porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

11. ožu 2018.

Mamu sam prisilio da mi popuši kurac


Moja mama Zdenka uopće nije bila neka seksipilna žena. Ja osobno nikada nisam spram nje osjećao neku seksualnu privlačnost. Ona je žena sa sela koja jedva da je završila osnovnu školu. Imala je sreće što se udala za mog oca koji je od svog oca naslijedio uspješan obrt.

Mama je bila, kako se to kaže, domaćica i skrbila je za kuću dok bi otac radio gotovo po čitave dane. Kako rekoh mama je bila jedna sasvim obična žena koja se nikada nije šminkala a osim toga vrlo rijetko bi otišla kod frizera. Oblačila se vrlo jednostavno. Stjecao se dojam kako baš i ne drži do svog izgleda.

Ni na kraj pameti mi nije bilo to da bi mama varala tatu, tj. nabijala mu rogove. Nešto tavo uopće nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima. I tko zna bi li i kada bi saznao da moja mama i nije baš tako nevina i jednostavna žena da jedne večeri u lokalnoj birtiji nismo  popili malo previše. U stvari bila je to jedina gostionica u kraju i nalazila se malo van sela na glavnoj cesti. Neko vrijeme s nama u društvu bio je i jedan moj znanac iz susjednog sela kojeg smo zvali Pišta. Lokalni ništarija i besposličar. U neko doba on nas je napustio a malo pomalo društvo se osulo. Zadnji smo iz gostionice izašli ja i Darko. Obojica smo bili i više nego fino pripiti.

Pješice smo krenuli prema kućama da bi u jednom trenutku zastali kako bi se ispišali. U mraku su se nazirale prve kuće i nakon što se ispišao Darko je zapalio cigaretu. Pogledao je prema jednoj staroj napuštenoj kući i nasmijao se da bi potom rekao:
-Tko zna da li je unutra Pišta.-

Nisam ga baš razumio jer vrata kuće i prozori bili su zatvoreni pribijenim daskama.
-Što bi Pišta radio u toj kući?- Pitao sam.
-Ma ne u kući nego tamo dolje desno, u nekadašnjem svinjcu.-
Sad sam bio totalno zbunjen. Darko se rukama oslonio o drvenu ogradu i pogledao prema svinjcu rekavši kako vjerojatno nije jer bi se vidjelo svjetlo.
Kakvo svjetlo, pa struje nije bilo stoga mi i nadalje nije bilo jasno što bi u tom nekadašnjem svinjcu radio Pišta. Da nije bio prilično pijan kao što je bio Darko mi zacijelo to ne bi rekao.
-Pa u tom svinjcu Pišta se sataje s tvojom mamom. Pojma ti nemaš.- Rekao je i odmahnuo rukom

Rekoh mu kako priča gluposti i kako je previše popio. Moja mama i Pišta da se sastaju u napuštenom svinjcu. Ne, naravno da to nisam mogao vjerovati.
-Ma zaboravi da sam ti išta rekao.-  Rekao  je Darko. Potom je sporednim puteljkom doslovce oteturao prema svojem domu.
Ja koliko god da sam bio pijan zapamtio sam što mi je Darko rekao ali i dalje naprosto u nešto takvo nisam mogao vjerovati. Moja mama i Pišta… Glupost!

No sutradan mi vrag nije dao mira. Otišao sam do spomenute napuštene kuće. Desno, malo dalje u dvorištu nalazilo se zidano zdanje od pune cigle. Dolje je uistinu nekada bio svinjac dok se u gornjem dijelu nalazio kokošinjac. No već dugi niz godina tu nije bilo ni svinja a ni kokoši. Vlasnici, odnosno nasljednici, te kuće i okućnice živjeli su u gradu i dolazili bi ponekad, ali rijetko. Plaćali su spomenutom Pišti da pokosi travu.

Otvorio sam vrata nekadašnjeg svinjca i ustanovio kako je unutrašnjost čista. Na zidu se nalazila jedna stara petrolejska lampa. No na podu se nalazio jedan stari madrac prekriven prljavom starom dekom. Starim drvenim ljestvama popeo sam se na gornji prostor gdje se nekada nalazio kokošinjac. I taj prostor bio je također bio prilično uredan i čist. Između kokošinjca i svinjca nalazile su se stare drvene daske. Kleknuo sam i pogledao kroz pukotine dasaka. Sasvim lijepo sam mogao vidjeti donji dio, tj. svinjac.

Moja mama da se se sastaje s Pištom u tom opskurnom svinjcu?! Ne, u to i dalje nisam mogao vjerovati. Tata mamu nije baš negdje izvodio niti je ona to tražila. Mamin društveni život svodio se na odlaske na kavu kod neke od susjede ili kod svoje sestre koja je živjela nedaleko od nas.

