porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

19. ožu 2018.

Priznajem, rekla sam: "Pojebi me sine!"


Da, bila sam tužna pa čak i očajna i onda… učinila sam to što sam učinila ali pročitajte priču pa sami donesite svoj vlastiti sud o svemu.

Istina je da nisam baš bila uzorna majka niti vjerna žena svojim muževima. Kažem muževima jer udavala sam se tri puta te isto toliko puta razvodila.

Danijel je moj sin iz prvog braka, ujedno jedino dijete koje sam imala. U taj treći, ujedno i posljednji, brak ušla sam iz čistog interesa. Martin nije bio osobito naočit muškarac. Osim toga bio je slab iliti nikakav ljubavnik. Seks je za njega bila tek puka obveza koju je morao s vremena na vrijeme odraditi.

No Martin je bio vrlo bogat i uspješan poslovni čovjek. Zahvaljujući njemu, ili bolje rečeno njegovu novcu i vezama ja sam uspjela unaprijediti  svoj biznis i postati vrlo uspješna poslovna žena. Moj sin Danijel i ja uselili smo se u njegovu kuću u kojoj je osim Martina živio i njegov sin Borko.

Borko je bio mangup koji ništa nije radio ali je zato uspješno trošio tatin novac. Za razliku od svog oca Martina Borko je bio vrlo privlačan i zgodan mladi muškarac. Isprva mi je bilo zabavno to što mi se taj mali gad udvara. No kako mog muža Martina često nije bilo kod kuće popustila sam udvaranjima njegova mlađahnog sina.

Borko je imao prilično velik i lijepi kurac kojim me je doslovce razarao a meni je to u potpunosti odgovaralo i činilo me sretnom. To što je taj mladi pastuh Borko uokolo naganjao druge djevojke i žene uopće me nije smetalo jer meni je ionako bio primaran seks s njim.

No dogodilo se nešto što je sve, ali baš sve, u potpunosti izmijenilo. Taj mladi gad Borko otkrio je prljavu tajnu mog sina Danijela. Naime uhvatio ga je u trenutku kada je moj sin na sebe odijevao moje donje rublje. Dakle razotkrio je Danijelovu tajnu i onda je učinio nešto uistinu prljavo i podlo. Ucijenio je mog sina. Kako ne bi meni ali i ostalima otkrio tajnu primorao ga je da mu moj sin popuši kurac.

Danijel je to i učinio. No podli Borko nije na tome stao. Želio je mog sina pojebati u guzicu. I tako je to krenulo… ja pojma nisam imala da Borko istovremeno ima seksualne odnose sa mnom i s mojim sinom. Gotovo godinu dana svojim velikim kurcem razvaljivao je guzu mog Danijela.

I tko zna koliko bi to trajalo da ih osobno nisam uhvatila na djelu, in flagranti, reklo bi se. Reći da sam bila šokirana preblaga je riječ. Čudni zvukovi i stenjanje koji su dopirali iz Borkove sobe natjerali su me da otvorim vrata bez kucanja. Moj sin bio je nabijen na Borkov kurac i tog trenutka zamaglilo mi se pred očima.

Danijel posramljen i šokiran skinuo se s Borkovog kurca i pored mene, koja sam zanijemila, odjurio je u svoju sobu. Nisam bila u stanju bilo što reći a bahati Borko zaogrnuo se plahtom i cinički mi se cerekao u lice. Još sam bila u šoku a Borko mi je mrtvo hladno ispričao kako i zašto je to između njega i mog započelo.

Do tada uopće nisam mogla zamisliti Borka kako jebe u guzicu drugog muškarca. To sam mu i rekla na što se mladi gad opet nasmijao i rekao:
-Boli me kurac… Rupa je rupa.-

Izašla sam gotovo teturajući i krenula u sobu svog sina. On je već bio odjeven i u torbu je spremao svoje stvari iz ormara. Nije uopće reagirao kada sam mu rekla kako želim s njim razgovarati. Nije imao snage ni u oči me pogledati. Izašao je iz kuće i na vratima, okrenut mi leđima, rekao je kako će mi se javiti.

Dan poslije i ja sam se iselila iz Martinove kuće. Vratila sam se u svoj stan nadajući se kako ću tamo zateći svog sina no njega nije bilo. Uzalud sam ga pokušavala nazvati na mobitel ali on nije odgovarao. Bila sam strašno zabrinuta i poslala mu na desetke SMS-eva. Konačno se javio poslavši SMS u kojem mi objašnjava da je našao stan, zaposlio se i za sada se ne želi suočiti sa mnom.

Prolazili su dani, tjedni pa i mjeseci a komunikacija između mene i sina postala je sve intezivnija. Nisam ga propitkivala ni čemu vezanim za odijevanje u moje rublje niti za odnos s Borkom. Naime znala sam kako bi to moglo iznova prekinuti moj ionako vrlo krhki odnos s njim.

Danijel nije imao volje, ni želje a ni snage suočiti se sa mnom. No ohrabrilo me to što je u svojim porukama postajao sve otvoreniji. Počeli smo izmijenjivati i mailove. U jednom od mailova napisao mi je kako mu treba vremena i kako će se već naći sa mnom.

Napokon sam se i ja ohrabrila i otvoreno ga u jednom od mailova pitala da li je gay pa iako jest to mi neće predstavljati problem jer ipak je on moj sin. Odgovorio mi je kako ni sam ne zna što je. Naime sviđaju mu se žene ali niti s jednom do sada nije uspio ostvariti seksualni kontakt. Pitala sam ga za razlog, zna li ili barem naslućuje zašto je tomu tako.

Ono što mi je odgovorio opet me u određenoj mjeri šokiralo. Odgovorio je kako je uvijek bio zaljubljen u mene i kako je punu erekciju doživljavao samo onda kada bi na sebe odijevao moje donje rublje.

-Ja vjerojatno nisam a niti ću ikada biti pravi muškarac. Možda sam uistinu gay i umjesto da ostvarim vezu s nekom ženom to ću učiniti s nekim muškarcem.-
To mi je napisao moj sin Danijel i to je bila kap koja je prelila čašu i trenutak kada sam odlučila krenuti u bizarnu i prljavu akciju.

Nikako nisam željela da mi sin bude impotentni gay koji sebe stavlja u ulogu žene, koji se odijeva poput žene i kojeg neki idiot poput Borka jebe u guzicu. Morala sam nešto učiniti.

Na njegov mail počela sam osim poruka slati i svoje fotografije. Na većini njih sam bila oskudnije odjevena i zanimalo me što on misli o tim fotkama. Iskreno mi je priznao kako ga moje slike koje mu šaljem uzbuđuju.

-Pa eto, ja sam žena i ako te moje slike uzbuđuju i doživljavaš erekciju onda nisi gay.- Napisala sam mu i s nestrpljenjem čekala njegov odgovor.

Trebalo mu je dva dana kako bi odgovorio. Možda je bio i malo pijan jer napisao mi je kako se nećkao ali sad mi ipak mora priznati da ga uzbuđujem i zamolio me da mu pošaljem još slika slobodnijeg sadržaja.

Iako sam bila duboko svjesna činjenice da ova korespodencija između sina i mene nije baš normalna popustila sam. Ako je to način da mu pomognem učinit ću to, mislila sam. A onda me Danijel opet uspio šokirati. Poslao mi je na mail sliku kako drka i spermom šprica po mojim slikama.

I gle čuda… I mene je to uzbudilo. Tada je Danijel radio kao konobar u jednom kafiću u centru grada. To je bilo jedino što sam znala. Danima sam obilazila kafiće i napokon ga pronašla.

Definitivno se nije osjećao ugodno ali bio je koliko toliko kooperativan. Odlučila sam mu malo lagati. Rekla sam mu kako sam upoznala jednog muškarca i kako bi željela da baš on, moj sin, dođe u stan i savjetuje me kako da se odjenem i izgledam seksi.

Nisam se previše nadala ali pristao je i to me razveselilo. Nisam tog trenutka poznavala nikakvog muškarca niti sam trebala sinov savjet. Željela sam zavesti vlastitog sina.

Te večeri za koju smo se dogovorili čekala sam ga i bila sam prilično nervozna jer nisam znala kamo sve ovo vodi i što će se dogoditi. Popila sam podosta vina i ono me lagano ošamutilo. Danijela na moju veliku žalost nije bilo.

Otišla sam u kupaonicu i istuširala se kako bi se malo otrijeznila i pribrala. Danijel nije dolazio i ja sam već izgubila svaku nadu, tim više jer mi nije odgovarao na pozive.  Bila sam uvjerena kako neće doći i tako sam posve gola legla na krevet i zaspala.

Znala sam kako Danijel ima ključ od stana ali nisam znala da će se ipak pojaviti i zateći me na krevetu posve golu a baš to se dogodilo. Više sam osjetila njegovo prisustvo u sobi nego što sam ga čula.

Otvorila sam oči a iznad mene je stajao moj sin i promatrao me. Počela sam se osvrtati oko sebe u želji da se nečim pokrijem i sakrijem svoju golotinju.
-Ne nemoj… Izgledaš baš seksi i jako poželjno.-
Rekao mi je Danijel i odmah pitao kako to da sam doma ako sam imala dogovoren sastanak.

Sad mi nije preostalo ništa drugo nego mu iskreno priznati kako ni sa kim nisam imala sastanak. Čekala sam njega.
-A kako bi se odjenula da kojim slučajem ideš na sastanak?- Pitao me Danijel.
-Stvarno te to zanima?- Pitala sam.
-Jako me zanima.- Odgovorio je gutajući slinu.

Iz ladice sam izvukla crne samostojeće čarape, obula sam štikle, navukla nekakvu preusku haljinu…
Danijel je sjedio na stolici a crvenilo u licu otkrivalo je njegovo uzbuđenje onim što vidi. Pogledala sam izbočinu na njegovim hlačama i rekla mu kako baš i nije u redu da mu se digne na vlastitu mamu.
Svukla sam haljinu rekavši kako sam se ipak udebljala mada sam samu sebe uvjeravala da nisam.

Prišla sam mu i primivši ga za ruke pomogla mu da ustane sa stolice. Rukom sam ga preko hlača primila za nabrekli kurac. Smiješila sam mu se govoreći mu kako mi se ipak čini da nije impotentan kako je on to tvrdio.

Možda me je trebalo biti sram i stid ali nije se to dogodilo. Osjetivši pulsiranje njegova kurca i ja sam se uzbudila. Raskopčala sam mu hlače pa i zajedno s gaćama spustila do gležnjeva. Rukom sam drkala njegov kurac i lagano ga poljubila u usta.

Danijel je bio miran, tih i nije prozborio niti riječ. Znala sam kako istinski žudi za onim što će uslijediti. Kleknula sam i jednom rukom ga nježno uhvatila za jaja dok sam drugom rukom pridržavala njegovu nabreklu batinu koju sam potom strpala u usta.

Pušila sam kurac vlastitom sinu i to bez imalo grižnje savjesti. Nije mu trebalo dugo pa da njegov kurac izriga lijepu količinu sperme u moja usta. Ustala sam se te otišla do kupaonice gdje sam spermu ispljunula u lavabo te isprala usta.

Vratila sam se u sobu a Danijel je i dalje stajao kako sam ga ostavila. Izgledao je pomalo smiješno tako spuštenih hlača i gaća. Nasmijala sam se te mu prišla i pomogla mu da se svuče do kraja. Rukom sam primila njegov, od sperme i moje sline, vlažan kurac. Ljubila sam ga u usta i drkala mu ga… Kurac mu se lagano ali sigurno opet počeo dizati. Pitala sam ga kada je zadnji put pojebao neku ženu. Spustio je pogled i trenutak šutio.

Tada mi je priznao kako gotovo nikada nije ostvario puni seksualni kontakt niti s jednom ženom. Priznao je kako bi mu kurac omlohavio prije nego bi do kontakta i došlo. Ponekad bi svršio prije nego bi ga ugurao u pičku a najveći uspjeh bio mu je da ga ugura i da odmah počne svršavati.

Nije mu to bilo lako priznati ali eto ipak se otvorio svojoj mami. Dok mi je to pričao čak mu se i kurac malo opustio no pod nježnim dodirima mojih ruku opet je otvrdnuo.

-A želiš li ga gurnuti meni, svojoj mami, u pičku, ha?-Pitala sam ga i ne čekajući njegov odgovor držeći ga rukom za dignuti kurac povela ga prema krevetu.

Legla sam na krevet i široko razmaknula noge pokazujući mu svu raskoš svoje vlažne i napaljene pičke.
-Hajde, daj pojebi me! Pojebi me sine.- To je gotovo više zvučalo kao naredba nego zamolba. Kleknuo je pored kreveta i još više mi rukama razmaknuo noge. Rukama me primio za guzove i još malo više primaknuo k sebi.

Jezikom je liznuo moju pičku i ja sam uzdrhtala… Lizao mi je pičku dugo i strpljivo. Jezikom je istraživao njezinu unutrašnjost a prstom je draškao moj nabrekli klitoris. Već od tog lizanja doživjela sam snažan orgazam i on je to osjetio što ga je dodatno uzbudilo.

-Mama sad ću te... sad ću te uistinu pojebati.- Rekao je pomalo drhtavim glasom i svojim nabreklim kurcem prodro je u mene. I ne, nije mu se dogodilo ono o čemu mi je pričao. Jebao me divlje, žestoko pa čak i pomalo grubo. Doživjela sam još jedan orgazam a malo iza mene i Danijel je drugi puta te večeri svršavao.

Bio je umoran i iscrpljen. Legao je pored mene ne govoreći ništa i doskora je zaspao. Ujutro sam se ustala dok je on još spavao. Istuširala sam se i pripremila mu doručak. Čula sam ga kada je otišao u kupaonicu. Došao je u kuhinju nakon nekih dvadesetak minuta ogrnut ručnikom.

Gledala sam prema njemu a on je gledao u pod. Šutjeli smo oboje…
-Mama. Znaš da ovo... ovo što se protekle noćiizmeđu nas dogodilo…-
Prije nego je završio rečenicu prišla sam mu i stavila prst na usta dajući mu time na znanje kako neka ušuti.
-Da li ti je bilo lijepo?- Pitala sam ga.

Tek tada je podigao pogled i lagano se nasmiješio prije nego je odgovorio kako mu je uistinu bilo i više nego lijepo.

Nisam imala velikih problema nagovoriti ga da da otkaz u kafiću. Doseli se u stan i počne raditi za mene. Pristao je. Ne znam hoće li i kada će Danijel biti spreman na seks s drugim ženama ali osjećam i znam da mu moja, nazovimo to tako, "terapija" pomaže. Sve više postaje pravi muškarac. Ponekad se toliko napali da me pojebe i u kancelariji na stolu.Ne bunim se jer postao je vrlo dobar ljubavnik koji me za sada u potpunosti zadovoljava.

-Izabela-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar