porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. ožu 2018.

Kako sam strinu pojebao u guzicu


U samom uvodu moram naglasiti kako sam davno shvatio da je moja strina Milka teška drolja. Zašto je mom stricu trebalo toliko vremena pa da i on t shvati ne znam. U stvari moj stric Matija nije bio neki naočit muškarac i valjda mu je činjenica da je uspio upoznati tako zgodnu ženu imponirala. No dobro…

Druženja s mojom strinom Milkom intezivirala su se od onog dana kada ju je napustio njezin suprug a moj stric, dakle očev brat Matija. U stvari on ju je doslovce izbacio iz stana koji jest bio njegov. Sada je stric živio u stanu s drugom ženom a strina je došla živjeti u naše malo prigradsko naselje. Moji roditelji ustupili su joj na korištenje našu malu staru kuću nedaleko od kuće u kojoj smo sad živjeli.

Strina Milka bila je ljuta i kivna na strica Matiju govoreći kako je razlog raspada njihova braka upravo ta druga žena s kojom je stric sada živio. Inače moj otac i stric nikada nisu bili u previše dobrim odnosima ali podnosili su se, no to su pojedinosti koje u konačnici i nisu bitne za ovu priču.

Nekako sam sumnjao da je isključivi krivac za raspad braka stric Matija. A za to sam imao i razloga. Nešto sam već spomenuo u uvodu ali o tome malo opširnije pisati ću nešto kasnije.

Dakle strina se uselila u već spomenutu kuću i ja sam se uredno ponudio da joj budem na ispomoći. Kako je još uvijek bila zima dolazio sam kod nje cijepao i pospremao drva. Pomogao sam joj i u uređenju unutrašnjosti kuće koju je strina, moram to priznati, prilično lijepo uredila.

Da se razumijemo, meni to uopće nije teško padalo jer strina Milka je od davnih godina bila predmet mojih seksualnih maštarija. Pa i sada iako je već prevalila četrdesetu godinu života ona me i dalje seksualno privlačila. Meni je ona i dalje izgledala jebeno seksi i dao bi ne znam što na svijetu samo da je pojebem.

Dakle, kako rekoh, često sam je posjećivao i družio se s njom. Strina je bila vrlo srdačna i nadasve mi je bila zahvalna zbog svega što činim za nju.

Došlo je i proljeće pa sam joj se opet vrlo rado našao na usluzi. Pomagao sam joj oko uređenja malog vrta i okućnice. Kosio sam travu, odlazio u trgovinu i obavljao razne sitne poslove. Strina me u znak zahvalnosti častila pivom, palačinkama i kolačima. Mojim roditeljima ništa nije bilo sumnjivo, štoviše čak su me i pohvalili što se u ovim, za strinu teškim trenucima, skrbim oko nje.

Bilo kako bilo strina Milka i ja postajali smo sve bliskiji. Jednog dana osmjelio sam se i pitao je zašto nigdje ne izlazi, zašto ne pronađe nekog muškarca jer ona je još uvijek lijepa žena. Na tu moju opasku nasmijala se, rukama malo poravnala kosu i bilo je očito kako joj je to što sam rekao godilo.

Prošlo je nekoliko dana a onda je ona mene iznenadila pitanjem.
-Ono što si neki dan rekao za mene stvarno si i mislio?-
Dobro sam znao na što misli ali pravio sam kako ne razumijem o čemu priča.
-Pa ono kada si rekao da sam još uvijek lijepa žena.- Pojasnila mi je strina.

Sjedili smo za stolom jedno nasuprot drugog i gledali se u oči. Otpio sam gutljaj piva iz boce i onda skupio dovoljno hrabrosti da joj kažem nešto za što sam mislio da joj nikada neću reći. Najprije sam rekao kako sam uistinu mislio ono što sam rekao. Nakon kraće pauze duboko sam uzdahnuo i za trenutak mislio kako ipak neću reći ono što sam prvotno naumio.

Strina je shvatila da se kolebam i stavila je svoju ruku na moju rekavši kako osjeća da joj još nešto želim reći. Sam dodir njezine ruke na mojoj kod mene je već izazvao uzbuđenje. I tada sam odlučio…

 Rekao sam joj kako sam oduvijek bio ljubomoran na strica i zavidio mu što ima tako lijepu ženu. Glasno se nasmijala i dalje držeći svoju ruku na mojoj. Potom je rekla neka joj to malo podrobnije i preciznije pojasnim.
-Strina… Bio sam zaljubljen u tebe. Nemaš pojma koliko puta sam maštao o tebi.-

Izvila je glavu unazad i sad se još glasnije nasmijala. Zacrvenio sam se u licu poput kakvog pubertetlije i sad mi je uistinu bilo neugodno. No strina je rukom podbočila bradu, pogledala me i zamolila me da joj malo opišem te svoje maštarije vezanu za nju.

Osjetio sam graške znoja na čelu i jednostavno sam zanijemio. Ona je bila uporna i ohrabrivala me da joj ispričam detalje svojih maštanja. Rekao sam kako ne mogu i kako mi je neugodno.  Ustala je od stola i prišla mi s leđa. Obgrlila me rukama i položila svoje lice na moju glavu.

Ja sam pak drhtao čitavim tijelom dok sam joj pričao kako sam vrlo često maštao o tome da s njom vodim ljubav i to na raznim mjestima i na razne načine. Strina nije pojma imala kako sam svojevremeno prisluškivao razgovor između nje i moje mame. Tom prilikom kritizirala je strica Matiju govoreći kako je loš i nemaštovit ljubavnik. Kako ju zapostavlja da bi na kraju priznala kako održava ljubavnu vezu s jednim poslovnim čovjekom iz Dalmacije.

 On je nekoliko puta mjesečno dolazio u Zagreb i tada bi se potajice sastajali. Sada su mamu zanimali detalji te strinine veze. Strina je rekla kako će joj ispričati ali kako o tome ni pred kim ne smije reći ništa. Naravno, mama je obećala i uistinu, barem koliko ja znam, o tome nikada nikome nije pričala.

A što je tom prilikom strina ispričala mami. Nešto što me dodatno i totalno napalilo. Strina je ispričala mami kako je taj Dalmatinac prilično grub kada je seks u pitanju ali je rekla kako se to njoj sviđa. Taj Dalmoš voli je ispljuskati po guzici no ne samo da ju je volio ispljuskati po dupetu on je naprosto obožavao analni seks. Dugo ju je nagovarao i strina je napokon popustila. Dopustila mu je da je pojebe u šupak.

I dok sam sada strini priznavao svoje seksualne fantazije nisam izdržao a ne reći joj kako sam prisluškivao razgovor nje i moje mame. Strina se naglo uspravila i stala je postrance. Sada je djelovala krajnje ozbiljno i definitivno joj nije bilo drago što znam za njezinu tajnu.
-Nisi valjda nekome pričao o tome!-
-Nisam.- Kratko sam odgovorio.

Sada je ona sjela i dlanovima ruku prekrila lice. Oboje smo šutjeli nekoliko minuta a onda me prilično blijeda u licu i skroz ozbiljna zamolila da o tome nikome ne pričam. Obećao sam kako neću.

-A što želiš zauzvrat? Mislim što želiš a da o tome ne pričaš, pogotovo ne svom stricu.- Mislila je na svog muža.
Rekao sam kako neću nikome ništa govoriti jer sve do sada i nisam nikome ništa ispričao i kako se ne mora bojati da ću to sada učiniti.

Opet me pitala što želim zauzvrat ali je odmah napomenula kako seks ne dolazi u obzir. Bio sam pomalo razočaran ali što sam mogao. Rekao sam kako će biti dovoljno samo to da i dalje dolazim kod nje i da se družimo kao i do sada. Djelovala je kao da mi ne vjeruje ali nije imala ništa protiv mog prijedloga.

Prolazili su dani, tjedni pa i mjeseci. I dalje sam posjećivao strinu a onaj razgovor uopće više nismo spominjali. Činilo mi se kako joj je laknulo jer je shvatila da sam bio iskren.

Jednog dana zatekao sam je u kući u lijepoj i elegantnoj crnoj haljini. Rekao sam joj kako lijepo izgleda a ona je odgovorila kako se upravo vratila s kave gdje je bila s jednom svojom prijateljicom. Izvadio sam mobitel i pitao je mogu li je fotografirati. Stisnula je vijeđe i podozrivo me promatrala. Pitala me zašto bi je želio fotografirati.

Naravno, lagao sam… rekao sam joj kako kod mene u firmi ima nekoliko slobodnih muškaraca otprilike njezinih godina pa bi im želio pokazati njezinu sliku. Možda joj se netko od njih bude i svidio.

Nasmijala se pomalo cinički prije nego me pitala da li ja možda želim imati njezinu fotografiju u svom mobitelu kako još intezivnije maštao o njoj.
-A maštaš li ti još o meni mada sam sad dosta starija, ha?-

Kao da mi je pročitala misli što valjda i nije bio neki problem, pogotovo za staru i iskusnu lisicu kakva je bila moja strina. Naravno da mi je sad bilo neugodno ali skupio sam dovoljno hrabrosti i snage kako bi joj priznao da je ona i dalje predmet mojih fantazija.
-Uostalom zašto bi toliko vremena provodio tu kod tebe.-
-Ti si jedan pokvareni perverznjak, to si ti.- rekla mi je strina.
-No ako baš želiš fotografiraj me.- Dodala je i naravno razveselila tim svojim pristankom.

Pogledala je fotografije u mobitelu rekavši neka ih nikome ne pokazujem mada za to nije bilo nekog posebnog razloga jer bila je odjevena.

Nekoliko dana kasnije na sebi je imala crvenu haljinu koja je isticala njezin seksipil. Gutao sam je očima i naravno da to nije mogla ne primijetiti. Pitala me zašto je tako gledam i želim li je možda ponovo fotografirati.

I bez posebnog nagovaranja s moje strane strina mi  je pozirala zauzimajući razne poze. Kada sam joj rekao kako bi bilo lijepo da malo zadigne haljinu i pokaže noge samo je kratko rekla:- Ma taman posla. Da pokazujem svoje debele noge i celulit.-

To je rekla a onda ipak malo zadigla haljinu. Ta me žena toliko palila i uživao sam fotografirajući je a kurac mi je već bio tvrd poput kamena.
-A da zadigneš haljinu još malo više.- Rekao sam.
-Ma da! Zar si ti poludio. Osim toga ispod haljine nemam ništa, gola sam.- Zahihotala se dok je to govorila a ja nisam mogao ne primijetiti kako gleda izbočinu na mojim hlačama.

Kada je jezikom obliznula usne shvatio sam kako se i strina napalila. A onda je na moje iznenađenje i veselje skroz zadigla haljinu. Zadigla ju je toliko visoko da sam sad mogao vidjeti i njezine sise. Da, strina uistinu više nije bila u cvijetu mladosti. Nakupila je nešto sala oko trbuha i imala je celulita ali meni to uopće nije bilo važno. Naglo je spustila haljinu rekavši kako je bilo dosta, kako smo pretjerali i kako bi bilo najbolje da sad odem kući.

Bio sam previše narajcan da bi sad samo tako otišao. Prišao sam joj i zagrlio je. Želio sam je poljubiti no ona me odgurnula od sebe. Odjurila je u spavaću sobu a ja sam sam totalno napaljen ostao sjediti za stolom.

