porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

29. tra 2017.

Nabrekle bradavice moje napaljene mame

Ja sam najstariji od četvero djece koje su moji roditelji imali. Tri brata i sestra. Ali sam se najzadnjiji oženio. I ja priznajem da sam bio zaljubljen u svoju mamu ma kako se god to zvalo. Mama Elza je bila kurvetina i drolja što su svi znali pa čak i moj tata koji je to sve godinama trpio a ja dan danas nisam siguran da smo od nas četvero svi njegova djeca. Mama je jedva navršila sedamnaest godina kada je zatrudnjela s mojim ocem. Vjenčali su se i rodio sam se ja. Nkon mene rodila se sestra pa još dva sina.

Svi su se skrasili i otišli iz kuće osim mene. Dva brata žive u Njemačkoj a sestra s mužem i dvoje djece u Zagrebu. Istina, braća su i mene pozivali u Njemačku ali meni se tamo jednostavno nije išlo. Ja sam za razliku od njih bio zaljubljen u mamu i nisam želio nikamo otići. Ona je kako rekoh bila drolja i svi su to u našem selu znali. Ponašala se prilično raskalašeno i sad znam da se uopće nije trudila tu svoju raskalašenost skrivati. Promatrao sam je kroz poluodškrinuta vrata sobe dok se odijeva posve gola i drkao bi na njezine prljave gaćice koje sam pronalazio u kupaonici.

Bio sam opsjednut mamom ali kome sam to mogao reći? A onda se dogodilo da upoznam ženu stariju od sebe i oženim se za nju. Ona, ta moja žena, već je imala kćer i mislio sam kako je to nešto što će me otrgnuti od mojih nastranih maštanja vezanih uz moju mamu. No kriza koja je godinama trajala između moje majke i mog tate napokon je kulminirila time da on, otac, ode od kuće.

Nekako u isto vrijeme moja žena i ja došli smo u krizu. I dan danas smo službeno u braku ali više ne živimo zajedno. Nije mi bilo druge nego vratiti se u rodni dom. Mama mi je rekla kako je mog tatu ražestilo to što je na pupak stavila piercing i da je to bilo to što je rezultiralo njegovim odlaskom. No ja sam dobro znao da da taj mamin piercing na pupku nije bio glavni razlog ali sam šutio poznavajući raskalašenu prošlost svoje mame. Kontaktirao sam i svog tatu ali njemu nije više padalo na pemt živjeti, s tom droljom, kako je on to rekao.

Dakle vratio sam se u rodnu kuću jer druge alternative nisam imao. Tome što je moja mama u kuću dovodila svakakvo društvo i s njima se zabavljala do dugo u noć nisam pridavao neki poseban značaj. S mamom sam se viđao tek u prolazu. Ili bi ja išao na posao ili bi ona dolazila s posla jer ja radim u smjenama. I tako je bilo sve do jedne večeri kada sam došao iz druge smjene i u kuhinji zatekao mamu i njezino društvo. Nekoliko žena i muškaraca bili suprilično pripiti i nisam se imao namjeru s njima zadržavati već sam otišao u svoju sobu.

Prošla je ponoć kada je mama zakucala na moja vrata sobe. Otvorio sam vrata a ona me pozvala na čašu piva. Njezino društvo se razišlo i ostala je sama. Djelovala mi je napaljeno i jebozovno ali mislio sam kako mi se to samo tako čini. Sjeli smo i natočila mi ja čašu pive... Zapalila je cigaretu i smiješila se ko zadnja kurva što je sad već i mene napalilo. Onda me upitala da li znam što je mog tatu ražestilo? Rekao sam da ne znam...
-Pa to što sam stavila piercing na pupak.- Rekla je mama.
-Eh, da je samo to! Mislio sam ali sam odlučio šutjeti.-

Slegnuo sam ramenima ne znajući što točno reći a ona je odmah bez ikakvog dodatnog objašnjenja pitala želim li vidjeti taj piercing na njenom pupku. Nisam stigao ni reagirati niti bilo što reći a mama je počela skidati haljinu preko glave. Ispod haljine imala je grudnjak ali na sebi nije imala gaćice. Osim toga na sebi je imala haltere i crne čarape. Kao tele sam blejao u skoro golu mamu ne znajući što reći i kako postupiti. Iako sam vidio piercing na pupku ja sam pogled fokusirao na maminu obrijanu pičku i kurac mi se počeo dizati.

Vidjevši da umjesto da gledam njezin pupak ja gledam njezinu pičku mama se glasno nasmijala rekavši kako je zaboravila da nije obukla gaćice. Ustao sam u namjeri da odem ali mama me zaustavila riječima kako jako dobro zna da sam je promatrao dok se gola odijeva i kako je nalazila spermu na svojim gaćicama. Zacrvenio sam se u licu poput kakvog balavca ne znajući što uopće reći. Stajao sam na mjestu i šutio.
-Dobro sine moj, reci ti meni zar ja još uvijek nemam dobre sise?-
Istog trenutka izvukla je sise iz grudnjaka a ja sam blenuo ko telac.
-Tvoj tata mi je rekao da mi sise vise ko u stare babe! Jel to istina?- Rekla je mama.
Vrhovima palca i kažiprsta krenula je trljati bradavice na sisama a oči su joj se caklile... Mama je bila napaljena poput zadnje kuje i to se sad na njoj jasno vidjelo.
-Hajde! Primi me za sise! Primi slobodno i reci kakve sise ima tvoja mama.- Rekla je.
Drhtavom rukom posegnuo sam naprijed i uhvatio je za sisu... Bradavice su joj bile nabrekle i tvrde... Odmaknuo sam ruku shvativši da to što činimo baš i nije normalno.

Vrpoljio sam se na mjestu ne znajući što da učinim i kamo da odem. Situacija je bila krajnje napaljujuća i zbunjujuća što se mene ticalo i uopće se nisam mogao snaći.
-Mama, mislim da bi najbolje bilo da odeš na spavanje.- Konačno sam nekako rekao.

-Jel? A to što si me promatrao golu i što si drkao na moje gaćice... Što s tim?- Rekla je mama i totalno me bacila u stanje koje jednostavno riječima ne mogu opisati. Bio sam kao paraliziran i posve nijem.

Sa stolca na kojem je sjedila nagnula se naprijed i uhvatila me za rub hlača pa me privukla k sebi. Raskopčavala mi je remen na hlačama, pa krenula otkopčavati šlic... Bez većeg problema spustila mi je hlače i gaće do koljena. Rukom je zgrabila moja jaja i počela ih stiskati... Pogled na njene gole sise totalno me uzbudio i kurac mi se počeo dizati. Rukom je uzela moj kurac i počela ga drkati.
-Stavi mi ga među sise ako želiš!- Rekla je ali nije čekala da ja to učinim već je ona sama uzela moj kurac i stavila ga među svoje sise...

-Hoćeš vidjeti kako to izgleda kada ti ga mama popuši?- Pitala me a ja sam totalno zanijemio i nisam bio u stanju izustiti ni riječ. No ona i nije čekala da ja bilo što kažem već je krenula ustima gutati moj sad već nabrekli kurac.
-Mama, pijana si i to što radiš nije normalno!- Da, tako sam mislio ali to glasno nisam rekao jer bilo mi je prekrasno. Jezikom je stručno obrađivala vrh moga glavića da bi potom gutala kurac sve do jaja i to je bilo fantastično.

Sperma je špricala po njenom licu i sisama a ona se uopće nije uzbuđivala. Rukom me je držala za jaja i drkala mi kurac tako snažno da me to zaboljelo. Tek kada je iz mog kurca iscijedila i posljednju kap sperme ustala se i uzela kuhinjsku krpu kojom je obrisala spermu sa svog lica i sa svojih sisa. Krpu je potom bacila u sudoper pa me uhvatila za ruku i rekla:-Dođi!-

Jednom rukom držao sam njenu ruku dok sam drugom držao hlače koje su me sputavale u hodu. Odvela me u svoju spavaću sobu i svukla se do gola. Pomogla je i meni da se skinem i povukla me u krevet pored sebe. Ljubili smo se i mazili dobrih petnaestak minuta dok mi se kurac opet nije dignuo... Više mi je bilo svejedno s užitkom sam ugurao svoj kurac u njenu sad već vlažnu pičku. Ovaj put svršio sam kurcem duboko zabijenim u njezinu pičku.

Ujutro se probudila prije mene... Gledala me mutnim i zbunjenim pogledom. Gledali smo jedno u drugo nekoliko sekundi bez riječi...
-Damjane! Ovo što se dogodilo između nas nitko nikada ne smije saznati... Jel ti to jasno?!- Rekla je a djelovala je krajnje ozbiljno. Umjesto da bilo što kažem samo sam klimnuo glavom. Ona se ustala i otišla u kupaonicu. Istuširala se i ušla u sobu posve gola a da me nije ni pogledala. Odjenula se a potom izašla iz kuće.

Vratila se kasno navečer. Bio sam u svojoj sobi i čuo sam kada su se vrata otvorila. Prošlo je možda petnaestak minuta prije nego je pokucala na vrata moje sobe.
-Damjane! Ljutiš li se na mene?- Pitala je.
Odgovorio sam kako nemam razloga za ljutnju. Spustila je pogled kao da joj je neugodno... Trenutak je šutjela a onda me pogledala i pitala želim li prespavati ovdje ili u njezinoj sobi. Što mislite kako sam odlučio? Naravno da sam da sam s oduševljenjem prihvatio mamin poziv. 

-Damjan- 

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE   


Broj komentara: 5:

  1. Vrlo dobra erotska priča sa sexi i vrlo sisatoj mami koja se voli dobro zabavljati. Bravo za mamu. Prava je Sexy bomba!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrlo dobra erotska priča sa sexi i vrlo sisatoj mami koja se voli dobro zabavljati. Bravo za mamu. Prava je Sexy bomba!

    OdgovoriIzbriši