porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

8. stu 2016.

Moj crni kurac u pički moje bijele mame

-priča jednog crnca, stjecajem okolnosti, rođenog u Hrvatskoj-

U maloj sredini gdje sam rođen i odrastao godinama sam bio "ružno pače". Razlog tome nije bio to što sam uistinu bio ružan već to što sam bio druge rase i drukčije boje kože. Mala, primitivna i konzervativna sredina nikada me do kraja nije prihvatila kao dio sebe. Odgojili su me stric i strina i zbog toga sam im zahvalan. Što se moje mame tiče nje se gotovo nisam ni sjećao. Kao vrlo malog posjetila me nekoliko puta i to je bilo sve. Otac me se odmah po rođenju odrekao i odselio se najprije u Zagreb a potom je nestao tko zna gdje. U stvari on mi i nije bio pravi otac.


Mama i čovjek kojeg sam nazivao ocem a za kojeg se neposredno prije mog rođenja udala bili su dio one hipi generacije. Putovali su autostopom, pušili hašiš i travu te proklamirali ljubav a ne rat. Furali su se na djecu cvijeća kako su inače zvali te mlade hipike. Bili su mladi, buntovni, slušali su rock n roll, skitali i pomalo se drogirali a sve to začinjavali bi obilnim količinama seksa. Taj i takav način života rezultirao je time da budu u stalnom sukobu, kako sa svojim obiteljima, tako i s okolinom gdje su bili rođeni.


Kada su se vratili iz Amsterdama mama je već imala vidljivo velik trbuh. Bila je u drugom stanju. Odlučili su se vjenčati i svi su mislili kako će se sad oboje smiriti i započeti normalan život. No uslijedio je totalni šok. Mama je rodila sina, tj. mene, ali... Rodila je, na užas svog supruga, a onda i čitave familije, malog crnca, tj. mene. Moj nesuđeni otac odmah je zatražio razvod braka a potom pokupio svoje stvari i nestao. Mame su se odrekli gotovo svi. Prihvatili su je jedino strina i stric. A onda je jednog dana i ona nestala. Nije mi bilo lako ali čovjek se na sve navikne. I na mene koji sam bio drukčiji postupno su se navikli mada nikada potpuno i do kraja. I sad tko bi znao kada i gdje se mama pojebala s crncem s kojim je i zatrudnjela. Vjerojatno je ona bila jedina koja je to znala ali o tome nije pričala.


Kada sam završio srednju školu i zaposlio se kao medicinski tehničar i ja sam odlučio napustiti malo selo gdje sam odrastao. Preselio sam se u Zagreb gdje sam radio a imao sam želju nastaviti i fakultetsko obrazovanje. I u Zagrebu, koji je relativno veiki grad, čudno su gledali na mene, mladog crnca sa zagorskim naglaskom. To im je bilo čudno i pomalo smiješno. Jebiga, iako sam bio crne boje kože rođen sam i odrastao u malom zagorskom selu pa je bilo logično da imam i takav naglasak. Raspitivao sam se o mami ali malo toga sam doznao. A onda sam sasvim slučajno upoznao ljude koji su je poznavali.

Tako sam saznao da je u nekoliko navrata završila u zatvoru kao i to da se trenutno nalazi u zatvoru. Pričalo se svašta. Navodno je mutila s preprodajom droge, pa se prostituirala, a osim toga živjela je s nekim problematičnim likom koji se bavio provalama i krađama. Vjerojatno je sve to bila istina.
Posjetio sam je u zatvoru i uistinu se ugodno iznenadila. Nije mogla vjerovati. Tom prilikom mi je rekla kako izlazi kroz nekoliko mjeseci i kako u Zagrebu ima stan koji je naslijedila od svog tetka. Pojma o tome nisam imao niti mi je ikada itko spominjao tog tetka.


Nakon izlaska iz zatvora našli smo se na piću. Izgledala je starije nego što je stvarno bila. Neuredan život, alkohol i droge ali i višegodišnji boravak u zatvoru na njoj su ostavili traga. Pokazala mi je i nekoliko tetovaža kojima je ukrasila tijelo. Pitala me gdje živim a kada sam rekao da sam podstanar predložila je da se doselim kod nje.
-Znaš, ja živim s jednom prijateljicom. Zajedno smo bile i u zatvoru. Ali to nema veze jer stan je dovoljno velik i ima mjesta. Osim toga dobro bi nam došao netko tko bi mogao plaćati režijske troškove dok se nas dvije ne snađemo.- Rekla je mama.


Tek poslije sam saznao kako njezinoj prijateljici Valeriji nije bilo drago to što ću se doseliti k njima. No kada je vidjela da sam crnoput naglo se zapalila za mene. Također sam shvatio da mama i debela Valerija, koja je također bila istetovirana po tijelu i nogama, nisu tek obične prijateljice. Njih dvije bile su i ljubavnice. Da li je njihova ljubav datirala iz zatvora ili još od ranije nisam znao a nisam ni pitao. Vrlo brzo postalo mi je jasno da je debela Valerija ta koja je dominantna a moja mama je bila njezina kuja. Spavale su u istoj sobi i u zajedničkom krevetu.


Plaćao sam režijske troškove ali nabavljao i namirnice kako bi se prehranili. Mama je počela čistiti po kućama i stanovima a bavila se i glačanjem rublja. Jednom sam načuo razgovor njih dvije. Valerija je mamu nagovarala da se počne prostituirati što je mama rezolutno odbijala ne želeći opet završiti u zatvoru. I dok je mama radila to što je radila pa je ipak imala kakvu takvu zaradu Valerija je uglavnom ljenčarila i nabacivala se meni. Otvoreno mi je govorila kako se nikada nije pojebala s crncem i kako bi to rado probala. Takva debela i istetovirana uopće me nije privlačila ali jednog prijepodneva, dok mame nije bilo, Valerija i ja popili smo malo više badelovog brendija i kočnice su mi popustile. Valerija mi je popušila kurac i tako je to počelo.


Svaki puta kada bi mama negdje radila, a ja sam bio doma, svojim crnim kurcem prodirao sam u masnu pičku debele Valerije koja je skvičala kao napaljena krmača. Mama je najprije nešto posumnjala a onda nas je uhvatila na djelu. Tom prilikom između njih dvije izbila je gadna svađa i vjerojatno bi mama popila dobre batine od Valerije da nije bilo mene koji sam spriječio veći sukob.


A onda se počelo događati nešto vrlo čudno. Stekao sam dojam kako mi se vlastita mama nabacuje. Hodala bi po stanu razgolićena ili izazovno odjevena. Legla bi na kauč a suknja bi joj se povukla na gore otkrivajući dijelom njezinu golu guzu. Jednom prilikom u takvom izdanju zatekla ju je Valerija koja je iznenada ušla u stan. Povukla joj je suknju prema dolje i nazvala ju kurvetinom.
-Što je? I ti bi se malo nataknula na crni kurac, ha?!- Obratila se Valerija mami. Slušao sam ne vjerujući da čujem što čujem. No mama se uopće nije branila. Sjedila je spuštene glave i šutjela je. Čekao sam nekoliko dana kako bi mama i ja bili sami i kako bi mogli porazgovarati. Otvoreno sam je pitao da li je točno ono što Valerija priča?

-Što?- Pitala je.
-Pa to da si mi se nabacivala?-
Bilo joj je neugodno i nije imala snage pogledati me u oči. Umjesto da mi odgovori na postavljeno pitanje započela je priču o tome kako već jako, jako, dugo nije bila s muškarcem. Kako joj to ne dopušta Valerija koja je posesivna i ljubomorna.
Pitao sam je zašto jednostavno ne prekine svoj odnos s Valerijom i ne izbaci je iz stana.

Tek tada me pogledala u oči i bez da je išta rekla iz njenog pogleda mogao sam isčitati strah. Da, mama se istinski bojala debele Valerije. Sjeo sam pored nje na kauč i zagrlio je. I onda se dogodilo a da i sam ne znam zašto i kako. Počeli smo se ljubiti u usta i to prilično strasno. Ne, ja tu ženu uopće nisam doživljavao kao mamu što valjda i nije bilo neko čudo uzimajući u obzir činjenicu da je praktički nisam ni poznavao. Napalio sam se i jedino što sam želio bilo je pojebati je.


Raskopčala mi je šlic i izvukla kurac kojeg odmah halapljivo uzela u usta. Do jaja je strasno gutala moj crni kurac i doslovce je gorjela kao vatra. Ustala je, zadigla haljinu, svukla gaćice i nabila se na moj kurac. Poput čigre se uz glasne vriskove vrtjela na mom kurcu. Iako sam istresao obilnu količinu sperme u njenoj napaljenoj pički ona se nije skidala s kurca... Vrtjela je bokovima i dupetom još koju minutu da bi joj se napokon bedra počela stezati i drhtati. Glasno je uzdahnula, rukama popravila pramenove kose koji su joj se zalijepili za lice a onda oslonivši se o moja ramena podigla se... Lijepa količina ljepljivog soka iscijedio joj se iz pičke po mom kurcu, jajima i hlačama.


Valerija se za divno čudo zaposlila. Dobila je posao kuharice, a taj posao je radila i u zatvoru, u jednoj gostionici. Bila je to prava prčvarnica ali imali su kuhinju pa su osim pića služili i gablece. Seksualni odnos mame i mene se intezivirao. Jebao sam je kad god bi mi se za to pružila prilika. Obrađivao sam je svojim crnim kurcem i ona je istinski uživala.

Onda smo skovali plan kako se riješiti Valerije. Mama je stan prepisala na mene i tako sam ja postao vlasnik stana. Objasnio sam Valeriji kako stvari stoje i bilo je prilično burno. Čak me pokušala i udariti no osim što sam zaradio ogrebotinu po licu ništa se drugo nije dogodilo. Spakirao sam joj stvari i izabcio ih iz stana. Zaprijetio sam joj policijom i konačno se morala pomiriti s nastalom situacijom.


Napokon smo mama i ja ostali sami. Sada sam ja taj koji umjesto Valerije dijeli krevet s mamom. Ta žena, koja je moja mama, se uistinu zaželjela kurca. Nije neka ljepotica, nema ni očuvano tijelo i ima lijepi broj godina ali jebe se vrhunski. Vjerujete mi na riječ.



-Dado

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE)





Nema komentara:

Objavi komentar