porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

6. sij 2018.

Izdrkao sam se po maminoj pički

Nakon rastave živio sam kao samac u malom iznajmljenom stanu. A razlog moje rastave bio je promiskuitetan život. Moja, sad već bivša supruga, u seksualnom pogledu uopće me nije zadovoljavala. A ja sam, moram to priznati,  bio i jesam ovisnik o seksu. Plaćao sam kurve, često masturbirao ali nikada nisam imao snage samom sebi priznati da sam zaljubljen u vlastitu mamu. U stvari mama Elza i ja bili smo vrlo slični. Naime i ona je ovisnica o seksu. Brak s mojim tatom uopće joj nije bio svetinja. Varala ga je kada god je stigla i mogla. Ja joj to uopće nisam zamjerao jer moj tata je jedan sirov i prilično grub tip kojeg nikada nisam volio a ni on spram mene baš nije pokazivao neku roditeljsku ljubav.

Sada tri godine nakon razvoda nastavio sam s istim načinom života. Družio sam se s raznim ženama sumnjiva morala a osim toga često sam plaćao kurvama za seks i često sam drkao. Sve se promijenilo onog dana kada je mama napustila tatu. U stvari on je nju doslovno izbacio iz kuće. Mama me zamolila da je primim kod sebe u stan dok se nekako ne snađe. Naravno, nisam imao ništa protiv.

No sada kada smo mama i ja dijelili  mali prostor mog stana konačno sam samom sebi priznao da me ona seksualno privlači. I ne, nisam ja bio taj koji je napravio prvi korak k našem incestualnom odnosu. Mama je bila ta koja je to učinila.

Naime jako dobro sam znao kako mama već izvjesno vrijeme održava seksualnu vezu sa sinom jedne svoje prijateljice. Taj sin te njezine prijateljice bio je čak mlađi od mene. Nije mi to smetalo niti sam joj bilo što zamjerao. Jednog poslijepodneva ta prijateljica došla je u moj stan. Nakon nekih pola sata ona i mama izašle su van. Rekle su kako idu na samo jedno piće. Nisam tome pridavao neki značaj a pretpostavljao sam kako se mama neće tako brzo vratiti u stan.

Ja sam također izašao van i popio nekoliko piva s prijateljima. Vratio sam se u stan te se izvalio sam se na kauč i gledao neku bezveznu seriju na tv. U jednom trenutku zavukao sam ruku u gaćice i počeo se igrati sa svojim kurcem. Da, tog trenutka lagano podgrijan pivom rado bi nešto pojebao. Otkopčao sam remen na hlačama i rastvorio šlic. Izvukao sam kurac i lagano ga drkao. Zamišljao sam mamu elegantno odjevenu, s crnim čarapama i štiklama na nogama. Naime, tako odjevena otišla je sa spomenutom prijateljicom na piće. Podigao sam košulju prema gore i spermom se zalio po trbuhu. Znao sam kako se trebam ustati i otići u kupaonicu te isprati spermu s trbuha ali jednostavno mi se nije dalo ustati s kauča.

Držeći kurac u ruci, onakopolupijan, zadrijemao sam. Kako rekoh uopće nisam očekivao da će se mama rano vratiti a to se baš dogodilo. Trgnuo sam se iz polu sna i shvatio da je mama ušla u sobu. Brže bolje spremio sam kurac u gaćice i nekako uspio zakopčati hlače. Mama je izuvala štikle i cerekala se.

-Sram te bilo.- Rekla je uz sarkastičan osmijeh na licu. I stvarno me bilo sram. Nisam znao što bi uopće rekao i šutio sam kao zaliven. Mama je sjela pored mene i pitala me što to gledam. Pojma nisam imao jer uopće nisam znao što se tog trenutka vrti na upaljenom televizoru. Nonšalatno se legla pored mene i njezina noga dotaknula je moju. Suknja joj se povukla i diskretno otkrila rubove njezinih crnih samostojećih čarapa.

Gledajući u njene noge osjetio sam kako mi se kurac počeo dizati. Tek tada sam uspio nešto reći a sve u svrhu toga da prekinem ovu neugodnu situaciju. Rekao sam kako me iznenadila jer nisam očekivao da će se tako brzo vratiti. Rukom me pomilovala po kosi rekavši kako se ne moram osjećati posramljeno jer to što sam se malo igrao sam sa sobom nije ništa neobično. Nakon tih njezinih riječi bilo me je još više stid.

Tada sam joj odlučio vratiti lopticu i natjerati nju da joj barem malo bude nelagodno. Rekao sam kako sam mislio da će noć provesti u krevetu sina njezine prijateljice. Na te moje riječi mama je samo odmahnula rukom. Kao da je znala da ja znam za tu njezinu vezu i to moje pitanje je uopće nije iznenadilo. Rekla je kao je između nje i tog sina njezine prijateljice gotovo. Mama je grickala nekakav slani štapić gledala u tv i kao da je to nešto posve normalno u nekoliko rečenica mi ispričala kako je taj njezin ljubavnik volio malo zrelije žene ali samo zato jer je u stvari zaljubljen u vlastitu mamu.
-I sad mu ja više nisam zanimljiva jer umjesto mene jebe vlastitu mamu.- Rekla je mama a da okom nije trepnula.

Zbunjeno sam gledao u nju ne vjerujući da sam čuo to što sam upravo čuo. Shvativši da blejim u nju mama se okrenula prema meni i posve ozbiljna lica rekla:
-Što je? Što si tako blenuo? Mali dripac je zaljubljen u mamu. To barem tebi ne bi trebalo biti čudno.-
-Kako to misliš da to meni ne bi trebalo biti čudno.- Uspio sam nekako promucati.