I sad kada sam malo bolje razmislio o svemu nisam mogao ne primijetiti da se ponekad mama na tim kavama zadržava dulje nego bi to bilo uobičajeno. Osim toga mama je nabavila i mobitel mada je uvijek govorila kako joj nije potreban. Kada  joj je nekoliko dana kasnije zazvonio mobitel i nakon što je obavila kratak razgovor rekla je kako ju je susjeda Renata pozvala na kavu.

Izašao sam iz kuće i pogledom pratio mamu. Uistinu je skrenula u kuću u kojoj je živjela spomenuta susjeda Renata.  Još uvijek bio sam mišljenja kako Darko priča gluposti, ali…

Mrak se već nadvio nad selo i ja sam se zaputio prema napuštenoj kući na kraju sela. Uvjerivši se kako nikoga nema u blizini ušao sam u dvorište i došao do svinjca. Ljestvama sam se popeo na gornji dio a ljestve maknuo u stranu pazeći da mi budu na dohvat ruke. Smjestio sam se tako da sam kroz pukotine na daskama mogao vidjeti veći dio donjeg prostora.

Prošlo je više od pola sata i pomislio sam kako sam ispao budala i kako bi bilo najbolje da se vratim doma. No u tom naumu spriječila me škripa drvenih vrata na ogradi. Iako je bio mrak prepoznao sam siluetu muškarca koji je ušao u nekadašnji svinjac. Da, bio je to nitko drugi do Pišta. Upalio je staru petrolejsku lampu i škrta svjetlost obasjala je unutrašnjost ne baš velikog prostora. Potom je sjeo na madrac i zapalio cigaretu.

Prošlo je možda desetak minuta a meni gore u skučenom prostoru nije bilo nimalo udobno. No onda se pojavila moja mama. Pišta se ustao zagrlio je i strasno su se poljubili u usta. Sasvim dobro sam mogao čuti mamu koja je govorila kako nema previše vremena jer malo prije ju je nazvao moj otac pa se mora požuriti kući.

Potom sam čuo Pištu koji je rekao kako nije badave dolazio. Raskopčao je remen na hlačama pa spustio hlače i gaće skoro do gležnjeva. Mama je opet ponovila kako nema vremena no Pišta ju je pritiskom ruku o ramena spustio na madrac. Mama je kleknula a Pišta joj je svoj već nabrekli kurac ugurao u usta. Gledao sam taj bizaran prizor i došlo mi je da vrisnem. Moja mama za koju sam mislio da je naivna seljančura pušila je Pištin kurac. Svršio joj je po ustima no bilo je očito da je dio sperme završio u maminim ustima. Otvorila je vrata svinjca pa ispljunula ostatke sperme iz usta. Pišta joj je pružio maramicu kojom se obrisala.

Potom je žurnim koracima napustila svinjac i zaputila se kući. Pišta je, nakon što je navukao gaće i hlače, ugasio petrolejsku lampu. Izašao je napolje i opet zapalio cigaretu. Nakon što je odbacio opušak oprezno se iskrao iz dvorišta.

A kako sam se ja osjećao… Bio sam ljut, bijesan i naprosto još uvijek nisam mogao vjerovati da sam vidio ono što sam vidio. Bio sam u totalnom šoku. Vratio sam se kući a za stolom je već sjedio moj otac. Mama mu je kao i obično posluživala večeru. Baš ni po čemu se nije moglo zaključiti da je kojih pola sata prije popušila kurac drugom muškarcu. Nisam bio raspoložen za jelo i otišao sam u svoju sobu.

Sutradan je bila subota što mom ocu nije ništa značilo jer obično je radio i subotom. Ušao sam u kuhinju i sjeo za stol. Mama je nešto petljala oko suđa i pitala me želim li da mi skuha kavu. Šutio sam i gledao ljutitim pogledom. Pitala me što nije u redu i zašto je tako gledam.

-Ti i Pišta! Ne mogu vjerovati. Pa Pišta je občan kreten i ti njemu pušiš kurac. Pa jesi ti normalna?!-
Blenula je u mene a lice joj se doslovno izobličio.
-Koliko se već dugo jebeš s Pištom, ha?- Pitao sam je.
-Ma kakav Pišta? O čemu pričaš?- Rekla je to drhtavim glasom jer dobro je znala da znam samo nije znala koliko znam. Nisam mogao izdržati i morao sam joj reći kako sam ih promatrao i kako jako dobro znam da to traje već izvjesno vrijeme.
-U svinjcu! Hej, u svinjcu kao zadnja krmača!- Zagalamio sam na nju.

A onda sam ustao od stola rekavši kako ću sve ispričati ocu. Krenuo sam u hodnik pa prema izlaznim vratima. Mama je doslovno dojurila do mene i prije nego sam izašao grčevito me uhvatila za košulju.
-Nemoj Tomice, nemoj molim te! Preklinjem te nemoj.- Razrogačenih očiju i na rubu plača govorila mi je mama. Dobro je znala narav mog oca i znala je da će to, ako otac za to dozna, biti kraj njihova zajedničkog života. Osim toga što će i kamo će… Nije imala škole, nije nigdje radila a sramota kojoj će biti izložena bila bi neizdrživa.

I dok me ona opet iznova molila i preklinjala da ništa ne kažem ocu ja sam gledao njezina usta i zamišljao Pištin kurac u njima.
-Dobro… Ali imam dva uvjeta.- rekao sam joj. Nervozno je lomila prste čekajući da kažem. Znao sam da je prestravljena i užasnuta. Drhtala je čitavim tijelom.
-Prvi uvjet je da prekineš s Pištom, jel ti jasno?!-
-Hoću, obećajem.- Rekla je skrušenim glasom.
-A drugi uvjet je da ga i meni popušiš kao što si ga popušila Pišti.-

Tog trenutka pomislio sam da će se srušiti. Mogla je očekivati bilo što ali to kako ću od nje tražiti da mi puši kurac to definitivno nije očekivala.
-Pa ne mogu, ne mogu, shvati. Kako? Pa ti si mi sin.-
-Ili to ili ću sve ispričati ocu.- Nisam imao milosti.


Da se razumijemo, tada u tom trenutku nije meni bilo do samog pušenja kurca koliko do toga da je ponizim i da joj se na neki način osvetim za ono što je ona učinila meni i tati. Barem sam tako u tom trenutku razmišljao. Uzeo sam je za ruku i poveo prema sobi.

Išla je ali tako kao da ide na strijeljanje.  Onda je počela plakati. Njezin plač još me više naljutio i opalio sam joj šamar rekavši joj da prestane. Reagirao sam mahinalno jer uopće nisam pomišljao na šamaranje ali eto dogodilo se. Za divno čudo istog trenutka je uistinu prestala plakati.

Zafitiljio sam joj kurac u usta i to doslovno do jaja. U bukvalnom smislu te riječi jebao sam je u usta ko zadnju drolju. Tada i u tom trenutku uopće nisam mislio da će mi se to što činim vlastitoj mami svidjeti… Ali svidjelo mi se. Gurao sam joj ga do jaja a ona je grgljala iskolačenih očiju iz kojih su krenule suze.

Usta sam joj obilno punio spermom a ona me rukama odgurivala od sebe. Navukao sam hlače te potom izašao iz sobe ostavivši posramljenu mamu na krevetu.

Sutradan mama nije imala snage pogledati me u oči. Mene je prošla ljutnja i bijes koji sam osjećao. Dogodilo se nešto što nisam mislio da bi se moglo dogoditi. Naime svidjelo mi se to što sam vlastitu mamu pojebao u usta. Da, uistinu mi se svidjelo. Tri ili četiri dana kasnije natjerao sam je da mi opet popuši kurac. Učinila je to šutke i bez protivljenja. Bukvalno sam je držao u šaci i ona je toga bila svjesna. Sada je to već postao uobičajeni ritual. Tri do četiri puta tjedno mama mi je pušila kurac a ja sam stekao dojam da ni njoj to više ne pada teško.

Doslovno sam se iživljavao nad njom. Kurcem sam je šamarao po licu, punio joj usta spermom, svršavao joj po ustima i po licu, kurcem razmazivao spermu… S Pištom je prekinula svaki kontakt i sada je doslovno bila moja robinja.

Bilo je samo pitanje vremena kada ću je pojebati. Opirala se toj mojoj želji i preklinjala da to ne činim ali ja sam previše uživao u svojoj dominaciji nad njom i nisam joj ostavljao izbora. Osobno sam joj obrijao pičku. Gotovo da nije otvarala oči dok sam joj brijao pičku a zatvorenih očiju primila je moj kurac u svoju svježe obrijanu picu. Ležala je posve mirno i čekala da svršim.

Sada smo mama i ja ljubavnici. Kada god to poželim ona mi bez ijedne riječi prigovora popuši kurac a kada god mi to prilike dopuštaju pojebem je. Skroz se opustila i sad već mogu sa sigurnošću reći kako i ona sama uživa. Jedino što često zna spomenuti jest to kako bi nas otac oboje ubio kada bi znao što činimo.







-Tomislav-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar