porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

9. sij 2016.

Jebao sam u usta debelu sestru moje mame

 -U stvari jebanjem u usta sve je započelo i to mi se učinilo zgodnim staviti u naslov jer mi je ostalo u posebnom sjećanju. Ali krenimo nekim redom.


Kada je te večeri, sva u suzama, u našu kuću došla mamina sestra Vlasta predosjetio sam da bi ovo mogla biti prilika koju sam godinama čekao. Naime, već dugo vremena brak između moje tete Vlaste i njenog muža Zorana bio je u debeloj krizi. Moj tetak Zoran godinama je prigovarao teti zbog viška kilograma koje je ova imala. Mamina mlađa sestra, ovdje spomenuta Vlasta, oduvijek je naginjala debljini i dok bi se nekada davno za nju moglo reći da je malo korpulentnija danas se uistinu može reći da je debela. No za razliku od tetka Zorana mene su oduvijek privlačile korpulentnije, pa i debele, žene a pogotovo one malo starije. Možda je tomu bila kriva, ili dijelom kriva, mamina sestra. Naime ona me uvijek na neki čudan način seksualno privlačila, još iz vremena dok sam bio klinac.


Kako su teta i tetak živjeli blizu nas često sam ih posjećivao. Rado sam pomagao tetku Zoranu u radovima u i oko kuće. Pomagao sam mu prilikom krečenja, cijepanja drva, košnje trave, obrezivanja voćaka... Razlog tomu što sam mu rado pomagao nije bio taj što ja jako volim raditi već taj što sam tako bio blizu svoje debele tete. Teta Vlasta, barem što se mog ukusa tiče, ima jako lijepo lice koje zrači erotičnošću. Pogotovo kada bi se našminkala, stavila maskaru, naglasila trepavice, pa još malo zaplavila oči... Koliko sam samo puta netremice promatrao njene našminkane usne i zamišljao kako se obavijaju oko mog nabreklog kurca. Naravno, osim lica i usana ja sam bio zaljubljen i u njeno veliko dupe, te u također velike sise. Žudio sam za time da svoj kurac smjestim između njenih velikih sisa i da ih zalijem spermom. Za razliku od mene koji sam volio vidjeti tetu našminkanu tetak joj je govorio da od sebe pravi klauna.


Kada tetka ne bilo kod kuće, ili barem nije bio u blizini, koristio sam priliku da teti udjelim neki kompliment vezan uz šminku, frizuru ili odijevanje. Njoj su ti moji komplimenti očito godili. Nisam mogao ne primjetiti da me, ako bi znala da ću doći, dočeka našminkana. Često sam se pitao šminka li se ona uistinu zbog mene ili si ja to samo utvaram. Sjećam se kako je jednom prilikom obukla minicu. Vidjevši je u mini suknji kazao sam joj kako izgleda seksi na što se veselo nasmiješila a oči su joj zaiskrile. No sve je pokvario tetak koji je potom ušao u sobu. Vidjevši je u minici nasmijao se i pitao je što je to napravila od sebe.

-Koga vraga si na te debele noge obukla minicu? Jesi ti normalna? Nemoj slučajno tako odjevena izaći u dvorište da te netko ne vidi pa da me ismijava i priča uokolo kako moja žena pokazuje svoje balvane.-
 
Prilično brutalno obratio joj se tetak. Te njegove riječi su je vidno povrijedile. No ona je opet ponekad oblačila minicu, baš u inat tetku, kako je znala govoriti.

I evo sada je teti definitivno prekipjelo. Bilo joj je dosta omalovažavanja i ponižavanja od strane tetka i odlučila ga je napustiti. Vidjevši je tako uznemirenu i uplakanu moj otac joj je natočio čašicu domaće rakije koju je teta rado ispila. Između dvije rakije kroz suze nam je pričala što joj je sve izgovorio njezin muž. Povod toj žestokoj svađi koja je na kraju rezultirala tetinim odlaskom iz kuće bila je tetina spoznaja o tome kako tetak već dulje vrijeme ima ljubavnicu s kojom sad već provodi više vremena nego s njom, vlastitom ženom. Kada mu je rekla kako zna da ima ljubavnicu samo se cinički namiješio i rekao joj kako mora imati ljubavnicu kraj ovakve žene koja izgleda kao debela krava. Teta mu je uzvratila kako i ona može naći ljubavnika na što se tetak glasno nasmijao rekavši da ne zna tko bi još za ljubavnicu želio imati debelu krmaču. Palo je još teških riječi s jedne i druge strane. Naposlijetku teta je zaključila kako više nema smisla živjeti s nekim tko je tako brutalno omalovažava, vrijeđa i ponižava.


Ispila je i treću rakijicu prije nego je bojažljivim glasom pitala može li ostati kod nas barem neko vrijeme. Mama i tata odmah i bez problema su je podržali u tom naumu. Naime, kuća u kojoj sam živio s roditeljima jest bila mamino i tetino nasljeđe. Njih dvije su je naslijedile od svojih roditelja. Iako je moj otac kuću sredio i preuredio teta je kao mamina sestra i dalje imala pravo na svoj dio. Istina, ona to nikada nije tražila ali pravno gledano to je bilo tako. Sada joj je moj tata rekao kako ona vrlo dobro zna da polaže pravo na ovu kuću i kako to nije problem. Sukladno tome neka se useli i neka ostane koliko želi a ako želi neka ostane i živjeti s nama pod istim krovom.


Moja soba nalazi se u preuređenom potkrovlju. Osim moje sobe tu je i bratova soba koja je sad bila prazna jer brat se u međuvremenu oženio te sa ženom i djecom živi u stanu koji su zajednički, žena i on, kupili. U potkrovlju se također nalazi mala kupaonica i wc. Tako je mama sada, držeći ispod ruke svoju korpulentnu sestru, povela stepenicama u potkrovlje. Teta Vlasta je malo teturala uzdrmana svađom ali i rakijicama koje joj je točio moj otac. Kroz nekih pola sata mama se spustila u dnevnu sobu rekavši tati i meni kako je Vlastu smjestila u bratovu sobu. Ostao sam još neko vrijeme u društvu s mamom i tatom prepričavajući sve ono što nam je teta ispričala. U stvari jedva sam čekao da se popnem gore.

Ušao sam u svoju sobu i svukao se. Ostao sam samo u gaćicama i zaputio se u kupaonicu. Na brzinu sam se istuširao i vračajući se u sobu zastao sam ispred sobe u kojoj se smjestila teta. Prislonio sam uho uz vrata. Čulo se tiho jecanje... teta očito još nije spavala. Plakala je. Pokucao sam i sačekao trenutak. Napokon se teta oglasila s jedim kratkim-daaa!- Polako sam odškrinuo vrata i zavirio u sobu. Teta je ležala u krevetu i papirnatom maramicom brisala suzne oči. Prišao sam do kreveta i pitao je zašto plače. Prije nego je odgovorila rekoh joj kako njezin muž toga nije vrijedan. Dodao sam kako joj je najbolje da se naspava i odmori. Odmahnula je rukom rekavši kako ionako ove noći neće moći oka sklopiti.

Izgledam grozno, jelda?-

Pitala me.
Uvjeravao sam je kako dobro izgleda. Pitao sam je, obzirom da joj se ne spava, želi li da ona i ja popijemo po još jednu rakijicu.
-Imaš li rakije?- Pitala me uz blagi smiješak na licu.
-Imam u sobi.- Odgovorio sam i krenuo u svoju sobu. Ustala je i teta rekavši kako ide u kupaonicu jer ne želi da je gledam ovako razmazanu, misleći na svoju šminku. Dočekao sam je s rakijom natočenom u čašice. Malo smo pričali općenito o svemu. Legla je u krevet rekavši kako je sad najbolje da odem na spavanje. Objasnio sam kako mi nije problem praviti joj društvo. Nasmiješila se i rekla da sam baš drag.



-Teta, znaš li što bi ja napravio na tvom mjestu?-
-Što?-
-Ja bi na tvom mjestu našao ljubavnika, baš u inat tetku.-
Teta se slatko nasmijala. Rekla mi je neka ne pričam gluposti jer bilo kako bilo tetak je bio u pravu. Tko bi nju ovako debelu želio imati za ljubavnicu.
-Kako tko? Uvjeravam te da bi te mnogi rado imali za ljubavnicu.-
-Ma daj, molim te! Reci mi za bar jednog takvog.- Smijuljeći se rekla je teta.
-Pa evo naprimjer... Ja!-
-Hahahahaha... glasno se smijala teta...-Ti si zbilja lud.-
Rukom me pomilovala po ramenu govoreći kako joj je drago što tako mislim o njoj ali neka pazim što pričam ipak sam joj ja nećak.
-A da zanemarimo to što si ti mamina sestra a ja tvoj nećak?- Provocirao sam je.
-Ma daj prestani budaletino jedna.- Govorila je to ali uz širok osmijeh na licu.
-Dođi da te zagrlim.-
Rekla je i raširila ruke.



Legao sam preko njenih bujnih sisa i glavu položio na njeno rame. Zagrlila me i rukom mi promrsila kosu. Šapnula mi je na uho kako sam joj vrlo drag i da je prava šteta što sam joj nećak. To mi je bilo dovoljno da joj usnama lagano počnem dodirivati topli vrat. Govorila je da prestanem ali osjećao sam kako joj moji poljupci po vratu gode. Rukama me počela odgurivati sa sebe govoreći neka ne činim gluposti.


Ustao sam a tetin pogled prikovao se uz moje gaćice koje su se nadimale pod mojim nabreklim kurcem.
-Marko, dovodiš me u napast. To nije u redu i zato uzmi ovu bocu rakije pa bježi u svoju sobu. Ja ću se praviti da se ovo nije dogodilo.- Rekla mi je teta na što sam joj odgovorio da se ništa i nije dogodilo. Trenutak sam šutio da bi potom dodao kako to ne znači da se neće dogoditi. Odlučio sam odigrati na sve ili ništa. Znao sam da je teta sad ranjiva a uz to je polupijana i sad je prilika da pokušam.



U dvije sekunde svukao sam gaćice i bacio ih u stranu.
-Marko!!! Koji je tebi vrag?! Jesi ti normalan?! Što da sad u sobu uđe mama ili tvoj stari? Što bi pomislili?-

 
Odgovorio sam joj kako ne mora brinuti. Nitko od njih neće doći gore. Rukom sam držao kurac i lagano ga drkao. Prišao sam joj skroz blizu i ponudio joj kurac na pušenje. Vrh mog kurca skoro joj je dodirivao usne...-Marko, nemoj... Molim te.- Zavapila je teta.
Glavićem kurca dotaknuo sam joj usne. Dok joj je vrh mog kurca dodirivao usne njene oči gledale su u moje. Kao da me pita, zar ti to uistinu želiš? Guzicom sam trznuo naprijed izvršivši pritisak na njene usne... Rastvorila je usne i moj kurac ušao je u njena usta. Napokon sam doživio ono o čemu sam toliko dugo maštao. Gledao sam tetine usne kako se obavijaju oko mog kurca.



Gibao sam se lagano naprijed-nazad jebući maminu sestru u usta. Malo sam se pognuo i rukom uhvatio njenu veliku sisu. Opkoračio sam je i doslovno sjeo na njene sise. Pomaknuo sam joj glavu i malo podigao jastuk. Počeo sam je jebati u usta zabijajući joj kurac doslovno do jaja... Sperma je šiklajala u njena usta... Teta je grgljala i snažno me rukama nastojala odgurnuti od sebe. Izvukao sam kurac iz njenih usta istresajući ostatke sperme po njenom licu. Sišao sam s nje a ona je, obzirom na svoju debljinu, vrlo brzo ustala držeći dlan ruke na ustima. Odjurila je u wc kašljući glasno. Nakon što je isprala usta vratila se u sobu. Uzeo sam bocu s rakijom i pokupio svoje gaćice. Poljubio sam je u usta rekavši joj neka malo odspava. Doći ću rano ujutro. Prije nego je išta rekla izašao sam iz sobe.



Bio sam u sedmom nebu, kako se to kaže. Rado bi ja ostao s njom u krevetu ali namjerno sam je ostavio samu kako bi joj se dojmovi slegli. Znao sam da je led probijen i da ću od sada tetu imati kada god to poželim. Probudio sam se nešto prije pet sati ujutro. Tiho sam i bez kucanja ušao u tetinu sobu. Ležala je na boku i spavala je. Ušao sam u krevet i legao iza nje. Kurcem sam se trljao o njenu veliku guzu. Naglo se trgnula i malo se glavom okrenula prema meni. Ruku sam zavukao ispod njene i uhvatio je za pozamašne sise. Rukom je zgrabila moju ruku govoreći mi da sam idiot i da sam je protekle noći skoro ugušio. Počeo sam je škakljati i njeno debelo tijelo počelo se tresti od smijeha. Prestao sam sa škakljanjem i gurnuo joj jezik u usta. Sad je to bila prava napaljena, debela, kuja. Pohotno je usisavala moj jezik rukom me hvatajući za kurac. Nastojao sam se nekao smjestiti između njenih nogu ali njena debljina mi je pritom stvarala problem.


Shvačajući problem teta se glasno nasmijala. Rekla mi je neka se skinem s nje. Kleknula je na rub kreveta i naguzila se rekavši kako će mi ovako biti lakše. Rukama sam raširio njene zamamne guzove i jezikom joj nekoliko puta liznuo šupak. Prstima sam joj protrljao obrijanu pičku da bi trenutak kasnije u nju zabio svoj kurac. Držao sam kurac u noj dok bi se naginjao naprijed kako bi joj gnječio sise. Dahtala je poput prave kuje i lagano njihala svojim širokim bokovima. Ispraznio sam jaja u njenoj masnoj pički iz koje se obilno cijedilo po plahti ispod nas. Vidjevši masne mrlje na plahti pitala me što će mama reći kada ovo vidi. Rekoh kako neće vidjeti jer u ormaru ima i drugih plahti a ovu ću staviti u perilicu jer ionako već dulje vrijeme sam perem svoje rublje. Naime, brat je svojevremeno kupio perilicu rublja. Bilo je to još u onom periodu kada je sa svojom sadašnjom ženom živio ovdje.


Promijenili smo plahte, istuširali se i odjenuli. Prvi sam se ja spustio u kuhinju gdje je mama već spremala doručak. Pitala me znam li je li se Vlasta probudila. Odgovorio sam joj kako sam je čuo da ide u kupaonicu.
-Jadnica. Sigurno čitave noći nije ni oka sklopila.- Rekla je mama.


Nasmijao sam se u sebi pomislivši što bi bilo kada bi mama znala kako je njena sestra provela noć. Dvadesetak minuta kasnije u kuhinju je ušla i teta Vlasta. Mama je odmah primjetila kako bolje izgleda i bilo joj je drago što je za razliku od jučer dobro raspoložena.


Bila je subota ali tata je morao na posao jer priroda posla mu je takva. Mama je otišla na tržnicu po namirnice za ručak. Bila je to prilika da teti uguram kurac između sisa. I jesam... O kako je to bilo dobro. Glumila je da se ljuti na mene i da joj nije drago što sam joj svršio po sisama. Sve u svemu teta i dalje živi kod nas. Mami i tati je drago zbog toga jer ne smeta im ni na koji način a osim toga rasteretila je mamu kada su kućni poslovi i kuhanje u pitanju. Zadovoljan sam i ja i to mnogo više nego moji roditelji.

 
Mamina debela sestra definitivno je postala moja podatna kuja kojoj mogu činiti sve što poželim i ona uživa u tome. Uopće ne pomišlja vratiti se tetku. Uživa možda i više nego ja dok je jebem u usta a to činim s užitkom kao što s užitkom trljam kurac između njenih velikih sisa. Kada mame i tate nema kod kuće i kada smo sami odijeva minice, čarape, haltere i uživa glumiti pohotnu i poslušnu drolju.  Istina, ponekad se zabrine i kaže kako ovo što činimo nije u redu i kako se plaši toga da za našu vezu ne saznaju moji roditelji. Uspijevam je uvjeriti kako se to neće dogoditi i kako je nužno da budemo oprezni. Inače, ja sad još više volim debele žene.



-Marko-

2 komentara:

  1. Dobra priča i bravo za Marka što je poseksao tetu žesku vrlo dobru !

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra priča i bravo za Marka što je poseksao tetu žesku vrlo dobru !

    OdgovoriIzbriši