-Daj ne pravi se blesav… Pa i ti si bio, a zasigurno još jesi, zaljubljen u mene.-

I sad umjesto da sam ja uspio posramiti nju ona je posramila mene. Progutao sam slinu i pitao je odakle joj ta i takva pomisao, to da sam ja zaljubljen u nju.
-Pa Igor mi je sve ispričao i sve znam, budalice moja.- Odgovorila je mama uz širok osmijeh na licu.
Igora sam smatrao najboljim prijateljem. Jedan pred drugim nismo imali tajne. I on je kao i ja imao zgodnu mamu i kao klinci često smo drkali zamišljajući kako jebemo mamu ovog drugog a u tim maštanjima otišli smo toliko daleko da smo zamišljali grupni seks s našim mamama i seks s njih obje.

Nisam mogao vjerovati da je taj moj prijatelj to ispričao mojoj mami. Zanimalo me kako i kada joj je to ispričao. Umjesto da mi mama bilo što odgovori pogledala me, kurvinski se nasmiješila i namignula mi. Sve mi je postalo jasno. Igor je jebao moju mamu a ja o tome pojma nisam imao. Došlo mi je da se dlanom ruke raspalim po čelu.

Mama je i dalje grickala štapiće i izgledala je posve mirno kao da mi je maloprije rekla nešto posve normalno i očekivano. Na trenutak sam bio ošamućen kao da me netko pošteno išamarao. Ipak sam se malo pribrao i opet pogledao mamine noge ili preciznije rečeno rubove njezinih čarapa.

-Prestani mi gledati noge! Ako želiš vidjeti moje gaćice reci i ja ću ti ih pokazati. Onda ćeš opet imati materijala za drkanje.- Rekla je mama i glasno se nasmijala.  Šutio sam ne znajući uopće što reći i kako se ponašati. Moja vlastita mama totalno me zbunila. Šutnja je, činilo mi se, potrajala čitavu vječnost ali možda nije prošlo više od dvije ili tri minute.

Bez ijedne riječi mama je zadigla suknju i pokazala mi svoje gaćice.
-To si htio vidjeti, zar ne?-Rekla je uopće ne gledajući u mom smjeru.
-Ne znam koji je vama klincima bio kurac da se palite na vlastite mame.- Opet je rekla gledajući u smjeru televizora.Tada se napokon udostojila pogledati me i pitati:-Kada si zadnji puta nešto pojebao. Vidim da drkaš znači li to da baš nisi nešto seksualno aktivan, ha?-

Počeo sam se meškoljiti jer iako mi je bilo neugodno moj kurac je počeo opasno bubriti.
-Šutiš? Zašto šutiš? Da li još ponekad drkaš zamišljajući mene?- Pitala me na način kao da je to nešto najnormalnije. Tog trenutka poželio sam ustati i i otići bilo gdje samo nisam znao kamo. No onda se dogodilo što se dogodilo.
-Gledaj, ja ne želim seks s tobom jer si mi sin ali ako želiš izdrkati kurac tu i sad ja nemam ništa protiv.-
Tek što je to rekla krenula je skidati gaćice.
-Znam da žudiš vidjeti moju pičku jer Igor mi je mnogo toga ispričao. Pa eto ako želiš izdrkaj se ali seks s tobom ne dolazi u obzir. Jel ti to jasno?-

Mama je svukla gaćice i raširila noge. Njena dlakava pička ukazala se pred mojim očima u punom svjetlu. Zurio sam u njenu pičku poput telca… A ona se cerekala. –Hoćeš drkati ili ne? Ako ne obući ću gaćice.- Rekla je vrteći svoje gaćice oko kažiprsta.

Jebiga sad… Raskopčao sam hlače i izvukao svoj nabrekli kurac. Gledao sam maminu pičku i krenuo s drkanjem. Nije mi trebalo dugo a sperma je šiknula i zalila maminu razgolićenu pičku. Gaćicama je obrisala spermu s pičke i pitala me jesam li sad zadovoljan.

-A sad briši na spavanje!- Naredila mi je. Praznih jaja od dva drkanja u relativno kratkom vremenu ustao sam i stvarno otišao na spavanje. Bio sam totalno zbunjen i naprosto nisam mogao vjerovati da mi se dogodilo to što se upravo dogodilo.

Narednih petnaestak dana mama se ponašala kao da se nikada ništa između nas dvoje nije dogodilo. Dani su prolazili a ja sam i dalje drkao prisjećajući se drkanja po njezinoj razgolićenoj i dlakavoj pički. Šutio sam ja ali šutjela je i ona.

Gutao sam je pogledom i gorio od želje da je pojebem ma koliko god to bilo neprirodno i grešno. A ona kao da mi čitala misli. Rekla mi je kako se neka okanim misli o seksu s njom jer to ne dolazi u obzir. Dobio sam i više nego sam očekivao i to je bilo to.

Definitivno nije normalna mislio sam tada i tako. No jednog jutra došla je u stan oko šest sati ujutro. Nije bila baš trijezna i prišla je mom krevetu. Odmaknula plahtu i vidjela moj kurac u erekciji. Bez ijedne jedine riječi krenula mi ga je drkati a doskora se moj kurac našao u njeznim pohotnim ustima. Popušila mi je dignuti kurac, plahtom ga obrisala kao i svoja usta i opet ponovila kako seks s njom ne dolazi u obzir a ovo neka smatram novogodišnjim poklonom.


Dobro, što je tu je. Izdrkao sam se po njezinoj pički, popušila mi ga je a što će biti dalje vidjet ćemo. Lijepi pozdrav.



-Aleksandro-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link naFACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

1 komentar:

  1. Nadam se da ce biti i nastavak gdje si se pojebao sa mamom a i gdje je bio grupnjak u cetvero sa prijateljem i njegovom mamom?

    OdgovoriIzbriši