Strina se vratila i začudila se zašto sam još u kući. Sjela je na dvosjed i smijuljeći se pitala da li bi je još želio fotografirati. Nije bilo dileme, želio sam to. Raširila je noge i na moje veliko razočarenje pokazala mi kako je obukla gaćice. No ja sam je ipak fotografirao. Ponovila je kako smo oboje pretjerali i kako se to ne bi dogodilo da nije, uz kavu, popila nekoliko žestokih pića te kako je sada zbilja najbolje da odem.

Otišao sam i ne moram vam posebno naglašavati da sam gledajući njezine fotografije u mobitelu tri puta izdrkao. Nekoliko dana nisam posjećivao strinu. Nisam samom sebi mogao objasniti zašto nakon svega osjećam nelagodu. Onda sam je pokušao nazvati na mobitel ali nije odgovarala. Nisam uopće bio sretan što smo tako naprasno prekinuli naša druženja koja su, barem se meni tako činilo, mnogo obećavala. U međuvremenu sam se sreo i sa stricem Matijom. Ne, nisam mu pričao o strininom bivšem ljubavniku iz Dalmacije. Stric me pozvao da ga posjetim i upoznam njegovu buduću suprugu.

A onda je strina nazvala mene:-Što je?! Zar me više ne želiš fotografirati?
Znao sam da se u međuvremenu i strina čula sa stricem kako bi dogovorili detalje rastave braka. Bio sam siguran kako se strina uplašila da stricu ne ispričam priču o njezinu ljubavniku kao i o tome da sam je fotografirao gotovo golu. Zato me sad i nazvala.

Došao sam kod nje a ona me dočekala s čašom nekakvog pića. Djelovala je pomalo pijano. Natočila je i meni nekakvo žestoko, crvenkasto ali slatkasto piće. Prvo što ju je zanimalo bilo je to o čemu smo stric i ja razgovarali. Umirio sam je rekavši kako nema razloga za brigu jer mu ništa nisam rekao.
-A jesi li mu kojim slučajem pokazao slike u mobitelu?- Pitala je.
-Naravno da nisam.- Odgovorio sam.
Ustala je i bez riječi skinula naramenice svoje crne haljine. Na sebi je osim grudnjaka i gaćica nosila crne čarape i haltere. U tom seksi izdanju totalno me raspametila… Skinula je grudnjak i pitala:
-No, želiš li me fotografirati?-
Nije trebala ponoviti pitanje. Tijekom fotografiranja svukla je grudnjak a potom i gaćice. Ponašala se poput napaljene drolje dok je sjedeći na stolcu na vrhovima nožnih prstiju držala svoje gaćice koje je u međuvremenu skinula.

Jebiga… Više nisam mogao izdržati. Ako mi već ne dozvoljava da je pojebem barem mogu drkati. Izvukao sam kurac i počeo s drkanjem. Bio sam možda pola metra udaljen od nje a ona se cerekala kao luda gledajući mene kako drkam.

Količina sperme koja je šiknula iz mog nabreklog kurca gotovo ju je cijelu zalila. Gledala je svu tu spermu kojom sam je zašpricao i nekoliko puta ponovila kako nisam normalan. Skinula je čarape i haltere dobrano nakvašene mojom spermom. Pokušala je navući haljinu na golo tijelo ali je posrnula i doslovno legla na kauč. Prišao sam joj i rukom je primio za vlažnu pičku. Svojom rukom odmaknula je moju ali duboko i glasno je dahtala. Pomislio sam kako se kurvetina istinski napalila i kako je sad ili nikada moram pojebati.

Prste ruku je položila na pičku i lagano je raširila.
-Jesam li ja tebi rekla kako između nas neće biti seksa.-
Šutio sam…

Spustila je noge na pod i pokušala ustati. Ja sam bio toliko nabrijan da mi je kurac opet stajao poput rakete. Uhvatio sam je za ruke tako da je stekla dojam kako joj želim pomoći da ustane. No čim se ustala uhvatio sam je rukama za bokove i okrenuo je leđima prema sebi. Gurnuo sam je na kauč i ona se rukama oduprla o madrac kauča.

Bila je nagužena a pička joj je obilno vlažila. Nisam gubio vrijeme već sam svoj kurac zabio u strininu vlažnu pičku. Ona je zaurlala kao da je netko kolje.
Vikala je iz sveg glasa:-Ne, ne, ne… nemoj molim te!- Nemilosrdno sam se zabijao u nju ne obazurići se na njene vapaje. U toj pozi u kojoj sam je jebao sasvim lijepo sam mogao vidjeti i strinin razvaljeni šupak koji se na momente širio i skupljao.

Naravno da sam se sjetio njezine priče… Dlanom ruke raspalio sam je po dupetu. Žestoko sam je mlatio po guzovima ne vadeći kurac iz njezine pičke. Strina je zagnjurila glavu u jastuk i nisam mogao shvatiti jauče li, jeca ili možda čak plače, no meni je ionako bilo svejedno.

Tek kada sam joj gurnuo prst u šupak podigla je glavu i glasno vrisnula. Rukom sam joj glavu zagnjurio nazad u jastuk i opalio joj još nekoliko pljuski po guzici. Za divno čudo strina se potpuno umirila. Nije reagirala kada sam joj u šupak gurnuo najprije jedan, potom dva a na kraju i tri prsta.

Na polici pored kauča stajala je strinina kozmetika. Bilo je tu nekoliko tuba s raznim kremama. Prstima jedne ruke raširio sam joj šupak a drugom rukom sam joj u šupak istisnuo obilnu količinu nekakve masne kreme. Namazao sam i svoj kurac koji sam trenutak kasnije ugurao u strinin šupak. Držao sam je za bokove i jebao u guzicu. Strina je sad bila mirna i posve tiha. Ovaj put svršio sam dijelom u strininoj guzici a ostatkom sperme zalio sam joj guzicu.

Ležala je posve mirna i nije progovorila niti riječi. Otišao sam u kupaonicu i istuširao se. Kada sam se vratio u sobu strina je sjedila na krevetu. Bila je posve gola i gledala me nekako uplašeno. Prišao sam joj i pružio ruku kako bi je pomilovao po licu. Trgnula se kao da je očekivala šamar. Rukama sam je primio za sise i nježno ih krenuo masirati.

Strina je rukom primila moj kurac i lagano ga krenula drkati. Iako sam do tada već dva puta svršio kurac mi se ponovo počeo dizati.
-Ti si prokleti, nezasitni i jebeni kreten.- Rekla mi je.
-Ne seri strina.- Odbrusio sam joj i ugurao joj kurac u usta. Popušila mi ga je i držeći dlan ruke na ustima odjurila je u kupaonicu. Ispljunula je spermu u lavabo i isprala je vodom. Izašla je ručnikom brišući usta i lice. Zamolila me je da se odjenem i da sad odem. Učinio sam tako. Danima mi se nije javljala niti mi je odgovarala na pozive. Otišla je iz kuće i pojma nisam imao gdje je. Prošlo je gotovo mjesec dana kada su se, na moje veliko iznenađenje, na vratima naše kuće pojavili strina Milka i stric Matija.

Iznenađenje je bilo tim više kada su njih dvoje rekli kako se neće razvoditi. Odlučili su se pomiriti i nastaviti dalje živjeti zajedno. Dan kasnije poslao sam SMS strini. U poruci sam je pitao mogu li je ponekad posjetiti u stanu kada strica ne bude kod kuće. Odgovorila mi je tek drugi dan i to ne porukom već me nazvala.

Rekla mi je kako sa mnom najradije ne bi imala posla jer sam nastran, perverzan i nezasitan ali moći ću je povremeno posjetiti pod uvjetom da izbrišem slike iz mobitela. Obećao sam kako ću to učiniti i to pred njom. Naravno da sam slike prije toga prebacio na svoj lap top. No strina to nije znala i ne zna.

-Tin-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar