porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

10. svi 2018.

Prijatelj je pojebao moju a ja njegovu mamu (1. i 2. dio)


-PRVI DIO-

-Svoj prvi i pravi orgazam moja mama doživjela je u ljubavnom zagrljaju druge žene. A svoj prvi orgazam s muškarcem doživjela je sa sinom te iste žene. Možda vam ovo što sam napisao u uvodu izgleda pomalo komplicirano ali kada pročitate priču sve će vam biti mnogo jasnije.

Bez lažne skromnosti moram reći kako je moja mama jedna vrlo zgodna i mladolika žena. Vrlo rano, s nepunih 18 godina, udala se za mog oca koji je od nje  tada bio stariji gotovo petnaest godina. Živimo u malom i lijepom selu nadomak grada. Odmah do naše kuće nalazi se kuća gospođe Inge.

Moja mama Tina jedna je mirna, tiha i povučena osoba za razliku od susjede Inge koja je prilično robusna, da se tako izrazim. Ne svojim fizičkim izgledom već načinom ponašanja. Inga od prve ostavlja dojam autoritativne, samosvjesne i stabilne žene. Njezin sin Dalibor i ja dobri smo prijatelji i često se družimo.

Inga je rastavljena i nakon razvoda ostala je živjeti sa sinom Daliborom u kući koju su ona i njezin suprug izgradili. Poslije razvoda više se nije udavala. Između naših dvorišta nalazi se niska drvena ograda. Inga i moja mama bile su vrlo bliske i često su se družile što mi nije bilo nikakvo čudo.

Kada bi dolazio kod Dalibora obvezno bi skočio preko te niske ograde i došao sa stražnje strane kuće. Tako mi je bilo jednostavnije i brže.

I tog dana, apsolutno ništa ne sluteći, preskočio sam ogradu. Prozor sa stražnje strane kuće bio je širom otvoren. Možda da sam prije toga nazvao Dalibora na mobitel znao bi kako nije kod kuće i onda se ne bi dogodilo sve što se potom izdogađalo.

Prolazeći vrlo blizu otvorenog prozora čuo sam ženske glasove i smijeh. Jasno mi je bilo da su to Inga i moja mama. Prišao sam prozoru i pogledao u unutrašnjost sobe. Prizor koji sam ugledao umalo me nije, kako se to kaže, izbacio iz cipela.

Inga i mama bile su zagrljene i jedna drugoj nešto govorile, smijuljile se usput razmjenjujući nježne poljupce. Bile su posve odjevene ali poljupci koje su izmjenjivale postajali su sve strasniji.

Ponajprije sam bio šokiran i u nevjerici. Kada je prošao taj val a gledajući dvije žene kako se ljube obuzelo me uzbuđenje. Nisam mogao skinuti pogled s tog prizora. A onda me Inga ugledala. Istog trena pustila je mamu koja je također pogledala u mom smjeru.

Odmaknuo sam se od prozora i potrčao prema dvorišnim vratima. Dok sam otvarao dvorišna vrata čuo sam mamu i Ingu kako me dozivaju ali ja jednostavno nisam htio stati. U stvari uopće nisam znao kako postupiti.

Otišao sam do školskog igrališta i sjeo na jednu od betonskih stepenica koje su imale funkciju improviziranih tribina. Dalibor je na igralištu igrao košarku s još nekoliko naših znanaca.

Uzbuđenje koje sam i dalje osjećao treslo me poput lagane struje. Desetak minuta kasnije prišao mi je Dalibor brišući majicom znoj s čela. Vrlo vjerojatno je uočio kako drhtim ili je i moje lice pokazivalo neku vrstu zbunjenosti a mislim da jest. Sjeo je pored mene i pitao me što mi je, jesam li bolestan.

Šutio sam ne znajući bi li mu rekao razlog svog stanja ili da šutim. No, ipak je on bio moj najbolji prijatelj. Ispričao sam mu što sam vidio. On je malo napućio usne, prstima se počeškao po bradi pa se čak malo nasmiješio.

Tada mi je ispričao kako zna da njegova mama za prijateljice ima neke čudne žene i kako je slutio da bi tu moglo biti i nešto više od običnog prijateljstva. No, nikada mamu ništa nije pitao a nikakvih konkretnih dokaza za svoja promišljanja o seksualnoj orijentaciji svoje mame nije imao.
-Znači, moja mama zavela je tvoju mamu. Baš ludo, zar ne?- Više je to bila konstatacija nego pitanje.

A onda mi je zazvonio mobitel. Bila je to moja mama koja me molila da dođem kući. Dok sam još razgovarao s mamom oglasio se i Daliborov mobitel. I njega je njegova mama molila da dođe kući.

Trebalo se sad suočiti s mamom i nije mi bilo svejedno. Ušao sam u kuhinju gdje me je mama čekala. Bila je uplašena, nervozna i vrlo blijeda u licu. Nije imala snage pogledati me u oči. Nešto je petljala oko sudopera i jedino što je rekla bilo je kako će sad stići i Inga.

Tek što je to izgovorila Inga se pojavila u našoj kući. Za razliku od moje mame ona uopće nije djelovala uzrujano. Sjela je za stol nasuprot mene i odmah rekla kako želi sa mnom porazgovarati.

Mama se ispričala rekavši kako ide do trgovine. Nisam glup i bilo mi je jasno kako su to dogovorile unaprijed. Vrpoljio sam se na stolcu a Inga me gledala ravno u oči i smješkala se.

Ostali smo sami a onda je Inga započela svoj monolog. Pričala mi je o tome kako je glavni razlog njezinog razvoda bio taj što osim muškaraca ona voli i žene. To njezin muž, a Daliborov otac, nije mogao prihvatiti i podnijeti.

Da, priznala je kako joj se moja mama oduvijek sviđala i kako ju je zavela. A mama je popustila i vrlo brzo shvatila koliko joj zadovoljstva pruža seks s drugom ženom. Bila je to njihova tajna ali eto… malo opuštanja i neopreznost doveli su do toga da vidim ono što sam vidio. Potom mi je rekla kako joj je Dalibor priznao da sam mu sve ispričao. Od mene, kao i od Dalibora, tražila je da o svemu šutimo i nikada nikome to ne spominjemo a pogotovo ne mome tati.

Obećao sam i rekao kako ne mora brinuti. Potom se ustala od stola. Prišla mi, sagnula se i stavila mi ruke oko vrata. Ako budete o svemu šutjeli isplatit će vam se… I to vrlo brzo, vjeruj mi. Potom je svoje usne prislonila uz moje i poljubila me. Od tog vrućeg poljupca opet me obuzelo uzbuđenje i drhtavica.

-DRUGI DIO-

Već sutradan postalo mi je jasno kakav su pakleni plan osmislile Inga i mama. Oglasio mi se mobitel a s druge strane bila je Inga. Zamolila me da odmah dođem kod nje. Mislio sam kako opet želi sa mnom porazgovarati o svemu. No na izlaznim vratima naše kuće naletio sam na Dalibora. Jedan drugog čudno smo pogledali a prije nego sam bilo što rekao Dalibor mi je rekao kako ga je nazvala moja mama i zamolila ga da dođe do nas.

Tada sam mu rekao kako je mene pozvala njegova mama. On je samo slegnuo ramenima i raširio ruke.
-Pa dobro, hajde da vidimo što te dvije lezbe hoće od nas.- Rekao je uz širok osmijeh na licu Dalibor. On je po naravi i ponašanju bio vrlo sličan svojoj mami. Otvoren, direktan i samouvjeren.

Da, moram priznati da je Inga uistinu bila seksi i jebozovna žena i da sam mnogo puta drkao zamišljajući kako je jebem. I sad kada sam ušao u kuću a ona me dočekala u dnevnoj sobi djelovala je jebeno seksi.

-Jesam li rekla kako će ti se isplatiti ako budeš šutio?-
Umjesto da bilo što kažem samo sam klimnuo glavom. Ponudila me da sjednem i natočila mi piće. Kada je sjela nasuprot mene pa prekrižila noge i kada sam ugledao kopču haltera koja je pridržavala njezinu čarapu tlak mi je istog trena porastao.

Kucnuli smo se čašama pa ispili piće koje mi je itekako trebalo. Inga nije gubila vrijeme i preuzela je inicijativu. Ustala je, prišla mi, primila me za ruke i podigla iz fotelje. Priljubila je svoje seksi tijelo uz moje, zagrlila me i u usta mi gurnula svoj dugački i vlažni jezik.

Istog trena osjetio sam naglo buđenje kurca. Držeći me za ruku odvela me u svoju spavaću sobu do uistinu velikog bračnog kreveta. Počela se svlačiti i pitala mene što čekam.

Ono uzbuđenje koje sam do tada osjećao naglo je splasnulo i postao sam silno nervozan, čak prenervozan. Inga je shvatila što se događa pa mi je rukom krenula drkati kurac. Uzela ga je u usta ali ja jednostavno nisam bio u stanju doživjeti punu erekciju.

-Možda te ovo uzbudi.- Rekla je Inga pa sjela na rub kreveta, raširila noge i pozvala me da priđem. Uhvatila me rukama za glavu i gurnula je između svojih nogu. Ruke mi je stavila na svoje sise. Lizao sam pičku žene o kojoj sam toliko puta maštao i sada naprosto nisam mogao vjerovati da se to događa.

U ustima sam osjećao slankast okus sokova koje je lučila njezina pička ali kurac mi i dalje nije bio u punom elementu. Potom je legla na krevet i povukla me na sebe. Ljubio sam je u usta i kurcem se trljao po njenoj pički ali tvrdoća mog kurca nije bila takva da mi omogući prodiranje u nju.

-Čekaj. Možda će ovako biti lakše i bolje.- Rekla je Inga. Okrenula se potrbuške pa zauzela pseću pozu. Vrtjela je svojom guzom mameći me da je nataknem na svoj kurac. Kurcem sam šarao po njezinim guzovima, prelazio joj preko šupka i uistinu je upalilo.

Kurac mi se dignuo i ne želeći se dodatno osramotiti gurnuo sam ga u njezinu vlažnu i sočnu pičku. Zastenjala je, zavrtjela guzovima još jače a pogled na njezin ružičasti šupak me totalno raspalio. Toliko da sam, mada to uopće nisam želio, počeo svršavati. Držao sam kurac u Inginoj pički a ona je i dalje vrtjela svojom guzom. Napokon mi je kurac skroz omlohavio i doslovno kliznuo napolje.

Osjećao sam se posramljeno. Naime, jedva sam uspio postići erekciju a potom sam svršio i više nego prerano. Inga se okrenula na leđa i nalaktila se. Potom je kleknula kao što sam još uvijek klečao i ja. Zagrlila me i poljubila u usta.

-Bez brige. Shvaćam tvoju nervozu i uzbuđenje ali probili smo led i drugi puta će zasigurno biti bolje.- Rekla je shvačajući moj stid. A onda mi je u mislima zazvonilo… naime, rekla je drugi put?! Znači da ću je opet jebati. A ona kao da mi je po tko zna koji put pročitala misli.
-Ali… pazi jer drugog puta neće biti ukoliko ne održiš svoje obećanje. Razumiješ?-
O da, itekako sam razumio.

Izašao sam iz Ingine kuće i one nelagode i srama posve je nestalo. Sada sam bio kao u sedmom nebu. Jebao sam Ingu i opet ću… Nitko sretniji od mene.

Ulazeći u svoju kuću a pod dojmom onoga što mi se maloprije dogodilo posve sam zaboravio na Dalibora. A Dalibor je jebao moju mamu i to gdje… U kuhinji na stolu. Čak ju nije ni skinuo do kraja. Haljina joj je bila zadignuta iznad bokova a gornji dio gdje se nalazila dugmad bio je raskopčan. Iz mamine razdrljene haljine izvirivale su njezine sise koje bi Dalibor svako malo gnječio rukama.

Mamine noge bile su dignute visoko na Daliborova ramena a on se u nju zabijao poput životinje. Mama je jaukala, stenjala, dahtala a Dalibor ju je neumorno punio svojim povelikim kurcem.

Tiho sam izašao iz kuće pustivši ga obavi posao do kraja. Sada mi je sinulo da su Inga i mama smislile ovakav plan i scenarij a sve u cilju da se njihova veza ne otkrije. U stvari, više sam nego siguran da je taj i takav plan osmislila Inga a mama je, nemajući druge alternative, pristala. Do istog zaključka došao je i Dalibor.

Njih dvije, Inga i mama, nastavile su sa svojim intimnim druženjima a našu šutnju nagrađivale su barem jednom tjedno. Ponekad se tu radilo samo o pušenju kurca ali i to je bilo više nego dobro. I da, uistinu sam, zahvaljujući Ingi, postao bolji izdržljiviji i maštovitiji ljubavnik.

I naravno, Dalibor i ja jesmo šutjeli i šutimo. On jebe moju a ja njegovu mamu i u tome ne vidimo nikakav problem. Štoviše uživamo.

No, Daliborova mašta je radila sto na sat i pomalo me iznenadio onim što mi je rekao:
-A što kažeš na jedan grupnjak?-
-Grupnjak? Kakav grupnjak?- Pitao sam
-Pa na grupni seks.- Odgovorio je.
-Znam što je to grupnjak ali ne shvaćam što točno misliš?- Rekao sam mada sam počeo naslućivati.

-Vidio si koliki krevet ima moja mama u sobi. I zar ne bi volio da ih jebemo istovremeno u istom krevetu?- Rekao je Dalibor. Pa odmah nastavio:
-A zamisli da ja guzim tvoju mamu dok ona liže pičku moje mame a moja mama tebi puši kurac. Ali u obzir dolaze i druge kombinacije. Npr. Ti guziš moju mamu, ona liže pičku tvoje mame…-
-Dobro, dobro, shvatio sam.- Rekao sam prekinuvši njegovo opširno izlaganje o raznim kombinacijama. Nasmijao sam se i rekao kako baš i ne znam bi li one pristale na takvo što.

-Ma sto posto bi. Za svoju mamu sam siguran a ona ima toliki utjecaj na tvoju mamu da bi i ona pristala.- Odgovorio je Dalibor.

Pa moram priznati da je bio u pravu i da mi je tom svojom idejom dobrano zagolicao maštu. Malo sam razmišljao i rekao da mi se ta njegova ideja čak i sviđa.
-To stari moj! Napravit ćemo mi to, i to vrlo brzo.- Rekao je Dalibor i pružio mi ruku. A sad jesmo li uspjeli u svom naumu neću ovdje pisati ali i sami možete pretpostaviti. Ako vas zanima pisat ću i dalje. Lijepi pozdrav!

-Tomica-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar