio sam jer ostao sam bez riječi.

-A ti?- Pitala je Hanka.
-Što ja?!- Zbunjeno sam pitao.
-Pa što ti misliš o analnom seksu? Jesi li ga ikada prakticirao. Sa ženskom osobom, da me ne bi krivo shvatio?- Rekla je ujna a ja sam osjetio kako mi se lice zarumenjelo prije nego sam iskreno priznao kako nisam.
-A bi li volio probati i tu vrstu seksa?- Pitala je ujna.
-Pa da...Ja mislim... U stvari ne da mislim nego znam da bi. Volio bi.- Jedva sam nekako izgovorio.


Ujna me gledala ispod oka i smješkala se. Očito ju je zabavljala moja zbunjenost. U pepeljari je ugasila ostatak cigarete pa se ustala od stola i pružila mi ruku. Ja sam i dalje sjedio za stolom kao tele ne znajući što sada.
-Hajde dođi. Idemo gore u sobu. Nema nikoga doma pa da to iskoristimo.- Rekla je ujna i povukla me za sobom. Dok smo se penjali stepenicama drhtao sam čitavim tijelom. Valjda je to i ona osjetila jer me pitala zar se bojim. Opet nije čekala odgovor već je rekla kako se ne moram bojati jer ona gore u sobi ima bebi ulje. Nisam odmah shvatio zašto mi to govori ali trenutak kasnije postalo mi je jasno kako joj bebi ulje zasigurno služi za podmazivanje šupka.


Čim smo ušli u njenu sobu svukla je svoj kupaći kostim ostavši posve gola. Svukla mi je košulju ljubeći me po prsima... Gurnula mi je jezik u usta i krenula svlačiti moje kratke hlače i gaćice. I dalje mi je njezin jezik bio u ustima a rukom mi je drkala kurac. Napokon sam i ja zavukao ruku između njezinih nogu. Osjetivši pod prstima oštre crne dlake totalno sam se napalio. Srednjim prstom počeo sam istraživati unutrašnjost njezine pičke koja se počela vlažiti. Čučnula je i uzela moj kurac u usta. Rukama me uhvatila za guzove i trenutak kasnije osjetio sam kako u njih zabija svoje nokte. Gutala je moj kurac ali doslovno do jaja. To kako mi je pušila kurac bilo je maestralno. Nadmašila je i vlastitu kćer koja mi ga je popušila mnogo puta.


Prestala je s pušenjem i iz ladice noćnog ormarića izvadila ranije spomenuto bebi ulje. Iscijedila je nešto ulja na prste svoje ruke pa potom to ulje utrljala po šupku. Namazala je i moj kurac. Popela se na krevet, spustila na koljena zauzevši pseći položaj. Dodala mi je ulje rekavši da joj još malo utrljam po šupku. Iscijedio sam ulje između njenih guzova i prstom ga utrljavao u šupak. Vrhom kurca prešao sam nekoliko puta po njenom šupku a potom joj ga krenuo zabijati. O da, šupak moje ujne Hanke bio je već jako dobro razrađen i kurac je u njeno dupe ušao gotovo pa bez bez problema.


Vrtjela je guzom i tražila da je pljusnem po guzici. Moj kurac nalazio se zabijen duboko u njeno dupe kada sam joj po dupetu opalio pljusku.
-Jače, jače me pljusni!!!- Zavapila je.
 

I jesam... Jebao sam je u guzicu i žestoko pljuskao po guzovima na kojima su se ocrtavali moji prsti. Ujna je doslovce roktala poput napaljene krmače. Grizla je jastuk i cvilila a vrhunac je bio kada sam joj ruke zavukao između nogu i prstima joj počeo obrađivati vlažnu pičku. Pod prstima sam osjećao njezin nabrekli klitoris a ona je doslovno urlikala od zadovoljstva. Svršavala je uz isprekidane jecaje a pička joj se doslovno grčila. Guzu sam joj napunio spermom i sad smo ležali iscrpljeni jedno pored drugog mazeći se rukama.
 
Bio je to početak našeg intezivnog druženja. Naravno, pojebao sam je i u dlakavu pičku ali tek koji dan kasnije. Nakon desetak dana ujna i mama otišle su na more. Tata se nije bunio jer on je ionako imao previše posla a meni je bilo žao što su otišle same jer i ja bi rado išao s njih dvije. No znao sam da će njih dvije iskoristiti tih deset dana kako bi se pošteno izjebale i nije im trebao nitko, pa ni ja, da im bude smetnja.


Jedva sam dočekao njihov povratak. Nastavio sam ujnu jebati u guzicu i to mi je sad već veliki užitak kao što mi je užitak lizati njenu dlakavu pičku. To što mi nešto dlaka završi u ustima i nije neki problem. Također s užitkom u tu čupavu pičku volim zaroniti svojim kurcem. Trebalo joj je dosta vremena da mi prizna kako je moja mama bila ta koja ju je posjećivala kada ujaka Tome nije bilo kod kuće. Hanka ju je nagovorila mamu da nju, Hanku, pojebe umjetnim kurcem u guzu. Iako se mama dugo opirala toj njezinoj želji ipak je na kraju pristala. Malo po malo njih dvije su postale ljubavnice. Jedna drugoj su lizale pičku i uzajamno se zadovoljavale vibratorima.
 

Pojebao sam ujninu kćer, sad jebem i ujnu. No nakon svega i mamu gledam na drugi i drukčiji način pa bi volio i nju pojebati ma koliko god vam to bizarno zvučalo. Otvoreno sam ujni rekao kako bi volio promatrati njih dvije dok se ližu a potom im se priključiti te se istovremeno jebati s njih dvije. Rekla mi je kako nisam baš normalan. No smijala se dok je to govorila pa mi se čini da joj ta moja ideja i nije toliko strana i neprihvatljiva. Tko zna što vrijeme nosi jer, iako mama ništa ne govori, stekao sam dojam kako zna da ujna i ja održavamo, sad već redovite, seksualne odnose. 

-Zlatko- 

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE

   





Nema komentara:

Objavi komentar